برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 24/08/97 در پست ها

  1. 6 points
    این پوسته رو با توجه به نیازهای خودم درست کردم گفتم اینجا به اشتراک بزارم شاید به کار کسی بیاد ویژگی‌ها: در ساخت این پوسته هیچ کد جاوا اسکریپت و جی‌کوئری استفده نشده. شیوه نامه تنها ۳ کیلوبایت حجم داره. واکنش گرا میباشد. امتیاز در GTmetrix A Page Speed Grade: (99%) A YSlow Grade: (98%) Page load time: 1.41s Total page size: 100KB Total number of requests: 4 پیش نمایش http://sepid.cloudsite.ir/ دانلود Koochak_minimal.zip
  2. 6 points
    پوسته استاندارد سازی شده، چند مشکل جزئی حل شده. ناحیه ابزارک ها از هم جدا شدن. شیوه نامه کم حجم و متناسبه پوسته برای سه افزونه Advanced Random Posts Widget، Recent Posts Widget Extended، Related Posts داخل پرونده فشرده قرارگرفته. این ویرایش آخرین ویرایشه این پوسته مینیمال خواهد بود پیشنمایش همچنان در http://sepid.cloudsite.ir دسترس خواهد بود koochak_v2.1.zip
  3. 5 points
    خب دوستان عزیز سلام الان مدت یک ماهه تقریبا که من اینجام و توی این مدت به یک سوال یک شکل به کررات پاسخ دادم! و اون سوال اینه: قیمت های مختلف برای یک محصول، یا شکل دیگش: قیمت های مختلف برای انواع مختلف از یک محصول متغیر ووکامرس ... بله، همه همین مشکل رو دارن و حق هم دارن برای اینکه آموزش مناسبی به زبان فارسی براش نیست و انگلیسی همه هم که ماشالا نم کشیده و خلاصه تصمیم گرفتم خودم یه آموزش درست کنم برای شما ، آموزشی مخصوص انجمن وردپرس پارسی، که این نکته رو کاملا توش توضیح بدم و باز کنم برای همه ی کسایی که محصولاتی دارن با انواع مختلف یا به اصطلاح محصولات متغیر و میخوان برای هر نوعش حالا بسته به محصول، یه قیمت جداگانه بزارن. لازم به توضیحه که این دومین آموزش از مجموعه آموزشهایی هست که برای انجمن وردپرس پارسی تهیه میکنم و حق و حقوقش هم متعلق به این انجمنه. خب بهتره که شروع کنیم. ما دو حالت داریم، یا فروشگاه ووکامرسمون رو قبلا نصب کردیم و محصولاتمون رو اضافه کردیم و حالا میخوایم ویرایش کنیم و قیمت اضافه کنیم و از این کارا. یا اینکه در حالت دوم ، ما تازه کاریم و برای اولین بار فروشگاهمون رو میخوایم راه بندازیم و شروع کنیم محصول اضافه کنیم. در هر دو حالت فرقی نمیکنه روش کار، در مورد اول شما فقط محصول رو ویرایش میکنی، در مورد دوم محصول رو ایجاد میکنی. در هر دو حالت هم محصولات شما باید متغیر باشن که بتونن ویژگیها و قیمت های مختلف به ازای این ویژگی ها رو ساپورت کنن. مرحله اول! شما باید برای محصولاتتون اون خصوصیات خاصشون رو که از هم مجزاشون میکنه رو به صورت ویژگی تعریف کنین و برای این کار به افزونه یا همون پلاگین احتیاج دارین. شما این پلاگین رو دانلود کنین: https://wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields advanced-custom-fields.zip این افزونه توی خود وردپرس هست، حالا بعضی از دوستان میگن پولیه، ولی خب من پولی پاش ندادم تا اونجا که یادمه و فقط دانلودش کردم و فعالش کردم و بعد ازش استفاده کردم