برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 27/06/96 در همه بخشها

  1. 68 points
    وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند می باشد . در اینجا من می خوام 10 پلاگین کاربردی و لازم جهت هر بار نصب وردپرس رو به شما معرفی که این پلاگینهای کابردی جز پلاگینهای favorite من برای هر بار نصب به حساب میان : Akismet : یک پلاگین فوق العاده برای جلوگیری از کامنت‌های اسپم می‌باشد. من از وقتی کهاز این پلاگین استفاده می‌کنم کاملا از شر کامنت‌های اسپم خلاص شده‌ام. بعداز نصب این پلاگین باید در وردپرس. کام ثبت نام کنید و API key خودتان را به اکیسمت بدهید تا فعال شود. Maintenance Mode : این افزونه برای مواقعی ضروری است که میخواهید قالب سایتتان را ویرایش کنید یا … با فعال کردن این افزونه میتوانید با نقش مدیر به ویرایش قالب خود بپردازید. WP-PageNavi : این افزونه حالت صفحه‌بندی پیشرفته را به سایت وردپرسی شما می‌افزاید. All in One SEO Pack : افزونه ای جهت بهینه کردن وبسایت وردپرسی شما برای موتورهای جستجو به صورت خودکار WP Super Cache : این افزونه مقدار کش سایت شما را تنظیم نموده و فایل های کش و کوکی را به صورت Gzip درمیآورد که باعث لود سریع تر در دفعات بعدی میشود Google XML Sitemaps : این افزونه، با ایجاد یک نقشه سایت ویژه باعث می‌شود موتورهای جستجو آسانتر صفحات وب سایت شما را فهرست کنند. Contact Form 7 : افزونه‌ای ساده و در عین حال انعطاف پذیر برای ساختن فرم‌های تماس برای ارتباط کاربران با شما Broken Link Checker : بررسی لینک های شکسته و خراب WP-DB-Backup : همونطور که از اسمش بر میاد برای پشتیبان گیری مستمر بدون دخالت شما از پایگاه داده ی شما است و به این صورت باعث افزایش امنیت اطلاعات و نوشته های شما در وردپرس می شه . SexyBookmarks : این افزونه جالب به شما این امکان رو می ده که در پست ها و برگه های سایت وردپرسی خودتون یک نوار اشتراک گذاری داشته باشید. البته این افزونه بسیار قدرتمند هست و حدود ۱۰۰ سایت رو در لیست خودش داره تا کاربر بتونه با استفاده از اونها پست هاش رو به اشتراک بذاره! اینها 10 پلاگین کاربردی هستن که من بعد از هر بار نصب وردپرس ازشون استفاده میکنم و توضیحات تکمیلی رو میتونید در صفخه اختصاصیشون مشاهده کنید حتما میگین پلاگینهای دیگه ایی هم هستن که کاربردیتر هستن ولی اینها امتحان خودشون رو به خوبی پس دادن %100
  2. 6 points
    سلام گروه وردپرس پارسی واقعا جای تشکر هست که با قدرت تمام این انجمن رو نگه داشتید بدون هیچ گونه چشم داشتی و قصد تجارتی امیدوارم همیشه سربلند باشید و پیروز به امید موفقیت روز افزون برای همه ی شما مدیران و کاربران عزیز انجمن در پناه حق
  3. 5 points
    سلام دوست گرامی متاسفانه سایت شما Malware داره و این پاپ آپ های تبلیعاتی و تب های که پس از هر کلیک در سایت باز میشه همه برمیگرده به این که سایت شما آلوده شده است. به احتمال زیاد شما افزونه های زیر که نال شده بودن روی سایت نصب کردید: LayerSlider revslider پیشنهاد: افزونه هایی که نال شده بودن و روی سایت نصب کردید رو پاک کنید. بعد به هاستیگ بگید که یه اسکن از سایتتون بگیره. شاید تو این اسکن سایتتون پاک سازی بشه. در غیر اینصورت اگه بک آپی از سایت دارید که سالم هست و آلوده به Malware نیست بگید که ریستور کنن براتون. در غیر اینصورت باید هاستتون بطور کامل پاکسازی و مجدد سایت رو راه اندازی کنید. البته می تونید از پلاگین های آنتی ویروس در سایت استفاده کنید ولی اکثر این پلاگین ها برای اینکه بطور کامل اسکن و پاکسازی رو انجام بدن نیازمند این هست که شما نسخه اصلی رو تهیه کنید. موفق باشید...
