برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 19/11/91 در همه بخشها

  1. 35 points
    نحوه ایجاد پست سئو شده : تصمیم گرفتم در این پست بجای بحث در مورد بهینه سازی سایت کمی هم به مبحث سئو بپردازیم و مهمترین بخش سئو که سئو مطالب هست رو بررسی کنیم . اصولاً موتورهای جستجو اولین چیزی که براشون مهمه مطالب و لینک های شماست . چون قراره مطالب ایندکس بشن و در نتایج جستجو ظاهر بشن . بنابراین باید سعی بشه تا حد امکان این موارد برای گوگل و سایر موتورهای جستجو بهینه باشه . مواردی رو که عنوان میکنم رو مطمئناً در اکثر سایت های سئو خوندید اما جا داره باز هم روش تاکید بشه تا به اهمیت اون پی ببرید . تغییر استایل کلمات کلیدی : فرض کنید میخواید در مورد موضوعی مطلب بنویسید . شما باید در مطلبتون (که به دلیل اهمیت متن باید حجم قابل توجهی داشته باشه) چند کلمه کلیدی در مورد موضوع مورد بحثتون انتخاب کنید و اونها رو از سایر مطالب با استایل دهی متمایز کنید . بهترین حالت اینه که از تگ های h استفاده کنید . اما میتونید از bold کرددن ، تغییر رنگ ، زیر خط دار کردن و . . . استفاده کنید . استفاده از کلمات کلیدی در عنوان : بهترین حالت سئو کلمات کلیدی اینه که حتماً چند تا از کلمات کلیدی شما در عنوان مطلب قرار داده شده باشه . پس سعی کنید عنوانی برای مطلبتون انتخاب کنید که شامل چند کلمه کلیدی خوب باشه تا بتونه بازدید خوبی جذب کنه . تکرار ممنوع : اشتباه نکنید ...!! استفاده پست سر هم و تکرار بیش از حد کلمات کلیدی نشون دهنده مطلب دستکاری شده برای خوشایندی موتورهای جستجو هست و نه کاربر- پس میتونه عواقب بدی برای سایتتون داشته باشه . لینک سازی : یکی از موارد مهم برقراری ارتباط لینک وار بین مطالب مشابه هست . شما در این باره چند راهکار دارید . اگر مطالب مشابهی با موضوعات مشابه دارید میتونید کلمات کلیدی اون مطالب رو هم در این مطلب جدید به کار ببرید و با توجه به شباهت کلمات کلیدی اون کلمه کلیدی رو لینک کنید به مطلب قبلی . برای روشن شدن موضوع مثالی میزنم . فرض کنید در مورد سیستم مدیریت محتوای وردپرس پستی رو قبلاً منتشر کردید . حالا میخواید در مورد افزونه های وردپرس مطلب بنویسید . با توجه به اینکه کلمات کلیدی وردپرس ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس و . . . بصورت مشترک در دو مطلب قرار دارند میتونید از این عبارات در متنتون استفاده کنید و یکی دو لینک به مطلب قبلیتون بدید . همچنین میتونید چند کلمه کلیدی رو به خود پست جدید و یا صفحه اصلی سایت لینک بدید . اما مورد اولی بیشتر پیشنهاد میشه . لینک های ورودی و خروجی : سعی کنید در صورتی که از سایت دیگری مطلبی نقل میکنید حتماً به اون سایت لینک بدید . البته در این کار دقت کنید . سعی کنید بجای تبادل لینک دو طرفه قدیمی و منسوخ شده (منسوخ که شده هیچ جدیداً جریمه هم میشید) از لینک دهی داخل متن به موضوعات مشابه سایت های دیگه لینک بدید . گوگل لینک دادن داخلی مطالب رو دوست داره و اینکه شما به سایتی لینک میدید درسته که از رنک شما ممکنه چیزی به طرف مقابل برسه اما این نکته رو مد نظر داشته باشدی که گوگل شما رو نسبت به رعایت کپی رایت و لینک ارجاع به منبع تحسین میکنه و اعتبار سایت شما رو بالا میبره . اما همون طور که گفتم نباید زیاده روی شه و سایت شما کپی بردار محض به نظر بیاد . رعایت اعتدال همیشه بهترین حالته . لینک های خروجی که زیاد به سایتشون اعتماد ندارید و احتمال میدید خود اونها هم کپی بردار باشن و یا سایت معتبری نباشه و یا احتمال اینکه فعالیت سایتش کنسل بشه رو میدید حتماً لینک رو nofollow کنید . اینطوری به گوگل میفهمونید که رنکی از سایت شما به اون سایت تعلق نگیره . برای این کار میتونید از نحوه لینک دهی بصورت زیر استفاده کنید : <a href="" title="" rel="nofollow" > </a>
  2. 34 points
