تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. سلام بزارید برم سر اصل مطلب! یک سال پیش ما یه سایت واسه شرکتمون بالا اوردیم ! کلن توی این یه ساله 10 تا مطلب نداشت نزدیک عید 96 حرفه ای تر کار کردیم ! تا سه ماه پیش سایت ما یه بازدید هم نداشت ! با توجه به اینکه سایتهای حوزه سلامت سخت بازدید میگیرن من واقعا موفق بودم! تا اینکه الان نزدیک 5000 هزار بازدید یکتا داره از اونجایی که باید پلن سایت رو ارتقا بدیم دیگه نمیخوام از جیب خودم هزینه کنم و اینکه دوستم ندارم تبلیغات پاپ اپ بزارم! و هر تبلیغ دیگری !روش دیگری برای تبلیغات وجود نداره!؟ که بازدید کننده اذیت نشه؟ما در خیلی از کلمات داریم به صفحه یک نزدیک میشیم ! الان اگه بازدید روزانه به 6000 بازدید یکتا برسه باید از نت افراز به سرویس الماس ارتقا بدم!دوستان راه حلی، روشی ،کمکی بدین ادرس سایت در امضا لینک پایین
  3. سلام یه بار این مشکل رو داشتم ، مربوط به تداخل افزونه ها بود
  4. سلام. ممنون از پاسختون. البته منظور بنده منوی Off-Canvas نبود. این لینک رو ببینید: منوی دراپ داون هست. توی صفحه های کوچک ببینید دراپ داون به چه صورتی نمایش داده میشه. همچین منویی رو میخواستم با سیستم منوی خود وردپرس پیاده سازی کنم اما مشکل اینه که این منویی که در بالا هست توی مارک آپش چنتا عنصر اضافه هست، کلاس های head-mobile و button رو ببینید که نمیدونم چطور میشه با سیستم منوی خود وردپرس هماهنگش کرد.
  5. درود قالب cherry رو نصب کردم. وقتی روی لینکی کلیک میکنی یا روی فیلد جستجو کلیک میکنی یک هاله ی سیاه تمام صفحه رو میگیره و تا زمانی که اون لینکی که روش کلیک کردیم باز نشده اون هاله ی سیاه هم نمیره. چطوری کاری کنم که این هاله ی سیاه ظاهر نشه؟
  6. امروز
  7. سلام وقت بخیر به آدرس زیر برید: https://demo.tagdiv.com/newspaper/ به قسمت DON'T MISS (باکس زرد رنگ) توجه کنید منویی در ابتدای این باکس هست که با کوجک کردن صفحه از قسمت قابل نمایش منو به قسمت زیر منو منتقل میشه و در هنگام بزرگ کردن صفحه از زیر منو به قسمت قابل دیدن میاد من کد زیر رو از فایلش پیداکردم ولی متوجه نحوه کارش نشدم: /** * pulldown lists * */ jQuery('.td-subcat-filter').each(function(index, element) { var jquery_object_container = jQuery(element); var horizontal_jquery_obj = jquery_object_container.find('.td-subcat-list:first'); var vertical_jquery_obj = jquery_object_container.find('.td-subcat-dropdown:first'); if (horizontal_jquery_obj.length == 1 && vertical_jquery_obj.length == 1) { var pulldown_item_obj = new td_pulldown.item(); pulldown_item_obj.horizontal_jquery_obj = horizontal_jquery_obj; pulldown_item_obj.vertical_jquery_obj = vertical_jquery_obj; pulldown_item_obj.horizontal_element_css_class = 'td-subcat-item'; pulldown_item_obj.container_jquery_obj = horizontal_jquery_obj.parents('.td_block_wrap:first'); pulldown_item_obj.excluded_jquery_elements = [horizontal_jquery_obj.parent().siblings('.block-title:first')]; td_pulldown.add_item(pulldown_item_obj); } }); jQuery('.td-category-siblings').each(function(index, element) { var jquery_object_container = jQuery(element); var horizontal_jquery_obj = jquery_object_container.find('.td-category:first'); var vertical_jquery_obj = jquery_object_container.find('.td-subcat-dropdown:first'); if (horizontal_jquery_obj.length == 1 && vertical_jquery_obj.length == 1) { var pulldown_item_obj = new td_pulldown.item(); pulldown_item_obj.horizontal_jquery_obj = horizontal_jquery_obj; pulldown_item_obj.vertical_jquery_obj = vertical_jquery_obj; pulldown_item_obj.horizontal_element_css_class = 'entry-category'; pulldown_item_obj.container_jquery_obj = horizontal_jquery_obj.parents('.td-category-siblings:first'); td_pulldown.add_item(pulldown_item_obj); } }); ممنون
