برترین های انجمن

  1. 4M!R

    4M!R

    همیـار


    • امتیاز

      339

    • تعداد ارسال ها

      976


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      327

    • تعداد ارسال ها

      18,761


  3. majid1889

    majid1889

    عضو سایت


    • امتیاز

      310

    • تعداد ارسال ها

      682


  4. مهدی

    مهدی

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      304

    • تعداد ارسال ها

      1,378



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 06/05/95 در همه بخشها

  1. 15 points
    Morteza

    سال 1396 خورشیدی مبارک

    با سلام و عرض تبریک سال نوی خورشیدی خدمت همه دوستان عزیز سال 1396 پنجمین بهاری است که همراه با سایر همکاران و دوستان وردپرس پارسی در خدمت دوستان عزیز خواهیم بود. در این چندسال همیشه سعی ما بر کمک به جامعه وب فارسی و توسعه و فراگیری هر چه بیشتر وردپرس بود، در این مسیر اصل و بنیاد کاری ما تفکر کدبازی (Open Source) و انتشار رایگان دانسته هایمان بود. و امید داریم در سال جدید هم همچنان بتوانیم با کمک همه عزیزان این مسیر را هر چه بهتر و با کیفیت تر ادامه دهیم. در سال پیش رو مهمترین برنامه های ما بدین شرح است: - توسعه انجمن و پورتال سایت - برگزاری دومین دوره همایش وردپرس ایران - برگزاری اولین دوره وردکمپ در ایران - برگزاری کارگاه های وردپرس اما مهمترین کار ما در سال جاری یک سورپرایز بسیار مفید و ارزشمند است که به زودی از آن رونمایی می شود. و با کمک این سورپرایز بزرگترین چالش های وردپرس در زمینه آموزش، در زمینه بازار و بسیاری از جنبه های دیگر رفع خواهد شد. با آرزوی سالی خوش و پر از موفقیت برای تک تک دوستان عزیز گروه وردپرس پارسی
  2. 13 points
    4M!R

    اولتیماتوم گوگل به وبمستر ها - توجه کنید

    دوستان گوگل از 10 ژانویه 2017 سایت هایی که از لایت باکس و پاپ اپ و امثال اون که قبلا از نمایش محتوای اصلی نمایش داده میشن و باعث اذیت کاربر و عدم دسترسی بهینه به محتوا میشن رو جریمه خواهد کرد اطلاعات تکمیلی» http://searchengineland.com/google-confirms-rolling-mobile-intrusive-interstitials-penalty-yesterday-267408
  3. 9 points
    Saeed Fard

    رو نمایی سیاره وردپرس ایران

    سلام دوستان عزیز ، پروژه سیاره وردپرس کاری بودش که ایدش بعد از برگزاری اولین دوره همایش وردپرس توسط اعضای وردپرس پارسی مطرح شد و خیلی وقت بود که سیستم آماده بود تا که امروز تصمیم به رونمایی ازش شد. متن معرفی‌ای که برای سیاره آماده شده : سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند. در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند. امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید دوستان هر نوع پیشنهاد و انتقاد و نظری در موضوع سیاره دارید با ما در میون بزارید ازش استقبال میشه و میتونید همینجا در موردش صحبت کنید
  4. 6 points
    SM-Mahdavi

    کلاهبرداری تو روز روشن روشن

    سلام. من هم این مشکل رو بارها داشتم. هم برای پلاگین هایی که طراحی کرده بودم و هم قالب. اومدم برای کارهام یه لایسنس نوشتم مشکلم حل شد. مشتریان بعد از خرید یه لایسنس می گرفتند که روی دامین سایت فعال میشد. اینجوری میشه از کلاهبرداری جلوگیری کرد.
  5. 6 points
    آموزش اول ( مقدمه و آشنایی ) : خب همونطور که تو پست قبلی گفتم پوسته وردرس به صورت تکه تکه هست که مزیت های خیلی زیادی داره از جمله رفع مشکل یا تغییرات در آینده و همینطور افزایش سرعت بارگذاری سایت فایل هایی که برای یک پوسته نیازمندیم به صورت معمولی : header.php : قسمت هیدر سایت و فایل های style و جاوا و توضیحات سایت و ... که مهمترین بخش یک سایت همین فایله index.php : صفحه اصلی سایت مختص این فایله sidebar.php : قسمت ستون کناری وب سایت footer.php : قسمت کپی رایت و متن های مختص وب سایت و فایل استایل که به نام style.css باید باشه در تصویر زیر بهتر میتونید ببینید که این فایل ها مربوط به کدوم قسمت میشه : خب اینا فایل های اصلی یک پوسته هستن یک فایلی به نام single.php هم باید درست کنید که مربوط به قسمت ادامه مطالبتون هستش فایل های دیگه ای هم هستن برای پوسته مثل home.php یا front-page.php یا page.php یا comments.php یا فایل معروف functions.php و ....... که برای شروع به اینا احتیاج نداریم اما در آموزش حتمن به این فایل ها هم اشاره میکنیم که برای چی هستن و ... برای شروع وب سرور که در پست اول گفتم نصب کردید رو اجرا کنید و وردپرس رو داخل شاخه روت ( اگر از easyphp استفاده میکنید داخل www و اگر از xampp استفاده میکنید داخل htdocs ) نصب کنید بعد به قسمت پوسته ها در : wprdpress\wp-content\themes برید و یه پوشه ایجاد کنید و اسمشو هرچی که میخواید بزارید که من اینجا اسم پوشرو mythem میزارم . داخل پوشه پوسته فایل هاییرو که گفتم رو ایجاد کنید که الآن شما باید این فایل هارو داشته باشید : خب بعد از اینکه این فایل هارو ایجاد کردید ، فایل style.css رو با نوت پد ویندوز یا ++notepad باز کنید و در اول اون کدهای زیر رو وارد کنید : /* Theme Name: mythem Theme URI: http://www.wp-parsi.com Description: amouzeshe tarahi pouste wordpress version: V1.0 Author: Kasra.GH Author URI: http://www.doweb.ir */ بعد ذخیره کنید و به مدیریت و قسمت پوسته ها برید که باید عکس زیر رو ببینید : خب حالا روی فعال کردن کلیک کنید تا پوسته رو فعال کنید. تا اینجا شما مقدمه طراحی و ساخت قالب رو آماده کردید و بعد از این میریم سراغ کد نویسی و شروع طراحی : --------------------------------------- همونطور که تو پست اول گفتم ما فایلی به اسم header.php داریم که تمام مشخصات اصلی سایت مثل عنوان سایت ، توضیحات ، کلمات کلیدی ، فایل های استایل و .... تو این فایل قرار داده میشن . برای شروع فایل header.php رو با ++notepad باز کنید و نوع صفحه و ... رو بهش معرفی میکنیم که html هست و ... : <!DOCTYPE html> <html <?php language_attributes(); ?>> <head> <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" /> <title><?php wp_title(); ?></title> <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> <?php wp_head(); ?> </head> <body> توی این کد همه چی مشخصه و در همه جا حتی وبلاگ هاهم این کدها استفاده میشه به جز استفاده از یک دستور : <?php wp_head(); ?> توضیحات مختصر : این دستور باید در تمامی پوسته هایی که طراحی میکنید وجود داشته باشه کارش اینه که فایل های لازم برای وردپرس مثلن برای نمایش تولبار سایت یا برای لود کردن فایل هایی js یا css که افزونه ها به قسمت header اضافه میکنن و ... رو فراخوانی میکنه. و برای اطلاعات بیشتر در مورد این دستور به این بخش مراجعه کنید : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_head کد دیگه ای که اضافه کردیم این هست : <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> وظیفه این کد فراخوانی فایل style.css پوسته شماست که باید برای نمایش صحیح پوسته استفاده بشه کد دیگه این هست : <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> وظیفه این کد فراخوانی توضیحات مربوط به سایت هست که از قسمت مدیریت وارد کرده اید . کدهای دیگه هم که مشخصه title برای عنوان سایت و charset برای مشخص کردن زبان سایت شما هست. حالا ما باید هیدر سایتمون رو درست کنیم که جای قرارگیری لوگو و ... هستش که به ترتیب میریم جلو بعد از تگ body یک آیدی ایجاد کنید مثل : <header id="header"> header </header> و فایل رو ذخیره کنید . حالا باید برای فایلی که ایجاد کردیم استایل بنویسیم ، فایل style.css رو باز میکنیم و استایل کلی صفحمونو هم وارد میکنیم به این صورت : body { background:#fff; font:normal 11px tahoma; direction:rtl; text-align:right; margin:0; padding:0; } و حالا استایل دلخواه رو برای آیدی header که ساختیم مینویسیم که من به این صورت نوشتم : ( البته شما میتونید به صورت دلخواه هر نوع استایلی خواستید بنویسید ) #header { background:#f5f5f5; width:950px; height:200px; border-bottom:1px solid #ccc; margin:0 auto; } حالا فایل رو ذخیره کنید و به صفحه اول سایتتون برید تا چیزی که ساختید رو ببینید. خب الآن مطمعنن شما چیزی ندیدید و با یه صفحه سفید روبرو شدید ، درسته ؟ این به این خاطر هست که شما باید فایل هیدرتون رو فراخوانی کنید تا نمایش داده بشه برای این کار فایل index.php رو باز کنید و در اول اون تابع : <?php get_header(); ?> رو اضافه کنید . توضیحات مختصر تابع : این دستور همونطور که از اسمش مشخصه فایل header.php رو فراخوانی میکنه و وصلش میکنه به index.php که اگر یادتون باشه گفتیم فایل های پوسته وردپرس تکه تکه هستن که به این روش اون هارو به هم وصل میکنیم. اطلاعات بیشتر از مرجع اصلی : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_header خب بعد از افزودن این کد به صفحه اول سایتتون برید و ببینید که اگر طبق کدهای من نوشته باشید باید شبیه زیر باشه : فایل رو ذخیره کنید و ببندید ، تا اینجا ما قسمت اطلاعات هیدر سایتمون و یک هدر رو آماده کردیم . برای این آموزش تا به این جا بسته چون شما باید با همه این کدها و گفته ها کار کنید و با تک تک کدها آشنا بشید و همینطور اینکه فایل ها و استایل هارو با توجه به چیزی که دوست دارید تغییر بدید و اگر مشکلی بود در تاپیک مشکلات که تو پست اول لینک دادم مطرح کنید تا برطرف کنیم و بعد بریم سراغ قسمت بعدی آموزش. فایل هایی که تو این آموزش ساختیم رو هم قرار میدم تا دانلود کنید : mythem.zip یادآوری مهم : هیچکدوم از این کدهارو copy و paste نکنید و همرو خودتون تایپ کنید .
  6. 5 points
    Morteza

    بازیابی سایت

    سلام بله میتونید با همین ها سایت رو برگردونید. اول یک دیتابیس خالی بسازید و بعد دیتابیستون رو داخلش ایمپورت کنید. وردپرس رو اپلود کنید روی سرور. بعد پوشه wp-content خودتون رو جایگزین روی سرور کنید. بعد داخل فایل کانفیگ وردپرستون اطلاعات دیتابیستون رو بزنید. سایت بالا میاد.
  7. 5 points
    4M!R

    عوض کردن فونت قالب

    داخل css باید ادرس دهی کنید قبلش @font-face{font-family:'fontname';src:url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.eot) format("eot"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.woff2) format("woff2"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.woff) format("woff"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.ttf) format("truetype")}
  8. 5 points
    علی زینلی

    سال 1396 خورشیدی مبارک

    سلام و عرض تبریک بابت فرا رسیدن سال نو، آرزوی سالی همراه با موفقیّت برای تمامی عزیزان مشتاق به یادگیری و انجمن وردپرس پارسی دارم، انشاءالله که در سال جاری با توجّه به برنامه‌های در دست اقدام گروه وردپرس پارسی بتونیم قدمی در راه پر پیچ و خمِ پیشرفتِ وبِ سرزمین عزیزمون ایران داشته باشیم به امید موفقیّت تمامی بچّه های وب ایران ♥
  9. 5 points
    majid1889

    معتبر ساختن ورودی های یک فرم با جی کوئری

    این چطور شده ؟ https://jsfiddle.net/majid1889/vnkvkc2y/ فقط از حالت فرم خارجش کردم ک تو سایت ارور نده خودت تگ فرم رو اضافه کن بش
  10. 5 points
    مهدی

    نمایش مجموعه (دسته) مطلب

    سلام به انجمن خوش اومدید if ( in_category( 'army' ) ) { // your code } اطلاعات بیشتر
  11. 5 points
    lord_viper

    سوال | متغییرها در فانکشنز

    با سلام شما یا باید از جی کوئری استفاده کنید مثل کد زیر <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("head").append("<meta name=viewport content=width=400, initial-scale=0.45, minimum- scale=0.45/><link rel=apple-touch-icon href=/images/customIcon.png/><meta name=apple-mobile-web-app-capable content=no /><meta name=apple-mobile-web-app-status-bar-style content=black-translucent /><link rel=apple-touch-icon-precomposed href=/images/customIcon.png/> "); }); </script> یا مثل وردپرس شورت کدها رو پیدا کنید و در هدر سایت جاگذاری کنید function _get_shortcodes() { global $post; if( is_a( $post, 'WP_Post' ) && has_shortcode( $post->post_content, 'video5') ) { $pattern = get_shortcode_regex(); preg_match_all('/'.$pattern.'/uis', $post->post_content, $matches); for ( $i=0; $i < count($matches); $i++ ) { if ( isset( $matches[0][$i] ) and $matches[0][$i] == 'video5' ) { $attribureStr = str_replace (" ", "&", trim ($matches[1][$i])); $attribureStr = str_replace ('"', '', $attribureStr); $attributes = wp_parse_args ($attribureStr, $defaults); } } } } add_action('wp_head','_get_shortcodes'); این کد بدون تست نوشته شده برای نمایش روال کار
  12. 5 points
    ۱. وارد cPanel بشید ۲. وارد این مسیر بشید : wp-content/themes ۳. قالب خودتون رو انتخاب کنید و از منوی بالا compress رو انتخاب کنید ۴. فایل zip شده رو با دوبار کلیک کردن دانلود کنید
  13. 5 points
    Morteza

