برترین های انجمن

  1. Ehsaan

    Ehsaan

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      9

    • تعداد ارسال ها

      1,117


  2. علی زینلی

    علی زینلی

    عضو سایت


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال ها

      1,979


  3. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      18,890


  4. Farshad

    Farshad

    عضو سایت


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      466



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 26/07/94 در همه بخشها

  1. 13 points
    احساس میکنم وب فارسی داره مافیایی میشه یه عده همیشه همه جا هستن !!! هستن افراد زیادی که با اخالاص دارن برای وب فارسی زحمت میکشن ولی در هیچ همایشی نامی ازشون برده نمیشه ، هستن کسب و کارای تازه راه اندازی شده و بسیار موفقی ( استارت اپی ) که تو هیچ همایشی حتی اسمی ازشون برده نمیشه هستن .... امیدورام همایش خوبی باشه و دست اندرکارانش پول خوبی در بیارن ( البته همایش تبلیغاته برای پول خوب بعدش )
  2. 12 points
    بله متأسفانه یه عده نون اعتبارشون رو میخورن، نه سوادشون رو. خیلی از این افراد شاید سوادشون کمتر از خیلی از کاربرای این انجمن باشه، اما همیشه توی همه همایشی به عنوان ارائه‌دهنده حضور دارن و ارائه‌شون هم یه ارائه‌ی کاملاً مبتدی و بیخوده. خیلی از افراد پاشون رو شونه‌ی دولوپرها گذوشتن و بالا رفتن، حتی اگه باهاشون هم‌صحبت بشید می‌بینید که اصلاً دولوپر نیستن و تو عمرشون 200 خط کد هم نزدن. یه روز میرسه که این مافیا هم کنار میرن و افرادی با سواد بالاتر میان جاشون. اولین قدمش هم همایش وردپرس پارسی بود. موفق باشید.
  3. 9 points
    سلام . من مطمئنم هرکی قیمت رو دیده 250 تومان با خودش گفته چه خبره مگه! ولی روش نشده بگه چون فکر کرده اگه بگه داره بی کلاس بازی در میاره ولی من میگم . با 250 تومن یه کتاب عالی PHP + پکیج های PHP سون لرن رو میشه خرید و کلی هم ازش چیز میشه یاد گرفت ..... تو یه روز همایش کسی برنامه نویس و دولوپر نمیشه نمیشه ... کسی هم که دولوپر باشه نیازی به شرکت در همایش ها نداره .... همون یه روز رو هم با بقیه پولش میشه رفت کنسرت برج میلاد به نظرم مفید تره ...... :D یا علی ..
  4. 7 points
    ما این‌جا توی این بحث، با کسی شوخی نداریم، هم‌چنین توی انجمن. این‌جا تلگرام یا امثال اون نیست که همه با هم شوخی کنن.
  5. 6 points
    دوست عزیز ، البتّه میدونم که در شأن این انجمن نیست که کسی با شما دهن به دهن بشه و بحث آدم بی شخصیّتی مثل شما رو طولانی کنه ، اگر توانایی و عرضه بحث کردن با زبان خوش رو ندارید میتونید هرچه سریع تر از انجمن برید ، نیازی به گفتن چیزی نیست! اینجا جای آدم های متشخص هست نه آدم های بدون شعور و منطقی که فقط توهین کردن به بقیّه رو یاد دارن ، اگر ما حسودیم و شما آقایین میتونین هرچه سریعتر از اینجا برید (خیلی مؤدبانه دارم میگم) ، و با آدم های حسود هم نشین نشید. بازم تکرار میکنم ، اگر شعور و منطق بحث کردن رو با زبان خوش ندارید هرچه سریعتر خودتون از انجمن برید و هیچوقت دیگه آنلاین نشید! اینجا دادگاه نیست ، مدیر این سایت در این انجمن هم فعّالیّت و تبلیغات زیادی رو کرده ، ولی چون اینجا فضای باز حاکمیّت داره اجازه داده میشه که یه کاربر بیاد تجربه خودش رو بگه ، مدیر این سایت هم از خودش دفاع کنه ، در نهایت خود کاربران با خوندن دفاعیّات 2 طرف تصمیم میگیرند که از این سایت ها خرید داشته باشند یا نه ، فکر کنم شما با این ادبیّات مزخرفتون که معلوم نیست چند سالتون هست (منظورم عقل هست نه سنّ شناسنامه ای شما) جاتون توی این انجمن نیست ، توی تاپیک های دیگه هم این حرف رو زدین ولی من صبر نشون دادم! امّا صبرم حدّی داره امیدوارم موفّق باشید و به حق این روز ها خداوند کمی بهتون جنبه بحث و ادب عنایت بفرمایه.
