برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 05/06/96 در همه بخشها

  1. 38 points
    شرایط فعالیت در انجمن وردپرس پارسی قابل توجه کاربرانی که تمایل دارند در انجمن وردپرس پارسی همکاری داشته باشند و به جمع ما بپیوندند، موارد زیر را مطالعه کنند: شرایط عمومی: احترام به کاربران و قوانین انجمن. داشتن حداقل 200 پست با ارزش در رابطه با وردپرس (آموزش و یا ارسال پاسخ به سوالات دیگر کاربران) * مراجعه حداقل روزی 1 بار به انجمن وردپرس پارسی. شرایط تخصصی: تسلط کافی به زبان PHP تسلط کامل به سیستم مدیریت محتوا وردپرس (توانایی کارکردن با هک‌ها، پوسته‌ها، اکشن و فیلترهای وردپرس) کاربرانی که شرایط فوق را داشته باشند، درخواست همکاری را به ایمیل info@wp-parsi.com ارسال کنند. با تشکر. *اگر در انجمن های همراستا سابقه مدیریتی و یا فعالیت قبلی داشته اید، حتما با ذکر نام و آدرس انجمن برای ما ارسال کنید. *دارا بودن 200 پست حتما در انجمن وردپرس پارسی و یا انجمن های دیگر ملاک نیست. پست های آموزشی در سایت ها هم ملاک قرار میگیرد.
  2. 11 points
    قوانین همکاری آپدیت شد. آپدیت اول ۱۵ خرداد ۹۱
  3. 6 points
    سلام گروه وردپرس پارسی واقعا جای تشکر هست که با قدرت تمام این انجمن رو نگه داشتید بدون هیچ گونه چشم داشتی و قصد تجارتی امیدوارم همیشه سربلند باشید و پیروز به امید موفقیت روز افزون برای همه ی شما مدیران و کاربران عزیز انجمن در پناه حق
  4. 2 points
    دوست عزیز @masoudch سلام میتونی از این تمپلتی که پیوست میکنم استفاده کنی. menu-animated.html فکر کنم همون چیزی شد که میخواید. موفق باشید!
  5. 2 points
    سلام ببینید دوست من , اگه دقت کنید نوشته که DA و PA یک الگوریتم پیش بینی یا همون place prediction توی سرچ ها هستند و صرفا مورد تایید گوگل نیستند کسی از الگوریتم های واقعی گوگل خبر نداره گوگل طبق نیاز روز داره اپدیت میکنه الگوریتم هاشو تنها راه سئو عالی و مداوم بروز بودن و تولید محتوا تک و استاندارد هست بطوریکه کاربر رو مشتاق کنه که محتوا رو بخونه و وفاداری کاربر رو بدست بیارید درست مثل نویسنده حرفه ای یک کتاب یا مقاله
  6. 2 points
    دو مورد احتمال دارد . 1. آی پی یا دامنه شما در بلک لیست قرار گرفته که میتوانید هر دو آن را از طریق سایت های لوک آپ بررسی کنید که لینک یکی از آن ها را برای شما خواهم گذاشت و میتوانید بررسی کنید : https://www.spamhaus.org/lookup/ 2. تابع mail به دلایلی در سرور شما غیرفعال شده که معمولا برخی شرکت ها در هاست های اشتراکی به دلیل ارسال اسپم غیرفعال می کنند ، برای اطمینان از اینکه ارسال ایمیل بصورت کلی مشکلی ندارد ، از طریق Webmail خود اقدام به تست ارسال ایمیل کنید ، اگر ارسال شد که میتوانید با افزونه های موجود در اینترنت مشکل خود را برطرف کنید و در غیر این صورت باید به مدیر سرور خود اطلاع دهید تا مشکل شما را برطرف کنند . موفق باشید .
