برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 12/01/93 در همه بخشها

  1. 83 points
    آموزش اول ( مقدمه و آشنایی ) : خب همونطور که تو پست قبلی گفتم پوسته وردرس به صورت تکه تکه هست که مزیت های خیلی زیادی داره از جمله رفع مشکل یا تغییرات در آینده و همینطور افزایش سرعت بارگذاری سایت فایل هایی که برای یک پوسته نیازمندیم به صورت معمولی : header.php : قسمت هیدر سایت و فایل های style و جاوا و توضیحات سایت و ... که مهمترین بخش یک سایت همین فایله index.php : صفحه اصلی سایت مختص این فایله sidebar.php : قسمت ستون کناری وب سایت footer.php : قسمت کپی رایت و متن های مختص وب سایت و فایل استایل که به نام style.css باید باشه در تصویر زیر بهتر میتونید ببینید که این فایل ها مربوط به کدوم قسمت میشه : خب اینا فایل های اصلی یک پوسته هستن یک فایلی به نام single.php هم باید درست کنید که مربوط به قسمت ادامه مطالبتون هستش فایل های دیگه ای هم هستن برای پوسته مثل home.php یا front-page.php یا page.php یا comments.php یا فایل معروف functions.php و ....... که برای شروع به اینا احتیاج نداریم اما در آموزش حتمن به این فایل ها هم اشاره میکنیم که برای چی هستن و ... برای شروع وب سرور که در پست اول گفتم نصب کردید رو اجرا کنید و وردپرس رو داخل شاخه روت ( اگر از easyphp استفاده میکنید داخل www و اگر از xampp استفاده میکنید داخل htdocs ) نصب کنید بعد به قسمت پوسته ها در : wprdpress\wp-content\themes برید و یه پوشه ایجاد کنید و اسمشو هرچی که میخواید بزارید که من اینجا اسم پوشرو mythem میزارم . داخل پوشه پوسته فایل هاییرو که گفتم رو ایجاد کنید که الآن شما باید این فایل هارو داشته باشید : خب بعد از اینکه این فایل هارو ایجاد کردید ، فایل style.css رو با نوت پد ویندوز یا ++notepad باز کنید و در اول اون کدهای زیر رو وارد کنید : /* Theme Name: mythem Theme URI: http://www.wp-parsi.com Description: amouzeshe tarahi pouste wordpress version: V1.0 Author: Kasra.GH Author URI: http://www.doweb.ir */ بعد ذخیره کنید و به مدیریت و قسمت پوسته ها برید که باید عکس زیر رو ببینید : خب حالا روی فعال کردن کلیک کنید تا پوسته رو فعال کنید. تا اینجا شما مقدمه طراحی و ساخت قالب رو آماده کردید و بعد از این میریم سراغ کد نویسی و شروع طراحی : --------------------------------------- همونطور که تو پست اول گفتم ما فایلی به اسم header.php داریم که تمام مشخصات اصلی سایت مثل عنوان سایت ، توضیحات ، کلمات کلیدی ، فایل های استایل و .... تو این فایل قرار داده میشن . برای شروع فایل header.php رو با ++notepad باز کنید و نوع صفحه و ... رو بهش معرفی میکنیم که html هست و ... : <!DOCTYPE html> <html <?php language_attributes(); ?>> <head> <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" /> <title><?php wp_title(); ?></title> <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> <?php wp_head(); ?> </head> <body> توی این کد همه چی مشخصه و در همه جا حتی وبلاگ هاهم این کدها استفاده میشه به جز استفاده از یک دستور : <?php wp_head(); ?