برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 25/03/96 در همه بخشها

  1. 93 points
    فعال سازی کش مرورگر : یکی از مشکلات اکثر وب سایت ها این مورد هست که کش مرورگر رو برای فایل ها فعال نمیکنند . فرض کنید سایت شما 10 عکس ثابت داره و با هر بار لود قالب سایت ، این عکس ها هم لود میشه . حالا اگر قرار بر این باشه که بار این لود از سمت سرور انجام بشه و کاربر تمام فایل رو دریافت کنه خب مسلماً سرعت لود سایت بسیار کند خواهد بود . بنابراین بهترین راه اینه که این فایل ها مدت زمان خاصی روی کامپیوتر بازدید کننده ذخیره بشه و در هر بار لود سایت این عکس ها بجای لود از سرور از سایت خود کاربر لود بشه . انجام این کار خیلی ساده هست . کافیه کدهای زیر رو به فایل htaccess سایتتون اضافه کنید . ## EXPIRES CACHING ## ExpiresActive On ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 month" ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month" ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" ExpiresDefault "access plus 2 days" ## EXPIRES CACHING ## شما میتونید زمان های استفاده شده رو به دلخواه خودتون ویرایش کنید .
  2. 58 points
    با تشکر از مرتضی عزیز . امیدوارم دوستان استقبال کنن از این تاپیک . . . بهینه سازی عکس ها - کاهش حجم تصاویر : همونطور که قبلاً هم عنوان کردم بهینه سازی عکس ها بسیار لازمه و فاکتورهای مهمی در مورد عکس ها در بهینه سازی سایت نقش داره . مورد دیگه ای که باید در مورد عکس ها در نظر گرفت حجم تصاویر سایت هست . بسیاری از دوستان عکس ها رو در نرم افزار های مختلف آماده می کنند اما در مورد حجم و فرمت تصاویر اصلاً اقدامی نمیکنند . در صورتی که به راحتی میتونید حجم تصاویر رو کاهش بدید . در اینجا من دو ابزار براتون معرفی میکنم که میتونید توسط اون حجم عکس ها رو تا حد زیادی کاهش بدید . استفاده از نرم افزار فتوشاپ در فتوشاپ این امکان هست که عکس ها رو کم حجم کنید . کافیه بجای استفاده از دکمه save as برای ذخیره سازی تصاویر از دکمه save for web استفاده بشه . در پنجره بعد هم باید فرمت عکس رو jpg انتخاب کنید که کمترین حجم رو برای تصاویر بزرگ ایجاد میکنه . در ادامه میشه با زدن تیک گزینه Optimized و تغییر مقدار Quality عکس رو تا حدی کاهش حجم داد که کیفیتش آنچنان خراب نشه . - اون بالا سمت راست یک قسمت کوچکی هست که با کلیک بر روی اون منویی باز میشه . با انتخاب Optimize to fiile size می تونید تنظیمات رو برای حجم خاصی در نظر بگیرید . به عنوان مثال در نظر دارید حجم عکس 30 کیلوبایت باشه . میتونید این مقدار رو وارد کنید تا تنظیمات بطور اتوماتیک به نحوی انجام بشه که عکس شما 30 کیلوبایت بشه. - اون پایین سمت راست هم میتونید سایز عکستون رو مشخص کنید . مسلماً با کم کردنش از حجم عکس هم کاسته میشه . - پایین سمت چپ هم حجم عکس و فرمتش رو بصورت زنده نمایش میده . استفاده از ابزار آنلاین Smushit دوستانی که به استفاده از نرم افزار فتوشاپ عادت ندارند و یا اون رو نصب نکردن روی سیستمشون میتونن از ابزار آنلاین معتبر زیر که مربوط به شرکت یاهو هست استفاده کنند . http://www.smushit.com کافیه عکستون رو از داخل کامپیوتر و یا از طریق ریموت آپلود به این ابزار هدایت کنید . سپس فایل خروجی رو از سایت دریافت کنید . به همین راحتی عکستون بدون از دست دادن کیفیت کاهش سایز داده میشه .
  3. 43 points
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه و همیشه سلامت باشید. قبل از شروع ادامه آموزش ، بگم که یه وقفه طولانی افتاد که به خاطر مشکلات من بود و از این بابت ازتون ماذریت میخوام و امیدوارم دیگه تا آخرش آموزش رو تموم کنم. در ضمن این قسمت فقط برای آموزش هست و هیچ پستی ندید !!! پست های اضافی پاک شدن ... خب توی پست های قبلی تا قسمت منو پیش رفتیم و تقریبا میشه گفت یه هیدر ساده ساختیم و با توابعی مثل list_pages برای نمایش صفحه ها و wp_head و date و ... به صورت ابتدایی آشنا شدیم و استفاده کردیم. رسیدیم تا قسمت منوها و هیدر تکمیل شد و حالا بسته به خودتون میتونید قسمت هیدر رو پیشرفته تر و ... کنید که ما اینجا فقط میخوایم بگیم که چطوری یک پوسته وردپرس تشکیل میشه اونم به ساده ترین روش ممکن ! خالا میرسیم به محتوای داخلی سایت : برای محتوای داخل سایت میایم یک محتوای 2 ستونه تشکیل شده از سایدبار و قسمت مطالب ایجاد میکنیم. فایل index.php رو باز کنید و با استفاده از : <?php get_header() ?