• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 27/07/96 در همه بخشها

  1. 88 points
    به علت محبوبیت مبحث سئو در انجمن و درخواست دوستان، بخش سئو از زیر بخشی پوسته ها خارج و بصورت یک قسمت مستقل به بخش وردپرس اضافه شد.
  2. 54 points
    این تاپیک در واقع مکمل تاپیک زیر هست : تاپیک جامع بررسی سایت های کاربران دوستان عنایت داشته باشند که این تاپیک فقط جنبه اموزشی داشته و هرکس با هر مقدار اطلاعاتی که در مورد بهینه سازی سایت داره میتونه تجربیاتش رو با دیگران به اشتراک بگذاره . سعی میشه توی این تاپیک فقط به مسائل آموزشی در مورد بهینه سازی سایت + سئو پرداخته بشه و احیاناًبه سوالات مروطه در این زمینه پاسخ داده بشه. همانطور هم که قبلاً عرض شد بنده اصلاً ادعایی در این زمینه ندارم و هدف از راه اندازی تاپیک اشتراک اطلاعاته و کاربران باید خودشون به همدیگه کمک کنن و این همکاری همه دوستان رو میطلبه . و مثل همیشه قوانین : 1- پست اسپم ندید . 2- موارد مرتبط با سایت های خودتون رو فقط توی تاپیک عنوان شده در بالا ذکر کنید . 3- لطفاً دوستان مقالات سایت های دیگه رو کپی نکنن و فقط حاصل تجربیات و اطلاعات خودشون رو اینجا قرار بدن حتی اگر اشتباه باشه بهتر از کپی مطالب دیگرانه . 4- این تاپیک آموزشیه . پس لطفاً سوالاتتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید . قوانین در صورت لزوم ویرایش خواهد شد . . .
  3. 22 points
    اسکریپتی نوشتم برای انتقال فایل از هاستی به هاست دیگر ، مزیت این اسکریپت انتقال فایل ها بدون دانلود و آپلود هست یعنی از هاستی به هاستی دیگر منتقل میود کهمزیت این روش سرعت آن است ؛ مثلا فایل 500 مگ را در کمتر از 10 ثانیه منتقل میکند سوپر لیچر در حال حاضر در ورژن 2 به سر میبرد و در آخرین نسخه تغییرات اساسی مثل نصب آسان ، امنیت با پسورد ، تغیبر نام ، محافظت در برابر آپلود شل با محدود کردن پسنود های مجاز یکی از مزیت های این اسکریپت تک فایل بودن آن است ، همه سوپر آپلودر درون یک فایل جایگری کرده و با سرعتت بالا اجرا میشود. الاعات بیشتر را می توانید در این لینک دنبال کنید : سوپر لیچر superlecher-installer-ver2.0.zip
  4. 5 points
    سلام ابراز تاسف نیازی به ایجاد یک تاپیک نداره. هیچکس خبر نداره در این انجمن چه کسانی چه کارهایی چه برای زلزله اخیر در غرب، چه برای تبریز و بم و... انجام داده. اگر واقع میخواهید کمکی کنید از طریق کانال اصلیش که هلال احمر هست اقدام کنید. خیلی خلاصه میگم به عمل کار برآید. تاپیک بسته شد.
  5. 5 points
    بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم. بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup
  6. 5 points
    در این که ssl نشانه ی امنیت سایت شماست شکی نیست. در این هم که ssl برای گوگل تافته ی جدا بافته هست هم شکی نیست. اما شک دارم دلتون بخواد برای SSL هزینه های سنگین بیوفته رو دستتون. قیمت SSL از این شرکت تا اون شرکت بغلی زمینه تا آسمون فرق داره. یه جا قیمت ملیونی میدن یه جا در حد چند ده هزار تومن. من چی بگم خب ! بگم اون ارزونه بدرد نمیخوره هرچی گرون تر باشه بهتر ؟ نه این اشتباهه. صحیحش اینه که از هرکس که معتبر تر و متخصص تر هست بخریم. خب معتبر ها هم اکثرا گرون گرون کار میکنن خدا خیرشون بده مثل این که قراره خرج زیادی روی دستتون بیوفته. نگران نباشید همین الان بهتون میگم چطور بدون هزینه و کاملا امن (secure سبز رنگ) رو برای سایتتون فعال کنید. (نــکـتــــه : ssl رایـگـان پـشـتـیــبـانـــی نـــداره هـــآ ) دریافت ssl رایگان: به سایت SSL For Free مراجعه کنید. آدرس سایتتون (+ تمام ساب دامین هایی که به سایتتون وابسته است) رو در فیلد بزرگ صفحه وارد کنید و دکمه ی Create Free SSL Certificate رو بزنید. اینجا 3 تا راه برای شما میاره تا بخواین نصب ssl رو انجام بدین (دو روش نصب دستی و یک روش نصب اتوماتیک ) اما ما نصب اتوماتیک رو انتخاب میکنیم پس روی دکمه ی سمت چپ که Automatic FTP Verification هست کلیک میکنیم. اطلاعات FTP هاست خودمون رو درش وارد میکنیم و دکمه ی Download Free SSL Certificate رو میزنیم کد های دریافتی رو ذخیره میکنیم و پنجره رو همینطور باز نگه میداریم تا کد ها گم نشه. بهتره از قبل با ایمیل و رمز خودمون ورود/ثبتنام کرده باشیم. (که کدها برامون در پنل ذخیره شده باشه) نصب ssl در هاست : در Cpanel به بخش Install and Manage SSL for your site < SSL/TLS رفته و روی لینک Manage SSL sites کلیک میکنیم. دامین خودمون رو انتخاب میکنیم. سپس محتویات و کد ها رو از 3 