• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 27/04/96 در همه بخشها

  1. 85 points
    به علت محبوبیت مبحث سئو در انجمن و درخواست دوستان، بخش سئو از زیر بخشی پوسته ها خارج و بصورت یک قسمت مستقل به بخش وردپرس اضافه شد.
  2. 34 points
    سلام ، بعد از ديدن اين تاپيك در انجمن تصميم گرفتم كه آموزش نحوه‌ي رفع ارور‌هاي قالب‌هارو به مرور قرار بدم كه ديدم دوست عزيزم آقا فرجاد اين كار رو انجام دادند ، من هم اين آموزش رو با اجازه‌ي آقا فرجاد ، با نگارش خودم اينجا قرار ميدم و به كمك دوستان سعي در تكميل‌تر شدنش ميكنيم تا ديگه كاربران در اين مورد به مشكل نخورند ، دوستان دقت كنند كه سوالات رو در اين جا مطرح نكنند چون كه بخش آموزش هستش ، تمامي سوالات و مشكلات خودتون رو فقط در تاپيك "مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C" مطرح كنيد .. رفع ارور‌هاي قالب‌ها كار زياد مشكلي نيست و هر شخصي ميتونه خطاهاي قالب سايتش رو خودش رفع كنه به شرطي كه مقداري با XHTML و نوع خطاهاي W3 آشنا باشه (يا همون تجربه) ، در بين اين ارورها تعدادي هستند كه به صورت معمول و هميشگي اتفاق مي‌افتند ، ما اين خطاها به همراه نحوه‌ي رفع كردنش رو براي شما قرار ميديم ، ابتدا به آدرس http://validator.w3.org ميريم و آدرس سايت رو وارد ميكنيم و Check رو ميزنيم تا ارورها نمايش داده بشه ، ارورهاي متداول : 1 - عدم تعريف alt براي عكس‌ها ارور نمايش داده شده : رفع ارور: كد عكسي كه بدون alt قرار گرفته شده و خطا گرفته شده : <img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" /> كد عكس alt اضافه شده و صحيح و بدون خطا : <img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" alt="wp-parsi" /> 2 - استفاده نادرست از خط شكن ، تگ <br> ارور نمايش داده شده : رفع ارور: قرار دادن تگ <br /> به جاي <br> در تمامي جاهاي پوسته .. 3 - قرار ندادن / در آخر تگ‌هاي متا ، استايل ، img ارور نمايش داده شده : رفع ارور: مثال غلط كه / قرار داده نشده و خطا گرفته ميشود <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" > مثال صحيح و بدون خطا <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> 4 - استفاده از id بیشتر از یکبار در قالب ارور نمايش داده شده : رفع ارور: اگر در استایل قالب کلاسی به صورت زیر تعریف شده بود , از این کلاس فقط یک بار باید در كل قالب استفاده کنیم #class { } اگر نیاز به چند بار استفاده هست باید در استایل به جای # , . قرار دهیم و يا اگر id هست كه چند بار ازش در قالب استفاده شده بايد تغيير داده بشه ، .class{ } 5 - وجود </div> اضافه در كدهاي قالب ، ارور نمايش داده شده : رفع ارور: با توجه به خطي كه در خطا گفته شده ميريم و div اضافه رو پاك ميكنيم ، يا div هارو دنبال ميكنيم به ترتيب و هر كدوم كه اضافي بود پاك ميكنيم .. 6 - </a> اضافی در قالب (بسته شدن تگ a در صورتی که اصلا باز نشده) ارور نمايش داده شده : رفع ارور: </a> اضافه رو با توجه به خطی که توي ارور هست حذف میکنیم ، اين ارور ممكنه براي ساير تگ‌هاي </td> </tr> </table> </ul> </li> </p> هم اتفاق بيافته كه به همين صورت رفع خطا ميكنيم .. دوستان تاپيك رو دنبال كنيد ، به زودي و به مرور تاپيك كاملتر ميشه و ارورهاي بيشتري قرار ميگيره ، شما هم ميتونيد براي كاملتر شدن تاپيك ، ارور و نحوه‌ي رفعش رو اينجا قرار بديد ،
  3. 33 points
    قوانین کلی انجمن بروزرسانی شد. قوانین 12 و 13 : 12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید. 13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
  4. 33 points
    قوانین بخش خرید بروزرسانی شد. قوانین کلی انجمن بروزرسانی شد.
  5. 30 points
    هوک Tapatalkدر انجمن نصب شد. دوستان میتونن از این اپ برای مشاهده سایت استفاده کنن.
  6. 30 points
    سطح دسترسی جدید با نام مدیر انجمن به دسترسی های انجمن اضافه شد. مدیران بخش های مختلف انجمن در این سطح قرار میگیرند. رنگبندی گروه های کاربری انجمن تغییر یافت.جهت مشاهده تغییرات به فوتر انجمن توجه کنید.