  6. 4 points
    این چندمین بار هست که شما با این ادبیات با دیگران صحبت می کنید درسته که محیط اینجا دوستانه هست ولی شما اجازه توهین به دیگران با هر دلیلی رو ندارید دوباره این نوع برخورد رو از شما ببینم مستقیما بن میشید. اگر حرفی قانع کننده یا با دلیل و منطق و یا ندارید بهتره در تاپیک شرکت نکنید
  7. 4 points
    سلام دوست عزیز بحث این نیست که یه پست از سایت ایشون بردارن و در سایتشون بذارن، مشکل اینجاست که میان اون مطلب یا قالب رو به اسم خودشون منتشر میکنن، و زحمات ایشون رو به راحتی نادیده میگیرن. من خودم در تهیه بعضی از مطالب سایتم از بقیه سایت ها کمک گرفتم ولی بلا استثنا لینکشون رو به عنوان منبع در نوشته قرار دادم و انتظار دارم اگه کسی از مطالب من استفاده کرد سایتم رو به عنوان منبع قرار بده نه اینکه کل مطلب رو به اسم خودش کنه . چیزی که به شخصه بار ها دیدم خیلی از سایت ها و حتی سایت های معروف و بزرگ مطالب ما رو به اسم خودشون منتشر میکنن. خوب ایشون هم زحمت کشین و مسلما دوست ندارن یه سایت دیگه زحماتشون رو نادیده بگیره و اون ها رو به اسم خودش کنه . به امید روزی که قانون کپی رایت در کشور ما هم به خوبی اجرا بشه ...
  8. 4 points
    سلام ببینید برای اینکه بگیم سایت ایکس داره اشتباه میکنه و مشکلی تو کار داره باید بشه براش دلیل آورد متاسفانه این موضوع که کپی رایت برای کسی مهم نیست برای خیلی ها عادی شده اینقدر رویه های کاری شبیه به هم هست که جای تعجبی باقی نمیزاره اگر دلایل بیشتر دارید ارائه کنید تا باقی دوستان هم در جریان باشن طبق معمول هم تاپیک برای بحث و همچنین برای توضیحات دوستان سایت بیگ تمز هم باز هست
  9. 4 points
    آقا پیدا کردم ، خیلی افزونه جالبیه : maintenance-mode عالیه ، همونی که میخواستم ، سایت رو گذاشتم رو حالت آفلاین ، فقط خودم میتونم ببینمش
  10. 3 points
    با سلام سایت ما یک قالب از تم فارست خریداری کرده بود به نام Eleven این قالب با نسخه 1.4 برای کاربران به صورت رایگان قرار داده بودیم. (فقط در همین نسخه و با مطرح کردن موضوع با فروشنده این قالب که البته بنده فایل rtl و زبان قالب رو به ایشون برای اضافه کردن به هسته قالب دادم. توجه کنید که تنها حق عرضه نسخه 1.4 رو به صورت رایگان گرفتیم بدون پشتیبانی و آپدیت جدید) حالا سایت بیگ تم که خودش رو مرجع معرفی میکنه و به کاربرانش توی بلندگو داد میزنه میگه قالب نال نخرید ، با لایسنس بخرید ، و قالب های رایگان و از جمله همین قالب سایت مارو به نام خودشون و به اسم بهینه سازی از طرف خودشون معرفی میکنن از کاربران کلاهبرداری میکنن. پست زیر رو ببینید http://bigtheme.ir/eleven-wordpress-theme-works/comment-page-1/#comment-29508 حالا به نظر شما این سایت که دزدی میکنه و به اسم خودش به فروش میرسونه جاش کجاست؟ و جای کسی شبیه من که سعی کردم حتی عکس های پست های سایتم رو خودم طراحی کنم کجاست؟ شما میدونید این سایت با این سابقه تا الان از کاربرانش کلاه برداری میکرده؟ امیدوارم دوستان حرف من رو تایید کنن.
  11. 3 points
    توی تنظیمات افزونه میتونید مشخص کنید که برای alt و title چه چیزی نمایش بده. وارد منوی تنظیمات » seo for image بشید و تنظیمات دلخواهتون رو انجام بدید .
