• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

برترین های انجمن

  1. mehran-b

    mehran-b

    همیـار


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      1,854


  2. Farshad

    Farshad

    عضو سایت


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      499


  3. فرهاد

    فرهاد

    عضو سایت


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال ها

      766


  4. hsfarnia

    hsfarnia

    عضو سایت


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      20



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 24/03/97 در همه بخشها

  1. 6 points
    برای فارسی سازی باید افزونه ای که باهاش تعداد نمایش رو مشخص می کنید فارسی سازی کرد که کار چندان راحتی هم نیست ولی می تونید به استایل این کد ها فونت های فارسی مثل B Traffic را اضافه کنید تا اعداد را فارسی نشان دهد (برای سیستم هایی که کد مربوطه را دارند) و یا اینکه فونت را آپلود کنید و با کدی شبیه کد زیر به صورت آنلاین فونت رو معرفی کنید .view {font-family:'online-font';} @font-face { font-family: 'online-font'; src: url('BTraffic.eot',url('BTraffic.woff') format('woff'),url('BTraffic.ttf') format('truetype') }
  2. 4 points
    سلام و درود @poyehcom برای سایت تفریحی همون بخش تماس با ما کفایت میکنه.
  3. 3 points
    سلام و درود @bijame برای فوتر کدش اینه: add_action('wp_footer', function() { if(is_home() || is_front_page()) { ?> <script> // TODO </script> <?php } }); برای هدر هم اینه: add_action('wp_head', function() { if(is_home() || is_front_page()) { ?> <script> // TODO </script> <?php } }); موفق باشی
  4. 3 points
    درود خدمت شما دوست عزیز اتریبیوت integrity یه کد Hash اضافه می‌کنه به فایل‌های جاوا اسکریپت و... که میخوایم از طریق CDN یا هر سرور سوم شخص دیگری لودشون کنیم و به نوعی یک مکانیسم برای مقابله با خطا و خطر دستکاری سورس کدها هست. اینجوری براتون بگم، وقتی فایلی رو روی سرورهای CDN قرار میگیره، اگر به هر دلیلی اون سرور مورد نفوذ هکرها قرار بگیره و اونها کدهای مورد نظر خودشون رو در فایل‌ها تزریق کنن میتونه باعث آلوده شدن میلیون‌ها سایت و سیستم در سراسر دنیا باشه ولی وقتی ویژگی Subresource Integrity (یا همون اتریبیوت integrity) به فایل اضافه شده باشه، در صورت تغییر محتوای فایل مقدارش در فایل عوض میشه و از طرفی مرورگر قبل از اجرای کد اون مقدار رو با مقداری که در تگ script قرار گرفته مقایسه میکنه، اگر یکسان باشن که یعنی محتوا همون محتوای اصلی هست ولی اگر کوچک‌ترین تفاوتی با هم داشته باشن به معنی اینه که محتوای فایل تغییر کرده و احتمال بروز خطر و آلوده شدن سیستم وجود داره.
  5. 3 points
    سلام و درود بر کاربران عزیز انجمن وردپرس پارسی یه راست میرم سر اصل مطلب. وقتی بر روی سایت وردپرسیتون CDN شرکت CloudFlare رو فعال میکنید آیپی بازدید کننده هایی که وردپرس ثبت میکنه مثلا در بخش نظرات یا در آمار افزونه آمار وردپرس یا هر جایی که وردپرس آیپی بازدید کننده رو نشون میده آیپی واقعیشون نیست و یه آیپی دیگست. علت این مشکل اینه که وقتی شما سرویس CDN شرکت CloudFlare برای سایت وردپرسیتون فعال میکنید منبعد دیگه تمام بازدید ها از سرور سایت شما توسط سرورهای کلودفلر انجام میشه و بازدید کننده ها دیگه از سرور شما صفحات سایتون رو دریافت نمیکنند به جاش از سرورهای کلودفلر صفحات سایتتون رو دریافت میکنند. این قضیه هم به این علته که بتونه اون سرویس شبکه تحویل محتوا یا همون CDN رو پیاده کنه که دربارش میتونید داخل ویکی پدیا بخونید. حالا اصل مطلب اینه که یه پلاگین آماده کردم که با نصب و فعال سازی این پلاگین دیگه آیپی بازدید کننده ها آیپی های خود کلودفلر نیست و آیپی واقعی خودشون نمایش داده میشه. اینم پلاگین : wp-cloudflare-real-ip.zip موفق و سربلند باشید یا علی
