برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 02/06/96 در همه بخشها

  1. 6 points
    سلام گروه وردپرس پارسی واقعا جای تشکر هست که با قدرت تمام این انجمن رو نگه داشتید بدون هیچ گونه چشم داشتی و قصد تجارتی امیدوارم همیشه سربلند باشید و پیروز به امید موفقیت روز افزون برای همه ی شما مدیران و کاربران عزیز انجمن در پناه حق
  2. 5 points
    سلام دوست گرامی متاسفانه سایت شما Malware داره و این پاپ آپ های تبلیعاتی و تب های که پس از هر کلیک در سایت باز میشه همه برمیگرده به این که سایت شما آلوده شده است. به احتمال زیاد شما افزونه های زیر که نال شده بودن روی سایت نصب کردید: LayerSlider revslider پیشنهاد: افزونه هایی که نال شده بودن و روی سایت نصب کردید رو پاک کنید. بعد به هاستیگ بگید که یه اسکن از سایتتون بگیره. شاید تو این اسکن سایتتون پاک سازی بشه. در غیر اینصورت اگه بک آپی از سایت دارید که سالم هست و آلوده به Malware نیست بگید که ریستور کنن براتون. در غیر اینصورت باید هاستتون بطور کامل پاکسازی و مجدد سایت رو راه اندازی کنید. البته می تونید از پلاگین های آنتی ویروس در سایت استفاده کنید ولی اکثر این پلاگین ها برای اینکه بطور کامل اسکن و پاکسازی رو انجام بدن نیازمند این هست که شما نسخه اصلی رو تهیه کنید. موفق باشید...
  3. 4 points
  4. 4 points
    سلام مواردی که جناب @ahmadwp فرمودند صحیحه. پست ارسال شده دارای دو تاریخ می باشد یکی published_date و دیگری modified_date که published_date تاریخ انتشار پست هست و ثابت هست و modified_date که آخرین تاریخ بروزرسانی پست است و هنگام زدن دکمه بروزرسانی آپدیت می شود. گوگل برای بررسی بروزرسانی پست از modified_date استفاده میکنه. اگر توجه کنید متوجه میشید در نقشه سایت هم modified_date اومده نه published_date.
  5. 4 points
    کد شما به صورت زیر میشه <?php /*Template Name: contact*/ /*فرم تماس با ما*/ if (isset($_POST['submitted'])) { if (trim($_POST['contactName']) === '') { $nameError = 'لطفا نام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { $name = trim($_POST['contactName']); } if (trim($_POST['email']) === '') { $emailError = 'لطفا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.'; $hasError = true; } else if (!preg_match("/^[[:alnum:]][a-z0-9_.-]*@[a-z0-9.-]+\.[a-z]{2,4}$/i", trim($_POST['email']))) { $emailError = 'آدرس ایمیل وارد شده صحیح نمی باشد'; $hasError = true; } else { $email = trim($_POST['email']); } if (trim($_POST['comments']) === '') { $commentError = 'لطفا پیغام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['comments'])); } else { $comments = trim($_POST['comments']); } } if (trim($_POST['website']) === '') { $websiteError = 'لطفا نام سایت خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['website'])); } else { $comments = trim($_POST['website']); } } if (trim($_POST['subject']) === '') { $subjectError = 'لطفا موضوع پیام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['subject'])); } else { $comments = trim($_POST['subject']); } } if (!isset($hasError)) { $emailTo = get_option('tz_email'); if (!isset($emailTo) || ($emailTo == '')) { $emailTo = get_option('admin_email'); } $subject = 'یک پیغام از طرف ' . $name; $body = "نام فرستنده: $name \n\nایمیل نویسنده: $email \n\nنام وبسایت: $website\n\nموضوع پیام: $subject\n\nپیغام: $comments"; $headers = 'From: ' . $name . ' <' . $emailTo . '>' . "\r\n" . 'Reply-To: ' . $email; wp_mail($emailTo, $subject, $body, $headers); $emailSent = true; } } ?> <?php get_header(); ?> <div class="container"> <div id="content"> <?php get_sidebar('right'); ?> <?php if (have_posts()): while (have_posts()): the_post(); ?> <div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>"> <div class="contactForm1"> <div class="contacth1"><?php the_title(); ?></div> <?php if (isset($emailSent) && $emailSent == true) { ?> <div> <p>با تشکر، ایمیل شما با موفقیت ارسال شد</p> </div> <?php } else { ?> <?php the_content(); ?> <?php if (isset($hasError) || isset($captchaError)) { ?