برترین های انجمن

  1. mehran-b

    mehran-b

    همیـار


    • امتیاز

      116

    • تعداد ارسال ها

      1,256


  2. yaali

    yaali

    عضو سایت


    • امتیاز

      50

    • تعداد ارسال ها

      440


  3. farhad.in

    farhad.in

    عضو سایت


    • امتیاز

      44

    • تعداد ارسال ها

      212


  4. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      33

    • تعداد ارسال ها

      18,867



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 01/10/96 در همه بخشها

  1. 94 points
    فعال سازی کش مرورگر : یکی از مشکلات اکثر وب سایت ها این مورد هست که کش مرورگر رو برای فایل ها فعال نمیکنند . فرض کنید سایت شما 10 عکس ثابت داره و با هر بار لود قالب سایت ، این عکس ها هم لود میشه . حالا اگر قرار بر این باشه که بار این لود از سمت سرور انجام بشه و کاربر تمام فایل رو دریافت کنه خب مسلماً سرعت لود سایت بسیار کند خواهد بود . بنابراین بهترین راه اینه که این فایل ها مدت زمان خاصی روی کامپیوتر بازدید کننده ذخیره بشه و در هر بار لود سایت این عکس ها بجای لود از سرور از سایت خود کاربر لود بشه . انجام این کار خیلی ساده هست . کافیه کدهای زیر رو به فایل htaccess سایتتون اضافه کنید . ## EXPIRES CACHING ## ExpiresActive On ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 month" ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month" ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" ExpiresDefault "access plus 2 days" ## EXPIRES CACHING ## شما میتونید زمان های استفاده شده رو به دلخواه خودتون ویرایش کنید .
  2. 62 points
    بهینه سازی عکس های سایت + معرفی افزونه مفید : اگر تا الان بهینه سازی عکس ها رو انجام نمیدادی و از الان میخواید این کار رو شروع کنید یک راه میان بر برای این کار هست . بله . طبق معمول افزونه ها برای راحت کردن کار هستند . افزونه SEO Friendly Images میتونه قسمت های TITLE و ALT عکس رو با توجه به عنوان مطلبتون ویرایش کنه . استفاده از این افزونه رو به شدت توصیه میکنیم . http://www.prelovac.com/vladimir/wordpress-plugins/seo-friendly-images دوستانی که برای مطالب خود عکس قرار میدن . برای سایز بندی عکس در مرورگر فایرفاکس (در کروم نشد اما تو IE تست نکردم) کافیه بر عکس کلیک کنید تا کادر دورش برای تغییر سایز ظاهر شه . در انتها کافیه بر روی مربع کوچک گوشه عکس (فرق نمیکنه کدوم گوشه) فقط یک کلیک کنید . منتظر مراحل بیشتری بودید !!
  3. 59 points
    با تشکر از مرتضی عزیز . امیدوارم دوستان استقبال کنن از این تاپیک . . . بهینه سازی عکس ها - کاهش حجم تصاویر : همونطور که قبلاً هم عنوان کردم بهینه سازی عکس ها بسیار لازمه و فاکتورهای مهمی در مورد عکس ها در بهینه سازی سایت نقش داره . مورد دیگه ای که باید در مورد عکس ها در نظر گرفت حجم تصاویر سایت هست . بسیاری از دوستان عکس ها رو در نرم افزار های مختلف آماده می کنند اما در مورد حجم و فرمت تصاویر اصلاً اقدامی نمیکنند . در صورتی که به راحتی میتونید حجم تصاویر رو کاهش بدید . در اینجا من دو ابزار براتون معرفی میکنم که میتونید توسط اون حجم عکس ها رو تا حد زیادی کاهش بدید . استفاده از نرم افزار فتوشاپ در فتوشاپ این امکان هست که عکس ها رو