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    @iusce من شخصا کاملا موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم ولی... ولی برای یک مثال وقتی اثر تولید کننده های داخلی استفاده از موارد رایگان رو به عنوان تولید خودشون معرفی میکنن واقعا جای برای صحبت باقی نمیمونه. فقط برای نمونه عرض میکنم، همین گروه که معرفی کردید، در توضیحات پوسته ای که برای فروش قرارداده این رو آورده: متنی که بولد کردن رو بخونید گفته که طراحی کردیم. و جالبه خیلی خوب اومدن یک صفحه ساز خارجی رو تغییر دادن و فارسی کردن و گفتن ما طراحی کردیم. در صورتیکه صفحه ساز فوق یک محصول جدید و رایگان و کدباز هست. به این آدرس: http://unyson.io/ حتی این عکس رو ببینید: و عکس توی صحفه شون رو هم ببینید.... نکته بعدی استفاده این گروه از formstone در پوسته شون هست که دقیقا در سایتش ذکر شده برای کارها غیر رایگان و پولی باید خریداری و بعد استفاده بشه: https://formstone.it/ دیگه بیشتر از این نخواستم بررسی کنم و صفحه رو بستم خب در مورد گروهی که همون اول کارش داره به این صورت کار میکنه حرفی زده نشه بهتره. البته این یک مورد معمولی هست و خیلی از گروه ها که ادعاهایی رو توی سایتهاشون آوردن همچین مواردی رو میشه درشون دید. متاسفانه به جای تولید علم، محتوا و داشتن فرهنگ دست در بحث تولید و کپی رایت فقط ادعا و حرف زدن رو یاد گرفتیم. مهمترین علت عدم پیشرفت همین هست.
  14. 5 points
    Morteza

    کم شدن پاسخ ها به نسبت حجم سوالها

    هر تاپیکی که در بخش خودش به بیراهه بره باید ویرایش بشه. مطمئن باشید بعد از یک دهه فعالیت تو انجمن ها نحوه برخورد و مدیریت این نوع تاپیک ها رو میدونیم. تاپیک فوق کاملا مشکل دار بود و این نظر شخصی شماست که مشکلی نداشته! اینکه در یک تاپیک درخواستی در مورد عدم فعالیت گلایه کنید کار اشتباهی هست و طبق قوانین خودتون هم میدونید که مستیم میبایست بایگانی میشد، به احترام انتقاداتی که داشتید بایگانی نشد و برای پاسخگویی به مشکلاتتون باز نگهش داشتم. هنوز هم بهترین و فعالترین انجمن وردپرس همینجاست. اگر نبود اینجا کاملا متروکه میشد. خیلی زودتر از این حرفها. حداقل هنوز روازنه 3-4 نفر از دوستان به تاپیک ها جواب میدن. اینکه به نیست حجم سوالات جوابها کم هستن یه بحث دیگه هست. برای این نوع مشکلات هم همیشه راهکار هست. ولی تا انجام راه کارها زمان نیاز هست که متاسفانه از حوصله کاربر ایرانی همیشه صبر خارج بوده و بجای همکاری همیشه انتقاد داریم... بزرگترین کار اشتباه همین هست. چون برای سرپا موندن همچین سایت هایی علاقه نیاز هست نه بحث مالی. وگرنه از روز اول میشد یک سایت آموزشی/فروشگاهی ایجاد کنیم و تا الا درآمد ماهانه چند ده میلیونی داشته باشیم! ولی نفس کار اوپن سورس و پشتیبانی بر روی همکاری گروهی و رایگان بودنش هست. چیزی که مفهومش به غلط جا افتاده و یکسری از سایت ها دارن سودجویی میکنن. مسلما از پس زمینه کار هیچکسی اطلاعی نداره بجز چند نفر که تعدادمون از انگشت های یک دست هم کمتره. اگر به دو سال پیش تا امروز که تعداد اعضای اصلی گروه به 4 نفر رسید و دوستان فعال هم به دو نفر کاهش پیدا کردن نگاه کنید، متوجه میشید که حجم کارهای انجام شده به نیست ما چقدر زیاد بود. بحث آپدیت های سایت، برگزاری همایش ، بحث وردکمپ، آپدیت های سایت، تغییرات پورتال اصلی، بروزرسانی افزونه های گروه، و رسیدگی در حد توان به انجمن. اگر ما به صورت عمومی خیلی از مسایل رو نمیگیم دلیلش نبود و یا عدم کارکرد گروه نیست. و دوستان باید در نظر بگیرن با تعداد بسیار کمی که الان هستیم حتی انجام 50% کارهایی که داریم هم واقعا جای تعجب داره! یادم نمیاد بخاطر انتقاد کسی رو تا امروز از انجمن بن کرده باشیم
  15. 4 points
    Fenix.ir

    مشکل با ssl

    با سلام و احترام سبز نبودن گواهی اس اس اس ال میتونه از این باشه که شما در صفحه ارید استایل یا js یا تصویر یا هر چیز دیگه ای رو فراخانی میکنید که با https نیست و http می باشد این مورد باعث میشه که به قول شما سبز نباشه در اون صفحات
  16. 4 points
    Fast-Learn

    ریسپانسیو کردن سایت

    مشکل حل شد! راه حل رو میگم که اگه کس دیگه ای این مشکل رو داشت به کمکش بیاد: کافیه این کد رو توی تگ هید قالبتون بذارید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  17. 4 points
    درود اصلا مشکلی نیست می تونه یک تگ در هر پست تکرار بشه اما نباید تگ با عنوان پست یکی باشه
  18. 4 points
    این یه کد ساده هستش برای اعتبار سنجی که در یکی از کارها ازش استفاده کرده بودم : function check(){ var error=0; var name=$("input[name=namekarbar]").val(); var mail=$("input[name=mail]").val(); var password=$("input[name=password]").val(); var confirmpassword=$("input[name=confirmpassword]").val(); if(name==''){error=1; $("input[name=namekarbar]").val('لطفاً نام خود را وارد کنید');$("input[name=namekarbar]").addClass('error')}; var regexp=/^[a-z0-9_\.-]+@{1}[a-z0-9_\.-]+\.[a-z]{2,4}$/i; if(regexp.test(mail)==false){error=1;$("input[name=mail]").val('ایمل خود را وارد کنید');$("input[name=mail]").addClass('error')} var regexp=/.{5,}/i; if(regexp.test(password)==false){error=1;alert("لطفا، پسورد را به درستی وارد کنید");$("input[name=password]").addClass('error')} else{if(password!=confirmpassword){error=1;alert("پسورد یکسان نیست");$("input[name=password]").addClass('error');$("input[name=confirmpassword]").addClass('error')}} if(error==1){return false;} } البته برای راحتتر بودن به اینپوت ها آیدی یا کلس بدید بجای اینکه اسم اینپوت رو بنویسید کلس یا آیدی رو بدید مثلاً $('#username') موفق باشید
  19. 4 points
    iusce