    تا اینجا شهاب عزیز موارد مهم و ارزشمندی رو خلاصه و مفید معرفی کردن که می تونه موثر واقع بشه ، منم اگر دوستان مایل باشن سعی میکنم نکاتی که به ذهنم می رسه و برام تجربه شده رو به مرور بگم ... وجود تگ های مهم و ارزشمند H : برای هر صفحه ای از سایت باید وجود تگ های اچ تا حد ممکن رعایت باشند. کار تگ اچ تعیین قسمت های مهم بخش های مهم سایت به ترتیب اولیت از اچ 1 تا اچ 6 هست . به این صورت که باید مهم ترین و کلیدی ترین بخش هر صفحه بین تگ h1 و به همین ترتیب موارد دارای اولویت کمتر تا h6 قرار بگیره. این کار روی شناخته شدن بخش های مختلف سایت به بات ها از جمله گوگل کمک بسیار بزرگی می کنه ... حتی میشه گفت سایت های اسپم با سوء استفاده از همین بالا رفتن ... لذا رعایت این تگ توی اولویت هستش ... تا حد ممکن هم به نظر بنده باید سعی بشه که از این تگ استفاده بشه و نباید جای خالی هیچ تگ اچی به چشم بخوره ... برای صفحات مختلف سایت باید ترتیب و استفاده از اینا مختلف باشه . مثلا توی صفحه ی اصلی ؛ عنوان سایت باید h1 باشه و عنوان پست ها h2 و منو ها h3 و به نسبت قالب میتونه بعضی منو ها در h4 و h5 قرار داده بشه و بخشی از فوتر (معمولا کپی رایت) h6 قرار داده میشه . تفاوتی که باید بین صفحات قائل بشید بیشتر روی تگ اچ 1 و تگ اج 2 هستش که مثلا توی صفحه تگ ، نباید عنوان سایت اچ 1 خورده باشه و توی صفحات پست ها هم همینطور . باید عنوان تگ یا پست داخل تگ اچ 1 گذاشته شده باشه . این نکته رو خیلی از سایت ها نادیده گرفتن ...! ضمنا تا اونجا که من تحقیق کردم هیچ لزومی بر رعایت این تگ ها از اول تا پایین به ترتیب 1 - 2 - 3 - .. نیست و می تونه جای اینها هم با هم دیگه عوض بشه ...
  3. 14 points
    سلام ساعاتی پیش ، وردپرس آپدیت جدیدی را عرضه کرد ، در این نسخه که 3.5.1 نام دارد ، 37 باگ برطرف شده است. در این نسخه باگ ای وجود دارد که جلوی آپدیت 3.5 به 3.5.1 را روی ویندوز و در وب سرور IIS را میگیرد . اگر در هنگام آپدیت با پیغام "Destination directory for file streaming does not exist or is not writable" مواجه شدید ، راهنمای زیر را بخوانید و به راحتی آپدیت کنید : http://codex.wordpress.org/Version_3.5.1 در این لینک میتوانید تمامی تغییراتی را که اعمال شده است را ، ببینید : http://core.trac.wordpress.org/log/branches/3.5?rev=23341&stop_rev=23167 با توجه با باگ های بسیار زیادی که برطرف شده است ، آپدیت به نسخه ی جدید ، ضروری است. از لینک زیر میتوانید وردپرس جدید را دانلود کنید و یا از داشبورد ، آپدیت نمایید : http://wordpress.org/download/ نظر شما در رابطه با وردپرس جدید چیست ؟
  4. 14 points
    سلام اولین چیز بکآپ از همه چیر .... و بعد: 1- همه پوشه ها بجز پوشه wp-content رو حذف کنید. 2- همه فایلهای روت بجر wp-config.php رو هم حذف کنید. حالا از بسته وردپرس همه فایل و پوشه هایی که حذف کردید رو به سایتتون آپلود کنید. بعد وارد بخش مدیریت بشید. موفق باشید
  5. 13 points
    دوستانی که تاپیک رو دیدن توجه کنید: نصف اشخاصی که اینجا معرفی شدن مورد تایید نیستن و پیشنهاد میکنم فعلا این لیست رو درنظر نگیرید تا افرادیکه واقعا طراح حرفه ایی هستن رو در یک لیست مورد اطمینان به دوستان معرفی کنیم. موفق باشید
  6. 12 points
    پوسته مذهبی بهشت پوسته مذهبی html طراحی شده توسط شیعه تم بهینه سازی کامل توسط سایت سئوترجمه شده برای وردپرس توسط ماندگار وب امکانات پوسته سه ستونه پشتیبانی از ابزارک پشتیبانی از تصاویر شاخص سئو شده دیدگاه ها تو در تو ترجمه شده بصورت استاندارد همراه با فایل زبان و شیوه نامه RTL پیش نمایش پوسته behesht.zip
  7. 9 points
    ویژگی های: مدیریت بنر های تبلیفاتی در هدر ابزارک آماده در سایدبار منو آبشاری اسلایدر ( مدیریت در پیشخوان ) و غیر .... دانلود Gopress.zip دمو فارسی
  8. 8 points
    به نظر من اول WPtouch بعد Wapple Architect Mobile Plugin for WordPress و در اخر هم MobilePress ولی پیشنهاد می کنم که نسخه موبایل سایت را جداگانه راه اندازی نکنید و از قالب واکنشگرا استفاده کنید.
