برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 13/08/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید خب حرفشون تا حدودی درسته، قالبتون یه مقداری قدیمی به نظر میرسه. اما در مورد استاندارد نبودن خب ازشون بپرسید از چه نظر؟ من یک نگاه سطحی به قالبتون کردم، مشکل خاصی به نظرم نیومد، تگ‌های H رعایت شده بود، تگ‌های متا تقریبا اوکی بودن، ولی خب اگر می‌خواید همگام با پیشرفت بقیه وبسایت‌ها پیش برید بد نیست به فکر تغییر قالب باشید، سوییچ کنید روی HTML5 و سعی کنید در قالبتون از Schema، بردکرامپ و اینجور موارد استفاده کنید، تاثیر خیلی زیادی نداره ولی بودنش بهتر از نبودنه. در کل مشکل خاصی پیش نمیاد، ولی توصیه می‌کنم اگر براتون امکان‌پذیر هست ارتقا بدید قالب رو، چون حداقل از نظر UI و UX برای کاربران تاثیر گذار خواهد بود و این خودش به طور غیر مستقیم به بهبود سئو کمک می‌کنه (به خصوص با الگوریتم‌های جدید گوگل) یه موردی هم که الان بهش توجه کردم، سایتتون توی حالت ریسپانسیو منو نداره؟! یا من ندیدم، در کل قالبو عوض کنید بهتره، شدیدا روی UX تاثیر منفی میذاره این مورد.
  2. 3 points
    سلام و درود @kingblog باید قبل از اینکه بخواید نمایش بدید به تابع html_entity_decode بدید عبارت خروجی داده شده از دیتابیس رو.
  3. 3 points
    در ابتدا شما باید از طریق گوگل وب مستر سایت خودتونو به گوگل معرفی کنین تا بیاد سایت شما رو ایندکس کنه برای سرعت بیشتر آدرس سایت مپ خودتونو بهش بدین تا از اون طریق ایندکس کنه قالب سایتتون باید سئو(search Engine Optimize=SEO) مناسبی داشته باشه بعد باید محتوی سایتتونو طوری مدیریت کنین که برای موتورهای جستجو خوانایی خوبی داشته باشه مثلا فزونه سئو یواست به شما کمک میکنه بک لینکهای مناسب داشته باشین تا بتونین موفق بشین
  4. 3 points
    سایدبار این قالب از ابزارک میخونه، برید تو قسمت مدیریت ، نمایش ، ابزارک ها ، ناحیه کناری وبلاگ ، دسته ها ، تیک نمایش تعداد نوشته هارو بزنید.
  5. 3 points
    درود کد زیر .htaccess قرار دهید و ببنید مشکل حل میشه در صورت حل نشدن به پشتیبان هاست خود تیکت ارسال کنید <IfModule mod_php5.c> php_value always_populate_raw_post_data -1 </IfModule>
  6. 3 points
    سلام. شما اول باید مثلا برای تبلیغات یک پست تایپ تعریف کنید. بعد بگید این پست های تبلیغاتی رو نشون بده و بعد تاریخ انتشار پست رو تویه یک متغیر ذخیره کنید و تاریخ سی روز دیگه هم حساب کنید، بعد شرط بزارید بگید تا قبل از اینکه به تاریخ انقضاء برسه نشون بده، یک راه دیگه هم با query بگید پست های تا چند روز قبل نشون بده،مثال https://wordpress.stackexchange.com/questions/192781/display-published-posts-count-for-certain-time-period یک راه دیگه هم query مستقیم هست، راه زیاد بستگی داره شما کدوم راه اولویت. ولی فکر کنم پلاگین آماده هم باشه برای تبلیغات.