تکست باکس سایت (ssl for free) کدها رو به 3 تکست باکس داخل cpanel کپی میکنیم. (دقت کنید به اسم های فیلد ها - حداقل ترتیب رو رعایت کنید) تنظیم ssl در سایت : افزونه Really Simple SSL رو از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید. افزونه پیغامی را بالای صفحه مدیریت شما به همراه دکمه راه اندازی ارسال میکند. متن دکمه : ( Go ahead, activate SSL! ) در صورت ندیدن پیغام در بالای صفحه به تنظیمات > SSL رفته و تب Configuration دکمه ی (Go ahead, activate SSL!) را بزنید در همان صفحه به تب Settings رفته و 4 گزینه اول را تیک بزنید (اگه انگلیسیتون خوب باشه متوجه میشین که این 4 گزینه برای ریدایرکت و بهینه سازی محتوای سایت برای SSL است ) موفق باشید
  7. 5 points
    افزونه ChannelPress اولین و بهترین افزونه برای ارسال اتوماتیک مطالب به چنل تلگرام پس از 2 ماه آماده سازی این افزونه، بالاخره امکان خرید برای ایرانیان داخل کشور فراهم شد. این آیتم در CodeCanyon عرضه می شود. شما اکنون می توانید به صورت ریالی با قیمت استثنایی 34 هزار تومان آن را خرید کنید! قابلیت های افزونه: * رابط کاربری بسیار آسان و راه اندازی تنها در 10 دقیقه * ارسال به چنل تلگرام بدون هیچ گونه واسطه (تنها با یک بات که خودتان می سازید) * امکان تعیین قالب بندی برای پیام ها * امکان ارسال پیام ها به صورت Markdown (بولد، ایتالیک، لینک و ...) * ارسال پیام به چنل به محض انتشار مطلب سوالات متداول: سوال: افزونه ای که اینجا به فروش می رسد، چه فرقی با همین افزونه در سایت های دیگر دارد؟ پاسخ: این افزونه توسط نویسنده اصلی پلاگین (eh3aan) در اینجا به فروش میرسد. این به این معنی است که در صورت خرید، شما میتوانید به پشتیبانی 6 ماهه، آپدیت های رایگان و دیگر خدماتی که در CodeCanyon ارائه میشود، دسترسی داشته باشید. سوال: آیا این پلاگین می تواند تصاویر شاخص رو هم ارسال کند؟ پاسخ: در نسخه دوم این پلاگین (که هنوز عرضه نشده)، قابلیت ارسال تصویر شاخص یا هر عکس دیگری به همراه پیام وجود دارد. همچنین در نسخه اول شما میتوانید با نصب افزونه OpenGraph و قراردادن لینک پست در پیام ها، تصویر شاخص را به صورت اتوماتیک ارسال کنید. سوال: نسخه دوم چه زمانی عرضه می شود؟ پاسخ: نسخه دوم آماده است، اما متاسفانه به علت برخی مشکلات در API Telegram، برخی از قابلیت های آن ناقص است. به محض درست شدن اشکالات از سمت تلگرام، این نسخه نیز عرضه می شود. احتمالاً نسخه دوم پس از نوروز 95 در اختیار شما قرار می گیرد. سوال: پشتیبانی به چه صورت انجام می گیرد؟ پاسخ: پشتیبانی از طریق ایمیل، موبایل و تلگرام صورت می گیرد. پشتیبانی تنها تا 6 ماه بعد از خرید انجام می گیرد، ولی شما با پرداخت هزینه اندک (18 هزار تومان) می توانید پشتیبانی را تا 6 ماه دیگر تمدید کنید. سوال: سوالات دیگری دارم، چگونه می توانم بپرسم؟ پاسخ: شما می توانید سوالات خود در مورد افزونه به صورت پیام خصوصی به همین حساب کاربری ارسال کنید، یا در تلگرام با من تماس بگیرید یا با شماره ی 09351012099 (6 بعد از ظهر تا 10 شب) تماس بگیرید. نحوه خرید: شما میتوانید با یکی از روش های زیر برای خرید تماس بگیرید. پس از پرداخت وجه، حدود 30 دقیقه الی 4 ساعت افزونه برای شما ارسال می شود. 1. ارسال پیام خصوصی به همین حساب کاربری 2. تماس با من در تلگرام 3. تماس با شماره ی 09351012099 قیمت افزونه: 34 هزار تومان قیمت افزونه با 12 ماه پشتیبانی: 49 هزار تومان ( اسکرین شات های افزونه در پایین قابل مشاهده است )
  8. 5 points
    byekan.zip 1. فایل پیوست را دانلود و آن زیپ و آپلود کنیید در پوشه ای به نام fonts در قالبتون 2. کنار پوشه یک فایل بسازید به نام byekan.css 3. کدهای زیر را در فایل بگذارید @font-face { font-family: 'BYekan'; src:url('fonts/BYekan.eot'); src:url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'), url('fonts/BYekan.woff') format('woff'); } 4. نام فونتهای فعلی را از فایل مربوطه در تنظیمات قالبتون حذف کنید و نام BYekan را جایگزین یکی از اونها کنید 5. چند خط بالاتر از $google_fonts مقدارش مشخص شده مثلا $google_fonts = 'http://fonts.google.com/font/fontname.css?bold"; اونرو به این شکل اصلاح کنید $google_fonts = get_bloginfo('template_directory')."/fonts/byekan.css";
  9. 5 points
  10. 5 points
    سلام این فایل استایل شما (ie.css) موجود نیست و یا اگر هست سطح دسترسی پایینی داره. http://medplant.ir/wp-content/themes/jonbesh/ie.css و بعد امتحان کنید.
