• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 17/10/93 در همه بخشها

  1. 12 points
    این افزونه برای بررسی عناوین پست ها قبل ارسال هست. به اینصورت که با وارد کردن عنوان افزونه شروع به بررسی موارد مشابه در عناوین میکنه و در زیر باکس عنوان پست بصورت لیست وار نمایش میده. افزونه دارای بخش تنظیمات برای مشخص کردن تعداد حداقل کاراکتر برای شروع بررسی و همچنین نمایش تعداد خروجی ها هست. آدرس افزونه در مخزن وردپرس: https://wordpress.org/plugins/similar-post-title-checker/ آدرس دریافت مستقیم از مخزن: https://downloads.wordpress.org/plugin/similar-post-title-checker.zip
  2. 8 points
    سلام ، من با وجود اینکه چند وقتیه تو انجمن فعّالیّت دارم این انجمن رو توی بخش عمومی تازه دیدم ، جالبه این هست که از همه جاهای دیگه خلوت تر هست و فقط 2 تا پست داره توش. یه لحظه با خودم گفتم نکنه کسی سطح دسترسی نداره! ولی حالا که خودم دارم این تاپیک رو مینویسم واقعاً ناراحت شدم که با وجود اینکه دسترسی داریم امّا تشکّر ها واقعاً کوچیک و ناچیز بوده... البتّه از طرف دیگه هم میدونم تمام افرادی که در این گروه فعّالیّت دارن چه اونایی که این انجمن رو راه اندازی کردن و در حال تکمیلش هستن چه اون افرادی که پاسخگوی مشکلات وردپرس کاران ایرانی هستن هیچ توقعی ندارن ، این رو از روی اطمینان میگم ، چون تمام افرادی که دارن اینجا کار میکنن میتونن با صرف وقتشون در جاهای دیگه (اعم از شرکت ها یا گرفتن سفارشات خصوصی هرچند ناچیز) پول خوبی به جیب بزنن! ولی دارن به رایگان اینجا برای پیشرفت نت ایران تلاش میکنن و واقعاً دکمه ی تشکّر که نه حتّی دکمه ی هزاران بار تشکّر هم نمیتونه پاسخگوی زحمات اونا باشه. __________ به هر حال با ارسال این نوشته خواستم به نوبه ی خودم (عضو کوچیکی از خانواده ی نت ایران) از زحمات این عزیزان تشکّر کنم و خودم به شخصه بار ها مشکلاتم رو توی انجمن ارسال کردم و جز یکی دو مورد که البتّه مثل اینکه راه حلّی براشون نبوده به نتیجه رسیدم. __________ هزاران بار تشکّر و خسته نباشید به کلّ خانواده انجمن پشتیبانی وردپرس فارسی.
  3. 4 points
    سلام این افزونه یوزررو رو خودم فارسی کردم که دوتا از add-on ها هم توش هست. توجه داشته باشید که دوستان این افزونه رو میفروشن بعد افزونه های دیگش رو هم جدا میفروشن. درضمن اونایی که افزونه رو خریدن میدونن پنل مدیریت ها همه اشتباه فارسی سازی شده و موقع کلیک روی منوی کشویی همه چی به هم میریزه. اما من این مشکلات رو هم برطرف کردم و اگه افزونه رو خریدید فایل های css رو جایگزین کنید تا درست بشه.
  4. 4 points
    سلام ، من که سرور های ایرانی رو از لحاظ سرعت واقعاً واقعاً و دوباره واقعاً خیلی خیلی قبول دارم! نسبت به سرور های خارجی که موقعی که داری یه سایت رو ویرایش میکنی همه اش باید تو لود باشی خیلی بهتره. ولی از لحاظ امنیّتی و اقتصادی با یه سری مشکلات خب رو به رو هستند که نمیشه پنهونشون کرد. از سرویس دهی میهن وب هاست خیلی راضی هستم ، سرور های ایرانش واقعاً سرعت خوبی رو میدن ، سایت های خودم و دوستانم رو روی سرور های آلمانش راه اندازی کردم ، سرعت های نسبتاً خوبی دارن. البتّه خب شرایط سایت شما فرق میکنه ، بهتره از سرویس های ایرانی استفاده کنی. (درضمن طفلک gtmetrix که برای سرعت سایتت نشانه A رو گذاشته...)
