برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 03/05/96 در همه بخشها

  1. 6 points
    imanfakhar

    افزونه rss feed همراه با عکس

    آوردن عکس با آر اس اس خوان باید از طریق سیستم مقابل تعریف شده باشه البته تعریف هایی هست که سمت کاربر هم کل مطلب را بگیره ولی باز هم باید سیستمی که ازش آر اس اس می گیرید اینکار را آزاد کرده باشه معمولا سایتهایی که عکس زیاد و منحصر به فرد دارند جلوی این خروجی را می گیرند چون به ترافیکشون آسیب می رسونه افزونه feedwordpress جزو بهترین هاست و آموزشش را در بخش آموزش می تونید پیدا کنید
  2. 5 points
    imanfakhar

    افزونه rss feed همراه با عکس

    این کد را تنست کنید در header.php <script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi"> </script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/gfeedfetcher.js"> /*********************************************** * gAjax RSS Feeds Displayer- (c) Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com) * This notice MUST stay intact for legal use * Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code ***********************************************/ </script> در محل نمایش برای آر اس اس چند سایت <script type="text/javascript"> var newsfeed=new gfeedfetcher("wp-parsi", "wp-parsiClass", "_new") newsfeed.addFeed("سایت یک", "آدرس آر اس اس ") //Specify "label" plus URL to RSS feed newsfeed.addFeed("سایت2", "آدرس آر اس اس") //Specify "label" plus URL to RSS feed newsfeed.addFeed("سایت3", "آدرس آر اس اس ") //Specify "label" plus URL to RSS feed newsfeed.displayoptions("description") //show the specified additional fields newsfeed.setentrycontainer("div", "pclass") //Display each entry as a paragraph, and add a "pclass" class to each P newsfeed.filterfeed(10, "date") //Show 8 entries, sort by date newsfeed.init() //Always call this last </script> در محل نمایش برای آر اس اس یک سایت <script type="text/javascript"> var newsfeed=new gfeedfetcher("wp-parsi", "wp-parsiClass", "_new") newsfeed.addFeed("سایت یک", "آدرس آر اس اس ") //Specify "label" plus URL to RSS feed newsfeed.displayoptions("description") //show the specified additional fields newsfeed.setentrycontainer("div", "pclass") //Display each entry as a paragraph, and add a "pclass" class to each P newsfeed.filterfeed(10, "date") //Show 8 entries, sort by date newsfeed.init() //Always call this last </script> این دو فایل رو هم آپلود کنید داخل پوشه اصلی قالب http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex18/gfeedfetcher.js توجه کنید بخاطر فارسی نوشتن محل قرار گرفتن نام سایت و آدرس آر اس اس خانه ها جابجا شدند اگر اونها را با نشانی و نام لاتین پر کنید باید به این شکل دیده شوند <script type="text/javascript"> var newsfeed=new gfeedfetcher("wp-parsi", "wp-parsiClass", "_new") newsfeed.addFeed("wp-parsi", "http://forum.wp-parsi.com/rss/forums/3-wp-parsi/") //Specify "label" plus URL to RSS feed newsfeed.displayoptions("description") //show the specified additional fields newsfeed.setentrycontainer("div", "pclass") //Display each entry as a paragraph, and add a "pclass" class to each P newsfeed.filterfeed(10, "date") //Show 8 entries, sort by date newsfeed.init() //Always call this last </script> برای دریافت فایل js هم روش راست کلیک کنید و save as target
  3. 5 points
    MaySam.M

    حذف کلمه "می گه" در گفتگوها

    در ضمن میتونید برای حذفش از کدهای css بدین شکل استفاده کنید: .says { display:none }
  4. 5 points
    omid0098i

