برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 17/07/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    سلام و درود @hassan.0152 add_filter('the_content', function($content) { if(!is_single()) return $content; return $content . 'کدهای شما'; });
  2. 3 points
    سلام و درود @iwf2050 البته پارامتری هم به اسم download_category برای کلاس WP_Query نداریم. مجموعا کد شما میشه: $query = new WP_Query(array( 'post_type' => 'download', 'posts_per_pages' => 6, 'orderby' => 'rand', 'tax_query' => array( array( 'taxonomy' => 'download_category', 'field' => 'slug', 'terms' => 'tools-design' ) ) ));
  3. 3 points
    من این کد تو فایل rtl.css شما گذاشتم و درست کار کرد . شما این کد کد همونجا قرار بدید نتیجه رو اعلام بفرمایید . .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea, .contact_us_div_class input::placeholder ,.contact_us_div_class textarea::placeholder{ font-size: 10px!important; }
  4. 2 points
    باید فرمت کامنت سایت شما با استفاده از تابع comment_form ایجاد شده باشه تا افزونه ها روش جواب بدن. اگر جواب نداده احتمالا فرم کامنت رو به شیوه غیر استاندارد ایجاد کردن.
  5. 2 points
    بله متوجه شدم افزونه رو با قالب ترکیب کردن. بله اینم متوجه شدم. اینم که مورد سوال شماست ولی هر قالبی ساختار فایلیش با قالب های دیگه فرق داره و من نمیدونم ساختار این قالب به چه شکله. اینم یه فایلی آموزشی کار با CMB2 باید باشه. پ.ن : پشت سر هم پاسخ ندید و منتظر پاسخ بمونید.
  6. 2 points
    وقت بخیر ابتدا یک فایل php با هر اسمی ک میخواهید ایجاد کنید سپس استایل اختصاصی خودتونو بنویسین بعد برای اینکه تعداد 10 عدد رو بگیره داخل کوئری تون از کد زیر استفاده کنید "posts_per_page"=>10 سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخ گو هستم موفق باشید
  7. 2 points
    .woocommerce .products.columns-4 .product { width: 33% !important; } این کد رو به فایل استایلتون اضافه کنید
  8. 2 points
    سلام و درود @M a H D i کد زیر رو داخل functions.php قالب قرار بدید فک میکنم کارتون راه بیوفته. add_filter('comment_form_default_fields', function($fields) { unset($fields['url']); return $fields; });
  9. 2 points
    احتیاج به ویرایش نیست نوع جدید آدرس سایت رو اضافه کنید.
  10. 2 points
    سلام و درود @chem add_filter('the_content', function($content) { return $content . '<div style="float: right;width:100px;margin: 10px 0 0 0;"><input readonly="" onclick="this.setSelectionRange(0, this.value.length)" style="width:120px;direction:ltr;" value="<?php echo wp_get_shortlink(); ?>" id="shorturl"></div>'; });
  11. 1 point
    نه توی پیشخوان اگر افزونه قابلیتش رو داشته باشه اضافه باید بشه. @sajad توی پیشخوان هم اضافه میشه؟
  12. 1 point
    سلام مشکل رو فهمیدم مشکل این بود یسری افزونه که رو localhost نصب کردم رو روی هاست نصب نکرده بودم ممنون از پیگیری
  13. 1 point
    سلام . 'orderby' => 'rand' برای رندم استفاده میشه .به این صورت : <?php $wp_query = new WP_Query(array('post_type' => 'download','showposts' => 6,'download_category' => 'tools-design','orderby' => 'rand')) ?>
  14. 1 point
    نه من اصلا از افزونه برای ساخت کاستوم فیلد استفاده نمیکنم. کار نکردم با این افزونه ها. ولی حدسم اینه که خود افزونه بعیده همچین مشکلی داشته باشه.
  15. 1 point
    بر فرض مثال شما قرار ی باکسی رو ی قسمت از صفحه نمایش بدید شاید شما اونو با دو المان و استایل اوکی کنید و من همونو با چهار تا المان و استایل کمتر اوکی کنم . درستش اینکه تا حد امکان از المان های کمتری از html استفاده بشه . موضوع مهم تر اینکه باید بدونید که مثال در هر صفحه فقط می تونیم از یک تگ h1 استفاده کنید و باید بدونید که عنوان هر صفحه در این تگ قرار می گیره یا اینکه متن های که حالت مقاله ی دارند در article قرار بگیره . مطلب مهم در strong ,.....
  16. 1 point
    کاری ک انجام دادین درسته، فقط اگه آدرس صفحه رو بفرستین میتونم بگم کجای css تون اشکال داره که عکس و نمیاره
  17. 1 point
    باید یک فایل به اسم author.php بسازید، کدهایی که معمولا توی این صفحه میزارن تو اینترنت هست، ی لینک براتون میفرستم، مثالی از این صفحه هست https://code.tutsplus.com/articles/how-to-create-a-wordpress-authors-page-template--wp-23573
  18. 1 point
    از نظر امنیتی بصورت 100% چک نکردم و البته چون تعداد دانلودش هم زیاد نیست خود وردپرس هم عموما اینها رو خیلی چک نمیکنه.
  19. 1 point
    سلام و درود @فردین بعیده خود افزونه همچین مشکلی داشته باشه. احتمالا فیلد های ایجاد شده از نوع مناسب برای url نیست.
  20. 1 point
    اول به یک افزونه , کش وبسایت رو پاک کنید. حالا ببینید بدون کنترل f5 هم جواب میده یا نه (توی مرورگرهای دیگه و دستگاه های دیکه هم چک کنید) اگر ایراد پابرجا بود این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید ببینید اروری مشاهده میکنید با بارگذاری سایت یا نه. define( 'WP_DEBUG', true ); همچنین از داخل هاست . اسم پوشه Plugins رو تغییر بدید ببینید مشکل حل شده یا نه . اگر شده بود که از یکی از پلاگین هاست همین کار رو برای پوشه themes هم انجام بدید و نتیجه رو بررسی کنید. اگر مشکل پابرجا بود این خط رو به wp-config.php اضافه کنید ببینید درست میشه یا نه. تو مرحله های قبل یادتون نره اسم پوشه ها رو به حالت قبلش برگردونید define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
  21. 1 point
    خواهش میکنم. این دو لینک هم شاید مفید باشه براتون میتونید بررسی کنید: https://wordpress.org/plugins/search/BuddyPress/ و https://wordpress.org/plugins/iflychat/
  22. 1 point
    همون تیک frontend comment رو که زدید الان باید تو فرم نظرات سایتتون یه emoji اضافه شده باشه پایین فرم سمت راست که روش کلیک کنید emoji ها نمایش داده میشه.
  23. 1 point
    وقت بخیر در این قسمت از خاصیت after و before استفاده شده که با قرار دادن کد display:none; به بخش مربوطه میتونین حذفش کنین اگرم با کد نویسی آشنایی ندارین ادرس سایتو ارسال کنین تا کدشو ارسال کنم بهتون سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید