• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 26/11/96 در پست ها

  1. 6 points
    با سلام 'publicly_queryable' => true, بعد یکبار به تنظیمات > پیوندهای یکتا برید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید
  2. 4 points
    سلام برای اینکار میتونید یه منو بسازید و برای گزینه ها اینطوری آدرس دستی ست کنید. مثلا: اسم منو میشه: about و آدرس یا href که ست میکنید میشه: #about . حالا ممکن این سوال پیش بیاد که #about چیه؟ #about آیدی هست که به اون تگ div در صفحه نسبت داده میشه و اطلاعات مربوط به درباره ما اونجا نوشته شده. که مثلا میتونه این شکلی باشه: <div id="about"> <p>این المان برای معرفی بخش درباره ما هست</p> </div> به همین ترتیب میتونید بخش های مختلفی رو تو صفحه درست کنید و به اونها یک آیدی نسبت بدید. و بعد تو منو آدرس ها رو بیاید براساس آیدی هایی که به بخش های مختلف دادید ست کنید.
  3. 3 points
    از افزونه‌های کش استفاده کنید. از هاست داخلی استفاده کنید. از هاست پر سرعت استفاده کنید. تصاویر سایر رو بهینه کنید (کم حجم). فایل‌های css و js رو فشرده(کامپرس) کنید. و...
  4. 2 points
    سلام و درود شما وقتی ابر کلاودفلر رو نارنجی میکنی یعنی روشن میکنی سرویس رو روی دامنه ات دیگه SSL ات میپره. موفق باشید
  5. 2 points
    سلام آموزشهای رایگان توی اینترنت زیاد هست و سایتهای زیادی توی این زمینه فعالیت دارند. مثل : 1admin.ir موفق باشید
  6. 2 points
    دلیلش مشخصه تو پاسخ قبلی هم خدمتتون عرض کردم. به این دلیل که فایل درخواست داده میشه و وقتی با 404 مواجه میشه تو چی تی متریکس براتون avoid bad requests میده. برای اینکه کلا این سه تا فایل رو دیگه تو زمان لود سایت درخواست نکنه باید ببینید کجا فراخونی دارن میشن و کامنتشون کنید.
  7. 2 points
    نه فایل رو نباید پاک کنید. اگه مستقیم فایل رو پاک کنید که 404 شکل میگیره! باید ببینید این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنید. بطور طبیعی با به این شکل در فایل ها درخواست داده میشن: <script type='text/javascript' src='woocommerce.min.js'></script> که کدش رو باید پاک یا کامنت کنید.
  8. 2 points
    وردپرستون رو آپدیت کردین؟ اگه آپدیتش کردین دانگریدش کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
  9. 2 points
    وضعیت سرعت سایتتون خوب نیست https://gtmetrix.com/reports/fzamen.ir/g9LhwT6h سعی کنید بخشهایی که در gtmerix مشکل دارند را رفع کنید
  10. 1 point
    سلام من میخواستم سایت امو سو کنم به کمک نیازمند هستم و اموزش بی پول و اوردن سایت به بالا و به ادمین نیاز دارم
  11. 1 point
    با سلام و احترام لطفا منوی زسر رو مشاهده کنید من اسمش رو نمیدونم پلاگینی میخوام که باهاش اینکار و بتونم انجام بدم روی منو که کلیک میکنم منتقل شه به اون بخش خاص http://www.lg.com/global/about-lg/our-brand
  12. 1 point
    پیشنهاد میشه برای دسته بندی تفکیک سازی کنی! فیلم ، سریال ، موزیک ، انیمشین!
  13. 1 point
    سلام تو یکی از فروم های خارجی یه شخصی همین مشکل شما رو داشت. و راهنمایی های که شده بود اینطور بود: 1- اگه آپدیت نیست افزونه رو ابتدا بروزرسانی کنید 2- پلاگین رو غیرفعال کنید 3- تصاویر رو آپلود کنید 4- مجدد پلاگین رو فعال کنید و فشرده سازی تصاویر رو شروع کنید. البته من تا حالا با این پلاگین کار نکردم بنظرم نسخه رایگان پلاگین smush عملکرد بهتری نسبت به این افزنه داره. موفق باشید...
  14. 1 point
    خود قالب که چنین امکانی نداره مگر اینکه از افزونه ای مثل visual composer استفاده کنید یا در کد صفحه اصلی تغییرات ایجاد کنید.
  15. 1 point
    هر چه دسته بندیت کمتر باشه بهتره. برای فیلم و سریال و انیمیش فقط دسته بندی بساز برای تفکیک براساس ژانر و سال تولید و... هم از برچسب استفاده کن.
  16. 1 point
    سلام مشکل زیر رو چه جوری باید برطرف کنم؟
  17. 1 point
    برای فعال کردن Gzip راه های مختلفی وجود داره که هم میتونید از افزونه استفاده کنید و هم از کدهایی که معرفی شدن که داخل فایل htaccess قرار میگیرن. این عبارت رو سرچ کنید تو گوگل: فعال سازی gzip در وردپرس افزونه Autoptimize هم برای اینکار خوبه و میتونید ازش استفاده کنید.
  18. 1 point
    ببخشید میشه نحوه ی فعال کردن جی زیپ رو هم بگید
  19. 1 point
    تو پوشه قالب که storefront هست و پلاگین ووکامرس باید بگردید. فایل هاشون رو باز کنید و هرجا مثلا woocommerce.min.js رو درخواست داده بود شما کامنتش کنید. بیاد داشته باشید که قبلش حتما کدهای این سه فایل رو تو هدر یا فوتر سایت داخل تگ اسکریپت لود کنید تا مشکلی ایجاد نشه و قبل از همه چی یه بک آپ از فایل هایی که ویرایش میکنید داشته باشید.
  20. 1 point
    از کجا بفهمم که این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنم؟
  21. 1 point
    من اول اسم فایل ها دات گذاشتم بعد دوباره که بررسی کردم ارور زیر رو گرفت که دقیقا همون سه فایل برای اینکه درخواست هارو پاک نکردم؟؟
  22. 1 point
    اخه وقتی پاک نکردم دیگه سایت بالا نیومد
  23. 1 point
    بعدش اون فایل هارو پاک کنم؟
  24. 1 point
    سلام کدهایی js که تو این سه تا آدرس براتون مشخص شده رو تو هدر یا فوتر سایت قرار بدید. البته قبلش تگ اسکریپت رو باز کنید.
  25. 1 point
    تغییراتی که میدید ثبت میشه؟ مثلا دوباره بخواهید تغییر بدید اطلاعاتی که ویرایش کردید هستش یا نه؟ از چه افزونه کشی استفاده می کنید؟!
  26. 1 point
    من حدس می زنم اطلاعات کش شده باشه تغییرات رو اعمال کنید و سپس در صفحه ی محصولتون، دکمه ی Ctrl+F5 رو بزنید. نتیجه رو اعلام کنید.
  27. 1 point
    مطمئنید پست داره وردپرس؟ چون من تست کردم عنوان پست ها رو برمیگردونه.
  28. 1 point
    با نصب افزونه parsidate نیز مشکل حل نشد و مشکل از ترجمه فایل فارسی بود که برطرف کردم جهت اطلاع دوستان در فایل ترجمه فارسی این عبارات به اشتباه ترجمه شده که بهتره ترجمه آن حذف گردد number_format_decimal_point number_format_thousands_sep فایل ترجمه فارسی هم پیوست شد fa_IR.mo