    حذف کلمه "می گه" در گفتگوها

    سلام کد زیر رو به انتهای فایل function.php قالب اضافه کنید : <?php function mytheme_comment($comment, $args, $depth) { $GLOBALS['comment'] = $comment; ?> <li <?php comment_class(); ?> id="li-comment-<?php comment_ID() ?>"> <div id="comment-<?php comment_ID(); ?>"> <div class="comment-author vcard"> <?php echo get_avatar($comment,$size='48',$default='<path_to_url>' ); ?> <?php printf(__('<cite class="fn">%s</cite> <span class="says">says:</span>'), get_comment_author_link()) ?> </div> <?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?> <em><?php _e('Your comment is awaiting moderation.') ?></em> <br /> <?php endif; ?> <div class="comment-meta commentmetadata"> <a href="<?php echo htmlspecialchars( get_comment_link( $comment->comment_ID ) ) ?>"> <?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?> </a> <?php edit_comment_link(__('(Edit)'),' ','') ?> </div> <?php comment_text() ?> <div class="reply"> <?php comment_reply_link(array_merge( $args, array('depth' => $depth, 'max_depth' => $args['max_depth']))) ?> </div> </div> <?php } ?> به فایل comment.php برید و بجای تابع زیر : wp_list_comments(); این تابع رو قرار بدید : wp_list_comments("callback=mytheme_comment"); با کدی که گفتیم توی فانکشن بذارید میتونید متن های دلخواه رو اعمال کنید . منبع : +
  5. 4 points
    Fenix.ir

    مشکل با ssl

    با سلام و احترام سبز نبودن گواهی اس اس اس ال میتونه از این باشه که شما در صفحه ارید استایل یا js یا تصویر یا هر چیز دیگه ای رو فراخانی میکنید که با https نیست و http می باشد این مورد باعث میشه که به قول شما سبز نباشه در اون صفحات
  6. 3 points
    naghmesara

    مشکل با ssl

    سلام و درود احتمالا توی صفحه اصلی یکی از فایل ها بدون https لود میشه. لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بیشتر راهنمایی بشید. موفق باشید
  7. 2 points
    Fenix.ir

    تغییر فونت افزونه

    اگه هدف تغییر فونت هست بهته جداگانه انجام بدید یعنی ابتدا فونت ها رو مثلا نام فونت یکان هست در فولدر فونت قرار بدید و سپس یک فایل css هم ایجاد کنید برای فونت مثال برای تعریف یک فونت در فایل css و در نهایت بیاید فونت رو دوباره به اون المان ها در صفحه بدید @font-face { font-family: 'yekan'; src: url('yekan-regular.woff') format('woff'), url('yekan-regular.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; font-style: normal; } h1{ font-family:yekan; } و سپس در فایل اصلی افزونه باید این استایل رو لود کنید مثلا در کد زیر این استایل در هدر سایت در ادمین لود میشه function function_name_css_admin_fenix() { wp_enqueue_style('fenix-admin-name-plugin', plugins_url('css/admin.css', __FILE__), array(), 1.6); } add_action('admin_head', 'function_name_css_admin_fenix'); که مقدار css/admin.css مسیر فایل سی اس اس ما هست و مقدار 1.6 ورژن این فایل هست که برای جلوگیری از کش بعد از تغییر هر بار این فایل میتونید مثلا 1.6 را به 1.7 تغییر بدید اما برای لود همین فایل خود سایت نه ادمین میتونید از کد زیر استفاده کنید function function_name_web_css_admin_fenix() { wp_enqueue_style('fenix-name-plugin', plugins_url('css/admin.css', __FILE__), array(), 1.6); } add_action('wp_head', 'function_name_web_css_admin_fenix'); امید وارم متوجه شده باشید پیروز و موفق باشید.
  8. 2 points
    Fenix.ir

    کش بودن یا نبودن سایت!

    با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی بحث کش چند حالت میتونه باشه کش مرورگر کش وردپرس به واسطه پلاگین کش هاست و سرور کش آی اس پی مشکل اول شما بر میگرده به کش مروگر معمولا اگر ادرس فایل style شما در قالب به این صورت فراخانی شده باشه <link rel='stylesheet' href='***/style.css' type='text/css' media='all' /> مرورگر این فایل style.css رو کش میکنه تا در بازدید باعدی دوباره دانلود نکنه برای رفع این مشکل میتونید از ورژن بندی استفاده کنید مثل زیر <link rel='stylesheet' href='***/style.css?ver=1' type='text/css' media='all' /> بعد از هر تغییر css میتونید مقدار ver=1 رو اغییر بدید و به جای 1 بزارید مثلا 1.1 یا بعد بزارید 1.2 تا بالا ... برای بحث نیاوردن پست ها این مورد معمولا میتونه به افزونه های کش برگرده که درست کانفیگ نشده که با پست جدید کش تخلیه نمیشه یا چیز دیگه امیدوارم متوجه شده باشید سعی کردم خیلی راحت بگم
  9. 1 point
    Fenix.ir

