• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 10/08/96 در همه بخشها

  1. 5 points
    در این که ssl نشانه ی امنیت سایت شماست شکی نیست. در این هم که ssl برای گوگل تافته ی جدا بافته هست هم شکی نیست. اما شک دارم دلتون بخواد برای SSL هزینه های سنگین بیوفته رو دستتون. قیمت SSL از این شرکت تا اون شرکت بغلی زمینه تا آسمون فرق داره. یه جا قیمت ملیونی میدن یه جا در حد چند ده هزار تومن. من چی بگم خب ! بگم اون ارزونه بدرد نمیخوره هرچی گرون تر باشه بهتر ؟ نه این اشتباهه. صحیحش اینه که از هرکس که معتبر تر و متخصص تر هست بخریم. خب معتبر ها هم اکثرا گرون گرون کار میکنن خدا خیرشون بده مثل این که قراره خرج زیادی روی دستتون بیوفته. نگران نباشید همین الان بهتون میگم چطور بدون هزینه و کاملا امن (secure سبز رنگ) رو برای سایتتون فعال کنید. (نــکـتــــه : ssl رایـگـان پـشـتـیــبـانـــی نـــداره هـــآ ) دریافت ssl رایگان: به سایت SSL For Free مراجعه کنید. آدرس سایتتون (+ تمام ساب دامین هایی که به سایتتون وابسته است) رو در فیلد بزرگ صفحه وارد کنید و دکمه ی Create Free SSL Certificate رو بزنید. اینجا 3 تا راه برای شما میاره تا بخواین نصب ssl رو انجام بدین (دو روش نصب دستی و یک روش نصب اتوماتیک ) اما ما نصب اتوماتیک رو انتخاب میکنیم پس روی دکمه ی سمت چپ که Automatic FTP Verification هست کلیک میکنیم. اطلاعات FTP هاست خودمون رو درش وارد میکنیم و دکمه ی Download Free SSL Certificate رو میزنیم کد های دریافتی رو ذخیره میکنیم و پنجره رو همینطور باز نگه میداریم تا کد ها گم نشه. بهتره از قبل با ایمیل و رمز خودمون ورود/ثبتنام کرده باشیم. (که کدها برامون در پنل ذخیره شده باشه) نصب ssl در هاست : در Cpanel به بخش Install and Manage SSL for your site < SSL/TLS رفته و روی لینک Manage SSL sites کلیک میکنیم. دامین خودمون رو انتخاب میکنیم. سپس محتویات و کد ها رو از 3 تکست باکس سایت (ssl for free) کدها رو به 3 تکست باکس داخل cpanel کپی میکنیم. (دقت کنید به اسم های فیلد ها - حداقل ترتیب رو رعایت کنید) تنظیم ssl در سایت : افزونه Really Simple SSL رو از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید. افزونه پیغامی را بالای صفحه مدیریت شما به همراه دکمه راه اندازی ارسال میکند. متن دکمه : ( Go ahead, activate SSL! ) در صورت ندیدن پیغام در بالای صفحه به تنظیمات > SSL رفته و تب Configuration دکمه ی (Go ahead, activate SSL!) را بزنید در همان صفحه به تب Settings رفته و 4 گزینه اول را تیک بزنید (اگه انگلیسیتون خوب باشه متوجه میشین که این 4 گزینه برای ریدایرکت و بهینه سازی محتوای سایت برای SSL است ) موفق باشید
  2. 3 points
  3. 2 points
    چند عنوانه بودنش هم از نظر بنده هیچ مشکلی نداره.
  4. 2 points
    باسلام همونطور که معلومه عنوانی که در سرچ گوگل اومده با عنوانی که در بالای تب مرور گر اومده یکیه فقط عنوانی که در مربع قرمز قرار داره، کوتاه تره و فرق میکنه. خب فکر کنم که عنوانی که در مربع قرمز هست همون عنواییه که موقع ایجاد/ویرایش یک نوشته اول از همه وارد میکنی، و عنوان دوم نیز، اگر از افزونه toast استفاده میکنید، در بخشی که باید سعو نوشته رو درست کنید یک دکمه داره به نام «ویرایش اسنیپت» که وقتی روش کلیک میکنی اولین باکس مربوط میشه به عنوانی که میخوای در موتور های جستجو و در تب مرورگر نمایش داده بشه هست. که میتونید اون رو به صورت دستی وارد کنید. امیدوارم کمکتون کرده باشم.
