• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 22/08/96 در همه بخشها

  1. 88 points
    به علت محبوبیت مبحث سئو در انجمن و درخواست دوستان، بخش سئو از زیر بخشی پوسته ها خارج و بصورت یک قسمت مستقل به بخش وردپرس اضافه شد.
  2. 22 points
    اسکریپتی نوشتم برای انتقال فایل از هاستی به هاست دیگر ، مزیت این اسکریپت انتقال فایل ها بدون دانلود و آپلود هست یعنی از هاستی به هاستی دیگر منتقل میود کهمزیت این روش سرعت آن است ؛ مثلا فایل 500 مگ را در کمتر از 10 ثانیه منتقل میکند سوپر لیچر در حال حاضر در ورژن 2 به سر میبرد و در آخرین نسخه تغییرات اساسی مثل نصب آسان ، امنیت با پسورد ، تغیبر نام ، محافظت در برابر آپلود شل با محدود کردن پسنود های مجاز یکی از مزیت های این اسکریپت تک فایل بودن آن است ، همه سوپر آپلودر درون یک فایل جایگری کرده و با سرعتت بالا اجرا میشود. الاعات بیشتر را می توانید در این لینک دنبال کنید : سوپر لیچر superlecher-installer-ver2.0.zip
  3. 5 points
    سلام ابراز تاسف نیازی به ایجاد یک تاپیک نداره. هیچکس خبر نداره در این انجمن چه کسانی چه کارهایی چه برای زلزله اخیر در غرب، چه برای تبریز و بم و... انجام داده. اگر واقع میخواهید کمکی کنید از طریق کانال اصلیش که هلال احمر هست اقدام کنید. خیلی خلاصه میگم به عمل کار برآید. تاپیک بسته شد.
  4. 5 points
    byekan.zip 1. فایل پیوست را دانلود و آن زیپ و آپلود کنیید در پوشه ای به نام fonts در قالبتون 2. کنار پوشه یک فایل بسازید به نام byekan.css 3. کدهای زیر را در فایل بگذارید @font-face { font-family: 'BYekan'; src:url('fonts/BYekan.eot'); src:url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'), url('fonts/BYekan.woff') format('woff'); } 4. نام فونتهای فعلی را از فایل مربوطه در تنظیمات قالبتون حذف کنید و نام BYekan را جایگزین یکی از اونها کنید 5. چند خط بالاتر از $google_fonts مقدارش مشخص شده مثلا $google_fonts = 'http://fonts.google.com/font/fontname.css?bold"; اونرو به این شکل اصلاح کنید $google_fonts = get_bloginfo('template_directory')."/fonts/byekan.css";
  5. 4 points
    اینفوگرافی جدول نقش کاربری وردپرس در تصویر اینفوگرافی زیر جدول نقش کاربری و میزان دسترسی هر نقش به بخشهای مدیریتی وردپرس نمایش داده شده است.
  6. 4 points
    به نام خدا این بحث نه سیاسی است، نه مذهبی، نه اتهام و تهدید است و نه برای خرید و فروش (قابل توجه ناظران محتوایی فروم) صرفا می خواهم بگویم که زلزله ای در کشور رخ داده است و جان خیلی از هموطنانمان را گرفته است. شاید برخی از این عزیزانی که فوت کرده اند یک روزی مشتری من و شما و یا کاربر همین فروم بوده اند. شاید .. اما نه در این فروم و نه در هیچ وبسایت وردپرسی و طراحی سایتی من ندیده ام که یک ابراز تاسف یا تسلیتی در قالب یک تاپیک یا مطلب بیان شود. بگذرد از این که توقع می رود یک روز یا بخشی از درآمدمان را صرف این عزیزان کنیم. چرا که خسارت ناشی از زلزله وحشتناک است. امیدوارم تغییری در این روند فعلی مدیران وبسایتها حاصل شود. خیلی هم به جایی بر نمی خورد که کمی ابراز ناراحتی خود را بروز دهیم. قرار نیست اگر ناراحتی مان را بروز دادیم کسی بگوید اینها حرفه ای نیستند و مسائل حاشیه ای را وارد کار و فعالیت خود کرده اند. قرار نیست به این حس همدردی مان کسی بخندد. فقط قرار است مرهمی باشیم برای عده ای بی سرپناه که باید بر داغ عزیزانشان در این شبهای سرد صبر کنند... خواستم صرفا تلنگری به خودمان زده باشم. ممنون
  7. 3 points
    سلام اگه سایز جدیدی به قالب اضافه کردین و در پست های جدید سایز جدید بدرستی اعمال میشه... مشکلتون فقط پست های قدیمیه که سایز جدید بهشون اعمال نمیشه ! میتونین با استفاده از این افزونه مشکل پست های قدیمی رو هم حل کنید.. افزونه : https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ + با یک بار اجرای افزونه تصاویر برش داده میشه و میتونین بعدش افزونه رو حذف کنین. اگه مشکلتون غیر از اینه لطفا توضیحات بیشتری بدین...