> هیدری که ساختید رو فراخوانی کنید. بعد از اون باید قسمت مطالب رو ایجاد کنیم که با استفاده از تگ : <article> محتوا </article> اون رو ایجاد میکنیم و در css به اون استایل میدیم : article { background:#fff; width:690px; border:1px solid #ccc; float:left; padding:5px; } تو این استایل ما اومدیم رنگ پس زمینه رو سفید گذاشتیم و اندازه عرض رو 690 و خاصیت float برای بردن به سمت چپ که اگر درست انجام داده باشید باید یه همچین چیزی در بیارید : خب حالا میریم سراغ این قسمت و شرح محتوا و پست ها و .... : توی این قسمت میایم با استفاده از تگ section پست هارو تعریف میکنیم به این صورت یک کد مینویسیم : <section class="posts"> <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> <?php the_excerpt(); ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </section> حالا توضیح کدها : همونطور که میبینید به تگ sectiuon اومدیم کلاس posts دادیم : که در css میتونید به اون خاصیت بدید به هر شکلی که میخواید. <section class="posts"> ....... به اون در css استایل میدیم به این صورت : .posts { font:normal 11px tahoma; color:#555; line-height:21px; } بعد اومدیم مهمترین قسمت یعنی حلقه مطالب وردپرس رو ایجاد کردیم که به ترتیب اولش یک شرط هست که میگه اگر پست داشتیم : <?php if(have_posts()) : ?> اونارو با استفاده از حلقه برایما نمایش بده یعنی این : <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> اطلاعات بیشتر در این مورد : https://codex.wordpress.org/The_Loop برای حلقه مطالب یا همون لوپ و : https://codex.wordpress.org/Function_Reference/have_posts برای وجود مطالب با استفاده از شرط خب ، بعد اومدیم قسمتی که از پست ها میخوایم رو فراخوانی کنیم که من در ابتدا عنهوان مطلب رو داخل h2 میزارم به این صورت : <h2><?php the_title(); ?></h2> تو این کد عنوان مطلب رو نمایش میده که اگر بخواید عنوان همراه با لینک به مطالب باشه باید به صورت زیر استفاده کنید : <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> تو اینجا the_permalink وظیفه دریافت آدرس یا همون پیوند به مطلب رو داره اطلاعات بیشتر در کدکس وردپرس : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_permalink خب حالا قسمت بعدی که خود مطلب هست رو فراخوانی میکنیم که باید به این صورت باشه : <?php the_content(); ?> اطلاعات بیشتر در : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_content ولی من در کدها از خلاصه استفاده کردم به این صورت : <?php the_excerpt(); ?> که خلاصه مطلب رو بر حسب اون چیزی که خودتون تعریف میکنید فراخوانی میکنه اطلاعات بیشتر : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt البته در این مورد خلاصه مطلب بعدا در صورت لزوم مفصل صحبت میکنیم البته سوالی هم داشتید بپرسید ( در تاپیک سوالات ) خب حالا باید شرط و حلقمون رو ببندیم با این کدها : <?php endwhile; ?> // بستن حلقه <?php endif; ?> بستن شرط خب حالا سایتتونو نگاه کنید میبینید که مطالبتون نمایش داده میشه حالا شاید مطالبتون عنوانش که با h2 بود یه کم بد جلوه کنه که در css به اون خاصیت میدیم : .posts h2 a { font:bold 12px tahoma; color:#333; border-bottom:1px solid #ccc; padding-bottom:7px } خب حالا اگر همه چیو به درستی انجام داده باشید باید یه چیزی مثل این داشته باشید : خب فک کنم تا همین جا بست باشه و تمرین کنید تا خوب با قسمت پست ها آشنا بشید تا در قسمت بعدی سایدبار و ... رو هم اضافه کنیم در آخر با هم تاکید میکنم که هیچ کدوم از این کدهارو کپی و پیست نکنید و سعی کنید خودتون همرو تایپ کنید. سوال مشکل و هرچی راجب این پست وحلقه و شرط و ... داشتید در تاپیک : تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس بپرسید حتی اگر ربطی به وردپرس نداشت مثلا شرط ها در php یا حلقه ها در php و ... تا قسمت بعد موفق باشید.
