برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 14/07/97 در همه بخشها

  1. 4 points
    rewrite یک سری توابع مجزی برای مدیریت آدرسها در وردپرس هست با htacces هم میشه این کار رو انجام داد. htaccess ربطی به xml نداره دستورات خودشو داره.
  2. 4 points
    .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea .contact_us_div_class input::-webkit-input-placeholder ,.contact_us_div_class textarea::-webkit-input-placeholder{ font-size: 10px!important; } این استایل رو به انتهای فایل rtl.css اضافه کنید
  3. 4 points
    @nanesalemtabriz سلام شیوه کار هر شخص ممکنه متفاوت باشه ولی بطور کلی من فکر میکنم که باید اینطور باشه. مشخص کردن هدف سایت با توجه به هدف مشخص شده تعیین دامنه برای سایت تهیه دامنه تهیه هاست باتوجه به منابعی که مورد نیاز هست تشخیص بهترین راه برای اجرا پروژه که این میتونه با توجه به هدف تولید پروژه متفاوت باشه. مثلا اگه پروژه ای باشه که شخص نیاز داشته باشه سایتی مثل youtube داشته باشه دیگه اینجا وردپرس یک انتخاب اشتباه میتونه باشه راه اندازی سیستم مدیریت محتوا یا شروع کدنویسی بستر مورد نیاز برای ران کردن سایت نصب قالب و پلاگین های مورد نیاز یا کدنویسی frontend و امکاناتی که سایت باید داشته باشه تست رفع اشکالات احتمالی رونمایی موفق باشید...
  4. 4 points
    این کدو تو فایل فانکشن تون قرار بدین if ( ! class_exists( 'CT_TAX_META' ) ) { class CT_TAX_META { public function __construct() { } // Initialize the class and start calling our hooks and filters public function init() { add_action( 'category_add_form_fields', array ( $this, 'add_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'created_category', array ( $this, 'save_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'category_edit_form_fields', array ( $this, 'update_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'edited_category', array ( $this, 'updated_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'admin_enqueue_scripts', array( $this, 'load_media' ) ); add_action( 'admin_footer', array ( $this, 'add_script' ) ); } public function load_media() { wp_enqueue_media(); } // Add a form field in the new category page public function add_category_image ( $taxonomy ) { ?> <div class="form-field term-group"> <label for="category-image-id"><?php _e('Image', 'Personal-blog'); ?></label> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" class="custom_media_url" value=""> <div id="category-image-wrapper"></div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </div> <?php } //Save the form field public function save_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; add_term_meta( $term_id, 'category-image-id', $image, true ); } } // Edit the form field public function update_category_image ( $term, $taxonomy ) { ?> <tr class="form-field term-group-wrap"> <th scope="row"> <label for="category-image-id"><?php _e( 'Image', 'Personal-blog' ); ?></label> </th> <td> <?php $image_id = get_term_meta ( $term -> term_id, 'category-image-id', true ); ?> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" value="<?php echo $image_id; ?>"> <div id="category-image-wrapper"> <?php if ( $image_id ) { ?> <?php echo wp_get_attachment_image ( $image_id, 'thumbnail' ); ?> <?php } ?> </div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </td> </tr> <?php } // Update the form field value public function updated_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', $image ); } else { update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', '' ); } } //Add script public function add_script() { ?> <script> jQuery(document).ready( function($) { function ct_media_upload(button_class) { var _custom_media = true, _orig_send_attachment = wp.media.editor.send.attachment; $('body').on('click', button_class, function(e) { var button_id = '#'+$(this).attr('id'); var send_attachment_bkp = wp.media.editor.send.attachment; var button = $(button_id); _custom_media = true; wp.media.editor.send.attachment = function(props, attachment){ if ( _custom_media ) { $('#category-image-id').val(attachment.id); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); $('#category-image-wrapper .custom_media_image').attr('src',attachment.url).css('display','block'); } else { return _orig_send_attachment.apply( button_id, [props, attachment] ); } } wp.media.editor.open(button); return false; }); } ct_media_upload('.ct_tax_media_button.button'); $('body').on('click','.ct_tax_media_remove',function(){ $('#category-image-id').val(''); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); }); // Thanks: http://stackoverflow.com/questions/15281995/wordpress-create-category-ajax-response $(document).ajaxComplete(function(event, xhr, settings) { var queryStringArr = settings.data.split('&'); if( $.inArray('action=add-tag', queryStringArr) !== -1 ){ var xml = xhr.responseXML; $response = $(xml).find('term_id').text(); if($response!=""){ // Clear the thumb image $('#category-image-wrapper').html(''); } } }); }); </script> <?php } } $CT_TAX_META = new CT_TAX_META(); $CT_TAX_META -> init(); } بجای category ، توی کدی که فرستادم باید اسم تاکسونامی تون و بزارید.
