برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 09/07/97 در همه بخشها

  1. 4 points
    داده ترین راهش استفاده از تگ small هست <p><small>[text* your-name placeholder "نام شما"] </small></p> روش بعدی استفاده از css هست div.p { font-size: 15px; }
  2. 4 points
    سلام و درود @sata به جاش باید کد زیر رو بنویسید. <?= parsidate('Y') ?>
  3. 3 points
    سلام و درود @amgh این میگه یه تابع که توی فایل های وردپرس تعریف شده، تعریف نشده. شما یه بار دیگه وردپرس رو نصب کن. از اینجا بگیر.
  4. 2 points
    شما فکر می کنم قضیه رو اشتباه متوجه شدیه (اگه درست فهمیده باشم). باید فایل ایندکس رو بگذاری سرجاش باشه بدون تمپلت نیم و در عوض از توی تنظیمات برای صفحه اصلی یه برگه رو انتخاب کنی. بعد یه تمپلت مجزا بسازی که کارش نمایش هوم باشه و اون برگه ای که برای هوم انتخاب کرده بودی رو تنظیم کنی که از این تمپلت استفاده کنه. اینجوری ایندکس همون مطالب بلاگ رو میاره براتون. ینی در واقع هرچی گذاشتی توی فایل ایندکس رو ببر یه تمپلت دیگه بکن و برای اون برگه ای که برای هوم تنظیم میکنی ازش استفاده بکن.
  5. 2 points
    سلام. این کار رو نکنید بهتره، برای سئوی سایت خیلی بده که یه محتوا رو از طریق 2 تا دامنه لود کنید. کاری که باید بکنید اینه که دامنه دوم رو با htaccess ریدایرکت کنید به دامنه اول. اما اگر می خواید انجامش بدید این کد رو ویرایش کنید و بزارید توی فایل کانفیگ وردپرس wp-config.php : define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress'); define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/path/to/wordpress');
  6. 2 points
    الان دقیقا کدوم قسمت استایل نگرفت ؟؟ وکامرس ی استایل پیش فرض میده که الان صفحه شما اون استایل پیش فرض گرفته و اگه مشکلی تو نمایش وجود نداره دیگه خودتون باید فیکسش کنید با css . حال بفرمایید دقیقا کدوم قسمت ها مشکل داره تا بتونیم راحتتر راهنماییتون کنیم ؟؟
  7. 2 points
    سلام و درون @kingblog فک میکنم فرم ها از بالا به پایین سابمیت بشه. در نتیجه اگر جاشون عوض بشه توی DOM میتونید ترتیب رو درست دریافت کنید. فقط شما باید name اون چک باکس ها رو آرایه بذارید. <input name="tick[]" type="checkbox"> <input name="tick[]" type="checkbox"> <input name="tick[]" type="checkbox">
  8. 2 points
    سلام .کد get_gallery_attachment_ids() داپلیکت شده به جاش get_gallery_image_ids() استفاده میشه . لینک زیر هم می تونید برای راهنمایی بیشتر مطالعه بفرمایید . https://stackoverflow.com/questions/50305855/wc-productget-gallery-attachment-ids-is-deprecated-since-version-3-0
  9. 2 points
    وقت بخیر . معمولا صفحه ورود با برگه میسازن و ایجاد صفحه 404 هم با صفحه 404.php مسازن . هر مطلبی پیدا نشد خودش redirect میشه به صفحه 404 . و اگر هم ادرس صفحه می خواید همون بالا توقسمت url می تویند ادرس بگیرید استفاده کنید
  10. 2 points
    @behradhidden سلام شما از داخل تنظیمات ووکامرس میتونید خرید بدون عضویت رو تو سایت فعال کنید. اینطوری دیگه نیاز نیست که کاربر حتما برای خرید عضو سایت باشه. از این بخش: ووکامرس-> پیکربندی-> حساب کاربری & حریم خصوصی -> و تیک این قسمت رو بزنید: اجازه به مشتریان برای ثبت سفارش بدون نیاز به نام نویسی. همچنین یه سری آپشن های دیگه هم داره که میتونید با توجه به نیازتون فعال یا غیرفعال کنید. موفق باشید...