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    سلام چند وقت پیش بنده پوسته ای از این مارکت ها خریداری کردم تا بتونم از فایل زبانش استفاده کنم خیلی جالبه مارکتی که ادعا داره نسخه اورجینال ارائه میده (البته بعید میدونم)خیلی راحت میاد کد های تبلیغاتی خودشو داخل پوسته یا فایل قرار میده تا از پهنای باند و منابع مشتریاش به شدت به نفع خودش استفاده کنه بعضی از لینک های موجود !!(فقط بعضی از این لینکها) ( باقیش بماند) برای شما قرار میدم تا حداقل کسی که اطلاع نداره چی به سرش میاد ازش آگاهی پیدا کنه: این فقط بخش هدر سایت هست: <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress-theme/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress/wordpress-treaning/" title="آموزش وردپرس">آموزش وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب فروشگاهی وردپرس">قالب فروشگاهی وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="وردپرس">وردپرس</a> حالا توجه شمارو به این لینکها هم جلب میکنم: http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(10).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(7).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-2qt0g50qn6o088cokoogkggcg.html خیلی جالبه این این مارکت عزیز در تمام هدر پوسته ها و حتی جاهایی که به ذهن ادمم نمیرسه لینکاشو که هیچ ارتباطی به بهینه شدن پوسته هم نداره قرار داده و از (display:none) هم خیلی عالی استفاده شده دوستانی که اطلاع ندارن در جریان باشن که این نو لینک گذاری سایت شمارو داغون میکنه از لحاظ سئو دچار شرایط بسیار بحرانی میشید.. ببخشید در حضور اساتید (مرتضی جان و سایر اساتید)زیاد صحبت کردم فقط خواستم بگم دزدی به هر قیمتی داره انجام میشه یا علی
  20. 4 points
    فرحان

    سایت ASP منتقل کردن به وردپرس

    سلام. شاید راه های دیگه هم باشه اما چیزی که به ذهن من میرسه این هست که اگر مطالب زیاد هستن و واقعا می خواید این کار رو انجام بدید، به این صورت عمل کنید: اول از یه وردپرس توسط افزونه های موجود فایل xml اکسپورت بگیرید. به استانداردش دقت کنید و مطابق با همون استاندارد اسکریپتی توی سایت asp تون بنویسید که بیاد از مطالب خروجی xml مشابهش بگیره ، بعد خیلی راحت میتونید اون فایل رو توی وردپرس ایمپورت کنید. البته باید دقت کنید که برای ایمپورت کردن تصاویر لینک ها باید کامل و دقیق باشند یعنی نسبی نباشن آدرس دامنه توش باشه! موفق باشید.
  21. 4 points
    mohammad_reza00

    مشکل کم بودن بازدید و عدم پیشرفت!

    سایت خوبی داری به خصوص این که توی مطلب هات از فیلم هم استفاده میکنی ولی یه مشکلی که دیدم یا شاید به نظر من مشکل اومد لینک های مطلب هات هست خیلی کوتا هستن مثلا این پست https://jalebast.com/ایده/ کلا لینک مطلبت یه ایده هستش حالا اگه لینکت اینطوری باشه بهتره مثلا لینکش رو بنویسی تمیز کردن و برق انداختن وسایل یا هر چ که خودت به فکرت میرسه +اینکه سعی کن نوشته هات رو بیشتر کنی حداقل نوشته باید 300 کلمه باشه و توی مطلب بالا 190 تا هست بعد سعی کن به جز اینکه ویدیو رو میزاری پایین ویدیو هم توضیح بدی اگه کسی نتونست ویدیو رو ببینه مطلب رو بخونه توی نوشته هات به نوشته های دیگه لینک بده مثلا مطلبت درباره تمیز کردن و برق انداختن قبلا هم یه مطلبی که گزاشتی برای تمیز کردن ماشین بهش لینک بده بگو اگه که ماشینتون هم کثیف شد میتونین با کمک این مطلب تمیزش کنین بعد تگ گزاری هات هم خوب نیس خب مثلا من الان نمیام توی گوگل سیرچ کنم ایده :| مثلا تگ گزاری هات رو به این صورت انجام بده که یه تگ داشته باشی به نام تمیز کردن بعد تمام مطالبی که به تمیز کردن مربوطه این تگ رو داشته باشن این کار هایی که گفتم رو انجام بدی مطمعن باش نتیجه خوبی میگیری من خودم سایت داشتم با همین کار ها حداقل توی یک یا دوماه به هفصد یا هزار ای پی رسوندمش کلا سعی نکن محتوا رو برای گوگل بسازی سعی کن برای کاربر بسازی مثلا یه کاربر سرعت اینترنتش پایین بود بتونه متن رو بونه به جای فیلم بعد توی گوگل وب سمتر سایت رو ثبت کردی؟اروری نداده؟
  22. 4 points
    4M!R

    آیا سایت من هک شده

    نسخه 4.7.0 و 4.7.1 دارای باگ امنیتی هستش که احتمالا شما هم هنوز اپدیت نکردین و گوگل داره شمارو از این ریسک با خبر می کنه اگه اپدیت نکردین حتما بکنین
  23. 4 points
    yaali

    محدودیت در ارسال تاپیک

    پیشنهاد من اینه که کسانی که کمتر از 100 تاپیک در فروم دارند و سابقه ی کمتری دارند، تعداد تاپیکهای اونها در ساعت معدود و محدود باشد
  24. 4 points
    Farshad

    راهنمای استفاده از تگ ها

    سلام ببینید میشه گفت تگ H1 در کنار تگ Title از مهم‌ترین تگ‌ها هستن و برای موتورهای جستجو بسیار پر ارزشن، بهتره فقط یکبار ازش استفاده کنید و اون هم برای عنوان اصلی در هر صفحه. تگ H2 از نظر ارزش بعد H1 قرار میگیره، بهتره برای زیر تیترهای نوشته استفاده بشه، تعدادش هم خوب بستگی داره به طول متن نوشته شده، خوب مسلما هر چی یه متن طولانی‌تر باشه میشه به زیرتیترهای بیشتری تقسیم‌بندیش کرد. در مورد سوال آخرتون هم، بله اشتباست، تگ‌های سری H فقط برای تیتر باید استفاده بشه، همونطوری که از اسمشون هم پیداست (Heading Tags به معنی تگ‌های عنوان) و به هیچ‌وجه برای متن و جملات طولانی استفاده نکنید. و اینکه در پایان باید بگم، نمیشه دقیقا در این مورد نظر داد، چون هیچ‌کسی به طور دقیق از الگوریتم‌های گوگل خبر نداره و همونطوری که خودتون و دوستان گفتید نظرات اکثرا از روی تجربیات افراد هست.
  25. 4 points
    Bright Moon