  12. 3 points
    به نظرم به هیچ وجه واردش نشو. شما خودت یه پاپ آپ رو حالا یا از سایت خودت یا سایت رفیقت گیر بیار و هرجوری که فکرش رو میکنی سعی کن ازش کسب درآمد کنی ! متوجه میشی که اگر هیت واقعی پاپ آپ رو محاسبه کنی اصلا نمیشه همش رو تبدیل به درآمد کرد و بدون کلک نمیتونی ادامه بدی.
  13. 3 points
    شما مشکلتون با بنده چیه دوست عزیز ؟ کلا با من مشکل داری انگار اما این دلیل نمیشه پست بی ربط ارسال کنی. بنده عرض کردم سایتی که خودش رو مرجع معرفی کرده ، اما در حال حاضر میبینید که داره از سایت های دیگه مطالب و قالب هاشو دزدی میکنه ، میشه گفت که این سایت مرجعه و خودش منبع همه پست هاش؟؟؟! شما اگه دوس داری منو تخریب کنی اینجا جاش نیست. چه ربطی داره که شما ازش خرید کردی یا اینکه یک پست از سایت من رو به اسم خودش منتشر کرده ؟ شما اصل موضوع رو ببین بعد متوجه میشی که این سایت ها با درامد میلیونی دارن چطوری فعالیت میکنن و بیچاره کاربران بی اطلاع!!
  14. 3 points
    قسمت کامنت وردپرس کمی پیچیده است و کمتر کسی میره سراغ نوشتنش ، اکثرا یه فایل کامنت آماده استفاده و تغییرات مد نظرشون را درش اعمال میکنند. توصیه من هم همین است ، کد زیر یه تیکه کد کامنت استاندارد هست. به جای اینکه توابع را درون کدهاتون بزارید بهتره کد هاتون را درون توابع بزارید : <?php // Do not delete these lines if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])) die ('Please do not load this page directly. Thanks!'); if ( post_password_required() ) { ?> <p class="nocomments" ><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.'); ?></p> <?php return; } ?> <?php if ( have_comments() ) : ?> <h3 id="comments"><?php printf( _n( 'One Response to %2$s', '%1$s Responses to %2$s', get_comments_number() ), number_format_i18n( get_comments_number() ), '“' . get_the_title() . '”' ); ?></h3> <div class="navigation"> <div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div> <div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div> </div> <ol class="commentlist"> <?php wp_list_comments(//"callback=CALLBACK_FUNCTION");?> </ol> <div class="navigation"> <div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div> <div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div> </div> <?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?> <?php if ( comments_open() ) : ?> <!-- If comments are open, but there are no comments. --> <?php else : // comments are closed ?> <!-- If comments are closed. --> <p class="nocomments"><?php _e('Comments are closed.'); ?></p> <?php endif; ?> <?php endif; ?> <?php if ( comments_open() ) : ?> <div id="respond"> <h3><?php comment_form_title( __('Leave a Reply'), __('Leave a Reply to %s' ) ); ?></h3> <div id="cancel-comment-reply"> <small><?php cancel_comment_reply_link() ?></small> </div> <?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?> <p><?php printf(__('You must be <a href="%s">logged in</a> to post a comment.'), wp_login_url( get_permalink() )); ?></p> <?php else : ?> <form action="<?php echo site_url(); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform"> <?php if ( is_user_logged_in() ) : ?