  7. 1 point
    یکی از فاکتورهای سئو هست. تازه بعضی از سایت ها دارنش ولی گوگل تشخیصش نمیده و توی نتایج اعمالش نمیکنه ولی واسه شما هم سایتتون و هم بلاگتون رو تشخیص داده گوگل.
  8. 1 point
    سلام بهش میگن BreadCrumb. توی سایت شما اینجاهاست:
  9. 1 point
  10. 1 point
    ممنون از راهنماییتون. ولی من سوالم اینه که این توضیحاتی که واسه متا میزارم اشکال نداره بزارمش اول مطلب؟
  11. 1 point
    توی توضیحات متا باید از بهترین توضیحی که به مطلبتون ربط داره استفاده بشه و همچنین میتونید توی توضیحات از کلمه کلیدی هم استفاده کنید تا از سیو بهتری بهره مند شوید . مثلا اگر یه موبایل رو داری معرفی میکنی بهتره که از اسم و رنگ و ظرفیت رم و این طور چیزا نوشته بشه که توی جست و جو شما رو بالا تر از بقیه نشون بده و اینکه کاربر جذب مطلب بشه
  12. 1 point
    بله الان این یه دوراهی خیلی بدی هست برای یه وبمستر
  13. 1 point
    آره بالاخره اگر سئو سایت برای ادمین مهم باشه باید برطرف کنه این موارد رو ، من یه مقاله توی یکی از سایت ها مطالعه کردم نوشته بود هر 1 ثانیه تاخیر حدود 10 تا رتبه از نتیجه جستجوی گوگل کم میکنه ولی چیکار میشه کرد باید ادامه داد ...
  14. 1 point
    ووکامرس سیستم قدرتمندی هست ولی متاسفانه طبق نیاز من نیست و کلی توابع اضافه داره که بارگذاری سایت ام رو بخاطر دلایل پوچ کند میکنه
  15. 1 point
    یک مدت خودم از EDD استفاده میکردم واقعا مشکل ساز شد برام به لحاظ همین موارد بعد از مهاجرت به ووکامرس خداروشکر نیازهام کاملا برطرف شده
  16. 1 point
    خیر مشکلی نداره . ضمن اینکه اگر این متن ها اضافی هست میتونید رنگ متن که اول قرار میدید رو با رنگ پس زمینه یکی کنید تا به حالت مخفی نمایش داده بشه اما توی سورس شما هست . بعضی از سایت ها از اینگونه ترفند استفاده می کنند .
  17. 1 point
    سایت CodePen رو بررسی کن ، با عنوان slider menu
  18. 1 point
    پیاده کردن که میشه پیاده کرد با نوشتن یه addon برای خود edd ولی بنظرم پلاگینی که خودشون چنین نیازی رو نادیده گرفتن و به راحتی اب خوردن هستش , ارزش توسعه دادن رو نداره وردپرس بالا اومده چون به نظر اکثر کاربران اهمیت داده و با توجه به نیاز های روز جامعه و کاربر ها توسعه پیدا کرده ولی EDD ارزش توسعه رو نداره و اپدیت هایی که میده قابلیت جدیدی ندارن بلکه اکثرا Bug Fix هستن خیلی راحت میشه تغییری داد و طبق یه متا چسبیده به محصول , نحوه پرداخت رو مشخص کرد ولی نه زرین پال و نه Edd و نه ... به این فکر نیستن و به فکر Basic های کار هستند edd شعار میده که rest api هست ولی کامل نیست , حتی نمیشه مثل ووکامرس با برنامه نویسی و بصورت داینامیک کوپن تخفیف ایجاد کرد چه انتظاری میره
  19. 1 point
    کود پن که خیلی نمونه داره میتونی از نمونه های دیگه استفاده کنید ، سه رچ کوچیک بزن واقعا نمونه های جالبی داره
  20. 1 point
    تا جایی که اطلاع دارم برای هر مطلبی که ارسال می کنید ، باید این فیلدها رو مرتبط با مطلب تکمیل کنید . و در تعداد کاراکتر هایی که در فیلد پر میکنید طبق استاندارد باشه و رنگ سبز نمایش بده .
  21. 1 point
    از افزونه Mega Menu استفاده کن اگر نمیخوای یه سری نمونه هست بهت معرفی میکنم
  22. 1 point
    با سلام بنظرم بهتره اول انیمیشن مورد نظر تون رو بیان کنید تا استایل طبق نیاز تون اصلاح بشه
  23. 1 point
    دقیقا متوجه منظورتان نشدم ! اما برای استایل دادن به اولین تگ / استایل میتونید از first-child استفاده کنید که آموزش اون در لینک زیر موجود هست : https://www.w3schools.com/cssref/sel_firstchild.asp اگر هم هر تگ شما کلاس جدا دارند ، میتونید مثل مثال زیر کد بزنید . .menu-1 { your style; }
  24. 1 point
    سلام ببینید دوست عزیز بررسی هایی که انجام دادم مثلا عکس زیر در گالری شما بود http://paye9.ir/Home/wp-content/uploads/2017/08/1-28-2-773x1030.jpg ولی از روی سرور پاک شده! مشکلتون اینه
  25. 1 point
    سلام برای رفع مشکل از افزونه های SMTP استفاده کنید و سرویس های ارسال کننده ایمیل مثل: https://login.sendpulse.com که رایگان هست تا حدودیش ولی کامل جواب میده
  26. 1 point
    کمپرس کد ها افزونه های مختلفی داره مثل افزونه WP Rocket و امثالهم شما توی اون صفحه کلمه enfold رو سرچ کن! متوجه میشی باید چیا رو بگردی
  27. 1 point
    سلام قالب انفولد رو استفاده میکنه
  28. 1 point
    سلام افزونه دو تا حالت داره یکی این که فرم رو با شرت کد ذکر شده نشون میده ، یعنی شما شرت کد رو در برگه یا نوشته سایتتون قرار میدی و نشون میده دوم این که تا جایی که یادم بود یه گزینه داشت اضافه کردن یا جدید اونجا به طور دستی میتونی مبلغ رو تعریف کنی اگه باهاش کار کنی متوجه میشی بسیار راحت هست
  29. 1 point
    چاکرم. فعلا که من بسیار مبتدی هستم ولی همینطوری در حال مطالعه و کسب تجربه از دوستان عزیزی مثل شما هستم. امیدوارم به امید خدا
  30. 1 point
    خواهش میکنم. مرسی مهران جان اگه راهنمایی های شما نبود خروجی اینقدر خوب نمیشد. انشاالله تاپیک های بعدی و موضوعات حرفه ای تر...
  31. 1 point
  32. 1 point
    @mehran-b خب میرسیم به نتیجه خروجی این کد:‌ $text = '<html> <head> <style> .header-wc, .footer-wc { width: 100%; padding: 10px; text-align: center; font-family: tahoma; background-color: aquamarine; } .body-wc { width: 100%; padding: 10px; text-align: center; font-family: tahoma; background-color: #f2f2f2; } </style> </head> <body> <div class="header-wc"> <p>متنی که در هدر قرار میگیرد</p> </div> <div class="body-wc"> <p>کاربر عزیز '.$name.' سلام <br> شما با موفقیت به عضویت خبرنامه سایت ما در آمدید. </p> </div> <div class="footer-wc"> <p>متنی که در فوتر قرار میگیرد</p> </div> </body> </html>'; این شد: مشکلی نیست و همه چی به خوبی داره ران میشه!
  33. 1 point
    برای فراخوانی فایل های php خود از کد زیر میتوانید استفاده کنید : <?php get_template_part('sidebar'); ?> نیازی به نوشتن پسوند .php نیست ، فقط نامش رو جایگذین کنید . برای نمونه بنده sidebar وارد کردم . همچنین اگر در مسیر های دیگه (فولدر) هست میتونید با مسیر وارد کنید ، مثال : <?php get_template_part('folder/sidebar'); ?> موفق باشید .
  34. 1 point
    الگوی نامگذاری فیال های سایدبار اینطوریه: sidebar-{$name}.php شما باید ابتدا نام فایل های left-side.php و right-side.php رو به ترتیب sidebar-left.php و sidebar-right.php کنید و به این شکل صداشون بزنید توی هر جایی که میخواید: <?php get_sidebar('right'); ?> <?php get_sidebar('left'); ?>
  35. 1 point
    باشه پس تست که کردم نتیجه اش رو میزارم همینجا.
  36. 1 point
    به این صفحه مراجعه کنید https://wpnovin.com/best-wordpress-portfolio-plugins-for-designers/
  37. 1 point
    سلام از قالب های نمونه کار استفاده کنید یک جستجوی ساده توی گوگل شما رو به نتیجه میرسونه
  38. 1 point
    تا به حال استایل HTML ندادم به ایمیل ها. تست کنید ببنید چیزی که گفتید جواب میده یا نه.
  39. 1 point
    در ابتدا wp-config.php رو که در روت دایرکتوری وردپرستون هست رو باز کنید و بعد خط زیر رو در تگ اصلی php اضافه کنید: define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’);
  40. 1 point
    سلام کار اصلیه فایل ربات اینه که برای بات های موتورهای جستجو مشخص میکنه که نباید کدوم دایرکتوری ها و صفحات رو خزش کنند. قبل از هر درخواست بات موتورهای جستجو فایل ربات بررسی میشه و دایرکتوری هایی که توش به عنوان Disallow مشخص شده از لیست خزش حذف میشن.
  41. 1 point
    توی متغییر کدهای HTML رو میریزید دیگه. مثلا اینطوری. $text = '<html><head></head><body><h1>سلام</h1></body></html>';
  42. 1 point
    باید از فیلتر login_message برای افزودن پیام مورد نظر خود به صفحه لاگین استفاده کنید. function mehran_login_message($message) { if (empty($message)){ return '<p class="message">متن شما</p>'; } else { return $message; } } add_filter('login_message', 'mehran_login_message'); جای متن شما توی کد پیام موردنظر خودتون رو برای کاربر بنویسید. پ.ن: کد بالا رو باید در فایل functions.php قالبتون زیر <?php قرار دهید.
  43. 1 point
    این افزونه رو نصب کنید و سپس با این افزونه ظاهر دلخواه خود رو به فرم لاگین وردپرس بدید.
  44. 1 point
    شما صفحه لاگین چرا میخواید درست کنید؟ مگه خود وردپرس صفحه لاگین نداره؟
  45. 1 point
    خیر دوست عزیز این افزونه مختص فرم تماس هست میشه باهاش اطلاعات مشخصی رو از کاربر دریافت کرد ولی برای ورود خیر
  46. 1 point
    سلام. افزونه های زیادی برای ساخت پروفایل توی فرانت اند هست. و اگر هم براتون مهم نیست که کاربرا بتونن به wp-admin دسترسی داشته باشن (افزونه ها معروف رو فقط استفاده کنید که باگ نداشته باشن) اصلا نیازی به سیستم ساخت پروفایل ندارید فقط باید قسمت کاربران می توانند در سایت عضو شوند رو توی تنظیمات وردپرس فعال کنید.
  47. 1 point
    امیدوارم همچنان بتونیم در کنار هم مشکلاتمون رو برطرف کنیم
  48. 1 point
    سلام.باید توی فایل tag.php به جای the_content,تابع زیر رو بذارید The_excerpt
  49. 1 point
    layerslider : افزونه ای برای طراحی و پیاده سازی اسلایدر های حرفه ای با افکت های فوق العاده js_composer : صفحه ساز گرافیکی قدرتمند با قابلیت درگ اند دراپ