    کپی محتوا از سایت های دیگه

    پایان نامه من روی همین Information retrieval هست. و طبق مطالعه هایی که روی گزارش خروجی آزمایشگاه های چند تا سرچ انجین مطرح داشتم، اینطور مشخص هست که علاوه بر گوگل که تمرکز کامل روی هوشمند سازی و شبکه های عصبی داره، بینگ هم تمرکز خاصی روی این موضوع پیدا کرده. به زودی این هوشمندی رو با وب ۳ و اینترنت فراگیر بیشتر لمس میکنین. اینکه میگه بیاین لینک منبع رو بزارین، دلیل به ناتوانی کرولر های گوگل نیست! با این کار نوشته و سند شما یه شکل حرفه ای و کامل میگیره. در همین الگوریتم قدیمی پنگوئن که دوستمون گفت و این الگوریتم جدید مرغ مگس خوار، تمرکز روی راحتی کاربر هست. اینکه شما با یک شکل و شمایل استاندارد و با رعایت منابع سند خودت رو منتشر کنی، کارتون با ارزش هست. پس جزو نتایج بالا قرار میگیرید. البته تا جایی که من اطلاع دارم! ممکنه کامل نباشه
  26. 4 points
    Morteza

    تبدیل صفحات سایت به HTML

    وردپرس هر مطلبی که منتشر میکنه در دیتابیس ذخیره میکنه، این نوعی که شما میگید خیلی قبلتر در سیستم MT وجود داشت که روش بی فایده منسوخی حساب میاد.
  27. 4 points
    Black_Sky

    محصول دانلودی برای کاربر خاص

    فقط یک کاربر خاص و یا یک role از کابران خاص قراره ؟ اگر برای یک کاربر خاص هست که هیچی یه شرط بزارید و ایدی اون کاربر بدید و یا هر چیزی که شناسه اون کاربر هست (فکر نمیکنم منظورتون باشه) و میتونید wp_get_current_user استفاده کنید که اطلاعات بگیرید و.... اگر هم قرار هست بر اساس یه نقش خاص باشه میتونید ایدی Rolle بگیرید و یا .... توضیح کامل تر بدید
  28. 4 points
    مهدی

    شخصی سازی حساب کاربری من

    سلام این کد برای قسمت پیشخوان هست، نوع محصول رو به صورت پیش روی مجازی و قابل دانلود قرار میده /** * WC - Set Downloadable product type as the default. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_wc_product_type_options( $product_type_options ) { $product_type_options['virtual']['default'] = 'yes'; $product_type_options['downloadable']['default'] = 'yes'; return $product_type_options; } add_filter( 'product_type_options', 'itl_wc_product_type_options' ); این کد هم برای قسمت پیشخوان هست، در قسمت اطلاعات محصول موجودی و حمل و نقل رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Woocommerce Product Data Tabs. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_product_data_tabs( $tabs ) { unset( $tabs['inventory'] ); unset( $tabs['shipping'] ); return $tabs; } add_filter( 'woocommerce_product_data_tabs', 'itl_remove_product_data_tabs', 20, 1 ); این کد برای قسمت پرداخت هست، موارد ضروری رو غیر ضروری می‌کنه تا وقتی که موارد اضافه حذف شد اروری به کاربر نده مبنی بر اینکه فلان فیلد ضروری پر نشده /** * WC - Make Default Address Fields not required. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_checkout_filters( $fields ) { $fields['address_1']['required'] = false; $fields['address_2']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; $fields['postcode']['required'] = false; $fields['country']['required'] = false; $fields['state']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; return $fields; } add_filter( 'woocommerce_default_address_fields', 'itl_woocommerce_checkout_filters' ); این کد هم برای قسمت پرداخت و همچنین قسمت کاربری هست، موارد غیز نیاز رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Default Address Fields. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_checkout_fields( $fields ) { unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_1'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_country'] ); unset( $fields['billing']['billing_state'] ); unset( $fields['order']['order_comments'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_first_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_last_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_company'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_country'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_1'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_2'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_state'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_postcode'] ); return $fields; } add_filter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_billing_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_shipping_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); این کد هم قسمت ویرایش آدرس رو در قسمت کاربری حذف می‌کنه /** * WC - Remove edit-address menu from Account Page. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_remove_account_menu_items( $items ) { unset( $items['edit-address'] ); return $items; } add_filter( 'woocommerce_account_menu_items', 'itl_woocommerce_remove_account_menu_items' ); تمام این کدها در فایل functions.php قالبتون قرار می‌گیره اگر قسمت دیگه‌ای هم مونده بفرمایید
  29. 4 points
    مهدی

    ایجاد offset در صفحه آرشیو

    سلام در فایل functions.php قالب‌تون قرار بدید function theme_exclude_posts_from_archive( $query ) { if ( $query->is_archive() ) { $query->set( 'offset', '1' ); } } add_action( 'pre_get_posts', 'theme_exclude_posts_from_archive' );
  30. 4 points
    Morteza

    چگونگی تشخیص اورجینال بودن قالب

    سلام پوسته اصلی حاوی کد لایسنسی هست که میتونید صحت خریدتون رو توی سایت اصلی تم فارست مشخص کنید. همچنین میتونید هش کد فایل پکیجتون رو با هش کدی که در کاربری سایت تم فارست هست مقایسه کنید. البته همه اینها در بخش کاربری > دانلود کاربر خریدار در سایت تم فارست وجود داره. موفق باشید
  31. 4 points
    Morteza

    قالب پریمیوم یا قالب های رسمی وردپرس

    تا حد خیلی زیادی بله ولی هیچ تضمینی درشون نیست. اگر از خود سایت اصلی تم فارست تهیه کنید بله وگرنه از سایتهای داخلی که دار عرضه میکنن نگیرید.
  32. 4 points
    Parsa

    بدست اوردین کلاس برچسب های یک سایت

    در جکویری $( ".articles_nav:eq(1)" ) در CSS .articles_nav:nth-child(2)
  33. 4 points
    مهدی

    نمایش مطالب خاص در ابتدای دسته بندی

    سلام https://wordpress.org/plugins/category-sticky-post/ https://wordpress.org/plugins/sticky-posts-in-category/
  34. 4 points
    majid1889

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    این هست و واقعا هم جای تاسف داره و نمیشه از درگاه قانونی با این افراد برخورد کرد ولی راه حل هم واسه رفع این مشکل هست ... از این افزونه استفاده کنید راحت میتونید همه ی لینک هاش رو ب درک واصل کنید ... یا حتی سرچ و ریپلیس تو Text Editor ها ! ولی شاید بشه با خرید نکردن از اینجور مارکت های دزد و حمایت نکردنشون بهشون ضربه زد ولی بازم متاسفانه هستن کسایی ک از وجود لینک های این سایت تو پوستشون خبر ندارن
  35. 4 points
    Parsa

    تولید نام متفاوت (عدد یا رشته) در php | سوال

    یک مثال (کد رو به هر شکل مناسب هست تغییر دهید) <?php if(!isset($_COOKIE['file_name'])) { $sa = date('H'); $da = date('i'); $date = date('Y-m-d-h'); $hasel = $sa * $da; $myfile = $date . $hasel . '.jpg'; setcookie('file_name', $myfile, time() + 60, "/"); // 1 Minute exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile); } else { $myfile = $_COOKIE['file_name']; } echo ' src="http://cdn.varzesht.ir/azar95/' .$myfile ; ?>
  36. 4 points
    majid1889

    مشکل در واکنشگرای پوسته

    این کد رو به فایل header.php و قبل بسته شدن تگ head اضافه کنید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
  37. 4 points
    Morteza

    تحریم دامین ir توسط گوگل

    هیچ تحریمی اعلام نشده و بعیده دامنه تحریم بشه! و منظور شما اگر از کاهش رتبه به الکسا هست که ربطی به گوگل نداره. اصلا گوگل رتبه ای نمیده که کم و زیاد بشه.
  38. 4 points
    اینکه تعداد بازدید تو روز پشتیبانی بشه به یه سری چیزها بستگی داره اول هاست یا سرورتون-پهنای باندتون-تعداد پلاگینهایی که نصب میکنین-قالبتون تداخل پلاگینها - نصب تعداد زیاد پلاگین - پلاگینهایی که بد کدنویسی شدن و سربار اضافه دارن قالبهایی که استانداردهای طراحی رو رعایت نکردن (تو gtmetrix میشه تست کرد) هاست اشتراکی و ضعیف - پهنای باند کم اگه اینها رعایت بشه بازدید 20 هزار چیز زیادی نیست انتخاب مدیریت محتوی برای کسی که تازه میخواهد در این زمینه ها قدم برداره بهترین گزینه وردپرس هست چون هم پلاگین زیاد داره هم قالب هم انجمنهایی که میتونن پاسخگو باشن و شما با خوندن 4 تا اموزش میتونین خیلی از مشکلاتتون رو درش حل کنید
  39. 4 points
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه و همیشه سلامت باشید. قبل از شروع ادامه آموزش ، بگم که یه وقفه طولانی افتاد که به خاطر مشکلات من بود و از این بابت ازتون ماذریت میخوام و امیدوارم دیگه تا آخرش آموزش رو تموم کنم. در ضمن این قسمت فقط برای آموزش هست و هیچ پستی ندید !!! پست های اضافی پاک شدن ... خب توی پست های قبلی تا قسمت منو پیش رفتیم و تقریبا میشه گفت یه هیدر ساده ساختیم و با توابعی مثل list_pages برای نمایش صفحه ها و wp_head و date و ... به صورت ابتدایی آشنا شدیم و استفاده کردیم. رسیدیم تا قسمت منوها و هیدر تکمیل شد و حالا بسته به خودتون میتونید قسمت هیدر رو پیشرفته تر و ... کنید که ما اینجا فقط میخوایم بگیم که چطوری یک پوسته وردپرس تشکیل میشه اونم به ساده ترین روش ممکن ! خالا میرسیم به محتوای داخلی سایت : برای محتوای داخل سایت میایم یک محتوای 2 ستونه تشکیل شده از سایدبار و قسمت مطالب ایجاد میکنیم. فایل index.php رو باز کنید و با استفاده از : <?php get_header() ?> هیدری که ساختید رو فراخوانی کنید. بعد از اون باید قسمت مطالب رو ایجاد کنیم که با استفاده از تگ : <article> محتوا </article> اون رو ایجاد میکنیم و در css به اون استایل میدیم : article { background:#fff; width:690px; border:1px solid #ccc; float:left; padding:5px; } تو این استایل ما اومدیم رنگ پس زمینه رو سفید گذاشتیم و اندازه عرض رو 690 و خاصیت float برای بردن به سمت چپ که اگر درست انجام داده باشید باید یه همچین چیزی در بیارید : خب حالا میریم سراغ این قسمت و شرح محتوا و پست ها و .... : توی این قسمت میایم با استفاده از تگ section پست هارو تعریف میکنیم به این صورت یک کد مینویسیم : <section class="posts"> <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> <?php the_excerpt(); ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </section> حالا توضیح کدها : همونطور که میبینید به تگ sectiuon اومدیم کلاس posts دادیم : که در css میتونید به اون خاصیت بدید به هر شکلی که میخواید. <section class="posts"> ....... به اون در css استایل میدیم به این صورت : .posts { font:normal 11px tahoma; color:#555; line-height:21px; } بعد اومدیم مهمترین قسمت یعنی حلقه مطالب وردپرس رو ایجاد کردیم که به ترتیب اولش یک شرط هست که میگه اگر پست داشتیم : <?php if(have_posts()) : ?> اونارو با استفاده از حلقه برایما نمایش بده یعنی این : <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> اطلاعات بیشتر در این مورد : https://codex.wordpress.org/The_Loop برای حلقه مطالب یا همون لوپ و : https://codex.wordpress.org/Function_Reference/have_posts برای وجود مطالب با استفاده از شرط خب ، بعد اومدیم قسمتی که از پست ها میخوایم رو فراخوانی کنیم که من در ابتدا عنهوان مطلب رو داخل h2 میزارم به این صورت : <h2><?php the_title(); ?></h2> تو این کد عنوان مطلب رو نمایش میده که اگر بخواید عنوان همراه با لینک به مطالب باشه باید به صورت زیر استفاده کنید : <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> تو اینجا the_permalink وظیفه دریافت آدرس یا همون پیوند به مطلب رو داره اطلاعات بیشتر در کدکس وردپرس : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_permalink خب حالا قسمت بعدی که خود مطلب هست رو فراخوانی میکنیم که باید به این صورت باشه : <?php the_content(); ?> اطلاعات بیشتر در : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_content ولی من در کدها از خلاصه استفاده کردم به این صورت : <?php the_excerpt(); ?> که خلاصه مطلب رو بر حسب اون چیزی که خودتون تعریف میکنید فراخوانی میکنه اطلاعات بیشتر : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt البته در این مورد خلاصه مطلب بعدا در صورت لزوم مفصل صحبت میکنیم البته سوالی هم داشتید بپرسید ( در تاپیک سوالات ) خب حالا باید شرط و حلقمون رو ببندیم با این کدها : <?php endwhile; ?> // بستن حلقه <?php endif; ?> بستن شرط خب حالا سایتتونو نگاه کنید میبینید که مطالبتون نمایش داده میشه حالا شاید مطالبتون عنوانش که با h2 بود یه کم بد جلوه کنه که در css به اون خاصیت میدیم : .posts h2 a { font:bold 12px tahoma; color:#333; border-bottom:1px solid #ccc; padding-bottom:7px } خب حالا اگر همه چیو به درستی انجام داده باشید باید یه چیزی مثل این داشته باشید : خب فک کنم تا همین جا بست باشه و تمرین کنید تا خوب با قسمت پست ها آشنا بشید تا در قسمت بعدی سایدبار و ... رو هم اضافه کنیم در آخر با هم تاکید میکنم که هیچ کدوم از این کدهارو کپی و پیست نکنید و سعی کنید خودتون همرو تایپ کنید. سوال مشکل و هرچی راجب این پست وحلقه و شرط و ... داشتید در تاپیک : تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس بپرسید حتی اگر ربطی به وردپرس نداشت مثلا شرط ها در php یا حلقه ها در php و ... تا قسمت بعد موفق باشید.