  8. سلام دوستان من در گوگل وب مستر ارور های زیر رو به من میده اگه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم رفعشون کنم
  9. سلام دوستان من در گوگل وب مستر ارور های زیر رو به من میده اگه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم رفعشون کنم
  10. دوستان گفته هاتون رو انجام دادم اما مجدد هر روز یک نظر اونطوری دریافت میکنم , میشه راهی رو پیشنهاد کنید تا IP رو بلاک کنم؟
  11. سایت آقای برنامه نویس با آدرس mrprogrammer.net رو من حدود ۴ سال پیش استارت زدم با هدف اینکه چیزایی که بلدم رو با بقیه شیر کنم نه درآمد و اینا هدف سایت درآمد و سر هفته آپدیت شدن و اینا نبود ، هر موقع وقت میکردم براش تایم میذاشتم و یه محیط دوستانه بین خودم و کاربرای سایتم بوجود آوردم ، با کاربرای سایتم دوست شدم بعد از مدت کوتاهی رتبه بالا گرفت ، ورودی گوگل بالا ، استقبال خوبی شد و الان از طرف سایتم تعداد زیادی پروژه بهم پیشنهاد میشه که خیلی هاش رو نمیرسم انجام بدم و میسپرم دست بقیه و درصدش رو میگیرم خود گوگل هم جمله معروفی داره که میگه محتوا مهمترین چیزه
  12. درود من باید این کار رو بکنم یا باید به پشتیبان هاست بگم؟ از چه طریقی باید این کار انجام شود؟
  13. سایتت چیه؟؟؟ من که از جیب هزینه میکنم براش
  14. سلام و تشکر بابت پاسخ گویی گویا مشکل حل شده یه خط کد رو توی فانکشن کپی کردم و تصویر هارو نمایش داد تشکر
  15. درود مجدد شما توی این صفحه 3 تصویر شاخص دارید که آدرس هاشون این هست. http://dl.bashgahegraphic.ir/Upload/2016/06/h8-port-parallax-1.jpg http://dl.bashgahegraphic.ir/Upload/15971462-80x80.jpg http://dl.bashgahegraphic.ir/Upload/teamwork-80x80.jpg خوب حالا آدرس اصلی این عکس ها رو از توی هاست باید ببنید که بفهمید چی کم داره نسبت به آدرس اصلیش. موفق باشید
  16. http://bashgahegraphic.ir/webblog/ من اینجا تصویر شاخص نیاز دارم ولی برام نمایش نمیده هم چنین توی پست http://bashgahegraphic.ir/سلام-دنیا/
  17. سلام و درود افزونه پارسی دیت فقط در موراد زیر که درون افزونه هست اعداد رو فارسی میکنه. حالا باید دید متن تولتیپ جز متن نوشته محسوب میشه که اعدادش فارسی بشه یا خیر. موفق باشید
  18. با سلام و احترام بنده از دیروز درگیر این موضوع هستم ولی متاسفانه کاری از پیش نبردم جالب این هست که بنده دو تا سایت رو ساب فولدر یه سایت دیگه دارم که برای یکی اعداد توی تولتیب فارسی نمایش داده می شه اما برای یکی اعداد انگلیسی هست با این که تمام موارد در افزونه فارسی ساز تیک خورده و فعال هستند دوستان لطفا اگه کسی بلده راهنمایی بکنه
  19. سلام و درود بدون درون ریزی کردن دیگه باید بدونید هر بخشی از قالب چطوری پیاده شده مثلا کجا فهرست هست ، کجا ابزارکه ، کجا افزونه است و ... . موفق باشید
  20. 201,445 مورد هست چیکار میتونیم بکنیم میشه ای دی تلگرامتون را بهم بدین و یا به این شماره یه پی ام بدین 09338997326
  21. یعنی منکر حرف دوستمون که گفت تنهایی سخته ، هستی؟ واقعاً تنهایی سخته. بخصوص سال اول. دپرس میشی، گاهی دلت میگیره، گاهی چند روزی واقعا نمیتونی به سایت سر بزنی و آپ ش کنی و .... . بستگی به موضوع سایت هم داره ولی در هر صورت کار تکی اغلب نمیتونه با کار تیمی یا چند نفره برابری کنه.
