برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 18/09/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    سلام و درود @Milad70 تگ audio یه اتریبوت داره به اسم preload مقدار این اتریبیوت رو باید روی none بذارید. <audio src="path/to/audio" preload="none"></audio>
  2. 2 points
    از وردپرس 5 به بعد مسیر زیر باید داخل هاست وجود داشته باشه. /wp-includes/css/dist/block-library/
  3. 2 points
    سلام آپدیت جدید وردپرسه با گوتنبرگ. سعی کنید یواش یواش به این ادیتور عادت کنید، ولی اگر می‌خواین غیر فعال شه، این پلاگین رو نصب و فعال کنید: https://wordpress.org/plugins/classic-editor/
  4. 2 points
    والا چی بگم وب هوک برای یه تایمر به نظرم کاربرد خاصی نداره.
  5. 2 points
    سلام و درود @unid_user تایمرها و کانت داون ها و ... مربوط به جاوا اسکریپت میشن. ربطی به وردپرس و هوک هاش ندارن.
  6. 2 points
    افزونه Classic Editor را نصب کنید
  7. 2 points
    سلام و درود @nie3oh دیتابیس ها ربطی به پوشه www ندارند. از طریق PHPMyAdmin میتونید دیتابیس ها رو مدیریت کنید.
  8. 1 point
    area و map دوتا تگن که باهاش میتونی به یه تیکه از یه عکس کلی لینک بدی.شاید اگه سرچ کنی متوجه بشی چطور میتونی با این دوتا تگ کار کنی. بله خودتون یه نقشه بزارید.
  9. 1 point
    وقتت بخیر دوست من پاسخگویی وظیفه ی منه و خوشحال میشم مشکلتون حل بشه در مورد روش اول بله به همون شکل قبلی میتونین اعمال کنید و مجددا نصب کنید در مورد روش دوم هم هیچ محدودیتی وجود نداره و میتونین به صورت مادام العمر ازش استفاده کنید در صورت تمایل میتونیم میزبان وبسایتتون هم باشیم و به صورت رایگان اس اس ال رو بدون هیچ محدودیتی داخل وبسایتتون نصب و ارور نارنجی رنگ موجود رو حل کنیم در صورت تمایل خصوصی در تماس باشید سوالی داشتید حتما بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  10. 1 point
    نقشه رو به عنوان img بده و لینک بده به هرکدوم که میخوای!! به همین راحتی.(با تپ map و area )
  11. 1 point
    سلام و درود @3dmaxfarsi فعلا اسم این فایل ها رو به چیزی که نوشته شده در تصویر تغییر بدید که مشکلتون حل شه. این مورد احتمالا بعد از انتشار نسخه فارسی وردپرس 5 رفع میشه.
  12. 1 point
    وقت بخیر این موردی هستش که مربوط به پشتیبانی هاستینگتون میشه ولی به هر حال دو روش بهتون میگم که با انجامش مشکلتون حل میشه یکی این هستش که کل اس اس الی ک نصب کردین رو حذف کنید و سایت رو با پرتوکل http بالا بیارین سپس کد هارو دوباره از هاستینگتون دریافت کنید و اقدام به نصبش کنین دومین روشم شما نمیتونین انجام بدین و مدیر هاستینگ باید یه سری دستوراتی داخل روت سرور وارد کنه که در نتیجه شما بتونین با چند کلیک اس اس ال رو بدون وارد کردن کدی نصب کنید و نیازیم ب آپدیت سه ماهه نداره و به صورت دائمی هستش در صورت تمایل بفرمایید آموزش روش دوم رو براتون ارسال کنم سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  13. 1 point
    چیزی که می خواید اصطلاحا میگن marker که کتابخونه های جاوااسکریپت زیادی برای این کار هست. مثلا توی این صفحه چند نمونش هست : https://www.jqueryscript.net/tags.php?/image marker/
  14. 1 point
    وقتی پلاگین رو اینستال میکنید یک گزینه به ادمینتون اضافه میشه به عنوان language برید توی اون گزینه و 2 زبانی را که میخواهید اضافه کنید مثلا اینگلیسی و فارسی وقتی دو زبان رو اضافه کردید به صفحه ادیت پستتان بروید و در منوی سمت راست یکی از زبانها انتخاب شده است. مطالب خودتان را وارد کنید و سیو کنید. بعد روی علامت + در کنار زبان دوم کلیک کنید و مطالب صفحه اینگلیسی را وارد کنید و سیو کنید. حالا به قسمت ویجت ها بروید و ویجت language Switcher را در یکی از ساید بار ها بگذارید. حالا وقتی به صفحه پستتان بروید میبینید که پرچم زبانها اضافه شده که روی هر کدام که کلیک کنید همان صفحه دوباره لود میشود و زبان دوم دیده میشود. اینهم آدرس یوتیوب که https://www.youtube.com/watch?v=YpFdmzWCFRc واضح شرح داده و خودم مطابق آن عمل کردم و جواب داد.