  5. 2 points
    با سلام مجدد افزونه وردپرس فارسیتون رو نگاه کردید ؟ همینطور که میبینید یک بخش داره برای تبدیل اعداد به فارسی که میتونین تعیین کنید کدوم بخش از سایتتون اعدادش فارسی بشه
  6. 2 points
    با سلام یک گوگلی کردم و اینا رو دیدم امیدوارم بدردتون بخوره کد اول : نمایش تعداد نوشته ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت نوشته های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_posts = wp_count_posts( 'post' ); $num_posts = $num_posts->publish; echo 'Posts: ' . $num_posts . ''; ?> کد دوم : نمایش تعداد دسته بندی ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت دسته بندی های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_cats = wp_count_terms('category'); echo 'Categories: ' . $num_cats . ''; ?> کد سوم : نمایش تعداد برگه ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت برگه های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_pages = wp_count_posts( 'page' ); $num_pages = $num_pages->publish; echo 'Pages: ' . $num_pages . ''; ?> کد چهارم : نمایش تعداد نظرات در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت نظرات سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_comm = get_comment_count(); $num_comm = $num_comm['approved']; echo 'Comments: ' . $num_comm .'' ; ?> در خط 3 این کد میتونید تعیین کنید که چه نوعی از نظرات شمارش بشن . مثلا هرزنامه ها یا تایید شده یا کل نظرات شمارش بشن. برای قرار دادن مورد دلخواه با توجه به مقادیر زیر عبارت approved را در آخر خط 3 جایگزین کنید: total_comments : نمایش تعداد همه نظرات approved : نمایش تعداد نظرات تایید شده spam : نمایش تعداد هرزنامه ها کد پنجم : نمایش تعداد برچسب ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت برچسب های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_tags = wp_count_terms('post_tag'); echo 'Tags: ' . $num_tags . ''; ?> اما اگر می خواهید از همه این کد ها استفاده کنید می تونید از کد آماده زیر استفاده کنید : <?php $num_posts = wp_count_posts( 'post' ); $num_posts = $num_posts->publish; $num_pages = wp_count_posts( 'page' ); $num_pages = $num_pages->publish; $num_cats = wp_count_terms('category'); $num_tags = wp_count_terms('post_tag'); $num_comm = get_comment_count(); $num_comm = $num_comm['approved']; echo '<ul>'; echo '<li>Posts: ' . $num_posts . '</li>'; echo '<li>Pages: ' . $num_pages . '</li>'; echo '<li>Categories: ' . $num_cats . '</li>'; echo '<li>Tags: ' . $num_tags . '</li>'; echo '<li>Comments: ' . $num_comm . '</li>'; echo '</ul>'; ?> امیدوارم کمکتون کرده باشم
  7. 2 points
    https://bigtheme.ir/making-a-list-and-set-menus-in-wordpress/
  8. 2 points
    سلام و درود نرم افزارهای پیشرفته مربوط به سئو همونایی که این کامنت ها رو میفرستن به راحتی توانایی حل کپچا رو دارن.
  9. 2 points
    با سلام ، هرچه لینک کوتاه تر باشه ، بهتره ... پیشنهاد می کنم فقط از postname استفاده کنید
  10. 2 points
    replace(/[^a-zA-Z0-9]+/g,'') سلام. کد بالا یک عبارت منظم در جاوا اسکریپت ایجاد میکنه که فقط شامل حروف انگلیسی بزرگ و کوچک a تاz و عدد 0 تا 9 می باشد و فاصله و غیره را نمی پذیرد. cstr.slice(-1-x)[0] این کد هم کلمه انتها یک عبارت را می گیرد . (cstr[x] != cstr.slice(-1-x)[0]) مقدار گرفته شده با مقدارcstr[x] مقایسه میشود به عنوان مثال : متغیر s='abcde' s[0] مساوی میشه با a اما [0] s.slice(-1)یعنی از آخر خونه صفرم که میشه e > var s = 'abcde' "abcde" > s[0] "a" > s.slice(-1) "e" > s.slice(-1)[0] "e" > s[1] "b" > s.slice(-1 - 1) "de" > s.slice(-1 - 1)[0] "d" حال چون کد پایین در حلقه قرار گرفته تمام کلمات رو تک به تک چک می کنه. (cstr[x] != cstr.slice(-1-x)[0])
  11. 1 point
    سلام دوستان گرامی من چطور تز وبسایتم و مطالب آن میتونم بک آپ بگیرم؟ اخه شنیدم میگن هفته یکبار نسخه پشتیبانی تهیه کنید از وردپرس و....
  12. 1 point
    سلام وقت تون بخیر داخل سایتم وقتی عددی رو انگلیسی می نویسم به فارسی نمایش میده خودکار ! یعنی تو ادیتور هم انگلیسی هست ولی موقع نمایش فارسی نشون میده میشه راهنمایی کنید لطفا ؟ مثال : http://volvobabaee.com/فهرست/volvo/سبلان/
  13. 1 point
    از هر فرم سازی استفاده کردین باید api ش رو توی سایتش مطالعه کنید. معمولا با استفاده از تابع do_action یا apply_filters روی مقادیر ثبت شده فیلتر می گذارن که باید توی داکیومنت هاشون ببینید دقیقا اسمش چیه و برای هوک زدن بهشون باید از add_action یا add_filter استفاده کنید. کدتون هم هرجایی میتونید بزارید مثلا توی فانکشن پوسته یا اگر یه افزونه برا خودتون میسازید توی فایل اصلیش. برای استخراج دیتا از تیبل خودتون هم باید از global $wpdb استفاده کنید. موفق باشید.
  14. 1 point
    سلام و درود باید بیشتر توضیح بدید. استرکچر تیبلتون توی دیتابیس به چه شکله؟ فیلدهای فرمتون به چه شکله؟
  15. 1 point
    راهی برا درست کردنش تو کد های قالب هست ؟
  16. 1 point
    تمامی تیک هاری تبدیل رو برداشتم ولی بازهم اعداد فارسی نمایش داده میشند
  17. 1 point
    سلام و عرض ادب تشکر میکنم از تک تک دوستان جهت بالا بردن ارتقای سطح علمی کشور عزیزمون یک افزونه دیدم در یکی از سایت های میهنی مون خواستم دوستانی که اسم افزونه رو می دونن یا افزونه مشابهی رو سراغ دارن لینک بدن تصویر + ادرس سایت مورد نظر پیوست می شود .
  18. 1 point
    وردپرسم که فارسیه یعنی الان با این قالبی که من دارم هیچ کاری نمیشه براش کرد ؟
  19. 1 point
    باسلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم بستگی به تنظیمات قالب و اینکه وردپرس شما فارسی هست یا خیر نمایش میده !
  20. 1 point
    سلام و درود این قضیه مربوط به هاست رایگان میشه و نمیشه کاریش کرد. موفق باشید
  21. 1 point
    فرحان جان ممنون از پاسختون مشکل /BLOG مربوط به کش مرورگرم میشد درست شد
  22. 1 point
    سلام. برید به قسمت تنظیمات > پیوندهای یکتا . اونجا نوع آدرس ها رو تغییر بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه. البته باید بگم اگر سایتتون رو تازه راه انداختین این کارو بکنید وگرنه روی لوکال تست کنید. اگر درست نشد دیگه باید طراح پوسته مشکل رو برطرف کنه. احتمالا توی لوپ مطالب مشکلی هست که از توابع استاندارد استفاده نکرده و در نتیجه صفحه 2 رو تشخیص نمیده. مشکل /blog رو هم من ندیدم توی آدرس سایت بیاد.
  23. 1 point
    سلام. بکاپ هفته ای یکبار رو که نمیتونید دستی انجام بدید. یا باید هاستینگ براتون زمانبندی کنه یا اینکه با افزونه های بکاپ گیری موجود طوری تنظیم کنید که هفتگی بکاپ بگیره و مثلا بفرسته روی گوگل درایوتون. برای بکاپ دستی باید از توی پنل برید به phpmyadmin و بعد از انتخاب دیتابیس تب اکسورت رو بیارید و بزنید Go .فایلی که میاد میشه بکاپ پایگاه داده. فایل های وردپرس رو هم باید همه رو از توی فایل منیجر هاست زیپ و دانلود کنید. موفق باشید.
  24. 1 point
    اگر از دسته بندی در url ها استفاده کندی تا دو عیب داره : 1- اگر دسته بندی تصاویر رو تغییر بدید لینک مطالب اون دسته 404 میشه 2- عملا یک مسیر به مطلب اضافه کردید که خوشایند گوگل نیست www.yoursite.com/آدرس 3/ آدرس 2 / آدرس 1/... هر چه آدرس دسترسی به یک مطلب کوتاهتر باشه از نظر سئو بهتر هست .