• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 17/02/94 در همه بخشها

  1. 9 points
    قسمت سیزدهم : خطا در جاوا اسکریپت زمانی که شما کدنویسی میکنید باید توامی جوانب و شرایط هم در نظر بگیرید بسته شدن ناگهانی ، داشتن خطا و موارد این چنینی که خب قبل باید برایش فکری میکردید خطا ها به حالت های مختلفی میتوانند رخ دهند همانند :: دادن مقدار نادرست از سمت کاربر زمانی هست شما یک برنامه مینویسید که درون اعمال ضرب و تقسیم انجام میشود و خب خیلی از مواقع ابهاماتی هم در ریاضیات وجود دارد مثل عدد تقسیم بر صفر حال اگر کاربر این عدد تقسیم بر 0 کند برنامه شما دچار اختلال شده و از کار می افتد یک برنامه نباید از کار بیوفتد و برنامه نویس باید به فکر باشد که اگر خطا ایجاد شد قبلا برای آن طرحی داده است مثلا نمایش پیغامی همانند : این عمل مجاز نیست البته شما میتوانید از دستورات شرطی هم استفاده کنید اما برنامه شما دارای یک سری محدودیت هم خواهد شد که بعدا توضیح خواهم داد در زبان انگلیسی برای تلاش مجدد از کلمه try استفاده میکنند و در اینجا هم در صورت خطا میخواهیم تلاش کنیم تا مشکل کاربر برطرف یا گزارش یا هر نحو دیگر انجام دهیم پس از توابع try و catch استفاده میکنیم Try & Catch : به صورت کلی ساختار دستورات به اینگونه است که شما دستوراتی که میخواهید انجام شود درون try قرار میدهید و دستوراتی که میخواهید بعد اتفاق افتادن خطا نمایش داده شود و یا انجام شود درون catch قرار میدهیم به اینصورت اول try دستور انجام میدهد و در صورت غلط بودن و بروز خطا به catch میرود مثالی از ساختار اولیه و خام : try { You Code Is Not True } catch ( X ) { Command 2 } یک مثال : یک برنامه مینویسیم که mahdi را چاپ کند function test() { document.wriet ( "Mahdi" ) ; } html <input type="button" value="click me !" onclick="test()" /> خب در بالا میبینید که برنامه به درستی نوشته نشده است و شما نمیتوانید از دستور شرطی اینجا استفاده کنید که اگر برنامه به صورت املاء هم اشتباه بود کاری انجام دهد پس همین برنامه درون try قرار میدهیم: function test() { try { document.wriet ( "Mahdi" ) ; } } catch ( error ) { alert ( "WOW / Error" ) ; } } ابندا چک کرد و خطا داد و برای جایگزینی خطا یک alert تعیین کردیم به همین سادگی () دستور throw : این دستور برای زمان هایی که پروژه های سنگین تر و نیار به خطایابی سخت تر و کامل تر میباشد استفاده میشود البته از نظر مفهوم و درک کمی سخت به نظر میرسد اما چیز خاصی ندارد توسط دستور throw در جاوا اسکريپت می توان يک خطايابی کامل تر را انجام داد . با استفاده از اين دستور به همراه ساختار try ... catch ، می توان روند اجرای برنامه و بروز خطا را کاملا تحت کنترل داشت و يک پيغام خطا دقيق طراحی کرد . نکته : دستور throw به تنهايي کاربردی نداشته و بايد آنرا با ساختار دستوری try ... catch به کار برد . در مثال زير سعی شده است ، تا چگونگی استفاده از يک دستور throw را در قالب ساختار try ... catch توضيح داد . مثال : در مثال زير يک اسکريپت ساده برای دريافت ورودی از کاربر طراحی شده است . تابع Enter_Num که توسط دکمه فرمان Enter Number فراخوانی می شود ، در ابتدا يک کادر متن برای دريافت ورودی از کاربر ، نمايش می دهد . مقدار دريافتی از کاربر در متغير Num ذخيره می شود . سپس در يک ساختار try ... catch ، مقدار دريافتی از کاربر بررسی می شود . در حالت اول ، چنانچه کاربر مقداری را در کادر وارد نکرده و