برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 25/01/97 در همه بخشها

  1. 29 points
    دوستان عزیز لطفا قبل از ایجاد تاپیک در این بخش حتما موارد زیر را بخوانید: 1- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در قبال تاپیک های ایجاد شده در این بخش را ندارد. 2- برای ایجاد تاپیک از عناوین مناسب استفاده کنید. برای مثال : درخواست انجام پوسته اختصاصی 3- محتوای تاپیک ها باید گویا و صریح باشد. از بکار بردن عکسهای خلاف عرف و شان و فونتهایی با اندازه های بزرگ خودداری کنید. 4- از اظهار نظر در مورد پیشنهادات و توضیحات دیگر کاربران جدا خودداری کنید. 5- در مورد پیشنهاد هزینه و مدت زمان از پیام خصوصی استفاده کنید. 6- کاربرانی که بیش از 5 پست در انجمن داشته باشند امکان ارسال تاپیک در این بخش را دارند. آپدیت چهارم/.
  2. 4 points
    سلام میتونید با هوک فیلد رو اضافه و کم کنید. نمونه: http://docs.woothemes.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/ http://wordpress.org/support/topic/woocommerce-remove-fields-on-edit-address
  3. 3 points
    به ترتیب کارهای زیر رو انجام بدید : 1- فایل های روت وردپرس + فولدر های wp-admin , wp-include رو مجددا از سایت رسمی وردپرس دانلود و جایگزین کنید . 2- در فولدر wp-content فولدرها و فایل های مربوط به افزونه کش رو حذف کنید . پوشه پلاگین ها رو تغییر نام بدید . 3- قالبتون رو هم به قالب پبش فرض وردپرس تغییر بدید . بعد از انجام این کارها تست کنید ببینید مشکل هنوز برقرار هست یا نه . اگر مشکل برطرف شده بود شما باید اول قالب رو به قالب معمول سایت تغییر بدید و مجددا تست کنید . بعدش باید دونه دونه پلاگین ها رو فعال و مجددا تست کنید . تا در نهایت اسکریپت مخرب رو شناسایی کنید
  4. 3 points
    سلام دوست عزیز شما باید از متا ها استفاده کنید که در وردپرس میشه زمینه دلخواه از افزونه acf زمینه دلخواه پیشرفته استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields/
  5. 2 points
    سلام. فریم ورک ها فقط برای برنامه نویس ها هستن. اگر سایت سازی بدون برنامه نویسی می خواید میشه cms ، مثلا همین وردپرس که یه cms محسوب میشه. فریم ورک به خودی خود کار خاصی نمیکنه توی php یه سری کتابخونه هستن که شما اونها رو به کار می گیرید و محصولی تولید می کنید که میتونه یه وب سایت یا یه وب سرویس باشه. چرا از فریم ورک استفاده میشه: 1- یک بار یاد می گیرید اون فریم ورک رو بارهای بعدی به مراتب سرعت عملتون از زمانی که فریم ورک استفاده نمی کردید بیشتر میشه. 2- خیلی از فرایندها مثل آدرس دهی و لود کردن فایل ها و ساخت فرم ها و جداول دیتابیس و به روزرسانی اسکریپت و غیره بهبود پیدا می کنه و باعث میشه یه کد تمیز، با کیفیت استاندارد و قابل توسعه داشته باشید. علاوه بر اینها سرعت عمل هم به خاطر وجود کتابخونه های کمکی خیلی بالا میره و همچنین وجود یه اسکلت بندی اولیه برای کدنویسی باعث میشه که شما به نحوه طراحی اسکریپت هرباره فک نکنید، چون میدونید الان باید چکار کنید. 3- کدتون رو خیلی راحت شخص دیگه میتونه توسعه بده، مثلا از لاراول استفاده کردین، من میدونم که کنترلرها کجان، روت ها کجان و غیره... 4- وقتی یک فریم ورک استفاده می کنید بعضی از ide ها افزونه هایی دارن که میتونه بهتون کمک بکنه. در واقع افزونه ای داره که کدهای اون فریم ورک رو بیشتر از خالت عادی درک میکنه و شما رو راهنمایی میکنه. 5- ابزارهای دیباگ و تولید خودکار کنترلر ویو و مدل و فایل هایی که برای ایجاد تیبل ها هستن خیلی کمک کننده هست. 6- موارد امنیتی توی فریم ورک های معروف خیلی خوب رعایت شده. اما باید بدونید که هر فریم ورکی برای هرکاری مناسب نیست و اینکه لزومی نداره از همه قابلیت های فریم ورک هم توی پروژتون استفاده کنید. مثلا فریم ورک های سینگلتون دست شما رو برای ویرایش خیلی باز میذاره اما منابع خیلی زیادی از سرور در هر بار لود اسکریپت مصرف میشه. پس برای سایت هایی با بازدید بالا و درامد کم باید از فریم ورک های mvc استفاده کنید. فریم ورک های mvc انعطاف پذیری کمی دارن و بعضی از کارها دردسر زیادی داره توی اونها. در واقع هرکاری که بخواید انجام بدید و از قبل پیش بینی نشده باشه توی فریم ورک براتون دردسرساز میشه. اما از اونور سرعت لود خیلی خوبی دارن. و در واقع با تقسیم بندی مناسب کارها همه چیزهای بی مورد رو همیشه لود نمیکنن. اینکه میگم دردسر ساز میشه معنیش این نیست که امکان ناپذیره، معنیش اینه که باید توی بخش هایی دست ببرید که نمی خواید. البته با یه داکیومنت نویسی مناسب میشه این موضوع رو حل کرد. که مستلزم زمان گذاشتن روی پروژه هست. موفق باشید.
  6. 1 point
    سلام و سپاس از شما به صورت پیام براتون تگ ها رو ارسال کردم متشکرم
  7. 1 point
    آره نسخه های موجود بخش تگ ها رو صفحه بندی نمیکنه. باید ازش بگیرید اون نسخه ویرایش شده رو اگر اصرار دارید روی این پلاگین.
  8. 1 point
    کد های زیر رو جایگزین کد های داخل فایل کنید . (قبلش حتما فایل قبلی رو یکجا ذخیره کنید که اگر این کد ها درست کار نکردن اون رو بازیابی کنید ) <?php /** * The template for displaying Comments. * * The area of the page that contains both current comments * and the comment form. The actual display of comments is * handled by a callback to radiate_comment() which is * located in the inc/template-tags.php file. * * @package ThemeGrill * @subpackage Radiate * @since Radiate 1.0 */ /* * If the current post is protected by a password and * the visitor has not yet entered the password we will * return early without loading the comments. */ if ( post_password_required() ) { return; } ?> <div id="comments" class="comments-area"> <?php // You can start editing here -- including this comment! ?> <?php if ( have_comments() ) : ?> <h3 class="comments-title"> <?php printf( _n( 'یک دیدگاه در &ldquo;%2$s&rdquo;', '%1$s دیدگاه در &ldquo;%2$s&rdquo;', get_comments_number(), 'radiate' ), number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span>' . get_the_title() . '</span>' ); ?> </h3> <?php comment_form(); ?> <?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) : // are there comments to navigate through ?> <nav id="comment-nav-above" class="comment-navigation" role="navigation"> <h3 class="screen-reader-text"><?php _e( 'Comment navigation', 'radiate' ); ?></h3> <div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '&larr; Older Comments', 'radiate' ) ); ?></div> <div class="nav-next"><?php next_comments_link( __( 'Newer Comments &rarr;', 'radiate' ) ); ?></div> </nav><!-- #comment-nav-above --> <?php endif; // check for comment navigation ?> <ul class="comment-list"> <?php wp_list_comments( array( 'callback' => 'radiate_comment', 'short_ping' => true ) ); ?> </ul><!-- .comment-list --> <?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) : // are there comments to navigate through ?> <nav id="comment-nav-below" class="comment-navigation" role="navigation"> <h3 class="screen-reader-text"><?php _e( 'Comment navigation', 'radiate' ); ?></h3> <div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '&larr; Older Comments', 'radiate' ) ); ?></div> <div class="nav-next"><?php next_comments_link( __( 'Newer Comments &rarr;', 'radiate' ) ); ?></div> </nav><!-- #comment-nav-below --> <?php endif; // check for comment navigation ?> <?php endif; // have_comments() ?> <?php // If comments are closed and there are comments, let's leave a little note, shall we? if ( ! comments_open() && '0' != get_comments_number() && post_type_supports( get_post_type(), 'comments' ) ) : ?> <p class="no-comments"><?php _e( 'Comments are closed.', 'radiate' ); ?></p> <?php endif; ?> <?php comment_form(); ?> </div><!-- #comments -->
  9. 1 point
    سلام شاید از نسخه 2 ریکپچا هنوز پشتیبانی نمی کنه برای همین هست که با سریال و کلیدهای جدید هم کار نمیکنه.
  10. 1 point
    این خطا به دلیله که گوگل به url ها دسترسی نداره . بعضی اوقات ممکنه شما از url فارسی طولانی استفاده کنید . در این صورت ممکنه گوگل دسترسی به اون ادرس نداشته باشه . سعی کنید از url های کوتاه استفاده کنید خصوصا وقتی url ها فارسی هستن . برای مشکل دومتون هم در تنظیمات seo yoast میتونید این مورد رو برطرف کنید .
  11. 1 point
    احتمالا باید فایل comments.php قالبتون رو اصلاح کنید . اگر با کد ها آشنایی مختصری داشته باشید فکر میکنم با یک جابجایی بتونید مشکل رو برطرف کنید .
  12. 1 point
  13. 1 point
    باید وارد قسمت تنظیمات افزونه بشید و قسمت نمایش نام سایت در برگه رو فعال کنید و تگ سایتتون رو وارد کنید تا کنار نام صفحه نشون داده بشه و الباقی هم موقعی که دارین پست را مینویسین زیر همون کادر ویرایشگر یه کادر دیگه که مربوط به همون افزونه هست باز میشه که میتونید ویرایش کنید و طبق سلیقه خود ویرایش کنید
  14. 1 point
    سلام آدرس سایتتون چیه با دستور site:mysite.com تست کنین ببینین صفحات سایت تو گوگل ایندکس شدن یا نه. به جای mysite.com آدرس سایت خودتون رو بنویسین
  15. 1 point
    سلام. وردپرس نسخه قدیمی رو دستی بریزید یا صبر کنید اپدیت پوسته و افزونه هاتون بیاد و تا اون موقع افزونه رو حذف کنید.
  16. 1 point
    خب باید برای هر پست یک شناسه یا همون ایدی باشه که هر کامنتو به اون پست وصل کنی و زمان لود هر پست بگی کامنتای با اون ایدی خاص لود شه در ادامش
  17. 1 point
    دلیلش رو گوگل گفته در هر صفحه از نقشه سایت باید حداکثر 50 هزار لینک باشه ولی در نقشه تگ های شما بیش 300 هزار لینک وجود داره. این یکی از اشتباهات طراحی افزونه Google XML Sitemaps که در مورد تگ ها از صفحه بندی استفاده نکرده طراح افزونه.
  18. 1 point
    اگه منظورتون تصویر شاخصه این دو خط به فایل فانکشن اضافه کنید if(function_exists('add_image_size')) add_theme_support('post-thumbnails');
  19. 1 point
    والا اگر بشه بنر رو کاری کرد خیلی باید تخصصی باشه چون اصلا همچین چیزی با اطلاعات من جور در نمیاد. ولی بازم شاید بقیه بدونن.
  20. 1 point
    خیلی خوبه فیلترینگ عاملی هست که باعث ریزش کاربر میشه خب طرف میگه سایتهای x یا y هستن بدون فیلتر من میرم از اونجاها دانلود میکنم سایتی که فیلتر شده هم میتونه موفق بشه ولی خب انرژی خیلی بیشتر میطلبه تا با کاربر تعامل پیدا کنه و مجابش کنه که توی این سایت بمونه .این بستگی به تجربه شما داره(اینکه مثلا جوایزی در نظر بگیرین،یه اپ موبایل برای دسترسی راحتر ایجاد کنید،قالب کاربر پسند داشته باشید ،تولید محتوی کنید،تو سایتهای مناسب تبلیغات کنید ،سئوی خوبی داشته باشین تا تو رنک رتبه بگیرین)
  21. 1 point
    سلام این مطلب خوبیه. http://acatech.ir/8-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/
  22. 1 point
    خود کد پاپ اپ رو اگر بتونید تغییر بدید شاید بشه. ولی اینکه روی بنره یه حرکتی بزنید که مقدم بشه بر پاپ آپ فک نکنم بشه.
  23. 1 point
    تمامی attachment های که توی وردپرس آپلود میکنید یه صفحه هم براشون ایجاد میشه این صفحه ای که برای شما ایندکس شده همون صفحه attachment اون عکس هست. من خودم معمولا با کد زیر این مورد رو حل میکنم: function mehran_attachment_redirect() { global $post; if ( is_attachment() && isset($post->post_parent) && is_numeric($post->post_parent) && ($post->post_parent != 0) ) { wp_redirect(get_permalink($post->post_parent), 301); exit; } elseif ( is_attachment() && isset($post->post_parent) && is_numeric($post->post_parent) && ($post->post_parent < 1) ) { wp_redirect(home_url('/'), 302); exit; } } add_action('template_redirect', 'mehran_attachment_redirect', 1); کد بالا رو در فایل functions.php قالبتون زیر: <?php قرار بدید. کار این کد اینه که این صفحه attachment ها رو ریدایرکت میکنه روی آدرس پست و در اصل دیگه سایت شما صفحه attachment نخواهد داشت و بعد ریدایرکتش هم 301 گذاشتم که قدرت صفحه attachment ها منتقل بشه به پست هاتون.
  24. 1 point
    ثبت نام در وردپرس نیازمند ایمیل هست برای دریافت شماره افزونه‌های زیر را بررسی کنید https://wordpress.org/plugins/woocommerce-extra-accounts-fields/ https://wordpress.org/plugins/fma-additional-registration-attributes/