> <p>متاسفم، خطایی رخ داده است لطفا مجددا سعی نمایید<p> <?php } ?> <form action="<?php the_permalink(); ?>" class="contactForm" method="post"> <ul> <li> <label for="contactName">نام شما:</label> <input type="text" name="contactName" id="contactName" value="<?php if (isset($_POST['contactName'])) echo $_POST['contactName']; ?>" /> <?php if ($nameError != '') { ?> <span><?= $nameError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">ایمیل شما:</label> <input type="text" name="email" id="email" value="<?php if (isset($_POST['email'])) echo $_POST['email']; ?>" /> <?php if ($emailError != '') { ?> <span><?= $emailError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">نام سایت:</label> <input type="text" name="website" id="website" value="<?php if (isset($_POST['website'])) echo $_POST['website']; ?>" /> <?php if ($websiteError != '') { ?> <span><?= $websiteError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">موضوع پیام</label> <input type="text" name="subject" id="subject" value="<?php if (isset($_POST['subject'])) echo $_POST['subject']; ?>" /> <?php if ($subjectError != '') { ?> <span><?= $subjectError; ?></span> <?php } ?> </li> <li><label for="commentsText">پیغام:</label> <textarea name="comments" id="commentsText" rows="20" cols="30"><?php if (isset ($_POST['comments'])) { if (function_exists('stripslashes')) { echo stripslashes($_POST['comments']); } else { echo $_POST['comments']; } } ?></textarea> <?php if ($commentError != '') { ?> <span><?= $commentError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <input type="submit" value="ارسال ایمیل"></input> </li> </ul> <input type="hidden" name="submitted" id="submitted" value="ارسال ایمیل" /> </form> <?php } ?> </div><!-- .entry-content --> </div><!-- .post --> <?php endwhile; endif; ?> </div><!-- #content --> <?php get_sidebar('left'); ?> </div><!-- #container --> <?php get_footer(); ?> برای کپچا هم میتونین از کدهای زیر استفاده کنید
  6. 3 points
    سلام اگر توی پوشه public_html وردپرس رو ریختید و مطمئن هستید که همه کارها درست انجام شده. مشکل از اینجاست که یه فایل index.html ای توی پوشه public_html وجود داره که اولیت اجراش از فایل index.php وردپرس بالاتره شما باید اون فایل index.html رو پاک کنید تا با زدن آدرس سایتتون فایل index.php اجرا بشه.
  7. 3 points
    اگه فقط دیتابیس خریدین باید با کدنویسی این کار انجام بشه البته میتونین به فروشنده بگین علاوه بر دیتابیس از قسمت برون ریزی یا با استفاده از پلاگینهای importer یک بکاپ از پستها و دسته بندیها بگیرن برای شما ارسال کنن تا شما بتونین تو سایتتون درون ریزی کنید
  8. 3 points
    بهتره قبل از ایجاد تایپیک در سایت یا گوگل سرچ کنید خیلی در این موارد بحث شده. کلید واژه کانونی همان کلمه کلیدی است که موضوع را در مورد اون مینویسی و بیشتر برابر با عنوان مطلب است. برچسب در گوگل ایندکس میشه و بهتره از برچسب تکراری خودداری کنید. هر برچسب برابر با یک صفحه در سایتت می باشد و باید درست کنید کنی. کلمات کلیدی: گوشی پرچمدار چای سیاه ترفندهای ویندوز
  9. 3 points
    سلام دوستان من یک مشکل برای سایتم پیش اومده من چندین کلمه کلیدی توی سایتم گذاشتم سایتم رو هم در گوگل ثبت کردم اما یک مشکل هست من توی گوگل که کلمه کلیدی رو سرچ می کنم در هیچ کدوم از صفحات گوگل سایتم نیست یعنی از هر روشی که بگید عمل کردم هرکاری که بگید رو کردم افزونه ها وب سایت های مختلف بهینه کردن و غیره اما مشکلم حل نشد اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه در ضمن آدرس وب سایتم هم این هست:www.arianamini.ir
  10. 3 points
    خیر. به این دلیل که هر کلیکی که توسط کاربری روی سایت شما میشه گوگل با توجه به موقعیت که به لینک شما داده بین ۱ الی ۰.۵ دلار دریافت میکنه از شما
  11. 3 points
    سایتی برای دریافت تبلیغات کلیکی در گوگل به صورت رایگان وجود داره؟
  12. 3 points
  13. 3 points
  14. 3 points
  15. 3 points
  16. 3 points
    حالا با همه این ها برای دریافت رنک گوگل و الکسا راهی هست؟
  17. 3 points
    میشه یکشون رو معرفی کنید.