  4. 35 points
    نحوه ایجاد پست سئو شده : تصمیم گرفتم در این پست بجای بحث در مورد بهینه سازی سایت کمی هم به مبحث سئو بپردازیم و مهمترین بخش سئو که سئو مطالب هست رو بررسی کنیم . اصولاً موتورهای جستجو اولین چیزی که براشون مهمه مطالب و لینک های شماست . چون قراره مطالب ایندکس بشن و در نتایج جستجو ظاهر بشن . بنابراین باید سعی بشه تا حد امکان این موارد برای گوگل و سایر موتورهای جستجو بهینه باشه . مواردی رو که عنوان میکنم رو مطمئناً در اکثر سایت های سئو خوندید اما جا داره باز هم روش تاکید بشه تا به اهمیت اون پی ببرید . تغییر استایل کلمات کلیدی : فرض کنید میخواید در مورد موضوعی مطلب بنویسید . شما باید در مطلبتون (که به دلیل اهمیت متن باید حجم قابل توجهی داشته باشه) چند کلمه کلیدی در مورد موضوع مورد بحثتون انتخاب کنید و اونها رو از سایر مطالب با استایل دهی متمایز کنید . بهترین حالت اینه که از تگ های h استفاده کنید . اما میتونید از bold کرددن ، تغییر رنگ ، زیر خط دار کردن و . . . استفاده کنید . استفاده از کلمات کلیدی در عنوان : بهترین حالت سئو کلمات کلیدی اینه که حتماً چند تا از کلمات کلیدی شما در عنوان مطلب قرار داده شده باشه . پس سعی کنید عنوانی برای مطلبتون انتخاب کنید که شامل چند کلمه کلیدی خوب باشه تا بتونه بازدید خوبی جذب کنه . تکرار ممنوع : اشتباه نکنید ...!! استفاده پست سر هم و تکرار بیش از حد کلمات کلیدی نشون دهنده مطلب دستکاری شده برای خوشایندی موتورهای جستجو هست و نه کاربر- پس میتونه عواقب بدی برای سایتتون داشته باشه . لینک سازی : یکی از موارد مهم برقراری ارتباط لینک وار بین مطالب مشابه هست . شما در این باره چند راهکار دارید . اگر مطالب مشابهی با موضوعات مشابه دارید میتونید کلمات کلیدی اون مطالب رو هم در این مطلب جدید به کار ببرید و با توجه به شباهت کلمات کلیدی اون کلمه کلیدی رو لینک کنید به مطلب قبلی . برای روشن شدن موضوع مثالی میزنم . فرض کنید در مورد سیستم مدیریت محتوای وردپرس پستی رو قبلاً منتشر کردید . حالا میخواید در مورد افزونه های وردپرس مطلب بنویسید . با توجه به اینکه کلمات کلیدی وردپرس ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس و . . . بصورت مشترک در دو مطلب قرار دارند میتونید از این عبارات در متنتون استفاده کنید و یکی دو لینک به مطلب قبلیتون بدید . همچنین میتونید چند کلمه کلیدی رو به خود پست جدید و یا صفحه اصلی سایت لینک بدید . اما مورد اولی بیشتر پیشنهاد میشه . لینک های ورودی و خروجی : سعی کنید در صورتی که از سایت دیگری مطلبی نقل میکنید حتماً به اون سایت لینک بدید . البته در این کار دقت کنید . سعی کنید بجای تبادل لینک دو طرفه قدیمی و منسوخ شده (منسوخ که شده هیچ جدیداً جریمه هم میشید) از لینک دهی داخل متن به موضوعات مشابه سایت های دیگه لینک بدید . گوگل لینک دادن داخلی مطالب رو دوست داره و اینکه شما به سایتی لینک میدید درسته که از رنک شما ممکنه چیزی به طرف مقابل برسه اما این نکته رو مد نظر داشته باشدی که گوگل شما رو نسبت به رعایت کپی رایت و لینک ارجاع به منبع تحسین میکنه و اعتبار سایت شما رو بالا میبره . اما همون طور که گفتم نباید زیاده روی شه و سایت شما کپی بردار محض به نظر بیاد . رعایت اعتدال همیشه بهترین حالته . لینک های خروجی که زیاد به سایتشون اعتماد ندارید و احتمال میدید خود اونها هم کپی بردار باشن و یا سایت معتبری نباشه و یا احتمال اینکه فعالیت سایتش کنسل بشه رو میدید حتماً لینک رو nofollow کنید . اینطوری به گوگل میفهمونید که رنکی از سایت شما به اون سایت تعلق نگیره . برای این کار میتونید از نحوه لینک دهی بصورت زیر استفاده کنید : <a href="" title="" rel="nofollow" > </a>
  5. 34 points
    Farzad

