برترین های انجمن

  1. soma

    soma

    عضو سایت


    • امتیاز

      14

    • تعداد ارسال ها

      153


  2. Mohammad Bazli

    Mohammad Bazli

    عضو سایت


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال ها

      275


  3. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال ها

      2,672


  4. resanehwp

    resanehwp

    عضو سایت


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      566



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 28/03/98 در همه بخشها

  1. 5 points
    سلام! وقتی وارد صفحه فهرست‌ها میشید سمت چپ بالا تنظمیات صفحه > دسته‌های محصولات رو تیک بزنید همین (:
  2. 4 points
    @p3i شما داخل فایل functions.php کد زیر رو اضافه کنید. add_filter('the_category_list', function($categories, $post_id) { if(empty(get_post_meta($post_id, '_yoast_wpseo_primary_category', true))) return $categories; $yCatId = get_post_meta($post_id, '_yoast_wpseo_primary_category', true); $yCatObj = get_term(absint($yCatId)); if(!is_wp_error($yCatObj) && !is_null($yCatObj)) return array($yCatObj); return $categories; }, 10, 2); سپس با استفاده از همون تابع the_category میتونید نتیجه رو ببینید.
  3. 3 points
    @p3i یه ایراد کوچیک داشت. add_filter('the_category_list', function($categories) { global $post; if(empty(get_post_meta($post->ID, '_yoast_wpseo_primary_category', true))) return $categories; $yCatId = get_post_meta($post->ID, '_yoast_wpseo_primary_category', true); $yCatObj = get_term(absint($yCatId)); if(!is_wp_error($yCatObj) && !is_null($yCatObj)) return array($yCatObj); return $categories; });
  4. 2 points
    پیشنهاد میدن اصلا سمت کتاب نرو. اگه انگلیسی متوجه میشی از سایت های انگلیسی استفاده کن ترجیحا سایت خود وردپرس اگه هم فارسی راحت تری که هیچی سایت و منبع زیاده ولی چندان قوی مباحث و کار نکردن بجز یکی دو مورد. اما تجربه من نشون میده از همین انجمن خورد خورد سوالات و بپرسی قطعا میتونی تو طراحی قالب وردپرس موفق بشی. من خودم از همینجا یاد گرفتم و الان هر قالبی که بخوام میتونم طراحی کنم.
  5. 2 points
    سلام مجدد اول 2 لینک زیر رو مشاهده کنید https://www.wpbeginner.com/showcase/40-most-notable-big-name-brands-that-are-using-wordpress/ https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpress/introducing-top-iranian-websites-with-wordpress/ + اینکه حدود یک سوم تمام وب سایت های دنیا با وردپرس راه اندازی شدن به نظر من اولین موردی که بعضی ها وردپرس رو پیشنهاد نمیدن اینه که ، یا تخصص وردپرس رو برای پیاده سازی ندارن و یا اینکه می خوان از کارفرما پول بیشتری بگیرن و اون رو به خودشون وابسته کنن اگر پروژه شما در حد دیجی کالا یا آپارات هست ، با وردپرس نزنید - البته باید یک تیم برنامه نویسی داشته باشید و به جای بودجه 25 میلیون تومانی ، ماهانه 25 میلیون برای توسعه فنی سایت در نظر بگیرید اگر پروژه شما در یک رتبه پایین تر هست ، با وردپرس میشه ، فقط اگر حجم کاربران تون بالاست باید هاست با منابع بالا و اختصاصی بگیریدیه نکته : اگر وردپرس رو استفاده کنید و بهش رسیدگی نکنید بهتون قول میدم در سریعترین زمان ممکن سایت تون از لحاظ امنیتی به مشکل بخوره ولی وردپرس مزایای زیر رو داره حداقل : رایگانه متن بازه امکانات پیش فرض مناسبه امکان توسعه به راحتی هست با هزینه پایین بروزرسانی رایگانه افزودن امکانات جدید معمولاً افزونه آماده اش هست و یا با هزینه کم مینویسن براتون توسعه دهنده یا پیمانکار زیاد هست ، اگر با مجری اول به هر دلیلی قطع کردین ، می تونید به راحتی یک فرد یا تیم یا شرکت دیگه رو جایگزین کنید کاربریش راحته در سریعترین زمان ممکن راه اندازی میشه اگر می خوایین پروژه تون رو در خصوصی برام بفرستید ، تا بهتر بتونم راهنمایی تون کن