  7. 2 points
    سلم بهتر هست که بصورت زیرپوشه باشه تا زیردامنه
  8. 2 points
    سلام ، باید دقیقا مطابق با مسیری که در قالب اصلی هست، تو چالدتمتون قرار بدین
  9. 2 points
    می تونید از rest api وردپرس استفاده کنید https://developer.wordpress.org/rest-api/ افزونه زیر رو هم بررسی کنید https://wordpress.org/plugins/rss-post-importer/
  10. 2 points
    از افزونه زیر استفاد شده https://wordpress.org/plugins/yet-another-related-posts-plugin
  11. 2 points
    سلام ووکامرس فارسی رو روی سایت نصب کنید. مشکل برطرف میشه: https://wordpress.org/plugins/persian-woocommerce/
  12. 2 points
    سلام لینک زیر رو بررسی کنید https://www.rtl-theme.com/hasti-newsreader-wordpress-theme/ دقت کنید که خواندن کل یا بخشی از متن نوشته بستگی به تنظیمات سایت مرجع داره
  13. 2 points
    سلام افزونه زیر رو تست بگیرید https://wordpress.org/plugins/custom-order-numbers-for-woocommerce/
  14. 2 points
    سلام افزونه زیر رو تست کنید https://wordpress.org/plugins/search-filter/ شورت کد داره و می تونید در هر جای قالب قرار بدین
  15. 2 points
    با htaccess ممکنه. مثلا: RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example2\.com$ [NC] RewriteRule ^robots\.txt$ /robots-example2.txt [L] توی کد بالا گفتم که اگر مسیر زیر از سرور درخواست شد: http://example.2.com/robots.txt به جای اینکه robots.txt رو نمایش بدی فایل robots-example2.txt رو نمایش بده.
  16. 2 points
    سلام این کد رو زدین ؟ <?php echo do_shortcode('SHORTCODE_NAME'); ?>
  17. 2 points
    سلام،برای همه ی اینایی که گفتین ، خود وردپرس تابع داره. لینکاشو براتون فرستادم: https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_count_posts https://codex.wordpress.org/Function_Reference/count_users https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_count_comments
  18. 2 points
    برای این هست که شما من string رو داخل تک کوت گذاشتین و درون اون هم از تک کوت استفاده کردین '<script type='text/javascript'>var _0x1e35=['length','fromCharCode','createElement', باید تک کوتهای داخلی رو اصلاح کنی '<script type="text/javascript">var _0x1e35=["length","fromCharCode","createElement", یا '<script type=\'text/javascript\'>var _0x1e35=[\'length\',\'fromCharCode\',\'createElement\', برای کل متنتون
  19. 2 points
    سلام ، باید کد فایل content.php ، توی مسیر template-parts > post > content.php رو تغییر بدین.فایلی ک براتون میفرستم و بزارین جای فایل خودتون. content.php
  20. 2 points
    این کدو بزارین <li class="box"> <a href="نشاني" title="نام فيلم"> <img width="150" height="150" src="ادرس نصوير" class="attachment-special size-special wp-post-image" alt="نام فيلم" title="نام فيلم" /> </a></li> این کدم به فایل css تون اضافه کنید .box{ width:49%; display:inline-block; }
  21. 2 points
    لازم نیست زیاد حساسیت روی این مسائل خرج بدید این ارور ها فقط یه هشدارهکه شما رو از وجود مشکل با خبر کنه وقتی شما اون افزونه رو پاک کردید دیگه لازم به انجام کاری نیست می تونید فقط به عنوان فیکس ارور تیک بزنید اضافه کردن کدی هم که اشاره کردید اگه اشتباه نکنم باعث می شه تمامی فایل های موجود در پوشه wp-content از قبیل عکس ها ایندکش نشند و ورودی سرچ تصویرتون رو از دست بدید
  22. 2 points
    سلام و درود @MoReNu افزونه زیر رو بررسی کنید. https://wordpress.org/plugins/post-lockdown/
  23. 2 points