  5. 4 points
    سلام ، با کدی که فرستادم میتونید همه ی دسته ها تو سطح اول و بگیرید. $terms = get_terms( array( 'taxonomy' => '$taxonomy', 'hide_empty' => false, 'parent' => 0 ) ); و با این کد ، دسته ها و زیردسته ها رو نمایش میده foreach($terms as $term){ echo "<li><a href='".get_term_link( $term->term_id,'$taxonomy' )."'>$term->name</a>"; $chterms = get_terms( array( 'taxonomy' => 'product_cat', 'hide_empty' => false, 'parent' => $term->term_id ) ); if($chterms){ echo "<ul class='child'>"; foreach($chterms as $ch){ echo "<li ><a href='".get_term_link( $ch->term_id,'$taxonomy' )."'>$ch->name</a></li>"; } echo "</ul>"; } } echo "</li>"; }
  6. 3 points
    اگر اسم کلاس والدتون contact_us_div_class هست باید به این صورت تو فایل استایل بنویسید .contact_us_div_class p{ font-size:13px!important; }
  7. 3 points
    برای ایجاد بک گراند گرادیانت مثال زیر به شما کمک میکنه https://codepen.io/BangEqual/pen/VLNowO
  8. 2 points
    سلام و درود @iranibonsai این هشدار توی ورژن 7.2 زبان PHP اضافه شده نسخه PHP رو به 7.1 یا 7.0 تنزل بدید.
  9. 2 points
    یکی از دلایلش تعداد فایلهای js و css هست که در برگه های شما وجود داره بهتره تا اونجا که میشه این فایلها رو با هم ادغام و minify کنید سعی کنید در برگه هاتون inline css کمتری وجود داشته باشه سعی کنید عکسها رو (optimize)کم حجم کنید سعی کنید از browser cach استفاده کنید
  10. 2 points
    ببینید دوست عزیز شما باید باتوجه به امکاناتی و خدماتی که قصد دارید توی سایت داشته باشید پلاگین نصب کنید. ممکنه سایت شما بخش فروشگاهی٬‌شرکتی یا آموزشی باشه که هر کدوم از این سایت ها خب میتونن خدمات خاص خودشون رو داشته باشن نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید. ولی مثلا یه سایت خوب حتما نیاز به پلاگین seo داره یه سایت خوب حتما باید بهینه باشه یه سایت خوب باید از هاست خوب و با کیفیتی استفاده کنه یه سایت خوب باید اورجینال باشه و...
  11. 2 points
    @cloudgamer شما یه فایل به اسم single.php درست کنید داخل روت قالب و سپس کد زیر رو داخلش قرار بدید: <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div> <?php the_content(); ?> </div> <?php endwhile; endif; ?> خب حالا یکی از نوشته های سایتتون رو باز کنید. باید کانتنت مقاله نمایش داده بشه.