> توضیحات مختصر : این دستور باید در تمامی پوسته هایی که طراحی میکنید وجود داشته باشه کارش اینه که فایل های لازم برای وردپرس مثلن برای نمایش تولبار سایت یا برای لود کردن فایل هایی js یا css که افزونه ها به قسمت header اضافه میکنن و ... رو فراخوانی میکنه. و برای اطلاعات بیشتر در مورد این دستور به این بخش مراجعه کنید : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_head کد دیگه ای که اضافه کردیم این هست : <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> وظیفه این کد فراخوانی فایل style.css پوسته شماست که باید برای نمایش صحیح پوسته استفاده بشه کد دیگه این هست : <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> وظیفه این کد فراخوانی توضیحات مربوط به سایت هست که از قسمت مدیریت وارد کرده اید . کدهای دیگه هم که مشخصه title برای عنوان سایت و charset برای مشخص کردن زبان سایت شما هست. حالا ما باید هیدر سایتمون رو درست کنیم که جای قرارگیری لوگو و ... هستش که به ترتیب میریم جلو بعد از تگ body یک آیدی ایجاد کنید مثل : <header id="header"> header </header> و فایل رو ذخیره کنید . حالا باید برای فایلی که ایجاد کردیم استایل بنویسیم ، فایل style.css رو باز میکنیم و استایل کلی صفحمونو هم وارد میکنیم به این صورت : body { background:#fff; font:normal 11px tahoma; direction:rtl; text-align:right; margin:0; padding:0; } و حالا استایل دلخواه رو برای آیدی header که ساختیم مینویسیم که من به این صورت نوشتم : ( البته شما میتونید به صورت دلخواه هر نوع استایلی خواستید بنویسید ) #header { background:#f5f5f5; width:950px; height:200px; border-bottom:1px solid #ccc; margin:0 auto; } حالا فایل رو ذخیره کنید و به صفحه اول سایتتون برید تا چیزی که ساختید رو ببینید. خب الآن مطمعنن شما چیزی ندیدید و با یه صفحه سفید روبرو شدید ، درسته ؟ این به این خاطر هست که شما باید فایل هیدرتون رو فراخوانی کنید تا نمایش داده بشه برای این کار فایل index.php رو باز کنید و در اول اون تابع : <?php get_header(); ?> رو اضافه کنید . توضیحات مختصر تابع : این دستور همونطور که از اسمش مشخصه فایل header.php رو فراخوانی میکنه و وصلش میکنه به index.php که اگر یادتون باشه گفتیم فایل های پوسته وردپرس تکه تکه هستن که به این روش اون هارو به هم وصل میکنیم. اطلاعات بیشتر از مرجع اصلی : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_header خب بعد از افزودن این کد به صفحه اول سایتتون برید و ببینید که اگر طبق کدهای من نوشته باشید باید شبیه زیر باشه : فایل رو ذخیره کنید و ببندید ، تا اینجا ما قسمت اطلاعات هیدر سایتمون و یک هدر رو آماده کردیم . برای این آموزش تا به این جا بسته چون شما باید با همه این کدها و گفته ها کار کنید و با تک تک کدها آشنا بشید و همینطور اینکه فایل ها و استایل هارو با توجه به چیزی که دوست دارید تغییر بدید و اگر مشکلی بود در تاپیک مشکلات که تو پست اول لینک دادم مطرح کنید تا برطرف کنیم و بعد بریم سراغ قسمت بعدی آموزش. فایل هایی که تو این آموزش ساختیم رو هم قرار میدم تا دانلود کنید : mythem.zip یادآوری مهم : هیچکدوم از این کدهارو copy و paste نکنید و همرو خودتون تایپ کنید .
  2. 79 points
    سلام ه همه دوستان توی این مدت یکسری بحث ها در مورد اینکه گروه چطور از پس هزینه های مختلف برمیاد و اینکه اصلا کار بچه های گروه چی هست پیش اومده بود که قول داده بودیم (که در فرصت مناسب) توضیح میدیم سایت ما در ابتدای کار توسط دوستان عزیزمون در شرکت HostPlate و آقای "نوید استوار" پشتیبانی میشد. قابل ذکر هست که ایشون اصلا ایران نیستن و فقط جهت حمایت از این طرح و حمایت از رشد وردپرس در ایران این زحمت رو تقبل کرده بودن. بعد از ایجاد یکسری مشکلات که از سمت دیتاسنتر اصلی برای شرکت ایشون پیش اومده بود و اینکه اکثر کاربران سایت در ایران بودن تصمیم گرفتیم که به هاست داخلی مهاجرت کنیم. برای همین با دوستان عزیز و فعال در زمینه وب و هاستینگ تماس گرفتیم و ایشون با روی باز از ما استقابل کردن. دوستان عزیزمون در شرکت سینداد و همراه همیشگی ما آقای "مرتضی سلطانی" عزیز. که همیشه از پروژه های عام المنفعه و کاربردی بدون هیچ چشمداشتی حمایت کرن و خواهند کرد. جا داره ایجا از هر دو عزیز و دست اندرکاران شرکت هاشون کمال تشکر رو داشته باشیم. اما در ادامه چند نکته خواستم بگم: 1- برای بسته پارسی ساز و انتشار و عموم یکردن اون، قبل از انتشار نهایی ما اون رو به دوستان سرشناس در وب برای تست و بازخورد دادیم اما برخلاف تصور ما حتی یکی از این دوستان بازخورد و یا تستی انجام ندادن. با توجه به اینکه بیشترشون قول همکاری داده بودن! اما دوستانی که خیلی به وردپرس وابسته نبودن و رویه کاری متفاوتی داشتن با انجام تست ها و آزمایش های زیاد به باگ فیکس و بهینه تر شدن افزونه کمک های زیادی کردن. 2- طی این مدت خیلی از دوستان و شرکت ها برای همکاری و تبلیغ درانجمن درخواست دادن اما چون وجود تبلیغ در انجمن رو باعث کندی لود و بروز مشکل برای کاربران میدونیم همچنان سیاست کاری خودمون که عدم دریافت تبلیغ هست ادامه دادیم. 3- دوستانی که بالاتر اسمشون رو بردم هیچوقت نخواستن اسمشون برده بشه اما لازم دونستیم تا دوستان، حامیان اصلی و زحمتکش و دلسوز این گروه بیشتر شناخته بشن و حمایت واقعی از چرب زبونی بعضی افراد راحتتر تشخیص داده بشه. 4- هاست این سایت و سایت های وابسته رایگان از سمت حامیان ما به ما هدیه داده شده. با بهترین سخت افزار و نرم افزارهای موجود. 5- باقی هزینه های گره هم از بصورت شخصی از سمت گروه تامین میشه و هیچ حامی مادی وجود نداره. در نهایت این حرف ها زده شد تا ابهامات موجود در مورد گروه کمتر بشه. تا الان گروه نیازی به حامی مادی نداشته و حامی معنوی هم که دوستان انجمن هستن به بهترین شکل ممکن تا اینجا ما رو حمایت کردن که امیدواریم در ادامه راه هم همینطور ادامه پیدا کنه. با تشکر از همه دوستان و کاربران عزیز گروه وردپرس پارسی
  3. 46 points
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه و همیشه سلامت باشید. قبل از شروع ادامه آموزش ، بگم که یه وقفه طولانی افتاد که به خاطر مشکلات من بود و از این بابت ازتون ماذریت میخوام و امیدوارم دیگه تا آخرش آموزش رو تموم کنم. در ضمن این قسمت فقط برای آموزش هست و هیچ پستی ندید !!! پست های اضافی پاک شدن ... خب توی پست های قبلی تا قسمت منو پیش رفتیم و تقریبا میشه گفت یه هیدر ساده ساختیم و با توابعی مثل list_pages برای نمایش صفحه ها و wp_head و date و ... به صورت ابتدایی آشنا شدیم و استفاده کردیم. رسیدیم تا قسمت منوها و هیدر تکمیل شد و حالا بسته به خودتون میتونید قسمت هیدر رو پیشرفته تر و ... کنید که ما اینجا فقط میخوایم بگیم که چطوری یک پوسته وردپرس تشکیل میشه اونم به ساده ترین روش ممکن ! خالا میرسیم به محتوای داخلی سایت : برای محتوای داخل سایت میایم یک محتوای 2 ستونه تشکیل شده از سایدبار و قسمت مطالب ایجاد میکنیم. فایل index.php رو باز کنید و با استفاده از : <?php get_header() ?