برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 10/11/95 در همه بخشها

  1. 4 points
    وردپرس هر مطلبی که منتشر میکنه در دیتابیس ذخیره میکنه، این نوعی که شما میگید خیلی قبلتر در سیستم MT وجود داشت که روش بی فایده منسوخی حساب میاد.
  2. 3 points
    در مورد این , مطمئنن کدهایی که دادم درست بود. فقط نمیدونم این لینک که شما میگید درست شده با کمک مجید ولی من چیزی نمیبینم ینی چی دقیقا... خب به هر حال... این کدها باید جایگزین کدهای هدر بشه. و جابجایی منو هم به سمت راست و بالا یا پایینش دیگه مربوط به استایل میشه </head> <body> <!--header--><header id="header"> <div class="header"> <ul class="menu_footer"> <?php wp_nav_menu(array('container'=>'false','theme_location'=>'footer-menu','depth' => 1,'items_wrap' => '%3$s'));?> </ul> <div class="social"> <a href="<?php echo ot_get_option('twitter_url', ''); ?>" class="page_twitter"></a> <a href="<?php echo ot_get_option('gplus_url', ''); ?>" class="page_googlep"></a> <a href="<?php echo ot_get_option('facebook_url', ''); ?>" class="page_facebook"></a> <a href="<?php echo ot_get_option('linkdin_url', ''); ?>" class="page_linkedin"></a> </div> <div class="logo" <?php $logo = ot_get_option("logo"); if($logo){ ?>style=<?php echo "\"background:url('".$logo."') no-repeat scroll center center transparent;\""; } ?>> <?php if(is_home()){ ?><h1><?php } else { ?><h2><?php } ?><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('title'); ?></a><?php if(is_home()) {?></h1><?php } else {?></h2><?php }?> </div> <?php $ads_banners = ot_get_option('banner_header', false); if ( $ads_banners ) { $today_date = date("Y-m-d"); $today_time = strtotime($today_date); ?> <div class="banner"> <?php foreach($ads_banners as $banner
  3. 2 points
    سلام درگاه مستقیم بهتره اما اونم دردسر های خودشو داره... اگه کسب و کارتون در اون حد جدی و زیاد نیست پیشنهاد میکنم دنبالش نرین ! درگاه های واسط هم خب طبیعتا معایب خودشونو دارن و اون درگاه هایی که مدارک و.. نمیگرفتن و همینجوری برای هرکی درگاه میدادن الان همشون فیلتر شدن ! اما کدوم واسط بهتره و احتمال فیلتر شدنش خیلی کمه یا اصلا احتمال فیلتر شدنش وجود نداره ؟! بنظر من (زرین پال) بهتر و معتبر تره.. این واسط مدارک هم از جمله (اسکن شناسنامه و کارت ملی) + در برخی موار البته واسه بعضی سایت ها لوگو ساماندهی هم میخواد... از مشتری هم موقع پرداخت هزینه اضافی و مالیات نمیگیره ! فقط موقع برداشت یه مقدار واسه مالیات کسر میکنن اونم در حد یکی دو درصد...
  4. 2 points
    سلام. معمولا افزونه کش کردن نصب کنید به صورت خودکار این فایل ها رو اپتیمایز میکنه. خودتن نباید دست کاری کنید چون افزنه ها و پوسته تون ممکنه براشون آپدیت بیاد و مرتب باید به روز کنید.
  5. 2 points
    محتویات robots.txt رو اینجا قرار بدید
  6. 2 points
    شما ابتدای تابع w3tools_meta_box_save با var_dump از $_POST دامپ بگیرید ببینید چه چیزهایی توش هست. ممکنه w3tools_meta_box_nonce هم پست نشده باشه در نتیجه اصلا اون قسمت اپدیت پست متا اجرا نمیشه.