  4. 4 points
  5. 3 points
    سلام اگر توی پوشه public_html وردپرس رو ریختید و مطمئن هستید که همه کارها درست انجام شده. مشکل از اینجاست که یه فایل index.html ای توی پوشه public_html وجود داره که اولیت اجراش از فایل index.php وردپرس بالاتره شما باید اون فایل index.html رو پاک کنید تا با زدن آدرس سایتتون فایل index.php اجرا بشه.
  6. 3 points
    اگه فقط دیتابیس خریدین باید با کدنویسی این کار انجام بشه البته میتونین به فروشنده بگین علاوه بر دیتابیس از قسمت برون ریزی یا با استفاده از پلاگینهای importer یک بکاپ از پستها و دسته بندیها بگیرن برای شما ارسال کنن تا شما بتونین تو سایتتون درون ریزی کنید
  7. 3 points
    سلام دوستان من یک مشکل برای سایتم پیش اومده من چندین کلمه کلیدی توی سایتم گذاشتم سایتم رو هم در گوگل ثبت کردم اما یک مشکل هست من توی گوگل که کلمه کلیدی رو سرچ می کنم در هیچ کدوم از صفحات گوگل سایتم نیست یعنی از هر روشی که بگید عمل کردم هرکاری که بگید رو کردم افزونه ها وب سایت های مختلف بهینه کردن و غیره اما مشکلم حل نشد اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه در ضمن آدرس وب سایتم هم این هست:www.arianamini.ir
  8. 3 points
    خیر. به این دلیل که هر کلیکی که توسط کاربری روی سایت شما میشه گوگل با توجه به موقعیت که به لینک شما داده بین ۱ الی ۰.۵ دلار دریافت میکنه از شما
  9. 3 points
    سایتی برای دریافت تبلیغات کلیکی در گوگل به صورت رایگان وجود داره؟
  10. 3 points
  11. 3 points
  12. 3 points
  13. 3 points
  14. 3 points
    حالا با همه این ها برای دریافت رنک گوگل و الکسا راهی هست؟
  15. 3 points
    میشه یکشون رو معرفی کنید.
  16. 3 points
    google ads هم فکر کنم برای ایران تحریم باشه؟
  17. 3 points
    دامنه ام2سال هست که به وب لاگ وصل بود بعد وردپرس الان هم حدود2یا3ماه هست
  18. 3 points
    خیلی جالبه شما میگید که دو سال هست که روی سایت دارید کار میکنید ولی هیچ رنکی توسط الکسا به سایت شما داده نشده. با توجه به اینکه میگید دو سال هست که فعالیت دارید تو این زمینه ولی هنوز هیچ رتبه ای کسب نکردید یه مشاوره از شرکت هایی که کار seo رو بطور تخصصی انجام میدن بگیرید. مشاوره معمولا رایگان هست و از این بابت مشکلی ندارید. از طرفی لیست رقبایی که تو این کلمات کلیدی دارید رو یه بررسی ساده بکنید هر سایتی که داره میاد بالا دارای رنک های خیلی خوبی در الکسا هست و از لحاظ محتوایی هم خیلی قوی تر دارن کار میکنن. یه راه دیگه هم هست که اگه واقعا خواسته باشید تو این کلمه کلیدی تو گوگل بیاین میتونید از سیستم تبلیغات گوگل استفاده کنید (google ads) موفق باشید...
  19. 3 points
  20. 3 points
    بله اولیش خرید بازدید سایت هست http://arianamini.ir/h/ دانلود برنامه افزایش بازدید سایت http://arianamini.ir/دانلود-برنامه-افزایش-بازدید-سایت/ دانلود برنامه افزایش بازدید سایت http://arianamini.ir/دانلود-برنامه-افزایش-بازدید-سایت-2/ دانلود کتاب آموزش کسب درامد از اینترنت http://arianamini.ir/دانلود-کتاب-آموزش-کسب-درامد-از-اینترنت/ خرید لایک اینستا گرام http://arianamini.ir/خرید-لایک-اینستاگرام/
  21. 3 points
    خرید بازدید سایت
  22. 3 points
    مرسی اما من این وب سایت رو2سال هست که دارم و کلمات کلیدی هم توی سایت براشون موضوع نوشتم.
  23. 3 points
    یعنی این همه عضو کسی داخلشون مشکل رو نمیدونه؟
  24. 3 points
  25. 3 points
    سلام ممنونم از دوست عزیزم به خاطر توضیحات دقیقشون ضروری است شما وردپرس را به صورت دستی اپدیت کنید + افزونه ها را از منبع مشخص دوباره نصب کنید یاعلی
  26. 3 points
    سلام منم این مشکل رو داشتم، و قبلا به این تاپیک مراجعه کردم و دیدم که کسی جواب درست حسابی نداده، تا اینکه امروز تونستم مشکلمو حل کنم. به این مسیر بروید: ووکامرس > پیکربندی > همگانی گزینه مکان پیشفرض مشتری رو روی (مکان یابی) بزارید و ذخیره کنید، مشکلتون حل میشه. منبع: https://wordpress.stackexchange.com/questions/204937/why-v-hash-is-added-to-my-urls It was at "woocommerce->Settings->General->Default Customer Location", pick the third option, which is IP without cache. – JustYY Jun 15 '16 at 22:45
  27. 2 points
    سلام وقت بخیر توی مشکل که اعلام کردید دوستان راهنماییتون کردن بنده خواستم فقط این رو متذکر بشم که breadcrumbs تاثیر بسزایی توی هدایت کاربر داره و همچنین تاثیر بسزایی توی ارتقای اهمیت و درک صفحات سایت داره و شما با غیر فعال کردن اون یکی از بهترین ابزار های سئو داخلی سایت رو از دست دادید میتونید از این حالت breadcrumbs بدون ساختار داده استفاده کنید تا آدرس ها توی نتایج به اون شکل در بیان موفق باشید
  28. 2 points
    سلام توضیحات جناب @rezakianoosh درسته فقط در جهت عکسش باید عمل کنید چون شما هدفتون اینه که این قابلیت رو غیر فعال کنید. موفق باشید
  29. 2 points
    سلام این قابلیت اسمش breadcrumbs هست. از تنظیمات سئو یواست > پیشرفته > فعال کردن پیوند های خورده ریزه رو روی وضعیت فال بزارید بعد در پایین همین صفحه گزینه طبقه بندی را نشان می دهد در ریزمسیر برای نوع پست رو روی دسته بندی تنظیم کنید. بعد کد زیر رو بزارید تو سینگل single.php <?php if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) { yoast_breadcrumb(' <p id="breadcrumbs">','</p> '); } ?>
  30. 2 points
    تابع preg_replace از RexEx برای پیدا کردن اون عبارت مورد نظر شما استفاده میکنه. استفاده RegEx برای تغییرات روی فایل HTML منسوخ شده و ریسک استفاده ازش بالاست. موفق باشید
  31. 2 points
    سلام برای اینکار باید کل خروجی سایت رو بافر کنید و تیو بافر تگ اسکریپت مورد نظر رو حذف کنید و سپس به خروجی ارسال کنید. function buffer_change($buffer) { $dom = new DOMDocument(); @$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($buffer, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8')); $xpath = new DOMXpath($dom); $scripts = $xpath->query('//script'); if($scripts->length === 0) return $buffer; foreach($scripts as $script) { if(stripos($script->getAttribute('src'), "static.vatanclick.ir") !== false) { $script->parentNode->removeChild($script); } } return $dom->saveHTML($dom->documentElement); } function buffer_start() {ob_start("buffer_change");} function buffer_end() {ob_end_flush();} if(!is_admin()) { add_action('wp_loaded', 'buffer_start'); add_action('shutdown', 'buffer_end'); } برای این منظور کد بالا رو باید توی فایل functions.php قالب سایتتون زیر اولین <?php قرار بدید.
  32. 2 points
    سلام و درود بر دوستان و اساتید محترم انجمن وردپرس پارسی امروز به یه موردی برخوردم که دوستانی که تاپیک رو میخونند تست کنند ببینند همچین موردی صحت داره یا خیر. اگر حلقه صفحه اصلی شما یعنی index.php توسط حلقه اصلی وردپرس ساخته شده (یعنی مثلا با WP_Query) ساخته نشده باشه میتونید با اضافه کردن پارامترهای کوئری وردپرس به انتهای آدرس سایتتون نحوه چیدمان پست توی حلقه رو تغییر بدید. دقیقش رو بخوام بگم اینطوریه: اگر آدرس سایت شما مثلا: http://domain.com/ باشه اگر به شکل زیر وارد کنید آدرس سایتتون رو http://domain.com/?order=ASC چیدمان پست های صفحه اصلی سایتتون که به احتمال زیاد از آخرین پستی که منتشر کردید به اولین پستی که منتشر کردید هست بالعکس میشه. البته پارامتر order رو من باب مثال عرض کردم وگرنه تمامی پارامترهای کوئری وردپرس قایل اضافه کردن هستند. لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند. با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند. موفق باشید
  33. 2 points
    دومی توی category.php اینطوری میشه: <a href="<?php echo esc_url(get_category_link(get_queried_object_id())); ?>">مشاهده همه</a> ولی توی single.php لینک دسته فرزند حالت داره اگر یه فرزند داشته باشی میشه لینکش رو گرفت اگر دو فرزند باشه شرایط سخت میشه باید روش فکر بشه.
