برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 15/07/97 در همه بخشها

  1. 4 points
    سلام اینجا جاش نیست در مورد بیت‌کوین صحبت کنیم، ولی میگم که دوستان بدونن چه خبره... استخراج بیت‌کوین با CPU اصلا توجیه‌پذیر نیست، و با این سایتی که شما اینجا گذاشتی و داری به صورت واسطه با کد زیر مجموع گیری خودت کاربرا رو می‌فرستی به صفحه‌ی دانلود CryptoTab ولی این کارتون اخلاقی نیست... حالا کریپتوتب چی هست؟ (برای اطلاع دوستان) یه مرورگره که نصب میشه روی سیستم و با استفاده از قدرت CPU شما اقدام به استخراج می‌کنه، منتها هش‌ریت کار به قدری پایین هست که چند میلیون سال طول میکشه تا 1 بیت‌کوین استخراج کنید من با یک VPS که 1 ماه مدام روشن بود تست کردم این سیستم رو، بعد از 1 ماه نهایتا 0.00003 بیت‌کوین در میاد ازش، تازه اونم با یه سیستم نسبتا خوب. (این مقدار بیت‌کوین تقریبا در حال حاضر میشه معادل 20هزار تومن) به هیچ‌وجه با لپ‌تاپ یا موبایل از اون سایت استفاده نکنید چون به شدت به CPU فشار میاد و بعد از چند وقت کلا نابود میشه دستگاهتون! در نهایت اگر می‌خواید فقط ببینید بیت‌کوین در آوردن چجوریه و حس کنجاوی دارید از اون سایت استفاده کنید ولی نه به امید کسب درآمد میلیونی، چنین چیزی با این سایت امکان پذیر نیست مگر اینکه میلیونها زیر مجموعه فعال داشته باشید.
  2. 3 points
    من این کد تو فایل rtl.css شما گذاشتم و درست کار کرد . شما این کد کد همونجا قرار بدید نتیجه رو اعلام بفرمایید . .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea, .contact_us_div_class input::placeholder ,.contact_us_div_class textarea::placeholder{ font-size: 10px!important; }
  3. 3 points
    سلام اگر بصورت html طراحی کردید و الان فقط میخواید بخشها داینامیک بشن و مطالب بیان، کافیه از کوئری وردپرس استفاده کنید: https://developer.wordpress.org/reference/classes/wp_query/ https://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query
  4. 3 points
    سلام و درود @hassannak میشه تعداد درخواست بات گوگل به سایتتون رو تنظیم کنید. در گوگل وبمستر قدیمی بالا سمت راست بر روی علامت چرخ دنده کلیک کنید و گزینه Site Settings رو بزنید سپس از بخش Crawl rate گزینه Limit Google's maximum crawl rate رو بزنید. سپس میتونید تعداد درخواست گوگل به سایتون رو کنترل کنید.
  5. 2 points
    @iwf2050 سلام از این پلاگین استفاده کنید: https://wordpress.org/plugins/remove-category-url/
  6. 2 points
    سلام . خب به بخش های زیادی باید توجه شه . به عنوان مثال باید بدونید تو هر صفحه چه تگی حتما استفاده کنید . و همچنین از حداقل تگ ها استفاده . حجم عکس ها ... و اینکه استایل inline استفاده نکنید . دقت داشته باشد در استفاده کردن تگ ها به عنوان مثال تگ های block تو inlineقرارندید . بعد اتمام کار فایل css , js minify بشن و سعی کنید از html 5 استفاده کنید چون برای هر قسمت تگ مرتبط با آن داره و .....
  7. 2 points
    سلام و درود @simewp باید افزونه سئو رو نصب کنید.
  8. 2 points
    سلام و درود @chem add_filter('the_content', function($content) { return $content . '<div style="float: right;width:100px;margin: 10px 0 0 0;"><input readonly="" onclick="this.setSelectionRange(0, this.value.length)" style="width:120px;direction:ltr;" value="<?php echo wp_get_shortlink(); ?>" id="shorturl"></div>'; });
  9. 2 points
    سلام نسخه آخر my link dump کار شما رو راه میندازه
  10. 2 points
    @abarking سلام میتونید از این پلاگین استفاده کنید: https://wordpress.org/plugins/native-emoji/
  11. 2 points
    الان دقیقا کدوم قسمت استایل نگرفت ؟؟ وکامرس ی استایل پیش فرض میده که الان صفحه شما اون استایل پیش فرض گرفته و اگه مشکلی تو نمایش وجود نداره دیگه خودتون باید فیکسش کنید با css . حال بفرمایید دقیقا کدوم قسمت ها مشکل داره تا بتونیم راحتتر راهنماییتون کنیم ؟؟
  12. 1 point
    @javadjan سلام فکر میکنم پلاگین buddypress که برای راه اندازی شبکه اجتماعی با وردپرس هست بتونه تو مورد دومی که گفتید کمکتون کنه. البته پلاگین های مکمل هم داره که میتونید بررسی کنید. https://wordpress.org/plugins/buddypress/
  13. 1 point
    @chem شما تو این کد آخری که دادید تگ table رو پاک کردید و فقط از tr ها استفاده کردید این استاندارد نیست. چرا دلیل خاصی داشته ؟ شما میتونید برای رفع این مشکل از آخرین کدی که آپدیت کردم و چند روز پیش منتشر کردم استفاده کنید.
  14. 1 point
    بله، ممنون همین کار رو کردم.
  15. 1 point
    دقیقا بگید چه بخشی از کد رو تغییر دادید تا چک کنم.
  16. 1 point
    من استاد نیستم لطفا نگین من کدها رو سعی میکنم یه بار دیگه review کنم. ولی خب یه مقدار تایمم محدود هست. و ممکنه زمان ببره.
  17. 1 point
    ابتدا که این کد رو معرفی کردم و استفاده کردید فکر کنم مشکلی نداشتید. چون اون زمان در این خصوص چیزی نگفتید. جدیدا تغییراتی توی سایتتون اعمال کردید؟
  18. 1 point
  19. 1 point
    این کد رو به استایل ها اضافه کنید: p#wbc-success-copy-done { z-index: 9999 !important; }
  20. 1 point
    اینکه میگید نشون داده نمیشه. کدهای استایلش اجرا میشه و دیده نمیشه پیام کپی شد یا کلا کد های استایل اجرا نمیشه؟
  21. 1 point
    سلام به عنوان مثال : if($_POST['post_submit']=='Submit'){ $post = array( 'post_type' => 'custom_post_type', 'post_title' => $_POST['post_title'], 'post_content' => $_POST['post_desc'], 'post_status' => 'draft' ); $post_id = wp_insert_post($post); } <form id="song-entry" name="post_entry" method="post"> <p> <label>Title</label><br /> <input type="text" id="post_title" name="post_title" /> </p> <p> <label>Description</label><br /> <input type="text" id="post_desc" name="post_desc" /> </p> <p> <input type="submit" name="post_submit" value="Submit" /> </p> </form> که به جای custom_post_type اسم پست تایپ سفارشی رو قرار بدید و معمولا post_status در حالت draft ذخیره می کنن تا مدیر بررسی کند بعد ان را بروز رسانی و منتشر کند . برای اطلاعات دقیق تر می تونید این لینک رو مطالعه بفرمایید . https://stackoverflow.com/questions/42138786/how-can-i-save-a-custom-post-type-with-metaboxes-from-front-end
  22. 1 point
    تو سورس صفحه پست ها تو سایت شما این المنت رو دارید یا نه؟ <p id="wbc-success-copy-done">کپی شد!</p>
  23. 1 point
    @mahdikabook خوب. دسته بندی پست تایپه همون دسته بندی اصلیه؟ بعد دسته بندی پست تایپه تو در توئه؟
  24. 1 point
  25. 1 point
    سلام و درود @mahdikabook نام دسته های ووکامرس با نام دسته های خود وردپرس یکیه؟ نامکشون چطور؟
  26. 1 point
  27. 1 point
    قبلا دسترسی هر سایت جدا بود و البته منطقی هم باید همین باشه. بله ولی درست کار میکردو امکان تعریف دسترسیش هم خوب بود.
  28. 1 point
    سلام عموما این مشکل از طرف سرور ایجاد میشه. مثلا سرور بخشی اطلاعاتش ر از دست میده و مجدد ریکاور میکنن یا سرور از دست میره بکاپش رو ریستور میکنن و.. اط طریق سرور پیگیر بشید.
  29. 1 point
    سلام خیر، چون دسترسی به سایت ندارید پس نمیشه آمار درست و خاصی ازش درآورد. شاید حدودش رو بتونید از طریق الکسا دربیارید.
  30. 1 point
    سلام انجمن زیرصفر نشده، دوستانی که توان پاسخ دارن به نسبت دوستانی که سوال دارن کم هست. که خب با توجه به چیزهایی که توی نت ایران مخصوصا بحث وردپرس در جریان هست عادیه.
  31. 1 point
    سلام وقت بخیر بله امکانش هست راه های مختلفی داره، راه ساده ش: https://wordpress.org/plugins/multisite-user-management/
  32. 1 point
    بهتره از دستور get_header(); در فایل page template استفاده کنید تا استایل های قالب رو تو این برگه براتون لود کنه.
  33. 1 point