  12. 2 points
    @abarking سلام میتونید از این پلاگین استفاده کنید: https://wordpress.org/plugins/native-emoji/
  13. 2 points
    سلام و درود @iwf2050 والا کدهای اون رو دقیقا پیدا نکردم ولی قطعا هدف شما افکتی بود که داده اونو براتون مثال زدم. https://jsfiddle.net/mehran_b/kw5dLuah/16/
  14. 2 points
    سلام و درود @miraziz add_action('pre_get_posts', function(&$query) { if($query->is_home() || $query->is_search() /* Search Result Page */ || $query->is_year() /* Year Archive */ || $query->is_month() /* Month Archive */ || $query->is_author() /* Author Archive */ || $query->is_post_type_archive() /* Post Type Archive */) $query->set('cat', '-1261'); });
  15. 2 points
    از این کد استفاده کنید: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] و کد خودتون رو پاک کنید. اگه نتیجه نداد پلاگین Really Simple SSL رو نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدید.
  16. 2 points
    کدهای شما قطعا داخل یه wraper هست مثلا یک div <div> <p>[text* your-name placeholder "نام شما"] </p> <p>[tel* tel-872 placeholder "شماره تماس شما"]</p> <p>[textarea your-message placeholder "پیغام خود را وارد کنید"] </p> <p>[submit "ارسال پیغام"]</p> </div> به این div یه کلاس بدین مثلا contact_us_div_class حالا کدهای شما باید به صورت زیر تغییر داده بشه <style> .contact_us_div_class { font-size: 15px; } </style> <div class="contact_us_div_class"> <p>[text* your-name placeholder "نام شما"] </p> <p>[tel* tel-872 placeholder "شماره تماس شما"]</p> <p>[textarea your-message placeholder "پیغام خود را وارد کنید"] </p> <p>[submit "ارسال پیغام"]</p> </div> از دلایل کار نکردن تگ smsll یا css میتونه تاثیرات فریمورکهای جاوا اسکریپت باشه که در زمان اجرا اعمال تغییرات میکنن
  17. 2 points
    شما فکر می کنم قضیه رو اشتباه متوجه شدیه (اگه درست فهمیده باشم). باید فایل ایندکس رو بگذاری سرجاش باشه بدون تمپلت نیم و در عوض از توی تنظیمات برای صفحه اصلی یه برگه رو انتخاب کنی. بعد یه تمپلت مجزا بسازی که کارش نمایش هوم باشه و اون برگه ای که برای هوم انتخاب کرده بودی رو تنظیم کنی که از این تمپلت استفاده کنه. اینجوری ایندکس همون مطالب بلاگ رو میاره براتون. ینی در واقع هرچی گذاشتی توی فایل ایندکس رو ببر یه تمپلت دیگه بکن و برای اون برگه ای که برای هوم تنظیم میکنی ازش استفاده بکن.
  18. 2 points
  19. 2 points
    سلام . خب شاید کوئری اون قسمت به این صورت که فقط محصولات ساده رو نمایش بده نه محصول متغیر . و یا شاید محصولات غیر تخفیفی رو نمایش میده و... باید کدش چک شه بببینم به چه صورت . البته اگه محصول متغیر درست ایجاده کرده باشید .
  20. 1 point
    سلام قبل از هر تغییری در فایل htaccess حتما یک کپی ازش بگیرید چون ممکنه سایت رو بخابونه. کدها بنظر درست هست ولی کپی از فایل فراموش نشه.
  21. 1 point
    وقت بخیر دوست عزیز @Ali Brm تاپیک زیر رو بررسی کنید شاید مشکلتون باهاش حل شد ولی اگه حل نشد باید بررسی بشه که در صورت تمایل خصوصی در تماس باشید توجه داشته باشید که همیشه ویروس به فایل های قالب و افزونه و وردپرس تزریق نمیشه امکان داره که دیتابیستون ویروسی شده باشه سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  22. 1 point
    سلام با هوک بر روی تابع pre_get_posts میتونید هر چیزی رو از بخش جستجو تغییر بدید
  23. 1 point
  24. 1 point
    سلام علیکم خیر این ها رو نداشتیم ولی مشکل رو حل کردیم دوستانی که دچار این مشکل هستند این کارها رو انجام بدن: 1. بکاپ از هاست و دیتابیس 2. حذف قالب و افزونه ها از طریق هاست 3. حذف وردپرس (البته دو پوشه Wp-content و wp-config) رو حذف نکنید. کپی بگیرید و بعد اسکن کنید. بعد فایل های آپلودی مثل تصاویر رو بعدا آپلود کنید. 4. از سیستمی غیر از سیستم خودتون سایت رو باز کنید و ببینید به چه صفحه ای ریدایرکت میشه (سورس پیجتون رو باز کنید و آدرسی که ریدایرکت میشد پیدا کنید؛ یک فایل جاوا اسکریپت باید باشه) 5. حالا پس از حذف قالب و افزونه ها، دوباره وردپرس را به صورت دستی نصب کنید (قبل از نصب؛ تمام رمزها را عوض کنید مثل رمز هاست، دیتابیس؛ ایمیل ها و...) 6. افزونه Better Search Replace را نصب کنید و سپس اقدام به جستجوی فایل مخرب کنید و تمام فایل های یافت شده با اون رو با یک اسپیس جایگزین کنید. اگر تمام مراحل رو به درستی انجام داده باشید؛ به همین راحتی از شر این ویروس خلاص میشید. در نهایت از افزونه های امنیتی هم استفاده کنید که دیگه دچار این مشکل نشید ان شاءالله موفق باشید.
  25. 1 point
    با سلام شرط بذارید با id دسته بندی , مثال با آیدی دسته بندی 4 if (in_category(4)){ // کد شما }
  26. 1 point
    @javadmezgi خواهش میکنم. این کد رو هم تو مسیری که گفتم قرار بدید: .megamenu .menu-col a { margin-right: 8px; margin-left: 8px; }
  27. 1 point
    دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که خروجی اشتباه تو لوکال دریافت میکردید. باید بررسی بشه. ولی الان تو همین فایل هم که من دارم میبینم برای نمایش محتوای پست ها شما از حلقه استفاده نکردید. این کد رو جایگزین کنید و تست بگیرید: <div id="content"> <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div id="content-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></div> <div id="content-img"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div> <div id="content-matlab"> <?php the_excerpt();?> <div class="content-menu"></div> </div> <div class=""> <?php the_content(); ?> </div> <div id="content-meta"> <p>نویسنده: <?php the_author();?> | تاریخ انتشار: <?php the_time('y/m/d')?> | تعداد نظرات: <?php comments_popup_link(); ?> | <?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> </p> </div> <?php endwhile; endif; ?> </div>
  28. 1 point
    @javadmezgi سلام به انجمن خوش آمدید. برای حل مشکل و نمایش زیر منو ها در یک خط لطفا این کد رو به فایل style.css قرار بدید. save کنید و خروجی رو مشاهده کنید. .megamenu .menu-col { display: contents !important; }
  29. 1 point
    سلام من بعد از روز ها گشتن بلاخره فهمیدم چرا اینجوری شده و با وجود اینکه سوال شما قدیمیه ولی زمانی که در گوگل سرچ میکنی صفحه اول میاد و خیلیا دنبال جواب میان اینجا من مدتی پیش به دلایلی در فایل wp-config این یک سری کد وارد کرده بودم که دلیل این مشکل کوکی یکی از کدهایی بود که داخل اونا بودن define("COOKIE_DOMAIN", "yourdomain"); این کدو وردارید از تو فایل wp-config مشکلتون حل میشه
  30. 1 point
    وقت بخیر فایل های css رو باید در فایل style.css و یا rtl.css قرار بدین کد های نوشته شده رو باید در قسمت header.php بزارین فونت هارو هم باید داخل پوشه ی font قرار بدین اگرم به مشکل خوردین دقیق تر بپرسین راهنماییتون کنم موفق باشید
  31. 1 point
    سلام و درود @moitb باید یه فایل error_log کنار همین فایل wp-login.php توی روت وردپرس ایجاد بشه. ببینید پیدا میکنید فایل error_log رو.
  32. 1 point
    وقت بخیر با جوملا زیاد کار نکردم ولی اگه از مطالب و رسانه هاتون خروجی xml بده به راحتی میتونین منتقلش کنین تمامی تصاویر، برچسب ها ، نوشته ها، دسته ها ، رو باید خروجی بگیرین و به وبسایت وردپرسیتون درون ریزی کنید توجه داشته باشید که برای این کار بهتره یه بار روی یه ساب دومینی تست کنین اگه موفق به انتقال کامل شدین اونوقت سایت اصلیتونو منتقل کنید بازم نیاز ب راهنمایی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  33. 1 point
    سلام. چک کنید ببینید داخل دایکتوری wp-includes فایل nav-menu.php وجود داره؟!؟!
  34. 1 point
    وقت بخیر اگه وبسایتتون وردپرس هستش از روش زیر میتونین مشکلو حل کنین در فایل فانکشن خود در قسمت کد های مربوط به ابزارکتون از کد های زیر استفاده کنید 'before_title' => "<h3>", 'after_title' => "</h3>", و در بخش اول شروع کد های html خود را وارد کنید و در قسمت دوم پایان کد html خود را وارد کنید اگه سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  35. 1 point
    همون دیگه خوب منم نمیدونم این قضیه رو. ولی بذار یه حدسی بزنم. <?php /* Template Name: blog */ ?> <?php /** * The main template file. * * This is the most generic template file in a WordPress theme * and one of the two required files for a theme (the other being style.css). * It is used to display a page when nothing more specific matches a query. * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists. * * @link https://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy * * @package Fabthemes */ get_header(); ?> <div id="primary" class="content-area"> <main id="main" class="site-main" role="main"> <?php $showintro = ft_of_get_option('fabthemes_intro',''); if($showintro == 1) { ?> <!-- Welcome section --> <section id="intro" class="centered"> <h2> <?php echo ft_of_get_option('fabthemes_intro_text',''); ?> </h2> </section> <?php } ?> <?php $showfolio = ft_of_get_option('fabthemes_portfolio',''); if($showfolio == 1) { ?> <!-- Portfolio grid section --> <section id="portfolio" class="home-section"> <div class="section-subhead centered"> <h3> <?php _e('My works','fabthemes'); ?> </h3> </div> <div class="folio-grid "> <?php get_template_part('template-parts/portfolio-grid'); ?> </div> <div class="clear"></div> </section> <?php } ?> <!-- Blog --> <div class="section-subhead centered"> <h3> <?php _e('My Articles','fabthemes'); ?> </h3> </div> <?php unset($query); $query = new WP_Query(); if ( $query->have_posts() ) : ?> <div id="grid-container"> <?php while ( $query->have_posts() ) : $query->the_post(); /* * Include the Post-Format-specific template for the content. * If you want to override this in a child theme, then include a file * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead. */ get_template_part( 'template-parts/content', get_post_format() ); endwhile; wp_reset_postdata(); ?> </div> <?php the_posts_navigation();?> <?php else : get_template_part( 'template-parts/content', 'none' ); endif; ?> </main><!-- #main --> </div><!-- #primary --> <?php get_footer();
  36. 1 point
    @reza177 سلام از اونجایی که بخش خلاصه پست ها تو قالب سایتتون بلاک مشخصی براش درنظر گرفته نشده و خلاصه پست به همراه متن اصلی پست داره چاپ میشه فکر میکنم اگه کد تبلیعاتی که مورد نظر دارید رو بصورت شرت کد تو فانکشن قالب کار بشه خودتون میتونید بطور دستی هر جا که میخواید تبلیغات رو نمایش بدید. وقتی بصورت شرت کد کار بشه برای فراخونی تبلیغ در سایت فقط کافیه مثلا بنویسید: [adds]. اینطوری هر وقت صفحه مورد نظر شما لود بشه شرت کد فرخونی و در نتیجه تبلیغ نمایش داده میشه. یه راه دیگه هم اینه که تبلیغ رو بصورت ثابت به بالا یا پایین همه‌ی پست های سایت اضافه کنید.