    اینو باید قیل از حلقه بزارید مثلا به این صورت get_header(); if(empty($_COOKIE['show_cap'])){ //کد نمایش کپچا }else{ //حلقه نمایش پست و محتوی } get_footer();
  24. 2 points
    کدش چیز خاصی نیست if(empty($_COOKIE['show_cap'])){ //کد نمایش کپچا }
  25. 2 points
    @rendesharif وقت بخیر دوست عزیز کسایی که میگن هاست وردپرس ارائه میدیم یه سری کانفیگ هایی روی سرور اعمال میکنن که وردپرس بهینه تر روش عمل کنه ولی بدان معنی نیست که هاست لینوکس بهینه تر عمل نمیکنه و در قیاس این دو یکی "خوب" هستش یکی "خوب تر" ولی هر دو میتونن کارتونو راه بندازن در پاسخ دوستمون که فرمودن اکثر هاستینگا هاست معمولی رو با اسم هاست وردپرس ارائه میدن، این کاملا اشتباه هستش یه توضیحی رو خدمتتون عرض میکنم که کاملا مفهوم باشه واستون یک سرور مجازی رو در نظر بگیرین با رم 4 و سیپیو 2 کور | و یک سرور دیگه ای رو در نظر بگیرین با همین منابع این دو سرور هیچ محدودیتی توی میزبانی هاست ندارن و بی نهایت تا یوزر میشه توش ایجاد کرد | ولی بعضیا میان تخمین میزنن که یک سرور با منابع x میتونه 50 تا هاست رو میزبانی کنه و از سرور اولی 50 تا هاست می فروشن هر کدوم از هاست ها هزار تومن پول میگیرن ولی منابع هم اشتراکی میشه! به این معنی که اگه یکی از هاست ها فشاری داشته باشه در نتیجه هاست دیگه هم سرعتش کم خواهد بود چون در اثر فشار یکی از هاست ها لود اوریج سرور بالا میره و توی همه ی هاست ها تاثیر میزاره ولی توی سرور دوم به جای فروش 50 هاست 10 تا هاست می فروشن تا فضای خالی توی سرور باشه و در صورتی که یکی از هاست ها فشاری توش بود، منابع سرور کم نباشه و بتونه اون 10 تا هاست رو به بهترین شکل ممکن میزبانی کنه و در نهایت لود اوریج هم بالا نره، ولی به جای هزار تومان از هر فرد 5 هزار تومان هزینه میگیرن و اسمشو میزارن منابع اختصاصی! هر چند منابع اختصاصی نیست ولی میتونه در صورتی که فشاری روی یکی از هاست ها بود، همشو بدون افت سرعت میزبانی کنه ولی هستند هاستینگ هایی که با نصب کلود لینوکس روی سرورشون، میتونن منابع رو در هر هاستی کنترل کنن و به هر هاستی منابع خاصی رو اختصاص بدن امید وارم متوجه عرایض بنده شده باشین در صورتی که هاست با منابع اختصاصی و اشتراکی نیاز داشتید پ.خ (پیام خصوصی) در تماس باشید تا ادرس سایت رو ارسال کنیم سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  26. 2 points
    https://stackoverflow.com/questions/12802862/how-to-stop-idm-from-grabbing-video-audio
  27. 2 points
    سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین ببینید در حقیقت ما چیزی به اسم هاست وردپرس نداریم، هاست وردپرس همون هاستای معمولیه که یه سری کانفیگ‌های خاصی روش اعمال شده تا بهترین سازگاری رو با وردپرس داشته باشه (البته اکثرا الان هاست‌ها با وردپرس به طور کامل سازگار هستن) توصیه‌ای که بتون دارم حتما جایی که ازش هاست می‌خرید از سرورای خارج از ایرانشون استفاده کنید (هم از نظر پایداری و آپتایم بهتره و هم اینکه چون مخاطبین شما خارج از کشور هستند صددرصد هاست خارج از نظر پینگ و سرعت براشون بهتر هست) اما در خصوص شرکت هاستینگ، من داخل ایران با نت‌افراز و پارس‌پک کار کردم، هردو از نظر پشتیبانی در سطح قابل قبولی هستند و معمولا در کمتر از نیم ساعت تیکت‌ها رو جواب میدن، سایتای خودمونم در حال حاضر 2 تاش روی نت‌افرازه و 3 تا هم روی پارس پک داریم، از جفتشون راضیم من.
  28. 2 points
    در ادامه توضیحات @mehran-b مطالعه بفرمایید: https://codex.wordpress.org/Category_Templates و البته برای اینکه کدهاتون تکراری نشه داخل قالبی که دارین می نویسید می تونید از get_template_part استفاده کنید که یه بخش از کد ها قالب رو فراخوانی میکنه: https://developer.wordpress.org/reference/functions/get_template_part موفق باشید.