و الان اینجا میزارم شما هم دانلود کنید اگه پیداش نکردید و استفاده ببرید. خب بگذریم. این افزونه رو نصب و فعال میکنید تا بتونین برای محصولتون ویژگی درست کنین. ما اینجا یه مثال رو پی میگیریم که همه چیز قشنگ جا بیفته. یه فروشگاه لباس رو در نظر میگیریم که ممکنه هر طرحی یا رنگی از یه لباس یه قیمت جداگانه داشته باشه. مثلا اینجا ما در نظر میگیریم که یه فروشگاهی هست که تیشرت داره و هر طرحی اسمی داره و مشکی به علت اینکه به صورت دیجیتالی چاپ میشه و دستگاه چاپ دیجیتالی هم گرونه و همینطور جوهرش، یه مقدار گرون تر از بقیه هست. هر طرحی هم روی تیشرت یه قیمت داره. مثلا در نظر بگیرین طرحهای مختلف روی تیشرت، مثلا سریال Game of Thrones، طرحهای سنتی و مینیاتور، سریال Breaking Bad.(اینا فقط مثالن) حالا ما سایز های مختلف هم داریم برای این تیشرت ها: S , M , XL پس ما باید برای این تیشرت ها سه تا ویژگی تعریف کنیم. 1- رنگ 2- طرح 3- سایز پس ما افزونه رو نصب کرده ، فعال میکنیم و شروع میکنیم. از طریق منوی ادمین پنل وردپرس وارد محصولات میشیم به این صورت: محصولات =>> ویژگیها =>> افزودن ویژگی جدید حالا در ادامه ی گذینه ی افزودن ویژگی جدید، شروع میکنیم و ویژگی اولمون رو میسازیم. مثلا : نام که معلومه و همینطور نامک، نوع بستگی به خودت داره. من میزارم انتخاب برای مثال. بعد مثلا نام: طرح (که بعد شامل GOT،BB و سنتی و مینیاتور میشه) مرتب سازی پیشفرض: ترتیب دلخواه حالا میای پایین تر و اینا رو هم توی فیلد های انگلیسی مینویسین: custom lable: اسم طرح grouped تیک بخوره display type: text size: small (بسته به سلیقه ی خودتون داره، اینو میگم چون نرمالشه) display in product catalog بلی حالا دکمه ی افزودن ویژگی رو میزنی و ویژگی جدیدت تولید میشه. نکته: حواستون باشه برای ویژگی هایی مثل رنگ display type باید color یا رنگ باشه، که فکر کنم اینو دیگه حتما خودتون میدونین. و به این صورت همه ی ویژگیهای لازم رو میسازیم. مرحله دوم: تعریف کردن ویژگیها این مرحله به این صورته ، ما میبینیم که همونجایی که ویژگی هست و ساخته شده یه گذینه داریم به عنوان پیکره بندی شرایط و مقررات کلیک میکنیم و واردش میشیم و اونجا در سمت راست این گذینه رو میبینیم: افزودن طرح جدید و شروع میکنیم طرح ها رو دونه دونه درست میکنیم و تعریف میکنیم به این شکل Game of Thrones Breaking Bad طرحهای سنتی و مینیاتور حالا ما سه نوع طرح مختلف داریم با سه قیمت مختلف. برای رنگ و سایز هم همین کارا رو باید انجام بدین و در نهایت بعد از اینکه این مراحل رو پشت سر گذاشتیم میرسیم به مرحله ی بعدی یا مرحله سوم که ایجاد متغیر با استفاده از ویژگیهای تعریف شده هست. مرحله ی سوم: ایجاد متغیر برای محصول با استفاده از ویژگیهای تعریف شده محصول رو ویرایش میکنیم یا میسازیم، انتخاب میکنیم که محصولمون متغیر باشه و بعد میریم به قسمت متغیر و شروع میکنیم به ازای سه ویژگی طرح و رنگ و سایز که هر کدوم سه ویژگی زیرمجموعه دارن، به صورت اتومات میزاریم که متغیر بسازه که سر هم رفته اینجا ما بیست و هفت متغیر خواهیم داشت اگه اشتباه نکنم. چرا؟؟؟ خب معلومه. مثلا فرض کنیم من یه تیشرت مشکی سایز XL میخوام با طرح Game of Thrones ولی خواهرم یه تیشرت میخواد به رنگ سفید به سایز M و طرح Game of Thrones و خلاصه الی آخر ... حالا این متغیر ها رو داریم و همه درست شدن مثلا به این شکل: تیشرت مشکی - S - با طرح Game of Thrones تیشرت سفید- S- باطرح Game of Thrones تیشرت مشکی - L - با طرح Game of thrones تیشرت سفید - L - با طرح Game of thrones . . . . و الی آخر حالا تصور کنین که تیشرت مشکی Game of Thrones قیمتش 40.000 تومان هست و تیشرت سفید Game of Thrones قیمتش 30.000 تومان هست. ما برای اینکه این قیمت ها رو اضافه کنیم چیکار میکنیم؟ وارد مرحله ی نهایی میشیم: مرحله نهایی : اضافه کردن قیمت ها به محصول با متغیر های تولید شده اینجا سمت چپ پایین، یه گذینه هست به نام گسترش/بستن روی گسترش کلیک کنین تمامی محصولات تولید شده باز میشن. حالا به ترتیب قیمت ها رو هر چی که هست وارد کنین. این کارو که تموم کردین و قیمت ها رو همه رو که اضافه کردین دکمه ی به روز رسانی فراموش نشه. حالا دقت کنید توی صفحه ی محصولتون میتونین ببینین که سه تا گذینه دارین برای انتخاب و به ازای هر انتخابی که شما بکنین یه قیمت خاصی جلوی شما سبز میشه. یادتون هم باشه که در قسمت انبار توی ویرایش محصول حتما به موجودی انبار یه مقدار دلخواهی بدین. خب اینم از آموزش امروزمون. امیدوارم مفید واقع بشه. و امیدوارم نجات بدم این همه کاربر وردپرس و ووکامرس رو که میان و با همچین مشکلاتی درگیر میشن.
  4. 4 points
    سلام و درود @sata به جاش باید کد زیر رو بنویسید. <?= parsidate('Y') ?>
  5. 3 points
    سلام و درود @Milad70 تگ audio یه اتریبوت داره به اسم preload مقدار این اتریبیوت رو باید روی none بذارید. <audio src="path/to/audio" preload="none"></audio>
  6. 3 points
    از نظر سئو تکنیک بسیار خوبیه. اما باید همه لینک‌های ساب دامنه رو ریدایرکت 301 (انتقال دائم) به زیر پوشه کنید.
  7. 3 points
    arouse-yekan.zip خطاش رو رفع کردم میتونید استفاده کنید.
  8. 3 points
    تغیرو به درستی انجام ندادین لطفا ادرس سایت رو ارسال کنین
  9. 3 points
    سلام و درود @chem توی همه هاست های اشتراکی قابل تغییر نیست ولی توی اونایی که میشه تغییرش داد اگر کد زیر رو انتهای htaccess اضافه کنید تغییر میکنه. php_value max_execution_time 120
  10. 3 points
    سلام آموز شها خوبهستن ولی هیچوقت نباید فکر کنید امنیت با چند تا کار تامین میشه امنیت در سرور امنیت در کد امنیت در سیستم امنیت حتی در رفتار کاربر و مدیران هم باید رعایت بشه
  11. 2 points
    از وردپرس 5 به بعد مسیر زیر باید داخل هاست وجود داشته باشه. /wp-includes/css/dist/block-library/
  12. 2 points
    سلام آپدیت جدید وردپرسه با گوتنبرگ. سعی کنید یواش یواش به این ادیتور عادت کنید، ولی اگر می‌خواین غیر فعال شه، این پلاگین رو نصب و فعال کنید: https://wordpress.org/plugins/classic-editor/
  13. 2 points
    والا چی بگم وب هوک برای یه تایمر به نظرم کاربرد خاصی نداره.