  22. درود مجدد بله احتمالش هم هست به علت همین مورد باشه که ایشون بهش اشاره کردن البته برای غیرفعال کردن حالت Responsive Images احتیاجی به پلاگین اضافه کردن نیست با قرار دادن فیلتر زیر در فایل functions.php این امکان وردپرس غیرفعال میشه. add_filter( 'max_srcset_image_width', create_function( '', 'return 1;' ) ); موفق باشید
  23. چطور میشه تو سه چار سال نتیجه ای که میخوای رو بگیری؟
  24. با سلام و احترام درکنار استفاده از هک لوگ حتما میبایست پلاگین Disable Responsive Images رو هم استفاده کنید تا تصاویرتون به درستی نمایش داده بشه. موفق باشین
  25. سایت من الان حدودا ۳ یا ۴ ساله که بالاست ، تنهایی بالا آوردمش و رتبه خوبی داره و در حال حاضر حدود ماهی ۱۰ میلیون به صورت غیر مستقیم برام درآمد داره
  26. سلام دوستان من به یه مشکل خوردم که مشکل مهمیم هست و باید از ریشه حلش کنم خب همونطور که میدونید سایت خود وردپرس یا سایت های قالب دیگه که قالب ها رو برای دانلود قرار میدن بعد از نصب اونچیزی نیست که دمو قالب نشون میده و باید درون ریزی بشه البته درون ریزی یا import برای بیشتر قالب های فارسی شده هست و طراحان اونو قرار دادن و خد سایت وردپرس این فایل رو در اختیارمون قرار نمیده اصل مطلبو میگم وقتتونو نمیگیرم با شبیه کردن قالب بعد از نصب مث دمو بدون نیاز به فایل ایمپورت یا xml مشکل دارم یه اموزش جامع اگه باشه خیلی خوبه چون خیلی از دوستان این مشکلو داشتن توی گشت و گذارم و اموزش خوبی هم پیدا نکردم . ممنون میشم اگه اموزش شبیه سازی قالب مانند دمو بدون فایل ایمپورت رو بزارید. (قالب ها منوی تنظیمات مخصوص قالب رو دارن) پیشاپیش از پاسخوییتون متشکرم
  27. سلام... کنجکاو شدم میشه بگید سایت اتون در چه موردیه ....من هم میخوام سایت بزنم اخه تازه با وورد پرس اشنا شدم ..البته قصد من فضولی نیستا....دیدم گفتین با گذشت چند روز رتبه ی خوبی داره...میخوام راهنمایی ام بکنید....و اینکه توی پروفایل اتون دیدم سطح اشنایی اتون با وورد پرس و برنامه نویسی و طراحی متوسط هستین...میخوام ببینم رشته تحصیلی و مدرک اتون چیه....لطف بزرگی در حق ام کردین اگه کمک ام بکنید...سپاس
  1. نمایش فعالیت های بیشتر