    راهنمای کامل بهینه سازی سایت و افزایش سئو

    تا اینجا شهاب عزیز موارد مهم و ارزشمندی رو خلاصه و مفید معرفی کردن که می تونه موثر واقع بشه ، منم اگر دوستان مایل باشن سعی میکنم نکاتی که به ذهنم می رسه و برام تجربه شده رو به مرور بگم ... وجود تگ های مهم و ارزشمند H : برای هر صفحه ای از سایت باید وجود تگ های اچ تا حد ممکن رعایت باشند. کار تگ اچ تعیین قسمت های مهم بخش های مهم سایت به ترتیب اولیت از اچ 1 تا اچ 6 هست . به این صورت که باید مهم ترین و کلیدی ترین بخش هر صفحه بین تگ h1 و به همین ترتیب موارد دارای اولویت کمتر تا h6 قرار بگیره. این کار روی شناخته شدن بخش های مختلف سایت به بات ها از جمله گوگل کمک بسیار بزرگی می کنه ... حتی میشه گفت سایت های اسپم با سوء استفاده از همین بالا رفتن ... لذا رعایت این تگ توی اولویت هستش ... تا حد ممکن هم به نظر بنده باید سعی بشه که از این تگ استفاده بشه و نباید جای خالی هیچ تگ اچی به چشم بخوره ... برای صفحات مختلف سایت باید ترتیب و استفاده از اینا مختلف باشه . مثلا توی صفحه ی اصلی ؛ عنوان سایت باید h1 باشه و عنوان پست ها h2 و منو ها h3 و به نسبت قالب میتونه بعضی منو ها در h4 و h5 قرار داده بشه و بخشی از فوتر (معمولا کپی رایت) h6 قرار داده میشه . تفاوتی که باید بین صفحات قائل بشید بیشتر روی تگ اچ 1 و تگ اج 2 هستش که مثلا توی صفحه تگ ، نباید عنوان سایت اچ 1 خورده باشه و توی صفحات پست ها هم همینطور . باید عنوان تگ یا پست داخل تگ اچ 1 گذاشته شده باشه . این نکته رو خیلی از سایت ها نادیده گرفتن ...! ضمنا تا اونجا که من تحقیق کردم هیچ لزومی بر رعایت این تگ ها از اول تا پایین به ترتیب 1 - 2 - 3 - .. نیست و می تونه جای اینها هم با هم دیگه عوض بشه ...
  6. 7 points
    Saeed Fard

    حفره امنیتی خطرناک در wordpress

    دوست عزيز شما اگه اين مطلب رو بخونيد http://www.yekweb.com/security-on-the-wordpress/ كه من در مهر ماه 90 نوشتم ، كاملا اين موضوع رو گفتم و متذكر شدم ، يعني اين مسئله از همون ابتدا بود و الان يك چيزه خيلي پيش پا افتاده هستش و هر كسي كه از وردپرس استفاده ميكنه بايد اين رو بدونه و اينكار رو براي دايركتوري wp-admin انجام بده .. هاستينگ‌ها هم براي اينكه به مشكل نخورند و اتفاقايي نظير هك براي سروراشون پيش نياد كه اعتبارشون زير سوال نره مجبورند اسمش رو حفره‌ي امنيتي ( باگ ) بزارند كه كاربران از ترس سريعا عمل كنند ، واگر نه چنين باگي وجود نداره ، از طرفي هم هيچ اطلاعي از منابع رسمي وجود نداره واگر نه تا به اينجا رفع ميشد .. موفق باشيد ../.
  7. 4 points
    این یه کد ساده هستش برای اعتبار سنجی که در یکی از کارها ازش استفاده کرده بودم : function check(){ var error=0; var name=$("input[name=namekarbar]").val(); var mail=$("input[name=mail]").val(); var password=$("input[name=password]").val(); var confirmpassword=$("input[name=confirmpassword]").val(); if(name==''){error=1; $("input[name=namekarbar]").val('لطفاً نام خود را وارد کنید');$("input[name=namekarbar]").addClass('error')}; var regexp=/^[a-z0-9_\.-]+@{1}[a-z0-9_\.-]+\.[a-z]{2,4}$/i; if(regexp.test(mail)==false){error=1;$("input[name=mail]").val('ایمل خود را وارد کنید');$("input[name=mail]").addClass('error')} var regexp=/.{5,}/i; if(regexp.test(password)==false){error=1;alert("لطفا، پسورد را به درستی وارد کنید");$("input[name=password]").addClass('error')} else{if(password!=confirmpassword){error=1;alert("پسورد یکسان نیست");$("input[name=password]").addClass('error');$("input[name=confirmpassword]").addClass('error')}} if(error==1){return false;} } البته برای راحتتر بودن به اینپوت ها آیدی یا کلس بدید بجای اینکه اسم اینپوت رو بنویسید کلس یا آیدی رو بدید مثلاً $('#username') موفق باشید
  8. 4 points
    omid0098i

    مشکل صفر شدن آمار بازدید

    سلام اگه افزونه ی نمایش تعداد از بازدید از پست ها رو دارید می تونید در افزودن نوشته بخش زمینه های دلخواه رو بزنید و برای مورد views تعداد دلخواه مثلا 1000 رو قرار بدید. گزینه های زرد رنگ افزونه وردپرس سئو هم مربوط میشه به کم و یا زیاد بودن تعداد کاراکتر توضیحات پست (- +155) و یا کم و زیاد بودن کاراکتر عنوان و ... موفق باشید
  9. 3 points
    amirali.bk

    تغییر صفحه دسته بندی

    سلام . به انجمن خوش آمدید. بله راه داره . خدمت شما : https://codex.wordpress.org/Category_Templates
  10. 3 points
    naghmesara

    مجاز کردن فقط "اعداد" برای یک فیلد

    سلام و درود این مورد بسیار ساده است زیاد واسه خودتون سختش نکنید. <input name="somename" oninput="javascript: if (this.value.length > this.maxLength) this.value = this.value.slice(0, this.maxLength);" type="number" maxlength="6"> موفق باشید
  11. 3 points
    logomaster

    تغییر اندازه لوگو ی زرین پال

    سلام این تاییدیه ست و نباید آدرس رو تغییر بدید برای ست شدن اون تصویر داخل سایدبار کد زیر رو به فایل style.css قالبتون اضافه کنید img { width: 100%; } ویرایش : با اضافه کردن کدبالا ، یه تغییر خیلی جزئی در بخش پیوند ها در سایدبار ایجاد میشه که بنظرم قابل چشم پوشیه . اما اگه میخواید اون رو هم تنظیم کنید ، کد زیر رو به فایل rtl.css قالبتون اضافه کنید (اگه این فایل در قالب موجود نیست خودتون بسازید) #left-sidebar .block .block-content a img { margin-right: -4px; margin-left: auto; } البته میتونید کد زیر رو که داخل فایل style.css قالبتون هست رو پیدا کنید #left-sidebar .block .block-content a img و margin-left: 4px; رو به margin-right: 4px; تغییر بدید
  12. 3 points
    4M!R

    اضافه کردن برچسب به مطالب قدیمی

    صفحات جدیدی با چگالی کلمات کلیدی مناسب و سئو خوب ایجاد خواهد شد خیلی هم خوبه
  13. 3 points
    اگه قراره چند جا تکرار بشه شورت کد گزینه مناسبیه یا اینکه کدهای css رو تو فایل style.css قالب قرار بدین و نویسنده ها تو ادیتور از قالب زیر استفاده کنن <div class="sample"> <span class="en">English</span> <span class="fa">فارسی</span> <div> در ضمن تو کد css هم span.de رو به span.en تغییر بدید
  14. 3 points
    Morteza

    مشکل صفر شدن آمار بازدید

    در مورد سوال بازدید برای هر پست یک زمینه به نام post_views_count ایجاد میشه که میتونید اون رو مقدار بدید. برای سوال دوم هم باید در تاپیک جدید مطرح کنید
  15. 2 points
    naghmesara

    درخواست اسلایدر

    کدش میشه این: https://jsfiddle.net/mr3fd0za/ حالا دیگه باید خودتون با تغییرات در قالب خودتون جاسازیش کنید. پاینده باشید
  16. 2 points
    naghmesara

    یک مشکل عجیب در گوگل وبمستر

    سلام و درود من متوجه نمیشم سایت شما توسط فایل ربات یه سایت دیگه بلاک شده؟ چطور همچین چیزی میشه؟
  17. 2 points
    naghmesara

    پاک کردن کامل تنظیمات افزونه

    به هر حال الان مشکل سرعتتون برای اینه که فایل زیر: http://www.musicfm.ir/wp-content/plugins/cyclone-slider/libs/vimeo-player-js/player.js در قالب فراخوانی شده ولی وجود نداره. مورد بعدی که خیلی مهم هست اینه که قالب شما تگ شروع html نداره و صرفا تگ پایان html رو داره !
  18. 2 points
    naghmesara

    پاک کردن کامل تنظیمات افزونه

    درود مجدد فایل پلیر اصلا توی هاستتون وجود نداره. علت تاخیر لود این مورد هست. موفق باشید
  19. 2 points
    naghmesara

    پاک کردن کامل تنظیمات افزونه

    درود مجدد توی wp-config.php خط زیر وجود نداره؟ define( 'WP_CACHE', true );
  20. 2 points
    HANNANStd

    مجاز کردن فقط "اعداد" برای یک فیلد

    این اعتبارسنجی ها سمت کاربر هست و راحت میشه پترن رو از سورس حذف کرد. باید علاوه بر سمت کاربر سمت سرور رو هم ولیدیت کنید.
  21. 2 points
    HANNANStd

    اطلاع رسانی از طریق اس ام اس پس از خرید

    وقتی کپی میکنید نباید بین خطوط فاصله بیفته . به صورت خلاصه بخوام عرض کنم: شما <؟ رو که به صورت دستی به آخر کدهاتون اضافه میکنید رو پاک کنید و در عوض اول کد من هم <?php داره رو هم پاک کنید. حالا کدهای من رو که با add_filter شروع میشن رو بلافاصله بعد از کد های قبلی که داخل قالب وجود داشت قرار بدید تا فاصله ای ایجاد نشه. اگر فاصله ایجاد بشه بخاطر خطای cannot modify headers هست که صفحه سفید میگیرید.
  22. 2 points
    naghmesara

