برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 04/11/96 در همه بخشها

  1. 4 points
    همه بحث ها رو بالاتر دوستان مطرح کردن ولی جواب سوال اولتون همون خط آخری بود که بالا نوشتید: استاندارد همگانی قرار نیست هر فریمورکی رو حتما استفاده کنیم، بهترین کار به ضرورت استفاده کردن هست. شاید یکجا استفاده از جی‌کوئری اصلا معنی نداشته باشه پس جاوااسکریپت کد میزنیم، یکجا بوت‌استرپ خوبه استفاده می کنیم جای دیگه نیاز نیست میریم دستی مینویسیم، یکجا هم اصلا فلکس باکس یا سی اس اس گرید و... یک طراح/برنامه‌نویس حرفه ای به ضرورت و تشخیص خودش از ابزار و زبان ها و فریمورک ها استفاده میکنه. موفق باشید
  2. 4 points
    کدتون به صورت زیر میشه: <?php if(isset($_POST['submit'])){ if(wp_mail( 'masoudduosam68@gmail.com', 'News Letter User Email', $_POST['news-email'] )) echo '<p>عضویت شما در خبرنامه با موفقیت انجام شد.</p>'; } ?> <form method="post" enctype="multipart/form-data"> <form method="post"> <input type="email" name="news-email" value="" placeholder="ایمیل خود را وارد نمایید"> <input class="btn btn-success" name="submit" type="submit" value="تایید ایمیل"> </form> </form>
  3. 4 points
    سلام افزونه‌ش https://woocommerce.com/products/dynamic-pricing/
  4. 4 points
    سلام چیزی که شما الان داری توضیح میدی یعنی بدترین نوع اجرا رو برای شما انجام دادن و سربار زیادی داره! فکر میکنم جاییکه برای شما پروژه رو زده مفهوم استفاده از پیش فرض های وردپرس رو نمیدونسته و خودش هم مهارت لازم رو نداشته که کدنویسی درستی انجام بده و کار به این شکل در اومده.
  5. 4 points
    با سلام اگر شما به سادگی با css و جی‌کوئری می‌تونید قالب رو برای همه دیوایس‌های موجود ریسپانسیو کنید بهتره به روش خودتون عمل کنید. اما چرا باید از بوتسترپ و فریم ورک‌های مشابه استفاده کنیم؟ پاسخ یک کلام است، افزایش سرعت طراحی! امروز همه سایت‌ها نیاز دارند تا قالبشون ریسپانسیو باشه و در همه دیوایس ها درست نمایش داده بشه! بوتسترپ در این امر به ما کمک میکنه و همچنین در گرید بندی نیز به ما کمک میکنه بنا براین ما درگیر گرید بندی و ریسپانسیو سازی نمیشیم و طرحمون رو پیاده می‌کنیم! همچنین بوتسترپ با دارا بود کامپوننت‌های اسلایدر، منوهای آکاردونی و مودال و... باعث میشه در وقت بسیار صرفه جویی بشه و خودمون رو زیاد درگیر ساخت مدوال‌ها، اسلایدر و... نکنیم کما اینکه همه این موارد قابلیت نمایش در همه دیوایس‌ها رو دارند. در کل ما در طراحی قالب یکسری نکات رو برای همه قالب‌ها رعایت میکنیم مثل گرید بندی، ریسپانسیو سازی، استفاده از اسلایدر، دکمه و... فریم ورک‌ها اومدن اینا رو برای راحتی یکجا جمع کردند! تا وقت ما برای کارهای پایه‌ای تلف نشه! از جایی که بوتسترپ اپن سورس هست خیلی از طراحان وب برروی آن کار میکنند تا استانداردترین فریم ورک ممکن رو ارایه بدهند! همه این‌ها مواردی هست که ما رو مجاب به استفاده از فریم‌ورک‌ها و اللخصوص بوتسترپ می‌کنه. موفق باشید.
  6. 4 points
    سلام، بهترین section توی این فریم ورک ها فقط grid بندی و responsive هست. البته گاهی اوقات استفاده از این فریم ورک برای Template admin ها هم گزینه خوبی محسوب میشه.
  7. 3 points
    درود مجدد با تشکر از جناب @RedPlus البته اگر archive.php هم نباشه مستقیما از index.php استفاده میشه. موفق باشید
  8. 2 points
    سلام. ببینید اولا سرعت اینترنت به جایی رسیده که فرق بین صفحه ای که 300 کیلوبایت هست با صفحه ای که 400 کیلوبایت هست رو نمیشه تشخیص داد. بحث بعدی در مورد استفاده از فریم ورک ها میتونه این باشه که شما یک پروژه رو مینویسی میدی به مشتری، حالا اون شخص برای ویرایش کوچک ترین جزئش باید بیاد کد بنویسه در حالی که وقتی یک فریم ورک استفاده میشه، خیلی راحت با اعمال کلاس های css توی کدهای html هم میتونه به چیزی که می خواد تا حدود زیادی برسه بدون اینکه استایل های تکراری چند باره توی فایل استایل در ادامه هم نوشته بشن مخصوصا پدینگ ها و مارجین ها (بوت استرپ توی این زمینه تا قبل از نسخه 4 ضعف داشت اما نسخه 4 بتا رو تست بکنید میبینید چقدر کار راه اندازه) باز مساله دیگه ای که هست اینه که همین بوت استرپ کامپوننت بندی شده و شما اگر scss بلد باشی میتونی فقط همون چیزهایی که نیازته رو ازش خروجی بگیری. بحث بعدی اینه که فریم ورک استاندارد میسازه. یعنی چی ؟ یعنی اینکه وقتی من می خوام یه پوسته رو (چه خودم نوشته باشم، چه کس دیگه ای نوشته باشه) ادیت کنم نگاه می کنم می بینم بوت استرپ توش لود شده، می فهمم که کدهای html رو به چه صورت باید اضافه کنم، و چه کلاس هایی الان برام در دسترسه. همچنین وقتی می خوام بیام یک سری کتابخونه ها رو به پروژه اضافه کنم مثلا ایکون فونت ها، راحت توی توضیحاتشون میبینم نوشته با بوت سازگار شده و خیالم راحته که بابت این کتابخونه نیاز ندارم کد اضافه بنویسم که به نوعی همون افزایش سرعت در طراحیه که دوستان گفتن. بحث بعدی بدون باگ بودنه، که باز دوستان گفتن . بحث بعدی اینه که همون grid ای که شما در اوردی و حجمش خیلی کم شد رو بالاخره یه نفر نوشته و شما استفادش کردی، وگرنه شاید تا سال ها ما اصلا نمیفهمیدیم که media query ها اصلا چی هستن ! و همچنان مثل قدیم با جاوااسکریپت و یا با لود کردن استایل های جدا توی موبایل و دسکتاپ کار می کردیم. حالا اینکه به طراحی می گن باید حتما بوت استرپ بلد باشی مال همه گیر بودنشه و اینکه اگر شما نبودی کس دیگه راحت میتونه کارهات رو ادامه بده. بعد یه چیز دیگه که هست اینه که فریم ورک وقتی یه استاندارد رو اومد تعیین کرد به مرور زمان کاربرای مختلف میان ادیتش می کنن و اگر همه موافق بودن روی کدهای اصلی اعمال میشه، در نتیجه بعد از مدتی که از ایجادش گذشت، بهترین کدها رو در کمترین زمان در اختیار کاربر نهایی میزاره.
  9. 2 points
    نمیشه اینطوری خب گفت ، ولی شما فایل کامن قالب پاک کنید تا از فایل کامنت پیش فرض وردپرس استفاده کنه ببینید مشکل هست هنوز یا نه ! اگه مشکل بود توی حلقه احتمالا مشلکی دارین ایدی پست عوض میکنید
  10. 2 points
    درود مجدد عجب شرکت هایی پیدا میشن. مشکل شما جوری نیست که بنده یا سایر دوستان یه کد بدیم و مشکل شما برطرف بشه. باید پروژه بررسی بشه و چون پروژه هم کار تیم دیگه ای هست بررسیش برای یه شخص دیگه زمانبر و ملال آور خواهد بود. موفق باشید
  11. 2 points
    سلام ، خب در صورتی که قالب برای category و tag تعریف نشده باشه از archive.php استفاده میشه . اگه صفحه آرشیو رو ساختین همون رو کپی و پیسن کنید اسمش tag بزارید ، چیزه خاصی نداره همون حلقه عادی باید استفاده بشه توی این صفحه ..... این صفحه هم که تگ های مهم میخواین نمایش بدین دیگه ربطی به تگ نداره یک برگه درست کنید و توش wp_tag_cloud استفاده کنید .....
  12. 1 point
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی من امروز افزونه WPML رو خریداری کردم و نصب کردم کار میکنه اما توی نسخه انگلیسی که سایت رو چپ چین میکنه چطور میتونم کد هایی رو که برای درست شدن نسخه انگلیسی سایت رو کجا بزارم که نسخه فارسی به هم نخوره نسخه انگلیسی هم ادرسش این هست . EXAMPLE.COM/?lang=en در ضمن قالبم اختصاصی کد نویسی شده و با افزونه سازگار نیست و میخوام سازگارش کنم
  13. 1 point
    نمیدونم یا من متوجه شما نشدم یا شما متوجه حرف من نشدین ! سایت اگه دو زبانه هست سایت باید به صورت پیش فرض انگلیسی طراحی بشه ! حالا این سایت انگلیسی باید برای زبان فارسی راست چین بشه که شما فایل rtl.css باید درست کنید و هرچی css مربوط به راست چین سازی میشه رو میزارین داخل این دیگه و فقط هم توی زبان فارسی این فایل rtl.css اجرا میشه ! توی style.css ما کاری نداریم چون تغییرات توی هر دو ربان اعمال میشه
  14. 1 point
    خب شما فایل rtl.css درست کنید توی قالب و css هایی که مربوط به راست چین و زبان فارسی هست رو داخل اون قرار بدین ، اینطوری فقط توی نسخه فارسی این فایل rtl.css اجرا میشه . موفق باشید
  15. 1 point
    سلام و درود اطلاعاتی که دادید خیلی کمه. شما اطلاعات این خودروها رو کجا سیو کردید؟
  16. 1 point
    سلام با داکر دارید کار می کنید؟