برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 29/01/96 در همه بخشها

  1. 4 points
    سلام. شاید راه های دیگه هم باشه اما چیزی که به ذهن من میرسه این هست که اگر مطالب زیاد هستن و واقعا می خواید این کار رو انجام بدید، به این صورت عمل کنید: اول از یه وردپرس توسط افزونه های موجود فایل xml اکسپورت بگیرید. به استانداردش دقت کنید و مطابق با همون استاندارد اسکریپتی توی سایت asp تون بنویسید که بیاد از مطالب خروجی xml مشابهش بگیره ، بعد خیلی راحت میتونید اون فایل رو توی وردپرس ایمپورت کنید. البته باید دقت کنید که برای ایمپورت کردن تصاویر لینک ها باید کامل و دقیق باشند یعنی نسبی نباشن آدرس دامنه توش باشه! موفق باشید.
  2. 3 points
    دوست عزیز، لطفاً درخواست‌ها تجاری خودتون رو در بخش خرید مطرح کنید. این طوری کسی جواب نمیده.
  3. 2 points
    سلام اگر شما بخوای تصویرت از داخل رسانه وردپرس قابل دسترسی باشه باید یک سری کارها انجام بدی. تو جدول wp_posts به عنوان attachment باید رکوردش رو ذخیره کنی. یک سر متغیر دیگه هم داره که باید به صورت postmeta ذخیره بشه. اگه سرچ کنید upload image into wordpress media function نمونش رو می تونید پیدا کنید.
  4. 2 points
    سلام دوست عزیز برای اینکارها افزونه وجود داره ولی اگر افزونه نمیخواین باید برنامه نویسی php مسلط باشین که وقتی میرین ابروش رو درست کنین نزنین چشم رو هم کور کنید یاعلی
  5. 2 points
    وردپرس اونقدر بهینه شده که نیازی به حرکت منو شما نباشه
  6. 1 point
    قبلا کدی برای فشرده سازی و کش تو htaccess اضافه نکرده بودین
  7. 1 point
    لیست افزونه های مورد استفاده رو میذارین
  8. 1 point
    از هاستینگتون بپرسید gzip فعال هستش یا نه
  9. 1 point
    درود شما باید اول یک متا باکس سفارشی بسازید و لینک مستقیم ویدیو رو در اون قرار بدید برای هر پستی که تو دسته ویدیو ها هستش و برای نمایش یک کوئری سفارشی تعریف کنید به سادگی سپس میتونید از قابلیت post_class خود wordpress استفاده کنید (کد های کامل تر در زیر) برای نمایش پست ها به شیوه ای که در بالا اشاره کردید ، بعدش تعریف کنید که اگر کلاس آخرین پستی که ارسال کردید فراخوانی شده بود لینکی که در متا باکس سفارشی که از قبل ساختید رو فراخوانی کنه و بجای نمایش تصویر شاخص یا هرچیز دیگه لینک رو داخل تگ video بزارید و ویدیو نمایش بدی،کار خیلی ساده ای هستش همچنین توضیحات بالا یکی از چندین روش برای این کار هستش با روش های دیگه هم میشه اینکار رو کرد اما ساده ترینش به نظرم همینه که توضیح دادم موفق باشید. کدهای پیوست : add_filter( 'post_class', 'add_class_to_first_four' ); function add_class_to_first_four( $classes ) { global $news_qu; // کوئری مورد نظر شما در اینجا قرار میگیره $cur = $news_qu->current_post; //پست های کنونی رو مشخص میکنه if ( 0 == $cur ) $classes[] = 'col-md-4 col-sm-6 col-xs-6 boxWrapper'; //در این قسمت به آخرین پست ارسال شما کلاس سفارشی شما رو اضافه میکنه که در اینجا بنده از کد های باکس بندی بوت استرپ استفاده کردم else $classes[] = 'col-md-2 col-sm-6 col-xs-6 boxWrapper'; // در غیر این صورت بقیه پست های کلاس زیر رو میگیرند return $classes; } بعدش به صورت زیر از کلاس ها استفاده کنید : <div id="post-<?php the_ID();?>" <?php post_class(); ?> > // کلاس های که شما در function تعریف کردید رو فراخوانی میکنه // کد نمایش پستها به دلخواه شما در اینجا قرار میگیره </div> همچنین اینجا میتونید بیشتر درباره این قابلیت بخونید.
  10. 1 point
    آموزش زیر می تونه کمکتون کنه https://mizbanfa.net/blog/seo/utm-in-google-analytics/ تعداد کلیک ها با امارگیر قدرتمند گوگل انالیز محاسبه میشه