> هیدری که ساختید رو فراخوانی کنید. بعد از اون باید قسمت مطالب رو ایجاد کنیم که با استفاده از تگ : <article> محتوا </article> اون رو ایجاد میکنیم و در css به اون استایل میدیم : article { background:#fff; width:690px; border:1px solid #ccc; float:left; padding:5px; } تو این استایل ما اومدیم رنگ پس زمینه رو سفید گذاشتیم و اندازه عرض رو 690 و خاصیت float برای بردن به سمت چپ که اگر درست انجام داده باشید باید یه همچین چیزی در بیارید : خب حالا میریم سراغ این قسمت و شرح محتوا و پست ها و .... : توی این قسمت میایم با استفاده از تگ section پست هارو تعریف میکنیم به این صورت یک کد مینویسیم : <section class="posts"> <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> <?php the_excerpt(); ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </section> حالا توضیح کدها : همونطور که میبینید به تگ sectiuon اومدیم کلاس posts دادیم : که در css میتونید به اون خاصیت بدید به هر شکلی که میخواید. <section class="posts"> ....... به اون در css استایل میدیم به این صورت : .posts { font:normal 11px tahoma; color:#555; line-height:21px; } بعد اومدیم مهمترین قسمت یعنی حلقه مطالب وردپرس رو ایجاد کردیم که به ترتیب اولش یک شرط هست که میگه اگر پست داشتیم : <?php if(have_posts()) : ?> اونارو با استفاده از حلقه برایما نمایش بده یعنی این : <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> اطلاعات بیشتر در این مورد : https://codex.wordpress.org/The_Loop برای حلقه مطالب یا همون لوپ و : https://codex.wordpress.org/Function_Reference/have_posts برای وجود مطالب با استفاده از شرط خب ، بعد اومدیم قسمتی که از پست ها میخوایم رو فراخوانی کنیم که من در ابتدا عنهوان مطلب رو داخل h2 میزارم به این صورت : <h2><?php the_title(); ?></h2> تو این کد عنوان مطلب رو نمایش میده که اگر بخواید عنوان همراه با لینک به مطالب باشه باید به صورت زیر استفاده کنید : <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> تو اینجا the_permalink وظیفه دریافت آدرس یا همون پیوند به مطلب رو داره اطلاعات بیشتر در کدکس وردپرس : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_permalink خب حالا قسمت بعدی که خود مطلب هست رو فراخوانی میکنیم که باید به این صورت باشه : <?php the_content(); ?> اطلاعات بیشتر در : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_content ولی من در کدها از خلاصه استفاده کردم به این صورت : <?php the_excerpt(); ?> که خلاصه مطلب رو بر حسب اون چیزی که خودتون تعریف میکنید فراخوانی میکنه اطلاعات بیشتر : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt البته در این مورد خلاصه مطلب بعدا در صورت لزوم مفصل صحبت میکنیم البته سوالی هم داشتید بپرسید ( در تاپیک سوالات ) خب حالا باید شرط و حلقمون رو ببندیم با این کدها : <?php endwhile; ?> // بستن حلقه <?php endif; ?> بستن شرط خب حالا سایتتونو نگاه کنید میبینید که مطالبتون نمایش داده میشه حالا شاید مطالبتون عنوانش که با h2 بود یه کم بد جلوه کنه که در css به اون خاصیت میدیم : .posts h2 a { font:bold 12px tahoma; color:#333; border-bottom:1px solid #ccc; padding-bottom:7px } خب حالا اگر همه چیو به درستی انجام داده باشید باید یه چیزی مثل این داشته باشید : خب فک کنم تا همین جا بست باشه و تمرین کنید تا خوب با قسمت پست ها آشنا بشید تا در قسمت بعدی سایدبار و ... رو هم اضافه کنیم در آخر با هم تاکید میکنم که هیچ کدوم از این کدهارو کپی و پیست نکنید و سعی کنید خودتون همرو تایپ کنید. سوال مشکل و هرچی راجب این پست وحلقه و شرط و ... داشتید در تاپیک : تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس بپرسید حتی اگر ربطی به وردپرس نداشت مثلا شرط ها در php یا حلقه ها در php و ... تا قسمت بعد موفق باشید.