  7. 2 points
    سلام. این خط ها : if(isset($_POST['w3tools_dfe'])) update_post_meta( $post_id,'w3tools_dfe', esc_attr($_POST['w3tools_dfe'])); رو به این صورت تغییر بدید : $w3tools_dfe = isset($_POST['w3tools_dfe']) ? $_POST['w3tools_dfe'] : ''; update_post_meta( $post_id,'w3tools_dfe', esc_attr($w3tools_dfe));
  8. 2 points
    سلام. آرگومان سوم توی add_action ، اولویت هست که مقدار پیشفرضش 10 هست. شما اون رو 1 بگذارید. https://developer.wordpress.org/reference/functions/add_action/
  9. 2 points
    add_action( 'admin_enqueue_scripts', 'mytheme_admin_enqueue' ); function mytheme_admin_enqueue( $hook ) { if( 'widgets.php' != $hook ) return; wp_enqueue_script( 'my-script', plugins_url( '/my-script.js', __FILE__ ), array(), // dependencies false, // version true // on footer ); wp_enqueue_style( 'my-style', plugins_url( '/my-style.css', __FILE__ ) ); }
  10. 1 point
  11. 1 point
    اگر انگلیسیتون خوبه w3schools بهترین منبع برای استارت زدنه از نظر من. اگر نه که یا باید برید اموزشگاه یا با اراده بشینید مطالب تیکه تیکه ی موجود توی سایت های فارسی رو مطالعه کنید. یادگیری به روش دوم یکمی زمان بر تر و خسته کننده تره. راه بهترش اینه که همین زمان رو بزارید مطالب w3schools رو به سختی ترجمه کنید و بخونید. اگر هم منظورتون از منبع، منبع برای وردپرسه که بهترینش code.tutsplus.com و sitepoint و چند تا سایت مشابه هستن... که انگلیسی هستن و توی سایت های فارسی غیر از قطعه کدهای آماده چیزی پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه به خوبی موضوعی که روی اون فعالیت میکنن رو پوشش نمیدن. البته توی سایت فراکتابه چیه ویدئوهایی میشه پیدا کرد که میتونید به صورت عملی مراحل کارهایی که میکنن رو ببینید و قیمتشونم نسبتا مناسبه.
  12. 1 point
    خوب کاری ک باید بکنید اینه که قالب رو بدید دست سئو کار که فایلای استایل و اسکریپتشو براتون اپتیمایز کنه و افزونه ها رو هم براتون اگر امکانش بود توی پوسته بذاره یا ورژنشون رو تغییر بده و فایل های استایل و اسکریپت اونها رو هم خلاصه کنه. بدی این کار اینه که دیگه نمیتونید افزونه ها رو به روز کنید.
  13. 1 point
    برای لوگوی ساماندهی فایل پیوست رو بخونید LogoHelp.pdf
  14. 1 point
    سلام خب اصولا هم نباید دسترسی داشته باشه. اصلا بهتره شما در فایل robot مشخص کنید که این پوشه ها بسته بشان.
  15. 1 point
    سلام من اصلا متوجه چیزی که نیاز دارید نشدم! کسی مقدار رو وارد کنه و بر چه اساس و محاسبه ای خروجی رو نشون بده؟
  16. 1 point
    با سلام. با توجه به : http://caniuse.com/#feat=minmaxwh نباید مشکلی توی پشتیبانی از این دستور توی هیچکدوم از مرورگرها باشه. شما باز طبق فرمایش دوستمون، !important رو تست کنید.
  17. 1 point
    سلام. یه !important به عرض و ارتفاع اضافه کن، بعد تست کن ببین درست میشه?
  18. 1 point
    کدهایی رو که دادم روی سایت اصلی قرار بدید درست میشه. این آزمون و خطا نیست. من روی سایت اصلی شما کدها رو بررسی کردم و هیچ مشکلی نداشت و دقیقا عین خواسته ی شما شد. احتمالا کدی رو در لوکال دستکاری کردید که ناهماهنگی ایجاد شده. در مورد استایل منوی فوتر هم که اومده بالا , طبیعتا باید خودش همون استایل منوی فوتر رو داشت به خاطر اینکه شما آی دی و کلاس رو تغییر ندادید و فقط جابجاشون کردید از فوتر به هدر. خودتون استایل منوی فوتر که الان در هدره رو با inspect element بگیرید ببینید چیه استایلش.؟؟؟ امیدوارم دوستان بتونن در این مورد بیشتر راهنمایی کنن
  19. 1 point
    بله ... قطعا مشکل از dns هست .به عکس توجه نکردم درست. شما هم میبینید که خطا میگه dns های هاست روی دامنه ست نیست