> <p><?php printf(__('Logged in as <a href="%1$s">%2$s</a>.'), get_edit_user_link(), $user_identity); ?> <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="<?php esc_attr_e('Log out of this account'); ?>"> <?php _e('Log out »'); ?></a></p> <?php else : ?> <p><input type="text" name="author" class="comment-field" id="author" value="<?php echo esc_attr($comment_author); ?>" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true' required"; ?> /> <label for="author"><small><?php _e('Name'); ?> <?php if ($req) _e('(required)'); ?></small></label></p> <p><input type="email" class="comment-field" name="email" id="email" value="<?php echo esc_attr($comment_author_email); ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true' required"; ?> /> <label for="email"><small><?php _e('Mail (will not be published)'); ?> <?php if ($req) _e('(required)'); ?></small></label></p> <p><input type="url" class="comment-field" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" tabindex="3" /> <label for="url"><small><?php _e('Website'); ?></small></label></p> <?php endif; ?> <p><small><?php printf(__('<strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code>%s</code>'), allowed_tags()); ?></small></p> <p><textarea name="comment" class="comment-field textarea" id="comment" cols="58" rows="10" tabindex="4"></textarea></p> <p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" class="submit-button" value="<?php esc_attr_e('Submit Comment'); ?>" /> <?php comment_id_fields(); ?> </p> <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?> </form> <?php endif; // If registration required and not logged in ?> </div> <?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?> انجام این کار هم وقت گیره پس به عهده خودتونه چون وظیه ما هدایت کاربران است
  15. 3 points
    نه اون مشکلی نداره به این کد دقت کنید function fakhar_install_scripts() { if(is_page(XXX) ) { wp_deregister_script( 'jquery' ); wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2'); wp_enqueue_script('jquery'); wp_enqueue_media(); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' ); بجای XXX باید آی دی برگه ای رو بگذارید که ادیتور رو داخلش نمایش می دید بعد قرار دادن آی دی صحیح کد را به فایل functions.php قالب منتقل کنید و قبل از بسته شدن تگ php در انتهای فایل بگذارید (تگ php با علامت سئوال و علامت بزرگتر بسته می شه مثل //->اینجا محل قرار گرفتن کدهاتون می شه ?>
  16. 2 points
    نخیر ، لطفاً آدرس سایتتون رو توی تاپیک اعلام کنید تا سایت مپ رو چک کنیم. اگر هم مشکلی با اعلام آدرس سایتتون دارین لطفاً توی اینترنت جستجو کنید تا به پاسخ برسید. موفّق باشید.
  17. 2 points
    اینکار خیلی سایتتون رو کند می کنه و احتمال دان شدنش هم هست روش صحیحش اینه که یک زمینه دلخواه تعریف کنید که قابل کد نویسی باشه و اسکریپت نخواد هر بار کل مطلب رو لود کنه و بخونه که اگر کلمه نبود ری دایرکت کنه ولی خوب کدتون می تونه این باشه <script> $(document).ready(function() { $.expr[":"].containsInCaseSensitive = function(el, i, m){ var search = m[3]; if (!search) return false; return eval("/" + search + "/i").test($(el).text()); }; $(".post").each(function() { var thisvalue = ' محرم'; if($(this).is(':containsInCaseSensitive(' + thisvalue + ')')) { $("body").addClass("active"); } }); $(".post").promise().done(function() { if(!$("body").hasClass("active")) { window.location='http://google.com'; } }) }); </script> باید بجای .post کلاس بخشی را قرار بدید که متن نوشته ای که قرار بررسی بشه درش قرار داره و بجای google.com هم که نشانی ری دایرکتتتون
  18. 2 points
    شما سوالتون مربوط به مرورگرها هست و در بخش وردپرس مطرح کردید و انتظار جواب هم دارید؟ به بخش آزاد منتقل شد. موفق باشید.
  19. 2 points
    آموزش چی؟ ببینید اگه می خواهید قالبتون رو داخل سایتتون دقیقا با مشخصات مشابه فضای نرم افزار ببینید روی لوکال یا روی سایت اصلیتون اول چند تا نوشته با متن کامل و ضمن قرار دادن کلید ادامه مطلب و تصویر شاخص رو در چند دسته بندی گوناگون منتشر کنید و بعد قالب ساخته شدتون رو قرار بدید و فعال کنید
  20. 2 points
    سلام ، اوقات به کام ، اگر به تصویر دقّت کنید نوشته 2 Warning یا 12 Warning در مورد دیگه ، به گوگل وبمستر برید و آدرس زیر رو دنبال کنید گوگل وبمستر » Crawl » بخش Sitemaps » ارور هاتون رو در این بخش مشاهده میکنید ، اگر هم مشاهده نکردید از دکمه قرمز بالا سمت راست (ADD/TEST SITEMAP) آدرس سایت مپتون رو وارد کنین ، ارور ها رو مشاهده کنین ، به احتمال زیاد افزونه هاتون سایت مپ رو اشتباه میسازن ، در مورد رفع این خطا (اشتباه ساختن سایت مپ) هم قبلاً 2-3 تا تاپیک رو پاسخ دادیم به نظرم؛ جستجو کنید. موفّق باشید.
  21. 2 points
    این روزا همه دزدی میکنن شما چطور؟! :D :P
  22. 2 points
  23. 2 points
    این کار ناقص حریم خصوصی کاربر هست. شما بگید که مشکلتون چیه تا بتونیم راهنمایی کنیم. موفق باشید.
  24. 2 points
    سلام من افزونه غیر فعال کردن سایت رو میخوام ، یعنی افزونه ای هست که بشه سایت رو بذاریش رو حالت آفلاین اما مدیر سایت خودش بتونه اونو ببینه و سایت رو ویرایش کنه و تعمیرش کنه ؟ توی انجمن گشتم همچین چیزی پیدا نکردم
  25. 2 points
    واسه ویرایش میتونید از دریم ویور استفاده کنید. به نظر بهترین نرم افزار Notepad++ هست.موفق باشید
  26. 1 point
    سلام چرا میتونه مشکلاتی روی سئو داشته باشه اگه هاست،تو ایران هست یکمی رو سئو تاثیر منفی میزاره اما اکر هاست خارج باشه و زمان انتقال کم باشه نه البته سرعت سرور هم بالطبع فرق میکنه ها اگر سرعت هاست جدید کم باشه تاثیرش منفی خلاصه پس میتونه تاثیر داشته باشه یاعلی.
  27. 1 point
    کلا وارد بحث مزاحمت به کاربران نشید و دنیا و آخرت‌تون رو خراب نکنید! اخیرا پلیس فتا داره با سایت های اسپم برخورد می‌کنه.
  28. 1 point
  29. 1 point
    اگه نظری دارید با احترام نظرتون رو بگید ! - منظورم این بود اگه میخواد به صورت خصوصی بهش پیام بده ! - عدم رسیدگی پلیس فتا به من ربطی نداره ! پ.ن : قرار نیست اگه با نظر کسی مخالف بودیم با توهین کردن مخالفتمون رو نشون بدیم.
  30. 1 point
    اول از همه روی سیستمتون با مرورگرهای مختلف مثل firefox و گوگل کروم و اکسپلور تست کنید ببینید مشکل در یک نمایشگره یا عمومیه در حالت اول باید از طریق تنظیمات زبان مرورگرتون تنظیماتش رو دیفالت کنید و فونتهای دیفالت و یونیکد رو برای قلمهاتون استفاده کنید در حالت دوم اگر برنامه ای نصب کردید که بعدش اینطوری شد اونرو حذف کنید و الا آنتی ویروستون رو بروز کنید و اگر درست نشد درایو c رو باید فرمت کنید و دوباره ویندوز بریزید
  31. 1 point
    درود این افزونه رو هم امتحان کنید احتمالا جواب میده https://wordpress.org/plugins/seo-for-images/ البته خیلی قدیمیه ولی من هنوز دارم ازش استفاده میکنم
  32. 1 point
  33. 1 point
    به نظر میرسه که افزونه شما داره تگ های شما رو ارسال میکنه ، امّا از اون طرف یک افزونه دیگه ، یا قالب شما با بستن دسترسی به تگ های سایتتون دسترسی به اون سری از آدرس ها رو میبنده ، یا اینکه مشکلتون از هاسته (Warning دوم از ارور های هاست صحبت کرده) ، لطفاً آدرس سایت مپتون رو بذارید تا بیشتر بتونیم راهنمایی کنیم.
  34. 1 point
    شما وقتی سایتتون رو از نیوک به وردپرس انتقال دادی با وردپرس راحت میشه لینک هایی رو که در نیوک داشتین رو با وردپرس دوباره بسازین تا ارور 404 هم در GWT دریافت نکنید. در بخش تظمیمات>پیوندهای یکتا می تونید اینکار رو انجام بدین. چون داشتن خطای 404 بیش از حد مطمئنا بر سئوی سایتتون تاثیر منفی داره.
  35. 1 point
    کانادا مدیرش هم ایرانی هست و مشکلی نداره در مورد سرویس دهیتاون هم مهمترین بخش امنیت و کیفیته چون حجم رو میشه به راحتی برطرف کرد در مورد پارس پک هم من همین الآن یک سرور برای سایتام دارم یه کم قیمتش بالاست اما پشتیبانی به جرات میگم اولین پشتیبانی تو ایرانو دارن فقط کافیه امتحان کنید تا ببینید
  36. 1 point
    سلام گوگل نمیتونه به سایت مپ شما دسترسی پیدا کنه ببینیدمشکل از چیه و اونو حل کنید تا درست شه مشکل حل میشه یاعلی.
  37. 1 point
    عرض ادب توی این تصویری که پیوست کردید فک نکنم چیزی باشه ، لطفاً فایل robots.txt رو چک کنید ببینید دسترسی googlebot بسته نشده.
  38. 1 point
  39. 1 point
    خب بعد که افزونه ها رو آپدیت کردید دسترسی رو کم کنید بازم صرفه جویی خوبه اما این میتونه با یه عنوان جدید ایندکس بشه و شاید مشکل بقیه رو هم حل کنه
  40. 1 point
    بله ، موتور جستجوی یوز برعکس خیلی از موتور جستجوی های ایرانی که فقط از بینگ و گوگل کمک میگیرند ، خودش خزش داره و از هیچکدوم از موتورجستجوها استفاده نداره، در روزهای ابتدائی افتتاح این موتور جستجو بنده چندین ورودی از یوز داشتم که خودمم تعجب کردم و بعدش ب پیگیری فهمیدم خودش خزش داره و ایندکس میکنه. متاسفانه به جای حمایت باید همدیگه رو خراب کنیم: در چین فقط 18 در مردم از گوگل استفاده میکنند 80 در صد از موتور جستجوی ملی بايدو در روسیه 70 درصد از موتور جستجوی ملی ياندکس در کره جنوبی 70 درصد از موتور جستجوی ملی ناور در ایران حالا ه نگاه بندازیم : 0 درصد از موتورجستجوی ملی 100 در صد از موتور جستجوی خارجی جالب اینجاس صد در صد هم میگیم (چیه از گوگل کمک میگیره ، منم میتونم بزنم ، میخوام بزنم ، منم زدم ، چرته ، خرابه ، ایراد داره ، سرورش خارجه ، و ... ) یارو حاضره توی لینک گوگل رو بذاره ، یاهو رو بذاره لینک ایرانی توی سایتش باشه سریع حذفش میکنه.... به هر حال دادا همونطوری که دوست عزیزمون گفت ایمیل بده بهشون ...
  41. 1 point
    درود همونطور که گفتم مشکلی نداره و عکس توی گالری لود میشه حالا اگر نشون داده نمیشه میتونه 2 تا دلیلداشته باشه یا مشکل از استایل هست یا کدهای js دیباگ کردن اینا هم استایل رو میشه راحت انجام داد اما اگر مشکل از js باشه به این راحتیانمیشه پیدا کرد از کجاست شما حالا یه کاری کن این افزونرو رو یه قالب دیگه ( یه قالب خیلی ساده که کد خاصی نداشته باشه ) تست کن ببین مشکل از کدهای خود افزونه هست یا قالبت اگر از قالبت باشه که بگو تست کنم و رفعش کنیم اگر از افزونه باشه که خیلی کار داره احتمالا