  4. 29 points
    دوستان عزیزمون Black_sky و مرتضی نظری به عنوان همکار در انجمن ارتقا درجه پیدا کردن. همچنین دوست عزیزمون RedPlus به عنوان همیـار در انجمن ارتقا درجه پیدا کردن. با آرزوی موفقیت برای هر سه دوست عزیز
  5. 27 points
    با تشکر از آقای گرانسایه. امیدواریم بتوانیم خدمتی به جامعه اوپن سورس و دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنند داشته باشیم.
  6. 21 points
    دوست عزیزمون mehral از بخش همیار خارج شدن از زحماتی که طی این مدت کشیدن تشکر میکنیم دوستان عزیزمون I..R و SM-Mahdavi به درجه کاربری همیـار ارتقا پیدا کردن. با آرزوی موفقیت برای این دوستان
  7. 17 points
    سعید شعبانی عزیز به درجه کاربری همیـار ارتقا پیدا کردن.
  8. 14 points
    درود با کد زیر میتونید این کاررو بکنید که اگه یکمی css بلد باشین میتونید شخصی سازی کنید! cat=1 : به جای 1 باید آی دی دسته مورد نظر قرار بگیره showposts=5 : به جای 5 هم شمار نوشته هایی رو که می خوای بگیری رو بزار <?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?> <?php the_post_thumbnail(); ?><br /> <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br /> <p><?php the_excerpt_rss( 1000, 1 ); ?></p> <?php endwhile; ?>
  9. 6 points
    این کد را به انتهای style.css اضافه و چک کنید .nav ul { z-index:9999999; }
  10. 5 points
    سلام به همه دوستان همونطور که میدونید، پست میهمان یکی از قابلیت های یک وبسایت هست و امکان ارسال مطلب توسط کاربران سایتتون رو ایجاد میکنه. این عمل، به دلیل آپدیت نگه داشتن سایتتون، تاثیر خوبی در موتورهای جستجو داره. یکی از افزونه هایی که در این زمینه پیشرو هست، افزونه JDJ Site Post هست. با این افزونه میتونید علاوه بر ایجاد امکان پست میهمان، به نویسنده های مهمان خود نقش های کاربری اعطا کنید و اون ها رو مدیریت کنید. در مورد نحوه نصب و پیکربندی این افزونه، در وردپرس نوت راهنماییتون کردیم نحوه نصب و پیکر بندی افزونه رو اینجا ببینید
  11. 5 points
    سلام <?php if(has_post_thumbnail()){the_post_thumbnail();}?> فقط نمایش تصویر اطلاعات بیشتر
  12. 5 points
    نامک یکسان برای دو دسته بندی نمی تونه وجود داشته باشه و نیازی هم به ایجادش نیست می تونید از طریق پیشخوان - نوشته ها - دسته ها دسته ای را که قبلا با این نامک ساخته بودید و الان فایلی را در خودش نداره ویرایش کنید به نام جدید و می تونید از طریق phpMyAdmin و جدول wp_term دسته بندی های اضافی را برای همیشه حذف کنید
  13. 5 points
    سلام آموزش ساخت http://hadirank.com/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-google-xml-sitemaps.html آموزش تنظیمات http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/308-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%BE-google-xml-sitemaps/
  14. 5 points
    سلام، اضافه و حذف فیلد جدید: function modify_contact_methods($profile_fields) { // Add twitter username field. $profile_fields['twitter'] = 'Twitter Username'; // Remove email field. unset($profile_fields['email']); return $profile_fields; } add_filter('user_contactmethods', 'modify_contact_methods'); درج کد در functions.php پوسته.
