تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. توی main.css ،لاین 126 مقدار text-transform رو بر روی none بزارید. بااحترام
  3. امروز
  4. خواهش میکنم موفق باشید
  5. سلام و عرض ادب قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست پیشاپیش سپاس از دوستان
  6. Free Downloads WooCommerce سلام من می خوام محصولات رایگان سایت رو با افزونه بالا قابل دانلود کنم ولی وقتی لینک مستقیم دانلود محصول رو می زارم (از گوگل درایو) همچین صفحه ای دانلود میشه عکسش ضمیمه کردم وقتی هم لینک رو در یک فایل txt میزارم و همین فایل txt رو بارگذاری میکنم مستقیم ارور شما دسترسی به فایل در این سرور را ندارید نشون داده میشه در اصل باید با همون لینک اول دانلود کنه ولی این مشکل الان وجود داره طبق عکس من افزونه راکت رو برای اون صفحه غیر فعال کردم تا کد هارو مینی فای نکنه ولی فرقی نکرد الان لینک دانلود رو تویه یک فایل txt کردم و همون رو زیپ کردم و از رسانه وردپرس آپلود میکنم و لینکش رو میزارم برای دانلود لطفا راه هایی که میشه مشکل عکس رو برطرف کرد یا کاری کرد که ارور شما مجور دسترسی به این سرور رو ندارید برای دانلود فایل txt رفع بشه ممنون
  7. درود به نظرم سرور دسترسی رو از طریق آی پی شما مسدود کرده تیکت بزن به پشتیبان هاست و درخواستت اونجا بگو
  8. درود شما باید یک صفحه اختصاصی برای صفحه فروشگاه سایتت بسازی با افزونه های صفحه ساز میشه.
  9. درود چی بگم والا این حرف رو بدون هیچ تبلیغی میگم و چون کلاس های آموزششون رو شرکت کردم و با توجه به نمونه کارها گفتم که باهاشون مشاوره کنی. شما باید تماس بگیری چون شخصا با تماس کار من هم راه افتاد.
  10. به سایت زیر هم یه سر بزن بد نیس سئو
  11. درود خواهش میکنم آیا مطالبتون سئو شده است؟ + آدرس سایت؟ فرض کنید میخواهید یک کلمه با عنوان "محمد" سئو کنید بیاد بالا - قبلش شما باید درجه سختی بدونی و اینکه محمد رو سرچ کن سایت های رقیب در صفحه اول مشاهده میشه و جهت قرار گرفتن سایت شما در اون صفحه اول و جزو نتایج برتر باید کل فاکتور های بهینه سازی سایت رو رعایت کرده باشی - حالا اگه اوکی باشه باید مطلبی بنویسی که از رقیب هات خیلی بهتر باشه و دست نویس باشه در اون مقاله باید انواع تگ ها رو رعایت کرده باشی و تکنیک نوشتن محتوا رو بلد باشی.
  12. درود بر شما شرمنده باز مزاحم شما شدیم . اقا ما سایت رو طبق gtmetrix کاملا تغییر دادیم هر دو رو A کردیم سرعت بهینه شد . قبلش بخاطر نوشتن مطلب که تولید خودم بود سایت در کلمه مورد نظر صفحه اول و سایت بخاطر بهینه کردن سایت برای gtmetrix اقدام کردیم دو سه روز بعد سایتمون کلا ناپدید شد و جز 10 صفحه سرچ گوگل هم نیست ! ما دوباره سایت مپ و .... همه رو برگردونیم و الان یکی دو هفته شده از این جریان ، اما هنوز جز 10 صفحه گوگل نیستیم ، فقط زمانی سایت رو میشه دید که ادرس کامل سایت رو سرچ کنیم ! گوگل کنسول هم اوکی کردیم گوگل هم تایید کرده و الان نمیدونم مشکل چیه . ممنون میشم راهنمایی کنید . خیلی لطف می کنید با تشکر .
  13. سلام من می خوام اطلاعات فیلم ها رو از وب سرویس tmdb بگیرم تا یه جا هایی هم موفق شدم ولی بعضی از اطلاعات مثل ژانر که بصورت آراریه هستند رو نمی تونم بگیرم و این ارور رو میده : Array to string conversion in F:\wampV3\www\testphpV3\rizweb\rizwebTMDB.php on line 35 لطفا دوستانی که می دونن راهنمایی کنید. اینم کد ها: <?php $id= "1429"; //step1 $cSession = curl_init(); //step2 curl_setopt($cSession,CURLOPT_URL,"http://db.rizweb.ir/3/tv/$id?api_key=*****&videos?append_to_response=images,trailers"); curl_setopt($cSession,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true); curl_setopt($cSession,CURLOPT_HEADER, false); //step3 $result=curl_exec($cSession); //step4 curl_close($cSession); //show data in page: $info_imdb = json_decode( $result ,true); //var_dump($info_imdb); //$plot = $info_imdb["overview"]; //$title = $info_imdb["name"]; //$poster = $info_imdb["poster_path"]; //$lang = $info_imdb["original_language"]; $genres = $info_imdb["genres"]; ?>
  14. دوستان گرامی با درود من یک سایت دارم که یک بخش فروشگاهی با ووکامرس داره. من می خواستم اگر بشه روی صفحه اصلی وبسایت که حالت وبلاگی داره پوسته فعلی ( فاقد هماهنگی با ووکامرس ) رو داشته باشم و روی ووکامرس و بخش فروشگاهی یک پوسته فروشگاهی به کار ببرم. لطفا راهنمایی کنید که چطور می شه چنین کاری کرد؟ با سپاس
  15. سایت با فیلتر شکن باز نمی شود و خطای 403 Forbidden نمایش داده می شود
  16. با سلام گالری تصاویر در قالب قدر من کار نمی کند لطفا راهنمایی بفرمایید یا درست بشه یا اینکه راهنمایی کنید چطور میتونم افزونه دیگری در ان جایگیرین کنم ممنون ادرس سایت من: http://iranjournalism.ir/ گالری تصاویر در انتهای صفحه است
  17. سلام تشکر استاد
  18. سلام ممنون دوست عزیز . اگه بگم یک هفته ست ایمیل زدم و منتظر جواب وبسیما هستم باورر میکنید ؟ مخصوصا ایمیل زدم و منتظرم ببینم این تیم خلاق چطور پاسخگوی مشتریانش هست. چندمرحله هم ایمیل زدم اما همچنان بی پاسخ...
  19. درود به سایت وبسیما یه سر بزن و مشاوره بگیر.
  20. درود میتونی از یک هاست دانلود جهت آپلود چند سایت استفاده کنی و رو سرعت هم تاثیر گذاره.
  21. سلام دوستان کسی می دونه چطور می تونم مسیر آپلود فایل سایت رو طوری تنظیم کنم که به اکانت دیگر که در همون هاست به عنوان addon domain قرار داره دسترسی داشته باشه و فایل ها رو اونجا آپلود و فایل های اونجا رو فراخوانی کنه ؟ به عنوان مثال در حالت عادی می شه از طریق این فانکشن در WP-CONFIG.PHP مسیر آپلود رو تغییر داد : wp config function: define('UPLOADS', 'destination'); اما مسیری که در این قرار می گیره زیر مجموعه فولدری هست که وردپرس در اون نصب شده اگه سایت فعلی DOMAIN1 باشه ، میشه این مسیر رو براش تعریف کرد ؟ : home/username/domains/domain2.com/public_html/wp-content/uploads مسیری که وردپرس اصلی در اون نصبه : home/username/domains/domain1.com/public_html/ با سپاس.
  22. دیروز
  23. سلام دوستان انگار سیستم مدیریت محتوای وردپرس خیلی کسر شاَن داره برای راه اندازی کسب و کار. والا هیچ وقت نفهمیدم که وقتی یه سیستم قوی مدیریت محتوا وجود داره که اینهمه گسترده ست و دارای امنیت بالاست ، چرا باید سیستم اختصاصی طراحی کرد ، یه سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس رو صدسال طول میکشه طراحی کرد ، چطور ممکنه یه سیستم مدیریت محتوای محدود برتر از وردپرس باشه ، چون فقط اختصاصیه!!! عجب داستانیه!!!!. بگذریم. ما واقعا هیچ مرجعی پیدا نکردم که بدیم برامون اختصاصی بنویسن. خنده دار اینجاست که خیلی از وبسایتهایی که ادعا میکنن سالهاست cms طراحی میکنن ، خودشون دارن از وردپرس استفاده میکنن. انگار این سوال باید تا ابد بی جواب بمونه چون انگار حتی خود استاتید گروه وردپرس پارسی هم پاسخ این سواال رو نمیدونن... ما یه سیستم مدیریت محتوای اختصاصی میخوایم. حالا با asp.net ، لاراول یا هر چیز دیگه. مشکل اینجاست که هزینه پروژه ما بسته شده و بیشتر از ۱۰ میلیون نمیتونیم برای طراحی سیستم اختصاصی هزینه کنیم. دوستان ، استاتید بزرگوار ، اگر براتون مقدوره ، یا علی. ممنونم .
  24. سلام دوستان انگار سیستم مدیریت محتوای وردپرس خیلی کسر شاَن داره برای راه اندازی کسب و کار. والا هیچ وقت نفهمیدم که وقتی یه سیستم قوی مدیریت محتوا وجود داره که اینهمه گسترده ست و دارای امنیت بالاست ، چرا باید سیستم اختصاصی طراحی کرد ، یه سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس رو صدسال طول میکشه طراحی کرد ، چطور ممکنه یه سیستم مدیریت محتوای محدود برتر از وردپرس باشه ، چون فقط اختصاصیه!!! عجب داستانیه!!!!. بگذریم. ما واقعا هیچ مرجعی پیدا نکردم که بدیم برامون اختصاصی بنویسن. خنده دار اینجاست که خیلی از وبسایتهایی که ادعا میکنن سالهاست cms طراحی میکنن ، خودشون دارن از وردپرس استفاده میکنن. انگار این سوال باید تا ابد بی جواب بمونه چون انگار حتی خود استاتید گروه وردپرس پارسی هم پاسخ این سواال رو نمیدونن... ما یه سیستم مدیریت محتوای اختصاصی میخوایم. حالا با asp.net ، لاراول یا هر چیز دیگه. مشکل اینجاست که هزینه پروژه ما بسته شده و بیشتر از ۱۰ میلیون نمیتونیم برای طراحی سیستم اختصاصی هزینه کنیم. دوستان ، استاتید بزرگوار ، اگر براتون مقدوره ، یا علی. ممنونم .
  25. چرا هاست ها Enable Keep-Alive اجازه فعال کردن اینو نمیدن
  26. سلام از این استفاده کردم قبلا نشد ممنون از راهنمایی هاتون
  27. سلام می خواستم نام قالب این سایت رو بدونم https://www.apple-nic.com
  28. این عبارت های زیر رو جستجو کنید، دقیقا راه حل برطرف کردن مشکل page speed سایتتون رو پیدا میکنید برطرف کردن خطاهای Enable Keep-Alive در gtmetrix برطرف کردن خطاهای Optimize images در gtmetrix
  1. نمایش فعالیت های بیشتر