  8. 3 points
    یکی از وب سایت‌های تخصصی مرتب با وردپرس مبلغی نزدیک ۲۰۰ میلیون تومان برای کمک جمع آوری کرده است. شاید بدلیل مشغله و... همچین تاپیکی ایجاد نشد. نکته حائز اهمیت اینه که کرمانشاه نیاز به تسلیت و تاسف نداره نیاز به کمک داره! هر کس به قدر وسع خودش کمک کنه از هزار تا پیام تسلیت بهتره!
  9. 2 points
    خواهش میکنم. نقشه رو Resubmit کنید حل میشه. ما در اصل اینجا یه ترفندی زدیم و تعریف کردیم که اگر هر آدرسی از سایت شما توسط کاربر یا موتورهای جستجو درخواست شد و شامل حروف بزرگ انگلیسی بود حروف بزرگ رو به حروف کوچگ تبدیل کن تا دیگه ارور 404 پیش نیاد. وردپرس به صورت پیشفرض بین یه آدرس با حروف بزرگ و یه آدرس با حروف کوچیک فرق میذاره. موفق باشید
  10. 2 points
    حجم دیتابیس شما بالا رفته و این میتونه علت‌های مختلفی مانند داشتن پست‌های زیاد و رونوشت های بسیار زیاد و همچنین نصب افزونه فروشگاه ساز و... برای حذف رونوشت‌ها از دیتابیس می‌تونید از این افزونه استفاده کنید. همچنین میتونید مطالب قدیمی خود را برای کم کردن فضای مصرفی حذف کنید. توصیه میکنم اگر حجم دیتابیستون زیر ۵۰۰ مگ هست و مطالبتون ایندکس شده بجز حذف رونوشت‌ها کاری نکنید. الان حجم مصرف شده دیتابیستون چقدره؟ شاید هاستینگتون فضای کمی برای دیتابیس بهتون میده؟!
  11. 2 points
    خوب همون طور که اقا مهران گفتن لینک اصلی توی سایت شما تغییر داشته نه به صورتی که شما بتونید تشخیص بدید بلکه به صورت اینکدشدش. چرا 404 میده: به این خاطر که وردپرس این آدرس رو توی دیتابیس ذخیره کرده و قسمت کوئری به صورت حروف کوچک در اومده پس لینک بعد از آپدیت با اونی که گوگل اسکن کرده مطابقت نداره. حدس میزنم قبل از نصب yoast شما دسته ها رو ایجاد کردی و الان اپدیت کردی، وردپرس قسمت اینکد شده رو با حروف بزرگ ذخیره کرده، اما yoast با حروف کوچیک اپدیت کرده.
  12. 2 points
    سلام و درود مورد عجیبیه. http://dailyfile.ir/web/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87/ این میاد. http://dailyfile.ir/web/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/ این نمیاد. واقعا در علتش موندم.