  11. 5 points
    اگر فولدر یا فایلی دارید که درش حروف بزرگ انگلیسی استفاده شده هم نامش رو و هم کد فراخوانیش را اصلاح کنید تا حروف کوچک به کار برده شود بعضی هاست ها نسبت به حروف حساسند و بعضی نه
  12. 4 points
    به نام خدا این بحث نه سیاسی است، نه مذهبی، نه اتهام و تهدید است و نه برای خرید و فروش (قابل توجه ناظران محتوایی فروم) صرفا می خواهم بگویم که زلزله ای در کشور رخ داده است و جان خیلی از هموطنانمان را گرفته است. شاید برخی از این عزیزانی که فوت کرده اند یک روزی مشتری من و شما و یا کاربر همین فروم بوده اند. شاید .. اما نه در این فروم و نه در هیچ وبسایت وردپرسی و طراحی سایتی من ندیده ام که یک ابراز تاسف یا تسلیتی در قالب یک تاپیک یا مطلب بیان شود. بگذرد از این که توقع می رود یک روز یا بخشی از درآمدمان را صرف این عزیزان کنیم. چرا که خسارت ناشی از زلزله وحشتناک است. امیدوارم تغییری در این روند فعلی مدیران وبسایتها حاصل شود. خیلی هم به جایی بر نمی خورد که کمی ابراز ناراحتی خود را بروز دهیم. قرار نیست اگر ناراحتی مان را بروز دادیم کسی بگوید اینها حرفه ای نیستند و مسائل حاشیه ای را وارد کار و فعالیت خود کرده اند. قرار نیست به این حس همدردی مان کسی بخندد. فقط قرار است مرهمی باشیم برای عده ای بی سرپناه که باید بر داغ عزیزانشان در این شبهای سرد صبر کنند... خواستم صرفا تلنگری به خودمان زده باشم. ممنون
  13. 4 points
    با سلام همون طور که همه میدونیم موتورهای جستجو درمورد نحوه کارکردشون توضیح نمیدن به کسی در پست اول هم اشاره شده، شبکه های اجتماعی میتونن بخاطر حجم بالای استفاده کننده ها ترافیک رو به سمت وبسایت بکشونن. بنظرم همچنین میتونن در معروف کردن یک برند تاثیر بسزایی داشته باشند. امروزه درصد قابل توجهی از افراد بجای وبگردی سرشون رو با شبکه های اجتماعی گرم میکنن و در این بین اگر کاربر در جایی در شبکه های اجتماعی متوجه بشه در راستای نیازمندی و علاقه مندی که داره مطالب مفیدی و متناسبی میتونه پیدا کنه قطعا دنبال میکنه اون شبکه رو و در نهایت حجم ترافیک به سمت سایت منتهی میشن اتفاقا گوگل پلاس، فیسبوک و توئیتر سه تا از شبکه های اجتماعی مهم هستن و تاثیرگذار که البته در فرهنگ ما اینستاگرام و تلگرام هم مصرف بالایی دارند. بنظرم امروزه داشتن این شبکه های اجتماعی و لینک بودن آنها با وبسایت شما حتما تاثیر خواهد گذاشت
  14. 4 points
    به نام خدای مهربان خودمون سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان عزیز و دانای من من ابتدا خودمو معرفی میکنم : محمد بزرگ زاده هستم علاقه مند به وردپرس جان. تقریبا دو ساله که تو وردرپرس پارسی عضوم . و واقعا باید بگم دانا ترین دوست من بوده. حالا از این تعریف تمجیدا بگذریم ( آخه من هنوز از خودم تعریف نکردم ). آقا من تا الان تو اون یکی اکانتم نمیتونستم پاسخ یا تاپیکی ارسال کنم. دلیلش رو نمیدونم ولی دسترسی محدود بود بخاطر همین اکانت رو بستم و یه اکانت دیگه ساختم در سایت و الان در خدمت شمام. آخه این موضوع اطلس وردپرس واقعا برام مهم شد خب برم سر اصل مطلب و دیدگاهم درمورد این تاپیک و این موضوع بگم پیشنهاد که توسط @ToranjArts عزیز خوندم استارت ایده و بقیه دوستان هم واقعا نظرات جالبی دادن. به نظرم دیگه بحث و انتقاد و گلایه و تجربه اینا رو بذاریم کنار بحث تکرار شده رو دوباره تجدید نکنم بهتره بارها شده در همین انجمن مشکلی که داشتم رو حل کردن ( ولی باید بگم که اما داره ) منظورم اینه که داخل تاپیک مشکل رفع میشه . دوستان مثلا کد های مختلفی میذارن. اما این که از بین 10 تا کد که میذارن یکیش کار میکنه یعنی درواقع یکیش کامل تر از بقیه هست. همینطور معرفی افزونه - قالب و انواع و اقسام چیز ها (یکی تاپیک زده افزونه ی کپچا میخوام - عزیزان 10 تا افزونه معرفی میکنن - دستشون درد نکنه ولی خب اگه من 10 تا انتخاب میخواستم که تو گوگل سرچ میکردم 10 صفحه برام نتیجه میاورد ) و با این همه پر حرفی برسیم به پیشنهاد اصلی : * اطلس وردپرس و اقسام آن : 1 - بخش آماتور تقسیم شده به دسته بندی آموزش ها آماده بشه : یعنی این که طرف میخواد فروشگاه بزنه یا فلان سایتو بزنه. خب یه سری مباحث برای تمام مرحال طراحی وب از طریق وردپررس لازمه پس اونها شامل همه میشه. اما کسی که میخواد مجله خبری بزنه فکر نکنم آموزش های ووکامرس به دردش بخوره. پس پیشهاد اول من اینه : آموزش نه به صورت جامع و 0 تا 100 ( به صورت پروژه ای ) هرکس هر کاری خواست بکنه باید بره تو همون بخش خاص. و هروقت لازم شد دوباره به مرجع سر بزنه و مبحث دیگه ای رو مطالعه کنه. مثال : (آره من میخوام یه سایت خبری بزنم - خب میرم تو بخش نصب وردپرس - عه چه جالب آموزش نصب قالب رو هم داره - خب از این روشی که اینجا نوشته هم میشه پست فرستاد- چند ماهی با سایت خبریم فعالیت میکنم و هیچ مشکلی ندارم - * اما حالا میخوام یه فروشگاه در سایت خبری خودم تاسیس کنم * - به مرجع مراجعه میکنم و آموزش های بخش فروشگاهی رو مطالعه میکنم.) ویکی آموزش : ظاهر یک ویکی رو داشته باشه اما مختص آموزش. یعنی با ظاهر یک داریرۀ المعارف و باطن یک مرجع آموزشی. 