برترین های انجمن

  1. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      164

    • تعداد ارسال ها

      2,366


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      99

    • تعداد ارسال ها

      19,130


  3. Mirrajabi

    Mirrajabi

    همیـار


    • امتیاز

      86

    • تعداد ارسال ها

      562


  4. sajad

    sajad

    همیـار


    • امتیاز

      72

    • تعداد ارسال ها

      735



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 24/06/97 در همه بخشها

  1. 4 points
    rewrite یک سری توابع مجزی برای مدیریت آدرسها در وردپرس هست با htacces هم میشه این کار رو انجام داد. htaccess ربطی به xml نداره دستورات خودشو داره.
  2. 4 points
    .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea .contact_us_div_class input::-webkit-input-placeholder ,.contact_us_div_class textarea::-webkit-input-placeholder{ font-size: 10px!important; } این استایل رو به انتهای فایل rtl.css اضافه کنید
  3. 4 points
    @nanesalemtabriz سلام شیوه کار هر شخص ممکنه متفاوت باشه ولی بطور کلی من فکر میکنم که باید اینطور باشه. مشخص کردن هدف سایت با توجه به هدف مشخص شده تعیین دامنه برای سایت تهیه دامنه تهیه هاست باتوجه به منابعی که مورد نیاز هست تشخیص بهترین راه برای اجرا پروژه که این میتونه با توجه به هدف تولید پروژه متفاوت باشه. مثلا اگه پروژه ای باشه که شخص نیاز داشته باشه سایتی مثل youtube داشته باشه دیگه اینجا وردپرس یک انتخاب اشتباه میتونه باشه راه اندازی سیستم مدیریت محتوا یا شروع کدنویسی بستر مورد نیاز برای ران کردن سایت نصب قالب و پلاگین های مورد نیاز یا کدنویسی frontend و امکاناتی که سایت باید داشته باشه تست رفع اشکالات احتمالی رونمایی موفق باشید...
  4. 4 points
    سلام اینجا جاش نیست در مورد بیت‌کوین صحبت کنیم، ولی میگم که دوستان بدونن چه خبره... استخراج بیت‌کوین با CPU اصلا توجیه‌پذیر نیست، و با این سایتی که شما اینجا گذاشتی و داری به صورت واسطه با کد زیر مجموع گیری خودت کاربرا رو می‌فرستی به صفحه‌ی دانلود CryptoTab ولی این کارتون اخلاقی نیست... حالا کریپتوتب چی هست؟ (برای اطلاع دوستان) یه مرورگره که نصب میشه روی سیستم و با استفاده از قدرت CPU شما اقدام به استخراج می‌کنه، منتها هش‌ریت کار به قدری پایین هست که چند میلیون سال طول میکشه تا 1 بیت‌کوین استخراج کنید من با یک VPS که 1 ماه مدام روشن بود تست کردم این سیستم رو، بعد از 1 ماه نهایتا 0.00003 بیت‌کوین در میاد ازش، تازه اونم با یه سیستم نسبتا خوب. (این مقدار بیت‌کوین تقریبا در حال حاضر میشه معادل 20هزار تومن) به هیچ‌وجه با لپ‌تاپ یا موبایل از اون سایت استفاده نکنید چون به شدت به CPU فشار میاد و بعد از چند وقت کلا نابود میشه دستگاهتون! در نهایت اگر می‌خواید فقط ببینید بیت‌کوین در آوردن چجوریه و حس کنجاوی دارید از اون سایت استفاده کنید ولی نه به امید کسب درآمد میلیونی، چنین چیزی با این سایت امکان پذیر نیست مگر اینکه میلیونها زیر مجموعه فعال داشته باشید.
  5. 4 points
    داده ترین راهش استفاده از تگ small هست <p><small>[text* your-name placeholder "نام شما"] </small></p> روش بعدی استفاده از css هست div.p { font-size: 15px; }
  6. 4 points