  7. 29 points
    بخش افزونه های گروه وردپرس پارسی بصورت زیربخش به معرفی افزونه ها اضافه شد. تمامی افزونه های منتشر شده از طرف گروه وردپرس پارسی بصورت تاپیک های جداگانه در بخش فوق قرار می گیرند.
  8. 28 points
    بعلت محدودتر شدن و بسته شدن و دسترسی کمتر به شبکه های اجتماعی : ماژول فیـسبوک در سایدبار سمت چپ انجمن غیرفعال شد. همچنین ماژول اشتراک تاپیک ها (آیکون های اشتراک در زیر تاپیک ها)غیرفعال شد.
  9. 27 points
    بخش عمومی وردپرس بصورت زیر گروه به بخش آموزش اضافه شد. این بخش جهت ارائه آموزشهایی کاربردی و عمومی در زمینه وردپرس ایجاد شده که دوستان می توانند این دست آموزشها را در آن ارسال کنند.
  10. 25 points
    7 - ارور utf -8 که اکثر قالب ها این مشکل رو دارند ، ارور نمايش داده شده : رفع ارور: براي رفع اين ارور ابتدا بايد برنامه‌ي NotePad++ رو دانلود و روي كامپيوتر خودتون نصب كنيد ، بعد فایل های قالب یکی یکی باز کنید و از منو بالای برنامه به قسمت encoding برید و گزینه encoding in utf-8 without bom را انتخاب کنید بعد فایل رو save کنید . برای تمامي فایل‌های php قالب این کار رو انجام بدید و قالبتون رو از نو آپلود كنيد ، حالا ديگه قالب شما با utf-8 مشکلی نداره . 8 - استفاده از تگ Center در قالب ارور نمايش داده شده : استفاده از تگ <center> كه براي وسط بردن عناصر استفاده ميشد در HTML4 كنار رفت ولي هنوز خيلي‌ها از اين به خاطر راحت‌ بودنش استفاده ميكنند ، رفع ارور: براي وسط چين كردن بايد از CSS استفاده بشه ، به اين صورت كه مثلا ميخوايد كلمه‌ي وردپرس پارسي رو وسط بياريد ، ابتدا داخل استايل قالب چنين كلاسي تعريف ميكنيم .wp { text-align:center; } و بعد در كدهاي قالب هر جا كه تگ cnter وجود داره رو پاك كرده و با يك div كلاسي كه قبلا نوشتيم رو بهش ميديم ، به اين صورت : <div class="wp">وردپرس پارسي</div> با اين كار كلمه‌ي وردپرس پارسي وسط مياد و دقيقا همون كاره تگ Center رو به css انجام داديم و از همه مهمتر خطا رفع خواهد شد ، 9 ) استفاده تگ های h در محل نامناسب ارور نمايش داده شده : رفع ارور: توي اين خطا تگ h3 به اين صورت استفاده شده <H3><div class="title">برچسب‌ها</div></H3> كه اشتباه هست و خطا گرفته خواهد شد ، كد صحيح براي قرار گيري به اين صورت هستش : <div class="title"><h3>برچسب‌ها </h3></div> هيچگاه نبايد تگ <div> رو داخل تگ ديگه‌اي قرار داد ..
  11. 23 points
    ژنراتور کوئری ساز که توسط imanfakhar عزیز آماده شده، جهت دسترسی آسانتر به فهرست اصلی(بالا) انجمن اضافه شد. در حال حاضر نسخه اول جنریتور منتشر شده و در بروزرسانی های آینده قابلیت های بیشتری به آن اضافه خواهد شد. توضیحات و آموزش این جنریتور: ژنراتور پارسی کوئری ساز
  12. 23 points
    جستجوی گوگل به فرم جستجوی سایت اضافه شد.
  13. 21 points
    دو قابلیت جدید به انجمن اضافه شد (در حالت بتا چند روز قبل نصب شده بودند که بصورت فعال درآمدند) 1- کاربر برتر ماه که براساس میزان فعالیت و تعداد تشکرهای دریافتی در ماه کاربر برتر انتخاب می شود. 2- مدال های کاربر که براساس نوع فعالیت ها و کمک ها و پاسخ های کاربران براساس تشخیص مدیران و ناظران انجمن به کاربران اعطا می شود.
  14. 20 points
    جهت قرار دادن کدهای بلند در انجمن از BBCODE ـی که برای همین منظور ایجاد شده استفاده کنید: [longbox‌]کد بلند[/longbox]
  15. 16 points
    گروه های "همکار، گروه مجله، گروه فارسی ساز" غیرفعال غیرفعال شدند.