  15. 5 points
    این کد مربوط به افزونه ای هست که فرمودید (اول کد را تست کنید بعد در مورد مشکلاتش صحبت می کنیم) کد را خودم تست کردم سالمه و با استفاده از متاهای افزونه ی شما نوشتمش و کار می کنه
  16. 5 points
    تابع مستقیم نداره با کوئری زیر می تونید بیش از ده بار مفصلا روش بحث شده برای توضیح بیشتر جستجو کنید <?php $today = getdate(); $recent = new WP_Query('meta_key=views&year=' . $today["year"] . '&monthnum='. $today["mon"] . '&showposts=10&orderby=meta_value_num');if($recent->have_posts()) :?> <ul> <?php while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?> <li><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a> (<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>)(<?php the_date('Y-m');?></li> <?php endwhile; ?> </ul> <?php endif;?> <?php wp_reset_query(); ?>
  17. 5 points
    این تفکر که اگر همه ی لینک ها را Nofollow کنیم خوب هست کاملا اشتباه هست٬ شما نیاز هست که بقیه سایت ها را تایید کنید تا سطح ارزش محتوای خود را بالا ببرید. به شخصه عقیده دارم که لینک های خروجی میتونه همشون Follow باشه در صورتی که شما بدونید به کجا و چجوری دارید لینک میدید. چون لینک Follow به این معنا نیست که شما همه چیز را از دست دادید بلکه اگر درست انجام بشه میتونه به این معنا باشه که خیلی چیزها به دست آوردید.
  18. 5 points
    سلام ارور ها رو نميدنم !‌ ولي قسمتي كه زده مال سايت بينگ اول بايد سايتتون توي بينگ ثبت كنيد ! حالا اگه ثبت نام كردين وارد اين قسمت ها كه ميگم ميشين و كدي كه هست برميدارين ميزارين اينجا : اول وارد بينك وبمستر خودتون ميشين سپس از گزينه هاي سمت چپ گزينه configure my site رو انتخاب ميكنيد ي سري گزينه زيرش باز ميشه كه گزينه verify ownership انتخاب ميكني !‌ حالا قسمتي هست كه كد متا بهبت ميده بزاري داخل قالبت ! همين كد بايد بدي به افزونه !‌
  19. 5 points
    ادرس سایت مپی که دادی درست هست و بدرستی لود میشه . http://it30t.ir/sitemap.xml
  20. 4 points
    سلام می‌تونید دو صفحه مجزا درست کنید برای نمایش دسته ۱در صفحه اول با استفاده از ژنراتور کوئری ساز می‌تونید مثل کد زیر رو درست کنید <?php query_posts("category_name='cat1'&post_status=publish&showposts=10");if(have_posts()):while(have_posts()):the_post();?> <div class="thumb"><?php if(has_post_thumbnail()){the_post_thumbnail();}?></div> <?php endwhile;else:endif;wp_reset_query();?> همین‌طور برای نمایش دسته دوم ...
  21. 4 points
    این افزونه پرمیومه دوست عزیز (#) پیشنهاد میکنم، به جای فراخوانی استال ها با شورتکد توسط این افزونه ، اونها رو مستقیماً داخل استایل تون فراخوانی کنید. (افزونه چندان کاربردی نیست)
  22. 4 points
    من نمی شناسم چون معمولا ضرورتی هم نداره ولی فکر می کنم در افزونه parsidate احضار تاریخ شمسی با اعداد لاتین پیش بینی شده که اگر اینطور باشه می شه در محاسبات ازش استفاده کرد در تایپیکهای مربوط به گروه وردپرس پارسی مطرح کنید کمکتون می کنند
  23. 4 points
    همونطور که قبلاً عرض کردم بهتره اول منبع لینک ها رو مشخص کنید .
  24. 4 points
    برای جلوگیری از کش شدن عسهایتان ?time=11-16-pm بعد از آدرس عکسهایتان قرار دهید.
  25. 4 points
  26. 4 points
    با js: http://codepen.io/anon/pen/weigx/ اگرهم میخواین بعد از ترک مواس از المان جاری مجدداً عنوان نمایش داده شود، از fadeToggle به جای fadeIn استفاده کنید.