  9. 8 points
  10. 8 points
    سلام اگه گوگل وبمستر ساختي ميري لينك http://www.google.com/webmasters/ بعد رو دكمه Sign in to Webmaster Tools كليك مي كني بعد با جيميلت وارد ميشي ( اگه نداري بايد بسازي) بعد ميري Webmaster Tools بعد healt بعد inex status نشون ميده اگه نساختي بساز ولي فعلا ميتوني يكي مطالب سايتت رو تو گوگل سرچ كني مثل زير مطلب site:http://www.yoursit.ir
  11. 6 points
    مقادیر قبلی را باید به طور دستی در پایگاه داده درج کنید. این امکان در آینده نیز بهش اضافه خواهد شد. مربوط به این تایپیک نمیباشد. در تایپیک دیگری مطرح کنید. باید از طری دیتابیس آدرس را تغییر بدین.
  12. 6 points
    چند نمونه داخل سایت خودم قرار دادم که میتونید استفاده کنید . 1- mohandesyar دانلود فیلم های آموزشی برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی http://mohandesyar.com/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%aa%d8%ad%d8%aa-%d9%88%d8%a8-php-%d8%a8%d9%87-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c/ 2- دانلود مجموعه کامل فیلم های آموزشی PHP به زبان فارسی http://mohandesyar.com/%d9%85%d8%ac%d9%85%d9%88%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c-php-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c/ 3- دانلود کتاب خودآموز PHP در 24 ساعت به زبان فارسی http://mohandesyar.com/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-php/ 4- دانلود فیلم ‌های آموزشی PHP به زبان فارسی http://mohandesyar.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1%db%8c-php/
  13. 6 points
    آقا ایمان حرفاتون رو قبول دارم اما مشکل از کاربرا نیست و مشکل اصلی از جایی میاد که شما گفتی یه نفر یه سایت میزنه از 0 تا 100 رو خودش انجام میده و چون 80% کاربرهای تازه وارد گیر همچین طراح هایی میفتن کافیه یه کم رنگ و لعاب داد تا نظرشو جلب کرد توی نت ایران طراحی قالب وردپرس از 50 تومن هست تا 15 میلیون تومن که خودم دیدم مشتری این قیمت رو پرداخت کرده :| حتی خیلی از جاها برای نصب وردپرس و یک قالب رایگان 800 هزار تومن میگیرن نت ایران کلن مشکل هست و کسایی هم که میخوان درست کار کنن به خاطر محیط خراب ، هیچوقت موفق نمیشن
  14. 5 points
    کاربر YOU شما $comment->user_id را چاپ کنید ببینید دارای مقدار هست یا خیر echo $comment->user_id; روش تکمیلی: if (1 == $comment->user_id) $oddcomment = "adminComment"; else $oddcomment = "userComment";
  15. 5 points
    از طریق این سایت میتونید دسترسی به سایت رو از کشورهای مختلف تست کنید . http://host-tracker.com/ ببینید هر بار همین آی پی باز میشه . سرعت اتصال خوبه . زمان پاسخگویی به درخواست رو هم چک کنید .
  16. 5 points
    من بزودی اگه فرصت همچنان داشته باشم یه آموزش جامع کامل از طراحی واکنش گرا و فریمورک ها مختلف قرار می دم
  17. 5 points
    به نظر من هم Wp-touch از همه بهتره. و همونطور که دوستمون گفتم از قالب واکنشگرا استفاده کنید. ** قالب واکنشگرا: قالبی که با توجه به اندازه صفحه نمایش قابلیت تغییر در نوع چیدمان ستون ها و ... داره و کلا با هر صفحه نمایشی جور در میاد و ...
  18. 5 points
    بهتر بود کمی بیشتر جستجو میکردید کلی راه است برای انجامش در ضمن رو لحن صحبت کردنتون هم تجدید نظر کنید! میتونید از افزونه زیر استفاده کنید WordPress Theme Demo Bar
  19. 5 points
    برای راه اندازی فروشگاه کافیه که پلاگین مورد نظرشو نصب کنید. پلاگینای تو این زمینه: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-e-commerce/ http://wordpress.org/extend/plugins/wpstorecart/ http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/ http://wordpress.org/extend/plugins/eshop/ نمونه های فارسی پلاگین: http://payline.ir/plugins http://wp-premium.com/fa/wpshop/
  20. 5 points
    سلام راهی که من رفتم استفاده از افرونه WP-PostViews هست که تعداد بازدید رو هم نشون میده اگه نخواید نشون نمیده.
  21. 5 points
    توی نظرات کتاب که امتیاز خوبی گفته بود. میتونید چند بخشش رو توی کتابفروشی گذرا مطالعه کنید بعد انتخاب کنید.
  22. 5 points
    اگر کتاب میخواید من از این کتاب ها استفاده کردم - PHP 2012 + MySql ( انتشارات مهرگان قلم ، 600 صفحه ، David stephan powers ، چاپ 91 ) - مرجع jQuery ( انتشارات کیان رایانه ، 590 صفحه ، Bear Bibeault ، چاپ 90 ) - مرجع CSS + HTML ( انتشارات کیان رایانه ، 600 صفحه ، Craig Granncell ، چاپ 90 ) - HTML 5 Release 2012 ( انتشارات مهرگان قلم ، 366 صفحه ، Wempen Faithe ، چاپ 91 ) (همشون خرید آنلاین دارند ، کتاب های خوبی بودند ، کل تابستان طول کشید تا بخونمشون ، خوبیشون این هستش که همه رو با مثال گقتن)
  23. 5 points
    خب شما میتونید دستی آپدیت کنید آموزش کامل اپدیت دستی وردپرس در انجمن : http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/165-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/
  24. 4 points
    سلام من بعد از کلی گشتن توی سایت های مختلف بالاخره ckeditor رو با یک فایل منیجر رایگان پیدا کردم حالا میحوام برای شما هم بذارمش. فقط چندتا توضیح هم بدم بعد از اینکه فایل رو دانلود کردین برین به پوشه AjexFileManager و فایل ajex.js رو ویرایش کنید به خط 45 و 46 و 47 برید. میتونید سایز و اسکین منیجر رو تغییر بدید. (اسکین فقط میتونه dark و light باشه) برای تغییر مسیر منیجر از همون پوشه AjexFileManager به پوشه ajax و سپس به php بروید و فایل ajax.php رو ویرایش کنید. به خط 50 برید و مسیر دلخواهتون رو بنویسید مثال: اگه شما میخواید که پوشه اصلی منیجر آدرس http://site.com/test/image/name/ باشه، فقط کافیه بین کوتیشن بنویسید test/image/name/ در ضمن مهم نیست که فایل منیجر کجا قرار داره اگه مشکلی بود بگین امیدوارم که به دردتون بخوره. خداحافظ ckeditor with AjexFileManager.zip
  25. 4 points
    به صورت جداگانه تست کنید function hwl_home_pagesize( $query ) { if ( is_admin() || ! $query->is_main_query() ){ $query->set( 'orderby', 'modified' ); $query->set( 'order', 'desc' ); return; } } add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 ); function hwl_home_pagesize2( $query ) { if ( is_admin()){ $query->set( 'orderby', 'modified' ); $query->set( 'order', 'desc' ); return; } } add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize2', 1 ); و اعلام نتیجه؟
  26. 4 points
    با تابع http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_post_thumbnail the_post_thumbnail('thumb-name');
  27. 4 points
    طرز تفکر این سایت ها اینه که استفاده از چند تگ H1 متونه اینو برسونه که عناوین خیلی مهمه و اینطوری گوگل به مطالب سایت (هناوین پست ها) بیشتر اهمیت میده .
