• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. امروز
  2. دوستان کسی نظر و راه حلی برای این نوع خطای 404 نداره؟
  3. با سلام سایت من یک سایت برون سپاری پروژه مانند پونیشا هست افزونه ایی میخام که کارفرما بعداز دریافت پروژه در پروفایل خودش بتونه به کسی که پروژه رو انجام داده از 1 تا10 امتیاز بده و مجموع امتیاز یک فریلنسر هم در پروفایل کاربر نمایش داده بشه. ممنون میشم راهنماییم کنید
  4. سلام استاد الان عالی شده واقعا ممنونم اما چند پیشنهاد واسه بهتر شدن این کد کاربردی 1 -اگه سری به سافت 98 بزنید در پایین پست ها پسورد درج شده وقتی موس در اون باکس قرار می گیره یک پیام ظاهر میشه که برای کپی کلیک کنید. اگه محبت کنید این رو پیاده سازی کنید عالی میشه 2- دوم اینکه باکس و border لینک کوتاه دقیقا شکل و شمایل کادر لینک کوتاه دیجیاتو داشته باشه که هم فضای کمتری می گیره و هم قشنگ تره 3- سوم هم اینکه تایتل دریافت لینک کوتاه این نوشته هم باید کنار باکس و بشه لینک کوتاه مطلب که وقتی موس روی کادر قرار بگیره پیام برای کپی لینک کلیک کنید 4- کادر قرمز نباشه و فقط کادر آبی با همون استایل و سبک دیجیاتو در یک بیضی باشه و کنار اون هم یک علامت لینک باشه عالی میشه صمیمانه سپاسگزارم استاد گرانمایه
  5. @chem شما هم میتونید برای آسان تر بودن فرآینده از این کد جدید استفاده کنید.
  6. خب یه مقدار کدها مرتب تر شد و مخاطب راحتر میتونه از کد استفاده کنه! دیگه نیاز نیست کدهای استایل و کدهای html و کدهای php رو جدا جدا تو بخش های مختلف بزارید. کافی کل کد زیر رو در فانکشن قالب قرار بدید تا خروجی مورد نظر رو دریافت کنید. add_filter("the_content", "wbc_function_copy"); function wbc_function_copy($content){ $shortlink = ' <div class="wbc-shortlink"> <h4 class="wbc-title-shortlink">دریافت لینک کوتاه این نوشته:</h4> <table> <tr> <td> <button class="wbc-copydone" onclick="wbc_function_copy()">کپی کن!</button> </td> <td> <input id="wbc-post-shortlink" value="'.home_url().'/?p='.get_the_ID().'" type="text" readonly> <p id="wbc-success-copy-done">کپی شد!</p> </td> </tr> </table> </div> '; if(is_single() && !is_home()){ $content.=$shortlink; } return $content; } add_action("wp_head", function(){ ?> <style> .wbc-shortlink { width: 100%; margin-top: 20px; margin-bottom: 20px; } button.wbc-copydone { padding: 11px; border: 1px solid #03A9F4; background-color: #03A9F4; font-family: inherit !IMPORTANT; } input#wbc-post-shortlink { text-align: left; border-color: #03A9F4; border-width: 2px; } .wbc-shortlink table tr td:first-child { text-align: left; } .wbc-shortlink table { position: relative; } p#wbc-success-copy-done { position: absolute; top: -45px; left: 32%; background-color: #03A9F4; padding: 8px 18px; color: #ffffff; border-radius: 4px; display: none; } h4.wbc-title-shortlink { text-align: right; } </style> <?php }); add_action("wp_footer", function(){ ?> <script type="text/javascript"> function wbc_function_copy() { var copyText = document.getElementById("wbc-post-shortlink"); copyText.select(); document.execCommand("copy"); document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "block"; setTimeout(function(){ document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "none"; }, 5000); } </script> <?php });
  7. من تو کروم باز کردم وب سایتمو ابزارک رو آورد ولی تو فایر فاکس نمیاره عجیبه
  8. کاملا با این راه حل مشکل حل شد، مچکرم
  9. قالب سایت بهم نریخت، کلا صفحاتی که باهاش ایجاد میکنم با قالب زیاد مچ نیست المان های مختلف رو تست کردم، مثل شبکه بندی آجری مطالب ولی نمیشه تنظیم کرد که در کنار لینک دادن به مطلب، یه آیکونی هم باشه که لینک بده به تصویر شاخص و تصویر رو به صورت لایت باکس نشون بده تقریبا مثل عکس زیر: http://uupload.ir/files/1dfu_12323.jpg