  15. 1 point
    وقت بخیر دوست من متوجه شدم فقط شما ادرس سایتو بفرستین من کدشو + فایلی که باید جایگزین کنین رو ولستون ارسال کنم موفق باشید
  16. 1 point
    برای دینامیک کردن یک قالب شما نیاز به آشنایی با php-mysql دارید این قالب برای cms خاصی هست یا نه صرفا یک قالب html هست؟
  17. 1 point
    اگه پرمیشن درست تنظیم شده باشه ممکنه خود هاست این مورد رو غیر فعال کرده باشه
  18. 1 point
    اگر میخواهید از گوگل ترانسلیت استفاده نکنید پس چاره ای ندارید جز اینکه مطالب رو خودتان ترجمه و تایپ کنید. مگر راه سومی هم هست؟ یکی از بهترین پلاگ اینهایی که در این مورد دیدم Polylang است.
  19. 1 point
    شما لینک اون قسمتی که مشکل داره رو بفرستین من واستون کدشو بفرستم
  20. 1 point
    منظورتون از فرمت دلخواه چیه؟
  21. 1 point
    font-family: اسم فونت فارسی, Tahoma !important; در این صورت ابتدا فونت فارسی رو میخونه سپس اگه فونت انگلیسی هم وجود داشته باشه میاد از tahoma میخونه سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  22. 1 point
    وقت بخیر محتوای فایل فانکشن رو یه جا کپی کنید سپس کلا پاکش کنین و فانکشن پیشفرض قالب رو آپلود کنین سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا ن سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  23. 1 point
    شما از طریق PHPMyAdmin دیتابیسی ایجاد کردید که الان میگید نمایش نمیده؟ برای هر سیستمی که از دیتابیس MySQL استفاده کنه میتونید دیتابیس بسازید و مشکلی نیست.
  24. 1 point
    همین الانم 2-3 تا دیتابیس توش دارید. دیتابیس جدید ایجاد کنید و استفاده کنید.
  25. 1 point
    وقت بخیر دوست من نخیر مشکلی پیش نمیاد فقط بعد آنلاین شدن سایت توجه داشته باشید که هیچ لینکی، محصولی، نوشته ای رو حذف نکنید (منظور مواقعی هستش که لینک های موجود هم داخل گوگل ایندکس شده باشن) سوالی داشتید بفرمایید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  26. 1 point
    در نسخه های پولی میتونید کلمات بیشتری وارد کنید کلا از نظر من اینها امیتی نداره چون بعنوان راهنما هستش این افزونه و دلیلی بر سئو نیست بهترین کار اینکه متن بصورت حرفه ای نوشته بشه و بصورت خودکار گوگل متن شمارو میاره بالا(کاری که خودم انجام میدم و ثابت شده است)
  27. 1 point
    سلام دوستان عزیز اگر کسی نحوه ی کار کردن با گوتنبرگ رو میدونه لطفا راهنمایی کنه. واینکه چطوری میشه از ویرایشگر قبلی در وردپرس جدید استفاده کرد.
  28. 1 point
    وقت بخیر توسط این افزونه کل دیتا ها منتقل میشه هم نوشته هم برگه و هم .... بخواهید اون موارد منتقل نشن باید از لوکال هم پاکش کنید موفق باشید
  29. 1 point
    افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید مشخص میشه مشکل از کدومشونه اما اگر ادامه داشت وردپرس رو به روزرسانی دستی انجام بدید اوکی میشه
  30. 1 point
    افزونه هاتون با هم اختلال دارن تک تک افزونه ها را غیر فعال کنید مجدد تست کنید اگر صفحه پلاگین شما نیز سفیده ابتدا فولدر plugins را تغییر نام بدین سپس وارد تنظیمات بشین پیغام خطای مبنی بر نبودن پوشه پلاگین مشاهده شد مجدد فولدر پلاگین را به نام اصلی خود برگردونید و دونه دونه فعال کنید ببینید مشکل از کدوم یکی است
  31. 1 point
    الان دیدم شما قالبتون الان دو تا تگ <title> داره که اولی مال خود قالبه و دوم مال افزونه است یا اون رو حذف کنید و یا اینکه تنظمیات اون را از قالبتون تصحیح کنید
  32. 1 point
    مشکل از قالبتون و یا تنظیمات Yoast می باشد