برترین های انجمن

  1. Mirrajabi

    Mirrajabi

    همیـار


    • امتیاز

      42

    • تعداد ارسال ها

      565


  2. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      41

    • تعداد ارسال ها

      2,367


  3. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      25

    • تعداد ارسال ها

      19,131


  4. miladalizadeh

    miladalizadeh

    عضو سایت


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال ها

      467



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 17/07/97 در همه بخشها

  1. 3 points
    بستگی داره شما برای چ قسمتی می خواید . دقیقا تو همین صفحه در سمت چت یک فیلد سرچ هست شما می تونید چیزیو که می خواید سرچ کنید . به عنوان مثال flex, btn , backgrount, card , ..... و یا اینکه سمت چپ رو هر لینکی بزنی کلاس های مربوطه رو توضیح میده . مثلا grid ,card , از همون getting start می تونید شروع کنید
  2. 3 points
    row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند تو بوت استرپ 4 و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید
  3. 3 points
    سلام . بوت استرپ . دیگه خیلی از امکانات به صورت کلاس داره و با استایل بسیار کم می تونید قالبتونو پیاده سازی کنید به صورت ریسپانسیو بهترین منبع هم سایت خودش هست https://getbootstrap.com/docs/4.0/getting-started/introduction/
  4. 3 points
    سلام . یعنی چت شما با نویسندگان سایتتون ؟ یا چت شما با کاربران سایتتون ؟ اگه اولی منظورتونه https://firstsiteguide.com/authors-chat/ و اگه دومی منظورتونه https://wordpress.org/plugins/wise-chat/ امتحان کنید
  5. 3 points
    سلام ، برای اینکه بتونید برگه هایی با قالب های مختلف بسازید باید ، برای هر کدوم یک template پیج بسازید. و از قسمت مدیریت یک برگه بسازید و قالب برگه تون و همون template پیجی که ساختین قرار بدین
  6. 3 points
    سلام . می تونید ازsetTimeout استفاده کنید setTimeout( function() { //do something special }, 5000); برای دیدن مثال setTimeout می تونید این لینک مشاهده بفرمایید https://stackoverflow.com/questions/29675539/execute-javascript-function-after-5-seconds/29675560
  7. 3 points
    خب اولویت html هست . طبیعی استایل کمتر سرعت لود بیشتر میشه پس اهمیت داره . تا اونجا می تویند کلاس تعریف کنید تا بتونید جاهای بیشتری از ش استفاده کنید و از اضافه نویسی استایل جلوگیری کنید .
  8. 3 points
    سلام ، این کدو به فایل css تون اضافه کنید wpcf7-form label{ position:relative; width:100%; } wpcf7-form label input, .wpcf7 textarea{ width:100%; border: 1px solid #CCC; padding: 7px 5px; } wpcf7-form label:before { conntent: ''; position: absolute; background: #090; width: 10px; height: 10px; right: 0; top: 6px; }
  9. 3 points
    سلام و درود @iwf2050 البته پارامتری هم به اسم download_category برای کلاس WP_Query نداریم. مجموعا کد شما میشه: $query = new WP_Query(array( 'post_type' => 'download', 'posts_per_pages' => 6, 'orderby' => 'rand', 'tax_query' => array( array( 'taxonomy' => 'download_category', 'field' => 'slug', 'terms' => 'tools-design' ) ) ));
  10. 3 points
    من این کد تو فایل rtl.css شما گذاشتم و درست کار کرد . شما این کد کد همونجا قرار بدید نتیجه رو اعلام بفرمایید . .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea, .contact_us_div_class input::placeholder ,.contact_us_div_class textarea::placeholder{ font-size: 10px!important; }
  11. 3 points
    <p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p> این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.
  12. 2 points
    <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Bootstrap Example</title> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css"> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script> <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script> <link rel="stylesheet" href="style.css"> </head> به این صورت تغییر بدین ببینین درست میشه
  13. 2 points
    ببینین وقتی شما روی سرور یه سرور php مثلا xampp نصب کنین براحتی میتونین با استفاده از ip یا server name بهش وصل بشین مثلا یه بروزر باز میکنین مثلا فایرفاکس و ایپی سرور+ادرس محل وردپرس مثلا 192.168.1.1/wordpress/wp-admin پورت کنین یعنی اطلاعات رو از sql server منتقل کنین به mysql و اطلاعات رو طبق ساختار جدولها پر کنین مثلا تو وردپرس نام کاربری تو user_login و پسورد تو user_pass و ادرس ایمیل تو فیلد user_email هست و سایر فیلدها هم همینطور برای این کار شما نیازمند به اشنایی کامل با ساختار دیتابیس در وردپرس هستید
  14. 2 points
    سایتتون باز نمیشه ایا از قالب نال شده استفاده کردید؟ احتمال داره سایتتون الوده شده باشه
  15. 2 points
    سلام آموز شها خوبهستن ولی هیچوقت نباید فکر کنید امنیت با چند تا کار تامین میشه امنیت در سرور امنیت در کد امنیت در سیستم امنیت حتی در رفتار کاربر و مدیران هم باید رعایت بشه
  16. 2 points
    بوت استرپ عالی و خیلی کامل هست یه سایت آموزشش هم https://www.w3schools.com/bootstrap/default.asp هست اما یه فریم ورک خیلی آسون و خیلی ساده و کوچیک هم پیور هست: https://purecss.io که برای شورع بنظرم خوبه...
  17. 2 points
    مشکلی نداره id تو هر صفحه باید یکبار باید استفاده بشه.... تو طراحی وب معمولا سکشن هایی که اصلی هستن و یکبار تو هر صفحه استفاده میشه از id استفاده میشه مثل footer , header,sidebar,slider ...
  18. 2 points
    می تونید کدهای html فوتر رو بزارید؟ شما می تونید div تعریف به یک id یا class مثلا id=footer یا class=footer بعد سه تا ستون رو داخل این div بزارید و در اخر به id یا class فوتر رنگ بدید <div id="footer"> <div>first column</div> <div>second column</div> <div>third column</div> </div> <style> #footer { width: 100% background-color: #ffffff; } </style>
  19. 2 points
    سلام فکر کنم همون بوت استرپ بهترین باشه توی خود سایت بوت استرپ همه چیز توضیح داده شده البته خیلی زبان هم نیاز نیست لغت ها ساده است، اکثر طراح ها هم از همون منبع استفاده می کنن ، من که منبع فارسی معتبر و کاملی ندیدم
  20. 2 points
    سلام توابع مختلف ترجمه، کاربردهای مختلفی دارن و هر کدوم برای جای خاصی هستن. https://codex.wordpress.org/I18n_for_WordPress_Developers https://developer.wordpress.org/themes/functionality/internationalization/ https://developer.wordpress.org/themes/functionality/localization/ https://developer.wordpress.org/plugins/internationalization/localization/ https://developer.wordpress.org/plugins/internationalization/how-to-internationalize-your-plugin/ و ما اونها رو استفاده می کنیم که دیگه توی فایل اصلی، فارسی ننویسیم و با اینکار قابلیت زبان رو به محصول اضافه می کنیم. بابت سوال اولتون هم باید در فایل زبان برای ترجمه های چندتایی (plural) رو لحاظ کنید.
  21. 2 points
    سسلام سرعت لودش خوبه مطالبش رو هم بنظر خوبه(چون نخوندم گذری نگاه کردم) ولی ظاهر سایت رو من قبول ندارم. برای یک سایت محتوایی خوب نیست. نوشته ها شکسته میشن و بخش محتوایی خیلی کوچیک هست. المان ها برای کاربر براحتی در دسترس نیست و از این دست موارد کاربر پذیری هم هست.
  22. 2 points
    پوشه پوسته تون بله باید اسکریپت کوتاه کننده لینک رو نصب کنید بعد یک زمینه دلخواه بسازید و مقادیر هر آدرس کوتاه رو داخلش ذخیره کنید و در پست نمایش بدید
  23. 2 points
    واژه های زیر رو جستجو کنید Google Local Branding Google Maps Marketing
  24. 2 points
    با سلام منظورتون از شبکه تحت دامین چیه؟ با host name به سرور وصل میشین؟ 1.دامین به هاست وصل میشه نه وردپرس 2.باید اطلاعات رو از mssql پورت کنین به mysql و هش پسوردها هم باید md5 باشه
  25. 2 points
    سلام . می تونید از @media (max-width: 480px) استفاده کنید که فقط تو گوشی منو همبرگری شه
  26. 2 points
    .wpcf7-form-control-wrap { right: -15px; } الان دقیقا کدوم قسمتش شبیه سایتی که آدرس دادید نشده ؟؟
  27. 2 points
    کلا وجود نداشت بعد از آپدیت کلا" تغییر کرده شکل ظاهریش حلش کردم دوستانی که به این مشکل بر میخورند باید از اول زمینه دلخواه رو بسازن برای من پاک شده بود و نشون نمی داد البته زمینه های قبلی که ساختید سرجاشون هستند برای پست های جدید مشکل پیدا می کنید که با ساخت یک زمینه دلخواه دیگه درست میشه. از این شکل سابق به این شکل تغییر کرده
  28. 2 points
    وقت بخیر وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین موفق باشید
  29. 2 points
    این مقاله مطالعه کنید: https://yoast.com/image-seo-alt-tag-and-title-tag-optimization در کل alt شامل توضیحاتی در مورد خود اون عکس هستش و باید اون عکس توضیح بده و نه اینکه مثلا از عنوان متن توش کپی کنیم...
  30. 2 points
    سلام و درود @unid_user فقط برای پیوندی که بالا میاد (یعنی Http Code اش 200 ئه) میشه از noindex استفاده کرد.
  31. 2 points
    وقت بخیر بیگ تم از whmcs استفاده کرده که به صورت مجزا داخل یک ساب دومین نصب میشه میتونین این cms رو نصب کنین سپس با کانفیگش این قابلیت رو داخل سایتتون راه اندازی کنید توجه داشته باشید که نسخه ی کرک شده ی این سی ام اس موجود هستش و برای دانلودش میتونین خصوصی در تماس باشید اگرم خواستین نسخه ی پولیشو استفاده کنین میتونین لایسنس رو تهیه کنید در مورد تنظیماتش سوالی داشتید بنده در خدمتم موفق باشید
  32. 2 points
    وقتی داخل پیشخوان هستید به صفحه زیر برید: http://domain.com/wp-admin/profile.php و گزینه زیر رو تیکش رو بردارید.
  33. 2 points
    سلام می تونید این کد در فایل single قرار بدید تا لینک کوتاه نمایش داده بشه <?php echo wp_get_shortlink(); ?> از این پلاگین هم می تونید استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/mts-url-shortener/
  34. 2 points
    دنبال این نباشید که ببینید کی داره بهترین رو برگزار میکنه خود شخص بنده که 7 سال هست دارم طراحی و سئو و مشاوره مالی و بازاریابی میدم اگر بخوام یه کلاس یا دوره برگزار کنم حتی اگر از هر نفر 10 میلیون بگیرم و فقط به 5 نفر آموزش بدم باز هم فوت و فن اصلی رو یاد نمیدم به نظر شما چرا از یه رشته ورزشی چندین مدل آموزشی وجود داره مثلا خود کاراته چندین زیر شاخه و مدل داره چون اساتیدی که آموزش دادن فوت آخر رو گذاشتن به عهده شاگرد که همیشه دنبالش باشه بخاطر همین از یه رشته چندین زیرشاخه وجود داره و هر کدوم یه ترفندی دارن اما همگی یه هدف یا اصول رو پیروی میکنن که این اصول میشه نقطه مشترک بین اساتید الان شما میخواین سئو یاد بگیرین اولش همه اصول رو یاد میدن بعد هر استادی به روش خودش ترفند ها رو یاد میده یا تمیرین و آزمون و ... اضافه میکنه به دوره تا کامل تر بشه بیخودی خودتون رو اذیت نکنین و همون لینکی که گفتم رو بخرین و اصول رو یاد بگیرین بعد برین تمرین کنید ( 80 هزار تومن پول یه شام دو نفره در رستوران معمولی هستش ) کم کم که تلاش و تمرین کنین میفهمین که چه چیزهایی رو بلد نیستین و میرین دنبالش تا اطلاعاتتون رو گسترش بدین
  35. 2 points
    تگ <head> معمولا در فایل header.php قرار میگیره, اگه توی این فایل نیست باید دنبال زیرمجموعه هاش بگردید. زیرمجموعه‌ها معمولا در پوشه ای به اسم templates و با نام هایی مثل header-1.php header-2.php قرار دارند.
  36. 2 points
    سلام سئو فراتر از چیزی هست که در دوره ها بیان میشه. اصلا مفهوم سئو توی ایران کاملا جنبه تبلیغاتی پیدا کرده و شده منبع درآمدی برای بعضی ها. واقعا یک دوره سئو 3 میلیون؟ شما منابع خارجی رو ببینید، دوره سئویی پیدا می کنید که به نرخ کشورشون با این نرخ برابری کنه؟ بنظر من آموزش تا 300-400 هزارتومانی که کامل از کد تا بحث مارکتینگ و برندینگ و... رو بگه بیشتر می ارزه تا 3 تومن پول همچین چیزی رو بدید که قول میدم جز شوآف در نهایت چیز دستگیرتون نمیشه. در نهایت سئو در ایران = بک لینک شما غیر این دیدی به بنده و سایر دوستان هم نشون بدید هرچند من نمیخوام کسی رو زیرسوال ببرم و فقط تجربه شخصی خودم و نتیجه مطالعات خودم رو مطرح کردم توی این روزها، حواستون بیشتر به خرج کردتون باشه، پول سخت به دست میاد موفق باشید
  37. 2 points
    من راه حلش رو میدونم چیه ولی خوب نمیشه بگم کجا باید عوض شه تا فایل SQL رو ندیدم.
  38. 2 points
    بادرود اگر ایمیل عوض کنید معمولا یک کد تایید به ایمیل جدید میفرسته که کاربر باید با اون کد یا لینک تایید کنه تا ایمیل جدیدش ثبت بشه
  39. 2 points
    باید فرمت کامنت سایت شما با استفاده از تابع comment_form ایجاد شده باشه تا افزونه ها روش جواب بدن. اگر جواب نداده احتمالا فرم کامنت رو به شیوه غیر استاندارد ایجاد کردن.
  40. 2 points
    سلام و درود @hassan.0152 add_filter('the_content', function($content) { if(!is_single()) return $content; return $content . 'کدهای شما'; });
  41. 2 points
    بله متوجه شدم افزونه رو با قالب ترکیب کردن. بله اینم متوجه شدم. اینم که مورد سوال شماست ولی هر قالبی ساختار فایلیش با قالب های دیگه فرق داره و من نمیدونم ساختار این قالب به چه شکله. اینم یه فایلی آموزشی کار با CMB2 باید باشه. پ.ن : پشت سر هم پاسخ ندید و منتظر پاسخ بمونید.
  42. 2 points
    وقت بخیر ابتدا یک فایل php با هر اسمی ک میخواهید ایجاد کنید سپس استایل اختصاصی خودتونو بنویسین بعد برای اینکه تعداد 10 عدد رو بگیره داخل کوئری تون از کد زیر استفاده کنید "posts_per_page"=>10 سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخ گو هستم موفق باشید
  43. 2 points
    .woocommerce .products.columns-4 .product { width: 33% !important; } این کد رو به فایل استایلتون اضافه کنید
  44. 2 points
    سلام و درود @M a H D i کد زیر رو داخل functions.php قالب قرار بدید فک میکنم کارتون راه بیوفته. add_filter('comment_form_default_fields', function($fields) { unset($fields['url']); return $fields; });
  45. 2 points
    احتیاج به ویرایش نیست نوع جدید آدرس سایت رو اضافه کنید.
  46. 2 points
    از افزونه Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall استفاده کنید و یک اسکن کلی بزنید خودش خودکار تمام بدافزارها رو پیدا ی کنه یا پاک می کنه یا قرنطینه ،من یک بار با مشکل مشابه شما برخورد کردم به کمک این افزونه رایگان کاملا مشکلم حل شد
  47. 2 points
    عمدتا اینجور مشکلات مربوط به قالب است ،بد افزار ها معمولا به صورت کد شده کدهای وبسایت قرار می گیرند و باعث ریدایرکت شدن می شوند.اگر از قالب نال شده استفاده می کنید پیشنهاد می شود از قالب اورجینال استفاده کنید
  48. 2 points
    @iwf2050 سلام از این پلاگین استفاده کنید: https://wordpress.org/plugins/remove-category-url/
  49. 2 points
    سلام و درود @chem add_filter('the_content', function($content) { return $content . '<div style="float: right;width:100px;margin: 10px 0 0 0;"><input readonly="" onclick="this.setSelectionRange(0, this.value.length)" style="width:120px;direction:ltr;" value="<?php echo wp_get_shortlink(); ?>" id="shorturl"></div>'; });
  50. 2 points
    سلام همونطور که قبل از خرید یک گوشی یا کامپیوتر چند سایت ایرانی و خارجی رو مقایسه میکنید برای خرید این دوره ها هم همین کار رو انجام بدین https://www.7learn.com/course/seo من چند سال پیش این دوره رو خریدم و کامل یاد گرفتم از بیس کاملا اصولی یاد میده اون سایتی که معرفی کردین رو مطالعه کردم و مطالبی که در دوره یاد خواهد داد رو هم دیدم این دوره ای که خود بنده گذروندم خیلی جامع تر از دوره سایتی هست که شما معرفی کردین پیشنهادم اینه که همین دوره غیر حضوری رو بخرین و هر شب یک دوره رو یاد بگیرین و بعد شروع به تمرین کنید خود دانشمندان هم به شاگردانشون اصول و پایه رو یاد میدن و بعد به شاگردانشون میگن که برین تمرین کنید تلاش تلاش و تلاش کنید همین الان بنده با همون دوره ای که یادگرفتم چندین سایت رو در کلمات مختلف سئو کردم و مشکلی هم نداشتم منتهی باید همیشه خودتون رو به روز نگه دارین و هر روز یاد بگیرین در ضمن در کنار این ها یک دوره بازاریابی هم در کنارش یاد بگیر چون به شدت بهت کمک میکنه رفتارشناسی - جامعه شناسی از نظر اقتصاد -