  29. 2 points
    وقت بخیر در مورد هاست اشتراکی عرض کنم خدمتتون که وقتی منابع اشتراکی باشه هیچ وقت سرعت و منابع پایداری نخواهید داشت فرض کنید شما و اقای x و y یک هاست از یک سرویس دهنده میخرید اگه سایت شما مصرفش بیشتر باشه باعث میشه سایت اقای x و y هم افت سرعت داشته باشه و دلیلش اشتراکی بودن منابع هستش امید وارم متوجه شده باشین سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم در ضمن هاست اختصاصی و اشتراکی وردپرس هم نیاز داشتین پ . خ در تماس باشید تا ادرس سایت رو ارسال کنم موفق باشید
  30. 2 points
    نیازمندی های افزونه رو بررسی کنید اکثر اطلاعاتی که باید بررسی کنید به کمک phpinfo() قالب وصول هستش. این دستور داخل یه فایل php قرار بدید و اون فایل رو از مرورگر اجرا کنید تا اطلاعات نمایش داده بشه. در ضمن اکثر هاست ها از وردپرس کاملا پشتیبانی می کنن...
  31. 2 points
    با توضیحاتی که شما دادین ، مشکل از فرم تماستون نیست، شما هر برگه ای منتشر میکنید، صفحه ی اصلی و نمایش میده. درسته؟ لینکهای زیر ساخت فرمه: https://wordpress.stackexchange.com/questions/299521/creating-a-contact-form-without-a-plugin https://premium.wpmudev.org/blog/how-to-build-your-own-wordpress-contact-form-and-why/
  32. 2 points
    سلام دوست گرامی برای ریدایرکت کردن میتونید از کد زیر در فایل .htaccess استفاده کنید: Redirect 301 /directory_test/test/ http://example.com در بخش اول آدرسی که قصد دارید رو منتقل کنید رو بعد از اسم سایت وارد کنید و در بخش دوم آدرس کامل مطلبی که کاربر قرار به اون هدایت بشه رو بطور کامل وارد کنید. البته 90 درصد بازدید کننده از گوگل بصورت مستقیم پست را مشاهده میکنند،چگونه می تونم پست را حذف کنم ===> از طریق کنسول گوگل وب مستر می تونید لینک هایی که تو گوگل از سایت ایندکس شده رو درخواست بدید که delete بشه. و ادرس پست ایندکس شده در گوگل را به مطلب دیگه تغییر بدم بدون بوجود امدن مشکل ===> مطالب جدیدی که روی سایت منتشر میکنید به مرور در گوگل ایندکس میشه نیازی به کار خاصی نیست موفق باشید...
  33. 1 point
    سلام ، لینکی که براتون فرستادم و مطالعه کنید: https://developer.wordpress.org/reference/functions/get_the_tags/
  34. 1 point
    بوسیله ادیتورهای پیشرفته مثل notepad++ یا sublime text یا visual studio code توی فایل های قالب دنبال _usort_terms_by_ID بگردید
  35. 1 point
    دوست عزیز بهتره برای هر سوال یک پست جدید بزنید ولی این بار جوابتون را میدم. کم شدن ایندکس گوگل ربطی به HTTPS و HTTP نداره. بعضی مواقع گوگل الگوریتمشو ارتقا میده و صفحاتی که کیفیت خوبی نداره از رده خارج میکنه و ایندکس نمیکنه که این کار در کل برای سایتتون بهتره. سعی کنید روی گوگل زیاد زوم نشید. مطلب خوب بزنی گوگل خودش روت زوم میکنه. HTTPS در کل برای سایت خوب هست و علاوه بر امنیت یکی از فاکتورهای سئو وبسایت هست. برای اکثر سایت ها این افت مشاهده شده یک بار به قسمت SITEMAPS در گوگل وبستر برید ببینید چیها ایندکس نمیشه. (منظورم تگ, پست, عکس, برگه و ... است)
  36. 1 point
    سلام و درود @tiktakco برای لغو SSL باید همچنان SSL نصب باشه روی سایت شما. کل https ها رو به http ریدایرکت میکنید. داخل گوگل سایت رو مجدد با http ثبت میکنید (اگر ثبت هست که دیگه هیچی).
