برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 21/08/96 در همه بخشها

  1. 55 points
    این تاپیک در واقع مکمل تاپیک زیر هست : تاپیک جامع بررسی سایت های کاربران دوستان عنایت داشته باشند که این تاپیک فقط جنبه اموزشی داشته و هرکس با هر مقدار اطلاعاتی که در مورد بهینه سازی سایت داره میتونه تجربیاتش رو با دیگران به اشتراک بگذاره . سعی میشه توی این تاپیک فقط به مسائل آموزشی در مورد بهینه سازی سایت + سئو پرداخته بشه و احیاناًبه سوالات مروطه در این زمینه پاسخ داده بشه. همانطور هم که قبلاً عرض شد بنده اصلاً ادعایی در این زمینه ندارم و هدف از راه اندازی تاپیک اشتراک اطلاعاته و کاربران باید خودشون به همدیگه کمک کنن و این همکاری همه دوستان رو میطلبه . و مثل همیشه قوانین : 1- پست اسپم ندید . 2- موارد مرتبط با سایت های خودتون رو فقط توی تاپیک عنوان شده در بالا ذکر کنید . 3- لطفاً دوستان مقالات سایت های دیگه رو کپی نکنن و فقط حاصل تجربیات و اطلاعات خودشون رو اینجا قرار بدن حتی اگر اشتباه باشه بهتر از کپی مطالب دیگرانه . 4- این تاپیک آموزشیه . پس لطفاً سوالاتتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید . قوانین در صورت لزوم ویرایش خواهد شد . . .
  2. 2 points
    برید به تنظیمات همگانی و نشانی سایت و نشانی وردپرس رو عوض کنید. اگر هنوز بعضی قسمت ها درست لود نمیشد، از دیتابیس اکسپورت بگیرید و با یه برنامه مثل notepad++ هرجایی که localhost وجود داشت رو با ای پی سیستمتون replace کنید.
  3. 1 point
    سلام من سایتی دارم به این آدرس cartoon-dl.ir می خواهم به هاست جدید منتقلش کنم کسی هست برام انجامش بده؟ اینم شمارم اگه می خواستید انجام بدید یه پیام بدید تو تلگرام تا مشخصات بدم:
  4. 1 point
    .container_wrap.socket_color .container { text-align: center!important; } .container_wrap.socket_color .container .copyright{ float:none!important; } کد بلارو به استایل قالب اضافه کنید.
  5. 1 point
    سلام نمی دونم دقیقا چرا می خواید اینکارو کنید. اما می تونید اینکارو کنید تا خرو[ی مدنظر بدست بیاد. $year=get_the_time('Y-m-d'); $hour=get_the_time('g:i:s+03:30'); $time=$year.'T'.$hour; echo $time;
  6. 1 point
    دستتون درد نکنه، درست شد
  7. 1 point
    سلام لطفا این کد استایل رو به فایل style.css قالب اضافه کنید. li#menu-item-610 { background-color: red !important; } نتیجه بعد از قرار دادن کد: بعد از اینکه کد رو قرار دادید ممکنه سایت در مرورگر کش شده باشه که توصیه میشه در زمان رفرش کردن صفحه از کد ترکیبی Ctrl + F5 استفاده کنید.
  8. 1 point
    با ساب دامین میشه فقط میتونی ساب دامین shop ایجاد کنی و فروشگاه رو اونجا پیاده کنی
  9. 1 point
    پلاگین وردپرس فارسی نصب کردین؟ این پلاگین ی قسمتی داره تبدیل اعداد به فارسی اونجا تیک هاشو وردارین درست میشه اگه نشد آدرس صفحه ای که اعداد فارسی شده رو بدید ببینم
  10. 1 point
    سلام.آدرس وردپرس رو به جای localhost تبدیل کنید به ای پی لوکال کامپیوترتون (ای پی کامپیوترتون توی شبکه شرکت) علت لود نشدن فایل ها : لینک ها به لوکال هاست اشاره می کنند و توی سیستم های دیگه لوکال هاستی وجود نداره در نتیجه فایل ها لود نمیشن.
  11. 1 point
    سلام و درود افزونه WP-PageNavi رو نصب کنید و پس از endwhile حلقتون این کد رو قرار بدید. <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) wp_pagenavi(); ?>
  12. 1 point
    سلام دوستان، کسی افزونه و ربات تلگرامی سراغ داره که دان بودن سایت رو بررسی کنه و به تلگرام بفرسته؟