  13. 2 points
    باسلام شما با first-child در css میتونید به اولین مطلب حلقه استایل مد نظرتون رو بدین . در تصویری که دادین 4مطلب و تک مطلب یک تفاوت دارن که دکمه مشاهده بیشتر هست. اگر "مشاهده بیشتر" رو فاکتور بگیرید با first-child کارتون راه میوفته. در غیر اینصورت باید دو کوئری بگیرید لینک آموزش w3-css
  14. 2 points
    $query = new WP_Query( array( 'post_type' => 'post', 'post__not_in' => array( 2, 5, 12, 14, 20 ) ) ); post_not_in ایدی پست های رو می گیره که نمی خواید نمایش داده بشه.
  15. 2 points
    مقادیر رو توی هد توی متغییر جاوااسکریپت پرینت کنید و بعد از توی فایل های جاوا اسکریپت از اون متغییر استفاده کنید. مثال: <script type="application/ld+json"> var data = <?php echo json_encode(array( 'post_name' => get_the_title(), ), JSON_UNESCAPED_UNICODE); ?>; </script> حالا توی فایل جاوااسکریپتتون به این صورت دسترسی دارید : var title = data.post_name; البته وردپرس خودش تابعی برای این کار داره که بهتره از اون استفاده کنید. https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_localize_script
  16. 2 points
    سلام و درود <script type="application/ld+json"> <?php echo json_encode(array( 'post name' => get_the_title(), ), JSON_UNESCAPED_UNICODE); ?> </script> موفق باشید
  17. 2 points
    سلام و درود هنوز دلیل منطقی ای برای این ارور وجود نداره. مواردی که توی تاپیک زیر گفته شده رو بررسی کنید. موفق باشید
  18. 2 points
    درود اول اینکه PageRank دیگه آپدیت نمی شه و از معیارهای سئو خارج شده. دوم هم اینکه نیازی به هر روز کار کردن هم نیست یه برنامه ریزی روی بروزرسانی سایت کنین کافیه مثلا هفته 1 یا 2 یا 3 بار بروز بشه و این هم عالیه که در کنارش کانال داشته باشین و از اونجا کاربر بفرستین به سایت. نا گفته نمونه تولید محتوای جدید و بروز و نیز اجرای صحیح تکنیک لینک بیلدینگ معجزه می کنه
  19. 2 points
    سئو شدن زمان نداره که . سئو همیشه در جریانه. اگه منظور شما اینه که کی میاین توی صفحه اول نتایج باید اینطوری راهنماییتون کنم که : 1 محتوای خوبی داشته باشید - عدم تکرار مطالب - اون 300 کلمه ی معروف - یه جوری مطلب بنویسید که از متا دیسکریپشن و پیج تایتل خوبی برخوردار باشید . اسپم نباشید (تکرار میکنم اسپم نباشید) - از تگ های h1 استفاده کنید (تیتر بندی کنید) 2 از تگ های مناسب استفاده کنید (از 5 تا 7 استاندارد تگ ها) - سعی کنید با افزونه ای چیزی از حد اقل 5 کلمه کلیدی متناسب با انواع سرچ کاربر استفاده کنید. 3 نقشه سایت خوبی داشته باشید . از سنگین کردن نقشه سایت پرهیز کنید. پیوند های یکتای مناسبی انتخاب کنید در پست ها برای نقشه سایت مفیده(بجای _ از - استفاده کنید) سعی کنید از حروف انگلیسی استفاده کنید (فارسی بودن URL هیچ تاثیری روی سئو نداره) - نقشه سایتتونو حتما به گوگل معرفی کنید 4 به گوگل وب مستر تولز حتما سر بزنید و سایتتون رو با تمام دامنه هایی که داره درش ثبت کنید. 5 سعی کنید SSL داشته باشید . این پایین آموزش نصب SSL برای سایت قرار داده شده. میتونید مطالعه کنید (+ دریافت SSL رایگان) 6 سعی کنید GTMETRIX سایتتونو تایید کنه . یکی از ابزار های خوب برای سنجش همه چیزه سایته. 