برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 16/04/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    سلام بله این حرف درسته ولی خیلی ها هستن خودشون کم کم راه افتادن و لازم نبوده که بدن سایت سئو کنن در کل اگه خواستی هم به کسی بدی.یه ادم مطمن پیدا کن چون خیلی الکی یه چندتا کد میزارن و بی فایده هست و تاثیری هم نداره تو این زمینه دزد زیاده
  2. 3 points
    خواهش دوست عزیز موفق باشید
  3. 3 points
    دوست عزیز بنده خودم هم از شورت کد دانلود استفاده میکنم و همیشه از روش عادی استفاده میکنم چون بدون دردسر درست وقت میگیره ولی بدون نقص هستش در ضمن اون کدی که فرستادین بهم ریخته بود .وقتی کپی میکنید کد بهم میرزه
  4. 3 points
    این شورت کد هستش شما برای نمونه واسه خودتون قبلا چطور دکمه قرار میدادین اون همون طور قرار بدین بعد برین کد نویسی که شده رو ببینید بعد به جای اسم ها و لینک ها رو در پست دیگه تغییر بدید اینطور بهتر یاد میگیرین باز مشکلی داشتین در خدمتم
  5. 3 points
    سلام و خسته نباشید بله می تونید از اون کد استفاده کنید ولی باید تغییرات بهش بدین مثل لینک و اسم فایل
  6. 3 points
    سلام و درود به پوشه افزونه پارسی دیت در هاستتون برید و دقیق بخوام بگم فایل زیر رو باز کنید: /home/romansar/public_html/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/admin/lists-fix.php سپس خط 46 فایل که به شکل $where = wpp_posts_where( $where ); هست رو به شکل زیر ویرایش کنید. $where = wpp_posts_where( $where, $wp_query ); و فایل رو ذخیره کنید.
  7. 2 points
    سلام و خسته نباشید کسی افزونه عضویت ویژه خوب سراغ داره معرفی کنه هم پولی معرفی کنید هم رایگان ممنون از شما
  8. 2 points
    اگه بخواهید از هوک استفاده کنید کد به صورت زیر میشه add_action( 'wp_authenticate' , 'check_custom_authentication'); function check_custom_authentication (&$mobid ) { global $wpdb; if(!is_numeric($mobid) or strlen($mobid)!=11) return; $user_query = get_users(array('meta_key' => 'mpmobile', 'meta_value' => $mobid)); if ( ! empty( $user_query) ) $mobid = $user_query[0]->data->user_login; } کد شما هم به صورت زیر میشه // shortcode login form add_shortcode('newloginform','myplugin_add_login_fields'); add_action( 'login_form', 'myplugin_add_login_fields' ); function myplugin_add_login_fields() { if ( isset( $_POST['wp-submit'] )) { $mobid = $_POST['mpmobile']; $redirectt = $_POST['redirect']; $formpwd = $_POST['pwd']; if ( ! empty($mobid) || ! empty($formpwd) ) { $user_query = get_users(array('meta_key' => 'mpmobile', 'meta_value' => $mobid,'fields'=>['user_login'])); if ( ! empty( $user_query) ) { $creds = array(); $creds['user_login'] = $user_query[0]->user_login; $creds['user_password'] = $formpwd; $creds['remember'] = false; $user = wp_signon( $creds ); echo $user; if ( is_wp_error($user) ) { $tiny_error = $user->get_error_message(); } else { wp_redirect($redirectt); echo $redirectt; } } } else { echo 'این شماره در سیستم ثبت نشده است.'; } }else{ echo 'شماره تلفن همراه یا پسورد وارد نشده است.'; } ?> <form id="login-form" action="<?php //echo wp_login_url();?>" method="post"> شماره همراه : <input type="text" name="mpmobile" /> پسورد : <input id="login-password" type="password" name="pwd" /> <input type="text" name="redirect" value="/wp-admin/"> <input id="login-submit" type="submit" name="wp-submit" value="ورود" /> <a id="membership" href="<?php echo wp_login_url();?>?action=register">عضویت</a> <a href="<?php echo wp_login_url();?>?action=lostpassword">رمز خود را فراموش کرده ام!</a> </form> <?php }