  14. 2 points
    سلام و درود @unid_user تایمرها و کانت داون ها و ... مربوط به جاوا اسکریپت میشن. ربطی به وردپرس و هوک هاش ندارن.
  15. 2 points
    افزونه Classic Editor را نصب کنید
  16. 2 points
    سلام و درود @nie3oh دیتابیس ها ربطی به پوشه www ندارند. از طریق PHPMyAdmin میتونید دیتابیس ها رو مدیریت کنید.
  17. 2 points
    باسلام و وقت بخیر زیر نوشته به زمینه دلخواه src لینک ویدیو رو بدید و با کد زیر استفاده کنید $myvideo = get_post_meta($post->ID, 'src', true); if ( !empty ( $myvideo ) ) { echo do_shortcode('[video src="'.$myvideo.'" ]'); }
  18. 2 points
    وقت بخیر دوست من حجم ثابتی نداره ولی باید توسط افزونه هایی بدون افت کیفیت حجمشو کم کنید و حتما از حالت alt توی تصاویرتون استفاده کنید سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  19. 2 points
    شاید برای شما هم پیش اومده باشه بخواهید نظرات کاربرانتون رو سریعا در تلگرام دریافت کنید. نظراتی مانند خرابی لینک دانلود، پشنهاد، انتقاد و… . خوشبختانه برای این منظور افزونه‌ای رو طراحی و آماده کردیم که بوسیله آن میتوانید در برگه‌ها یا حتی نوشته‌‌های سایت خود با قرار دادن یک تکه شورت کد؛ فرم پیغامگیر رو قرار بدید و بلافاصله پیام‌های کاربرانتون را در تلگرام دریافت کنید. شما می توانید افزونه پیغام گیر تلگرام را بسته به نیاز خود برای موارد مختلفی بکار ببرید. ویژگی‌های افزونه پیغام گیر تلگرام این افزونه هیچ گونه تاثیری در سرعت لود سایت شما ندارد! و با خیال راحت می‌توانید از این افزونه استفاده کنید. تصاویر محصول در زیر تصویر فرم پیغامگیر را مشاهده میکنید که در یک برگه درج شده است. در تصویر زیر پیام ارسالی کاربر را از طریق فرم موجود در سایت را مشاهده می‌کنید. دموی آنلاین توضیحات بیشتر و خرید افزونه از وب سایت ژاکت
  20. 2 points
  21. 2 points
    پیشنهاد میکنم یک آدرس سایتت شما داشته باشه که بهتره ssl باشه. اگر هم self ssl دارید بهتره اصلا فعالش نکنید
  22. 2 points
    وقت بخیر در صورت تمایل مشخصات رو پ.خ ارسال کنید بررسی کنم موفق باشید
  23. 2 points
    وقت بخیر صفحه ی اصلی وبسایتتونو ویرایش کنید در تنظیمات سئو یه بخشی هستش که این صفحه در گوگل ایندکس بشه یا نه که اونو روی "بلی" تنظیم کنید تا مشکلتون حل بشه سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موف باشید
  24. 2 points
    طبق قوانین انجمن ما نمیتونیم شماره تماس ارسال کنیم خصوصی خودتونو چک کنین شماره تماس رو ارسال کنم خدمتتون
  25. 2 points
    به هر یک از اونها float:right; یا text-align:right; رو اضافه کنین مشکلتون حل میشه اگه با کد نوسی اشنایی ندارید ادرس سایت رو ارسال کنین تا کد دقیقشو واستون ارسال کنم و شما داخل فایل استایلتون قرار بدین سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  26. 2 points
    سلام و درود @kingblog کد بررسی رو به شکل زیر تغییر بدید. $error = array(); foreach($D->usersss as $i => $key) { $D->chisuser = $db2->fetch_field('SELECT username FROM users WHERE username="' . $key . '" AND active=1'); if ($D->userss != "" && $key != $D->chisuser) { $error[] = 1; } elseif ($D->userss != "" && $key == $D->chisuser) { $error[] = 0; } } if (in_array(1, $error)) { echo "نام کاربری وارد شده وجود ندارد"; } else { $db2->query('UPDATE ?? SET usernam="' . $D->userss . '" LIMIT 1'); echo "عملیات موفق"; }
  27. 2 points
    این بخاطر اون Exit هایی هست که داخل شرط error قرار دادین اینجوری همیشه حلقه فقط 1 بار اجرا میشه اگه اولین ایتم درست باشه پیغام "عملیات موفق" و اگه اشتباه باشه خطای "نام کاربری وارد شده وجود ندارد" میده اون exit ها رو بردارین
  28. 2 points
    سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید دوست عزیز بله میشه، کافیه فایل مورد نظرتون رو با پسوند html. ذخیره کنید داخل هاستتون، بعدش آدرسش رو که داخل مرورگر باز کنید صفحه‌ی html براتون باز میشه. ضمنا اگر می‌خواهید با وارد کردن آدرس صفحه‌ی اصلی سایت اون فایل HTML نمایش داده بشه باید با اسم index.html توی روت هاست قرارش بدید (البته در بعضی هاست‌ها متفاوته، ولی معمولا دیفالت همینه)
  29. 2 points
    این ادرس قبلا به صورت 1397/08/20/Mehrad Hidden - Sefr [Album]/Mehrad Hidden - Sefr [128]/ بود که بعد از urlencode شدن به صورت 1397%2F08%2F20%2FMehrad+Hidden+-+Sefr+[Album]%2FMehrad+Hidden+-+Sefr+[128]%2F شده
  30. 2 points
    سلام همونطور که استاد فرمودن جهت اینکه چک بشه عملکرد درگاه درسته یا نه باید یه پرداخت انجام شه ولی از این لحاظ که درگاه سرورش در دسترس هست یا خیر رو باید بشه چک کرد. فک میکنم درگاه ها قبل از اینکه لینک پرداخت رو بسازن باید بهشون جزئیات پرداخت رو ارسال کنید پس در نتیجه خود این قضیه تکلیف رو روشن میکنه که سرور در دسترس هست یا خیر. البته عموما درگاه های بانکی سرورشون در دسترس هست.
  31. 2 points
    اینکه سالم باشه شما باید پرداختی انجام بدین و نتیجشو ببینین نهایت میتونین یه پینگ کنین ببینین اوکی هست یا نه
  32. 2 points
    بهتره از سایتهای مرتبط بک لینک بگیرین. دادن ریپورتاژ و حتی تبلیغ هم در سایتهای معتبر تاثیر خوبی داره
  33. 2 points
    سلام مواردی که مدنظر دارید با وردپرس قابل اجرا هست. البته روش ساده نداره و برای همه بخشهاش نیاز به کدنویسی هست.
  34. 2 points
    وقت بخیر در صورت تمایل سایتتونو اسکن میکنم و مشکلاتشو میگم بهتون موفق باشید
  35. 2 points
    این کد htaccess ای که جناب @miladalizadeh توی شروع تاپیک گذاشتند اصطلاحا بهش میگن کد Hotlink Protetion. پس همون کدیه که سی پنل بعد از اون تنظیماتی که توی بخش Hotlink Protetion انجام میدید قرارش میده توی فایل htaccess اصلی سایت. در اصل سی پنل اومده رابط گرافیکی برای این قطعه کد درست کرده.
  36. 1 point
    چیزی که می خواید اصطلاحا میگن marker که کتابخونه های جاوااسکریپت زیادی برای این کار هست. مثلا توی این صفحه چند نمونش هست : https://www.jqueryscript.net/tags.php?/image marker/
  37. 1 point
    شما از طریق PHPMyAdmin دیتابیسی ایجاد کردید که الان میگید نمایش نمیده؟ برای هر سیستمی که از دیتابیس MySQL استفاده کنه میتونید دیتابیس بسازید و مشکلی نیست.