    تغییر اندازه لوگو ی زرین پال

    درود مجدد جناب تابع مربوط به زبان جاوا اسکریپت هست و بنده گفتم توی یه فایل جاوا اسکریپت قالبتون قرار بدید. الان که دقت کردم انگار فایل جاوا اسکریپتی درون قالبتون ندارید پس کد رو قبل از بسته شدن تگ head در فایل header.php قالب قرار بدید به شکل زیر: <script>function showZPTrust(){ var thewindow = window.open("https://www.zarinpal.com/webservice/verifyWebsite/"+window.location.hostname, null, "width=656, height=500, scrollbars=no, resizable=no"); }</script> پاینده باشید
  23. 2 points
    logomaster

    مجاز کردن فقط "اعداد" برای یک فیلد

    ممنون از لطفتون نمیتونستم داخل فرمم از این دستورات شرطی استفاده کنم ، اما دستور maxlength رو از کدهای شما برداشتم و همچنین از minlenght هم استفاده کردم داخل همون input های فرم خودم و محدودیت رو اعمال کردم.
  24. 2 points
    Black_Sky

    نمایش بخشی از یک سایت

    سلام بله میتونید ! محتویات اون دایو درون سایت خودتون نمایش بدید اما راه های کار مختلفی وجود دارد : استفاده از RegExp استفاده از Parser استفاده از DOMXPath و کوئری های Xpath
  25. 2 points
    naghmesara

    نمایش بخشی از یک سایت

    سلام و درود امکانش هست که بگید دقیقا چه DIV ای هست و توی چه سایتیه؟ موفق باشید
  26. 2 points
    lord_viper

    مجاز کردن فقط "اعداد" برای یک فیلد

    شما باید پترن خودتونو به یکی از 2 حالت زیر بنویسین d\ یعنی عدد برابر [0-9] هست + هم یعنی بقیه کاراکترها \d+ یا [0-9]+
  27. 2 points
    HANNANStd

    اطلاع رسانی از طریق اس ام اس پس از خرید

    تنظیمات مربوط به edd داخل افزونه wp sms رو مجددا انجام بدید و ذخیره کنید. سپس خرید انجام بدید و نتیجه رو ببینید.
  28. 2 points
    HANNANStd

    اطلاع رسانی از طریق اس ام اس پس از خرید

    همون افزونه wp sms رو نصب کنید. کد زیر رو داخل functions.php قالب بزارید و بعدش مجددا تنظیمات مربوط به edd رو داخل افزونه تنظیم و ذخیره کنید: <?php add_filter('wpsms_integration_settings', 'plugate_wpsms_integration_settings', 10, 1); function plugate_wpsms_integration_settings($settings) { $settings['edd_notif_new_order_or'] = array( 'id' => 'edd_notif_new_order_or', 'name' => __('New order', 'wp-sms'), 'type' => 'checkbox', 'options' => $settings['edd_notif_new_order']['options'], 'desc' => __('Send a sms to you When get new order.', 'wp-sms') ); unset($settings['edd_notif_new_order']); $edd_notif_new_order_template = $settings['edd_notif_new_order_template']; unset($settings['edd_notif_new_order_template']); $settings['edd_notif_new_order_template'] = $edd_notif_new_order_template; $desc = __('Enter the contents of the sms message.', 'wp-sms') . '<br>' . sprintf( __('شماره خرید: %s, نام محصولات: %s, ایمیل خریدار: %s, نام خریدار: %s, نام خانوادگی خریدار: %s', 'wp-sms'), '<code>%order_id%</code>', '<code>%order_product%</code>', '<code>%edd_email%</code>', '<code>%edd_first%</code>', '<code>%edd_last%</code>' ); unset($settings['edd_notif_new_order_template']['desc']); $settings['edd_notif_new_order_template']['desc'] = $desc; $settings['edd_notif_new_order_template']['name'] = __('متن پیام', 'wp-sms'); return $settings; } add_action('edd_complete_purchase', 'theme_edd_on_complete_purchase'); function theme_edd_on_complete_purchase($payment_id) { global $sms; if (!empty($sms) && is_object($sms) && method_exists($sms, 'SendSMS')) { $wp_sms_edd = new WP_SMS_Integrations(); if (isset($wp_sms_edd->options['edd_notif_new_order_or'])) { $payment_meta = edd_get_payment_meta($payment_id); $user_info = edd_get_payment_meta_user_info($payment_id); $products = array(); $cart_items = $payment_meta['cart_details']; foreach ((array)$cart_items as $item) { $products[] = $item['name'] . ' '; } $products = implode(' - ', $products); $find = array( '%order_id%', '%order_product%', '%edd_email%', '%edd_first%', '%edd_last%', ); $replace = array( edd_get_payment_number($payment_id), $products, $payment_meta['email'], $user_info['first_name'], $user_info['last_name'], ); $admin_phone = $wp_sms_edd->options['admin_mobile_number']; if (!empty($admin_phone)) { $sms->to = is_array($admin_phone) ? $admin_phone : array($admin_phone); $sms->msg = str_replace($find, $replace, $wp_sms_edd->options['edd_notif_new_order_template']); $sms->SendSMS(); } } } } فقط موقع کپی کردن کد داخل فانکشن مواظب تگ php باشید تا صفحه سفید نگیرید. یعنی اگر خطا آخر فایل functions.php شما <؟ نداشت خودتون بزارید.
  29. 2 points
    HANNANStd