  10. سلام و صمیمانه سپاس از زحماتی که بابت این قابلیت کشیدید من دارم روی لوکال تست می کنم کد زیر در فانگشن چایلد تم میزارم اما از خط اول ایراد می گیره . من هم خیلی حرفه ای نیستم ممنون میشم کد زیر رو اصلاح بفرمایید add_action('after_post_content', { <div class="wbc-shortlink"> <h4 class="wbc-title-shortlink">دریافت لینک کوتاه این نوشته:</h4> <table> <tr> <td> <button class="wbc-copydone" onclick="wbc_function_copy()">کپی کن!</button> </td> <td> <input id="wbc-post-shortlink" value="<?php echo home_url()."/?p=".$post->ID;?>" type="text" readonly> <p id="wbc-success-copy-done">کپی شد!</p> </td> </tr> </table> </div> <script type="text/javascript"> function wbc_function_copy() { var copyText = document.getElementById("wbc-post-shortlink"); copyText.select(); document.execCommand("copy"); document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "block"; setTimeout(function(){ document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "none"; }, 5000); } </script> }; چند تا ایده دارم که اگه درست شد بهتون میگم
  11. نشد متاسفانه
  12. قبلش تو لوکال تست می کردید بعد رو قابل اصلیتون نصب می کردید تا قالب اصلیتون بهم نریزه
  13. نه قالب قدیمیه یکم خودم ویرایشش کردم پلاگین رو نصبش کردم، دارم روش کار میکنم یکم بهم ریخته هست ممنون
  14. من قالب رو به حالت پیش فرض گذاشتم ولی چیزی نشون نمیده فقط عنوان باکس رو نمایش میده محتویات رو نشون نمیده الان قالب عوض شد
  15. الان دیگه اکثر قالب ها با صفحه سازها ساخته میشن بین نسخه جدید قالبت داره یا نه بعد افزونه ویژوال کامپوزر پولی هست ولی به صورت رایگان هم در دسترس هست از سایت پایین به صورت رایگان می تونید دانلود کنید http://codeinwp.ir/new-version-of-visual-composer/
  16. فکر نکنم، چون قالب یکم قدیمی هست ظاهرا این افزونه رایگان هم نیست
  17. قالب از افزونه ویژوال کامپوزر پشتیبانی می کنه؟ اگر پشتیبانی می کنه می تونی از add-on هاش به راحتی برای ساخت گالری استفاده کنی
  18. خواهش می کنم منظور همون کد دوم بود که بزاری
  19. کد دوم رو گذاشتم درست شد. با سپاس از دوستان پاسخگو
  20. سلام دوست عزیز علتش این هست که container شما 100درصد نیست این کدی هست که تو سایت شماست @media (min-width: 1200px) .container { width: 1170px; } قسمت تنظیمات قالبت رو نگاه کن ببین تنظیمی برای تغییر سایز container داری اگر نبود کد پایین رو کپی کن تو قسمت CSS هات .home-section .container { width: 100%; }
  21. سلام تا جایی که من تست کردم، پلاگین های گالری در وردپرس برای اینکه بر اساس آخرین پست های سایت گالری ایجاد کنیم باید نسخه پرمیوم رو بگیریم، و در نسخه رایگانشون فقط میتونیم به صورت دستی از قسمت مدیا با عکس ها گالری بسازیم، (مثل Final Tiles Grid Gallery - Image Gallery) پلاگینی نمیشناسید که به صورت رایگان قابلیت ساخت گالری بر اساس پست ها و دسته بندی سایت رو داشته باشه؟ نه صرفا مدیا یعنی بجای اینکه عکس ها رو از مدیا بیاریم ، دسته بندی رو مشخص کنیم، و بر اساس تصاویر شاخص پست ها گالری ایجاد کنه که در گالری ایجاد شده، هم لینک به عکس بده و هم لینک به پست
  22. اگه تمایل دارید پ.خ در تماس باشید تا خودم سایتتون رو بررسی کنم
  23. افزونه Enhanced Text Widget رو نصب کن یه ابزاک بهت میده کدتو رو بزارش و امتحان کن ببین مشکلت برطرف میشه
  24. فایل هایی که گفتید رو از سی پنل حذف و دوباره اپلود کردم
  25. تو این صفحه گوگل گفته اگه لینکی به اشتباه در دیگر سایت ها به سایت شما لینک شده شما از ریدایرکت 301 استفاده کنید. خوب زمانی که تعداد 404 هایی از این دست زیاد باشه باید چه کار کرد؟
  26. فایل style.css و rtl.css خود را مجددا آپلود کنید ببینین استایل قالب درست میشه یا نه بعد بررسی اطلاع رسانی کنید
  1. نمایش فعالیت های بیشتر