  6. 3 points
    سلام ادم چشمش سفید میشه تو این سایت جواب بگیره. حداقل یکی هم جواب نمیده و بگه اقا جواب سوالتو نمیدونم و صبر کن تا یکی که میدونه جواب بده. ادم احساس میکنه اصلا کسی تو این سایت نیست. هیچ دلگرمی نداره بگذریم. با جستجو در سایت هایی مثل استک اورفلو که خدا پدر و مادرشو بیامرزه و اونقدر جابجایی و بیچارگی خودم به جواب رسیدم. واسه دوستانی که این مشکل رو دارن هم توضیح میدم. شاید مفید باشه مقدمات رو باید بدونید. تو همین سایت و هزار تا سایت دیگه هم هست و برای اینکه چندسایت وردپرسی داشته باشید که یوزرها با هم مشترک باشن کافیه اون چند تا سایت وردپرسی که نصب کردید روی یه سرور باشه و از یه دیتابیس مشترک استفاده کنن با پرفیکس های مختلف به غیر از پرفیکس یوز و یوزرمتا.(خلاصش میشد همین) با کمی جستجو این دو مورد رو پیدا میکنید. یه مشکل هم پیش میاد برای نقش های کاربری برای سایت دوم یا چندم که اونم یه افزونه ای هست که با وجود اینکه دوساله بروز نشده ولی مثل مرد کار میکنه. این لینکشه باز جستجو کنید راه های دیگه هم هست برای حل این مشکل که خب توضیحش ربطی به تاپیک نداره. راهنما برای این موارد خیلی زیاده و راحت میشه به جواب رسید. ما همه اینکارها رو میکنیم و همه چی خوبه. یعنی یه یوزر میتونه به هر دو سایت یا چند تا سایت با یوزر اشتراکی وارد بشه ولی همزمان این اتفاق نمیفته. به عبارتی باید در همه سایت ها لاگین کنه و لاگ اوت. برای اینکه وقتی کاربر وارد یکی از سایت ها شد به صورت مجموع به همه سایت ها وارد بشه و حق دسترسی داشته باشه و هنگام خروج هم از همه سایت ها خارج بشه جایی مطلب بدرد بخوری پیدا نمیشه. اون دوستانی هم که نوشتن کوکی ها باید یکی باشه و نمیدونم کوکی همه دومین ها روی یکی ست بشه و اینجور چیزا هم یا خودشون امتحان نکردن و روی هوا یه چیزی میگن یا اینکه نمیخوان به کسی چیزی یاد بدن و فوت کوزه گری اخر رو گذاشتن واسه خودشون به هر حال راه حلی که برای من اتفاق افتاد و فکر کنم مشکل هم همین بود من از دیتابیس مشترک استفاده کرده بودم درست، پرفیکس مختلف هم داشتن درست ولی اون دو تا تیبل یوزر و یوزرمتا با یکی از پرفیکس های سایت مشترک بود(سایت اول) که اتفاقا تو اموزش ها هم گفته میشه تو فایل کانفیگ سایت دوم یا چندم پرفیکس های یوزر و یوزرمتای سایت اول وارد بشه. خب مشکل دقیقا همینه من اومدم کلا پرفیکس این دو تا تیبل(یوزر و یوزر متا) رو عوض کردم که با پرفیکس هیچ کدوم از تیبل های سایت های وردپرسی نصب شده یکی نباشه، بعدم تو فایل کانفیک همه سایت های وردپرسی از دو خط زیر استفاده کردم. قبلا تو سایت اول تغیری ایجاد نمیشد و تو سایت دوم این کدها قرار میگرفتم ولی الان تو فایل کانفیگ همه سایت ها این دو خط حتما قرار میگیره چون پرفیکس تیبل یوزر و یوزرمتا رو یه چیز منحصر به فرد کردیم! define('CUSTOM_USERMETA_TABLE', 'my_usermeta'); define('CUSTOM_USER_TABLE', 'my_users'); بگذریم. اقا مشکل به همین سادگی حل شد. یه نکته هم هست که باز جایی ننوشتن و اون موارد زیره گزینه های زیر اگه ست شده