  5. 3 points
    سرورهای آلمان آبتین وب کاملا تایید میشن.
  6. 3 points
    پیش نهاد میکنم سراغ سرور های ایرانی نرید
  7. 3 points
    نشانی آنلاینش رو باید می گذاشتید ولی این رو به style.css اضافه و امتحان کنید اگر کارنکرد نشانی آنلاین از صفحه مشکل دار بگذارید p { line-height:150%; }
  8. 3 points
    من هر دو را تازه یاد گرفتم و با بوت استارپ دو تا سایت طراحی کردم . و در حال اولین طراحیم با مدیا اسکرین ها هستم . بنظرم بسته به کارت داره. چیزی که در بوت استارپ به درد من خورد غیب کردن قسمتی از تم در اندازه ای که می خوایی ولی در مدیا اسکرین نمی دونم چطوری باید این کار را کنم. ولی مدیا اسکرین دستت یاز و ساده تره . دردسر کمتری داره نسبت به بوت استارپ البته من شاگردی میکنم پیش اساتید سایت و فقط نظرم و تجربه ام را گفتم.
  9. 3 points
    این کدش هست ، یه خورده جاوا اسکریپ یا بگیری می تونی بفهمی چطوریه window.onload = function(){ travers(); var lastHeight=$("#asb").height(); var canvas = document.querySelector('canvas'); ctx = canvas.getContext('2d'); color = '#aaa'; var check =respondCanvas(); canvas.width = check[1]; canvas.height =lastHeight; canvas.style.display = 'block'; ctx.fillStyle = color; ctx.lineWidth = .1; ctx.strokeStyle = color; function respondCanvas(){ var width = []; width[0]= $('#smile').width(); //max width width[1]= $('canvas').width(); //max width return width; //Call a function to redraw other content (texts, images etc) } function checkheight(){ var height= $('#asb').height(); //max width //console.log(height); // return height; } var mousePosition = { x: 30 * canvas.width / 100, y: 30 * canvas.height / 100 }; if(canvas.width<=1000) { var numdot=100; } else if(canvas.width<=800){ var numdot=80; } else if(canvas.width<=500) { var numdot=35; } else { var numdot=300; } var dots = { nb: numdot, distance: 70, d_radius: 50, array: [] }; function Dot(){ this.x = Math.random() * canvas.width; this.y = Math.random() * canvas.height; this.vx = -.5 + Math.random(); this.vy = -.5 + Math.random(); this.radius = Math.random(); } Dot.prototype = { create: function(){ ctx.beginPath(); ctx.arc(this.x, this.y, this.radius, 0, Math.PI * 2, false); ctx.fill(); }, animate: function(){ for(i = 0; i < dots.nb; i++){ var dot = dots.array[i]; if(dot.y < 0 || dot.y > canvas.height){ dot.vx = dot.vx; dot.vy = - dot.vy; } else if(dot.x < 0 || dot.x > canvas.width){ dot.vx = - dot.vx; dot.vy = dot.vy; } dot.x += dot.vx; dot.y += dot.vy; } }, line: function(){ for(i = 0; i < dots.nb; i++){ for(j = 0; j < dots.nb; j++){ i_dot = dots.array[i]; j_dot = dots.array[j]; if((i_dot.x - j_dot.x) < dots.distance && (i_dot.y - j_dot.y) < dots.distance && (i_dot.x - j_dot.x) > - dots.distance && (i_dot.y - j_dot.y) > - dots.distance){ if((i_dot.x - mousePosition.x) < dots.d_radius && (i_dot.y - mousePosition.y) < dots.d_radius && (i_dot.x - mousePosition.x) > - dots.d_radius && (i_dot.y - mousePosition.y) > - dots.d_radius){ ctx.beginPath(); ctx.moveTo(i_dot.x, i_dot.y); ctx.lineTo(j_dot.x, j_dot.y); ctx.stroke(); ctx.closePath(); } } } } } }; function createDots(){ ctx.clearRect(0, 0, canvas.width, canvas.height); for(i = 0; i < dots.nb; i++){ dots.array.push(new Dot()); dot = dots.array[i]; dot.create(); } dot.line(); dot.animate(); } $("canvas").mousemove(function(parameter){ mousePosition.x = parameter.pageX-0; mousePosition.y = parameter.pageY-300; }); setInterval(createDots, 1000/30); };