کم حجم کنید . کافیه بجای استفاده از دکمه save as برای ذخیره سازی تصاویر از دکمه save for web استفاده بشه . در پنجره بعد هم باید فرمت عکس رو jpg انتخاب کنید که کمترین حجم رو برای تصاویر بزرگ ایجاد میکنه . در ادامه میشه با زدن تیک گزینه Optimized و تغییر مقدار Quality عکس رو تا حدی کاهش حجم داد که کیفیتش آنچنان خراب نشه . - اون بالا سمت راست یک قسمت کوچکی هست که با کلیک بر روی اون منویی باز میشه . با انتخاب Optimize to fiile size می تونید تنظیمات رو برای حجم خاصی در نظر بگیرید . به عنوان مثال در نظر دارید حجم عکس 30 کیلوبایت باشه . میتونید این مقدار رو وارد کنید تا تنظیمات بطور اتوماتیک به نحوی انجام بشه که عکس شما 30 کیلوبایت بشه. - اون پایین سمت راست هم میتونید سایز عکستون رو مشخص کنید . مسلماً با کم کردنش از حجم عکس هم کاسته میشه . - پایین سمت چپ هم حجم عکس و فرمتش رو بصورت زنده نمایش میده . استفاده از ابزار آنلاین Smushit دوستانی که به استفاده از نرم افزار فتوشاپ عادت ندارند و یا اون رو نصب نکردن روی سیستمشون میتونن از ابزار آنلاین معتبر زیر که مربوط به شرکت یاهو هست استفاده کنند . http://www.smushit.com کافیه عکستون رو از داخل کامپیوتر و یا از طریق ریموت آپلود به این ابزار هدایت کنید . سپس فایل خروجی رو از سایت دریافت کنید . به همین راحتی عکستون بدون از دست دادن کیفیت کاهش سایز داده میشه .
  4. 55 points
    این تاپیک در واقع مکمل تاپیک زیر هست : تاپیک جامع بررسی سایت های کاربران دوستان عنایت داشته باشند که این تاپیک فقط جنبه اموزشی داشته و هرکس با هر مقدار اطلاعاتی که در مورد بهینه سازی سایت داره میتونه تجربیاتش رو با دیگران به اشتراک بگذاره . سعی میشه توی این تاپیک فقط به مسائل آموزشی در مورد بهینه سازی سایت + سئو پرداخته بشه و احیاناًبه سوالات مروطه در این زمینه پاسخ داده بشه. همانطور هم که قبلاً عرض شد بنده اصلاً ادعایی در این زمینه ندارم و هدف از راه اندازی تاپیک اشتراک اطلاعاته و کاربران باید خودشون به همدیگه کمک کنن و این همکاری همه دوستان رو میطلبه . و مثل همیشه قوانین : 1- پست اسپم ندید . 2- موارد مرتبط با سایت های خودتون رو فقط توی تاپیک عنوان شده در بالا ذکر کنید . 3- لطفاً دوستان مقالات سایت های دیگه رو کپی نکنن و فقط حاصل تجربیات و اطلاعات خودشون رو اینجا قرار بدن حتی اگر اشتباه باشه بهتر از کپی مطالب دیگرانه . 4- این تاپیک آموزشیه . پس لطفاً سوالاتتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید . قوانین در صورت لزوم ویرایش خواهد شد . . .
  5. 54 points
    فعال سازی GZIP : GZIP قابلیت سمت سرور هست که این امکان رو میده که فایل های درخواستی کاربر قبل از اینکه به مروگر فرستاده بشه برای افزایش سرعت ، فشرده بشه . این ابزار میتونه کمک زیادی در افزایش سرعت لود صفحات کنه و یکی از فاکتورهای مهم در بررسی سرعت سایت هاست . برای فعال سازی اون میتونید کد زیر رو که سایت GTMetrix ارائه کرده در داخل فایل htaccess خودتون قرار بدید . # compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript # remove browser bugs BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html Header append Vary User-Agent و راه دوم مثل همیشه استفاده از افزونه هست . میتونید افزونه زیر رو با خیال راحت نصب کنید . افزونه های GZIP Enable و WordPress Gzip Compression از این قبیل هستند . دوستانی که از IIS استفاده میکنند هم میتونن از این قابلیت استفاده کنند . کافیه این توضیحات از مایکروسافت رو بخونن http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc771003%28WS.10%29.aspx