باید برای همه سایت ها یکسان باشه. define('AUTH_KEY', ''); define('SECURE_AUTH_KEY', ''); define('LOGGED_IN_KEY', ''); define('NONCE_KEY', ''); define('AUTH_SALT', ''); define('SECURE_AUTH_SALT', ''); define('LOGGED_IN_SALT', ''); define('NONCE_SALT', ''); حتما باید کوکی های همه سایت ها روی یکی ست شده باشه. از کدهای زیر من نتیجه گرفتم. جای دومین اسم دومین خودتون و جای یور هش هم از خود وردپرس یه کدی رو تولید کنید جایگزین کنید. define('COOKIE_DOMAIN', '.domain.com'); define('COOKIEPATH', '/'); define('COOKIEHASH', 'your hash generate'); این قسمت COOKIHASH هم خیلی مهمه که خوشبختانه به این موردم در جایی اشاره نشده مشکلی بود بنده نمیتونم کمکی انجام بدم و حضور مستمری اینجا ندارم و این پست رو نوشتم شاید به کسی مثل من کمکی کرده باشم مثل اون دوستی که در استک اور فلو مشکل مشابه من رو داشت و یه نفر جوابی رو داده بود که به درد من خورد. دقیقا همون تیبل های یوزر و یوزرمتا با پرفیکس کمپلت متغیر. در اخر هم توقع بیشتری از این انجمن داشتم. کسی که میاد انجمن گفتگو دنبال جواب سوالش میگرده و کمترین توقعی که داره وقتی که سوال میپرسه یه نفر جواب بده یا اگه جواب اون سوال رو هم نده حداقل دلگرمی بده. کاربر سوال میپرسه بعد خودش جواب سوال خودش رو پیدا میکنه! من موندم انجمن گفتگو پس به چه دردی میخوره؟ خدانگهدار
  7. 2 points
    اول اینکه شما باید خروجی سورس کد رو بررسی کنید نه قسمت ظاهری رو دوم اینکه حلقه رو نبستین
  8. 2 points
    سلام در بخش مطالب خوانده نشده، پایینش آیکون فید هست: http://forum.wp-parsi.com/rss/1-خوراک.xml/
  9. 1 point
    در ووکامپرس یه امکانی وجود داره بنام " ویژگی ها " باید از این قسمت مواردی که میخواین رو بهش اضافه کنید و موقع وارد کردن محصول این ویژگی ها رو تکمیل کنید
  10. 1 point
    سلام دوست عزیز به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید این کد رو بذارید داخل استایل قالبتون مشکل حل میشه: .main_menu li { display: inline-block; padding: 5px; margin: 10px 5px; } .main_menu li a { color: #FFF; } موفق باشید
  11. 1 point
  12. 1 point
    ریدارکت شد به صفحه‌ی اصلی. از نظر قانونی که خیر متاسفانه، ما قانون کپی رایت نداریم تو مملکت /-: ولی از نظر کپی رایت و گوگل، ایراد داره و باعث افت رتبه‌ی وبسایتتون میشه، مگر در صورت درج لینک مستقیم به منبع که در این صورت هم باعث افت رتبه نمیشه ولی نباید انتظار ورودی از گوگل داشته باشید.
  13. 1 point
    احتمالا در قالب شما به علت اینکه طراح قصد تعریف پارامترهای خاص برای نمایش پست ها رو داشتن از حلقه ثانویه در صفحه home استفاده شده در نتیجه متد is_main_query مقدار false رو برمیگردونه. فقط توجه داشته باشید با حذف is_main_query هر تعداد حلقه که در صفحه اصلی دارید هوک فوق بر روی آن ها تاثیر میذاره. خواهش میکنم موفق باشید
  14. 1 point
    ممنون از وقتی که گذاشتید مهران جان، با یه کمی تغییر جواب داد. نمیدونم حالا مشکل از قالب من بود یا چیز دیگری ولی برای اینکه کد کار کنه اولین شرط رو (is_main_query) ازش حذف کردم تا به درستی کار بکنه، کد رو قرار میدم، اگر در آینده کسی از دوستان به چنین مشکلی خورد بتونه استفاده کنه ازش. add_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); function remove_old_cat_posts($query) { if(($query->is_home() || $query->is_front_page())) { remove_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); $my_query = new WP_Query(array( 'cat' => 933, 'post_status' => 'publish', 'posts_per_page' => -1, 'date_query' => array( array( 'before' => '1 month ago', ) ), 'fields' => 'ids' )); add_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); $post__not_in = $my_query->posts; $query->set('post__not_in', $post__not_in); } } مجددا ممنونم از وقتی که برای پاسخ گذاشتید مهران عزیز @mehran-b
