برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 15/06/97 در همه بخشها

  1. 5 points
  2. 4 points
    کش افزونه رو خالی کنید تا دوباره لینک همه پستارو پیدا کنه
  3. 4 points
    به نظرم دارین زیاد ولخرجی میکنید
  4. 3 points
    سلام من برای سایتی که طراحی کردم میخوام تنظیمات قالب براش بزارم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید
  5. 3 points
    سلام وقت بخیر ضرر نداره دوست عزیز-بنده خودم هم دارم استفاده میکنم
  6. 3 points
  7. 2 points
    به این شکل کد صفحه رو تغییر بدید. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, 'paged' => ($paged = get_query_var('paged', false)) ? absint($paged) : 1; ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <img class="card-img-top" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url(); ?>"></a> <div class="card-body"> <i><?php the_category(' , '); ?></i> </div> </div> <?php }?> </div> <div class="d-flex btnholder container justify-content-center"> <div class="navigation"> <?php wp_pagenavi(array('query' => $query_mine)); ?> </div> </div> </div> <?php get_footer(); ?>
  8. 2 points
    اگه سایتتون فارسیه فقط، نیازی به این تگ نیست
  9. 2 points
    خیر ارتباطی به کوکی نداره . الان من با مرورگر وارد سایتتون شدم همه چی اوکیه . ی نمونه هم فرستادم واستون .شما با چی سایت باز می کنید مشکل ایجاد میشه ؟؟ Doc1.docx
  10. 2 points
    سلام این قابلیت بی ضرر هست و حتی به سرعت صفحه سایتتون بهبود می‌‌بخشه اما خب توصیه میکنم که استفاده نکنید چون افرادی که سرعت اینترنت پایین دارند هنگام ورود به سایتتون ممکن که تصاویر براشون خیلی دیر لود بشه یا اصن لود نشه. ( این مورد در مورد موبایل مصداق بیشتری پیدا میکنه )
  11. 2 points
    سلام از افزونه بروکن لینک چکر ( پیوندهای شکسته ) استفاده کنید، به احتمال قریب به یقین مشکلتون حل بشه...
  12. 2 points
  13. 2 points
    سلام شما جواب مشخصی نمیدین که ولی آقای جعفری شروع کار راهنمایی کرد بقیه اش هم باید برن آموزش هارو در این زمینه ببینن
  14. 2 points
    خیلی خیلی ممنون از راهنمای تون
  15. 2 points
    خوب دوست عزیز اگه آموزشی یا راهنمای که برای شروع باشه ارسال کنید مثل این دوست عزیزمون که راهنمایی کردن .حرف خاصی دیگه ای نزدن
  16. 2 points
    کجاشو مشکل دارید؟ آموزش هست زبان اصلی مثل https://www.youtube.com/watch?v=wARM353kM8E تو youtub سرچ کنی هستش ولی پولیش هم بخوای فارسی سایت 7learn یه آموزش وردپرس داره یه قسمتش ساخت theme option هست
  17. 2 points
    سلام دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید یا آموزشی در این باره باشه ممنون میشم بگید
  18. 2 points
    سلام وقت بخیر منم میخوام اینطور بخشی بسازم ------------------ دوست عزیز خوب اگه میدونید چطور درست میشه توضیح بدین دیگه از کجا باید شروع بشه .افزونه ای داره یا ... این حرفتون که نشد راهنمایی
  19. 2 points
    سلام و خسته نباشید بنده یه فروشگاه دارم که در حال حاظر با فرم تماس یه بخش واسه خبرنامه ساختم ولی میخوام یه خبرنامه حرفه ای باشه که ایمیل سیو بشه مثل مایلر کسی افزونه خوبی سراغ داره که محدود نباشه و سایت فروشگاهی ساپورت کنه در کل چه خبرنامه ای واسه سایت فروشگاهی ووکامرس بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  20. 2 points
    اولش مشکلی نداشت ایمیل تایید فرستاد بعد که سایت ثبت کردم این صفحه اومد ایمیل تغییر هم دادم نشد.ایمیل هاست دادم ایمیل جیمیل اصلا تعجب میکنم.چون قبلا اینطور نبود ایناهم یواش یواش دارن ایران تحریم میکنن انگار بهشون هم ایمیل زدم گفتن به خاطر مسایل امنیتی و قوانین شرکتی تایید نمیشه
  21. 2 points
    مشکل از سایت نیست . مشکل از ایمیلی هست که استفاده کردید . این ایمیل به عنوان اسپم ویا ....شناسائی می کنه . به نظر ایمیل تغییر بدید اوکی میشه .
  22. 2 points
    Sorry, we can't approve your account We review all new customers in order to protect our system and others from potential spam email. Our system performs many checks and tests to determine the validity of new accounts. Unfortunately your account didn't pass those tests. If you believe that it's a mistake, please contact us at approve@mailerlite.com باید کلا شمارو تایید کنه هم ایمیل هم سایت ولی تایید نکرده
  23. 2 points
  24. 2 points
    بله دیدم کد قرار بدم ببینم اوکی میشه یا نه شما جواب گرفتین درست کار میکنه یا نه؟
  25. 2 points
    mailerlite یه خبرنامه دارم با یه ایمیل دیگه واسه یه سایت دیگه و استفاده میکنم ولی واسه این سایت فروشگاهی تایید نکرد سایت
  26. 2 points
  27. 2 points
    سلام افزونه ای هستش که بشه مثل عکس زیر یا شبیهش رو در سایت نمایش داده داد. اگه نیست چطوری میشه عکس ها رو به این صورت کرد.
  28. 2 points
    سلام تو سبک این اگه بخواین بسازین باید کد نویسی کنید ولی افزونه های زیادی در رابطه با گالری تصاویر هستش که تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید
  29. 2 points
    نمیشه انگار کاری کرد و ایندکس میشه تو یوست هم بخشی نیست متاسفانه
  30. 2 points
    من خودم ایران سنس استفاده میکنم
  31. 2 points
    ایران‌ سنس لایت (ورژن 5اش) برای من به شخصه ایران‌ سنس لایت خواناتر بود تا ایران یکان (شاید دلیلش اینه که دیگه اینقدر سایت‌ها و اپ‌ها از این فونت استفاده کردن چشمامون عادت کرده بش) ولی در کل به نظرم ایران‌ سنس مناسب‌تره.
  32. 2 points
    ایران سنس بهتره حالا هرکدوم رو انتخاب کنید. ورژن 5 هم استفاده کنید
  33. 2 points
    من افزونه مشابهی رو ندیدم که به این صورت باشه ولی میتونید با کد نویسی درست کنید. یک عرض مشخصی تعیین کنید و اسکرول افقی اضافه کنید و عکس هارو بچنید کنار هم(اگرم خواستید از وردپرس و پست هاتون کوئری بگیرید)
  34. 2 points
    ممنون از نظراتتون، هنوز منتظر نظرات بقیه دوستان هستم...
  35. 2 points
    من بعید میدونم برای سایت های غیر خبری و رسمی فونتی بهتر از ایران سانس لایت وجود داشته باشه...من توی هفته نامه ها و مجله ها هم ازش استفاده میکنم...البته این سلیقه من هست
  36. 1 point
    خوب شما افزونه WP-PageNavi رو نصب و فعال کن و کدهای برگت رو به شکل زیر تغییر بده. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <img class="card-img-top" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url(); ?>"></a> <div class="card-body"> <i><?php the_category(' , '); ?></i> </div> </div> <?php }?> </div> <div class="d-flex btnholder container justify-content-center"> <div class="navigation"> <?php wp_pagenavi(array('query' => $query_mine)); ?> </div> </div> </div> <?php get_footer(); ?>
  37. 1 point
    الان یعنی اگر کدهای مربوط به برگه کدهای زیر باشه صفحه بندی نمایش داده نمیشه درسته؟ <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <img class="card-img-top" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url(); ?>"></a> <div class="card-body"> <i><?php the_category(' , '); ?></i> </div> </div> <?php }?> </div> <div class="d-flex btnholder container justify-content-center"> <div class="navigation"> <?php numeric_posts_nav($query_mine); ?> </div> </div> </div> <?php get_footer(); ?>
  38. 1 point
    این صفحه بندی به چه شکله؟ یه عکس بفرست.