  28. 4 points
    سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز سایت فوق از پوسته پرمیوم Sync استفاده میکنه: http://www.yootheme.com/blog/2012/10/01/sync-theme
  29. 4 points
    1- http://wordpress.org/extend/plugins/regenerate-thumbnails/ 2- طبق گفته دوستمون
  30. 4 points
    درود به نظر من اون یک تگ h1 در صفحه اصلی کافیه در ( پاورقی )
  31. 4 points
    وجود تابع فوتر: <?php wp_footer(); ?> قبل از بسته شدن تگ های body و html و تابع هدر : <?php wp_head(); ?> قبل از بسته شدن تگ head را چک کنید.
  32. 4 points
    2 تا پوسته با طراحی واکنشگرا یکی طراحی خودم ( یه پوسته مرده انگلیسی بود اول فارسی سازی کردم و بیش از 95 % تغییرات درش دادم ) و دیگری پوسته انگلیسی هست که به صورت کامل فارسی سازی شده بزودی میزارم برای دانلود حالش رو ببرید .
  33. 4 points
    مشکلی به وجود نمیاره، اما بهتره از وردپرس شبکه استفاده کنید. addon domain برای روته parked domain برای زیر دامنه ها. در قسمت تنظیمات آدرس وردپرس را به آدرس دامنه تغییر بدید دامنه را هم روی زیر دامنه ست کنید.
  34. 4 points
    این مشکلی نیست . شما گزینه "آگاه سازی همه وبلاگ هایی که پیوندشان در این نوشته است" رو از قسمت تنظبمات >> گفتگو ها فعال کردید . هر موقع لینکی باشه با هر سایتی دیدگاهی در اون سایت ثبت میشه که شما لینکی به اونجا دارید . میتونید از همین قسمت غیر فعالش کنید . آی پی هم آی پی سرور شما باید باشه
  35. 4 points
    ببینید داشتن انعطاف بالا درسته ولی وقتی یکی هدف خاصی داره و امکانات خیلی زیادی مد نظرش هست مسلماً یک سیستم اختصاصی بهتر جواب میده و مدیر سایت میتونه هر تغییری مد نظرش بود رو در سایت پیاده سازی کنه . نکته بعدی اینه که یک سیستم اختصاصی مناسب و حرفه ای میتونه امنیت بالایی داشته باشه . چون کدهاش در دسترس نیست . وردپرس یک سیستم همه کارست و میشه توی هر زمینه ای ازش استفاده کرد ولی این به این معنی نیست که توی هز زمینه ای بهترینه .
  36. 4 points
    برای پلاگینی که خودتون معرفی کردید محبوب ترین های امروز با توجه به کامنت: <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular')) wpp_get_mostpopular("range=daily&order_by=comments"); ?> محبوب ترین های امروز با توجه به بازدید: <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular')) wpp_get_mostpopular("range=daily&order_by=views"); ?> برای بقیه حالات هم شما برید به wp-admin > Settings > WordPress Popular Posts > FAQ و ببینید دیگه برای range چه پارامترهایی داره که بشه تغییرش بدید. برای هفته و ماه داره (weekly, monthly) بقیه رو نمی دونم.
  37. 4 points
    سلام با پلاگین زیر می تونید میزان تاثیر هر پلاگین رو سرعت بازشدن صفحات را مشاهده کنید : http://wordpress.org/extend/plugins/p3-profiler
  38. 4 points
    داداش شما فقط جاهایی می تونی از شاخص استفاده کنی که داخل حلقه وردپرس باشه (چه ایندکس، پستها، ابزارک و ...) برای این کارم کافیه این کد را هر جا که لازمه با دستورالعملش قرار بدی http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_post_thumbnail
  39. 4 points
    آقا Morteza راست میگه این همه سوال روزانه میاد توی انجمن و این همه مملکت مشکل دارند وخوب باید چند نفر هر روز به این سوالات با صبر و حوصله پاسخ بدن جا داره که از همه هیئت مدیره سایت تشکر کنم بخصوص آقاMorteza و Parsa و imanfakhar و مرتضی نظری و مهندس یار و . . . . . دیگه وقتی زیادی برای این بندهای خدا نمیمونه من هم حاضرم کمک کنم تا جایی که بتونم من گرافیکم خوبه یعنی کار با فتوشاپ ، خوب کاری از دستم بربیاد حتما هستم
  40. 4 points
  41. 4 points
    منظورتون از متن، پست هست یا چیزی غیر از پست؟ اگر پست، با تعیین تاریخ انتشار اگر غیر از پست، با افزونه های Count Down
  42. 4 points
    خب شما میتونید اون سطری که میخاید رو نقل قول کنید و فک کنم بشه بشه بهش استایل داد !! الیبته اینم بگم خوده نقل قول یه استایل داره !
  43. 4 points
    شما می تونید این کار را با Custom field ها انجام بدید.
  44. 4 points
    منم فک میکنم مشکل از تنظیمات ساعت سیستمته اونو تنظیم کن امروز February 06,2013 بعد منطقه زمانی را تهران انتخاب کن تو اون اروره نوشته که تاریخ سیستمت جولای 2013 که هنوز جولای نشده که گوگل گواهیه اس اس الشو بگیره
  45. 4 points
    یک مثال: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <title></title> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ function InputHighLight(id,col){ var obj=document.getElementById(id)||document; var ips=obj.getElementsByTagName('INPUT'); this.ary=[]; for (var z0=0;z0<ips.length;z0++){ if (ips[z0].type=='text'){ this.addevt(ips[z0],'blur','HighLight'); this.ary.push(ips[z0]); } } this.col=col||'#FFE4E1'; } InputHighLight.prototype.HighLight=function(){ for (var ip,z0=0;z0<this.ary.length;z0++){ ip=this.ary[z0]; ip.style.backgroundColor=ip.value.replace(/\s/g,'')!=''?this.col:'transparent'; } } InputHighLight.prototype.addevt=function(o,t,f,p){ var oop=this; if (o.addEventListener) o.addEventListener(t,function(e){ return oop[f](e,p);}, false); else if (o.attachEvent) o.attachEvent('on'+t,function(e){ return oop[f](e,p); }); else { var prev=o['on'+t]; if (prev) o['on'+t]=function(e){ prev(e); oop[f](e,p); }; else o['on'+t]=o[f]; } } /*]]>*/ </script></head> <body onload="IP=new InputHighLight(null,'#FFE4E1');"> <input name="" /> <input name="" /> <input type="button" name="" value="TEST" onclick="IP.HighLight();" /> </body> </html>
  46. 4 points
    دوستان عزیز هرگونه سوال و مشکل در تاپیک مرجع باید مطرح و پیگیری بشه: تاپیک جامع سوالات در مورد افزونه های گروه وردپرس پارسی
  47. 4 points
    دوستان بنده در پسوردگذاری روی فولدر wp-admin مشکل پیدا کردم . چندی نمونه کد htaccess پیدا کردم که گفته بودن مشکل رو حل میکنه . فقز یک مورد بود که فکر میکنم درست کار میکنه اما توی فایرفاکسم اصلاً ازم پسورد نمیخواد . میشه واسم تست کنید . . . http://mohandesyar.com/wp-admin/index.php مشکل پسوردگذاری دایرکتوری با وردپرس در فایل htaccess هست و mod_rewrite.c . با پیوندهای یکتا جور در نمیاد و 404 میده بجای درخواست پسورد . حالا لطفاً دوستان تستی بزنند ببینن درست کار میکنه . اگر درست کار کرد آموزشش رو در انجمن قرار بدم .
  48. 4 points
    توضیح کامل تابع: http://codex.wordpress.org/Class_Reference/wpdb مثال های کاربردی: http://wp.smashingmagazine.com/2011/09/21/interacting-with-the-wordpress-database/
  49. 4 points
    مورد دوم قابل اجرا هست. در اولین ورود میتونید کاربر رو به یک صفحه بفرستید و اونجا توضیحاتی رو بدید. منابع مرتبط: http://www.theblog.ca/wordpress-redirect-first-login http://wordpress.org/support/topic/redirect-after-first-login-only http://stackoverflow.com/questions/4267285/redirect-user-after-first-login-in-wordpress
  50. 3 points
    دوست گرامی شما می تونید از آدرس زیر کدهای مخصوص ویجت های مختلف را ببینید. http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postviews.html#Usage دقت کنید که تنظیمات ویجت ها از طریق پنل مدیریت انجام میشه. راه این دوستمون هم درسته اما برای وقتی که قالبتون از ابزارک پشتیبانی کنه.