  37. 1 point
    سلام رنگ های که به کار بردید چشم اذیت میشه به عنوان مثال وقتی مقداری سرچ می کنید نتیجه قرمز . یا هدر سایت و یا .... ی مقدار سایت شلوغه . اگه ساده تر باشه به نظر کاربر بیشتر جذب میشه . صفحه 404 ندارید کلا استایل سایت مخصوصا بک گراند و فونت باید درست شن.
  38. 1 point
    سلام این افزونه محصولات دانلودی رایگان شما رو به صورت مستقیم به جای دکمه سبد خرید نمایش میده البته تنظیمات خوبی هم داره https://wordpress.org/plugins/download-now-for-woocommerce/
  39. 1 point
    سلام این افزونه کار شما رو راه میندازه https://wordpress.org/plugins/order-attachment-for-woocommerce/
  40. 1 point
    سلام دوست عزیز از طریق این پلاگین میتونید سفارش رو به حالت تکمیل شده ببرید. http://wordpress.org/plugins/woocommerce-autocomplete-order/
  41. 1 point
    سلام. افزونه اماره وردپرس هست که یکی از بچه های همین انجمن نوشته و افزونه کاملی هست و توضیحات خیلی کاملی بهتون میده. و همون انالیتیکس گوگل هم سادس و راحت گزارش میده با یه کد ساده جاوااسکریپت که باید بزارید توی سایتتون. البته خوب برای کاربرای ایران ممکنه سایت کمی دیر لود بشه که برای پیشگیری بهتره کد گوگل انالیز رو توی فوتر در انتهای همه چیز بزارید.
  42. 1 point
    خب اینجوری باید دست ببرید توی کدهای قالب که شخصا توصیه نمیکنم بتون. شما به جای اینکه از کد استفاده کنید چرا پلاگین نصب نمیکنید؟ https://wordpress.org/plugins/q2w3-fixed-widget/ این پلاگین کل این چیزی که شما میخواید رو داره، حتی خیلی کامل تر.
  43. 1 point
    کد مربوطه رو قرار بدید که بررسی کنیم . اگر توی حلقه از the_title استفاده میکنید و مشکل پابرجاست ، بجاش از کد زیر برای نمایش عنوان مطلب استفاده کنید : <?php echo $post->post_title; ?>
  44. 1 point
    سلام این دوتا کد رو داخل هدر بذارید: <script> jQuery( document ).ready(function() { console.log( "document ready!" ); var jQuerysticky = jQuery('.sticky'); var jQuerystickyrStopper = jQuery('.sticky-stopper'); if (!!jQuerysticky.offset()) { // make sure ".sticky" element exists var generalSidebarHeight = jQuerysticky.innerHeight(); var stickyTop = jQuerysticky.offset().top; var stickOffset = 0; var stickyStopperPosition = jQuerystickyrStopper.offset().top; var stopPoint = stickyStopperPosition - generalSidebarHeight - stickOffset; var diff = stopPoint + stickOffset; jQuery(window).scroll(function(){ // scroll event var windowTop = jQuery(window).scrollTop(); // returns number if (stopPoint < windowTop) { jQuerysticky.css({ position: 'absolute', top: diff }); } else if (stickyTop < windowTop+stickOffset) { jQuerysticky.css({ position: 'fixed', top: stickOffset }); } else { jQuerysticky.css({position: 'absolute', top: 'initial'}); } }); } }); </script> <style> .container { width: 1000px; position: relative; } .header { clear: both; margin-bottom: 