  6. 45 points
    از دیگر نرم افزارهای تحت وب برای بهینه سازی تصاویر می توان به سرویس های زیر اشاره کرد: http://kraken.io/ http://www.punypng.com/ http://tinypng.org/ tinypng یکی از قدرتمندترین سرویس هاست که بنده به شخصه خیلی قبولش دارم.این سرویس با حفظ transparency تصاویر آن ها را بهینه می کند...#
  7. 43 points
    يك نكته در بولد كردن مطلب حائز اهميت است : زماني كه مي خواهيد متني را بولد كنيد دو راه داريد 1-استفاده از تگ B 2-استفاده از تگ strong تگ B جزو markup element ها است تنها بر ظاهر متن اثر ميگذارد اما تگ strong جزو phrase element هاست و علاوه بر ظاهر به معني و اهميت آن براي خزنده ها و ربات ها مي افزايد پس براي بولد كردن با هدف بهينه سازي بهتر است از تگ strong بهره ببريد. پ.ن:اديتور وردپرس براي بولد كردن به طور خودكار از تگ strong استفاده مي كند !
  8. 43 points
    تاپیک مهم شد. دوستان لطف کنن برای سوالاتشون در مورداین تاپیک یک تاپیک سوالات جامع ایجاد کنن تا این تاپیک فقط بصورت آموزشی ادامه پیدا کنه.
  9. 29 points
    شاید بد نباشه کمی هم در مورد تبادل لینک صحبت کنیم . . . توی وب فارسی این رسم همچنان هست که مدیران وب سایت ها و وبلاگ ها به وب های مختلف سر میزنن و از ادمین اونجا میخوان که با هم تبادل لینک انجام بدن . به این صورت که بصورت دو طرفه لینک همدیگه رو در سایتشون قرار بدن (اکثر قریب به اتفاقشون هم این لینک رو در سایدبار قرار میدن - قسمت لینک دوستان) . مدتهاست که گوگل اینطور تبادل لینک رو منسوخ میدونه و سعی میکنه کسانی که این کار رو انجام میدن جریمه کنه . اگر خودتون هم بشینید کمی فکر کنید میبینید این کار با اصول و اهداف لینک دهی منافات داره . هدف گوگل این بود که وقتی شما میاید از یک مطلب سایتی استفاده میکنید در سایتتون (که مسلماً موضوع سایت شما و اون سایت دارای تشابهاتی هست و این تشابه از روی کلمات کلیدی متن صفحه سنجیده میشه) در لابلای اون متن چند کلمه کلیدی رو به سایت منبع لینک میدید. اینطوری گوگل میفهمه که اون سایت منبع اصلی بوده و رتبه ای رو به سایت منبع میده و تشویقش میکنه . حالا وقتی شما موضوع سایتتون کامپیوتر هست و میرید با یک سایت اشپزی تبادل لینک دو طرفه میکنید اونم توی سایدبار و بدتر از اون هم لینک دهی در تمام صفحات سایت مسلماً هیچ کدوم از اهداف لینک دهی رو مد نظر قرار ندادید و صرفاً هدفتون تبادل لینک و گرفتن پیج رنک بوده . حالا گوگل اومد این روش رو منسوخ کرد و گفت تبادل لینک به این شیوه اصلاً مد نظر نیست و وبمستران خاطی رو با کاهش پیج رنک جریمه میکنه . رنگ گرفتن الکی نیست . رنکی که یک شبه به دست بیاد به یک لحظه میره و فقط افسوسش باقی میمونه . باید سایتتون ابدیده بشه و خاک پای بازدید کننده رو بخوره تا بتونه ثابت کنه لیاقت رنک بالاتر رو داره . بهترین راه برای ایکار هم زحمت کشیدن و ارائه ایده های جدید - مطالب تازه و . . . هست . سعی کنید خودتون بنویسید . سایت رو برای کاربرانتون اداره کنید . جاهایی که از مطالب دیگران