2 - بخش پرفشنال (مراحل بخش پرفشنال پشت سر هم هستند. به ترتیب مطالعه کنید) درخواست ها : درواقع یه بخشی باشه که کاربر آماتور بتونه درخواست بده و یا مشکلش رو بیان کنه. مثال : (آقا سایت من مگا منو نداره. بلد نیستم کد نویسی. یا بهم کد نویسی یاد بدین. یا افزونه ای معرفی کنید) البته اینی که گفتم شبیه تاپیک یک فروم بود. اما در مراحل بعدی تفاوت این مورد رو متوجه میشین. اتاق فکر : بعد از دریافت درخواست کاربر آماتور، کاربران پرفشنال که با به دست آوردن امتیاز به این درجه رسیدن. در اتاق فکر شروع به مشورت و تهیه آموزش کد نویسی مثلا : (ساخت یک مگا منو) کرده و عده ای دیگه در اتاق فکر به تست و آزمایش افزونه های آماده بپردازند تا هم ( ایجاد مگا منو ) از طریق کد نویسی هم از طریق افزونه در ویکی وردپرس ارسال بشه. توسعه دهندگان : توسعه دهندگان هم همونایی هستند که فقط در اتاق فکر مشغول نیستند. میشه یه جوری گفت مثل ویکی پدیا ارسال مطلب رو برای کاربران پرفشنالی که امتیاز بالا گرفتن آزاد بذاریم. درواقع اونها میشن دِوِلوپر و اجازه ارسال مطالبی که در اتاق فکر ارائه میشه رو دارن. { بخوام کامل تر بگم باید بگم هر اتاق فکر یک تا دو نفر به عنوان دِوِلوپر داره که بعد از به نتیجه رسیدن کاربران پرفشنال آموزش و یا مقاله آماده شده رو در ویکی قرار میده. } 3 - بخش لِرنینگ آغاز کار : اینجا ما به ساخت پکیج های آموزشی و یا برگذاری دوره های آنلاین مباحث مختلف وردپرس میپردازیم. تکمیل فرایند : بعد از آموزش ما با قرارداد مستقیم با QAL انگلستان گواهینامه های پایان دوره اعطا میکنیم. ( اینو گفتم چون میتونم مسئولیتش رو بپذریم ) درآمد زایی : ما میتونیم جذب مدرس آزاد داشته باشیم یا نه فقط میتونیم پکیج های آموزشی رو فقط از طریق خود سایت ارائه کنیم. (درآمد زایی زیاد مساله پر رنگی نیست حالا ) مجوز : آقا برا این یکی یه پیشنهادی بده ! فک کنم باید مجوز هایی فرا تر از ساماندهی بگیریم. 4 بخش فریلنسرینگ زیاد نمیخوام توضیح بدم چون دیگه خیلی دارم پر حرفی میکنم دیگه خودمم خسته شدم ( درواقع سایت هایی مثل دورکار - پونیشا - کارک و ... ) فریلنسرینگ : کارفرما میخواد یه سایتی تاسیس کنه و میاد مناقصه ای برگذار میکنه برای انتخاب کسی که سفارشش رو قبول کنه. (خب هر فریلنسری تو مناقصه برنده بشه کار مال اونه) فریلنسر : همون پیمان کار خودمونه (البته میدونم میدونید) کار فرما : کسی که سفارشی چیزی داره (اینم میدونم میدونید) مناقصه : هرکس پیشنهاد با قیمت پایین تری بده برنده میشه ( اینم میدونستید ؟ ) 5 - پیشنهاد شما ((( اینجا مکان پیشنهاد شماست ))) در آخر از همتون عذر خواهی میکنم بخاطر پر حرفی هام. ممنون از وردپرس پارسی جان.
  15. 4 points
    مطمئنا تاثیر منفی در رتبه های سایت شما داره ... شما نباید عناصر مخفی در سایت داشته باشید ، خصوصا لینک ...
  16. 4 points
    این تاپیک قدیمی هست. اما چون موضوع جذابی هست، من اینجا چند نکته میگم که شاید به درد کسی بخوره. توی php یا حتی زبان های دیگه مثل جاوا و سی شارپ کدها همیشه در دسترس هستند و حتی اگر نباشند هم باز میشه نرم افزار ها رو کرک کرد. پس برای اینکه متضرر نشیم چیکار باید بکنیم؟ دقت کنید گفتم متضرر نشیم نگفتم کسی نتونه کرک کنه. اولین راه حل یه سیستم لایسنس گذاری تحت سروره که مثلا یه سری اطلاعات رو محصول شما بیاد و از سرور دریافت کنه مثلا دیتابیسش توی سرور خودتون باشه و غیره ... که قبلا گفتم و راه دور زدن هم باز داره. راه حل دیگه میتونه این باشه که مرتب محصولتون رو اپدیت کنید. این چیزیه که تیم های خارجی الان در پیش گرفتن و با دادن آپدیت کاربرا احساس می کنند اخرین نسخه بهترین نسخه هست در حالی که ممکن باگ های کوچکی رو فیکس کرده باشید یا اینکه یه قابلیت خیلی کم اهمیت اضافه کرده باشید. همچنین قابلیت های جدید رو به مرور اضافه کنید نه اینکه همه رو توی یه نسخه قرار بدید. همراه با هر آپدیت هم میتونید یکمی سیستم لایسنس گذاری تون رو تغییر بدید. یه روش دیگه اینه که سیستم لایسنس گذاری ساده داشته باشید یا اصلا محصول رو رایگان عرضه کنید اما پشتیبانی قوی ارائه بدید. مثلا نصب رایگان و دیباگ و فروم پشتیبانی و غیره... که معمولا برای پروژه های بزرگ جواب میده. یا میشه قابلیت های خاصش پولی باشن که تجربه نشون داده قابلیت های جانبی خیلی سخت تر گیر میان توی اینترنت تا خود محصول. در نهایت به فکر بهبود مهارتتون توی کدنویسی و در نتیجه محصول نهایی و کسب رضایت خریدار باشید تا اینکه بخواید نگران باشید یک یا چند نفر محصولتون رو کرک نکنن.
  17. 4 points
    بازدید این نرم افزار ها رو رنک گوگل هیچ تاثیری نداره (مگر نرم افزارهایی مه کلمه کلیدی شما رو تو گوگل سرچ کنه و روش کلیک کنه و مدت ماندگاری داشته باشه) که با افزایش ctr به بهبود رتبه اون کم کنه اونم دیگه منسوخ شده دورش برای الکسا هم می تونه تو رتبه کمک کنه ولی الان دیگه باهوشتر شدن الکسایی ها ولی بازم میشه سرش کلاه گذاشت و البته (سر خودمون در حقیقت) در مورد امارگیر هم همینطور
  18. 4 points
    با سلام در سال های گذشته رتبه الکسا و گوگل به میزان ایپی افراد بستگی داشت ولی در حال حاضر به ماندگاری افراد در سایت توجه شده ، شما اگر میخواهید از نرم افزار های افزایش بازدید استفاده کنید میزان بازدید افراد را روی بالاترین بازده زمانی قرار بدید ولی اگر فقط میخواهید آمارگیرتون بره بالا میتونید رو کمترین زمان قرار بدید اما نه من بلکه احتمالا تمام دوستان پیشنهاد میکنند که از این نرم افزار ها استفاده نکنید به همان قدری که سایتتون به زودی میاد بالا با توقف کارتون به شدت میاد پایین سعی کنید یا سئو کردن سایتتون و گذاشتن مطالب اختصاصی و یا با ذکر منبع سایت خوبی با بازدید کنندگان واقعی بسازید سپاس
  19. 4 points
    دوستان امروز بعد از چند ماه فهمیدم مشکل از چی بود. مشکل از نتظیمات w3 total cache بود که فایلهای css رو درست کش نمیکرد یا یه چیزی تو این مایه ها چون وقتی یه فایل تنظیمات از قبل آماده شده برای w3 رو از اینترنت دانلود کردم و ایمپورت کردم، علاوه بر اینکه سرعت سایت خوب شد، این مشکل هم به خوبی حل شد و مشکل بهم ریختگی فالب توی اینترنت اکسپلورر از بین رفت فکر میکنم برای کسانی که بعد از این به این مشکل برخورد میکنن بحث خوبی باشه از آقا مرتضی و اقای فخار و سایر دوستانی که کمک کردند خیلی خیلی ممنونم یا علی
  20. 4 points
    این فایل استایلتون (style-ie6.css) هم موجود نیست و الان در هیچ کجای سایت لود نمیشه! البته بهتر بود مشکلتونو با طراح قالب هم مطرح میکردید: 09122404736مصطفی بهارلو http://www.automattic.ir و www.wpskin.ir پوسته ریپ شده این سایته؟ http://jonbesh.net
  21. 4 points
    آقا ماشا الله چه خبره به این کدها دقت کنید <!--[if gte IE 8]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" /> <script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jcarousellite_1.0.1.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.tickertype.js"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script> <![endif]--> <!--[if lt IE 8]> <script src="/<?php bloginfo('template_url'); ?>/DD_belatedPNG_0.0.8a-min.js"></script> <script type="text/javascript"> DD_belatedPNG.fix('div, img, button, input, li, ul, #contact-submit'); </script> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.css" type="text/css" /> <script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jcarousellite_1.0.1.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.tickertype.js"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script> <![endif]--> تمام این کدها مربوط به ie می شند و چون تعداد فایل هاشون خیلی زیاده اول از همه پیشنهاد می کنم فایل DD_belatedPNG_0.0.8a-min.js را توی پوشه قالبتون پیدا کنید و اولا چک کنید در داخل فایل DD_belatedPNG.fix به همین شکل از لحاظ حروف کوچک و بزرگ نوشته شده یا نه و ثانیا اسمش اگر دارای حروف بزرگه به حروف کوچیک تبدیل شه و همین تغییر روی فایل header.php و کد فراخوانیش هم اجرا شه این فایل کارش هماهنگ کردن فایل های png با مرورگر ie است خیلی احتمال می دم مشکل از این باشه پیشنهاد دومم چک کردن فایل ie.css است و اینکه ببینید اصلا به هاست جدیدتون منتقل شده یا نه (احتمال جاموندنش زیاده با توجه به اسمش معمولا با فایل های هاست قاطی می شه) ولی چون نویسنده اش شرکت اتوماتیکه و موسسه معتبریه ظرف چند دقیقه می شه چندین نسخه اش رو تو نت پیدا کرد اگر ie.css نبود بفرمایید تا فایلش رو اضافه کنیم و پیشنهاد آخرم اینکه اگر این دو راه نتیجه ای نداشت در کدهای بالا <?php bloginfo('template_url'); ?> یعنی آدرس پوشه قالب مابقی آدرس ها هم که مشخصه کل فایلهای مرتبط با ie را زیپ کنید و ارسال فرمایید
  22. 4 points
    فایل استایل مرورگر ie را بگذارید اینجا تا عرض کنم احتمالا کلاسی را با حروف بزرگ خوانده که در قالب با حروف کوچک نوشته شده اینکار خیلی معمول و رایجه درست که می شه ولی بعیده هاستینگ قادر به چنین کاری یاشه تقریبا باید همه ی نرم افزارهاش رو تغییر بده مشکلتون با پیوست کردن فایل style.ie.css و فوقش header.php حل می شه این دو فایل رو زیپ کنید و از طریق مرورگر پیشرفته بگذارید اینجا (اگر دونسخه استایل برای ie دارید هر دو را بگذارید)
  23. 3 points
    سلام اگه سایز جدیدی به قالب اضافه کردین و در پست های جدید سایز جدید بدرستی اعمال میشه... مشکلتون فقط پست های قدیمیه که سایز جدید بهشون اعمال نمیشه ! میتونین با استفاده از این افزونه مشکل پست های قدیمی رو هم حل کنید.. افزونه : https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ + با یک بار اجرای افزونه تصاویر برش داده میشه و میتونین بعدش افزونه رو حذف کنین. اگه مشکلتون غیر از اینه لطفا توضیحات بیشتری بدین...
  24. 3 points
    اینفوگرافی جدول نقش کاربری وردپرس در تصویر اینفوگرافی زیر جدول نقش کاربری و میزان دسترسی هر نقش به بخشهای مدیریتی وردپرس نمایش داده شده است.
  25. 3 points
    یکی از وب سایت‌های تخصصی مرتب با وردپرس مبلغی نزدیک ۲۰۰ میلیون تومان برای کمک جمع آوری کرده است. شاید بدلیل مشغله و... همچین تاپیکی ایجاد نشد. نکته حائز اهمیت اینه که کرمانشاه نیاز به تسلیت و تاسف نداره نیاز به کمک داره! هر کس به قدر وسع خودش کمک کنه از هزار تا پیام تسلیت بهتره!
  26. 3 points
    سلام و درود توی تنظیمات افزونه جلالی یه چک باکس هست با عنوان نمایش نام ماه بصورت کامل، مثال: «اردیبهشت» به جای «ارد». این گزینه رو تیک بزنید.
  27. 3 points
    اینو تست کردین: <script type="text/javascript">if(self != top) { top.location = self.location; }</script> اگه تست کردین و جواب نگرفتین اینو تو htaccess قرار بدین و نتیجه رو اعلام کنید Header set X-Frame-Options SAMEORIGIN
  28. 3 points
    سلام و درود وردپرس سایزهای مختلف از عکس ها رو موقع آپلود میسازه و عملیات شاخص کردن بعد آپلود انجام میشه. پس یعنی موقع آپلود نمیدونه که شما میخوای کدوم رو شاخص کنی. بعد از طرف دیگه شاید شما عکس شاخص رو عوض کردی بعد یه مدت اون موقع وردپرس باید داشته باشه سایز های دیگه عکس جدید رو که نشون بده. در کل این سوال که چرا اینطوریه زیاد سوال جالبی نیست چون بالاخره تصمیم بر این شده که اینطوری باشه. موفق باشید
  29. 3 points
    سلام و درود فعلا به خاطر اینکه مشکلتون حل شه میتونید این پلاگینی که پیوست میکنم رو نصب کنید روی وردپرستون. پلاگینی که پیوست میکنم به طور کلی سیستم Inline Link Editing که از نسخه 4.5 به وردپرس اضافه شد رو غیرفعال میکنه و مثل نسخه های قبلا از 4.5 وقتی میخواید روی یه واژه ای لینک بذارید یه Modal باکس باز میشه و توی اون لینک مورد نظر رو روی واژه مورد نظر میذارید. wp_mce_wplink_quickfix.zip موفق باشید
  30. 3 points
    برای ترجمه این افزونه به لینک زیر برو : https://translate.wordpress.org/locale/fa/default/wp-plugins/multi-step-form
  31. 3 points
    سلام و درود وقتی شما SSL داری دامنت فیلتر هم بشه وقتی آیپی سرورت فیلتر نیست سایتت با https بالا میاد ولی حالت بدون https اش فیلتره ولی وقتی دیگه آیپی سرورت فیلتر بشه با https هم بالا نمیاد که اگر آیپی سرور رو عوض کنی مجدد دوباره بالا میاد البته فک کنم آیپی سرور عوض شه باید ssl هم عوض بشه. قطعا مفیده ولی اگر میخوای بپرسی چقدر مفیده به علت اینکه تمامی فاکتورهای سئو در هاله ای از ابهام قرار دارند درصد تاثیر این قضیه مشخص نیست.
  32. 3 points
    ممنون آقا هادی از نظرتون منم راستش همینو دارم میگم. من دوست دارم همکاری مثبت شکل بگیره. همه باهم تیمی کار کنن و یه پروژه ی موفقی مثل همین ووکامرس یا به قول شما دنیای فروشگاهی شکل بگیره. من اون موقع که هنوز وارد نبودم به وردپرس و ووکامرس خیلی این در و اون در میزدم که یکی کمکم کنه یه کاری انجام بدم. تو خیلی از انجمن های معروف که قالب هم میزنن و میفروشن رفتم و اونا واسه یه کلمه که از دهنشون دربیاد کلی پول خواستن. همین شد که تصمیم گرفتم زمانی که یه ذره مسلط شدم به این دنیای فروشگاهی یا دنیای رنگارنگ وردپرس، شروع کنم و تجربیاتم رو با بقیه شریک بشم تا دیگه گیر آدمهای پول پرست نیفتن. اینجا رو هم جای مناسبی دیدم برای اینکه همه اینجا بدون هیچ انتظاری به هم کمک میکنن. این خیلی خوبه! حالا در کنار این مسئله شما بیا یه آرشیو یا یه اطلس هم درست کن دیگه دنیایی میشه برای خودش. به امید یزدان هم اگه قرار بشه یه کاری انجام بشه و با این طرح موافقت بشه، گروه تشکیل خواهد شد و همه چی روی نظم و اساس پیش خواهد رفت و باید بگم دوست دارم شما هم در این پروژه شرکت کنی و اطلاعات و معلوماتت رو در اختیار دوستات بزاری. همین هفته ی پیش یه قالب پوک به من فروخت یکی از این سایتهایی که ادعا هم داره و هیچ ساپورت نکردن و الان اگه چند روزیه که من کم کار شدم اینجا به خاطر این مسئلس. تا فردا به امید خدا همه چی حل میشه و من دوباره فعال میشم مثل قبل.
  33. 3 points
    برای مهاجرت به yoast : https://yoast.com/all-in-one-seo-pack-migration/ XML-Sitemap انعطاف پذیری بیشتری نسبت به نقشه yoast داره البته yoast برای عکس ها هم نقشه میسازه.(در صورت تمایل به تغییر مشکلی پیش نمیاد-فقط ادرس نقشه رو تو robots.txt , کنسول گوگل یادتون نره تغییر بدین) مقاله تاثیر لینک فارسی و انگلیسی بر سئو رو مطالعه کنید مورادی که فک می کنید تاریخ گذشته هستن رو حذف کنید و سعی کنید محتوای جدید اضافه کنید - این کار حتی شامل عنوان مطلب - لینک (البته اگر واقعا ضروری هست - ریدایرکت لینک قدیمی به جدید با 301 یادتون نره) هم میشه موفق باشید
  34. 3 points
    سلام به نظر من خیلی فرقی نداره چرا که خروجی این دو افزونه ها یکی هستند و تاثیری در نتایج نخواهد داشت، اگر تصور می‌کنید تاثیری داشته، شک نکنید عوامل دیگه دخیل بوده نه این موضوع ولی با این حال منم افزونه google xml sitemap رو پیشنهاد میدم، اگر نقشه یواست رو غیرفعال کردید کافیه آدرس اون نقشه رو به نقشه جدید ریدایرکت کنید و در سرچ کنسول آدرس جدید رو submit کنید. و این تغییرات مشکلی رو ایجاد نمیکنه چرا که خودم بارها انجام دادم و همون‌طور که گفتم خروجی این دو افزونه در نهایت یک چیز رو نشون میده
  35. 3 points
    سلام خدمت همه ی دوستان تو تو اینترنت گشتم ولی این افزونه رو بصورت فارسی شده پیدانکردم یه چندتا سایتم این افزونه رو به اسم فارسی گذاشته بودن ولی یا لینکاشون خراب بود یا اصلا فارسی نبود براهمین خاطر خودم افزونه رو فارسی کردم و براتون قرار میدم: دانلود افزونه wp-polls نسخه 2.70
  36. 3 points
    افزونه جدید نصب/بروزرسانی نکردید؟ نسخه وردپرس رو بروز نکردید؟
  37. 3 points
  38. 2 points
    سلام و درود مورد عجیبیه. http://dailyfile.ir/web/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87/ این میاد. http://dailyfile.ir/web/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/ این نمیاد. واقعا در علتش موندم.