10px; border: 1px solid #000000; height: 90px; } .sidebar { float: left; width: 350px; border: 1px solid #000000; } .content { float: right; width: 640px; border: 1px solid #000000; height: 800px; } .footer { clear: both; margin-top: 10px; border: 1px solid #000000; height: 820px; } </style> پ‌ن1: می‌تونید کد استایل رو به جای هدر داخل همون فایل استایل قالبتون بذارید (بدون تگ باز و بسته‌ی style) پ‌ن2: واسه استفاده از این کدی که گذاشته بودید باید کتابخانه jQuery داخل قالبتون فراخوانی شده باشه (که احتمالا شده، چون خیلی از قالبا و پلاگینا بش احتیاج دارن) بعد باید کلاس sticky رو به اون سایدباری که می‌خواید چسبان بشه اضافه کنید. در مرحله‌ی آخر هم باید کد زیر رو در اون جایی قرار بدید که می‌خواید سایدبار متوقف بشه (مثلا اگر می‌خواید قبل از رسیدن به فوتر متوقف شه باید کد رو بالای فوتر بذارید) <div class="sticky-stopper"></div> فقط توجه داشته باشید من این موارد رو دقیقا بر اساس همون آدرسی گفتم که لینکشو گذاشته بودید، امتحان نکردم ببینم کار میده یا نه. راحت‌تر بود اگه از پلاگین‌های خود وردپرس استفاده می‌کردین.
  45. 1 point
    برای استفاده شورت کد تو قالب آیا do_ shortcode کردید ؟؟ به این صورت : echo do_shortcode('[your_shortcode_handle]'); به جای your_shortcode_handle , شورت کد نمودار قرار بدید .
  46. 1 point
    سلام دوستان ثبت بک لینک شما در چندصد وبلاگ اتوریتی بالا همه در مورد اهمیت بک لینکهایی که توی قالب وبلاگها میخوره اطلاعات کافی داریم اکثر سایتهایی که قالب وبلاگ ارائه میدهند با قیمتهای بالایی این بک لینکها رو ارسال میکنند این لینک ها همه بصورت فالو بوده و چون توی بخش لینک دوستان وبلاگ ثبت میشوند بسیار مفید و کارآمد هستند. قیمت : ارسال یک لینک به وبلاگهای با اتوریتی بالای 30 , هر لینک 150 تومان و حداقل سفارش هم 100 عدد یعنی 15000 تومان میباشد. اتوریتی بعضی از وبلاگها رو عکس گرفته شده تا بهتر متوجه قدرت بک لینکها بشید. عکس1 عکس2 بعد از اتمام کار لیست وبلاگهای ارسالی تقدیم خریدار میشه پس لطفا در مورد نحوه ارسال سوال نفرمایید. در ضمن این بک لینکها بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست. در حال حاضر 700 وبلاگ اتوریتی بالای 30 (7 پکیج 100 تایی )در اختیار هست که بزودی به تعداد این وبلاگها اضافه خواهد شد این وبلاگها بروزرسانی میشوند ********************************************************************************************************************************* ارسال پست تبلیغاتی شما به چندصد وبلاگ با اتوریتی بالای 30 قیمت هر پست 300 تومان و حداقل سفارش هم 100 پست یعنی 30.000 تومان میباشد. این پست ها شامل سه بک لینک به کلمات کلیدی شما و یک بک لینک از عکس پست به سایت شما میباشد(واسه فروشگاههای اینترنتی لینک خرید محصول هم قرار داده میشه) این پستها نیز بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست. --------------------------- راه های ارتباطی : پیام خصوصی و یا همین تاپیک