  15. 1 point
    سلام و درود @Farshad نکته اول اینه که هوک pre_get_posts از نوع اکشن هست نه از نوع فیلتر. فک میکنم کد زیر برای موردی که گفتید جواب بده. add_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); function remove_old_cat_posts($query) { if($query->is_main_query() && ($query->is_home() || $query->is_front_page())) { remove_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); $my_query = new WP_Query(array( 'cat' => 31, 'post_status' => 'publish', 'posts_per_page' => -1, 'date_query' => array( array( 'before' => '1 month ago', ) ), 'fields' => 'ids' )); add_action('pre_get_posts', 'remove_old_cat_posts', 1); $post__not_in = $my_query->posts; $query->set('post__not_in', $post__not_in); } } موفق باشید
  16. 1 point
    اگه میخواستم پی وی در خدمت باشید که اینجا پست نمیزاشتم دوست عزیز
  17. 1 point
    از کمکتون خیلی ممنونم ولی این کد موثر نبود. البته دیگه مهم نیست چون دیدم طراح قالب داره نسخه جدیدش رو تا چند روز دیگه منتشر میکنه و تو تغییراتش دیدم که خودش گزینه‌ای برای حذف تصاویر شاخص قرار داده. و توی برنامه‌اش هم هست که خودش قالب رو راستچین کنه. بسیار از کمکتون و وقتی که گذاشتید ممنوم.
  18. 1 point
    سلام و درود @ebiraaam میتونه از Mod Security باشه. کد های زیر رو انتهای فایل htaccess قرار بدید شاید حل شد. <IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule>
  19. 1 point
    فایل style.css رو با سر برگش هم بسازید استایل خاصی نمیخواد توش بنویسید. فایل index.php فقط همون حلقه توش باشه نباید مورد خاصی باشه.
  20. 1 point
    سلام و درود @مسعود لوپ مشکلی نداره درسته. توی کدوم فایل وردپرس هست این لوپ؟ موفق باشید
  21. 1 point
    .post-thumbnail img { display: none !important; } .post-standard .post-inner { padding-right: 0px !important; float: right; } @media only screen and (max-width: 719px) .post-standard .post-inner { padding-left: 0px !important; سلام/ اگر بخواید من دوباره فایلی که فرستادید رو روی سایت تست میکنم ویرایشش میکنم و براتون ارسال میکنم. اما اگر واقعا بخواید حذف کنید تصاویر رو ! کدهای بالا رو داخل rtl.css قرار بدید
  22. 1 point
    اگر این مشکل در حالت موبایل رخ داده باید کدهای ریسپانسیو رو تغییر بدین و پهنای اون کلاس رو 100% کنید
  23. 1 point
    نگاه کنید اون باکسی که ظاهر میشه زیر عنوان پست یه لینک داره که لینکش بدرد شما نمیخوره چون لینک پیش نمایشه ولی روی اون متنی که لینک هست اون متنه لینک واقعیه پست هست.
  24. 1 point
    خواهش می‌کنم مجددا اگر مشکل حل نشد از طریق پیام خصوصی دسترسی هاستتون رو بفرستید تا براتون بسازمش (میدونم چنین مشکلی چقد روی اعصابه ) موفق باشید
  25. 1 point