    اطلاع رسانی از طریق اس ام اس پس از خرید

    افزونه wp sms این امکان رو داره ..
  30. 2 points
    توی فایل header.php قالب قبل از بسته شدن تگ head باید کد زیر قرار بگیرد (یعنی بدین صورت) : <?php wp_head(); ?> </head> و همینطور در فایل footer.php قالب قبل از بسته شدن تگ body باید کد زیر قرار بگیرد (یعنی بدین صورت) : <?php wp_footer(); ?> </body> اگر این کدها وجود نداشت اضافه کنید مشکلتان حل میشود ، اگر هم وجود داشت بخاطر تداخل فایل های js شما هست .
  31. 2 points
    از بخش سطل زباله هم مطلب رو دیلیت کردید ؟
  32. 2 points
    mohammad moradi

    اضافه کردن برچسب به مطالب قدیمی

    درود من هم موافقم با كاربر عزيز 4M!R ولي فكر كنم از حوصله خارج بشه اين فرآيند براي اين تعداد پست منتها پيشنهاد مي كنم پست هايي را كه بازديد بالايي دارند و كليك خور هستند و از گوگل ورودي دارند را انتخاب كنيد
  33. 2 points
    hamidwi

    نمایش نسخه اندروید کاربر

    سلام https://gist.github.com/benvium/5253858 http://stackoverflow.com/questions/7184573/pick-up-the-android-version-in-the-browser-by-javascript
  34. 2 points
    Parsa

    مشکل صفر شدن آمار بازدید

    در wr_postmeta
  35. 1 point
    درود مجدد راستش من ووکامرس کار نکردم. ولی اگر به کنترل پنل هاست دسترسی دارید میتونید از فایل منیجر کنترل پنل هاستتون به مسیر زیر برید: /public_html/wp-content/themes/kutetheme/css/ اونجا حتما فایل woocommerce.css رو میبینید و میتونید ویرایشش کنید. موفق باشید
  36. 1 point
    naghmesara

    پیغام ارور Errors in hreflang tags در گوگل وب مستر

    سلام و درود بله میدونم. جناب آقای دانافرد استاد بنده هستند ولی این اشتباهات ریز گاها پیش میاد وگرنه شکی در کیفیت بالای طراحی و کدنویسی وجود نداره. اگر دقت کنید با کد زیر: <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>"> یکبار متای charset داره ست میشه و اونی که دستی نوشته شده دیگه احتیاجی نیست و میتونید حذفش کنید. موفق باشید
  37. 1 point
    naghmesara

    مشکل با کد وبگذر در وردپرس

    سلام و درود یعنی کلا شمارش آمار انجام نمیشه؟ به علت اینکه وبگذر SSL نداره یه وارنینگ طبیعی هست که داده بشه توسط مرورگر البته دیگه SSL سایتتون هم سبز نشون داده نمیشه.
  38. 1 point
    naghmesara

    پیغام ارور Errors in hreflang tags در گوگل وب مستر

    یه مورد دیگه که توی قالبتون مشکل هست اینه که شما دو تا متای charset دارید اونی که با حروف کوچیک نوشته utf-8 رو حذف کنید متاش رو. موفق باشید
  39. 1 point
    naghmesara

    درخواست اسلایدر

    درود مجدد خوب اون مورد یه لیست از تصاویر هست که یه هاور افکت هم روش گذاشته شده. پلاگین نیست که ما بگیم شما فلان پلاگین رو فعال کنید پیاده میشه توی سایتتون. باید این مورد رو از سایتی که اعلام کردید کپی و سپس با قالب سایت خودتون هماهنگش کنید. موفق باشید
  40. 1 point
    naghmesara

    پاک کردن کامل تنظیمات افزونه

    سلام و درود احتمالا یه سری تنظیمات توی فایل htaccess انجام داده که باید اونا رو به حالت اول برگردونید.
  41. 1 point
    naghmesara

    پیغام ارور Errors in hreflang tags در گوگل وب مستر

    سلام و درود کد آمارگیر سایتتون که مربوط به سایت clicky هست از فایل header.php منتقلش کنید به فایل footer.php قبل از </body> قرارش بدید. فک کنم مشکلی که گفتم حل بشه.
  42. 1 point
    naghmesara

    فراخوانی دسته فرزند در وردپرس

    درود مجدد function child_cat ($pid, $class_name, $exclude) { $cat_arr = wp_get_post_categories ($pid); $child_id = max ($cat_arr); if ($exclude) if (in_array($child_id, $exclude)) return; $child_name = get_the_category_by_ID ($child_id); $child_link = get_category_link ($child_id); if ($class_name) echo '<a href="'. $child_link .'" class="'. $class_name .'" rel="category tag">'. $child_name .'</a>'; else echo '<a href="'. $child_link .'" rel="category tag">'. $child_name .'</a>'; } موراد استثنا رو به صورت آرایه ای از آیدی دسته بندی ها به آرگومان سوم تابع بدید به صورت زیر: <?php child_cat (get_the_ID(), 'my-css-class', [130,131,132]); ?> مثال بالا برای پست هایی که آخرین دسته فرزندشون آیدیش 130 و 131 و 132 هست هیچی بر نمی گردونه اگر هم فقط همون مورد آیدی 132 هست به شکل زیر فراخوانی کنید: <?php child_cat (get_the_ID(), 'my-css-class', [132]); ?> موفق باشید
  43. 1 point
    naghmesara

    فراخوانی دسته فرزند در وردپرس

    درود مجدد احتمالا مشکل از همون کش مرورگر هست. استایل اعمال شده و بسیار هم زیباست. پاینده باشید
  44. 1 point
    naghmesara

    تغییر اندازه لوگو ی زرین پال

    سلام و درود ابتدا لوگوی زرین پال رو به سایزی که مورد نظره تغییر سایز داده و در هاستتون ذخیره کنید. سپس تابع زیر روی توی یکی از فایل های جاوا اسکریپت سایتتون قرار بدید. function showZPTrust(){ var thewindow = window.open("https://www.zarinpal.com/webservice/verifyWebsite/"+window.location.hostname, null, "width=656, height=500, scrollbars=no, resizable=no"); } سپس به شکل زیر جایگزین لوگوی زرین پال سایتتون کنید. <a href="javascript:showZPTrust();" title="دروازه پرداخت معتبر"><img src="آدرس عکس لوگو در هاست شما" border="0" alt="دروازه پرداخت معتبر"></a> پاینده باشید
  45. 1 point
    naghmesara

    فراخوانی دسته فرزند در وردپرس

    سلام و درود راستش روی این مورد من توی تاپیک زیر بسیار مانور دادم ولی متاسفانه نتیجه نداد. موفق باشید
  46. 1 point
    سلام دوست عزیز ای دی های پست به صورت رندوم و یکبار تعیین میشند. و ای دی که حذف شده قابل برگشت نیست. فقط باید بکاپ همان تیبل رو داشته باشید.
  47. 1 point
    Mehr@ban

    درخواست دمویی از قالب زفایر

    دست شما درد نکنه محمد آقا ولی در بخش قالب های ویژوال کامپوسر هم خبری از این نمونه صفحه نبود. سایت های زیادی این قالب رو فارسی کردن ولی متاسفانه هیچکدوم این دمو رو به عنوان پیشنمایش ندارن
  48. 1 point
    naghmesara

    گرفتن تاریخ میلادی و شمسی پست ها

    سلام و درود ابتدا تنظیمات افزونه جلالی خود را به شکل زیر کنید: سپس تابع زیر را در functions.php قالب خود قرار دهید. function myJalali($format, $pid) { echo jdate($format, get_the_time('U', $pid)); } الان تمام تاریخ های شما میلادی و همچنین با اعداد لاتین هست ولی حالا تاریخ پست ها هم میلادی هست برای شمسی کردن تاریخ پست ها از تابع jdate درون افزونه جلالی استفاده میکنیم به شکل زیر: در حلقه پست هاتون هر جا که تابع the_time مثلا به شکل زیر بود: the_time('j F Y'); با تابع myJalali که در functions.php قرار دادید جایگزین میکنید به شکل زیر: myJalali('j F Y', $post->ID); موفق باشید
  49. 1 point
    ragbook

    اضافه کردن برچسب به مطالب قدیمی

    توظیحات متا : وقتی موردی جست و جو میشه زیر عنوان مطلب توظیحات کمی درباره پست داده میشه که کاربر بهتر بفهمه توصیه میشه همیشه در مورد همان پست بنویسید در پست هایتان عنوان اصلی را تیتر 2 و تیتر 3 حتما بنویسید برای مثال عنوان : دانلود سریال The 100 به صورت تیتر 2 در پست نوشته بشه
  50. 1 point
    aligoli

    صفحه اول گوگل

    خیلی کارها ... البته هر مهندسی برای خودش راه هایی داره ... و چیزهایی پیشنهاد میده. اما به نظر من : 1. لینک کردن واژه های مورد نیاز در صفحه داخل سایت. 2. بک لینک بگیرید از سایت های پربازدید. 3. در سایت های آگهی و تبلیغاتی آگهی بدید. 4. چندین وبلاگ بزنید و کلمات را آنجا به سایت اصلی هدایت کنید. 5. از سایت پیوندها کمک بگیرید و بگید لینکتون کنند. 6. در شبکه های اجتماعی هر روز 1 پست به اشتراک بذارید با هشتگ و .. اتومات بعد از 3 ماه باید صفحه اول باشید. ( تجربه کردم لینک اولی در صفحه اول گوگل بودن رو با واژه های " باربری ، باربری آنلاین ، کتابخونه ، کتاب ، دانلود کتاب ) و ... )