  11. 2 points
    شما با استفاده از پلاگینهای مدیریت نقش میتونین سطوح کاربری مختلف ایجاد کنید مثل پلاگین: User Role Editor https://en-ca.wordpress.org/plugins/user-role-editor/ سوالتون کمی گنگ هست بیشتر توضیح بدین. برای ایجاد برگه شما از منو گزینه ایجاد برگه میتونین برای خودتون برگه ایجاد کنید . یا با استفاده از ایجاد فایل در برگه قالب و قرار دادن یک مقدار بنام Template Name <?php /*Template Name:tpl_name*/ get_header(); //کدهای شما get_footer(); ?>
  12. 2 points
    سلام دوتا راه داره اول دوم استفاده از اکشن‌ها این کد مسئول نمایش قسمت تب‌ها هستش، در فایل content-single-product.php /** * woocommerce_after_single_product_summary hook. * * @hooked woocommerce_output_product_data_tabs - 10 * @hooked woocommerce_upsell_display - 15 * @hooked woocommerce_output_related_products - 20 */ do_action( 'woocommerce_after_single_product_summary' ); خود woocommerce_output_product_data_tabs سه قسمت داره اول توضیحات، نظرات و اطلاعات اضافی حالا میام از قسمت تب‌ها توضیحات و اطلاعات اضافی رو حذف می‌کنیم بعد هم اونها رو دوباره خارج از تب فراخوانی می‌کنیم function woo_remove_product_tabs( $tabs ) { unset( $tabs['description'] ); unset( $tabs['additional_information'] ); return $tabs; } add_filter( 'woocommerce_product_tabs', 'woo_remove_product_tabs', 98 ); add_action( 'woocommerce_after_single_product_summary', 'woocommerce_template_single_excerpt', 8 ); // add_action( 'woocommerce_after_single_product_summary', 'woocommerce_output_product_data_tabs', 10 ); add_action( 'woocommerce_after_single_product_summary', 'woocommerce_product_additional_information_tab', 12 );
  13. 1 point
    نصب و فعال کنید. بعد به نوار کناری داشبورد وردپرستون اضافه میشه. کلیک کنی میاره themes میری داخل اون بعد پوسته مورد نظر رو انتخاب میکنی برای ادیت. اونجا به صورت جدولی هست که به جای فلان جمله انگلیسی چه جمله ی فاری ای قرار بگیره. بعد ذخیره میکنی
  14. 1 point
    Loco Translate این افزونه رو نصب کنید ، بعد از طریق این میتونید فایل زبان رو ویرایش کنید. ببینید اونجا هست یا نه
  15. 1 point
    کد اولیه بنده یه خطای دیگه هم داشت مجدد اصلاح کردم.
  16. 1 point
  17. 1 point
    $(window).scroll(function() { var scTop = 125; for(var x = 1; x <= 5; x++) { if($(this).scrollTop() > scTop) $("#side-bar span:nth-child("+x+")").addClass('active'); if($(this).scrollTop() < scTop) $("#side-bar span:nth-child("+x+")").removeClass('active'); scTop += 125; } });
  18. 1 point
    روی اینترنت شما میتونین قالبهای زیادی برای شرکتهای طراحی سایت ببینین و ازشون ایده بگیرین چیزی که مهمه اینه که کاربر برای چه چیزی به سایت شما میاد همونو براش بولد کنین.وقتی همه چیز دم دست و جلو چشم باشه کاربر ارتباط بیشتری باهاش پیدا میکنه استفاده از عکسها و افکتهای مناسب این ارتباط رو بیشتر میکنه
  19. 1 point
    رو همین قالب پیشفرض باشه ، تمام پلاگیناتون و غیر فعال کنید، پیوندهای یکتارو ذخیره کنید. ببینید بازم این مشکل هست قبل از غیر فعال کردن پلاگینا از دیتابیس تون بک آپ بگیرید.
  20. 1 point
    سلام و درود از لحاظ ظاهری، استایل قالب سایتتون باید بهبود پیدا کنه. طبق چیزی که من در تست جی تی متریکس سایت شما دیدم ، حجم صفحتون نسبت به تعداد المان هایی که به کار بردین بالاست ، البته حجم بدی نیست ولی به هر حال باید از طریق بهینه سازی تصاویر بهبود پیدا کنه.
  21. 1 point
    جالبه که این همه سایت فریلنسر داریم. تو همه کاری دست زیاد شده و ایده ای که تازه اجرایی میشه سریع چند نمونه از روش میزنن این سود طرفین رو کنم نمیکنه چه فایده ای داره؟
  22. 1 point
    ستونی که نمی خواید نمایش بده کلاسشو پیدا کنید display :none کنید و ستونی که می خواید فول عرض بشه width:100% کنید .
  23. 1 point
    وقت بخیر سعی کنید صفحه 404 رو با کد نویسی داخل فایل 404.php انجام بدین اگر سوالی داشتید بفرمایید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  24. 1 point
    با سلام به صورت پیشفرض می باست که فایل 404.php در قالب شما وجود داشته باشه و محتویات این صفحه به نمایش در بیاد. اگر از page template استفاده می کنید، از افزونه زیر کمک بگیرید. 404page
  25. 1 point
    فقط این افزونه نیست خیلی از سایتها اصلا این افزونه رو نداشتن بیشترین احتمال استفاده از افزونه یا پوسته های نال هست. خود سرورتون میتونید تیکت و درخواست شل اسکن امنیتی بدید.