  40. 4 points
    سلام به همه کاربرایِ عزیز وردپرس پارسی امیدوارم که حالتون خوب باشه ، خیلی وقت بود قصد داشتم آموزش کامل طراحی قالب وردپرس از مبتدی تا پیشرفترو بزارم چون بعضی جاها دیده بودم که با بی انصافی و .... پوسته هایی که ارزش چندانی ندارن رو با قیمت های میلیونی به کاربر از همه جا بی خبر میفروختند. اما یه کم مشکل داشتم و دسترسی به pc نداشتم و خدارو شکر الآن میتونم این کارو شروع کنم. ----------------------------------- هر کسی که با وردپرس آشنا میشه و با اون کار میکنه از سادگی و قدرتمند بودنش لذت میبره و علاقه مند میشه تا همیشه با اون کار کنه اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که خودش برای سایتش پوسته طراحی بکنه ولی وقتی به قسمت پوسته سایت میره با دیدن تکه تکه بودن فایل های قالب وردپرس تقریبن نا امید میشه چون فک میکنه خیلی خیلی سخته و ..... اما بهتره به همه اونایی که همچین ذهنیتی براشون ایجاد شده بگم که یکی از بهترین و فک کنم مهمترین ویژگی این بخش اینه که فایل ها و قسمت های پوسته وردپرس از هم جدا هستن و تکه تکه هستن چون هم در موقع طراحی کار رو ساده تر میکنه و هم در موقع تغییر یا رفع مشکل یا .... یکی دیگه از مزیت های تکه تکه بودن اینه که سرعت بارگذاری سایت و پوسته بالا میره ! توی این تاپیک تصمیم گرفتم از مبتدی ( یعنی اولین باری که میخواید برای وردپرس پوسته بزنید ) تا پیشرفته و حرفه ای پیش بریم که بتونید به صورت کامل یک پوسته رو طراحی کنید ، که اگر مشکلی پیش نیاد ، به امید خدا تا آخرش همراهتون هستم . ----------------------------------- ما در اینجا فرض رو بر این میگیریم که شما html و css رو در حدودی آشنایی دارید ( آموزشش رو هم در تاپیک دیگه توسط Black_sky آموزش داده میشه که بتونید از psd به html تبدیل کنید ) خب ببینید طراحی پوسته وردپرس خیلی خیلی آسونه طوری که شما خودتون در آخر میبینید که کاش از همون اول خودتون میرفتید و شروع میکردید از بس که ساده و راحت بوده !!! برای شروع موارد زیر رو لازم دارید : آشنایی حدود 20% با html و css که فقط بتونید کدهارو بشناسید و استفاده کنید 2 - یک نرم افزار ++notepad 3 - یک نرم افزار وب سرور مثل wampp یا xampp یا easyphp که من xampp رو که کامل هست پیشنهاد میدم ولی چون مبتدی هستید نرم افزار easyphp رو نصب کنید که کار باهاش خیلی خیلی راحته ( آموزش های زیادی در گوگل هست ) 4 - منتظر چیز دیگه ای بودید ؟ فقط کمی همت و پشتکار + علاقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه همین ! ----------------------------------- حالا میریم سراغ کدها و .... خواستم خودم همه کدهای وردپرس رو توضیح بدم و همه تگ ها و ... که دیدم هم تاپیک خیلی طولانی میشه و هم اینکه وقت رو میگیره و ممکنه من نتونم زیاد واضح و کارا در مورد تگ ها توضیحات بدم و از گیج شدن کاربر جلوگیری بشه پس شما اول باید با توابع وردپرس آشنا بشید که بهترین و به روزترین مرجع خود وردپرس هست در این آدرس : http://codex.wordpress.org خب نیازی نیست زیاد خودتون رو درگیر فهمیدن تگ ها و توابع وردپرس کنید چون در هر جا که بهشون برسیم توضیح مختصر میدم و لینک به مرجع و توضیحات کاملش رو میزارم که آموزش کامل و 100% باشه این صفحرو هم معرفی کردم تا بتونید آشنا بشید. ------------------ خیــــــلی مــهــم ----------------- تا اینجا همه چی برای شروع آمادست اما یه چیزای خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــــــلی مهمی هست که من از طرف خودم میگم که بهتون قول میدم اگر رعایت کنید یکی از بهترین طراحای وردپرس بشید ! 1 - سعی کنید ( باید ) همیشه کدهایی که لازم دارید رو تایپ کنید و هرگز و هرگز از copy و paste استفاده نکنید . 2 - اگر جایی به مشکل بر خوردید نا امید نشید چون اگر قرار بود مشکل حل نشه هیچوقت به وجود نمی اومد ( رابطه علت و معلول ) 3 - همه فک میکنن که با خوندن کتاب و آموزش و ... میتونن یاد بگیرن اما سخت در اشتباهن چون شما هزاران کتاب رو هم از حفظ باشی بازم چیزی نمیدونی چون مهمترین و مهمترین چیز در یادگیری ، تمرین ، تمرین و تمررررین هستش ! 4 - هیچوقت و هیچوقت از نرم افزارهای آماده طراحی مثل دریم ویور و .... استفاده نکنید چون کم کم نابودتون میکنه ! 5 - علاقه فراموش نشه و مطمعن باشید اگر چیزی رو یاد بگیرید اون رو دوست خواهید داشت ! 6 - همیشه یادتون باشه سخت ترین راه ها بهترین راه ها هستن پس هیچوخ از سختی کار ناراحت نشید . ----------------------------------- تو این تاپیک تقریبن هر روز یه پست آموزشی میزارم تا بعد از پست برید و تمرین کنید تا فردا برای بخش دیگش آماده بشید . بعد اینکه آموزش هارو به صورت تصویری میزارم و در آخر هم همرو تبدیل به یه کتاب میکنم ( pdf ) و میتونید به صورت یه جا کل آموزش رو دانلود کنید. تو این تاپیک فقط آموزش قرار داده میشه و خواهشن پست سوالی مشکل ارسال نکنید یه تاپیک دیگه میسازم برای سوال ها تاپیک رفع مشکلات رو از لینک زیر میتونید ببینید : تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس امیدوارم بتونید با این آموزش خودتون پوسته سایتتون رو طراحی کنید. به امید خدا از پست بعدی آموزش رو شروع میکنم.
  41. 4 points
    فعال سازی کش مرورگر : یکی از مشکلات اکثر وب سایت ها این مورد هست که کش مرورگر رو برای فایل ها فعال نمیکنند . فرض کنید سایت شما 10 عکس ثابت داره و با هر بار لود قالب سایت ، این عکس ها هم لود میشه . حالا اگر قرار بر این باشه که بار این لود از سمت سرور انجام بشه و کاربر تمام فایل رو دریافت کنه خب مسلماً سرعت لود سایت بسیار کند خواهد بود . بنابراین بهترین راه اینه که این فایل ها مدت زمان خاصی روی کامپیوتر بازدید کننده ذخیره بشه و در هر بار لود سایت این عکس ها بجای لود از سرور از سایت خود کاربر لود بشه . انجام این کار خیلی ساده هست . کافیه کدهای زیر رو به فایل htaccess سایتتون اضافه کنید . ## EXPIRES CACHING ## ExpiresActive On ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 month" ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month" ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" ExpiresDefault "access plus 2 days" ## EXPIRES CACHING ## شما میتونید زمان های استفاده شده رو به دلخواه خودتون ویرایش کنید .
  42. 3 points
    Fast-Learn

    به هم ریختگی سایت در گود نیوز

    سلام برای من هم درست نمایش داده میشه وقتی میرید توی سایت Ctrl + F5 بزنید ببینید درست نمیشه
  43. 3 points
    lord_viper

    دکمه انتقال صفحه

    میتونین از خاصیت name از تگ لینک هم استفاده کنید این لینک رو بالای سایت زیر هدر یا جای مورد نظر قرار میدین <A HREF="#codeword">پرش به پایین</A> این لینک رو هم در جایی که باید با پرش به اونجا برین قرار میدید <A NAME="codeword">
  44. 3 points
    lord_viper

    نمایش لیست فایلهای یک فولدر؟

    <?php // perform actions for each file found foreach (glob("./test/*.php") as $filename) { echo pathinfo($filename,PATHINFO_FILENAME). "</br>"; } ?>
  45. 3 points
    lord_viper

    Rest Api

    1. rest یک چارچوب برای برقراری ارتباط با یک web application هست 2 . امکان پذیر هست کلاس wpdb$ وردپرس این قابلیت رو داره 3.وردپرس برای این کار یک سری توابع و هوک در نظر گرفته هوک admin_menu add_menu_page add_submenu_page
  46. 3 points
    تازه وارد

    محدودیت در ارسال تاپیک

    سلام و عرض ادب به استارتر محترم و بازدیدکنندگان و مشارکت کنندگان این تاپیک پیشنهادی که شما دادید پیشنهاد خیلی خوبیه ، چون بعضا دیده شده که برخی افراد ، تاپیک هایی رو ایجاد می کنن که در همین انجمن ، راجع بهش چندین بار پرداخته شده و با یک جستجوی ساده ، میتونستن دقیقا به پاسخشون برسن ، ولی متأسفانه در قدم اول ، ایجاد تاپیک رو انتخاب کردن ؛ ( البته برخی موارد هم بوده که به گفته ی خود کاربران ، قبلا جستجو انجام شده ، ولی به پاسخ مدنظرشون نرسیدن که در اونموقع ، ایجاد تاپیک هیچ ایرادی نداره ) به هر حال این پیشنهاد ، باعث میشه که کاربران این انجمن ، مخصوصا تازه کارها ، بیشتر مواظب تاپیک زدن هاشون باشن و با احتیاط بیشتری موضوع ایجاد کنن . به قول کاربر محترم آقای فرامرز عزیز ، کاربرانی که به تازگی عضو انجمن شدن ، شاید سئوالات بیشتری داشته باشن و نیازمند جواب باشن ، طبیعتا کاربران کهنه کار و قدیمی انجمن ، فقط در مواقع ضرورت تاپیک ایجاد میکنن و در اکثر مواقع ، همیارهای این انجمن هستن و سعی می کنن که به مشکلات مابقی کاربران رسیدگی کنن و پاسخ اون ها رو بدن که این روزها متأسفانه خیلی از قدیمی ها و باتجربه های این انجمن ، حضور ندارن و جای خالیشون کاملا حس میشه . و اما یک نکته در خصوص پیشنهاد ارائه شده توسط دوستان : به نظر من اگه قراره محدودیتی ایجاد بشه ، باید واسه همه یکسان باشه و نباید بین کاربران قدیمی و جدید تفاوتی وجود داشته باشه ؛ دقیقا مثله قوانین انجمن ، که همگی بدون استثنا ( حتی مدیران همین انجمن ) هم بایستی بهش پایبند باشن . از طرف دیگه یک چیز رو هم نباید فراموش کنیم ؛ ایجاد محدودیت در تاپیک ، یعنی کمتر شدن تعداد مطالب ارسالی در روز ، که فکر می کنم این مورد ، مطابق میل مدیران این انجمن نیست ؛ چون اینجوری شانس برای دیده شدن در نتایج هم قطعا کمتر خواهد شد . موفق باشید و یا علی .
  47. 3 points
    4M!R

    کپی محتوا از سایت های دیگه

    همه این الگوریتم های خفن گوگل مخوف لا اقل تو نت ایران کم اوردن نمونشو برین سایت های برتر ایران رو ببینین بیتوته و اکا ایران و ..... کپی شاید 99 درصد ولی بخاطر بک لینک های قوی از سایت های خارجی که قبلا گرفتن (گوگل چرا گوش اینارو نپیجوندی یا خودمونیم نتونستی بپیچونی) از نظر محتوای تکراری منظورمه و دیگر فاکتور ها رو لحاظ نمی کنم
  48. 3 points
    majid1889

    قرار دادن بنر شناور برای حالت موبایل

    اها خوب یه همچین چیزی باس بسازید : <img class="banner" src="image.png" > بعد ی همچین استایلی باس بش بدید : .banner{ position: fixed; display: none; bottom: 0px; right: 0px; } @media only screen and (max-width : 480px) { .banner{display: block} }
  49. 3 points
    lord_viper

    استفاده از صفحات پیشفرض ادمین وردپرس

    این کد دقیقا همون دکمه media خود وردپرس رو به پلاگین شما اضافه میکنه هر قابلیتی که بخش آپلودر مدیا وردپرس دارا هست رو در اختیار شما قرار میده وردپرس پیشفرض تو دایرکتوری upload فایلها رو ذخیره میکنه
  50. 3 points
    فرحان

    کلاهبرداری تو روز روشن روشن

    سلام. به پلیس فتا شکایت کنید. مسلما طراح پوسته مستنداتی از اون داره که استفاده کننده از اون نداره و حتی کسی که اینجوری دزدی میکنه احتمالا دانشی هم در مورد ساخت پوسته های وردپرس نداره. اگر فایل های psd و یا فایل های استایل و یا حتی تاریخ درج پوسته برای فروش توی سایتتون و زمان اسکن شدن مطلب سایتتون توی موتورهای جستجو و غیره... رو ارائه بدید به راحتی قابل پیگیریه و تا حد خاصی میتونید درخواست دریافت ضررتون رو هم بکنید. موفق باشید.