آنرا خالی ارسال کرده باشد ، برنامه خطای 1 را شناسايي و يک پيام هشدار مبنی بر وارد کردن عدد نمايش داده و سپس مجددا تابع Enter_Num را برای دريافت مقدار صحيح اجرا می کند . در حالت دوم اگر کاربر عددی بزرگتر از 100 را وارد کرده باشد ، برنامه خطای دوم را شناسايي کرده و يک پيغام هشدار مبنی بر بزرگ بودن عدد وارده را نمايش داده و مجددا تابع Enter_Num را اجرا می کند . به کد مثال و نحوه استفاده از دستور throw دقت کنيد : <script type="text/javascript" > function Enter_Num ( ) { var Num = prompt ( "Enter a number please : " , "" ) ; try { if ( !Num ) throw "Error1" else if ( Num > 100 ) throw "Error2" } catch ( er ) { if ( er == "Error1" ) { alert ( "Plese enter a number !" ) ; Enter_Num ( ) ; } if ( er == "Error2" ) { alert ( "Number too big . Enter a smaller number !" ) ; Enter_Num( ) ; } } } </script > <input type="button" id="BtnEnter" value="Enter Number " onclick="Enter_Num( )" />
  2. 7 points
    سلام دوستان؛ بنده برای رفع مشکل بسیاری از تازه‌واردانی که تازه قصد یادگرفتن PHP را دارند یا کسانی که می‌خواهند مهارت بیشتری در این زبان کسب کنند، یه جزوه-مانند به‌صورت آنلاین ایجاد کنم. از آنجایی که بنده به تنهایی از پس این کار و پوشش‌دادن تمام مباحث PHP برنمی‌آیم، بنابراین از دوستانی که به صورت داوطلبانه مایل به این کار هستن، دعوت می‌کنم که مطالب مربوط به PHP خودشون (آموزش از پایه، آموزش با مثال، توضیح یه مثال و ...، هرکدوم که خودتون دوست دارید) را برای ما اینجا بفرستن. پس از تکمیل‌شدن بیشتر سیستم، این جزوه آنلاین روی گیت‌هاب به صورت رایگان قرار خواهد گرفت و نام دوستان عزیز نیز در هر مطلب مربوط به خودشان نوشته خواهد شد. اما چگونه می‌توانید در این پیشرفت علمی وب فارسی سهیم باشید؟ نحوه ارسال: صفحات جزوه در قالب Markdown هستن که توسط زبان PHP و با قالب از پیش تعیین شده به HTML کامپایل میشن، بنابراین برای ارسال آموزش‌هاتون، از فرمت Markdown استفاده کنید (با یه سرچ ساده توی نت میتونید مطالب زیادی در مورد مارک داون پیدا کنید). ضمن اینکه دوستان عزیز، عنوان مطلب خودشون رو با ## مشخص کنن. مثلاً: ## Title More... پس از آماده‌شدن، فایل خودتون رو در قالب md همینجا یا در پیام خصوصی برای من ارسال کنید. نکات صفحات ارسالی ترجیحاً آموزش نوشته خودتان باشد. اگر آموزش را از جایی گرفته‌اید، حتماً منبع را ذکر کنید. آموزش‌ها مطابق با ورژن PHP >= 5.4 باشن. موفق باشید.
  3. 6 points
    سلام بله امکانش هست ! شما توی فایل single.php قسمت که فایل نظزات رو فرخوانی میکنه رو پیدا میکنید و این کد رو میزارین : <?php foreach (get_the_category() as $category) { if ( $category->name == 'Blog' ) { comments_template(); } ?> به جای Blog اسم دسته بندی تون رو میزارین ! میاد چک میکنه اگه این دسته بندی باشه فایل نظرات رو فرخوانی میکنه !
  4. 5 points
    اینجوری که نشد درخواست عزیز شما باید حدود درخواست و ویژگی ها مشخص کنید تا دوستانی که مهارت دارند پیغام دهند
  5. 5 points
    دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید. کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید: <script type="text/javascript"> function Load_external_content() { $('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000); } setInterval('Load_external_content()', 10000); </script> موفق باشید.