    فارسی کردن اعداد

    با سلام و احترام شما میتوانید از فونت هایی استفاده کنید که به صورت پیشفرض عداد فارسی باشند راه های دیگه هم هست مثل جاوا اسکریپت یا با php ولی این راه اول برای شما راحت تر می باشد.
  10. 1 point
    Fenix.ir

    راهنمایی در خصوص ارسال پیامک

    اشتباه از من بود $post = get_post([int_plus_fenix($_POST['id'])]); // Change $post = get_post(int_plus_fenix($_POST['id'])); نمیدونم چرا ارایه کرده بودن دیتا رو
  11. 1 point
    Fenix.ir

    راهنمایی در خصوص ارسال پیامک

    این مقدار رو جایگزین و بررسی کنید function ajax_fenix_send_sms_to_friend() { $post = get_post(int_plus_fenix($_POST['id'])); global $sms; if ($post) { $sms->to = [int_plus_fenix($_POST['number'])]; $data = 'کاربر گرامی، '; $data .= "\n"; $data .= clear_string_fenix($_POST['name']) . ' مقاله زیر را به شما توصیه میکند.'; $data .= "\n"; $data .= "لینک مطلب : "; $data .= wp_get_shortlink($post->ID); $data .= "\n"; $data .= "لینک دانلود PDF : "; $data .= get_post_meta($post->ID, 'city', true); $sms->msg = $data; if ($sms->SendSMS()) { exit('پیام با موفقیت ارسال شد'); } } else { exit('عملیات انجام نشد.'); } }
  12. 1 point
    Fenix.ir

    راهنمایی در خصوص ارسال پیامک

    میشه سورس این قسمت رو ببینم که من گذاشتم برایتون function ajax_fenix_send_sms_to_friend() { $post = get_post([int_plus_fenix($_POST['id'])]); global $sms; if ($post) { $sms->to = [int_plus_fenix($_POST['number'])]; $data = 'کاربر گرامی، '; $data .= "\n"; $data .= clear_string_fenix($_POST['name']) . ' مقاله زیر را به شما توصیه میکند.'; $data .= "\n"; $data .= "لینک مطلب : "; $data .= wp_get_shortlink($post->ID); $data .= "\n"; $data .= "لینک دانلود PDF : "; $data .= get_post_meta($post->ID, 'download', true); $sms->msg = $data; if ($sms->SendSMS()) { exit('پیام با موفقیت ارسال شد'); } } else { exit('عملیات انجام نشد.'); } }
  13. 1 point
    Fenix.ir

    راهنمایی در خصوص ارسال پیامک

    خیر مورد اول شماره موبایل شخص هست که ارسال میشه که قراره براش اس ام اس ارسال شه مورد دوم هم نام شخص هست که در فرم برای ما ارسال کرده مورد سوم کاستوم فیلد هست که من اینجا کاستوم فیلد نوشته رو دارم اضافه میکنم به مقدار $data یعنی اگه شما خواستید مورد جدیدی اضافه کنید باید مثل زیر اضافه کنید دقیقا زیر $data .= get_post_meta($post->ID, 'download', true); مثلا مثل این اضافه بشه $data .= "\n"; // مقدار برای خط بعد در پیامک میباشد $data .= "لینک دانلود PDF : "; // متن توضیح در خصوص مقدار کاستوم فیلد $data .= get_post_meta($post->ID, 'شناسه کاستوم فیلد شما ', true);// فراخانی کاستوم فیلد شما
  14. 1 point
    m4xs051