  39. 2 points
    مقادیر رو توی هد توی متغییر جاوااسکریپت پرینت کنید و بعد از توی فایل های جاوا اسکریپت از اون متغییر استفاده کنید. مثال: <script type="application/ld+json"> var data = <?php echo json_encode(array( 'post_name' => get_the_title(), ), JSON_UNESCAPED_UNICODE); ?>; </script> حالا توی فایل جاوااسکریپتتون به این صورت دسترسی دارید : var title = data.post_name; البته وردپرس خودش تابعی برای این کار داره که بهتره از اون استفاده کنید. https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_localize_script
  40. 2 points
    برید به تنظیمات همگانی و نشانی سایت و نشانی وردپرس رو عوض کنید. اگر هنوز بعضی قسمت ها درست لود نمیشد، از دیتابیس اکسپورت بگیرید و با یه برنامه مثل notepad++ هرجایی که localhost وجود داشت رو با ای پی سیستمتون replace کنید.
  41. 2 points
    افزونه Advanced Custom Fields رو میتونید استفاده کنید. فیلد هارو در پنل افزونه میسازید. و از طریق php در فایل single.php یا single-product.php مقادیر فیلد ها را فراخوانی میکنید. اگه نتونستین همین تاپیک رو ادامه بدین کمکتون کنم . موفق باشید.
  42. 2 points
    سئو شدن زمان نداره که . سئو همیشه در جریانه. اگه منظور شما اینه که کی میاین توی صفحه اول نتایج باید اینطوری راهنماییتون کنم که : 1 محتوای خوبی داشته باشید - عدم تکرار مطالب - اون 300 کلمه ی معروف - یه جوری مطلب بنویسید که از متا دیسکریپشن و پیج تایتل خوبی برخوردار باشید . اسپم نباشید (تکرار میکنم اسپم نباشید) - از تگ های h1 استفاده کنید (تیتر بندی کنید) 2 از تگ های مناسب استفاده کنید (از 5 تا 7 استاندارد تگ ها) - سعی کنید با افزونه ای چیزی از حد اقل 5 کلمه کلیدی متناسب با انواع سرچ کاربر استفاده کنید. 3 نقشه سایت خوبی داشته باشید . از سنگین کردن نقشه سایت پرهیز کنید. پیوند های یکتای مناسبی انتخاب کنید در پست ها برای نقشه سایت مفیده(بجای _ از - استفاده کنید) سعی کنید از حروف انگلیسی استفاده کنید (فارسی بودن URL هیچ تاثیری روی سئو نداره) - نقشه سایتتونو حتما به گوگل معرفی کنید 4 به گوگل وب مستر تولز حتما سر بزنید و سایتتون رو با تمام دامنه هایی که داره درش ثبت کنید. 5 سعی کنید SSL داشته باشید . این پایین آموزش نصب SSL برای سایت قرار داده شده. میتونید مطالعه کنید (+ دریافت SSL رایگان) 6 سعی کنید GTMETRIX سایتتونو تایید کنه . یکی از ابزار های خوب برای سنجش همه چیزه سایته. 7 در کل هر چقدر اصولی تر و دقیق تر کار کنید گوگل به شما احترام بیشتری میذاره. (سعی کنید لینک نفروشید - اگه میفروشید از چشم گوگل مخفیش کنید) 8 راستی محتوای خوب هم باعث میشه کاربرا بهتون در ترقی کردن کمک کنند. (خب وقتی از یه رستوران غذای خوب بگیری مشتریش میشی دیگه) 9 و شاید بشه گفت تبادلات هم نتیجه ی خوبی داره . هم شبکه های اجتماعی خودتون . هم لینک منابع مطالبتون. 10 گفتم شبکه های اجتماعی باید از گوگل پلاس هم حرف بزنم (برای اکنت گوگل پلاس سایتتون رای گیری کنید. گوگل خوشش میاد) راستش تعریف من از سئو اینه : ( فرض کنید مغازه دار هستید ) نما : باید در درجه اول یه بنر و یه LED و شاید هم یه عروسک دم در مغازتون قرار بدین که مشتری هارو بکشونه به سمت مغازتون (جالب باشید. به جستجوی کاربران نزدیک تر باشید. عنوان های خوبی بکار ببرید . کاربرا خودشون میان تو) محتوا : مشتری هارو نا امید نکنید . وقتی مشتری وارد مغازتون میشه با اجناس نامرغوب نا امیدش نکنید. کاری کنید دوباره مشتری شه (محتوای با ارزش قرار بدین. اگه محصول دارین خدمات و یا قیمت استثنائی براش در نظر بگیرید) دکور : سعی کنید دکور خوب و خوش مسیری برای مغازتون بچینید - رفت و آمد زیاد ایجاد نکنید . راهروی الکی نسازید (دیزاین زیبا تر کاربر رو توی سایتتون نگه میداره - کاربری آسان تر کاربر رو به سایتتون علاقه مند میکنه. چاکرآلات . موفق باشید
  43. 2 points
    با تشکر از شما دوست گرامی من. همونطور که مستحظر هستی چند مورد پیشنهاد با در نظر گرفتن تمام جوانب عرض کردم. و همونطورر که در بخش سوم عرض کردم درآمد زایی زیاد مساله پررنگی نیست. متنش رو هم کمرنگ کردم که واقعا پررنگ به نظر نرسه . آخه متاسفانه دوستان تازه وارد مقداری با پول درآوردن و پول کندن و این مسائل مخالفت دارن. یا حداقل اول دنبال رایگان هرچیزی میرن بعد میرن سراغ ,,هزینه کردن,, چون اونا نیاز به یاد گیری دارن. خب از قدیم هم گفتن مفت باشه کوفت باشه از شوخی گذشته قطعا دوستان علاقه به یادگیری رایگان دارن برای شروع کار. و تا بخش دوم توضیحات بنده هم تمام چیز ها از نطر من باید رایگان انجام بشه (تا انتهای بخش ویکی) در بخش لرنینگ هم منظور بنده ترجمه مقاله و معرفی یه چیز خاص و یا حتی آموزش کامل یه مبحث هم نیست. (عرض کردم تهیه پکیج آموزشی . به این معنا که ما صفر تا 100 یک چیز رو آماده سازی میکنیم و به صورت یک پکیج آموزشی در سایت {نمیفروشیم} به صورت دوره آنلاین برگذار میکنیم.) و باز هم عرض میکنم 4 پیشنهاد مختلف دادم. در حد پیشنهاد. نه این که همه در کنار هم به قول شما ,,از این شاخه به اون شاخه,, ! در نهایت بنده خودم میتونم اعلام کنم مورد 1 و 2 به نظرم ایده خوبی میاد. (و حتی مورد سوم اگر درست اجرا بشه.) تشکرآلاتِ فراوان
  44. 2 points
    آره مهران جان - اگه اینطور که گفتی ورژن رو زیاد کنه درست میشه! ولی خب ممکنه اخطار آپدیت رو از مخزن وردپرس نگیره. در این موارد افزونه ها (نال شده یا خرید نشده) از سایت خود افزونه یا مثلا از انواتو مارکت اخطار بروز رسانی رو دریافت میکنن. یه هکی بود که اخطار های بروز رسانی هارو مخفی میکرد یادم نیست. یه سرچ میکنم شاید چیزی گیرم اومد. ولی خب افزونه های زیادی هستند برای مخفی کردن بروز رسانی ها (که پیشنهاد نمیشه) با اگه ویرایشگر حرفه ای خود افزونه هم باشی که دیگه میتونی به فایلا مراجعه کنی. راستی ممکنه همونطور که مهران گفت با تغییر ورژن از توی فایل درست بشه. اما تو فایل رو اشتباه ویرایش کرده باشی. یک بار دیگه بررسی کن! ویرایشگر افزونه رو بزن و بعد از باز شدن افزونه مورد نظرت رو از دراپ دان انتخاب کن و اولین فایلی که برات باز میشه باید اطلاعات افزونه باشه. ورژن رو مثلا بذار 1000 (فایل های txt رو هم کلا از افزونه پاک کن)
  45. 2 points
    سلام. ssl رایگان میتونید از این آدرس بگیرید: https://letsencrypt.org/ البته 3 ماهه میده ولی افزونه برای cpanel و سیستم های دیگه داره که مرتب اون رو خودکار به روز میکنه. و نیازی به صرف هزینه های بی مورد نیست.
  46. 2 points
    سلام به همه خیلی خوشحال شدم این بحث مطرح شده. من خودم هم قبلا تو فکر همچین چیزی بودم. فکر کنم یکی دو بار هم به @Morteza گفته بودم ولی چون فرصت نشد و همه درگیر بودیم استارت نخورد. تو حوزه ووکامرس خیلی خلا آموزش و منبع فارسی وجود داره. حرکت بسیار عالی خواهد شد اگه یه منبع منظم حداقل برای ووکامرس داشته باشیم. من پیشنهادم اینه که ووکامرس شروع کنیم. هر چقدر هم ناقص باشه به نظرم استارتش اگه بخوره کم کم تکمیلش می کنیم. فکر می کنم خیلی از بچه های این انجمن اهل مشارکت باشن.
  47. 2 points
    سلام و درود کدش تقریبا همینی هست که شما دادید. حالا میشه از کد زیر هم استفاده کرد: <?php ignore_user_abort(true); set_time_limit(0); file_put_contents('esme-file.formate-file', file_get_contents('linke-mostaghime-file')); حالا جای esme-file.formate-file نام فایلی که میخواد ذخیره بشه توی هاستتون رو به همراه فرمتش میزنید و جای linke-mostaghime-file هم لینک مستقیم به فایل مربوطه رو میدید. فقط باید توجه کنید فرمت فایل در مبدا و مقصد باید یکی باشه ولی اسمشون میتونه متفاوت باشه. موفق باشید
  48. 2 points
    replace(/[^a-zA-Z0-9]+/g,'') سلام. کد بالا یک عبارت منظم در جاوا اسکریپت ایجاد میکنه که فقط شامل حروف انگلیسی بزرگ و کوچک a تاz و عدد 0 تا 9 می باشد و فاصله و غیره را نمی پذیرد. cstr.slice(-1-x)[0] این کد هم کلمه انتها یک عبارت را می گیرد . (cstr[x] != cstr.slice(-1-x)[0]) مقدار گرفته شده با مقدارcstr[x] مقایسه میشود به عنوان مثال : متغیر s='abcde' s[0] مساوی میشه با a اما [0] s.slice(-1)یعنی از آخر خونه صفرم که میشه e > var s = 'abcde' "abcde" > s[0] "a" > s.slice(-1) "e" > s.slice(-1)[0] "e" > s[1] "b" > s.slice(-1 - 1) "de" > s.slice(-1 - 1)[0] "d" حال چون کد پایین در حلقه قرار گرفته تمام کلمات رو تک به تک چک می کنه. (cstr[x] != cstr.slice(-1-x)[0])
  49. 2 points
    سلام، راه های زیادی هست. ۱. اکسپورت از دیتابیس با زدن کوئری و جوین های مختلف به جدول ها ۲. استفاده از برون بری وردپرس ۳. استفاده از این پلاگین https://wordpress.org/plugins/wp-exporter/ ۳. خودتون یه کد بنویسید. مثلا: if ( isset( $_GET['do'] ) and $_GET['do'] == 'export-post' ) { $args = array( 'posts_per_page' => - 1, 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', ); foreach ( get_posts( $args ) as $post ) { // Your exporter... print_r( $post ) . PHP_EOL; } } توی آدرستون site.com?do=export-post رو بزنید تا همیشه این کد اجرا نشه
  50. 2 points
    سلام چون ssl شما certificate نداره و ادرس را با https وارد میکنید با این خطا مواجه می شوین یاعلی