  9. 2 points
  10. 2 points
    ممنون رایگانش که اصلا به درد نمیخوره باز پولیش بدک نیست ولی اکثر سایت ها از اینا استفاده نمیکنن
  11. 2 points
    سلام و خسته نباشید تو سایت نی نی سایت یه بخش هست به اسم تبادل نظر که در واقع انجمن سایت این به نظرم افزونه پرسش و پاسخ درست کرده؟ نظر شما چی هستش و چطور این ساخته
  12. 2 points
    سلام سایدبار از کجا حذف کردین؟ابزارک هارو غیرفعال کردین؟ میشه لینک سایت بفرستین یا شات بگیرین
  13. 2 points
    ببینین WP_SIGNON 2 تا پارامتر میگیره user_login و password خب حرکت شما این هست که از شماره موبایل به user_login برسین تا بتونین لاگین رو انجام بدین برای این کار با استفاده از شماره موبایل که تو جدول usermeta هست user_id رو بدست میارین و از طریق این user_id هم user_login مرتبط با اون شماره موبایل رو بدست میارین بعد با استفاده از user_loogin وpassword که کاربر وارد کرده به تابع wp_signop ارسال میکنین در صورتی که یوزر و پسورد صحیح باشه(برای 1 کاربر ) باشه لاگین میشه این برای زمانی هست که بخش لاگین رو خودتون نوشته باشین اگه میخواهید برای لاگینهای دیگه یا لاگین وردپرس این کار رو انجام بدین باید از هوک زیر استفاده کنید add_action( 'wp_authenticate' , 'check_custom_authentication' );
  14. 2 points
  15. 2 points
    جایگیری هدیینگ زیاد مهم نیست البته نه در این حد که داخل تگ breadcrumbs قرار بدین بهشون بگین که با یک شرطی گذاری درست سایت رو سئو کنند تگ h1 در صفحه اول سایت باید بعنوان لوگو یا عنوان اصلی استفاده بشه و در صفحات داخلی باید عنوان مطلب H1 باشه نه مسیر نقشه سایت breadcrumbs
  16. 2 points
    سلام میشه کامل توضیح بدید و لینک سایت بفرستین
  17. 2 points
    شما اگه بخوای سرور داخلی راه بندازی حداقل بالای7میلیون پول میخوای که کم کم اش سرمایه کنی حالا من کم گفتم و یه نفر میخواد که فقط کارش سرور و سایت باشه به نظر بنده رو هاست یا سرور های ارائه دهنده برین به صرفه تر هستش و پشتیبانی هم داره و دردسرش هم کم
  18. 1 point
    مجددا سلام یه ایده‌ای که خودم چند وقتی هست دنبالشم و برای سایت خودم دارم بهش فکر می‌کنم، یه بخشی رو برای معرفی کاربر برتر ماه قرار بدید. برای یوزر فرندلی کردن یه سایت تفریحی شاید بیشتر بشه روی کامنت‌ها و ارسال پست مهمان مانور داد، می‌تونید بخشی رو در قالب تعبیه کنید، که در ماه با توجه به تعداد کامنت‌های مفید و مطالب ارسالی کاربر، یه هر نفر یک امتیازی بده و حالا بعد مدیر وبسایت با توجه به این امتیازات ماهانه یه جایزه یا خدمتی رو به کاربرش بده (میتونه جایزه‌ی نقدی باشه، معرفی کاربر یا...) در حقیقت بخشی باشه که کاربران برتر ماه رو نمایش بده در وبسایت، چند وقتی هست دنبال چنین پلاگینی هستم ولی هنوز پیداش نکردم خودم (یهو به ذهنم رسید گفتم شاید این ایده به درد شما بخوره ازش استفاده کنید در قالبتون) هرچند میشه قالب رو با بادی‌پرس هم سازگار کرد، اما در این صورت دیگه از موضوع اصلی که همون قالب تفریحی هست خارج میشه و میره سمت شبکه‌های اجتماعی... موفق باشید
  19. 1 point
    سلام به نظر من بهتره که از فونت ایران سنس یا ایران یکان استفاده کنی. این فونت ها ظاهر زیبایی دارن و قالبت رو کاربرپسند میکنن. من تو سایتم ( www.poyeh.com ) قبلا از فونت یکان استفاده میکردم اما الان از ترکیب دو فونت ایران سنس و ایران سنس دست نویس استفاده میکنم. و این فونت ها رو با افزونه font-organizer رو سایتم نصب کردم.
  20. 1 point
    من خودم سایت تفریحی دارم و منظورتون رو از کاربر محور کردن قالب میفهمم، 1-برای کاربر محور کردن شما باید یه سری ابزار های آنلاین واسه قالبتون طراحی کنید : مثل فال آنلاین ، استخاره ، تعبیر خواب ، بازی آنلاین ، قرآن آنلاین ، قیمت موبایل ، وضعیت آب و هوا ، قیمت سکه و دلار و ... 2- برای قسمت نظرات بهتره یه امکان قرار بدید که کاربر بتون فیلد های قسمت نظرات ( مثلا : آدرس وبسایت ) رو ویرایش یا تغییر بده.---- چون قالب شما مخصوص سایت های تفریحی هست ، بهتره که یه قالب زیبا برای بخش نظرات داشته باشه . ( اگه چند تا قالب داشته باشه که کاربرا بتونن خودشون به صورت دلخواه اونارو انتخاب کنن خیلی بهتره ) 3- بهتره یه قسمت بزارید که کاربر کد های آنالیز ( مثلا گوگل آنالیز ) رو در اون قرار بده ( این امکان فقط مخصوص سایت های تفریحی نیست اما خب بهتره که داشته باشه ) 4- یه پنل تنظیمات قالب برای کاربر بزارید ( احتمالا گذاشتید ) که کاربر بتونه خیلی آزادانه کارهای خودش رو روی قالب پیاده سازی کنه. 5- سعی کنید چندین دموی متفاوت بسازید و در اختیار کاربرا قرار بدید تا بتونن از اونا استفاده کنن. 6- در بخش پستها بهتره که چند تا بخش ( مثل زیر عنوان ، محتویات و منبع ) بزارید . 7- بهتره که امکان لود تنبل تصاویر رو هم ( جهت بهبود سرعت صفحه ) به قالب اضافه کنید به طوری که کاربر بتونه اون رو فعال یا غیرفعال کنه. 8- امکان قرار دادن favicon 9- قرار دادن بخش عبارات ( ترجمه ها ) برای قالب ، کاربرا میتونن از طریق این بخش هر متن یا عبارتی که در بخش های مختلف سایت هست رو تغییر بدن. 10- امکان تغییر اندازه عرض سایت ( قالب ) 11- استایل ها متفاوت و متعدد برای لیست کرن مطالب 12- استایل های متفاوت صفحه بندی 13- باز شدن به صورت لایت باکس برای تصاویر 14- استایل های متفاوت برای مطالب 15- قرار دادن یک قسمت در مطالب که وقتی صفحه اسکرول میشه ، از سمت راست یا چپ میاد و مطالب مرتبط رو نشون میده. 16- امکان قرار دادن اسلایدر های متفاوت و زیبا در دسته بندی های سایت 17- بخش های ورود و عضویت سفارشی 18- نمایش بازدید های هر پست 19- نمیدونم؟؟؟؟
  21. 1 point
    سلام اون کلمات جدا از هم فک کنم مشکل از فونتی که نصب کردی باشه. برای نصب فونت هم ( اگه میخوای بدون کدنویسی باشه ) ، میتونی از افزونه های فونت ماندگار یا فونت ارگانیزر استفاده کنی.
  22. 1 point
    سلام اگر درست متوجه شده باشم صفحات آرشیو و دسته بندی برای تبلیغات مناسب هستش که شما یک تبیلغی انجام دادین و حالا میخواین که به صفحه ای متاسب هدایت کنید بازدیدکنددگان رو برای اینکار بهترین صفحه فرود برای شما صفحات آرشیو و تگ و دسته بندی هستش مخصوصا اگر فروشگاه باشه سایتتون اما برای کاربر که به دنبال یک مقاله یا مطلب خاص هستش بهتر اینه که شما روی خود مقاله کار بکنید و برای هدایت کاربر به صفحات دیگر با کلمات کلید داخل مطلب به مطالب دیگر لینک و اشاره کنید
  23. 1 point
    پیدا کردم. باید آرگومان زیر رو به کوئری پست تایپ اضافه می کردم. 'posts_per_page' =>'1'
  24. 1 point
    دسترسی ورود را برام پ خ کنید تا براتون درستش کنم
  25. 1 point
    منظورتون کدی که نوشتین هست؟ کدتون تقریبا به صورت زیر میشه // shortcode login form add_shortcode('newloginform','myplugin_add_login_fields'); add_action( 'login_form', 'myplugin_add_login_fields' ); function myplugin_add_login_fields() { if ( isset( $_POST['wp-submit'] )) { $mobid = $_POST['mpmobile']; $redirectt = $_POST['redirect']; $formpwd = $_POST['pwd']; if ( ! empty($mobid) || ! empty($formpwd) ) { $user_query = get_users(array('meta_key' => 'mpmobile', 'meta_value' => $mobid)); if ( ! empty( $user_query) ) { $creds = array(); $creds['user_login'] = $user_query->user_login; $creds['user_password'] = $formpwd; $creds['remember'] = false; $user = wp_signon( $creds ); echo $user; if ( is_wp_error($user) ) { $tiny_error = $user->get_error_message(); } else { wp_redirect($redirectt); echo $redirectt; } } } else { echo 'این شماره در سیستم ثبت نشده است.'; } }else{ echo 'شماره تلفن همراه یا پسورد وارد نشده است.'; } ?> <form id="login-form" action="<?php //echo wp_login_url();?>" method="post"> شماره همراه : <input type="text" name="mpmobile" /> پسورد : <input id="login-password" type="password" name="pwd" /> <input type="text" name="redirect" value="/wp-admin/"> <input id="login-submit" type="submit" name="wp-submit" value="ورود" /> <a id="membership" href="<?php echo wp_login_url();?>?action=register">عضویت</a> <a href="<?php echo wp_login_url();?>?action=lostpassword">رمز خود را فراموش کرده ام!</a> </form> <?php }
  26. 1 point
    سلام به نظر من بهتره تو قالب های مجله ای بگردین و امکانات مفیدشون رو برای خودت طراحی کنی. اما به نظر من : 1- امکان نمایش دسه بندی ها و زیردسته بندی ها به صورت کشویی 2- سایدبار چسبان 3- استایل های متفاوت و زیبا برای جعبه اخبار ها 4- امکان تغییر رنگ خط دور کادرها ، و به طور کلی تغییر رنگ های تمام قسمت های سایت 5- امکان اضافه کردن فونت سفارشی ( نزاری هم فرقی نمیکنه ) 6- استای های Heading برای ابزارک ها و جعبه اخبار ها و چیز های دیگه که آقای فرشاد بهشون اشاره کردن...
  27. 1 point
    چندتا مورد رو باید بهتون بگم : اگر کسی از سایت شما مطلبی رو کپی کنه، یک امتیاز مثبت برای شما هستش. پس مطالب رو کپی کنید و داخل وبلاگتون منتشر کنین و طبیعتا لینک های داخلی که از قبل داخل متنتون بوده (اگر نیست حتما باید باشه!) یجورایی لینک داخلی محسوب می شن. اگر یک وبلاگ دائما به شما لینک بده، یکم مشکوکه! برای همین از وبسایت های مرتبط هم مطالب رو کپی کنین و داخل وبلاگتون بزارین. به این ترتیب به سایت های دیگه هم لینک داده شده و این کار طبیعی اش میکنه نوشتن مطالب یکتا برای هر وبلاگ زمان بره و نیاز به یک تیم داره که مداوم کار بکنه. اما خب طبیعتا ارزش بک لینک ها رو بالا میبره چون که بک لینک ها از یک محتوای یونیک دارن به سایت ارسال میشن. بنابراین باید بگم لینک سازی در وبلاگ هنوز هم خیلی خوبه و جواب میده. راستی برای لینک سازی اگر خیلی مشتاق هستین، این رفرنس آموزشی رو بخونین. کلی از مباحث لینک بیلدینگ رو توضیح داده..
  28. 1 point
    ممنون برای انتشار مطلبتون ولی برای دوستانی که با کدنویسی آشنا هستند پیشنهاد بنده اینه که خودشون با چند خط کد این کار رو انجام بدن
  29. 1 point
    سلام از این مسیر: کنترل پنل- مدیریت فایل ها- wp contect- و بعد themes _ وارد قالب سایتتون بشید_ در این جا کدهایی وجود داره که برای حذف سایدبار باید بخش سایدبار ازشون حذف کنید، ( البته قبل از حذف داخل اینترنت سرچ بزنید توضیحات واضحی وجود داره) در این بخش باید مشخص کنید سایدبار از یک صفحه خاص یا از تمام صفحات می خواین حذف کنید و بر اساس این نیاز اقدام به سفارشی سازی کدهاتون کنید.
  30. 1 point
    سلام و درود @afshin171 اصلا وردپرس نیست اون بخش که از افزونه استفاده کرده باشه واسش حتی PHP هم نیست.
  31. 1 point
    ممنونم از راهنماییتون-خب بلفرض ما سایت اصلی رو روی هاست خریداری شده راه اندازی کردیم-سایتی که میخواییم راه اندازی کنیم قراره دانلودی زیاد داشته باشه-میتونیم فایل سرور شو داخل مجموعه خودمون با قیمت مناسب راه اندازی کنیم