  38. 1 point
    وقت بخیر توسط این افزونه کل دیتا ها منتقل میشه هم نوشته هم برگه و هم .... بخواهید اون موارد منتقل نشن باید از لوکال هم پاکش کنید موفق باشید
  39. 1 point
    بله حتما. ممنونم از راهنمایی هاتون
  40. 1 point
    هر پوسته ای که نصب میکنم این ارور رو میده یکی از پوسته هایی که امتحان کردم رو پیوست کردم Fatal error: Can't use function return value in write context in /home3/gozinesa/domains/gozinesabz.ir/public_html/wp-content/themes/arouse-mitra/functions.php on line 8 arouse-yekan.zip
  41. 1 point
    روی سایت ورد پرس این هست که البته من امتحان نکردم: https://wordpress.org/plugins/jquery-color-picker/ این یکی رو هم میخوای نگاه کن که اگه همونی بود که نظرته تبدیل به افزونه بکنمش. https://www.mehdinaghdi.com/ در بالای ساید باره. امتحانش کن. زودتر نگاه کن چون دو سه روزه برش میدار.
  42. 1 point
    @nasimparsi کد رو باید بعد از <?php قرار بدید. شما قبلش قرار دادید.
  43. 1 point
    وقتت بخیر دوست من اینکه بگیم توی قالب رایگان کد مخرب قرار میدن یا نمیدن بحثش جداست ولی اگه قالبی پولی باشه و یه سایتی اونو به صورت رایگان ارائه بده نمیگم همشون ولی اکثرشون با قصد و قرضی این کارو انجام میدن که شاید خودشم رایگان به دستش رسیده ک رایگان هم پابلیکش میکنه یا هم کد مخربی توش قرار داده ک میخواد بعدا توسط همون کد مخرب افراد رو اذیت کنه حتی قالب های رایگان رو هم از وبسایت های معتبری دانلود کنید که بعدا به مشکل نخورین بازم سوالی داشتید بفرمایید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  44. 1 point
    وقت بخیر شما میتونین سطح دسترسی های این فایل رو از طریق هاستتون تغیر بدین و هم اینکه میتونین مسیرشم از روت هاست به مسیر دیگه تغیر مکان بدین که برای این موارد اگه در گوگل سرچ کنید آموزش های زیادی موجود هستش در ضمن سایت شما افزونه ی دابلیکیتور نصب هستش؟ چون به تازگیا باگی پیدا شده و توسط اون میتونن به فایل کانفیگتون دسترسی پیدا کنن اگه داخل وبسایتتون هستش حذفش کنین یا در صورتی که بهش نیاز دارین به آخرین ورژن موجود آبدیتش کنین اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  45. 1 point
    وقتتون بخیر دوست من اگر به قسمت تنظیمات افزونه برید یک باکسی هستش که پیغام های بعد ارسال مطلب و خطای ارسال مطلب رو نشون میده، که شما می تونین از اون قسمت متن و پیغام خودتون رو جایگزین کنین سوالی داشتید بپرسید بنده حتما پاسخگو هستم موفق باشید
  46. 1 point
    افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید مشخص میشه مشکل از کدومشونه اما اگر ادامه داشت وردپرس رو به روزرسانی دستی انجام بدید اوکی میشه
  47. 1 point
    سلام میشه فایل اچ تی ام ال رو داخل هاست قرار داد و کار کند یعنی ای اس پی دات نت یا زبان برنامه نویسی نباشد
  48. 1 point
    سلام الان کاربر میتونه فایلش رو آپلود کنه؟
  49. 1 point
    @nanesalemtabriz اونی که اون زده رو حذف کنید و کد زیر رو بذارید توی functions.php قالب. add_action('wp_head', function() { echo '<script type="application/ld+json">'. json_encode( array( '@context' => 'https://schema.org', '@type' => 'Place', 'geo' => array( '@type' => 'GeoCoordinates', 'latitude' => '37.9035733', 'longitude' => '46.2682109' ), 'name' => 'شرکت صنایع نان سالم تبریز | Healthy Bread Company Tabriz' ) ) .'</script>'; });
  50. 1 point