تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. کدتون به صورت زیر میشه: <?php if(isset($_POST['submit'])){ if(wp_mail( 'masoudduosam68@gmail.com', 'News Letter User Email', $_POST['news-email'] )) echo '<p>عضویت شما در خبرنامه با موفقیت انجام شد.</p>'; } ?> <form method="post" enctype="multipart/form-data"> <form method="post"> <input type="email" name="news-email" value="" placeholder="ایمیل خود را وارد نمایید"> <input class="btn btn-success" name="submit" type="submit" value="تایید ایمیل"> </form> </form>
  3. امروز
  4. سلام. ببینید اولا سرعت اینترنت به جایی رسیده که فرق بین صفحه ای که 300 کیلوبایت هست با صفحه ای که 400 کیلوبایت هست رو نمیشه تشخیص داد. بحث بعدی در مورد استفاده از فریم ورک ها میتونه این باشه که شما یک پروژه رو مینویسی میدی به مشتری، حالا اون شخص برای ویرایش کوچک ترین جزئش باید بیاد کد بنویسه در حالی که وقتی یک فریم ورک استفاده میشه، خیلی راحت با اعمال کلاس های css توی کدهای html هم میتونه به چیزی که می خواد تا حدود زیادی برسه بدون اینکه استایل های تکراری چند باره توی فایل استایل در ادامه هم نوشته بشن مخصوصا پدینگ ها و مارجین ها (بوت استرپ توی این زمینه تا قبل از نسخه 4 ضعف داشت اما نسخه 4 بتا رو تست بکنید میبینید چقدر کار راه اندازه) باز مساله دیگه ای که هست اینه که همین بوت استرپ کامپوننت بندی شده و شما اگر scss بلد باشی میتونی فقط همون چیزهایی که نیازته رو ازش خروجی بگیری. بحث بعدی اینه که فریم ورک استاندارد میسازه. یعنی چی ؟ یعنی اینکه وقتی من می خوام یه پوسته رو (چه خودم نوشته باشم، چه کس دیگه ای نوشته باشه) ادیت کنم نگاه می کنم می بینم بوت استرپ توش لود شده، می فهمم که کدهای html رو به چه صورت باید اضافه کنم، و چه کلاس هایی الان برام در دسترسه. همچنین وقتی می خوام بیام یک سری کتابخونه ها رو به پروژه اضافه کنم مثلا ایکون فونت ها، راحت توی توضیحاتشون میبینم نوشته با بوت سازگار شده و خیالم راحته که بابت این کتابخونه نیاز ندارم کد اضافه بنویسم که به نوعی همون افزایش سرعت در طراحیه که دوستان گفتن. بحث بعدی بدون باگ بودنه، که باز دوستان گفتن . بحث بعدی اینه که همون grid ای که شما در اوردی و حجمش خیلی کم شد رو بالاخره یه نفر نوشته و شما استفادش کردی، وگرنه شاید تا سال ها ما اصلا نمیفهمیدیم که media query ها اصلا چی هستن ! و همچنان مثل قدیم با جاوااسکریپت و یا با لود کردن استایل های جدا توی موبایل و دسکتاپ کار می کردیم. حالا اینکه به طراحی می گن باید حتما بوت استرپ بلد باشی مال همه گیر بودنشه و اینکه اگر شما نبودی کس دیگه راحت میتونه کارهات رو ادامه بده. بعد یه چیز دیگه که هست اینه که فریم ورک وقتی یه استاندارد رو اومد تعیین کرد به مرور زمان کاربرای مختلف میان ادیتش می کنن و اگر همه موافق بودن روی کدهای اصلی اعمال میشه، در نتیجه بعد از مدتی که از ایجادش گذشت، بهترین کدها رو در کمترین زمان در اختیار کاربر نهایی میزاره.
  5. ممنون از پاسخ شما دوستای محترم اما من فکر میکنم دلیل اصلی استفاده از بوت استرپ اینه که همه گیر شده و همه جا و همه کس ازش استفاده میکنن تنها دلیلی که من رو ملزم به یادگیری و استفاده از بوت استرپ میکنه اینه که در حال حاضر و بهرحال از طراح وب انتظار میره بوت استرپ بلد باشه به نظرم بوت استرپ نه تنها کار طراحی رو چندان سریع نمیکنه، بلکه با کلاسهای زیادی که داره کار رو سخت و کدها رو خیلی شلوغ میکنه بوت استرپ هیچ چیز ویژه ای ارائه نمیده، grid و responsive اش هم ویژگی خاصی نیستن: جسارتا مشابه همین سیستم گریدبندی و قابلیت ریسپانسیو در بوت استرپ رو در یک فایل css پیاده سازی کردم (حجمش 8k شد) دقیقا بصورت 12 ستونه و چهار تا ابعاد (xs, sm, md, lg) اسامی کلاسها رو هم سعی کردم تا حدودی شبیه بوت استرپ باشه، تست کردم عین بوت استرپ بدون مشکل عمل میکنه (اگه مایل باشید این کتابخونه کوچیک و اسم کلاسهاشو با توضیحات میزارم) همچنین اسلایدر، منوهای آکاردئونی و... امکاناتی نیستن که فکر کنیم فقط از طریق بوت استرپ میشه ازشون استفاده کرد اینترنت پره از پلاگین ها و کدهای آماده (انواع اسلایدر، منو و...) که میتونیم انتخاب کنیم و به دلخواه تغییرشون بدیم (اتفاقا اغلبشون هم ریسپانسیو هستن و هم کراس بروزر) به نظرم به جای استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ، بهترین روش برای طراحی وب استفاده از همین پلاگین ها و کدهای آماده است (یعنی اینکه فقط از html5 ، css3, jquery استفاده کنیم و برای موارد سخت مثل اسلایدرها و منوها، از پلاگین ها و کدهای آماده) ممنون و سلامت باشید
  6. دیروز
  7. سلام. من هم همین مشکل رو با سایتم دارم. چطوری نسخه موبایلی رو میشه Inspect کرد؟ توی پنل وردپرس نسخه موبایل رو درست نشون میده و من نمیتونم بفهمم اشکال کار کجاست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
  8. من هم همین مشکل را با وبسایتم دارم. راه حل های دوستان رو تست کردم اما جواب نداد. اساتید راه حل دیگری دارید؟ ممنون
  9. سلام من هم با سایتم همین مشکل رو دارم. سایت شما رو چک کردم دیدم که درستش کردین. میخاستم خواهش کنم من رو راهنمایی کنین چطور میتونم درستش کنم. با inspection مرورگر کروم به نتیجه نرسیدم و متوجه نشدم کدوم المنت باعث این ناحیه سفید میشه. سپاس
  10. مرسی الان سرچ کردم گویا رایگانشم هست https://wordpress.org/plugins/dynamic-pricing-and-discounts-for-woocommerce-basic-version/
  11. سلام افزونه‌ش https://woocommerce.com/products/dynamic-pricing/
  12. با سلام و خسته نباشید داخل ورد پرس میشه ی دستوری شرطی واسه خرید هامون داشته باشیم مثلا بهش بگیم اگه مشتری بالای 24 مورد یک کالا رو سفارش داده بود بهش کد تخفیف بده
  13. نمیشه اینطوری خب گفت ، ولی شما فایل کامن قالب پاک کنید تا از فایل کامنت پیش فرض وردپرس استفاده کنه ببینید مشکل هست هنوز یا نه ! اگه مشکل بود توی حلقه احتمالا مشلکی دارین ایدی پست عوض میکنید
  14. خب شما فایل rtl.css درست کنید توی قالب و css هایی که مربوط به راست چین و زبان فارسی هست رو داخل اون قرار بدین ، اینطوری فقط توی نسخه فارسی این فایل rtl.css اجرا میشه . موفق باشید
  15. درود سایت های بررسی کننده میشه گفت 30 درصد مشکلات سئو رو نشون نمیدن این نوع سایت ها دلیل افت ایندکس ها رو بیان نمیکنن و بسیاری موارد دیگر برای همین بررسی به صورت دستی بسیار مهمتر از بررسی توسط یک سایت هستش
  16. من محمد هستم فکرکنم بتونیم تو تلگرام با هم صحبت کنیم
  17. از طریق خصوصی در ارتباط باشید.
  18. من با شرکت صحبت کردم مشکل ندارند شما ی شماره تماس لطف کنید من فردا با شما تماس بگیرم
  19. سلام و درود این حرف شما مثل اینه که بگید سایر آواتارهای اون بخش هم که انتخاب میکنید برای همه اون آواتار انتخاب شده نمیاش داده میشه !!! برای سایر آواتارهای اون بخش اینطوری نیست؟
  20. با بنده در ارتباط باشید.
  21. سلام مجدد. ببخشید من با این کد یه مشکلی دارم. وقتی از این کد استفاده میکنیم تو بخش تنظیمات گفتگو ها یه گزینه میاد به اسم My Default Gravatar که وقتی انتخاب بشه عکسی که بهش دادیم رو میاره. اینجوری برای عکس همه پروفایلای همینو میاره. وقتی کاربر خودش گراواتار هم داشته باشه نمایش داده نمیشه. راه حلی براش سراغ دارید؟
  22. با سلام خدمت همه دوستان گرامی من امروز افزونه WPML رو خریداری کردم و نصب کردم کار میکنه اما توی نسخه انگلیسی که سایت رو چپ چین میکنه چطور میتونم کد هایی رو که برای درست شدن نسخه انگلیسی سایت رو کجا بزارم که نسخه فارسی به هم نخوره نسخه انگلیسی هم ادرسش این هست . EXAMPLE.COM/?lang=en در ضمن قالبم اختصاصی کد نویسی شده و با افزونه سازگار نیست و میخوام سازگارش کنم
  23. اگه بتونید شما این افزونه بنویسید ممنون میشم هزینه اش هر چی باشه در خدمتم
  24. والا اگر بخواید میتونم براتون یه پلاگین بنویسم که این سلول های اکسل رو هر کدومشون رو توی یه سلول دیتابیس وردپرس ذخیره کنه. بعد از این کار دیگه وردپرس میتونه از اطلاعات استفاده کنه.
  25. دوست عزیز شما نظری ندارین ؟؟
  26. یعنی مشکل من با این افزونی که شما گفتین حل میشه؟؟؟ممنون
  27. سلام ما داریم یه افزونه آماده میکنیم تا آخر هفته میذاریمش روی سایتمون
  28. خیلی ممنون که پاسخ سوالمو دادین پلاگینی میخواستم که مانند عملیاتی که در تصویر نشان داده را نمایش دهد. من اطلاعات در یک فایل اکسل دارم ولی نمیدانم به چه شکل در برنامه قرار بدم و استفاده کنم
  1. نمایش فعالیت های بیشتر