برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 09/03/96 در همه بخشها

  1. 3 points
    سلام چراغ سبز یک افزونه اصلا مهم نیست که شما فکر کنید چون چراغ افزونه سبز شده حتما مطالب شما سئو شده است سئو مطالب نیاز به پروسه کاملا دقیق اعم از لینک سازی ، رعایت عنوان ها و استفاده از تگ ها و ..... بهتر است زیاد به افزونه پایبند نباشید
  2. 3 points
    سلام هم میتونین لینک عکس رو استفاده کنین هم عکس رو اپلود کنید تو وردپرس و ازش استفاده کنید
  3. 3 points
    اگه قراره چند جا تکرار بشه شورت کد گزینه مناسبیه یا اینکه کدهای css رو تو فایل style.css قالب قرار بدین و نویسنده ها تو ادیتور از قالب زیر استفاده کنن <div class="sample"> <span class="en">English</span> <span class="fa">فارسی</span> <div> در ضمن تو کد css هم span.de رو به span.en تغییر بدید
  4. 3 points
    <?php // perform actions for each file found foreach (glob("./test/*.php") as $filename) { echo pathinfo($filename,PATHINFO_FILENAME). "</br>"; } ?>
  5. 2 points
    https://www.w3schools.com/html/html5_audio.asp اگه دقیقا عین همینی که عکس گذاشتین میخواهین باید با جاوا اسکریپت پیادش کنین
  6. 2 points
    سلام بفرمایید : <div style="float:right;"> کد بنر 1 </div> <div style="float:right;"> کد بنر 2 </div> درصورتی که خواستید بین بنر ها یه فاصله کوچکی باشه میتونید از کد زیر استفاده کنید : <div style="float:right;margin:0px 3px 0px 3px;"> کد بنر 1 </div> <div style="float:right;margin:0px 3px 0px 3px;"> کد بنر 2 </div> فقط توجه کنید... ستونی که میخوایید هر دو بنر کنار هم قرار بگیرن... باید عرض کافی برای مقدار قرار گیری بنر های مورد نظرتون رو داشته باشه... در غیر اینصورت زیر هم قرار میگیرند !
  7. 2 points
    خوب منم منظورم دقیقن همین هست دوست من . با این کار فقط اون چراغه سبز شده . شاید اولش مهم نباشه و با این کار مطالب کمی سئو شده باشه اما این سئو سازی هدفمند نیست . البته همه اینا نظر شخصیه منه . اساتیدی در زمینه سئو سازی توی انجمن هستند که خودم هم خوشحال میشم در مورد این مطلب نظرشون را اعلام کنند تا اگر اشتباهی میکنم متوجه بشم
  8. 1 point
    سلام کلا برای گرفتن نتایج جستجو نیازی به کوئری زدن نیست. تنها کافیه به پارمتر s توی هر صفحه ای که هستید مقدار بدید. مثلا: http://your-site.com/s?=keyword پس فرمتون هم باید بدین صورت بشه: <form action="<?php echo home_url( '/' ); ?>" method="get"> <input type="text" name="s" placeholder="جستجو در سایت ..." /> <input type="submit" value="جستجو" /> </form>
  9. 1 point
    راه راحتش این هست که شما اون باکس مورد نظر رو تو مکان مورد نظر خودتون تو قالب قرار بدین+کدهای css <div class="sample"> <span class="en"><?php echo get_post_meta($post->ID,'__English',true) ?></span> <span class="fa"><?php echo get_post_meta($post->ID,'__Parsi',true) ?></span> <div> بعد موقع ارسال پست 2 تا کاستوم فیلد(زمینه دلخواه) در نظر بگیرین برای انگلیسی و فارسی و درون اون باکس قرار بدید برای انگلیسی از نام English__ و برای فارسی از Parsi__ استفاده کنید
  10. 1 point
    SEO هیچ ربطی به سیستمی که استفاده میکنیم نداره !!!
  11. 1 point
    با سلام این ارور همان طور که خود شما گفتید به دلیل عدم ارتباط هاست با گوگل هست که همون اپتایم هاست رو بررسی کنید مشکل حل خواهد شد مشکل زیاد جدی نیست چند ساعتی بگذره دوباره تست کنید به احتمال زیاد مشکل حل شده باشه موف باشید
  12. 1 point
    50 درصد مزدم آیفون دارن ؟ !!! آمار رسمی ؟ من فک میکنم کمتر از بیست درصد باشن !!! در هر صورت این مشکل از آیفون هست که از زبان فارسی ساپورت نمیکنن ! بهتره با اپل مطرح کنید حالا راه حلی که برای این مورد به نظر من میرسه موقع سرچ حروف عربی به فارسی تغییر داده بشن و بعد سرچ انجام بشه که باید یکم کد بنویسید اما پیچیده نیس
  13. 1 point
    تنظیمات دیتابیس درون فایل wp-config رو تغییر بدید به شرطی که ریموت mysql روی سرور فعال باشه