  6. 3 points
    خب از کجا شروع کنم ! ببینید نهایتا این این مشکل شما با یک مارجین از پایین حل میشه ! ولی در کل طرح کلی پیاده سازی شما اشتباه است ! به نظر من از اول شروع کنید و تجربه میشه ! من یک سری مشکلاتتون رو میگم ! کلاس site چرا برای سایدبار و محتوا و تبلیغات استفاده شده ؟ چه وجه مشترکی دارن مگه اینا ؟ که عرض رو هم 1048 دادین ! سایدبار 1048 هست عرضش آیا ؟ بعد این که تگ های </body> </html> باید در فوتر قالب باشند نه درفایل ایندکس بسته بشن ! مورد بعدی این که چند تا کلاس ها دیدم که یا نبسته بودین کلاس را یا به اشتباه بسته بودین و این به دلیل رعایت نکردن دندانه گذاری هست ! به فرض کلاس headerباید به این صورت باشه نه همه تو ی خط : <div class="header"> <div class="site"> <div class="logo"> </div> <div class="ads"> <div class="ads-price"> <a href="test">تعرفه تبلیغات</a> </div> <div class="ads-order"> <a href="test">سفارش تبلیغات</a> </div> <a href="test"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/468.gif" alt="tablighat"></a> </div> </div> مورد بعدی این شما دو تا سایدبار داری یکی چب یکی راست ! چطوری جفتش رو تو یک فایل ذخیره کردی و فراخوانی کردی ؟ داخل دو تا فایل باید باشه ! الان کلاس بادی ارتفاع 403 از کجا گرفته ! کلن کلاس بندی رومشکل دارین ! <header> </header> <div class="main"> <div class="sidebar-right"> </div> <div class="content"> </div> <div class="sidebar-left"> </div> </div> <footer> </footer> ی همچین چیزی باید داشته باشین ! ی قالب ایرانی دقت کنید ایرانی از یک سایت دانلود کنید و کلاس بندی رو نگاه کنید !
  7. 3 points
    برای حل این مشکل این افزونه رو نصب کنید https://wordpress.org/plugins/restore-link-title-field/
  8. 3 points
    به این صورت تست کنید <form action="" method="post"> <?php $D->addcat= array(); // by Sharetronix.ir $numb = 50; $r = $db2->query('SELECT * FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" LIMIT '.($numb)); while($o = $db2->fetch_object($r)) { $D->addcat[] = array($this->network->get_user_by_id($o->user_id),$o->catname); } $D->addcat= array_slice($D->addcat, 0, $numb); $this->network->get_user_by_id($this->user->id, TRUE); foreach($D->addcat as $u) { ?> <input type="checkbox" name="delcat[<?php echo $u[1]; ?>]" value="1"><?php $u[1] ?>- <?php } ?> <input type="submit" value="ذخیره"> </form> <?php if ( isset( $_POST['delcat'] ) && count( $_POST['delcat'] ) > 0 ){ $delcat = $_POST["delcat"]; $count = count( $delcat ); $keys = array_keys( $delcat ); $query = 'DELETE FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" AND ( '; for( $i = 0; $i < $count; $i++ ){ if( $i != $count - 1 ) $query .= ' catname="' . $keys[$i] . '" OR '; else{ $query .= ' catname="' . $keys[$i] . '" )' ; } } $db2->query( $query ); } ?>
  9. 3 points
    سلام. <form action="" method="post"> <?php $D->addcat= array(); // by Sharetronix.ir $numb = 50; $r = $db2->query('SELECT * FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" LIMIT '.($numb)); while($o = $db2->fetch_object($r)) { $D->addcat[] = array($this->network->get_user_by_id($o->user_id),$o->catname); } $D->addcat= array_slice($D->addcat, 0, $numb); $this->network->get_user_by_id($this->user->id, TRUE); foreach($D->addcat as $u) { ?> <input type="checkbox" name="delcat[<?php echo $u[1]; ?>]" value="1"><?php $u[1] ?>- <?php } ?> <input type="submit" value="ذخیره"> </form> <?php if ( isset( $_POST['delcat'] ) && count( $_POST['delcat'] ) > 0 ){ $delcat = $_POST["delcat"]; $count = count( $delcat ); $keys = array_keys( $delcat ); $query = 'DELETE FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" AND ( '; for( $i = 0; $i < $count; $i++ ){ if( $i != $count - 1 ) $query .= ' catname="' . $keys[$i] . '" OR ' else{ $query = ' catname="' . $keys[$i] . '" )' } } $db2->query( $query ); } ?> این رو تست کنید.
  10. 2 points
    سلام به انجمن خوش آمدین ! الان با این عکس ها که گذاشتین انتظار کمک نداشته باشید ! نهایتش من میتونم با فتوشاپ به شما راهنمایی کنم که فاصله رو کم کنید ! دموی آنلاین یا کد ها ! که دمو انلاین بهتره !
  11. 2 points
    سلام ببینید تفاوت خیلی خاصی نیست شاید بشه گفت دولوپر بیشتر به کسایی که در سمت سطح کاربری کد میزنن گفته میشه و برامه نویس به سمت کدنویسی و هسته ولی در حقیقت اینها لفظ کلی هست و خیلی قابل تفکیک نیست.
  12. 2 points
    سلام ! بله میشه این مقاله رو نگاه کنید متوجه میشید : http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp
  13. 2 points
    با تابع add_image_size() میتونید. سایز های مختلف برای تصاویر شاخص تعیین کنید ، البته توجه کنید که قبل از اینکه عکس ها رو آپلود کرده باشید باید سایز ها رو تعریف کنید یعنی تصاویر قدیمی سایزشون تغییر نمیکنه و فقط عکسایی که از این به بعد آپلود میکنید تغییر سایز میدن add_image_size('main', 500, 500,false); add_image_size('serial', 258, 350,false); add_image_size('music', 258, 258, false); برای درک بهتر پارامتر های این تابع یه نگاه به https://codex.wordpress.org/Function_Reference/add_image_size بنداز کد های بالا رو به functions.php اضافه کنید و برای نمایش تصاویر میتونی از تابع the_post_thumbnail() بین حلقه ها استفاده کنی ، مثلا میخای تصویر با سایز music نشون داده بشه : <?php while( have_posts() ) : the_post(); ?> <?php the_post_thumbnail('music'); ?> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_postdata(); ?>
  14. 2 points
    این کد را به انتهای فوتر و قبل از بسته شدن تگ body منتقل کنید <script> function randomPost() { setTimeout(function() { $("#randompost").each(function() { $.ajax({ type:"POST", url:"http://bornahesab.com/randompost/", data:{randompost:1} }) .done(function(msg){ $("#randompost").html(msg); }) }) $("#randompost").promise().done(function() { randomPost(); }); },1200); } randomPost(); </script>
  15. 2 points
    در حال حاظر که مشکلی نیست
  16. 2 points
    اگر هدفتون اینه که با کد نویسی انجامش بدید کار خیلی راحتی نیست روشش اینه ولی توضیح بیشتر رو معذورم و اجراش هم با خودتونه یک متای کاربری برای حساب کاربران ایجاد کنید از دیتای برگشتی درگاه بانکیتون متای کاربری ساخته شده را به روز رسانی کنید و با توابع نمایش متاهای کاربری هم نمایشش بدید برای ساخت متای کاربری به روز رسانی متای کاربری و نمایشش به ترتیب از سه تابع پایین استفاده کنید add_user_meta($user_ID, 'account', 0); update_user_meta($user_ID, 'account', $charges); echo get_user_meta($user_ID, 'account', true);
  17. 1 point
    سلام !فک نکنم نیازی باشه این کد رو شما جایی بزارید از افزونه های فارسی ساز چیزی نصب هست روی وردپرس ؟ این افزونه ها نصب باشه خودش تاریخ ها رو شمسی میکنه افزونه جلالی یا https://wordpress.org/plugins/wp-parsidate/ نصب و فعال کنید تمام تاریخ های سایت به شمسی تبدیل میشن ! موفق باشید
  18. 1 point
    سلام به زبون فریم ورکی میگم که فهم ش راحت تر :دی فک کنید عرض صفحه شما شامل ده ستون زمانی که دارید بایک نمایشگر بزرگ نگاه میکنید دوست لوگو گوشه سایت و کوچیک یعنی فقط دو ستون از ده ستون رو گرفته پس @media screen and (max-width: 980px) { . Logo {دو ستون; } حالا با نمایشگر کوچیک تر نگا میکنید اگه قرار باشه اینجا هم همون دو ستون بگیره برای اینکه بتونید لوگو رو ببینید باید زوم کنید! پس این یک قالب معمولی ست ! راه حل چیه راه حل اینکه اینبار بیایم بگیم اگر نمیاشگر عرضی برابر با این مقدار داشت بجا دو ستون از 5 ستون استفاده بشه @media screen and (max-width: 680px) { . Logo { پنج ستون; } حالا اگه بازم اندازه نمایشگرما کوچیکتر بود فک کنید موبایل بود حالا بهش میگیم بجا 5 ستون بیا و برای نمایش لوگو از همه ستون ها استفاده کن ! مثلا تصویر زیر ما عرض صفحه رو دوازده ستون تقسیم کردیم که هر ستون از هر طرف مقداری پدینگ لفت و رایت داره (این تقسیم بندی دیفالت بوتاسترپ که قابل تغییر) خوب حالا تو تصویر زیر اومده تو سطر اول برای هر قسمت یک ستون اختصاص داده تو سطر دوم چهار تا و... امیدوارم مفهوم رو فهمیده باشید ، قبل از اینکه دنبال اموزش قالب های واکنشگرا باشید تعاریف ش بخونید و مفهوم ش درک کنید . به نظر من !
  19. 1 point
    1- شما مفهوم مدیا رو معلوم نفهمیدین باز هم سرچ کنید ! درصدش بستگی به خودتون داره الان 4 تا اندازه هست هر مدیا واسه یک اندازه و یک نمایشگر ! چیزی نیست که بگیم تو همه قالب ها اندازش یا درصدش یک عدد هست ! داخل مدیا ها کلاس ها رو فراخوانی میکنن و میگن اون کلاس در اون نمایشگر به چه صورت نمایش داده بشه !
  20. 1 point
    یکی از راه های رسپانسیو کردن با بوت استرپ هست : http://forum.wp-pars...-قالب-وردپرس-و/ آموزش فراوان در سطح نت هست به صورت کامل فقط باید همت کنید و جستجو کنید ! به فرضدر گوگل بزنید آموزش media در css ! به همین سادگی !
  21. 1 point
    بله میشه انجام داد ! الان امدین توی همه صفحه نمایش ها اندازه عرض لوگو رو 100 درصد دادین !
  22. 1 point
    سلام ! الان دقیقا ما میتونیم چه کمکی به شما بکنیم اخه !؟ باید با کد نویسی رسپانسیو اشنا باشید یک خط دو خط نیست که ما بخوایم راهنمایی کنید ! یا قالبتون رو با ی قالب ریسپانسیو عوض کنید ! یا برید دنبال فراگیری این علم که خودتون انجام بدین یا این که هزینه کنید براتون انجام بدن ! ی کار دیگه هم میشه ! یک سری افزونه هست نصب میکنید خودش واسه دستگاه های موبایل ی قلب پیش فرض رو میاره بالا ! با این کار دیگه قالب اصلی تون رو هم تغییر نمیدین !
  23. 1 point
    برادر اگه کد من رو گذاشتی و جواب نگرفتی(بازم میگم کد من رو بزار چشمی نگاه نکن بگو یکیه مال تو اولش ی کد هست مال من نداره ) بدون فایل فانکشن مشکل داره ! اسم فایل functions.php باید باشه چک کن ببین همینه ! احتمالش هست اس آخرش نزاشته باشی ! یا این که سینتکس رو رعایت نکردی داخل فایل ! فاصله های اضافی و خط های خالی اضافه رو هم پاک کن !
  24. 1 point
    سلام ! این کدی که گذاشتین در کجا قرار دادین ؟ در کل میگم واسه معرفی فهرست به وردپرس این کد ها رو در فایل فانکشن قالب میزارید (اگه ندارین بسازینش ): function register_my_menus() { register_nav_menus( array( 'top-menu' => __( 'منو بالا' ), 'main-menu' => __( 'منوی اصلی' ), 'footer-menu' => __( 'فهرست پایین' ) ) ); } add_action( 'init', 'register_my_menus' ); هر جا قالب هم خواستین به این طریق فراخوانی میکنید : <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top-menu', 'container' =>'', 'menu_class' =>'topnav' ) ); ?> کد های من جایگزین کنین با خودتون تست کنید ! نباید مشکلی باشه در این صورت !
  25. 1 point
    سلام ! به نر من از افزونه شورت کد های بوت استرپ استفاده کنید : https://wordpress.org/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/screenshots/ این موارد هم هست : http://ideaboxthemes.com/table-plugins-wordpress/
  26. 1 point
    سلام ، اگر فایل header.php توی تمامی صفحات فراخوانی میشه راحت ترین که کدتون رو اونجا قرار بدید. اگر که فایلتون رو ساختین (مثلاً top-ads.php) و فراخوانیش هم کردین دیگه استایل دادن بهش کاری نداره. دقیقاً عین بقیّه قسمت ها توی فایل style.css استایل ها رو اضافه کنید و بعد از تکمیل کارتون F5 بزنید (اگر افزونه کش دارید کشش رو خالی کنید)
  27. 1 point
    سلام ، <div class="banner"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calender.jpg"></div> کد بالا آدرس زیر رو به نمایش میذاره: http://yoursite.com/wp-content/themes/theme-name/images/calender.jpg با اطمینان به اینکه عکس در آدرس وجود داره دوباره امتحان کنید. موفّق باشید.
  28. 1 point
    تو نت منابع زیادی هست جستجو کنید منبع انگلیسی http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-install-and-setup-wordpress-seo-plugin-by-yoast/ منابع فارسی هم هست تو گوگل
  29. 1 point
    شاید دستور رو اشتباه مینویسین ، این یه نمونه کد درست برای لود عکس هست از پوشه images قالب البته سایز هم داره عکس <img height="173px" width="980px" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/head-bg.jpg" />
  30. 1 point
    https://wordpress.org/plugins/add-descendants-as-submenu-items/screenshots/ http://jamescollings.co.uk/docs/v1/jc-submenu/how-tos/how-to-automatically-populate-wordpress-submenus/
  31. 1 point
    دوست عزیز من از کدهای زیر استفاده میکردم قبلا : add_image_size( 'sidebar', 104, 77, true); add_image_size( 'serial', 129, 178, true); add_image_size( 'post', 258, 350, true); با تغییرش به این شکل مشکل حل شد، با راهنمایی شما البته، مرسی از شما : add_image_size( 'sidebar', 104, 77, true); add_image_size( 'serial', 129, 178, true); add_image_size( 'post', 258, 350, false);
  32. 1 point
    خب دوست عزیز الان من میخوام این داستانی رو گفتم، توی صفحه اصلی سایتم استفاده کنم ازش، اگر فقط اون کدی که شما دادید رو بزارم فقط با سایز music میزاره !!!!
  33. 1 point
    سلام ، از افزونه MathTex Equation Editor استفاده کنین ، اینم آدرس صفحه افزونه https://wordpress.org/plugins/mathtex-equation-editor
  34. 1 point
    سلام ! واسه سوال دومتون افزونه زیاد هست یکی واسه نمونه : https://wordpress.org/plugins/tag-or-category-term-group-order/screenshots واسه سوال اولتون از چه کدی استفاده کردین ؟
  35. 1 point
    سلام ف فکر کنم حجم قالبتون بیشتر از مقدار مجاز برای آپلود فایل هست که محدود شده ، قالب رو بصورت دستی نصب کنین
  36. 1 point
    ببینید شما باید مورد اول دوم سوم و چهارم و پنجم لیست بالا رو به گوگل وبمستر بدید ولی خب چهار مورد اول رو باز کردم خطای Fatal error: Allowed memory size of 209715200 bytes exhausted (tried to allocate 262144 bytes) in /home/berrozir/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2233 رو میزنه اول این خطا رو بایپ برطرف کرد
  37. 1 point
    کتابخانه های GD و FreeType باید از سمت هاست شما فعال باشه با پشتیبان هاست صحبت کنید