    راهنمایی در خصوص ارسال پیامک

    @Fenix.ir چند سوال بزرگوار: ۱- تو سورس این برنامه در حال حاضر دوتا کاستوم فیلد رو ارسال میکنه یا یکی؟ ۲- برای ادد کردن کاستوم فیلد دیگه چطوری باید اقدام کرد؟ ۳- این بخش هایی که مشخص شده تو عکس کاستوم فیلدهای ما هست؟ اگه این بخش هایی که مشخص کردم کاستوم فیلد های ما باشه پس تو هر نوشته که منتشر میشه فیلد هایی باید با این مقادیر ست بشه درسته؟
  15. 1 point
    m4xs051

    مشکل ارور 500 با فعال کردن ووکامرس

    خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم که مشکل سایتتون برطرف شد.
  16. 1 point
    محمد بهنام نیا

    مشکل ارور 500 با فعال کردن ووکامرس

    اسش استایل شاپ از راست چین خریدم اونارو نمیدونم ولی فروشنده میگف نال شده نیست! دادم یه وردپرس کار حرفه ای مشکل رو حل کرد ازش سوال میکنم و میگم مشکل از چیبوده ممنونم
  17. 1 point
    mizfa

    افزونه Gravity Forms

    سلام افزونه گرویتی فرم تا اونجایی که من میدونم لایسنس نداره دیگه، شایدم داشته باشه ولی اجباری نیست چرا که داخل خوده گیت هاب نسخه به روزش رو میذارن من خودم ۲ سالی ازش استفاده میکنم چنین خطایی رو تا حالا ندیدم
  18. 1 point
    naghmesara

    مشکل با ssl

    سلام و درود 6 عکس زیر بدون https لود میشن. http://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-banner.jpg http://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/02/kanishop-video-widget.jpg http://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-wordpress-theme.jpg http://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-advertisment.jpg http://parastobook.com/wp-content/uploads/2016/09/fpfl1.png http://parastobook.com/wp-content/uploads/2016/09/fpfl2.png آدرس هاشون رو با https کنید مانند زیر: https://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-banner.jpg https://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/02/kanishop-video-widget.jpg https://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-wordpress-theme.jpg https://parastobook.com/wp-content/uploads/2017/07/kanishop-advertisment.jpg https://parastobook.com/wp-content/uploads/2016/09/fpfl1.png https://parastobook.com/wp-content/uploads/2016/09/fpfl2.png موفق باشید
  19. 1 point
    dastjerdisf

    آموزش نصب قالب404

    درود مجدد فهمیدم مشکل از مرورگرم بود در google chorme درست بوده من باuc browser امتحان کرده بودم که اونجوری نشون می داد خیلی ممنون و سپاسگذارم
  20. 1 point
    سلام زمانی که پارسی دیت فعال باشه حالت ایجکس ثبت فرم ها در گرویتی فرم از کار میفته. یعنی حتی اگر فقط هسته گرویتی فرم + پارسی دیت نصب باشن و بقیه پلاگین ها غیرفعال باشن باز هم همین مشکل هست.
  21. 1 point
    m4xs051

    مشکل ارور 500 با فعال کردن ووکامرس

    احتمالا سازی گاری کامل نداره قالبتون با ووکامرس. اسم قالبی که مورد استفاده میکنید چیه؟ آیا به آخرین نسخه موجود آپدیت هست؟ قالب سایت که نال شده نیست درسته؟
  22. 1 point
    aaanianita

    پوسته مکس شاپ

    مشکل از فونت نبود.مشکل از انیمیشن نوشته ها بود.برای کسانی که شاید مثل من درگیر همچین مشکلی شدن مینویسم. در قسمت animation داخل slider revolution باید split animation رو روی حالت no split بذاریم.اونوقت دیگه نوشته ها تکی تکی نمیان.
  23. 1 point
    rezakianoosh

    افزونهeasy digital downloads

    سلام مشخصات فایل رو با زمینه دلخواه وردپرس ایجاد کردن، لینک خرید رو هم از افزونه edd برای فروش فایل استفاده شده ... اگه با html و css و توابع وردپرس اشنایی داشته باشین میتونید این بخش رو ایجاد کنید.
  24. 1 point
    hadih

    افزونهeasy digital downloads

    اختیار دارین. شما خیلی این پست را پیگیری کردین و این واقعا کار با اهمیتی بود. بسیار بسیار متشکرم