استفاده میکنید یک لینک به اون جا بدید . لینک های نا معتبر رو نوفالو کنید که به گوگل بفهمونید روی لینک های خروجیتون برنامه ریزی دارید . لینک خروجی نه زیادش خوبه نه کمش. باید به اندازه باشه . در html 5 دیگه گوگل میتونه سایدبار و هدر و فوتر رو تشخیص بده . اونوقت اگر شما بیاید در سایدبار به سایتی لینک بدید گوگل میتونه تشخیص بده لینک داخل محتوای متنتون نیست . اگر میخواید با سایتی تبادل لینک کنید مطلبی منتشر کنید و یکی دو تا کلمه کلیدی مرتبط با سایت طرف رو به سایتش لینک بدید و از طرف مقابل هم بخواید این کار رو براتون انجام بده . بهتره توی صفحه اصلی اقدام به لینک دهی به خارج از سایتتون نکنید . لینک های رو از مطالب باید به سایت دیگه داد . در این کار زیاده روی نکنید (که گوگل فکر کنه شما لینک فروشی میکنید) . خساست هم بخرج ندید (که گوگل فکر کنه شما اصلاً به لینک دهی اهمیت نمیدید و با سایت های دیگه تعامل ندارید) .
  10. 5 points
    سلام از نسخه 4.5.0 وردپرس اضافه شده، برای قسمت سفارشی‌سازی وردپرس هست وقتی این قسمت رو اضافه کنید در صفحه سفارشی‌سازی می‌تونید به صورت لایو ابزارک‌های وردپرس رو تغییر بدید نمونه
  11. 5 points
    سلام و درود مورد ساده ایه ابتدا یه فرم ساده شامل یه اینپوت با تایپ تکست و یه اینپوت هم با تایپ سابمیت می سازیم. <form action="<?php echo home_url('/'); ?>" method="post"> <input type="text" name="sbpid"> <input type="submit" value="بسرچ"> </form> سپس کد زیر رو برای هندل کردن اطلاعات فرم بعد از سابمیت به فایل functions.php قالب سایت و زیر اولین <?php اضافه میکنیم. add_action('init', function() { if(isset($_POST['sbpid']) && is_numeric($_POST['sbpid'])) { $link = get_permalink((int) $_POST['sbpid']); if($link !== false) { wp_redirect($link); exit; } } }); موفق باشید
  12. 5 points
    تبلیغ جالبی برایب سایتتون بود!
  13. 4 points
    سلام و درود توضیح کامل پیاده سازی یه سیستم خبرنامه تحت وردپرس زمانبر هست و در کامنت های انجمن واقعا نمیگنجه. ولی در تاپیک فوق راهنمایی هایی در این زمینه انجام شده. موفق باشید
  14. 4 points
    سلام و درود کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون زیر اولین <?php قرار میدید. function post_title_func($atts){ return esc_html(get_the_title()); } add_shortcode('posttitle', 'post_title_func'); از شورتکد این شکلی استفاده میکنید: [posttitle] موفق باشید
  15. 4 points
    روی UTC 3:30 قرار بدید و تست کنید.
  16. 3 points
    سلام اینجا رو ببینید. این خبرنامه ها بصورت ایجاکیس هستن و از سرویس محبوب میل‌چیمپ استفاده میکنن: https://codepen.io/akashnimare/pen/XMozEo https://github.com/rydama/mailchimp-ajax-signup https://github.com/scdoshi/jquery-ajaxchimp https://gist.github.com/akashnimare/d95735b773e56c40fda5795d70af5cb5
  17. 3 points
    ادیتور وردپرس به صورت پیشفرض با زدن Space یک تگ p اضافه میکنه ! شما میتونید استایل خودتون مرتب کنید ! برای مثال : p { margin:0; padding:0; } اما الزاما اگر نیاز دارید! در ضمن بهتره p ورودی هم بردارید !
  18. 3 points
    <?php get_header(); while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="col-xs-12 col-md-12"> <article class="articlePar post-<?php the_ID(); ?>"> <figure> <?php the_post_thumbnail('article-post-size', array('class' => 'img-responsive aligncenter')); ?> </figure> <header> <h2 class="articlePostH "><?php the_title(); ?></h2> </header> <p> <?php the_content(); ?> </p> <span class="small detArt"> تاریخ انتشار : <?php the_time('F j, Y'); ?><span> </aticle> </div> <?php endwhile; get_footer(); ?>
  19. 3 points
    در قسمت setting اکانت خودتون در جیمیل به قسمت Signature رفته و بک لینک مورد نظر خودتون رو قرار بدید
  20. 3 points
    سلام و درود خود وردپرس سیستم روتینگ داره احتیاجی نیست خودتون مستقیم از htaccess اقدام کنید. این دو صفحه رو مطالعه کنید. https://codex.wordpress.org/Rewrite_API/add_rewrite_rule https://codex.wordpress.org/Plugin_API/Filter_Reference/query_vars موفق باشید
  21. 3 points
    سلام. فکر می کنم همچین چیزی نیازتونه که البته باید در جای مناسب به کار ببریدش: https://codex.wordpress.org/Rewrite_API/add_rewrite_rule
  22. 3 points
    شما میتونی بازدن کوئری این کار رو انجام بدی . به فرض مثال برای آخرین پست ها : <?php // Get all blog ids in network except main site (id 1) $blogs = $wpdb->get_results(" SELECT blog_id FROM {$wpdb->blogs} WHERE site_id = '{$wpdb->siteid}' AND spam = '0' AND deleted = '0' AND archived = '0' AND blog_id != 1 "); // New empty arrays $blog_ids; $blogusers; $blogusers_ids; // Only save blog id numbers into the new array, also save all blogusers in network foreach ( $blogs as $bloggers ) { $blog_ids[] = $bloggers->blog_id; $blogusers[] = get_users( 'blog_id='.$bloggers->blog_id.''); } // Save blog user ids in network foreach ( $blogusers as $user ) { $blogusers_ids[] = $user->user_id; } // Save latest post from every blog, ordered by date. Add to a array. $posts = array(); foreach ( $blog_ids as $blog_id ) { switch_to_blog( $blog_id ); $query = new WP_Query( array( 'post_type' => 'post', 'posts_per_page' => 1, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ) ); while ( $query->have_posts() ) { $query->next_post(); $posts[] = $query->post; } restore_current_blog(); } // Compare dates ASC function sort_objects_by_date($a, $b) { if($a->post_date == $b->post_date){ return 0 ; } return ($a->post_date > $b->post_date) ? -1 : 1; } // Sort array of posts by date usort($posts, 'sort_objects_by_date'); // Remove duplicate authors, only display 1 posts from 1 author $got = array(); $i = 0; foreach($posts as $i => $d): if(!in_array($d->post_author, $got)): $got[] = $d->post_author; $out[] = $d; else: unset($posts[$i]); endif; $i++; endforeach; # Our main loop now sorted and unique authors. global $post; foreach( $posts as $post ) : $post_title = get_the_title(); $post_date = get_the_date(); $author_meta = get_the_author_meta('color'); // Just an example of a custom field added to the users profile page # Get meta data depending on context i.e use switch_to_blog() foreach( $blog_ids as $blog ) : switch_to_blog($blog); setup_postdata($post); if(get_post_thumbnail_id($id)): $attachment_image = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'featured_post_image' ); $attachment_image_url = $attachment_image[0]; $postlink = get_permalink(); $bloglink = get_bloginfo('url'); $avatar = get_wp_user_avatar(get_the_author_meta('ID'), 42); $author_id = get_the_author_meta( 'ID' ); $author_show = get_the_author_meta( 'use' ); $author_guest = get_the_author_meta( 'guest' ); $author_color = get_the_author_meta('color'); // Just an example of a custom field added to a users profilepage endif; endforeach; # Do something wihth the data now here! ... endforeach; wp_reset_postdata();
  23. 3 points
    شما باید از ادرس url اون فایل استفاده کنید $(#content).load('http://sitename/myfile/myfile.php');
  24. 3 points
    حرکتی که معمولا انجام میشه این هست.یعنی به اون تعداد پوشه با dirname میریم عقب بعد آدرس میدیم $file = dirname(dirname(dirname(dirname(__file__)))).'/file/myfile/myphp.php'; include_once($file);
  25. 3 points
    اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم کدتون به صورت زیر میشه var option = $('#select123 option:selected').val(); jQuery.post('my-page.php',{action:'somthing',option:option},function(response){ $('#select123').val(response); }); //کد صفحه my-page.php if(isset($_POST['action']) and $_POST['action'])=='somthing'){ $option = $_POST['option']; //کدهای مورد مظر شما echo 'content2';//ارسال خروجی die; }
  26. 3 points
    باسلام اگر از افزونه yoast استفاده میکنید ، به تنظیمات سئو برید ، بخش خانه رو ویرایش کنید . اگر صفحه اصلی برگه ایستا هست ، به ویرایش برگه برید از بخش تنظیمات سئو ویرایش اسنیپ عنوان مدنظرتون رو بنویسید . دایرکتوری header.php قالب رو چک کنید تابع wp-title به شکل زیر باشه wp_title('',true);
  27. 3 points
    خوب بعید میدونم دامنه های هم نام رو بشه به هم دیگه آدرسشون رو عوض کرد. ولی میتونید تست کنید باید برید Change of Address دامنه bestshiraz.ir رو withdraw کنید و ببینید این تغییر آدرس ممکنه یا خیر.
  28. 3 points
    خوب الان شما در بخش change of address چیکار میخواستید کنید؟
  29. 3 points
  30. 3 points
    بسیار خوب. الان دیگه نسبت به ثبت آدرس با https در گوگل میتونید اقدام کنید.
  31. 3 points
    افزونه Go Live Update URLS رو برای shop هم استفاده کردید؟
  32. 3 points
    درود مجدد تابع sprintf خروجی فرمت بندی شده به ما میده. درای بی نهایت آرگومانه. یه مثال هم میزنم ازش: $name = "Mehran"; $var = sprintf('Salam %1$s', $name); در مثال بالا داخل متغییر var مقدار Salam Mehran قرار میگیره. حالا سوال پیش میاد این %1$s یعنی چی؟ جواب اینه مقدار رشته ای آرگومان دوم تابع sprintf رو بذار جای %1$s. یه مثال کامل بزنیم: $string = "Mehran"; $decimal = 5; $float = 6.75; $var = sprintf('%1$s is String And %2$d is Decimal And %3$f is Float', $string, $decimal, $float); که الان داخل متغییر var رشته زیر قرار داره: Mehran is String And 5 is Decimal And 6.75 is Float %1 یعنی آرگومان دوم %2 یعنی آرگومان سوم %3 یعنی آرگومان 4 ام. حالا بعد هر کدوم از اینا اگر $s باشه یعنی مقدار رشته ای اگر $d باشه یعنی مقدار دسیمال یا عدد صحیح و $f هم یعنی اعداد اعشاری. موفق باشید
  33. 3 points
    تعریف ساده، برای خروجی گرفتن رشته و متغییر بصورت قدم به قدم هست. . اون %1$s رو شما متغییر در نظر بگیرید. که خندانک رو بهش پاس میده. اگه یک متغییر دیگه بودف یک مقدار دومی هم باید باشه که اون بهش پاس داده بشه و همینطور ادمه پیدا میکنه.
  34. 3 points
    سلام و درود برای این کار افزونه Autoptimize گزینه مناسبیه. موفق باشید
  35. 3 points
    سلام و درود تابع mysql_connect و به طور کلی تمامی توابع mysql_* منقضی شده باید از mysqli یا PDO استفاده کنید. موفق باشید
  36. 3 points
    باسلام شما https رو به http ریدایرکت کنید ، مشکل خاصی پیش نمیاد ، گوگل در مدت کمتر از شش ماه لینک های قدیمی رو اصلاح میکنه
  37. 3 points
    درود مجدد صرفا کد زیر برای htaccess دامنه قدیمی کافیه. کد زیر نسبت به کدهایی که گذاشتید استاندارد تر نوشته شده. RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^bestshiraz\.ir$ [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.bestshiraz\.ir$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http\:\/\/ebum\.ir\/$1 [R=301,L] درسته.
  38. 3 points
    سلام ریدایرکتی که انجام شده ویلدکارد نیست یعنی زیر آدرس ها ریدایرکت نمیشه. یعنی چی پارک کردید؟
  39. 3 points
    از وقت این مارکت های مسخره لایسنس دزد به وجود اومدن دیگه ارزش طراحی به کلی تو ایران نابود شد ! فک کن آخر الزمان قالب حرفه ایی رو هم طراحی کنی منطق مشتری میگه که چه کاری 1 میلیون بدم واسه طرح اختصاصی خوب میرم 30 تومن میدم همونو میخرم ! هر چند کل مملکت با دزدی و اختلاس داره جلو میره این مارکت ها هم دست کمی ازشون ندارن . نمیشه کاری کرد حالا چه نظرمون رو بگیم چه نگیم
  40. 2 points
    سلام، بهترین section توی این فریم ورک ها فقط grid بندی و responsive هست. البته گاهی اوقات استفاده از این فریم ورک برای Template admin ها هم گزینه خوبی محسوب میشه.
  41. 2 points
    روی موارد آخر هستیم. از اینجا میتونید ببینید در چه مرحله ای هستیم: https://github.com/wordpress-parsi/wp-parsidate
  42. 2 points
    یه نکته رو بگم پشتیبانی پارس پک فوق العاده اس. توی این زمینه اگه یه تیکت درخواست فول بکاپ براشون بزنید کمکتون میکنن. عالی هم کمک میکنن واقعا کارشون درسته. تیکت بزنید و مشکلتون رو بگید و دسترسی به هاست قبلی رو هم در تیکت براشون ارسال کنید تا بررسی کنن. کمتر از 10 دقیقه یه ربع جوابتون میدن. من جمعه ساعت 10 شب هم تیکت زدم بلافاصله جواب دادن. خیالتون راحت
  43. 2 points
    سلام. توی فایرفاکس روی صفحه راست کلیک کنید و محتوای قسمت head که در ابتدای صفحه هست رو اینجا بزارید تا راهنمایی بشید. با تگ های متا میشه حلش کرد. مثال : <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scalable=0" />
  44. 2 points
    سلام از طریق هاست وارد بشید و فایل زیر رو توی مسیر زیر آپلود کنید wp-content >> themes >> storefront >> inc storefront-template-functions.php
  45. 2 points
  46. 2 points
    سلام و درود بدون ووکامرس کار شما نیست. میشه بدون ووکامرس هم پیاده کرد مثلا یه پست تایپ درست کنی به اسم shop بعد بهش یه سری فیلد های خاص بدی که مخصوص محصولاته و باید درگاه مورد نظرتو خودت کدنویسی کنی بخش اتصال به API اش رو. دقیقا شبیه ووکامرس میشه نهایتا ولی کار شما نیست. موفق باشید
  47. 2 points
    توی تنظیمات صحیفه باید تغییر بدید دیگه لوگو رو البته فک میکنم توی تنظیمات صحیفه باشه مطمئن نیستم. برای این قضیه بهتره با افزونه Go Live Update URLS هم یه دور آدرس بدون https تون رو توی جداول دیتابیس به آدرس با https تغییر بدید.
  48. 2 points
    سلام به همه دوستان نظرتون در مورد اینکه یه مارکت فقط برای محصولات ایرانی ایجاد بشه چیه ؟ آیا کسی برای همکاری هست ؟ با توجه به اینکه یکم وردپرس بلدیم ، می تونیم فرق محصولات داخلی با محصولات دستکاری شده خارجی که به اسم محصول ایرانی فروش میره رو متوجه بشیم ، پس قطعاً فقط محصولات ایرانی در این مارکت درج خواهند شد ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
  49. 2 points
    برای نحوه فروش موارد زیر حتما باید باشه. ۱) ارائه دموی زنده ۲) فایل راهنما (برای راهنمایی استفاده کنندگان و همچنین آموزش) ۳) قرار دادن افزونه‌های جانبی در صورت لزوم مواردی که حتما باید باشه. + سیستم پشتیبانی بصورت تیکت + وجود یکسری قوانین سفت سخت برای فروشندگان و خریداران برای جلوگیری از بروز مشکلات + حقوق برابر برای محصولات برای نمایش در صفحه نخست. + پایین بودن سقف موجودی برای تسویه حساب (مثلا ۲۰ هزار تومن) + دریافت تعهد از ارائه دهندگان محصولات مبنی بر تولید، کیفیت و هویت خود افراد. + رابط کاربری بسیار ساده و بدور از لینک‌های سردرگم کننده در قالب + ایجاد صفحه اختصاصی برای فروشندگان مانند (wp-parsi.com/farhad) + اتخاذ تمهیداتی برای جلوگیری از سرقت محصولات تولیدکنندگان + محدودیت زمانی برای دانلود محصول از فروشگاه + تبلیغ سایت در رسانه‌های اینترنتی بصورت گسترده و همیشگی + عدم تایید محصولات بی کیفیت یا کپی و... که میشه بازم درموردشون بحث کرد.
  50. 2 points
    سلام و درود یه راهنمای جامع در مورد بک لینک میزارم امیدوارم که استفاده بشه. اول سعی کنید که بک لینک به مقدار زیاد نخرید. تقلبی نخرید که اسپم میشید. لیست سایت هایی که در اون ها قراره بک لینک براتون قرارداده بشه رو بگیرید و چک کنید که از قدرت دامنه ، قدرت صفحه و نمره ی اسپم خوبی برخوردار باشن. نمره اسپم هرچی کمتر باشه بهتره! لینک هایی که براتون قراره بزارن در یک صفحه ی پر از لینک نباشه! یعنی در کامنتا و امضاهای انجمن نباشه! در انجمن هایی که لینک های اون مخصوص اعضا نمایش داده میشه نباشه! در وبسایت هایی که موضوعش با شما یکی نیست نباشه بهتره ( اگر باشه ضرر آنچنانی محسوب نمیشه ! ) سعی کنید بک لینک ها از سایت های ایرانی باشه بک لینک ها ترجیحا فالو باشه مخصوصا شما که دارید خریداری می کنید. موارد بیشتر از این تخصصی تر میشه مثل اینکه چگالی کلمه ی کلیدی شما رعایت بشه در اون صفحه ای که بک لینک شما هست. اون سایت از نظر گوگل پنالتی نباشه و .... تقریبا با رعایت کردن موارد بالا شما در حالت خیلی خیلی زیاد می تونید 30 لینک مفید بگیرید.بک لینک گیری خوبه اما به شرطی که همون قدر که بک لینک میگیرید لینک داخلی و لینک خروجی هم کار کرده باشید. در نهایت توصیه می کنم رپورتاژ بگیرید.