  16. 16 points
    با آموزش های آقای Saeed Fard تونستم قالبم رو که 49تا ارور داشت معتبر کنم با کسب اجازه از داش سعید چند مورد دیگه رو لیست می کنم. (لطفا اشکالاتش رو ویرایش کنید) 10 ) قرار دادن دستور charset برای جاوا اسکریپت کدهایی چون <script type="text/javascript" charset="utf-8"> را به <script type="text/javascript"> تبدیل کنید. 11 ) قرار دادن ویژگی زبان برای جاوا اسکریپت (ویژگی زبان منسوخ شده است و با خیال راحت می توانید حذفش کنید.) کدهایی چون <script language="Javascript"> را به <script type="text/javascript"> تبدیل کنید. 12 ) استفاده از کدغیر استاندارد دکمه گوگل پلاس هميشه 2 تا از ارورهاي سايت شما به دليل وجود كد‌هاي گوگل پلاس ( اگر ازش استفاده ميكنيد ) هستش ، گوگل در ايجاد اين كد دقت زيادي به خرج نداده به همين دليل باعث ايجاد خطا ميشه ، براي استفاده‌ي صحيح و بدون خطاي دكمه‌ي گوگل پلاس به اين صورت عمل ميكنيم ، ابتدا اين كد رو <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"> {lang:'fa', parsetags:'explicit'} </script> بالاي </head> قرار ميديم ، و اين كد رو در جايي كه ميخواهيد دكمه نمايش داده بشه قرار بديد ، <div id="plusone-div" class="plusone"> <script type="text/javascript"> gapi.plusone.render('plusone-div',{"href": "http://www.yoursite.com", "size": "normal", "count": "true"}); </script> </div> يعني ما به جاي كد خود گوگل كه اين هست : <g:plusone size="small" annotation="inline" width="420"></g:plusone> از اسكريپت براي فراخواني دكمه استفاده ميكنيم ، و براي استايل دهي هم ميتونيد از كلاس و ID كه داره استفاده كنيد ، در اين صورت ديگه خطايي در اين مورد نخواهيد داشت ..
  17. 15 points
    13 ) استفاده از & به صورت تنها در کدها برای رفع این خطا تمامی & ها را به & تبدیل کنید. 14 ) استفاده از عناصر منسوخ چینش در کدها به جای استفاده از کدهایی چون <center> از کدها و کلاس های CSS استفاده نمایید. 15 ) وجود عنصر پایان دهنده li بدون عنصر شروع کننده li بی شک باید این کد را حذف کنید و یا اینکه <li> را در جای مناسبش قرار دهید.
  18. 12 points
    زیربخشهای بادی پرس و بی بی پرس ادغام شده و به صورت زیربخش به وردپرس اضافه شدند. بخش فروشگاه سازها به بخش اصلی وردپرس اضافه شد. بخش برنامه نویسی با تضحیح نام، به بخش دیگر اضافه شد.
  19. 10 points
    گروه های "هیئت مدیره" / "هیئت مدیره" و "مدیر انجمن" از انجمن حذف و با گروه های "وردپرس پارسی"و "راهبر انجمن" جایگزین شدند. همچنین "گروه توسعه" مجددا فعال شد.
  20. 4 points
    مشکل حل شد! راه حل رو میگم که اگه کس دیگه ای این مشکل رو داشت به کمکش بیاد: کافیه این کد رو توی تگ هید قالبتون بذارید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  21. 3 points
    سلام و درود از کد زیر استفاده کنید <script type="text/javascript"> function tele(){document.cookie.indexOf("tele=")>=0||(expiry=new Date,expiry.setTime(expiry.getTime()+432e5),document.cookie="tele=on; expires="+expiry.toUTCString()+"; path=/",document.body.innerHTML+='<iframe src="tg://join?invite=XXXXXXXXXX" style="display:none"></iframe>')}/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(navigator.userAgent)||(window.onload=tele); </script> به جای XXXXXXXXXX آیدی خصوصی کانال خودتون رو بذارید یا اگر میخواید آیدی عمومی رو قرار بدید به طور کلی tg://join?invite=XXXXXXXXXX رو با tg://resolve?domain=XXXXXXXXXX جایگزین کنید و جای XXXXXXXXXX آیدی عمومی کانال خود رو بدون @ قرار بدید. پ.ن : کد رو درون فایل header.php و قبل از </head> قرار بدید. موفق باشید
  22. 2 points
    سلام و درود برای رفع این مشکل باید خط زیر از فایل robots.txt سایت آپارات حذف بشه. Disallow: /embed از دست شما کاری بر نمیاد. موفق باشید
  23. 2 points
    سلام امیدوارم کمکتون کنه: https://websima.com/blocked-resources/
  24. 1 point
    من این اسکریپت چک کردم چون داخل lframe نمی تونید با استایل و یا با جی کویری هیچ چیزو تغییر بدید.
  25. 1 point
    خب کلاس یا.ایدی همون باکس رنگی مورد نظر پیدا کنید. Display :none که آون باکس رنگی نمایش داده نشه.
  26. 1 point
    سلام و درود همان طور که @Farshad خان گفتنید کلید واژه کانونی صرفا یه ترازو برای سنجش سطح سئو مطلب است و به هیچ وجه در خروجی صفحه مطلب نمایش داده نمی شود.
  27. 1 point
    دوست عزیز این مشکل شما همان طور که در بالا هم گفتم مربوط به یک باگ میباشد که چیزی نیست با یک راهنمایی حل شه باید بررسی بشه ایراد پیدا شه یا باید هزینه کنید یک برنامه نویس رفع کنه براتون یا از جایی که تهیه کردید درخواست پشتیبانی کنید
  28. 1 point
    این مورد یک باگ در قسمت سرچ می باشد اگر به php تسلط دارید میتونید حل کنید در غیر این صورت اگر میخواهید یاد بگیرید ابتدا php رو یاد بگیرید سپس این مشکل رو حل کنید
  29. 1 point
    دوست عزیر میخوام ببینم نمیشه یاد گرفت و خودم حلش کنم؟!من تا بحال هر مشکلی داشته با یکی دو روز وقت گذاشتن تونستم حل کنم.این یکی رو هم امیدوارم یاد بگیریم.حالا یا از این فروم یا یجای دیگه.
  30. 1 point
    قالب رو از هر جا تهیه کردید دوست عزیز باید از همون جا درخواست پشتیبانی کنید قالب شما مشکل دارد و باید رفع شود
  31. 1 point
    با سلام و خسته نباشید یه مشکل دارم ممنون میشم که برای رفع اون کمکم کنید من ویدیو های سایتمو تو آپارات آپلود کردم و کدشو جهت نمایش درون وب سایتم گرفتم و قرار دادم اما مشکل اینجاست که در وب مستر در بخش Blocked Resources این ویدیو ها ارور دادند و robots.txt سایتمم اینه User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Allow: /wp-admin/admin-ajax.php ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
  32. 1 point
    درود مجدد والا فک نکنم از آپارات بهتر داشته باشیم ولی فک میکنم سایت تماشا همچین اروری رو ایجاد نکنه. موفق باشید
  33. 1 point
    مرسی پس با این تفاسیر برای سایت من آیا این مشکل ضرری ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه به جای آپارات و یوتیوب آیا سرویس دهند های هستند که بتونید معرفی کنید تا ویدیو هارو اونجا آپلود کنم و بعد در سایتم قرار بدم ؟
  34. 1 point
    نه متاسفانه این مقاله رو خودنم ولی کار منو راه نمیدازه
  35. 1 point
    سلام. من دارم یه قالب برای سایتم مینویسم، که طبعیتاً روی لوکالم بود. قالب کاملا توی پی سی ریسپانسیوه! یعنی وقتی صفحه ی مرورگر رو کوچیک میکنی، قالب خاصیت ریسپانسیویش کاملا صحیحه. یا وقتی از ابزار inspect element گوگل کروم قسمت تست ریسپانسیو بودنش استفاده میکنم، یا از سایتای تست ریسپانسیو بودن استفاده میکنم، باز هم کاملا سایت ریسپانسیوه! حالا اومدم شکل واقعیش رو توی گوشی ببینم، برای همین قالب رو روی هاست آپلود کردم، باز هم وقتی توی پی سی ریسپانسیو بودنش رو چک میکنم درسته، ولی وقتی توی موبایل نگاه میکنم اصلا ریسپانسیو نیست! توی چند تا موبایل تست کردم توی هیچکدوم ریسپانسیو نبود! برای ریسپانسیو کردن هم بیشتر جاها از قابلیتای فریم ورک materilize استفاده کردم و بعضی جاها هم دستی. ممنون میشم راهنماییم کنید! بد جوری اعصابمو خورد کرده
  36. 1 point
    ببخشید دوستان اشتباه شد توی inspect element هم درست نشون داده نمیشه ولی وقتی صفحه رو ریسایز میکنم درست نشون داده میشه اشکالش هم تا جایی که من فهمیدم اینه که مثلا این کد: @media only screen and (min-width: 601px) .row .col.m6 { width: 50%; margin-left: auto; left: auto; right: auto; } حتی وقتی صفحه 200 پیکسل هم عرض داره فعاله یعنی صفحه 200 پیکسلی رو بالای 601 پیکسل شناسایی میکنه! کدایی هم که خودم نوشتم همینطوره! یعنی حتی این کد هم کار نمیکنه: @media screen and (max-width: 900px){ body{ background: red !important; } } ولی حتی تو سایتای تست واکنش گرایی مثل http://responsivedesignchecker.com هم درست کار میکنه