  10. 3 points
    سلام. چند راه داره: 1- برای استایل: margin: 0 auto; 2- برای استایل: float: center; 3- یه div دیگه با عرض 100% درست کنید و بهش کد ریزو بدید و عکس رو داخل اون div قرار بدید. text-align:center
  11. 3 points
    بعله شما درست میگین ، در اصل که باید همینجوری باشه و هر چیزی که درباره ی یک موضوع هست توی یک تاپیک باشه. ولی خب در کنارش هم خیلی زشته که هزاران مشکل اینجا حل بشه و فقط 2 تا تشکّر باشه. به نظرم یا ایجاد نمیشد یا اگه میشه یکم شلوغ باشه بهتره
  12. 2 points
    من از نت افزار استفاده میکنم . اگه دوست داشتی یه سری بزن .. البته از نظر پاسخگویی در تیکت و پشتیبانی حرف ندارند(هر کاری بخوای رایگان برات انجام میدهند). به محض تیکت زدن 10 دقیقه ای جواب میدن. من با نت افزار نسبتی ندارم و صرفا جهت اطلاع گفتم.(اگر پشتیبانی خوب میخوای میتونه گزینه خوبی باشه)
  13. 2 points
    در کل این خلاف قوانین هست و متعجبم چرا تا حالا بایگانی نشده. به هر حال کارت خوب بود مرسی و منم بعضی وقتا اینطور حالی به ایرانی ها میدم مثلا قالب مجله هفتو فارسی کردم رایگان گذاشتم بعد یه هفته پیش آمار دانلودش رو گرفتم تا الان 650 دانلود داشته بودن یک تشکر. در کل بعضیا لیاقت ندارن زحمت الکی واسه چی
  14. 2 points
    هاستینگ پشتیبانی نداشته باشه ، اما آپ تایم و امنیت داشته باشه به نظرم کافیه و چیزی نیاز نیست ... این دوتا ویژگی ای هستند که میهن وب هاست داره .
  15. 2 points
    خب مشکل اینکه برخی از دوستان انتظار دارن که کارای برنامه نویسی رو میهن وب هاست یا هاستینگ های دیگه براشون انجام بدن... از لحاظ سرعت هم همشون سر و پا یکی هستن... این قطعی ها و کم و زیاد شدن سرعت ها هم توی تمام هاستینگ های ایران مشاهده میشه! ایرانه دیگه... من از لحاظ سرعت از میهن وب هاست راضی هستم ، چون حداقل قطعی هاش کمتره نسبت به سرور های دیگه...
  16. 2 points
    والا ما یه رفیق داشتیم آبتین وب بود سایتش هر روز پیش من تو یاهو مینالید که ازیت میکنند !!! البته خودم شخصا کار نکردم باهاشون الان 3 ساله رو میهن وب هاست سایت دارم عالی جواب میدند قعطی هم نداره
  17. 2 points
    درود.با سازنده تماس بگیرید انجمن موارد پرمیوم رو پشتیبانی نمی کنه. http://codecanyon.net/item/userpro-user-profiles-with-social-login/5958681
  18. 2 points
    سلام.کدهایی که قرار چند کاراکتر حذف شده به این صورت قرار بدید و لینک کنید هم بهتره. <?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?> <h1><a href="<?php echo home_url();?>" title="بن دانلود"><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="بن دانلود"/></a></h1> <?php } else { ?> <h2><a href="<?php echo home_url();?>" title="بن دانلود"><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="بن دانلود"/></a></h2> <?php }?> باید لوگو رو تو بخش مورد نظرتون قرار بدید.تو قالبتون احتمالا بین تگ header باید قرار بدید.
  19. 2 points
    درود اینو ببینید : http://www.host-tracker.com/InstantCheck/ResultComplete/857a5d95-4d96-e411-80bd-00155d368c3c ------------ طبق گفته دوستان از هاست سازمانی ایران استفاده نکنید شرکت نت افراز به شدت تایید میشن واقعا کیفیت ، امینت و قدرت پشتیبانیشون عالی هستش موفق باشید
  20. 2 points
    .cat_box ul li.first_news { padding:15px; border-radius:4px; margin:15px; box-shadow:1px 1px 4px 1px rgba(0, 0, 0, .2); }
  21. 2 points
  22. 2 points
    سعید راست میگه.سرور ها ایرانی فقط و فقط سرعتشون خوبه. دیگه واضح تر از فیسنما که سرورهایش را به داخل آورد بعد هکش کردن.خودم هم چند تا سایت روی سرور های ایرانی(ایران سرور) دارم خیلی اذیت میکنند. از ابتین وب سرور المان دارم تقریبا خوبه.
  23. 2 points
    من قريب به دوساله از آبتين وب استفاده ميکنم هيچ مشکلي تا به حال برام پيش نيومده !
  24. 2 points
    در ابتدا باید جی کوئری بلد باشید : دوره آموزشی جی کوئری و اینم آموزش ساخت تب بندی ساده برای مبتدیان : http://mrprogrammer.net/make-tab-jquery
  25. 2 points
    اگر نخواستید از افزونه استفاده کنید میتونید از آموزش کامل آقای فخار در همین انجمن استفاده کنید http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/363-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C/
  26. 2 points
    سلام. سرعت سایت شما در حد خوبیست.
  27. 2 points
    از افزونه های فوق میتونید کمک بگیرید https://wordpress.org/plugins/easy-responsive-tabs/ https://wordpress.org/plugins/tabs-widget-popular-posts-and-latest-posts/screenshots/ https://wordpress.org/plugins/wp-tabber-widget/screenshots/ https://wordpress.org/plugins/sb-tab-widget/screenshots/
  28. 2 points
    نیازی به دسترسی نیست! مشکل در تابع add_menu_page که در فایل (includes/settings.php) قرار داره... به این صورت که مقدار 102 در پارامتر position با افزونه آماره تداخل ایجاد میکنه. (اگه این مقدار رو حذف کنید، مشکل حل میشه)
  29. 2 points
    بله در ضمن روی منو ها هم که موس میره مثل نوشته هیچ عکس العملی نشون نمیده و منوی بعدی باز نمیشه. و وقتی این افزونه رو غیرفعال میکنم دوباره مثل قبل میشه و مشکلی نداره
  30. 2 points
    الان فاصله نوشته ها زیاد شده اگر منظورتون زیاد کردن فاصله بین پستهاست این خط کد را در style.css پیدا کنید .cat_box ul { display: inline-block; width: 100%; } و زیرش اضافه کنید .cat_box ul li.first_news { margin-top:25px;}
  31. 2 points
    .post-page-entry-pp p { line-height:200%; }
  32. 2 points
    این استاندارد ترین حالتشه: <div style="width:100%; text-align:center"> <a href="http://shabhayetanhayi.ir/%D8%B4%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-2/"> <img src="http://shabhayetanhayi.ir/wp-content/uploads/Untitled-1.gif" width="570" height="100" alt="" title="" /> </a> </div> <br /> <div style="width:100%; text-align:center"> <a href="http://shabhayetanhayi.ir/%D8%B4%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-2/"> <img src="http://shabhayetanhayi.ir/wp-content/uploads/Untitled-1.gif" width="570" height="100" alt="" title="" /> </a> </div> داخل alt و title رو پر کنید و بذارید پایینتر از </header> ممکنه تو فایل header.php باشه ممکنه تو index.php باشه و...
  33. 2 points
    سلام دوستان؛ خیلی از ما برای ساخت نقشه گوگل توی قالب وردپرس مشکل داریم ، مخصوصاً زمانی که میخوایم این نقشه طوری باشه که کاربر (مشتری) به ساده ترین روش خودش بتونه آدرس دقیق خودش رو انتخاب کنه و نیازی به آموزش پیچیده برای این کار نداشته باشه. خود من هم چند وقتی بود که برای این کار مشکل داشتم تا ینکه یک پلاگین کوچیک و ساده ای برای خودم نوشتم تا مشتریهام بتونن براحتی باهاش کار کنن. بالاخره فرصت شد و البته منم تصمیم گرفتم که این پلاگین رو یکم پیشرفته تر کنم و البته بصورت عمومی انتشارش بدم تا همه بتونن ازش استفاده کنن. پلاگین Simple Google Map Generator یک ویژگی خاص داره و اونم سادگی بیش از اندازه اونه کاربر شما میتونه براحتی با استفاده از کشیدن و رها کردن (Drag and Drop) موقعیت دقیق خودش رو روی نقشه انتخاب کنه و بعد یه کد کوتاه تولید میشه که اون رو در هر جای صفحه خودش کپی کنه، میتونه یک نقشه داشته باشه. امکانات ویژه پلاگین: – ساخت بینهایت نقشه – انتخاب آدرس بصورت Drag and Drop – پشتیبانی از پیغام روی نقشه – انتخاب آیکون دلخواه – انتخاب حالت انیمیشن آیکون – پشتیابی کامل از زبان فارسی – انتخاب نوع نقشه – تنظیم اندازه ی طول و عرض نقشه – تنظیم اندازه بزرگنمایی منبع: http://blog.rtl-theme.com/?p=10 لینک دانلود از مخزن وردپرس : https://wordpress.org/plugins/simple-google-map-generator/
  34. 2 points
    فرقی نکرد. میشه راهنمایی کنید به چه شکل میشه صفحه لاگین رو تغییر داد. با تشکر.
  35. 1 point
    سلام. چند تا سوال درباره پوسته ی wp-forest و اسکریپت zipmarket داشتم. اول اینکه چرا zipmarket چند حالت داره؟ فرقشون با هم چیه؟ مثلا فرق گرافیکش با قالبش که همون themeforest باشه چیه؟ دوماً میشه تو zipmarket تغییراتی داد؟ سوماً قالب wp-forest چه ویژگی هایی داره؟ ممنون
  36. 1 point
    سلام دوستان کسی ار ابتین وب هاست داره؟ چطوره هاست هاش؟ ار نظر سرعت و امنیت خوبه؟ من الان روی سرور ایران هستم ولی یه هفته هست سرعت لود خیلی کم شده و هرچی تیکت میرنم و میگم بشون قبول دار نیستند که مشکل ار سرورشون هست . حالام میخوام انتقال بدم سایتو چون اینجوری عضویت ورودی سایتم خیلی کم شده ببینید اینو . حجم سایت 230 کیلو بایت هست ولی بین هشت تا ده ثانیه طوب میکشه لود شه :| http://gtmetrix.com/reports/linefa.me/9Hf2MqWs اگه هم هاستینگ بهتری سراغ درارید ممنون میشم معرفی کنید ( سرعت لود خیلی برام مهه)
  37. 1 point
    علامت سوال در لینک ها باعث میشه که اون صفحه کش نشه همین تاثیر منفیشم میتونه همون افت سرعت بخاطر کش نشدن باشه یعنی اون لینک یا فایلی که علامت سوال داره دیگه کش نمیشه زیاد تاثیر نداره اما اگه حساس هستید میتونید از لینک زیر کمک بگیرید http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/201-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-remove-query-strings-from-static/
  38. 1 point
    دلیل قانع کننده ای نیست که حقوق یک طراح رو زیرپا بذارید!! اینکه بقیه ی نسخه ی نال شده می فروشن به وجدانشون بستگی داره!! قطعا فروش یه طراح با این کارها کمتر خواهد شد و حقش هم ضایع می شه. اگر دسترسی داشتم تاپیک بایگانی که نه حذف می کردم!
  39. 1 point
  40. 1 point
    با تشکر از حواس جمع آقا افشین. به سازنده گفتم. حتی گفتم فایل فارسی رو دارم که اگه بذاره ایرانی ها هم می خرن. تو سایت خودش گفتم. هیچ کی چیزی نگفت. فقط یه ایرانی pm داد فایل فارسی رو بده بهم فکر کنم موقع نوشتن افزونه پی ایرانی بازی رو به تنش مالیده بوده! بعدشم اینی که تو سایتای ایرانی فروش میره هم همش ناله. فرقی به حال نویسنده نداره که. در ضمن چون مورد استفاده خودمه هر وقت تغییر اساسی توش ملاحظه کنم آپدیت میکنم.