  34. 2 points
    بنده تجربه fdisk کل هارد رو داشتم . بعد اون هم پارتیشن ایجاد کردم و حتی ویندوز جدید نصب کردم و پارتیشن های جدید رو فرمت کردم که دسترسی داشته باشم . در نهایت با نرم افزار r-studio تونستم بیشتر از 90% کل هارد رو بازیابی کنم . با توجه به مشکل بوجود اومده و اینکه از لپتاپ استفاده میکنید پیشنهاد میکنم فقط دو درایو درست کنید . در یکی ویندوز بریزید (سعی کنید کمترین حجم ممکن رو به این درایو اختصاص بدید) و اون یکی دیگه رو با مابقی حجم باقیمونده بسازید . در نهایت پس از نصب ویندوز بدون نصب هرگونه نرم افزار اضافی فقط نرم افزارهای بازگردانی (پیشنهاد بنده r-studio) رو نصب کنید و اقدام به ریکاوری کنید .
  35. 2 points
    یلام اگر صفحه به طور خودکار به آدرس جدید ریدایرکت بشه مشکلی پیش نمیاد
  36. 2 points
    سلام برای یافتن این نوع کدهای مخرب ابتدا از طریق View Page Source توی پیج اصلی بررسی کن ببین این کد ها کجا قرار دارن. در مرحله بعد هم باید فایل های Header.php , Index.php قالبت رو بررسی کنی شاید این کدهای تبلیغاتی توی صفحات بالا هم باشه!
  37. 2 points
  38. 2 points
    خواهش میکنم. موفق باشید...
  39. 2 points
    باشه مرسی از راهنماییتون.
  40. 2 points
    ===> بله وجود داره. راه ساده و آسون همین تبلیغات کلیکی هست و راه اصولی و زمانبر تولید محتوای قوی بر اساس برنامه و آنالیز رقیب ها
  41. 2 points
    عبارت (تبلیغات کلیکی در گوگل) در گوگل رو سرچ کنید سایت های زیادی الان برای اینکار وجود دارند اما سایت برتینا تو این موضوع قدیمی تر هست و میتونید از خدماتش استفاده کنید.
  42. 2 points
    شما همیشه علاوه بر فعالیتی که می کنید سایت های رقبایی که دارید رو هم باید در نظر داشته باشید. و با توجه به فعالیت که اونا دارن انجام میدن شما هم کار کنید.
  43. 2 points
    شرکت های واسطی هستند تو ایران که اینکار رو براتون انجام میدن.
  44. 2 points
    و لیست کلمات کلیدی که بر اون اساس تا کنون تولید محتوا داشتید چی بود؟
  45. 2 points
    در چه حوزه ای سایتتون در حال فعالیت هست؟
  46. 2 points
    دوست عزیز سلام موضوع seo چیزی هست که باید یه بازه زمانی طولانی با توجه به فعالیتی که میکنید ممکن هست بین ۳ الی ۶ ماه زمان ببرد که شما تغییرات رو در موتور جستوجو مشاهده کنید. بخصوص که اگه سایت تازه راه اندازی شده باشه. همچنین برای کسب رتبه های خوب در نتایج گوگل فقط قرار دادن چند کلمه کلیدی و کارهای از این قبیل نیست. بلکه برای هر کلمه کلیدی باید حداقل یک تا سه ماه کار بشه تا خروجی که میخواید رو در گوگل ببینید. (البته این راه اصولی هست. راه های دیگه ای هم هستن که برخی از شرکت های seo برای سایت ها انجام میدن که به مراتب میتونه آسیب های جدی رو به اعتبار سایت نزد گوگل وارد کنه). خیلی خلاصه و مختصر:‌یکی از راه های کسب رتبه خوب و کاملا تاثیر گذار در بحث seo تولید محتوا هست. یعنی برای هر کلمه کلیدی که مشخص میکنید باید محتوا هم براش داخل سایت تولید کنید. محتوا میتونه شامل: محصول - مقاله - پادکست و ... باشه.
  47. 2 points
    بله دوست عزیز میتونید از امکان درون/برون ریزی وردپرس استفاده کنید. برای این منظور عبارت (درون ریزی وردپرس) رو در گوگل سرچ کنید آموزش برای انجام اینکار هست که میتونید استفاده کنید. پیشنهاد: بعد از اینکه خروجی بک آپ رو از نوشته و برگه های سایت گرفتید ابتدا تو یه سایت دیگه ایمپورت کنید و سپس سایت اصلی و هاست رو بطور کامل پاکسازی کنید. اگر در حین کار مشکلی بود مجدد همینجا مطرح کنید تا رسیدگی بشه
  48. 2 points
    متاسفانه بله. به این دلیل که بعد از نصب کل هاست آلوده میشه.
  49. 1 point
    سلام برای این کار باید دو تا متغییر به کوئری های وردپرس اضافه کنید. برای شروع با استفاده از فیلتر query_vars میایم دو تا متغییر یکی برای orderby و یکی هم برای category به کوئری های وردپرس اضافه می کنیم. function add_query_vars($vars) { $vars[] = 'filter_orderby'; $vars[] = 'filter_category'; return $vars; } add_filter('query_vars', 'add_query_vars'); سپس باید متغییرهای جدید رو توی اکشن pre_get_posts مانند مثال های قبلی کنترل کنیم. function my_query_filter($query) { if($query->is_home() && $query->is_main_query()) { if(get_query_var('filter_category', false)) { if(get_query_var('filter_category') != "all" && is_numeric(get_query_var('filter_category'))) $query->set('cat', get_query_var('filter_category')); } if(get_query_var('filter_orderby', false)) { if(get_query_var('filter_orderby') == "view") { $query->set('meta_key', 'the_view'); $query->set('orderby', 'meta_value_num'); } if(get_query_var('filter_orderby') == "comment") $query->set('orderby', 'comment_count'); } } } add_action('pre_get_posts', 'my_query_filter'); سپس میایم توی فرانت اِند قضیه و فرم دارای سلکت باکس ها. <form method="get" dir="rtl"> <select name="filter_orderby"> <?php $orderby_options = array( 'comment' => 'تعداد دیدگاه', 'view' => 'تعداد بازدید', ); ?> <option selected disabled hidden>محبوب ترین مطالب بر اساس</option> <?php foreach($orderby_options as $value => $label) { echo '<option '.selected($_GET['filter_orderby'], $value).' value="' . esc_attr($value) . '">' . esc_html($label) . '</option>'; } ?> </select> <select name="filter_category"> <?php $category_options = array( 'all' => 'همه دسته ها' ); $cats = wp_list_pluck(get_terms(array( 'taxonomy' => 'category' )), 'name', 'term_id'); $category_options = $category_options + $cats; ?> <option selected disabled hidden>انتخاب دسته بندی</option> <?php foreach($category_options as $value => $label) { echo '<option '.selected($_GET['filter_category'], $value).' value="' . esc_attr($value) . '">' . esc_html($label) . '</option>'; } ?> </select> <input type="submit" value="فیلتر کن !"> </form> و کار تموم میشه. نه احتیاجی نیست آیدی دسته ها رو دستی وارد کنید. به کدی که برای فرانت اِند نوشتم توجه کنید و سعی کنید ازش الگو برداری کنید. موفق باشید
  50. 1 point
    خوب برای پیدا کردن دسته مادر این کد رو به فایل functions.php قالبتون زیر اولین <?php اضافه میکنید. function mehran_parent_category_link($post_id) { $cats = get_the_category($post_id); foreach($cats as $cat) { if($cat->parent === 0) $parent_ids[] = $cat->term_id; } $parent = max($parent_ids); return esc_url(get_category_link($parent)); } سپس اونجایی که میخواید لینک دسته مادر رو بگیرید اگر توی حلقه اصلی single.php بود از این کد <a href="<?php echo mehran_parent_category_link($post->ID); ?>">مشاهده همه</a> و اگر هم خارج از حلقه اصلی single.php بود از این کد <a href="<?php echo mehran_parent_category_link(get_queried_object_id()); ?>">مشاهده همه</a> دریافت میکنید. موفق باشید