• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 21/08/96 در همه بخشها

  1. 57 points
    این تاپیک در واقع مکمل تاپیک زیر هست : تاپیک جامع بررسی سایت های کاربران دوستان عنایت داشته باشند که این تاپیک فقط جنبه اموزشی داشته و هرکس با هر مقدار اطلاعاتی که در مورد بهینه سازی سایت داره میتونه تجربیاتش رو با دیگران به اشتراک بگذاره . سعی میشه توی این تاپیک فقط به مسائل آموزشی در مورد بهینه سازی سایت + سئو پرداخته بشه و احیاناًبه سوالات مروطه در این زمینه پاسخ داده بشه. همانطور هم که قبلاً عرض شد بنده اصلاً ادعایی در این زمینه ندارم و هدف از راه اندازی تاپیک اشتراک اطلاعاته و کاربران باید خودشون به همدیگه کمک کنن و این همکاری همه دوستان رو میطلبه . و مثل همیشه قوانین : 1- پست اسپم ندید . 2- موارد مرتبط با سایت های خودتون رو فقط توی تاپیک عنوان شده در بالا ذکر کنید . 3- لطفاً دوستان مقالات سایت های دیگه رو کپی نکنن و فقط حاصل تجربیات و اطلاعات خودشون رو اینجا قرار بدن حتی اگر اشتباه باشه بهتر از کپی مطالب دیگرانه . 4- این تاپیک آموزشیه . پس لطفاً سوالاتتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید . قوانین در صورت لزوم ویرایش خواهد شد . . .
  2. 2 points
    برید به تنظیمات همگانی و نشانی سایت و نشانی وردپرس رو عوض کنید. اگر هنوز بعضی قسمت ها درست لود نمیشد، از دیتابیس اکسپورت بگیرید و با یه برنامه مثل notepad++ هرجایی که localhost وجود داشت رو با ای پی سیستمتون replace کنید.
  3. 1 point
    سلام من سایتی دارم به این آدرس cartoon-dl.ir می خواهم به هاست جدید منتقلش کنم کسی هست برام انجامش بده؟ اینم شمارم اگه می خواستید انجام بدید یه پیام بدید تو تلگرام تا مشخصات بدم:
  4. 1 point
    .container_wrap.socket_color .container { text-align: center!important; } .container_wrap.socket_color .container .copyright{ float:none!important; } کد بلارو به استایل قالب اضافه کنید.
  5. 1 point
    سلام نمی دونم دقیقا چرا می خواید اینکارو کنید. اما می تونید اینکارو کنید تا خرو[ی مدنظر بدست بیاد. $year=get_the_time('Y-m-d'); $hour=get_the_time('g:i:s+03:30'); $time=$year.'T'.$hour; echo $time;
  6. 1 point
    دستتون درد نکنه، درست شد
  7. 1 point
    سلام لطفا این کد استایل رو به فایل style.css قالب اضافه کنید. li#menu-item-610 { background-color: red !important; } نتیجه بعد از قرار دادن کد: بعد از اینکه کد رو قرار دادید ممکنه سایت در مرورگر کش شده باشه که توصیه میشه در زمان رفرش کردن صفحه از کد ترکیبی Ctrl + F5 استفاده کنید.
  8. 1 point
    با ساب دامین میشه فقط میتونی ساب دامین shop ایجاد کنی و فروشگاه رو اونجا پیاده کنی
  9. 1 point
    پلاگین وردپرس فارسی نصب کردین؟ این پلاگین ی قسمتی داره تبدیل اعداد به فارسی اونجا تیک هاشو وردارین درست میشه اگه نشد آدرس صفحه ای که اعداد فارسی شده رو بدید ببینم
  10. 1 point
    سلام.آدرس وردپرس رو به جای localhost تبدیل کنید به ای پی لوکال کامپیوترتون (ای پی کامپیوترتون توی شبکه شرکت) علت لود نشدن فایل ها : لینک ها به لوکال هاست اشاره می کنند و توی سیستم های دیگه لوکال هاستی وجود نداره در نتیجه فایل ها لود نمیشن.
  11. 1 point
    سلام و درود افزونه WP-PageNavi رو نصب کنید و پس از endwhile حلقتون این کد رو قرار بدید. <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) wp_pagenavi(); ?>
  12. 1 point
    سلام دوستان، کسی افزونه و ربات تلگرامی سراغ داره که دان بودن سایت رو بررسی کنه و به تلگرام بفرسته؟