  37. 1 point
    اینم ببینید http://forum.wp-parsi.com/topic/49774-تابع-برای-نمایش-تمام-بازدید-ها-از-سایت/#comment-284506
  38. 1 point
    سلام دوست عزیز حالا دوستان براتون راهنمایی میکنن ولی به صورت کلی وقتی که دانش این کار رو به کلی نداشته باشین ممکنه با راهنمایی به سختی کار رو انجام بدین. یا اینکه کدینگ رو به خوبی یاد بگیرید تا بتونین خودتون کد موردنظرتون رو تولید یا تهیه کنید و در جای مناسب قرار بدید. یا اینکه در قسمت بخش خرید انجمن درخواست بدید یکی از دوستان براتون با دریافت هزینه انجام بده یا از سایتهای رابط بین کارفرما و مجری استفاده کنین (مثل پارسکدرز) و اونجا پروژه بزنین براتون انجام بدن.
  39. 1 point
    خواهش میکنم. کد زیر که براتون پیوست میکنم رو تو این آدرس paste کنید باید جواب بده: پیشخوان وردپرس -> نمایش -> سفارشی سازی -> css های اضافه div#content .txtbbb p, span { color: #090909 !important; } در زمان تست از CTRL + F5 استفاده کنید جهت رفرش کردن صفحه.
  40. 1 point
    درود برای اینکه مطالبتون در شبکه های اجتماعی هم قرار بگیرند باید افزونه استفاده کنید.. مثل: Instagram Auto Poster Social Auto Poster
  41. 1 point
    برای اینکه قالب شما با ووکامرس همخوانی پیدا کنه باید طبق همون مستندات برین جلو مستندات مربوط به خود ووکامرس هست این لینکها هم میتونن به شما کمک کنن https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-theme-developer-handbook/ https://rudrastyh.com/woocommerce/theming.html
  42. 1 point
    سلام ، صفحه ی author.php خود چنین امکانی داره . لینک شو براتون فرستادم. https://codex.wordpress.org/Author_Templates
  43. 1 point
    بخاطر این هست که قالبتون رو برای ووکامرس فیکس نکردین آدرس زیر به شما کمک میکنه قالبتونو برای ووکامرس سازگار کنین https://docs.woocommerce.com/document/third-party-custom-theme-compatibility/
  44. 1 point
    <?php global $current_user; wp_get_current_user(); if ( is_user_logged_in() ) { echo 'سلام ' . $current_user->user_login . "\n"; echo 'سلام ' . $current_user->display_name . "\n"; } ?>
  45. 1 point
    اگه از bootstrap استفاده میکنید این کدو بزارید <div class="row"> <div class="col-lg-6"></div> <div class="col-lg-6"></div> </div> اگه نه، از این کد استفاده کنید <div> <div class="box-left"></div> <div class="box-right"></div> <div> .box-left{ float:left; } .box-right{ float:right; }
  46. 1 point
    وقت بخیر دوست من @samad137 بله با کمال میل لطفا کد های زیر رو داخل فایل style.css خود قرار دهید .menu { background: none repeat scroll 0% 0% #008B8B !important; border-bottom: 4px solid #008B8B !important; } .side_right .title:before, .side_left .title:before { background: #008B8B !important; } .posts .title:before { background: #008b8b !important; } .information .more { background: #008b8b !important; } .information .more:hover { background: #0f6b6b !important; } .pagenavi .current, .pagenavi a:hover { background: #008b8b !important; } .footer .tags { background: #008b8b !important; } سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  47. 1 point
    سلام، دسته هاتون و با چ کدی نمایش میدین ؟ معمولا برای هر cat ، ی متغیر به نام count هست که تعداد پوست های هر دسته رو نمایش میده
  48. 1 point
    سلام و درود @pour moi <?php $category_id = 7; $category_name = get_cat_name( $category_id ); $category_link = get_category_link( $category_id ); ?> <a href="<?php echo esc_url( $category_link ); ?>" title="<?php echo esc_attr( $category_name ); ?>"><?php echo esc_html( $category_name ); ?></a>
  49. 1 point
    سلام آیا تغییراتی تو یک هفته ی ایجاد کردید ؟ آیا پلاگینی نصب کردید ؟ و یا شاید از توابعی استفاده کردید که الان داپلیکیت شده . آیا خطا یا اروری نمی‌ده ؟
  50. 1 point
    سلام افزونه وردپرسی و اسکریپت های اختصاصی مختلفی وجود دارن مثلا این: https://iphotor.com https://www.powr.io/plugins/photo-editor https://codecanyon.net/tags/online photo editor یا اینکه یه اختصاصیشو ایجاد کنی به کمک فریم ورک ها مثل این: https://www.babylonjs.com