    اها عذر میخوام فرشاد جان بینهایت از لطفت ممنون و یکدنیا سپاس والا با گوشی نمیتونم ادیت کنم و باید برم خونه و با نرم افزار توسط سیستم ادیت کنم و یکدنیا سپاس واقعا زحمت کشیدی ببخش من بد متوجه منظورت شدم الان دقیقا گرفتم واقعا ممنون داداشی کارت درسته سالار
  26. 1 point
    خواهش می‌کنم دوست عزیز، من خودم علامت ** رو برای نشون دادن خط اضافه کردم، این علامت در فایل نیست، منظورم این بود این خطی که با ستاره نشون دادم رو کامل حذفش کنید (کل خط رو) در نهایت کد شما باید به این شکل بشه: h1, h2, h3, h4, h5, h6 { color: #fff; padding: 0; margin: 0 0 10px 0; font-family: "Oswald", Tahoma, Arial; font-weight: bold; line-height: 26px; } در پیوست با تصویر نشون دادم بتون: در نهایت اگر موفق نشدید، دسترسی بدید براتون حلش میکنم خودم.
  27. 1 point
    خواهش می‌کنم دوست عزیز بله مشکل دقیقا از همین چیزیه که گفتم بتون، خط 68 فایل style.css قالبتون چنین کدی داخلش هست: h1, h2, h3, h4, h5, h6 { color: #fff; padding: 0; margin: 0 0 10px 0; font-family: "Oswald", Tahoma, Arial; font-weight: bold; line-height: 26px; ** text-transform: uppercase; } برای حل مشکل کافیه خط آخرش رو (که با ** مشخص کردم) حذف کنید، این کد باعث میشه سر تیترهای سایتتون به صورت Upper Case (تماما با حروف بزرگ انگلیسی) نشون داده بشه. موفق باشید
  28. 1 point
    درود خدمت شما دوست عزیز عادت خیلی قشنگی دارید، منم دارم این عادتو علاوه بر زیبایی باعث اصولی نوشتن هم میشه. احتمالا به خاطر Upper Case شدن متن‌ها از طریق استایل هست، لطفا آدرس سایتتون رو بگید تا یه نگاهی به استایلش بندازم و ببینم میتونم کمکی کنم بتون یا نه.
  29. 1 point
    وقتی داخل یه input کلیک میکنید input در وضعیت فوکوس قرار میگیره و هنگامی که در وضعیت فوکوس قرار داره و در جایی خارج از input کلیک میکنید رویداد فوکوس اوت رخ میده. بله اون باکسی که ظاهر میشه لینکش توی همین فرمته ولی متنش لینک واقعیه مطلبه. ما توی وردپرس یه امکانی داریم که میشه یه صفحه رو به عنوان صفحه اصلی وب سایت قرار داد که به این امکان میگن Static Front Page یا صفحه اصلی ایستا.
  30. 1 point
    این منو ها رو خودکار خود گوگل نمایش میده و بر اساس الگوریتم خود گوگله کمی که از ایجاد سایتتون بگذره، خود گوگل اگر صلاح بدونه، این منو ها رو نمایش میده
  31. 1 point
    اینکه تو وب مستر چه جوری معرفی کردی مهمه . بیشتر از همه https مهمه من برای سایتم در زمینه تور گرجستان میخوام فعالش کنم.
  32. 1 point
    از نظر سئو و گوگل نباید با دوتا ادرس لینک ایجاد بشه و سایت باید یا به صورت www باشه یا بدون آن که پیشنهاد میکنیم بدون www لینک هاتون رو وارد کنید که به مشکل سئو از طرف گوگل نخورید
  33. 1 point
    سلام هیچ فرقی نمیکنه. فقط باید به این نکته دقت داشته باشید که سایتتون رو در وبمستر تولز یا با www یا بدون www به گوگل معرفی کرده باشید وگرنه ممکنه با هر دو شکل در نتایج گوگل نمایش داده بشه که دچار مشکل محتوای تکراری میشید و سایتتون ضربه بدی میخوره.
  34. 1 point
    با عرض سلام و خسته نباشید این خطا مربوط به افزونه persian-woocommerce هست. یکبار قالب پیش فرض وردپرس و فعال کنید ببینید بازم این خطا رو میده که در این صورت باید به سازنده افزونه بگین. موفق و پیروز باشید.
  35. 1 point
    تمام روش ها رو تست کردم ولی مشکل رفع نمیشد. نمیدونم دلیل این مسئله چیه ولی تونستم با این کد که تو فانکشن استفاده کردم درستش کنم. add_filter('user_can_richedit' , create_function('' , 'return true;') , 50);