  39. 1 point
    function numeric_posts_nav($wp_query = false) { if($wp_query === false) global $wp_query; /** Stop execution if there's only 1 page */ if( $wp_query->max_num_pages <= 1 ) return; $paged = get_query_var( 'paged' ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1; $max = intval( $wp_query->max_num_pages ); /** Add current page to the array */ if ( $paged >= 1 ) $links[] = $paged; /** Add the pages around the current page to the array */ if ( $paged >= 3 ) { $links[] = $paged - 1; $links[] = $paged - 2; } if ( ( $paged + 2 ) <= $max ) { $links[] = $paged + 2; $links[] = $paged + 1; } echo '<div class="navigation"><ul>' . "\n"; /** Previous Post Link */ if ( get_previous_posts_link() ) printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_previous_posts_link('Previous') ); /** Link to first page, plus ellipses if necessary */ if ( ! in_array( 1, $links ) ) { $class = 1 == $paged ? ' class="active"' : ''; printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( 1 ) ), '1' ); if ( ! in_array( 2, $links ) ) echo '<li>…</li>'; } /** Link to current page, plus 2 pages in either direction if necessary */ sort( $links ); foreach ( (array) $links as $link ) { $class = $paged == $link ? ' class="active"' : ''; printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $link ) ), $link ); } /** Link to last page, plus ellipses if necessary */ if ( ! in_array( $max, $links ) ) { if ( ! in_array( $max - 1, $links ) ) echo '<li>…</li>' . "\n"; $class = $paged == $max ? ' class="active"' : ''; printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $max ) ), $max ); } /** Next Post Link */ if ( get_next_posts_link() ) printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_next_posts_link('Next') ); echo '</ul></div>' . "\n"; } این میشه تابع. بعد اون متغییری که توش یه آبجکت از WP_Query رو ساختی پاس میدی بهش. <? numeric_posts_nav($query_min); ?>
  40. 1 point
    خوب پس باید به تابعی که استفاده میکنید این قابلیت اضافه بشه.
  41. 1 point
    شم از چه پلاگینی برای نمایش Pagination استفاده میکنید؟
  42. 1 point
    ارور های موجود در پنل گوگل وبمستر مهمه (البته نه همه) و باید بررسی بشه نگران این موارد معمول نباشید
  43. 1 point
    کد زیر رو به style.css خود اضافه کنید تا نوار مربوطه حذف شود nav#top-nav{ display:none; } اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  44. 1 point
    در پنل سایت قسمت کاربران به صورت پیشفرض همه ی کاربران میتونن نظر خودشونو ارسال کنن با این تفاوت که اگر کاربر وارد پنلش بشه دیگه در قسمت نظرات ازش ایمیل و نام و ... گرفته نخواهد شد (چون در هنگام عضویت این مقادیر رو ثبت کرده است و سیستم خودش تشخیص خواهد داد) ولی اگ عضو نباشد نام و ایمیل و ادرس وبسایت رو از کاربر خواهد گرفت سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  45. 1 point
    وقت بخیر کد زیر رو جایگزین کنید درست میشه <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=<?php bloginfo( 'charset' ); ?>"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no" > <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8"> <title><?php bloginfo("name");wp_title(); ?></title> <?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( "comment-reply" ); ?> <?php wp_head(); ?> </head> با قرار دادن این کد صد در صد مشکلتون حل میشه اگه حل نشد باید تنظیمات افزونه ی یاست سئو رو تغیر بدین تا در برگه ی عنوان title رو بگیره اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  46. 1 point
    وبسیما و دارکوب به نظرم خیلی عالی هستن نسبت به سایر در ضمن حواست باشه تو این زمینه زیاد کلک میزنن و اختصاصی طراحی نمیکنن پول مفت میگیرین بعضی ها
  47. 1 point
    وقت بخیر با کمال میل به صورت پیشفرض در تمامی پوسته های وردپرس قابلیت عضویت وجود داره و بسته به قالبی که نصب کردین، استایل ورود و خروج متفاوتی داره ادرس سایت رو ارسال کنین تا کد و مسیر قرار گیریشو خدمتتون عرض کنم اگه مشکلی داشتین از من بپرسین حتما پاسخگو خواهم بود
  48. 1 point
    صفحه ای که وجود نداره طبیعتا 404 هست. بعد از این حرکت فقط 1 پست توی حلقه اصلی وجود داره طبیعتا فقط سایت 1 صفحه داره و صفحه 2 به بعد وجود نداره.
  49. 1 point
    سلام من چهار تا فونت برای نصب روی سایتم انتخاب کردم که میخوام یکیشون رو رو سایت نصب کنم : 1- ایران سنس 2- ایران سنس نازک ( لایت ) 3- ایران یکان 4- ایران یکان نازک خودم به شخصه از ایران یکان نازک به دلیل خوانایی خوبش خوشم اومد اما خواستم نظر شما رو هم بدونم :
  50. 1 point
    سلام . ترجیح بنده برای سایت های این چنینی ایران سنش می باشد و برای سایت های خبری ایران یکان ... موفق باشید