  6. 2 points
    مشکل از کدهای اسکیما هست روی هرکدوم که از خطاها کلیک کنید میبینید که یک سری پیج هایی که اون خطا ها رو دارن نمایش میده و بعد روی لایو قسمتی که ارور داده رو هاور قرمز نمایش میده ... توی بخش learning هم توضیح داده چطور رفعش کنید همینطور عنوان هر دسته از خطاها رو سرچ کنید میتونید راهنمای رفعشون رو توی گوگل پیدا کنید مثلا سرچ کنید : نحوه رفع ارور missing field brand بعد که ارور مربوط رو متوجه شدید و در کدها اصلاح کردید ،باید بیاید درخواست valid رو توی هر نوع خطا بزنید و بعد یه مدتی طول میکشه تا گوگل برسی کنه و خطاها رفع بشه
  7. 2 points
    هاستای رایگان معمولا حجم کمی دارن، مثلا همین گیگفا 5.5 گیگ هست و خب اگه قراره به سایتتون اطلاعات اضافه بشه اصلا مناسب نیست ، ولی اگه اگه سایتتون قرا نیست هیچ دیتای جدید بهش اضافه بشه ، فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه ابتدا باید یک فول بک آپ بگیرید ، یا اینکه پوشه وردپرستون رو زیپ کنید و بعد دیتابیستون رو دانلود کنید ، ایتدا دیتابیستون رو روی هاست جدی آپلود کنید بعد فایل هاتون رو آپلود کنید ،فرقی با انتقال به سرور پولی نداره مگه اینکه امکانات هاست محدود شده باشه جستجو کنید : آموزش انتقال سایت وردپرسی از هاستی به هاست دیگر آموزشهای زیادی به صورت مرحله به مرحله و تصویری وجود داره آموزش انتقال سایت وردپرس از یک هاست به هاستی دیگر
  8. 2 points
    بله منم درگاه ملت ووکامرس استفاده میکنم ، با خود پشتیبان به پرداخت امروز موفق شدم صحبت کنم ، گفت دیشب تغییرات رو روی سیستمشون اعمال کردن، باید تست کنید اگه پرداختتون موفق انجام میشه ، نیاز نیست هیچ کاری بکنید درغیر این صورت با کسی که درگاه رو براتون نوشته یا پشتیبان افزونه اتون باید صحبت کنید که این گواهینامه جدید رو روی درگاه پرداختتون نصب کنه گفت بستگی به معماری و کدنویسی درگاهتون داره... برای همین عمومی اعلام کردن که اونایی که استفاده کردن تغییرات لازم رو بدن تا به مشکل بر نخورن اونی هم که تلفنی بهتون گفته کامل توضیح نداده
  9. 2 points
    خب به این دلیله که استفاده از یه تگ h داخل تگ p مجاز نیست باید وارد (<>) بشید و اون پاراگرافی که میخواید داخلش متن با h باشه رو به div تغییر بدید پیشنهاد میدم اگه میخواین از تگ h برای بلد کردن کلمه تو پاراگراف استفاده کنید ، این کار رو نکنید بهتره که با b و تغییر سایز فونت به اندازه دلخواهتون تغییرش بدید و برای سئو بهتر اگه کلمه خیلی مهمی هست بسته به اهمیت کلمه از ایتالیک و رنگ و آندرلاین استفاده کنید
  10. 2 points
    تمام روش ها رو تست کردم ولی مشکل رفع نمیشد. نمیدونم دلیل این مسئله چیه ولی تونستم با این کد که تو فانکشن استفاده کردم درستش کنم. add_filter('user_can_richedit' , create_function('' , 'return true;') , 50);
  11. 1 point
    سلام این صفحه رو ی نگاه بنداز ، توضیحاتی در مورد فایل های قالب وردپرس داده https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/
  12. 1 point
    سلام من در بالای سایتم یک قسمت واسه نمایش 9 پست اخر مطالب اختصاصی سایت دارم کد رو بر روی 9 پست قرار میدم فقط 2 تا از پست های اون دسته رو نشون میده در صورتی که 4 پست در این دسته هست هر تغییری دادم تفاوتی نکرد کد به این صورت هست <ul id="postiS"> <?php $my_query = new WP_Query('cat=61&posts_per_page=5'); while ($my_query->have_posts()): $my_query->the_post(); $do_not_duplicate = $post->ID;?> <li> <a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"> <?php if (strlen($post->post_title) > 25) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 25) . ' [...] '; } else { the_title(); } ?> <i class="fa fa-check-square-o"></i> </a> </li> <?php endwhile; ?> </ul> ممنون
  13. 1 point
    سلام از افزونه wp post view استفاده میکنم در استفاده از ابزارکش برای نمایش پربازدید ترین مطالب در صفحه اصلی سایت دو پست اول رو که بازدید بیشتری هم دارن نشون نمیده اما در صفحات سینگل به درستی نشون میده فقط در صفحه اصلی دو پست اخر رو نشون میده که بازدید داشتن
  14. 1 point
    با سلام دوستان بنده برای بررسی سرعت سایت ، با ابزارهای مختلف gtmetrix و pingdom که بررسی می کنم ، زمان لود کامل سایتم رو چیزی بین 5 ثانیه تا 8 ثانیه نشان می دهند . ولی تجربه عملی خودم نشون می ده که این زمان خیلی بیشتره و مثلا چیزی حدود 20 ثانیه طول میکشه! کسی میدونه دلیلش چیه؟ مثلاً مشکل از سمت هاستینگه یا مثلا سرعت نت من خوب نیست - البته بعید می دونم- ؟
  15. 1 point
    خواهش می کنم پروژه تون رو بفرستید تا بررسی کنم ، اگر بتونیم کامل و تمیز انجام بدیم ، خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم جالبه : معمولاً همه شرکت ها قبل از شروع همکاری و برای جلب نظر مشتری پاسخگویی خوبی دارن ، این وب سایت قبل از جذب مشتری پاسخگو نیست ، بعدش چجوریه
  16. 1 point
    اگر تخصص کدنویسی ندارید پیشنهاد می کنم از افزونه های آماده استفاده کنید
  17. 1 point
    یه نکته دیگه یادم افتاد اگر پروژه تون امکان اجرا در چند فاز رو داره ، اون رو بشکنید به چند قسمت فاز به فاز پیش برید ، اینجوری اگر با وردپرس یا سیستم اختصاصی به مشکل بخورید ضرر مالی و هزینه ای کمتری می کنید
  18. 1 point
    خداروشکر خواهش میکنم موفق باشید
  19. 1 point
    من متوجه نشدم شما طرفدار وردپرس هستید یا منتقدش با 10 میلیون میشه سیستم اختصاصی داشته باشید ولی به نظرم طراحی سیستم اختصاصی که با 10 میلیون انجام بشه خیلی ضعیف در میاد و یا اینکه خیلی خوب ولی ناقص الان در کشور خودمون سایت های بزرگی مثل فرادرس از وردپرس استفاده می کنن اگر دلیل شما برای اختصاصی شدن CMS تون فقط قدرت و انعطاف پذیری هست ، پیشنهاد می کنم اینکار رو نکنید بارها دیدم سایت هایی که از اختصاصی به دلایل مختلف مثل هزینه نگهداری و توسعه اومدن سمت وردپرس نمونه اش مشتری عزیزمون هست که سایت با CMS اختصاصیش اینه https://asangem.com فقط و فقط به دلیل هزینه های بالایی که داشته داره به وردپرس منتقل می کنه http://gameabzar.com نکته مهم » این دوست عزیز در حال وارد کردن محصولات هست و سایت هنوز شکل کامل به خودش نگرفته و از قالب فروشگاهی کانی شاپ kanithemes.ir استفاده کردن
  20. 1 point
    البته نسخه پریمیومش ، برای یک سایتبا 20درصد تخفیف 29 دلار هست ، ئاگه میخواید بخرید تا 5 ساعت دیگه آف خورده
  21. 1 point
    سلام افزونه hide my wp ghost این کار رو براتون انجام میده
  22. 1 point
    بله برای من هم دقیقا همین مشکل پیش اومده بود و من بعد 2200 eror متوجه شده بودم من کدها رو به صورت دستی از قالبم حذف کردم چون از پیشفرض ووکامرس استفاده نمیکرد ، ولی اگه کدهای اسکیما رو بخونید بهتر میتونید اصلاح کنید اونجور که من تصویری ارسالی از خطاهاتون رو دیدم اکثرا warning بودن یعنی فقط اخطار داده بوده و( eror = خطاهای مشکل زای اساسی که باعث میشننبودن ) دیگه ایندکس نشن صفحاتتون و warning ها رو میتونید با اصلاح کدهای اسکیما مشکلتون رو برطرف کنید eror ها مبحثشون خیلی جدی تره و اگه با اصلاح قالب نشه حلشون کرد همون بهتره که اسکیما ها رو حذف کنید
  23. 1 point
    یعنی کل اون کد رو به جای the_category در فایل سینگل قرار بدم ؟!!!!!
  24. 1 point
    این بخش تصاویر اصلی رو scale میکنه و طبیعتا باید به همین شکل در این کادر قرار بگیره. یعنی تصاویر برای این بخش ، به صورت متناسب از طول و عرض کوچیک میشه و به این شکل تبدیل میشه.
  25. 1 point
    سلام .این مشکل نیست .شما باید سایز تصاویرتون رو متناسب انتخاب کنید تا به صورت کامل با کادر مچ بشه. اگر هم میخواید میتونید از کد زیر در فایل style.css استفاده کنید که این تصاویر هم اندازه کادر بشه (این کد ، تصاویر رو از عرض و طول میکشه و اندازه ی کادر میکنه ، بنابراین ممکنه کیفیت تصویر رو تغییر بده) img.attachment-cherry-thumb-s.size-cherry-thumb-s.wp-post-image { width: 100%; }
  26. 1 point
    کد زیر رو انتهای main.css قرار بدید و نهایتا کش مرورگر رو هم پاک کنید. .site { text-transform: none !important; }
  27. 1 point
    سلام شما باید عرض و ارتفاع روهم حتما قراربدید داخل کد. به شکل زیر: <img src="yourimagadress.png" alt="matn jaygozin aks" width="150" height="150">
  28. 1 point
    سلام از این کد استفاده کنید. <?php // SHOW YOAST PRIMARY CATEGORY, OR FIRST CATEGORY $category = get_the_category(); $useCatLink = true; // If post has a category assigned. if ($category){ $category_display = ''; $category_link = ''; if ( class_exists('WPSEO_Primary_Term') ) { // Show the post's 'Primary' category, if this Yoast feature is available, & one is set $wpseo_primary_term = new WPSEO_Primary_Term( 'category', get_the_id() ); $wpseo_primary_term = $wpseo_primary_term->get_primary_term(); $term = get_term( $wpseo_primary_term ); if (is_wp_error($term)) { // Default to first category (not Yoast) if an error is returned $category_display = $category[0]->name; $category_link = get_category_link( $category[0]->term_id ); } else { // Yoast Primary category $category_display = $term->name; $category_link = get_category_link( $term->term_id ); } } else { // Default, display the first category in WP's list of assigned categories $category_display = $category[0]->name; $category_link = get_category_link( $category[0]->term_id ); } // Display category if ( !empty($category_display) ){ if ( $useCatLink == true && !empty($category_link) ){ echo '<a class="post-category" href="'.$category_link.'">'.htmlspecialchars($category_display).'</a>'; } else { echo htmlspecialchars($category_display); } } } ?>
  29. 1 point
    درود شما باید یک صفحه اختصاصی برای صفحه فروشگاه سایتت بسازی با افزونه های صفحه ساز میشه.
  30. 1 point
    درود چی بگم والا این حرف رو بدون هیچ تبلیغی میگم و چون کلاس های آموزششون رو شرکت کردم و با توجه به نمونه کارها گفتم که باهاشون مشاوره کنی. شما باید تماس بگیری چون شخصا با تماس کار من هم راه افتاد.
  31. 1 point
    به سایت زیر هم یه سر بزن بد نیس سئو
  32. 1 point
    درود به سایت وبسیما یه سر بزن و مشاوره بگیر.
  33. 1 point
    این عبارت های زیر رو جستجو کنید، دقیقا راه حل برطرف کردن مشکل page speed سایتتون رو پیدا میکنید برطرف کردن خطاهای Enable Keep-Alive در gtmetrix برطرف کردن خطاهای Optimize images در gtmetrix
  34. 1 point
  35. 1 point
    خیلی عالی یه کار دیگه برای تصاویر داخل پست ها هم میشه کرد که عکس ها رو از طریق ftp داخل هاست آپلود کنید و بعد با افزونه Add From Server به داخل پستتون ادد کنید اینطوری فقط تصاویر شاخص رو از طریق رسانه خود وردپرس آپلود میکنید یکم مراحلش زیاد میشه ولی برای حفظ فضای سایت خوبه یه منبع آموزشی برای این افزونه : https://mechanicwp.ir/access-to-uploaded-file-to-ftp-by-add-from-server/
  36. 1 point
    سلام این نشون میده سرعت سایتتون خیلی پایینه بهتره سایتتون رو بهینه کنید
  37. 1 point
    درود به شما سپاس از راهنماییتون این مطلبی که فرستادین رو قبل از اینکه اینجا سوال بپرسم خونده بودم و حتما اشتباه پیش رفتم ولی کلا سایتم پرید اما اما راهنمایی شما بهتر بهم کمک کرد و دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و کارم راه افتاد من تونستم جلوی ۳ سایز مختلف رو بگیرم الان یه سایز اصلی و یه سایز 172*172 و یه سایز 64*64 مربوط به مطالب سایت هستش که نمیخوام حذف بشن ولی یه سایز دیگه هم میده 150*150 که همون سایز معروف بندانگشتی هستش و در داخل فایل فاکشن نبود و میخوام به طراح قالب پیام بدم ببینم که واسه کدوم افزونه ست اینم بتونم حذف کنم عالی میشه دقیقا میشه همون چیزی که میخوام بازم ممنون از کمکتون عالی بود امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید
  38. 1 point
    بصورت پیشفرض وردپرس از هر تصویری که آپلود می کنید ۳ عدد کپی با سایزهای مختلف ایجاد می کند. پوسته ها و پلاگین های مورد استفاده شما گاهی سایزهای دیگری هم به این گروه اضافه می کنند و ممکن است تعداد این کپی ها به ۱۰ عدد هم برسد. چنانچه تعداد مطالب سایت شما بالا باشد و از تصاویر زیادی هم استفاده کرده باشید در این صورت با حجم بالای اشغال فضای هاست مواجه خواهید شد. همچنین حجم فایل های بکاپ و مدت زمان بکاپ گیری از سایت شما افزایش می یابد. در ادامه به شما روش هایی را توضیح می دهم که بتوانید سایز هایی که استفاده نمی کردید را غیر فعال و حذف کنید. چه موقع نیاز به جلوگیری از ایجاد فایل های اضافی است؟ با توجه به اینکه امروزه اکثر هاستینگ ها فضای هاست بالایی به شما ارائه می دهند فایل های ایجاد شده پیشفرض توسط وردپرس خیلی ضرر ندارند، این فایل ها در زمان آپلود تصویر ایجاد می شوند و تاثیری روی سرعت سایت شما برای بازدیدکنندگان ندارند. اما باز هم وقتی تعداد تصاویر سایت شما بالا می رود مشکل فضای هاست و حجم بکاپ می تواند اذیت کننده باشد. اگر از سایز خاصی در سایت خود استفاده نمی کنید می توانید جلوی تولید آن توسط وردپرس را بگیرید و فضای هاست آزادتری داشته باشید، فایل بکاپ کوچکتر و دانلود سریعتر آن! روش غیرفعال کردن ایجاد تصاویر با سایز بدون استفاده ابتدا باید ببینید که چه تعداد کپی و با چه سایزهای توسط وردپرس برای هر تصویر ایجاد می شود. وردپرس بطور پیشفرض ۳ کپی برای سایز های Large ، Medium و بندانگشتی thumbnails ایجاد می کند. پوسته وردپرس سایت شما، پلاگین ها و اسلایدر ها ممکن است سایزهای دیگری برای خود ایجاد کنند. ابتدا باید به file manager هاست خود وارد شوید و در پوشه wp-content وارد پوشه uploads شوید. به پوشه سال و سپس پوشه ماهی وارد شوید که این اواخر در آن آپلود تصویر داشتید. لیست فایل های تصاویر را مانند شکل زیر می توانید مشاهده کنید: همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید برای تصویر آپلود شده valley.jpg پنج عدد کپی با سایزهای مختلف ایجاد شده است که عدد سه از آنها مربوط به خود وردپرس و ۲ عدد ایجاد شده توسط قالب سایت هستند. شما به راحتی می توانید جلوی ایجاد تصاویر پیشفرض وردپرس را بگیرید. البته توصیه می کنیم همیشه امکان ایجاد بندانگشتی ها یا thumbnails را بدهید چون مدیریت گالری در وردپرس از آنها استتفاده می کند. برای اینکار کافی است به منوی تنظیمات، و سپس بخش رسانه در مدیریت وردپرس بروید و اعداد هر سایز که استفاده نمی کنید را برابر ۰ قرار دهید. در وبلاگ شیواهاست ما از تصاویر medium و large هیچ استفاده ای نمی کنیم اما ایجاد بندانگشتی ها را فعال نگهداشته ایم: اما دو سایز دیگر توسط قالب ما برای تصاویر شاخص و آیکون پست ها با سایز های ۵۰ و ۲۲۰ ایجاد می شوند که توسط سایت در حال استفاده هستند. پس ما نیاز داریم که از هر فایل تصویر ۳ عدد کپی داشته باشیم. اما ممکن است قالب سایت شما سایز هایی ایجاد کند که در سایت خود بکار نبرده باشید. همانطور که تا پیش از راه اندازی بخش وبلاگ شیوا هاست ما نیز از سایز های ایجاد شده توسط قالب برای تصاویر شاخص و آیکون پست ها استفاده نمی کردیم. تابع ایجاد سایز تصاویر یعنی add_image_size در فایل functions.php از فایل های پوسته شما قرار دارد و مشابه کد زیر می باشد: 1 2 add_image_size( 'homepage-thumb', 220, 180, true ); add_image_size( 'homepage-thumb', 50, 50, true ); البته ممکن است شما چند خط مشابه بیشتر هم داشته باشید. حذف هر سطر برابر است با غیر فعال کردن ایجاد آن سایز از تصاویر. همچنین شما باید سطری که شامل set_post_thumbnail_size هست نیز جهت جلوگیری از ایجاد بندانگشتی توسط قالب حذف نمایید: 1 set_post_thumbnail_size( 150, 150 ) توجه کنید که هر یک از این سایز ها ممکن است در سایت شما توسط اسلایدرها، پیوست ها و … بکار رفته باشد، پس باید دقت کنید که واقعا آن سایزهایی که کاربرد نداشته اند را حذف نمایید. برخی سایز های دیگر ممکن است توسط پلاگین هایی مثل اسلایدرها، گالری تصاویر و … ایجاد شوند که اگر آنها نیز بکار نمی آیند باید در میان فایل های پلاگین های مربوطه به دنبال کد add_image_size باشید. پس از انجام این کارها برای تصاویری که آپلود می کنید کپی های جدیدی ایجاد نمی شود اما کپی های ایجاد شده برای تصاویر قبلی در هاست شما باقی می مانند. اگر بلا استفاده هستند می توانید از طریق file manager اقدام به حذف آنها کنید و یا از پلاگین هایی مانند Force Regenerate Thumbnails استفاده کنید. بکاپ گیری قبل از استفاده از چنین پلاگین هایی فراموش نشود. لینک سایت منبع : https://www.shivahost.net/blog/wordpress/جلوگیری-از-ایجاد-فایل-تصاویر-اضافی-در-و/
  39. 1 point
    درود دوست عزیز هر 2 باید نصب باشه و هر کدوم کارایی مختلفی داره و بنده هم نخسه پرو دارم و عالیه. با راکت شما سرعت سایت میبری بالا و هم میتونی دیتابیس پاک کنی و یا تمیز نگه داری ولی پیشنهاد نمیشه و فقط از فشرده سازی کدهای js و css استفاده کن. و با optimize هم شما دیتابیس رو پاکسازی کن.
  40. 1 point
    سلام بهترین افزونه ای که هست برای کد تخفیف چیه؟ که هر کس از سایت خرید کرد برای دفعه بعد بهش کد تخفیف بده ممنون
  41. 1 point
    سلام برای ارائه تخفیف بعد از اولین خرید به مشتریان می‌توانید از افزونه YITH WooCommerce Coupon Email System استفاده کنید. برای ارائه تخفیف خودکار به مشتریان می‌توانید از افزونه WooCommerce Extended Coupon یا WooCommerce Extended Coupon Features استفاده کنید.
  42. 1 point
    سلام، اول پیشنهاد میدم قبل از اینکه همه بخش های قالب مثل وبلاگ ، پست هتایپهای اختصاصی و ... هر جا که عکسی کار شده ، چک کنید ببینید از چه سایزی استفاده میکنن ، بعد وارد کدهای مختص هر بخش بشید، میبینید که سایز تصاویر با با بخش add_image-size مطابقت داره ، همه رو به یک سایز مشخص تغییر باید بدید بعد چک کنید مشکلی در نمایش قالب به وجود نیاد ، اونوقت تصاویر سایزهایی که نمیخواید رو حذف کنید دوم تنظیمات قالبتون رو چک کنید، اکثر مواقع قالب راهنماهایی داره برای این بخش ها موفق و پیروز باشید
  43. 1 point
    سلام دوست من بهترین کار این هست که در گوگل سرچ کنید و ببینید رقبا چه کلماتی را انتخاب کردند و چه کلماتی در صفحات اولیه گوگل با شغل مرتبط شما وجود داره. با خرید هاست ، سرور مجازی و گواهینامهssl از پویاسازان فناوری اطلاعات امنیت و ارامش خاطر را برای خود به ارمغان بیاورید.
  44. 1 point
    درود اینجوری با محتوای تکراری شاید جریمه بشی و یا شاید زیاد نتونی تو رتبه ها خودتو برسونی بالا پیشنهاد می کنم دسته بندی مرتب داشته باشی و برای هر مانتو اسم انتخاب کنی و به وسیله اون سئو کنی مثلا مانتو تابستونی مدل فلان مانتو مجلسی و ... در ضمن حتما از کنونیکال در سایت استفاده کن و برای محصولات حتما نشانه گذاری کن تا گوگل راحتر بتونه محصول تورو متوجه و به مخاطب نمایش بده برای مثال:
  45. 1 point
    سلام هردو کلمه مناسب هستن ، میتونی از انواع مانتو و مانتو دخترانه و جدید هم استفاده کنی http://www.zaamooz.ir
  46. 1 point
    درود از افزونه ووکامرس یا اد باید استفاده کنید یا قالب فروشگاهیی تهیه کنید
  47. 1 point
    افزونه های مختلفی هست . سرچ کن
  48. 1 point
    من خودم به شخصه برای موسسه خیریه نیکوکاران شریف http://sharifngo.com/ اوایل با ووکامرس و یا افزونه درگاه بانک ملت که اس ام اس هم داره کار کردم ولی کم کم از این خارج شدم و هر چی بود رو خودم توسعه دادم مثلا بخش کمک رو کلا اختصاصی نوشتم http://www.sharifngo.com/donate/ شما هم اگر میخواهید کار ماندگار داشته باشید که مردمی که کمک میکنن به باگ این افزونه ها برنخورن یا به خاطر سنگینی تراکنشی خراب نشه بهتره خودتون بنویسید البته من حاضرم بدون هزینه سیستمی که برای این ها راه انداختم رو برای شما هم توسعه بدم بلکه یک کار خیر انجام داده باشیم
  49. 1 point
    سلامی مجدد.الحمدلله مشکل حل شد.مشکل این بود که وقتی بروی page source صفحه وبسایتم رفتم متوجه شدم که دو تا jquery.js وجود داره.یکی رو قبلا خودم گذاشتم تو قالبی که طراحی کردم و یکی هم خود اسلایدر در وردپرس گذاشته بود.به همین خاط تداخل ایجاد میشد.اون اسکریپتی که خودم گذاشتم رو حذف کردم و درست شد.خدا خواست که مشکل رو مطرح کنم تا بقیه هم استفاده کنن. این فیلم آموزشش : https://www.youtube.com/watch?v=8xx-H_dwIvs
  50. 1 point
    سلام.من تا یه مدت داشتم به درستی از لایراسلایدر استفاده میکردم که همین دیروز وقتی که صفحه اولم رو لود کردم دیدم تصاویر اسلایدر نشون داده نمیشه.بنظر شما مشکل از کجاست؟تنظیمات بهم خورده؟گفتم شاید مشکل از اسلایدر باشه.حذفش کردم دوباره نصبش کردم بازم درست نشد.غیر فعال و سپس فعال کردم بازم حل نشد اسلایدر رو عوض کردم و از revslider استفاده کردم این اسلایدر هم دقیقا مثل لایراسلایدر تصاویر رو نشون نداد.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست تو inspect element رفتم دیدم هردو اسلایدر به درستی کار میکنه یعنی تگ هاش ایجاد شده ولی تصاویر رو نشون نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید.