برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 24/07/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    بستگی داره شما برای چ قسمتی می خواید . دقیقا تو همین صفحه در سمت چت یک فیلد سرچ هست شما می تونید چیزیو که می خواید سرچ کنید . به عنوان مثال flex, btn , backgrount, card , ..... و یا اینکه سمت چپ رو هر لینکی بزنی کلاس های مربوطه رو توضیح میده . مثلا grid ,card , از همون getting start می تونید شروع کنید
  2. 3 points
    row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند تو بوت استرپ 4 و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید
  3. 3 points
    سلام ، برای اینکه بتونید برگه هایی با قالب های مختلف بسازید باید ، برای هر کدوم یک template پیج بسازید. و از قسمت مدیریت یک برگه بسازید و قالب برگه تون و همون template پیجی که ساختین قرار بدین
  4. 2 points
    <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Bootstrap Example</title> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css"> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script> <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script> <link rel="stylesheet" href="style.css"> </head> به این صورت تغییر بدین ببینین درست میشه
  5. 2 points
    ببینین وقتی شما روی سرور یه سرور php مثلا xampp نصب کنین براحتی میتونین با استفاده از ip یا server name بهش وصل بشین مثلا یه بروزر باز میکنین مثلا فایرفاکس و ایپی سرور+ادرس محل وردپرس مثلا 192.168.1.1/wordpress/wp-admin پورت کنین یعنی اطلاعات رو از sql server منتقل کنین به mysql و اطلاعات رو طبق ساختار جدولها پر کنین مثلا تو وردپرس نام کاربری تو user_login و پسورد تو user_pass و ادرس ایمیل تو فیلد user_email هست و سایر فیلدها هم همینطور برای این کار شما نیازمند به اشنایی کامل با ساختار دیتابیس در وردپرس هستید
  6. 2 points
    سایتتون باز نمیشه ایا از قالب نال شده استفاده کردید؟ احتمال داره سایتتون الوده شده باشه
  7. 2 points
    سلام آموز شها خوبهستن ولی هیچوقت نباید فکر کنید امنیت با چند تا کار تامین میشه امنیت در سرور امنیت در کد امنیت در سیستم امنیت حتی در رفتار کاربر و مدیران هم باید رعایت بشه
  8. 2 points
    بوت استرپ عالی و خیلی کامل هست یه سایت آموزشش هم https://www.w3schools.com/bootstrap/default.asp هست اما یه فریم ورک خیلی آسون و خیلی ساده و کوچیک هم پیور هست: https://purecss.io که برای شورع بنظرم خوبه...
  9. 1 point
    استایل خودتونو بعد فراخوانی بوت استرپ به این صورت قرار بدید <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(). '/style.css' ?>">
  10. 1 point
    به نظر من گزینه دوم مناسبتره و میتونه ارتباط بهتری با مخاطب برقرار کنه
  11. 1 point
  12. 1 point
    سلام متوجه سوالتون نشدم لطفا کد هاتون اینجا قرار بدید در ضمن نام پلاگین مورد نظر هم اعلام بفرمایید... اما چیزی که فعلا می تونم بگم: برای اینکه بعد از انجام عملیات فرم به صفحه ای خاص برید می تونید از ریدایرکت استفاده کنید مثلا این تابع wp_redirect($url) برای اینکه به اصطلاح شما کد ها رو متصل کنیم می تونید از شورت کد یا تعریف توابع در یک پلاگین اختصاصی یا در قالب استفاده کنید در مورد قالب فایل functions.php رو ویرایش کنید. حالا بنظرم شما یه صفحه تعریف کنید و به کمک ایجاد یه تمپلیت سفارشی و استفاده از شورت کد فرمتون رو داخلش قرار بدید و در انتهای کد های فرمتون به کمک دستور ریدایرکت آدرس پنل کاربری رو بدید. موفق باشید.
  13. 1 point
    سلام مواردی که بصورت رایگان هستن بدردتون نمیخورن؟
  14. 1 point
    داخل پوشه روت وردپرستون دنبال فایلی به نام error_log بگردین و با یه ویرایشگر بازش کنید.