  27. 4 points
    بردار من شما که دیگه اسمش را بلد بودید.یک سرچ می زدید داخل سایت وردپرس تموم می شد. http://wordpress.org/plugins/search.php?q=Watermark ببینید کدامشون بهتره. ولی یک پیشنهاد دارم آن هم این که بهتره از این نوع افزونه ها استفاده نکنید.به دو دلیل : 1- فارسی را پشتیبانی نمی کنند. 2- برای واتر مارک کردن باید از متن استفاده کنید آن هم با اندازه یکسان.مثلا در یک عکس کوچک و بزرگ یک متن یک شکل گذاشته شود.خودتون حساب کنید چه طوری در می آید (مگر اینکه برای هر عکس اندازه آن را تغییر بدهی.کلا وقت میگیرد.)
  28. 4 points
    دوست عزیز من فقط سوال شما را مطالعه کردم و دیگر پاسخ ها را نخواندم حالا جواب من : من این مدت که توی انجمن هستم اگر سوالی کردم انصافا زود جواب داده شده و اگر جواب داده نشده به مرور متوجه شدم پاسخش توی انجمن بوده و باید سرچ کنی
  29. 4 points
    سلام.عین این سوال رو قبلا هم پرسیده بودید
  30. 4 points
    سلام جعفر جون تو پای لاین به پشتیبانیش یه تیکت بزن برات توضیح میدن که چطوری کاری که میخوای رو انجام بدی برای مثال در پای لاین مبلغ با متغیر amunt$ ارسال میشه از طریق فمی که هست حالا تو میتونی مقدار amunt$ رو در هر دکمه ای که میسازی به صورت دستی وارد کنی برای مثال یک فرمی که ساخته میشه برای پرداخت ( مبلغ ) : <input type="text" name="payer_price" dir="ltr" class="payline-input"/> که با متغیر amunt$ دریافت میشرو تو میتونی هر مبلغی که میخوای قرار بدی فکر کنم پای لاین یک قسمتی داشت که به این اسم بود : ساخت دکمه پرداخت از حساب کاربریت بگرد باید هنوز هم باشه که میزنه مبلغ رو کاربر وارد کنه یا شما
  31. 4 points
    در سايت مپتون اشاره به فايل هايي شده كه در فولدر wp-include قرار دارن و بالطبع اين فولدر در روبوتتون بلاك شده (كه اين بلاك كردن صحيحه ) بنابراين بريد بررسي كنيد ببينيد اين آدرس فايل در سايت مپ شما چكار ميكنه .
  32. 4 points
    سلام مشکلی نداره http://it30t.ir/sitemap.xml
  33. 4 points
    سلام دامنه اصلی سایت‌تون رو domain.ir قرار بدید و روش وردپرس نصب کنید. بعدا از طریق پنل مدیریت هاست‌تون (سی‌پنل ، دایرکت‌ادمین یا ...) دامنه .info رو پارک کنید.
  34. 3 points
    سلام به انجمن خوش اومدید سوال‌تون رو در پست جدید مطرح کنید ... شما وردپرس روی کدوم دامنه نصب کردید؟ الان دقیقا چه جوریه؟
  35. 3 points
    <title> <?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) {single_post_title(); echo' - '; bloginfo('name'); } elseif (is_page() ) {single_post_title(); echo' - '; bloginfo('name'); } else { wp_title('',true); } ?> </title>
  36. 3 points
    خب شاید یه فایله دیگه توسط functions.php اینکلود شده بود. بررسی کنید ببینید include, include_once, require, require_once در این فایل است یا نه.
  37. 3 points
    سلام آموزش رفع مشکل Cannot modift header http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/254-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-cannot-modify-header-information/
  38. 3 points
    چيزي نياز نيست فقط كد استاد فخار همون طور كه گفتن اضافه كنيد درست هست !‌ الان هم مشكلي من نمبينم توي منو و اسلايدر ...!‌ اگه هنوز مشكل دارين كش مرورگر پاك كنيد يا ctrl +f5 رو بزنيد !
  39. 3 points
    سلام شما که باید بدونید زمان انتظار 24 ساعته مطلبتون رو بعد از دو ساعت آپ نمودید؟؟؟ تازه مابینش پیام خصوصی هم دادید من به احترام قوانین سایت پاسخ نمی دم که باب نشه دوستان اینجوری به جواب برسند
  40. 3 points
    باید برای کلاس thumb استایلی تعریف کنید که عرض 3 تصویر شاخص کل عرض قسمتی که تصاویر توش قرار می گیرند رو بگیره.مثلا اگر اون قسمت 900 پیکسله با ید استای رو به این شکل تعریف کنید: .thumb { float: right; height: 260px; width: 280px; } جزئیات بیشتر دیگه با خودتون
  41. 3 points
    [sharedmedia=tutorials:tutorials:157] [sharedmedia=tutorials:tutorials:267]
  42. 3 points
    باید بر روی چند لینک از لینک های اعلام شده کلیک کنید ببینید منبع اصلی که این لینک رو گذاشته کجاست و گوگل چطوری این لینک رو ایندکس کرده و با 404 مواجه شده . اونوقت میتونیم در مورد رفع مشکل صحبت کنیم .
  43. 3 points
    background build رو تو تنظیمات خاموش کنید معمولاً درست می شه خطایی که تو نسخه www می ده
  44. 3 points
    سلام آدرس سایت‌مپ شما این هست : http://freespeed.ir/sitemap.xml و درست هم کار می‌کنه !
  45. 2 points
    به نظرم برو سروت رو عوض کن. منم از نت افراز هاست گرفتم و چند وقت پیش هم به منم همین اخطار رو داد و میگفت فلان صفحه سرور رو درگیر میکنه منم چک کردم دیدم چندتا عکس توی صفحه بود که ادرسش از کد باینری استفاده شده بود. منم اونو حذف کردم مشکل رفع شد. ولی قبلا از طلاهاست سرویس میگرفتم از این مسائل به وجود نمیومد. پیشنهاد میکنم که هاستینگت رو عوض کنم . منم همین کار رو میخوام انجام بدم
  46. 2 points
    rebuild the sitemap پس چیست؟! در FTP و مدیریت فایل در هاست میتوان پرمیژن را مشخص کرد.
  47. 2 points
    مطمئن باشید مفید خواهید بود اگر دقیق عمل کنید . قبل از هر چیز بک آپ بگیرید و بعد کل وردپرس رو به جز پوشه آپلود و فایل کانفیگ رو پاک کنید و فایل های وردپرس جدید رو بریزید . اما به صورت دستی تیبیلا ی اضافی رو برید پاک کنید برای اینکار هم میتونید یه وردپرس جدید یه جایی نصب کنید و دیتابیساشون رو مقایسه کنید و اونایی که اضافی هستن رو پاک کنید . این میشه خونه تکونی وردپرس بک آپ هم که دارید پس هیچ مشکلی پیش نمیاد . تا الان 2 بار تیبل آپشن رو خونه تمونی کردمهیچ مشکلی هم پیش نیومده .
  48. 2 points
    این کد رو در فانکش قالبتون اضافه کنید (در اندازه دلخواه خودتون) // add thumbnails add_theme_support( 'post-thumbnails' ); add_image_size( 'icon-thumb', 65, 65, true); به جای کد نمایش تصویر قبلی از این کد استفاده کنید <?php if ($iconurl != '') { ?> <img src="<?php echo $iconurl ?>" alt="<?php echo $icontitle ?>" /> <? } elseif(has_post_thumbnail()){the_post_thumbnail('icon-thumb');}?> برای ساخته شدن تصاویر بندانگشتی با اندازه جدید برای تصاویری که قبلا آپلود کردید لازم از این افزونه استفاده کنید
  49. 2 points
    دوست عزیز قالبتون بد کدنویسی شده ، کد ها خیلی تحت تاثیر هم هستن // طبق نمونه ای که براتون گذاشتم منوی قالبتون رو دوباره کد نویسی کنید مشکل حل میشه
  50. 2 points
    با www و بدون اون فرقی نداره؟