  41. 1 point
    اول یه مورد رو بگم که باعث شده دوستان اشتباه متوجه بشن . الان سایت من روی سرورهای المان هست نه ایران و از سایت سرور ایران هاست دارم :X این سرور فعلیم واقعا داره اذیت میکنه . اصلا پایداری نداره . الان مثلا زمان لود شده 4 ثانیه. یه دفعه زیر یک ثانیه هم لود میکنه ولی بعضی وقتا افتضاح میشه http://gtmetrix.com/...efa.me/j7MeVfbW درمورد میهن وب هاست توی بیشتر پست ها و تاپیک هایی که توی این انجمن و انجمن های دیگه خوندم بیشتر افراد از پشتیبانی ناراضی بودن .و میگفتن پشتیبانی خوبی نداره .این درسته ؟ بین ابتین وب و میهن وب هاست کدوم بهتره؟ امروز یا فردا میخوام حتما سایتو انتقال بدم بیشترهم هاست خارج مدنظرم هست .چون هاست ایران قیمتش خیلی بیشتر تر نسبت به هاست های خارج درمیاد ولی پهنای باند کمی دارن ( شنیدم هم سرورهای ایرانی از نظر سخت افزار خیلی کمتر از خارجی ها هستن )
  42. 1 point
    سلام ، اینطور سایت ها رو خیلی راحت میتونی خودت طرّاحی کنی... کافیه از index.php هر قالبی که دلت خواست یکم کد هاش رو پاک کنی یه چند نمونه زیبا: http://tympanus.net/Tutorials/SlidingHeaderLayout/layout-multi.html http://tympanus.net/Tutorials/FourBoxes/ http://tympanus.net/Development/ArticleIntroEffects/ http://www.awwwards.com/websites/fullscreen/
  43. 1 point
    سلام مطالعه کنید: http://www.transformationpowertools.com/wordpress/hierarchical-category-list-with-post-titles اگه نیاز به اطلّاعات بیشتر دارین بگین تا بیشتر توضیح بدیم.
  44. 1 point
    ممنون ار همه دوستان :x سرعت ثابتی نداره . بعضی وقتا عالی میشه و یعضی وقتا هم سایت تو 20 ثانیه هم لود نمیشه سرور های المانشون کدوم سرویس میشه؟ http://my.abtinweb.com/cart.php?gid=5 http://my.abtinweb.com/cart.php?gid=20
  45. 1 point
    گوشه سمت چپ بالای صفحه ویرایشگر بزنید روی تنظیمات و زمینه دلخواه را تیکدار کنید. در مورد زمینه دلخواه در بخش آموزش همین سایت جستجو کنید
  46. 1 point
    به ابتدای فایل news.php کد زیر را قرار بدهید <?php /* Template Name: صفحه وبلاگ */ ?> سپس از قسمت افزودن برگه وردپرس برگه ایی در قسمت صفات برگه با قالب صفحه وبلاگ و آدرس دلخواه منتشر کنید
  47. 1 point
    ممنون دوست عزیز.. من این کد شما رو <?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?> <h1><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt=" بن دانلود=" /></h1> <?php } else { ?> <h2><img src="http://bendownload.ir/wp-content/uploads/2014/06/logo2.png" alt="" بن دانلود="" /></h2> <?php }?> در تگ head قرار دادم . واقعا عالی شد . هم لوگو اوکی شد و هم مشکل h1 در اون سایت مضخرف برطرف شد 1_ لوگو فقط لینکی نداره .فقط تصویره..به نظر شما از نظر سئو لینک home رو داشته باشه بهتره یانه ؟ 2_ لطفا ببنیدh1 چطوره هم در ادامه مطلب و هم در صفحه اصلی ؟ 3 _ مشکل دیگه اینکه همونطور که خودتون میبینید وقتی در تنظیمات پوسته ادرس تصویر رو بهش میدم لوگو میاد پایین اخرین اخبار اما وقتی کد شما رو در هدر قرار دادم لوگو رفته بالای اخربن اخبار که زیاد جالب نیست !! اگر امکانش هست لوگو رو بیارمش پایین اخرین اخبار بگید چیکار کنم ؟ ممنون
  48. 1 point
    سلام منم چک کردم چیز خاصی ندیدم :|
  49. 1 point
    سلام http://ahwazweb.ir/336/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-contact-form-7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87.html http://webhaa.com/wordpress/wordpress-training/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3
  50. 1 point
    اینجا قسمت وردپرس رو ببینید : http://www.payline.ir/plugins