  18. 3 points
    google ads هم فکر کنم برای ایران تحریم باشه؟
  19. 3 points
    دامنه ام2سال هست که به وب لاگ وصل بود بعد وردپرس الان هم حدود2یا3ماه هست
  20. 3 points
    خیلی جالبه شما میگید که دو سال هست که روی سایت دارید کار میکنید ولی هیچ رنکی توسط الکسا به سایت شما داده نشده. با توجه به اینکه میگید دو سال هست که فعالیت دارید تو این زمینه ولی هنوز هیچ رتبه ای کسب نکردید یه مشاوره از شرکت هایی که کار seo رو بطور تخصصی انجام میدن بگیرید. مشاوره معمولا رایگان هست و از این بابت مشکلی ندارید. از طرفی لیست رقبایی که تو این کلمات کلیدی دارید رو یه بررسی ساده بکنید هر سایتی که داره میاد بالا دارای رنک های خیلی خوبی در الکسا هست و از لحاظ محتوایی هم خیلی قوی تر دارن کار میکنن. یه راه دیگه هم هست که اگه واقعا خواسته باشید تو این کلمه کلیدی تو گوگل بیاین میتونید از سیستم تبلیغات گوگل استفاده کنید (google ads) موفق باشید...
  21. 3 points
  22. 3 points
    بله اولیش خرید بازدید سایت هست http://arianamini.ir/h/ دانلود برنامه افزایش بازدید سایت http://arianamini.ir/دانلود-برنامه-افزایش-بازدید-سایت/ دانلود برنامه افزایش بازدید سایت http://arianamini.ir/دانلود-برنامه-افزایش-بازدید-سایت-2/ دانلود کتاب آموزش کسب درامد از اینترنت http://arianamini.ir/دانلود-کتاب-آموزش-کسب-درامد-از-اینترنت/ خرید لایک اینستا گرام http://arianamini.ir/خرید-لایک-اینستاگرام/
  23. 3 points
    خرید بازدید سایت
  24. 3 points
    مرسی اما من این وب سایت رو2سال هست که دارم و کلمات کلیدی هم توی سایت براشون موضوع نوشتم.
  25. 3 points
    یعنی این همه عضو کسی داخلشون مشکل رو نمیدونه؟
  26. 3 points
  27. 3 points
    دوست عزیز، شما مطلب رو به روز رسانی کن، متن هاش رو تغییر بده، تصویر اضافه کن، ویدیو و ... اضافه کن، اصلا نیاز نیست که تاریخ انتشار مطلب رو تغییر بدی! گوگل خودش به راحتی متوجه می شه که شما مطلب رو به روز رسانی کردی و نیازی به تغییر زمان انتشار مطلب نیست، خیالت از این موضوع راحت باشه. اگر مثلا شما مطلبی رو در سال ۹۵ منتشر کردی و در سال ۹۶ اون رو به روز رسانی کردی، بهتره کاربر این رو بدونه که این مطلب در سال ۹۵ منتشر شده بود و بعدا در سال ۹۶ به روز رسانی شده، چرا باید تاریخ انتشار مطلب رو هم تغییر بدی!؟ گوگل هم به راحتی متوجه می شه که چه چیزهایی در صفحه شما تغییر پیدا کرده.
  28. 3 points
    بستگی داره به چه منظوری هست یه سری مواقع هست که یه غلط املایی هست توی متن اونو تصحیح میکنید و دکمه بروز رسانی رو میزنید اما وقتی هست که به یه مطلب قدیمی مطلب جدیدی اضافه میکنید مثلا مطلبی دارید که بهترین گوشی ها برای خرید رو توش گزاشتید وقتی گوشی به این لیست اضافه میکنید بهتره که تاریخ و ساعت هم بروز کنید که هم دوباره بازدید کننده ها مطلب رو ببین و هم گوگل دوباره مطلب رو بررسی کنه و بهش امتیاز بده
  29. 3 points
    سلام ممنونم از دوست عزیزم به خاطر توضیحات دقیقشون ضروری است شما وردپرس را به صورت دستی اپدیت کنید + افزونه ها را از منبع مشخص دوباره نصب کنید یاعلی
  30. 3 points
    نیما جان، شرکت گوگل وقتی مدت ها پیش رسما اعلام کرد که موتور جستجوی اون، دیگه به keywords اهمیتی نمیده، احتمالش کمتر از یک هزارم درصد هست که دوباره بخواد این رو برگردونه! شما با خیال راحت، از همین ابتدا از درون تنظیمات yoast، باکس keywords رو غیرفعال کن و خیالت از این موضوع راحت باشه که حداقل برای جستجوگر گوگل دیگه این کلمات کلیدی هیچ اهمیتی نداره، باقی موتورهای جستجوگر هم که در ایران طرفدار خاصی ندارن. گوگل حالا به کلمات کلیدی موجود در متن صفحات توجه می کنه و به محتوایی که منتشر شده؛ اینکه اختصاصی هست یا نیست و چقدر کیفیت داره، چند کلمه هست، شامل ویدیو و عکس و ... هست یا نیست، چقدر بک لینک داره، لینک های داخلی اون به چه صورت هست و ... بهترین کار اینکه که کلا اون رو غیرفعال کنی و بهش فکر نکنی و در وقت و انرژی خودت صرفه جویی کنی، البته در نسخه های جدید افزونه yoast به صورت خودکار، غیرفعال هست و نیاز نیست کاری انجام بدی، اما چون شما قبلا ازش استفاده می کردی، اگر افزونه رو آپدیت کنی احتمالا برای شما همچنان فعال هست، پس خودت وارد تنظیماتش بشو و اون رو غیرفعال کن. برای غیرفعال کردنش، ابتدا وارد قسمت «عنوان ها & متاها» بشو، بعد بر روی «دیگر» کلیک کن، بعد از قسمت «آیا می‌خواهید از برچسب متای کلمات کلیدی (meta keywords) استفاده کنید؟»، بر روی غیرفعال کلیک کن. موفق باشی.
  31. 3 points
    به نظرم باید چک کنید اگه وضعیت processing بود تغییر بده به complete
  32. 3 points
    صادقانه بگم محتوا + لینک بیلدینگ
  33. 3 points
    برای پارسی دیت از کد زیر استفاده کنید <?php echo parsidate('l d F Y'); ?>
  34. 2 points
    دومی توی category.php اینطوری میشه: <a href="<?php echo esc_url(get_category_link(get_queried_object_id())); ?>">مشاهده همه</a> ولی توی single.php لینک دسته فرزند حالت داره اگر یه فرزند داشته باشی میشه لینکش رو گرفت اگر دو فرزند باشه شرایط سخت میشه باید روش فکر بشه.
  35. 2 points
    سلام این کد رو ابتدای فایل htaccess تون قرار بدید. <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mohammad9574\.ir$ [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.mohammad9574\.ir$ [NC] RewriteRule "^(.*)$" "http\:\/\/omran\.online\/$1" [R=301,L] </IfModule>
  36. 2 points
    میگن بهتره سایت های خروجیتون هم موضوع خودتون باشه . تو سایت های خروجیتون لینک سایت شما نباشه چون میشه تبادل لینک و اسپم به حساب میاد. سعی کنین صفحاتی داشته باشین که تبلیغات متنی توش به کار نره . اما به هر حال روی سایت شما تاثیر میزاره و میزانش رو به هیچ صورت نمیشه تایین کرد. ولی شما دقت کنین بعضی از سایت های بزرگ هم هستن که تبلیغات متنی زیاد دارن حدود 10 تا 20 تا . بستگی به قدرت سایت شما داره ...
  37. 2 points
    با سلام برای سوال 1 میتونین کد زیر رو در بخش function.php قالب قرار بدید if(is_single()) add_filter('get_header', 'turn_comments_off'); function turn_comments_off(){ $curl = curl_init('http://www.geoplugin.net/json.gp?ip='.Get_ip()); curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $ip = json_decode(curl_exec($curl)); curl_close($curl); if($ip->geoplugin_countryCode!='IR'){ global $post; $post->comment_status="closed"; } } function Get_ip() { if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) $ip = $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']; elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; else $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; return $ip; } برای سوال 2 بیشتر توضیح بدید برای سوال 3: تابع wp_die در ادرس wp-includes/functions.php قرار داره میتونین کدهاشو ببینین و همونو با یک اسم دیگه شبیه سازی کنید
  38. 2 points
    برای اینکه بتونیم توی این سه فاکتور سرچ کنیم باید هر 3 تاشون کاستوم فیلد باشه.
  39. 2 points
    والا توضیحش مفصله 3 راه داریم برای اضافه کردن یک Api جدید به وردپرس: اضافه کردن Router جدید به Api اصلی وردپرس با استفاده از Custom Endpoints اضافه کردن یک Query جدید به وردپرس و پیاده سازی Api در صفحات اون Query مورد سوم که راحت ترین حالت هست ساخت یک Api با Ajax Api وردپرس خوب مورد اول و دوم که خوب پیچیده است و توضیحش زمان بره ولی مورد سوم بهتره توی مورد سوم مثلا کد زیر رو فرض کنید: add_action('wp_ajax_mehran_adv_search', 'mehran_adv_search'); add_action('wp_ajax_nopriv_mehran_adv_search', 'mehran_adv_search'); function mehran_adv_search() { $query = $_REQUEST['query']; $page = (isset($_REQUEST['page'])) ? intval($_REQUEST['page']) : 1; $args = array( 'posts_per_page' => 10, 'paged' => $page, 's' => $query, 'ignore_sticky_posts' => 1 ); $query = new WP_Query($args); if($query->have_posts()) : $i = 0; while($query->have_posts()) : $query->the_post(); $data[$i]['title'] = $query->post->post_title; $i++; endwhile; wp_reset_postdata(); wp_send_json_success($data); else : wp_send_json_error(); endif; } این کد رو وقتی اضافه میکنید به فایل functions.php قالبتون اکشن mehran_adv_search به admin-ajax اضافه میشه که به این شکل قابل استفاده است: http://domain.com/wp-admin/admin-ajax.php?action=mehran_adv_search&query=عبارت سرچ&page=صفحه چندم سرچ نمایش داده شود این میشه یه Api ساده برای سرچ. برای Api های پیشرفته تر باید بدونم اون فیلدهای دیگه غیر عبارت سرچ چی هست.
  40. 2 points
    ===> بله وجود داره. راه ساده و آسون همین تبلیغات کلیکی هست و راه اصولی و زمانبر تولید محتوای قوی بر اساس برنامه و آنالیز رقیب ها
  41. 2 points
    دوست عزیز، کاملا طبیعیه، حتی ممکنه خیلی بیشتر هم طول بکشه.
  42. 2 points
    متاسفانه بله. به این دلیل که بعد از نصب کل هاست آلوده میشه.
  43. 2 points
    خب بزارید اینطوری توضیح بدم بهتون: فرض کنید یه آدرس داریم تو سایت به این شکل: http://forum.wp-parsi.com/topic/45271-ریدایرکت-کردن-پست-های-حذف-شده-در-وردپرس/ حالا به هر دلیلی قصد داریم این محتوا رو از سایت پاک کنیم و محتوای کامل تری در این خصوص در سایت منتشر کنیم که آدرس اون مثلا به این شکل هست: http://forum.wp-parsi.com/topic/آدرس محتوای جدیدی که قرار هست در سایت منتشر شود/ در زمان استفاده از کد ریدایرکت آدرس قبلی مطلب رو باید به آدرس جدید هدایت کنیم. اگه بخوایم برای همین مثالمون یه کد ریدایرکت بنویسیم کد به این شکل میشه: Redirect 301 /topic/45271-ریدایرکت-کردن-پست-های-حذف-شده-در-وردپرس/ http://forum.wp-parsi.com/topic/آدرس محتوای جدیدی که قرار هست در سایت منتشر شود/ اگر متوجه نشدید آدرس سایت خودتون رو بزارید تا با اون مثال بزنم براتون.
  44. 2 points
    راه که آره زیاد هست! نمیشه نباشه هم میتونید از پلاگین که دوست عزیزمون @mehran-b معرفی کردند استفاده کنید.
  45. 2 points
    بله . فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید بله.
  46. 2 points
    سلام نیاز به پلاگین نیست . با تغییر استایل میشه چند ستون کرد . باید به هر کدوم از این باکس ها عرض ثابت بدید مثلا: div{ //به جاید div اسم کلاس را وارد کنید. display:inline-block!important; width:300px!important; } اگر هم نتونستید ادرس صفحه رو بدید تا دقیقا بگم به کدوم کلاس استایل بدبد.
  47. 2 points
    برای رفع مشکل فایل های حجیم باید حجم آپلود وردپرس خودتون رو افزایش بدید
  48. 2 points
    سلام . تقریبا شبیه چیزیکه که می خواید. https://www.bootply.com/ZFpB6GNtb6
  49. 2 points
    اما دوباره باید پول بدم .بعد آدرس سایتتون؟
  50. 2 points
    مواردی که جناب @محمد پارسا گفتند رو اجرا کنید انشاالله حل میشه. البته میشه کاستوم فرم هم نوشت ولی برای شما استفاده از پلاگین Contact Form 7 ساده و ملموس تره.