برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 21/12/95 در همه بخشها

  1. 4 points
    سایت خوبی داری به خصوص این که توی مطلب هات از فیلم هم استفاده میکنی ولی یه مشکلی که دیدم یا شاید به نظر من مشکل اومد لینک های مطلب هات هست خیلی کوتا هستن مثلا این پست https://jalebast.com/ایده/ کلا لینک مطلبت یه ایده هستش حالا اگه لینکت اینطوری باشه بهتره مثلا لینکش رو بنویسی تمیز کردن و برق انداختن وسایل یا هر چ که خودت به فکرت میرسه +اینکه سعی کن نوشته هات رو بیشتر کنی حداقل نوشته باید 300 کلمه باشه و توی مطلب بالا 190 تا هست بعد سعی کن به جز اینکه ویدیو رو میزاری پایین ویدیو هم توضیح بدی اگه کسی نتونست ویدیو رو ببینه مطلب رو بخونه توی نوشته هات به نوشته های دیگه لینک بده مثلا مطلبت درباره تمیز کردن و برق انداختن قبلا هم یه مطلبی که گزاشتی برای تمیز کردن ماشین بهش لینک بده بگو اگه که ماشینتون هم کثیف شد میتونین با کمک این مطلب تمیزش کنین بعد تگ گزاری هات هم خوب نیس خب مثلا من الان نمیام توی گوگل سیرچ کنم ایده :| مثلا تگ گزاری هات رو به این صورت انجام بده که یه تگ داشته باشی به نام تمیز کردن بعد تمام مطالبی که به تمیز کردن مربوطه این تگ رو داشته باشن این کار هایی که گفتم رو انجام بدی مطمعن باش نتیجه خوبی میگیری من خودم سایت داشتم با همین کار ها حداقل توی یک یا دوماه به هفصد یا هزار ای پی رسوندمش کلا سعی نکن محتوا رو برای گوگل بسازی سعی کن برای کاربر بسازی مثلا یه کاربر سرعت اینترنتش پایین بود بتونه متن رو بونه به جای فیلم بعد توی گوگل وب سمتر سایت رو ثبت کردی؟اروری نداده؟
  2. 2 points
    سلام در لینک زیر اموزش تصویری تغیییر دامنه در سایتهای وردپرسی قرار داده شده که باید هم از طریق وردپرس و هم از طریق دیتابیس تغییرات رو انجام بدید https://mediatemple.net/community/products/dv/204405334/how-can-i-change-the-domain-name-for-my-wordpress-site
  3. 2 points
    سلام دوست عزیز سایت خودتون رو توی گوگل کنسول اضافه کنید و چکاپ کنید ببینید مشکلی وجود دارد یا خیر
  4. 1 point
    دوستان عزیز خودم راهش رو یافتم مینویسم اگه کسی نیاز داشت استفاده کنه توی فایل فانکشن پوسته فعال سایتتون کد زیر رو اضاف کنید function current_url() { $pageURL = 'http'; if( isset($_SERVER["HTTPS"]) ) { if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";} } $pageURL .= "://"; if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") { $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } else { $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } return $pageURL; } حالا هرجای پوسته خواستید میتونید تابع زیر رو چاپ کنید <?php echo current_url(); ?>
  5. 1 point
    اقا بازم درست نشد خواستم بگم هیچ موقع از hostiran.net نخرید سرعتش باز کم شد هی میگفتن ویزه بگیر سی پی یو بیشتر بهت تعلق میگیره از اونورم هر هفته دو سه بار خود به خود ارور Error establishing a database connection میده باید تیکت بزنم تیکتاشونم دیر جواب میدن کلن 360 تومن ریختم تو چاه فاضلاب هاست رایگان میگرفتم از این بهتر بود. یه مشت مفت خور جمع شدن فقط پول زیاد میگرن خدمات درست نمیدن یا اصلا خدمات نمیدن کلاه بردارن باید رفت ازشون شکایت کرد درشون رو بست دزدا الان چیکار کنم از کجا هاست بگیرم این بلا سرم نیاد دوباره طبق نظر دوستان فک کنم هاست دی ال خوب باشه اما با وجود تجربه تلخم میترسم دوباره پول بدم بد بخت شم همون هاست خارج بگیرم به قول دوستمون ( نیم ثانیست تفاوتش ) بهتر نیست