7 در کل هر چقدر اصولی تر و دقیق تر کار کنید گوگل به شما احترام بیشتری میذاره. (سعی کنید لینک نفروشید - اگه میفروشید از چشم گوگل مخفیش کنید) 8 راستی محتوای خوب هم باعث میشه کاربرا بهتون در ترقی کردن کمک کنند. (خب وقتی از یه رستوران غذای خوب بگیری مشتریش میشی دیگه) 9 و شاید بشه گفت تبادلات هم نتیجه ی خوبی داره . هم شبکه های اجتماعی خودتون . هم لینک منابع مطالبتون. 10 گفتم شبکه های اجتماعی باید از گوگل پلاس هم حرف بزنم (برای اکنت گوگل پلاس سایتتون رای گیری کنید. گوگل خوشش میاد) راستش تعریف من از سئو اینه : ( فرض کنید مغازه دار هستید ) نما : باید در درجه اول یه بنر و یه LED و شاید هم یه عروسک دم در مغازتون قرار بدین که مشتری هارو بکشونه به سمت مغازتون (جالب باشید. به جستجوی کاربران نزدیک تر باشید. عنوان های خوبی بکار ببرید . کاربرا خودشون میان تو) محتوا : مشتری هارو نا امید نکنید . وقتی مشتری وارد مغازتون میشه با اجناس نامرغوب نا امیدش نکنید. کاری کنید دوباره مشتری شه (محتوای با ارزش قرار بدین. اگه محصول دارین خدمات و یا قیمت استثنائی براش در نظر بگیرید) دکور : سعی کنید دکور خوب و خوش مسیری برای مغازتون بچینید - رفت و آمد زیاد ایجاد نکنید . راهروی الکی نسازید (دیزاین زیبا تر کاربر رو توی سایتتون نگه میداره - کاربری آسان تر کاربر رو به سایتتون علاقه مند میکنه. چاکرآلات . موفق باشید
  20. 2 points
    کدتون رو کلی نگاه کردم بنظر مشکلی نداره. ولی میتونید از کدهای بخش دیدگاه یکی از پوسته های پیش فرض وردپرس استفاده کنید.
  21. 1 point
  22. 1 point
    بله، دو تا خط متغیر query$تعریف کردید که باید آون دو تا خط پاک کنید و خط بعدش گذاشتیدکلمه $my_query هم به متغیر $argsتغییر بدید
  23. 1 point
    سلام و درود $tax_ids = wp_list_pluck(get_terms(array( 'taxonomy' => 'new' )),'term_id'); $args = array( 'post_type' => 'book', 'post_status' => 'publish', 'posts_per_page' => 10, 'ignore_sticky_posts' => 1, 'tax_query' => array( array( 'taxonomy' => 'new', 'terms' => $tax_ids, 'include_children' => false ) ) ); $query = new WP_Query($args); خروجی حلقه فوق چیزیه که احتیاج دارید. موفق باشید
  24. 1 point
  25. 1 point
    الان اگر دامنتون کمتر از یک ماه باشه که منقضی شده شما میتونید با پرداخت جریمه (دوبرابر هزینه) اقدام به تمدید نمایید. دقیقا چه مدت از انقضای دامنتون میگذره؟! تا آزاد شدن کامل دامنتون دامنه رو میتونید تمدید کنید منتها طبق قوانین ICANN می‌بایست مبلغی رو به عنوان جریمه پرداخت کنید!
  26. 1 point
    PDO : سرعت و امنیت بالاتری نسبت به کانکشن‌های دیگه داره؛ کما اینکه میشه بدون تغییر کوئری‌ها(حداقل با کمترین تغییر) نوع دیتابیس رو عوض کرد. MySqli : سرعت و امنیت بالاتری نسبت به کانکشن mysql داره و ویزگی متمایز آن با کانکشن Mysql پشتیبانی از رویه برنامه نویسی شی گرا و فانکشنال هست و فقط هم در پایگاه داده MySQL میشه ازش استفاده کرد. با توجه به اینکه وردپرس فقط از پایگاه داده Mysql پشتیبانی میکنه استفاده از PDO ضرورتی نداره! و می‌بایست حتما اکستنشن Mysqli فعال باشه در غیر این صورت در ارتباط با دیتابیس به مشکل بر خواهید خورد.