    این کدو تو فایل فانکشن تون قرار بدین if ( ! class_exists( 'CT_TAX_META' ) ) { class CT_TAX_META { public function __construct() { } // Initialize the class and start calling our hooks and filters public function init() { add_action( 'category_add_form_fields', array ( $this, 'add_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'created_category', array ( $this, 'save_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'category_edit_form_fields', array ( $this, 'update_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'edited_category', array ( $this, 'updated_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'admin_enqueue_scripts', array( $this, 'load_media' ) ); add_action( 'admin_footer', array ( $this, 'add_script' ) ); } public function load_media() { wp_enqueue_media(); } // Add a form field in the new category page public function add_category_image ( $taxonomy ) { ?> <div class="form-field term-group"> <label for="category-image-id"><?php _e('Image', 'Personal-blog'); ?></label> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" class="custom_media_url" value=""> <div id="category-image-wrapper"></div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </div> <?php } //Save the form field public function save_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; add_term_meta( $term_id, 'category-image-id', $image, true ); } } // Edit the form field public function update_category_image ( $term, $taxonomy ) { ?> <tr class="form-field term-group-wrap"> <th scope="row"> <label for="category-image-id"><?php _e( 'Image', 'Personal-blog' ); ?></label> </th> <td> <?php $image_id = get_term_meta ( $term -> term_id, 'category-image-id', true ); ?> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" value="<?php echo $image_id; ?>"> <div id="category-image-wrapper"> <?php if ( $image_id ) { ?> <?php echo wp_get_attachment_image ( $image_id, 'thumbnail' ); ?> <?php } ?> </div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </td> </tr> <?php } // Update the form field value public function updated_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', $image ); } else { update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', '' ); } } //Add script public function add_script() { ?> <script> jQuery(document).ready( function($) { function ct_media_upload(button_class) { var _custom_media = true, _orig_send_attachment = wp.media.editor.send.attachment; $('body').on('click', button_class, function(e) { var button_id = '#'+$(this).attr('id'); var send_attachment_bkp = wp.media.editor.send.attachment; var button = $(button_id); _custom_media = true; wp.media.editor.send.attachment = function(props, attachment){ if ( _custom_media ) { $('#category-image-id').val(attachment.id); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); $('#category-image-wrapper .custom_media_image').attr('src',attachment.url).css('display','block'); } else { return _orig_send_attachment.apply( button_id, [props, attachment] ); } } wp.media.editor.open(button); return false; }); } ct_media_upload('.ct_tax_media_button.button'); $('body').on('click','.ct_tax_media_remove',function(){ $('#category-image-id').val(''); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); }); // Thanks: http://stackoverflow.com/questions/15281995/wordpress-create-category-ajax-response $(document).ajaxComplete(function(event, xhr, settings) { var queryStringArr = settings.data.split('&'); if( $.inArray('action=add-tag', queryStringArr) !== -1 ){ var xml = xhr.responseXML; $response = $(xml).find('term_id').text(); if($response!=""){ // Clear the thumb image $('#category-image-wrapper').html(''); } } }); }); </script> <?php } } $CT_TAX_META = new CT_TAX_META(); $CT_TAX_META -> init(); } بجای category ، توی کدی که فرستادم باید اسم تاکسونامی تون و بزارید.
  7. 4 points
    سلام ، با کدی که فرستادم میتونید همه ی دسته ها تو سطح اول و بگیرید. $terms = get_terms( array( 'taxonomy' => '$taxonomy', 'hide_empty' => false, 'parent' => 0 ) ); و با این کد ، دسته ها و زیردسته ها رو نمایش میده foreach($terms as $term){ echo "<li><a href='".get_term_link( $term->term_id,'$taxonomy' )."'>$term->name</a>"; $chterms = get_terms( array( 'taxonomy' => 'product_cat', 'hide_empty' => false, 'parent' => $term->term_id ) ); if($chterms){ echo "<ul class='child'>"; foreach($chterms as $ch){ echo "<li ><a href='".get_term_link( $ch->term_id,'$taxonomy' )."'>$ch->name</a></li>"; } echo "</ul>"; } } echo "</li>"; }
  8. 4 points
    اگه منظورتون عکس بک گراند هست که درون فایل component.css هست .demo-1 .large-header { background-image: url('../img/demo-1-bg.jpg'); } اگه منظورتون افکتش هست که با js هست که اسمش particles.js هست
  9. 4 points
    خودشون معلومه میگن این اصله ولی ما میدونیم که نیست. قیمت افزونه سئو پرمیوم توی ژاکت 45 هزار تومنه و در واقع 89 دلاره حالا چطوری این نسخه، نسخه اصلیه؟
  10. 4 points
    سلام و درود @sata به جاش باید کد زیر رو بنویسید. <?= parsidate('Y') ?>
  11. 4 points
    سلام باتوجه به رشد و پیشرفت تکنولوژی و اینکه کسب و کارهای آفلاین باید کم کم مهاجرت کنند به فضای آنلاین تا بتونن تو کسب و کارخودشون موفق تر باشن. همین موضوع باعث شده که روزانه تعداد سایت ها افزایش پیدا کنه و از این رو این سایت هایی که راه اندازی میشن قطعا نیاز به مراقبت و نگهداری دارند که اینکار رو افراد متخصص که قبلا در حوزه های مختلف وب فعالیت کردن میتونن انجام بدن. پس از نظر من قطعا وبمستری میتونه یه شغل باشه. البته همین الان هم هست و خیلی ها هستن که از همین راه کسب درآمد میکنند ولی خب بنظر من چند سال آینده این موضوع خیلی نسبت به الان boldتر میشه. ولی خب شغل وبمستری چالش ها و سختی های خودش رو داره. شاید از بالا که نگاه کنید بنظر برسه که هر روز باید طبق عادت یه سری کارهای روتین رو انجام بدید مثل همه شغل ها. ولی وبمستری اینطوری نیست. شغلی هست که روز به روز باید اطلاعات و سطح دانش فردی ارتقاء داده بشه تا با اینکار بشه تو این شغل موند و فعالیت کرد. در غیر اینصورت افراد متخصص میتونن جای افراد متخصص قدیمی که دانش خودشون رو بروز نکردن پر کنن.
  12. 4 points
    سلام استفاده از افزونه/پوسته نال/هک شده به شدت اشتباه هست و سریعا اون رو از روی سرورتون حذف کنید. چون ممکنه سایتتون ویروس/هک/کد مخرب/بکدور و... بیوفته و دردسرش به شدت بالا هست.
  13. 3 points
    سلام . یعنی چت شما با نویسندگان سایتتون ؟ یا چت شما با کاربران سایتتون ؟ اگه اولی منظورتونه https://firstsiteguide.com/authors-chat/ و اگه دومی منظورتونه https://wordpress.org/plugins/wise-chat/ امتحان کنید
  14. 3 points
    سلام . می تونید ازsetTimeout استفاده کنید setTimeout( function() { //do something special }, 5000); برای دیدن مثال setTimeout می تونید این لینک مشاهده بفرمایید https://stackoverflow.com/questions/29675539/execute-javascript-function-after-5-seconds/29675560
  15. 3 points
    خب اولویت html هست . طبیعی استایل کمتر سرعت لود بیشتر میشه پس اهمیت داره . تا اونجا می تویند کلاس تعریف کنید تا بتونید جاهای بیشتری از ش استفاده کنید و از اضافه نویسی استایل جلوگیری کنید .
  16. 3 points
    سلام ، این کدو به فایل css تون اضافه کنید wpcf7-form label{ position:relative; width:100%; } wpcf7-form label input, .wpcf7 textarea{ width:100%; border: 1px solid #CCC; padding: 7px 5px; } wpcf7-form label:before { conntent: ''; position: absolute; background: #090; width: 10px; height: 10px; right: 0; top: 6px; }
  17. 3 points
    سلام و درود @iwf2050 البته پارامتری هم به اسم download_category برای کلاس WP_Query نداریم. مجموعا کد شما میشه: $query = new WP_Query(array( 'post_type' => 'download', 'posts_per_pages' => 6, 'orderby' => 'rand', 'tax_query' => array( array( 'taxonomy' => 'download_category', 'field' => 'slug', 'terms' => 'tools-design' ) ) ));
  18. 3 points
    من این کد تو فایل rtl.css شما گذاشتم و درست کار کرد . شما این کد کد همونجا قرار بدید نتیجه رو اعلام بفرمایید . .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea, .contact_us_div_class input::placeholder ,.contact_us_div_class textarea::placeholder{ font-size: 10px!important; }
  19. 3 points
    سلام اگر بصورت html طراحی کردید و الان فقط میخواید بخشها داینامیک بشن و مطالب بیان، کافیه از کوئری وردپرس استفاده کنید: https://developer.wordpress.org/reference/classes/wp_query/ https://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query
  20. 3 points
    سلام و درود @hassannak میشه تعداد درخواست بات گوگل به سایتتون رو تنظیم کنید. در گوگل وبمستر قدیمی بالا سمت راست بر روی علامت چرخ دنده کلیک کنید و گزینه Site Settings رو بزنید سپس از بخش Crawl rate گزینه Limit Google's maximum crawl rate رو بزنید. سپس میتونید تعداد درخواست گوگل به سایتون رو کنترل کنید.
  21. 3 points
    سلام خب وقتی شما به ایرنت وصل میشید یه شناسه باید داشته باشی که به اون میگن ip الان وقتی من به سایت شما رجوع کنم بصورت ip ثبت خواهد شد مشکلی خاصی نیستش جهت امنیت بیشتر میتونید یکی از این افزونه ها رو نصب کنید : iThemes Security Wordfence
  22. 3 points
    اگر اسم کلاس والدتون contact_us_div_class هست باید به این صورت تو فایل استایل بنویسید .contact_us_div_class p{ font-size:13px!important; }
  23. 3 points
    برای ایجاد بک گراند گرادیانت مثال زیر به شما کمک میکنه https://codepen.io/BangEqual/pen/VLNowO
  24. 3 points
    اول اینکه نوع این قالب چی هست؟خبری-فروشگاهی- شرکتی-شخصی؟ چون این رنگ بندی برای هر نوع قالبی مناسب نیست رنگ بندی مشکی با طلایی یا نارنجی ترکیب خوبی داره و یک رنگ مکمل مخصوصا برای المانها میتونه خیلی عالی باشه و همونطور که m4xs051 گفتن دیدن قالبهای مشابه در تم فارست و غیره میتونه بهتون کمک کنه
  25. 3 points
    سلام و درود @amgh این میگه یه تابع که توی فایل های وردپرس تعریف شده، تعریف نشده. شما یه بار دیگه وردپرس رو نصب کن. از اینجا بگیر.
  26. 3 points
    مقدار پیشفرض upload_max_filesize در php.ini رو باید افزایش بدین چون پیشفرض رو 2M هست upload_max_filesize = 24 memory_limit = 32M post_max_size = 32M در کنارش مقدار post_max_size هم باید اضافه بشه چون حداکثر مقدار ارسال اطلاعات هست
  27. 3 points
    سلام . این پلاگین امتحان کنید . https://wordpress.org/plugins/wp-limit-tags/ و لینک پایین هم توضیحات این پلاگین https://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-set-maximum-number-of-tags-for-wordpress-posts/
  28. 3 points
    سلام . بر فرض مثال شما بیست المان دارید که با ی کلاس می تونید بهش استایل بدید و مثلا به 4 خط استایل اوکی میشن . حال اگه بخواید برای هر المان استایل جدا تعریف کنید یک چیزی حدودد صد خط استایل نیاز هست که این خود سر بار محسوب میشه . سایتی که سرعتش بالا باشه طبیعتا .... . همین خود شما سایتی که بیشتر از چند ثانیه طول بکشه ایا منتظر میمونید یا سایت می بندید ؟؟ و به همین صورت کاربراشو از دست میده و همچنین ریت گوگل و .... پس بسیار اشتباست .
  29. 3 points
    هیچ یک از سایت های فروشگاهی قالب و پلاگین ایرانی میشه گفت معتبر نیستن. حتی همین چند سایتی که خودتون معرفی کردید. بارها شده که افزونه های مخرب و نال شده رو به کاربران به جای پلاگین اورجینال فروختن. غیر منطقی هست اگه واقعا پلاگین اورجینال هست و قیمتش مثلا ۵۹ دلاره تو سایت با قیمت ۵۰ هزارتومن بزارن برای فروش! این سایت ها فعالیت مشخصی ندارند.
  30. 3 points
    درود نصب قالب بهینه و اطمینان از بارگذاری سریع اون و البته mobile friendly بودنش نصب افزونه seo yoast (ترجیحی) و تنظیمات مربوطه خواندن این آموزش: https://yoast.com/wordpress-seo/ سئو مبحث گسنرده ای هست که باید به مرور فرا گرفته بشه
  31. 3 points
    سلام دوست عزیز، خیلی کار خوب و پسندیده‌ایه که میخواید محصولات اورجینال تهیه کنید. اگر می‌خواید ورژن اصلی رو بخرید باید از طریق تم‌فارست و کدکنیون اقدام کنید: تم‌فارست: https://themeforest.net/ (برای قالب) کدکنیون: https://codecanyon.net/ (برای پلاگین) راهشم اینه که از طریق سایت‌های واسطه اقدام کنید، یعنی شما پولش رو به ریال به اون سایت‌ها پرداخت می‌کنید و اونا با اکانت خودتون محصول رو براتون خریداری و ارسال می‌کنن، قبلا من یه قالب رو با کمک سایت پیمنت24 خریداری کردم از تم‌فارست، نمی‌دونم الان هم هنوز خرید انجام میدن یا نه، یه سر به سایتشون بزنید و ازشون بپرسید (https://payment24.ir/) اگرم نه سایت‌های زیادی هستن که به صورت واسطه براتون خرید انجام بدن. موفق باشید
  32. 3 points
    وظیفه اون کلاس مدیریت خطاها هست. به عنوان مثال همون طور که توی کدتون هست و میبینید متود message اون کلاس صدا زده شده تا پیغام خطا به کاربر نشون داده بشه. عملکرد بلوک try..catch به این صورته که شما دارید میگید سعی کن این کار رو انجام بدی و اگر نتونستی هر خطایی رخ داد توسط این کلاس Exception اون رو هندل کن. خطاها به اون کلاس ارسال میشه و اون کلاس خطایی که پیش اومده توسط php رو استخراج میکنه و به شما (برنامه نویس) میده. کلاس Exception یه کلاس پیشفرض توی php هست که شما میتونید توی پروژه خودتون اون رو گسترش بدید و توی بلاک try..catch خودتون از نسخه توسعه یافته خودتون استفاده کنید. که در این صورت مثلا میتونید توضیحات خطاها رو بیشتر کنید. اگر موضوع براتون جالبه میتونید فریم ورک های php رو نگاه بندازید که چطوری کلاس Exception رو گسترش دادنه.
  33. 3 points
    سلام و درود @تازه وارد یکی دیگه از تحریم هایی که شده اینه که توسط شرکت Comodo برای دامنه IR اس اس ال صادر نمیشه در نتیجه اگر شما بخوای برای دامنه IR ات از کلودفلر استفاده کنی اس اس ال اشتراکی کلودفلر قابل استفاده برای دامنه IR نیست.
  34. 3 points
    سلام اگر در کشوری به جز ایران زندگی می‌کردیم بتون می‌گفتم بله می‌تونید به عنوان شغل اصلی نگاهش کنید، اما... آدم باید واقعیت رو ببینه، من خودم خیلی به این کار علاقه دارم ولی نمیشه به عنوان شغل اصلی نگاهش کرد، چون به هر دلیلی ممکنه آقایون سایتتون رو فیلتر کنن، در این صورت شما کل کسب و کارتون رو از دست دادید و تموم. هرچند که وبمستری می‌تونه درآمد خیلی بیشتر از یه شغل ثابت براتون داشته باشه ولی توصیه من اینه که وبمستری رو در کنار یه کار دیگه ادامه بدید وگرنه بعدا به مشکل می‌خورید، متاسفانه هنوز فرهنگ اینکه مردم باید برای محتوای دیجیتال هم پول پرداخت کنن جا نیفتاده بین ملت، پس اگر بخوایم واقع‌نگرانه ببینیم این مسئله رو باید بگم وبمستری رو به عنوان شغل اصلی انتخاب نکنید، اما از دستش هم ندید، چون بلاخره همین سایتی که الان دارید هم میتونه در آینده پیشرفت کنه، به نظر من سایت داشتن خودش یه جور سرمایه‌گذاریه برای آینده، اگر از الان خوب روش کار کنید یواش یواش به رتبه‌های بهتری میرسه و در آینده می‌تونه یه کمک خرجی براتون باشه، پس ولش نکنید که حیفه. اما توصیه‌ی دوستانه‌ی خودم، زیاد روی سایت تفریحی وقت نذارید، یه سایت تخصصی راه‌اندازی کنید که مخاطبین تخصصی هم داشته باشید، اینجوری پلن‌های درآمدی خیلی بیشتری می‌تونید داشته باشید برای سایتتون، ضمن اینکه تولید محتوا دیگه براتون یه اجبار نیست و مجبور نیستید در مورد هرچیزی که ازش سر در نمیارید بنویسید، تو موضوع تخصصی خودتون کار می‌کنید و تولید محتوا هم براتون شبیه یه تفریح میشه. قبل از اینکه بخواید تصمیم بگیرید که ادامه بدید یا نه اول یه کمی بیشتر به موضوع سایتتون دقت کنید اول علاقه بعد پول، اینو از کسی بشنوید که عشق وبمستری بود، چندتا سایت تفریحی راه انداخت برای کسب درآمد، ولی بعد از اونهمه کار رفت سراغ یه سایت تخصصی و بلاخره تونست ازش پول در بیاره. حتما هم مهم نیست تو زمینه‌ی تکنولوژی سایت بزنید، شما توی هر زمینه‌ای که تخصص دارید اگه محتوای دست اول به کاربر تحویل بدید خود به خود رشد می‌کنید،‌ اگر پزشکی می‌خونید تو همون زمینه‌ هم می‌تونید کار کنید. من دانشجوی IT هستم و سایتم هم موضوعش آموزش آی تی هست، اون دوستمون توی زمینه‌ی موسیقی فعالیت می‌کنه، هرکسی با توجه به تخصصش بره جلو به مرور می‌تونه پیشرفت کنه.
  35. 3 points
    سلام سایت شما مسائل آموزشی تخصصی یا خدماتی نیست و نیاز نیست خیلی وقت بزارین براش مثلا می تونین یك تایم مشخص در روز بهش سر بزنید ولی كسب تبلیغات برای وبسایت آسونترین راه كسب دآمد هست و رنگ وبسایتتون به نظر من خوبه و شما از سایت های كلیكی كه بنر می دن برای قرار دادن توی سایت می تونید حداقل ماهلی 300 الان از سایتتون در بیارین دقت كنید كه وبمستری میتونه بهترین شغل دوم و بعضی جاها شغل اول باشه چراكه شما پولتون نمی خوابه ، مالیات و ، خرابی و ... ندارین ولی باید خلاق باشید برای كسب درآمد فقط تبلیغات بنری نیست مثلا من برای سایتم كه یك سایت تخصصی هست این راه ها رو برای كسب درآمد پیش روم دارم : 1.تبلیغات محیطی وبسایت 2.فروشگاه 3.تولید محتوی تخصصی : ضبط و ساخت دی وی دی های آموزشی كه در سایت هست 4.پورسانت رپورتاژ آگهی یا تبلیغات پستی 5.آموزش آنلاین یكم خلاقتر و تخصصی تر دنبال بشه می تونه حداقل شغل دوم امن و مطمئنی باشه .
  36. 3 points
    گاهی اوقات محصولات نال شده کل هاست رو آلوده میکنن و اینجور مواقع دیگه پاک کردن پلاگین یا قالب نال شده کار ساز نیست و جواب نمیده. برای همین پیشنهاد میشه که روی یه وردپرس دیگه کارتون رو شروع کنید تا خیالتون راحت باشه.
  37. 3 points
    سلام شما باید همیشه با توجه به نیازی که دارید پلاگین یا قالب مدنظر خودتون رو پیدا و استفاده کنید. پلاگین و قالب های زیادی برای وردپرس ارائه شدند که میتونید در آدرس های زیر مشاهده کنید: https://wordpress.org/themes/ https://wordpress.org/plugins/ گاهی اوقات همین محصولاتی که بصورت رایگان در مخزن وردپرس ارائه شدند نیازتون رو برطرف میکنند. اما زمانی که دنبال یه قالب یا پلاگین خاصی هستید که تو مخزن وردپرس نیست اون زمان هم میتونید خودتون کدنویسی کد و هم میتونید از فروشگاه های معتبری که وجود دارند محصول مورد نظر خودتون رو خریداری کنید. پیشنهاد: همیشه سعی کنید از قالب و پلاگین های اوجینال استفاده کنید. موفق باشید...
  38. 3 points
    سلام این رو به کد استایل قالبتون اضافه کنین: .contentsingle table{ border-collapse:collapse; border-spacing:0; } .contentsingle table td{ border: 1px solid #999999; padding: 5px; font-size: .8em; }
  39. 3 points
    سلام و درود @hassan.0152 این بخش حالت اطلاع رسانی داره و ارور نیست که برطرفش کنید.
  40. 3 points
    سلام مجدد لطفا توجه کنید. شما ابتدا باید یک صفحه دلخواه ایجاد کنید. بعد برای صفحه شرط بزارید که فقط کاربرهای لاگین کرده بتونن این صفحه رو ببینن. حالا وقتی کاربری لاگین و وارد این صفحه شد شما میتونید آی دی اون کاربر رو براحتی بگیرید. خب بعد از گرفتن آی دی کاربر جاری کار ساده تر میشه. حالا مثلا میخوایم نمره های یک کاربر رو از سمت مدیریت بهش اختصاص بدیم و بعد توی صفحه بهش نمایش بدیم، خب اول نیاز هست برای هر کاربر یک فیلد متا در بخش کاربریش ایجاد بشه. برای نمونه: https://www.cssigniter.com/how-to-add-a-custom-user-field-in-wordpress/ https://www.templatemonster.com/blog/add-custom-user-meta-data-wordpress/ خب شما با این فیلدمتا میتونید به کاربر مثلا امتیاز بدید یا هر چیز دیگه. برای فراخوانی مقدارش هم در همون برگه سمت کاربری که ساختید و آی دی کاربر رو هم دارید با تابع get_user_meta مقدارش رو بهش نمایش می دید. اطلاعات بیشتر: https://developer.wordpress.org/plugins/users/working-with-user-metadata/ حالا برای عکسهایی که کاربر آپلود میکنه، راه ساده ایجاد یک آپلودر هست که کاربر عکسش رو اپلود کنه، برای اینکار اول باید یک آپلودر به اون برگه اضافه کنید: https://derekspringer.wordpress.com/2015/05/07/using-the-wordpress-media-loader-in-the-front-end/ http://www.pjvillanueva.com/adding-wordpress-media-upload-on-frontend/ بعد هم اون رو محدود کنید که یکی از روشهای زیر رو میتونید انجام بدید: https://www.wpglobalsupport.com/restricting-media-library-access-users-uploads-wordpress/ https://upstreamplugin.com/restrict-media-library-access-wordpress/ https://wordpress.stackexchange.com/questions/1482/restricting-users-to-view-only-media-library-items-they-have-uploaded در نهایت براساس آی دی کاربر هم میتونید همه عکسهای آپلود شده اون رو با کوئری بگیرید و توی همون صفحه نمایش بدید. https://wordpress.stackexchange.com/questions/189967/how-to-display-all-images-uploaded-by-an-author فکر میکنم تقریبا برای همه چیزی که نیاز داشتید توضیحات قرار دادم موفق باشید
  41. 2 points
    .wpcf7-form-control-wrap { right: -15px; } الان دقیقا کدوم قسمتش شبیه سایتی که آدرس دادید نشده ؟؟
  42. 2 points
    وقت بخیر وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین موفق باشید
  43. 2 points
    سلام سئو فراتر از چیزی هست که در دوره ها بیان میشه. اصلا مفهوم سئو توی ایران کاملا جنبه تبلیغاتی پیدا کرده و شده منبع درآمدی برای بعضی ها. واقعا یک دوره سئو 3 میلیون؟ شما منابع خارجی رو ببینید، دوره سئویی پیدا می کنید که به نرخ کشورشون با این نرخ برابری کنه؟ بنظر من آموزش تا 300-400 هزارتومانی که کامل از کد تا بحث مارکتینگ و برندینگ و... رو بگه بیشتر می ارزه تا 3 تومن پول همچین چیزی رو بدید که قول میدم جز شوآف در نهایت چیز دستگیرتون نمیشه. در نهایت سئو در ایران = بک لینک شما غیر این دیدی به بنده و سایر دوستان هم نشون بدید هرچند من نمیخوام کسی رو زیرسوال ببرم و فقط تجربه شخصی خودم و نتیجه مطالعات خودم رو مطرح کردم توی این روزها، حواستون بیشتر به خرج کردتون باشه، پول سخت به دست میاد موفق باشید
  44. 2 points
    @cloudgamer شما یه فایل به اسم single.php درست کنید داخل روت قالب و سپس کد زیر رو داخلش قرار بدید: <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div> <?php the_content(); ?> </div> <?php endwhile; endif; ?> خب حالا یکی از نوشته های سایتتون رو باز کنید. باید کانتنت مقاله نمایش داده بشه.
  45. 2 points
    @abarking سلام میتونید از این پلاگین استفاده کنید: https://wordpress.org/plugins/native-emoji/
  46. 2 points
  47. 2 points
    سلام .کد get_gallery_attachment_ids() داپلیکت شده به جاش get_gallery_image_ids() استفاده میشه . لینک زیر هم می تونید برای راهنمایی بیشتر مطالعه بفرمایید . https://stackoverflow.com/questions/50305855/wc-productget-gallery-attachment-ids-is-deprecated-since-version-3-0
  48. 2 points
    سلام این کد رو به functions.php قالب اضافه کنید. <?php /** * function for change add to cart btn text * @return string text of the cart btn */ function wp_parsi_woo_custom_cart_button_text() { return __('خرید محصول', 'woocommerce'); } // بسته به ورژنووکامرس، فیلتر مناسب رو انتخاب کنید add_filter('single_add_to_cart_text', 'wp_parsi_woo_custom_cart_button_text'); add_filter( 'add_to_cart_text', 'wp_parsi_woo_custom_cart_button_text' ); // < 2.1 add_filter( 'woocommerce_product_single_add_to_cart_text', 'wp_parsi_woo_custom_cart_button_text' ); // 2.1 +
  49. 2 points
    یعنی یه جوری کرکش کردن. خیر.
  50. 2 points
    خواهش می كنم نه منظور من این نبود كه كاملا سایت رو رها كنید . به نظر من الان رنك سایتتون خوبه و می شه مقداری ازش درامد داشت ولی ... برای اومدن به 100 سایت برتر و كسب درامد عالی یك سایت تفریحی بدون تخصص كار سختیه چرا كه هیچوقت مخاطب های شما مجبور نمی شن باز به سایتتون برگردن اینا توضیحاتش طولانیه ... به سایت های رنك بالای ایران نگاه كنید متوجه می شید چی می گم . پیشنهادم اینه كه شما كم كم سایتتون رو با یكسری پست های زنجیره ای و تخصصی به یك سمت بكشید . مثلا سایت من اول فقط در مورد هارمونیكا (سازدهنی ) بود ولی كم كم دارم دیگر ساز های بادی رو وارد می كنم تا گستره كارم بیشتر بشه . اینكه چجوری می خواید این كارو كنید باز كلی طولانی هست . مثلا اینكه یك باكس بزارید تو سایت قیمت روز قطعات كامپوتر رو بزارید مدام تغییر كنه و از چندجا قیمت بگیرید اگه ندارید بخرید می تونید اونا رو لینك كنید كم كم پست های تخصصی تكنولوژی بزارید و ... تا سایتتون جدا از پست های تفریحیش برای یك عده كاربردی باشه و برای پیگیری پست ها یا خبر ها یا قیمت ها و ... به سایتتون بیان .