  27. 1 point
    سلام شما چندین کار میتونید انجام بدید. ۱) نصب وردپرس از اول و نصب ووکامرس و ... ۲) حذف تیبل محصولات ووکامر از دیتابیس. ۳) حذف محصولات بصورت دستی داخل وردپرس.
  28. 1 point
    سلام. یک نمونه از افزونه ها برای این کار: https://fa.wordpress.org/plugins/advanced-database-cleaner/
  29. 1 point
    درود مجدد والا علت ارور رو که نمیدوم ولی یه حرکت به ذهنم رسید شاید جواب بده. میشه بیایم چک کنیم اگر آدرسی که وارد شد دارای حروف بزرگ بود ابتدا حروف بزرگ رو به حروف کوچیک تبدیل کنیم و سپس تحویل وردپرسش بدیم. برای این کار میتونید کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون زیر اولین <?php قرار بدید. add_action('init', function() { if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) { $_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']); $_SERVER['PATH_INFO'] = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']); } }); با این کار باید هر دو آدرسی که در کامنت اولم بهشون اشاره کردم بالا بیاد. موفق باشید
  30. 1 point
    الان نکته ای که وجود داره اینه. آدرس درون نقشه بدون ارور بالا میاد پس در نتیجه با Resubmit کردن نقشه باید وارنینگ از بین بره.
  31. 1 point
    سلام. اگه از فایرفاکس استفاده می کنید روی لینکی که سالم هست و خطای 404 نمیده کلیک راست کنید و copy link location رو بزنید و اینجا ارسال کنید ببینیم ادرس چی هست.
  32. 1 point
    سلام و درود MySQLi و PDO دو روش موجود برای اتصال به دیتابیس MySQL هستن. نکته ای که وجود داره اینه که در وردپرس تمامی اتصال ها به دیتابیس به وسیله MySQLi پیاده شده و بدون فعال سازی ماژول MySQLi اصلا وردپرس کار نمیکنه. موفق باشید
  33. 1 point
    خود قالب این امکان داره تو ابزارک ها
  34. 1 point
    سلام ایا ادرس دهی شما درست هست ؟؟ . آیا woff یا پسوند ttf برای فونت جدید وجود دارد ؟؟
  35. 1 point
    به نظر بنده مراجع بهتری هم هستن برای آموزش
  36. 1 point
    سلام این کد رو به انتهای فایل style.css اضافه کنید... #sidebar{background:#232323;}
  37. 1 point
    مشکل با این قطعه کد که کسی در همون لینک اولی پیشنهاد کرده بود حل شد. فقط من آرگومان get_users رو خالی گذاشتم که همهٔ نقش‌های عضو سایت رو بخونه: add_filter('wp_dropdown_users', 'MySwitchUser'); function MySwitchUser() { global $post; // remove if not needed //global $post is available here, hence you can check for the post type here $users = get_users(); echo'<select id="post_author_override" name="post_author_override" class="">'; echo'<option value="1">Admin</option>'; foreach($users as $user) { echo '<option value="'.$user->ID.'"'; if ($post->post_author == $user->ID){ echo 'selected="selected"'; } echo'>'; echo $user->display_name.'</option>'; } echo'</select>'; } دستور شرطی باعث می‌شه کاربر نویسنده رو بفهمه و انتخاب کنه که در کد اول ایراد داشت و درست کار نمی‌کرد.
  38. 1 point
    سلام به انجمن خوش‌اومدید لطفا قوانین انجمن رو بخونید بایگانی شد.
  39. 1 point
    سلام. یه نگاهی به این لینک بندازید: https://wordpress.stackexchange.com/questions/59314/how-do-i-change-the-author-of-a-custom-post-type اولین پاسخی که دادن اگر اون کد رو اضافه کنید به قسمتی که کاستوم پستتون رو تعریف کردین، بالای صفحه لیستی میاد که میتونید نویسنده رو انتخاب کنید. مشکل کد خودتون فکر می کنم این باشه که زمان ذخیره مطلب نویسنده اون تغییر نکرده به همین خاطر هر بار که صفحه رو رفرش می کنید بر میگرده به اولین گزینه توی لیست. برای رفعش باید به صورت دستی با هوک به زمان ذخیره مطلب مقدار متاباکستون رو چک کنید و هرچی بود بزارید به عنوان ای دی نویسنده مطلب.
  40. 1 point
  41. 1 point
    سلام وارد بخش ویرایشگر وردپرس و یا هاست خود شوید و کد زیر رو به انتهای template.css در مسیر wp-content/themes/suevafree/assets/css/template.css وارد کنید: .post-article { background: #fff; } پارامتر ( background: #fff) ، رنگ پس زمینه ی مدنظر شماست که می توانید از لینک زیر کد رنگ مدنظر خود را انتخاب کنید و جایگزین fff کنید: http://www.color-hex.com/color/ffffff
  42. 1 point
    وقتی که فیزیکی رو به سبد خرید اضافه کنید، یه فرم نشون میده و وقتی محصول دانلودی به سبد خرید اضافه بشه، اون فرم ساده رو نشون میده.
  43. 1 point
    سلام این همون چیزیه که شما میخواین: https://wordpress.org/plugins/woo-checkout-for-digital-goods/
  44. 1 point
    سلام هاستتون ضعیفه و باید هاستتون رو عوض کنید.
  45. 1 point
    خب سوال شما ۳۶۰ درجه فرق کرد!!! شما باید از توابعی استفاده کنید که مطالب دسته دلخواهتون رو نشون میدن! برای مثال شناسه (id) دسته نمونه کارها رو پیدا میکنید. و در کد زیر جایگذاری میکنی و هر مطلبی که در اون دسته باشه در مکان دلخواه شما به تعداد دلخواه شما نمایش داده میشه. <?php $catquery = new WP_Query( 'cat=20&posts_per_page=5' ); while($catquery->have_posts()) : $catquery->the_post(); ?> <ul> <li><h3><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h3> <ul><li><?php the_content(); ?></li> </ul> </li> </ul> <?php endwhile; ?> در کد بالا با فرض اینکه مثلا آی دی دسته نمونه کار شما ۲۰ هست میاد ۵ تا لینک از آخرین مطالبتون رو نشون میده. میتونید این کار رو برای دسته آموزش و مقالات هم استفاده کنید فقط کافیه آی دی دسته رو تغییر بدید.
  46. 1 point
    سایت Ebazar پست امکان وب سرویس را اضافه کرده و میشه براش پنل افزونه نوشت. هنوز راهنماش را نخوندم
  47. 1 point
    شما اگه برگه بسازی خالی بدون اون شورت کد صفحه 404 نمیاد ؟ و اینکه مطمئنید با همه افزونه های پروفایل ساز همین مشکل رو دارید ؟
  48. 1 point
    آدرس برگه رو چجوری وارد کردید که گفت پیدا نشد ؟ روی لینک زیر عنوان مطلب کلیک کردید ؟
  49. 1 point
    اگر منظورتون دریافت محتویات یک صفحه و نمایش اون در مکان دلخوا (مثلا صفحه اول) هست در این صورت باید از توابع وردپرس استفاده کنید. تابعی که بکارتون میاد تابع زیر هست. get_post(); که یک پارامتر به عنوان ID پست یا صفحه میگیره و محتویات اون رو در اختیارتون قرار میده مثل: عنوان صفحه، محتویات صفحه، تاریخ و...
  50. 1 point
    با سلام بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم. الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس! ولی نمیدونم باید چکار کنم! ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر...