• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 04/01/95 در همه بخشها

  1. 13 points
    4M!R

    اولتیماتوم گوگل به وبمستر ها - توجه کنید

    دوستان گوگل از 10 ژانویه 2017 سایت هایی که از لایت باکس و پاپ اپ و امثال اون که قبلا از نمایش محتوای اصلی نمایش داده میشن و باعث اذیت کاربر و عدم دسترسی بهینه به محتوا میشن رو جریمه خواهد کرد اطلاعات تکمیلی» http://searchengineland.com/google-confirms-rolling-mobile-intrusive-interstitials-penalty-yesterday-267408
  2. 9 points
    Morteza

    سال 1396 خورشیدی مبارک

    با سلام و عرض تبریک سال نوی خورشیدی خدمت همه دوستان عزیز سال 1396 پنجمین بهاری است که همراه با سایر همکاران و دوستان وردپرس پارسی در خدمت دوستان عزیز خواهیم بود. در این چندسال همیشه سعی ما بر کمک به جامعه وب فارسی و توسعه و فراگیری هر چه بیشتر وردپرس بود، در این مسیر اصل و بنیاد کاری ما تفکر کدبازی (Open Source) و انتشار رایگان دانسته هایمان بود. و امید داریم در سال جدید هم همچنان بتوانیم با کمک همه عزیزان این مسیر را هر چه بهتر و با کیفیت تر ادامه دهیم. در سال پیش رو مهمترین برنامه های ما بدین شرح است: - توسعه انجمن و پورتال سایت - برگزاری دومین دوره همایش وردپرس ایران - برگزاری اولین دوره وردکمپ در ایران - برگزاری کارگاه های وردپرس اما مهمترین کار ما در سال جاری یک سورپرایز بسیار مفید و ارزشمند است که به زودی از آن رونمایی می شود. و با کمک این سورپرایز بزرگترین چالش های وردپرس در زمینه آموزش، در زمینه بازار و بسیاری از جنبه های دیگر رفع خواهد شد. با آرزوی سالی خوش و پر از موفقیت برای تک تک دوستان عزیز گروه وردپرس پارسی
  3. 9 points
    Saeed Fard

    رو نمایی سیاره وردپرس ایران

    سلام دوستان عزیز ، پروژه سیاره وردپرس کاری بودش که ایدش بعد از برگزاری اولین دوره همایش وردپرس توسط اعضای وردپرس پارسی مطرح شد و خیلی وقت بود که سیستم آماده بود تا که امروز تصمیم به رونمایی ازش شد. متن معرفی‌ای که برای سیاره آماده شده : سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند. در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند. امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید دوستان هر نوع پیشنهاد و انتقاد و نظری در موضوع سیاره دارید با ما در میون بزارید ازش استقبال میشه و میتونید همینجا در موردش صحبت کنید
  4. 8 points
    imanfakhar

    پیام خصوصی و رفع مشکلات شخصی

    سلام امیدوارم مدیران و دوستان ببخشند اگر وارد یه بحث حاشیه ای و تکراری انجمن شدم با توجه به اینکه بعضی از دوستان علاقه دارند مشکلاتشون رو توی پیام خصوصی دنبال کنند و پاسخگو نبودن، گاهی باعث دلخوریشون می شه احتمال دادم شاید دوستان منطق و علل پاسخ ندادن به پیام خصوصی رو درست متوجه نشده باشند در نتیجه تو این تایپیک عللی رو. که برای خودم اولویت دارند رو می نویسم که بشه موارد مشابه رو لینک داد به اینجا اول از همه مسلما پاسخگویی به مشکلات کاربران ارتباطی به زکات علم نداره چون زکات علم الزاما یاد دادن علمه و محدوده یاد دادن هم نمی تونه از طرف یادگیرنده تعیین شه و همونطور که من قبل از یادگیری جدول ضرب نمی تونم انتظار داشته باشم کسی بهم معادلات دو مجهولی یا انتگرال رو درس بده این هم نمی شه که قبل از HTML و CSS استفاده از توابع وردپرس رو آموزش داد و از طرفی اگر قرار بود هرکس هرچی رو بلده به عنوان زکات علمش به دیگران بده از خیلی سالها پیش باید حقوق تمام معلم ها قطع می شد یا طلاب نباید در قبال وعظی که می کردند دستمزد می گرفتند وقتی معلم و واعظ که دانششون روی امور اخروی مردم موثره دستمزدشون رو تمام و کمال می گیرند و کسی هم منطقا ازشون انتظار کمک رایگان نداره دیگه وضع رفع مشکل سایتها که اصولا یک کمک اقتصادیه و هیچ ارتباطی با علوم انسانی و الهیات نداره، روشنه. در نتیجه دادن زکات بابت دانشی که ندارم و بردن ثواب بابت کار خیری که انجام نمی دم و قصد و نیت و تصور کسب اجر اخروی برای شخص من کاملا منتفیه توضیح: انگیزه دوستان پاسخگو متفاوته و من صرفا نگاه خود رو بیان می کنم . از نگاه من پاسخگویی توی انجمن می تونه در مرحله اول یک معامله دو طرفه باشه به این ترتیب که کسی که سایتش دچار مشکل شده به پاسخش می رسه و من جواب دهنده به دلیل اینکه پاسخم برای مدت طولانی قابل خواندن باقی می مونه این احتمال را به دست می آرم که روزی مشتری ای که دنبال کدنویسی در حد توانایی منه بتونه از همون پاسخ ها به من برسه بررسی مشکل تو پیام خصوصی عملا منافع من رو توی این معامله دو طرفه صفر می کنه در مرحله بعد می تونه یک تجربه عمومی باشه یعنی اگر دو یا سه روز حل یک مشکل طول کشید و تو این مدت از ماحصل نظرات کاربران مختلف یک مسیری طی شد تا نهایتا پاسخ مشکل به دست آمد جمع بندی این مسیر تجربه ی حل این مشکل رو نه تنها برای کسانی که توی این سه روز تایپیک رو دنبال کردن (من جمله خود پاسخ دهنده) بلکه برای صدها نفری که در آینده به اون تایپیک رجوع می کنند، ایجاد کرده و برعکس جوابگویی توی پیام خصوصی یعنی تمام زحمات کشیده شده برای رسیدن به پاسخ صرفا تقدیم پیام دهنده شده و امکان دسترسی اون صدها کاربر به پاسخ از بین رفته شخص من وقتی به انجمن مراجعه می کنم و وارد تایپیکی می شم دلایلی رو برای انتخابش دارم حتی ممکنه دلیلم وقت گذراندن و تفریح باشه (یکی از مصارف اصلی و پرکاربرد اینترنت) مسلما حق دارم تصمیم بگیرم تو کدوم تایپیک تفریح کنم اما ارسال پیام خصوصی باعث می شه این حق هم از من سلب بشه و من مجبور به ورود به مبحثی بشم که علاقه ای بهش ندارم و داشتن چنین انتظاری وقتی دنبال راهنمایی رایگان هستیم خارج از انصافه و در آخر اینکه هر مجموعه ای یک سری قوانین داخلی داره که مدیرانش وضعش کردند و در هنکام ثبت نام تک تک کاربران تعهد دادند که بخونندش و قبول کردند تا وقتی به اون قوانین پایبند باشند می تونند از خدمات سایت استفاه کنند ارسال پیام خصوصی نقض یکی از همین قوانینه و مفهومش عدم پایبندی کاربر به تعهداتشه و از بین بردن مزایای کاربریشه (شرعا)
  5. 8 points
    قرار نیست همیشه کاری انجام بدیم که قبلا وجود نداشته! گاهی باید کاری که قبلا بوده رو بروز کنید و بهبود بدید. نمونه همین انجمن و همین کاری که با کمک دوستان در جهت تقویت وردپرس انجام دادیم.
  6. 6 points
    SM-Mahdavi

    کلاهبرداری تو روز روشن روشن

    سلام. من هم این مشکل رو بارها داشتم. هم برای پلاگین هایی که طراحی کرده بودم و هم قالب. اومدم برای کارهام یه لایسنس نوشتم مشکلم حل شد. مشتریان بعد از خرید یه لایسنس می گرفتند که روی دامین سایت فعال میشد. اینجوری میشه از کلاهبرداری جلوگیری کرد.
  7. 6 points
    آموزش اول ( مقدمه و آشنایی ) : خب همونطور که تو پست قبلی گفتم پوسته وردرس به صورت تکه تکه هست که مزیت های خیلی زیادی داره از جمله رفع مشکل یا تغییرات در آینده و همینطور افزایش سرعت بارگذاری سایت فایل هایی که برای یک پوسته نیازمندیم به صورت معمولی : header.php : قسمت هیدر سایت و فایل های style و جاوا و توضیحات سایت و ... که مهمترین بخش یک سایت همین فایله index.php : صفحه اصلی سایت مختص این فایله sidebar.php : قسمت ستون کناری وب سایت footer.php : قسمت کپی رایت و متن های مختص وب سایت و فایل استایل که به نام style.css باید باشه در تصویر زیر بهتر میتونید ببینید که این فایل ها مربوط به کدوم قسمت میشه : خب اینا فایل های اصلی یک پوسته هستن یک فایلی به نام single.php هم باید درست کنید که مربوط به قسمت ادامه مطالبتون هستش فایل های دیگه ای هم هستن برای پوسته مثل home.php یا front-page.php یا page.php یا comments.php یا فایل معروف functions.php و ....... که برای شروع به اینا احتیاج نداریم اما در آموزش حتمن به این فایل ها هم اشاره میکنیم که برای چی هستن و ... برای شروع وب سرور که در پست اول گفتم نصب کردید رو اجرا کنید و وردپرس رو داخل شاخه روت ( اگر از easyphp استفاده میکنید داخل www و اگر از xampp استفاده میکنید داخل htdocs ) نصب کنید بعد به قسمت پوسته ها در : wprdpress\wp-content\themes برید و یه پوشه ایجاد کنید و اسمشو هرچی که میخواید بزارید که من اینجا اسم پوشرو mythem میزارم . داخل پوشه پوسته فایل هاییرو که گفتم رو ایجاد کنید که الآن شما باید این فایل هارو داشته باشید : خب بعد از اینکه این فایل هارو ایجاد کردید ، فایل style.css رو با نوت پد ویندوز یا ++notepad باز کنید و در اول اون کدهای زیر رو وارد کنید : /* Theme Name: mythem Theme URI: http://www.wp-parsi.com Description: amouzeshe tarahi pouste wordpress version: V1.0 Author: Kasra.GH Author URI: http://www.doweb.ir */ بعد ذخیره کنید و به مدیریت و قسمت پوسته ها برید که باید عکس زیر رو ببینید : خب حالا روی فعال کردن کلیک کنید تا پوسته رو فعال کنید. تا اینجا شما مقدمه طراحی و ساخت قالب رو آماده کردید و بعد از این میریم سراغ کد نویسی و شروع طراحی : --------------------------------------- همونطور که تو پست اول گفتم ما فایلی به اسم header.php داریم که تمام مشخصات اصلی سایت مثل عنوان سایت ، توضیحات ، کلمات کلیدی ، فایل های استایل و .... تو این فایل قرار داده میشن . برای شروع فایل header.php رو با ++notepad باز کنید و نوع صفحه و ... رو بهش معرفی میکنیم که html هست و ... : <!DOCTYPE html> <html <?php language_attributes(); ?>> <head> <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" /> <title><?php wp_title(); ?></title> <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> <?php wp_head(); ?> </head> <body> توی این کد همه چی مشخصه و در همه جا حتی وبلاگ هاهم این کدها استفاده میشه به جز استفاده از یک دستور : <?php wp_head(); ?> توضیحات مختصر : این دستور باید در تمامی پوسته هایی که طراحی میکنید وجود داشته باشه کارش اینه که فایل های لازم برای وردپرس مثلن برای نمایش تولبار سایت یا برای لود کردن فایل هایی js یا css که افزونه ها به قسمت header اضافه میکنن و ... رو فراخوانی میکنه. و برای اطلاعات بیشتر در مورد این دستور به این بخش مراجعه کنید : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_head کد دیگه ای که اضافه کردیم این هست : <link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" /> وظیفه این کد فراخوانی فایل style.css پوسته شماست که باید برای نمایش صحیح پوسته استفاده بشه کد دیگه این هست : <meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"> وظیفه این کد فراخوانی توضیحات مربوط به سایت هست که از قسمت مدیریت وارد کرده اید . کدهای دیگه هم که مشخصه title برای عنوان سایت و charset برای مشخص کردن زبان سایت شما هست. حالا ما باید هیدر سایتمون رو درست کنیم که جای قرارگیری لوگو و ... هستش که به ترتیب میریم جلو بعد از تگ body یک آیدی ایجاد کنید مثل : <header id="header"> header </header> و فایل رو ذخیره کنید . حالا باید برای فایلی که ایجاد کردیم استایل بنویسیم ، فایل style.css رو باز میکنیم و استایل کلی صفحمونو هم وارد میکنیم به این صورت : body { background:#fff; font:normal 11px tahoma; direction:rtl; text-align:right; margin:0; padding:0; } و حالا استایل دلخواه رو برای آیدی header که ساختیم مینویسیم که من به این صورت نوشتم : ( البته شما میتونید به صورت دلخواه هر نوع استایلی خواستید بنویسید ) #header { background:#f5f5f5; width:950px; height:200px; border-bottom:1px solid #ccc; margin:0 auto; } حالا فایل رو ذخیره کنید و به صفحه اول سایتتون برید تا چیزی که ساختید رو ببینید. خب الآن مطمعنن شما چیزی ندیدید و با یه صفحه سفید روبرو شدید ، درسته ؟ این به این خاطر هست که شما باید فایل هیدرتون رو فراخوانی کنید تا نمایش داده بشه برای این کار فایل index.php رو باز کنید و در اول اون تابع : <?php get_header(); ?> رو اضافه کنید . توضیحات مختصر تابع : این دستور همونطور که از اسمش مشخصه فایل header.php رو فراخوانی میکنه و وصلش میکنه به index.php که اگر یادتون باشه گفتیم فایل های پوسته وردپرس تکه تکه هستن که به این روش اون هارو به هم وصل میکنیم. اطلاعات بیشتر از مرجع اصلی : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_header خب بعد از افزودن این کد به صفحه اول سایتتون برید و ببینید که اگر طبق کدهای من نوشته باشید باید شبیه زیر باشه : فایل رو ذخیره کنید و ببندید ، تا اینجا ما قسمت اطلاعات هیدر سایتمون و یک هدر رو آماده کردیم . برای این آموزش تا به این جا بسته چون شما باید با همه این کدها و گفته ها کار کنید و با تک تک کدها آشنا بشید و همینطور اینکه فایل ها و استایل هارو با توجه به چیزی که دوست دارید تغییر بدید و اگر مشکلی بود در تاپیک مشکلات که تو پست اول لینک دادم مطرح کنید تا برطرف کنیم و بعد بریم سراغ قسمت بعدی آموزش. فایل هایی که تو این آموزش ساختیم رو هم قرار میدم تا دانلود کنید : mythem.zip یادآوری مهم : هیچکدوم از این کدهارو copy و paste نکنید و همرو خودتون تایپ کنید .
  8. 5 points
    majid1889

    معتبر ساختن ورودی های یک فرم با جی کوئری

    این چطور شده ؟ https://jsfiddle.net/majid1889/vnkvkc2y/ فقط از حالت فرم خارجش کردم ک تو سایت ارور نده خودت تگ فرم رو اضافه کن بش
  9. 5 points
    مهدی

    نمایش مجموعه (دسته) مطلب

    سلام به انجمن خوش اومدید if ( in_category( 'army' ) ) { // your code } اطلاعات بیشتر
  10. 5 points
    lord_viper

    سوال | متغییرها در فانکشنز

    با سلام شما یا باید از جی کوئری استفاده کنید مثل کد زیر <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("head").append("<meta name=viewport content=width=400, initial-scale=0.45, minimum- scale=0.45/><link rel=apple-touch-icon href=/images/customIcon.png/><meta name=apple-mobile-web-app-capable content=no /><meta name=apple-mobile-web-app-status-bar-style content=black-translucent /><link rel=apple-touch-icon-precomposed href=/images/customIcon.png/> "); }); </script> یا مثل وردپرس شورت کدها رو پیدا کنید و در هدر سایت جاگذاری کنید function _get_shortcodes() { global $post; if( is_a( $post, 'WP_Post' ) && has_shortcode( $post->post_content, 'video5') ) { $pattern = get_shortcode_regex(); preg_match_all('/'.$pattern.'/uis', $post->post_content, $matches); for ( $i=0; $i < count($matches); $i++ ) { if ( isset( $matches[0][$i] ) and $matches[0][$i] == 'video5' ) { $attribureStr = str_replace (" ", "&", trim ($matches[1][$i])); $attribureStr = str_replace ('"', '', $attribureStr); $attributes = wp_parse_args ($attribureStr, $defaults); } } } } add_action('wp_head','_get_shortcodes'); این کد بدون تست نوشته شده برای نمایش روال کار
  11. 5 points
    ۱. وارد cPanel بشید ۲. وارد این مسیر بشید : wp-content/themes ۳. قالب خودتون رو انتخاب کنید و از منوی بالا compress رو انتخاب کنید ۴. فایل zip شده رو با دوبار کلیک کردن دانلود کنید
  12. 5 points
    Morteza

    کم شدن پاسخ ها به نسبت حجم سوالها

    هر تاپیکی که در بخش خودش به بیراهه بره باید ویرایش بشه. مطمئن باشید بعد از یک دهه فعالیت تو انجمن ها نحوه برخورد و مدیریت این نوع تاپیک ها رو میدونیم. تاپیک فوق کاملا مشکل دار بود و این نظر شخصی شماست که مشکلی نداشته! اینکه در یک تاپیک درخواستی در مورد عدم فعالیت گلایه کنید کار اشتباهی هست و طبق قوانین خودتون هم میدونید که مستیم میبایست بایگانی میشد، به احترام انتقاداتی که داشتید بایگانی نشد و برای پاسخگویی به مشکلاتتون باز نگهش داشتم. هنوز هم بهترین و فعالترین انجمن وردپرس همینجاست. اگر نبود اینجا کاملا متروکه میشد. خیلی زودتر از این حرفها. حداقل هنوز روازنه 3-4 نفر از دوستان به تاپیک ها جواب میدن. اینکه به نیست حجم سوالات جوابها کم هستن یه بحث دیگه هست. برای این نوع مشکلات هم همیشه راهکار هست. ولی تا انجام راه کارها زمان نیاز هست که متاسفانه از حوصله کاربر ایرانی همیشه صبر خارج بوده و بجای همکاری همیشه انتقاد داریم... بزرگترین کار اشتباه همین هست. چون برای سرپا موندن همچین سایت هایی علاقه نیاز هست نه بحث مالی. وگرنه از روز اول میشد یک سایت آموزشی/فروشگاهی ایجاد کنیم و تا الا درآمد ماهانه چند ده میلیونی داشته باشیم! ولی نفس کار اوپن سورس و پشتیبانی بر روی همکاری گروهی و رایگان بودنش هست. چیزی که مفهومش به غلط جا افتاده و یکسری از سایت ها دارن سودجویی میکنن. مسلما از پس زمینه کار هیچکسی اطلاعی نداره بجز چند نفر که تعدادمون از انگشت های یک دست هم کمتره. اگر به دو سال پیش تا امروز که تعداد اعضای اصلی گروه به 4 نفر رسید و دوستان فعال هم به دو نفر کاهش پیدا کردن نگاه کنید، متوجه میشید که حجم کارهای انجام شده به نیست ما چقدر زیاد بود. بحث آپدیت های سایت، برگزاری همایش ، بحث وردکمپ، آپدیت های سایت، تغییرات پورتال اصلی، بروزرسانی افزونه های گروه، و رسیدگی در حد توان به انجمن. اگر ما به صورت عمومی خیلی از مسایل رو نمیگیم دلیلش نبود و یا عدم کارکرد گروه نیست. و دوستان باید در نظر بگیرن با تعداد بسیار کمی که الان هستیم حتی انجام 50% کارهایی که داریم هم واقعا جای تعجب داره! یادم نمیاد بخاطر انتقاد کسی رو تا امروز از انجمن بن کرده باشیم
  13. 5 points
    فعال سازی کش مرورگر : یکی از مشکلات اکثر وب سایت ها این مورد هست که کش مرورگر رو برای فایل ها فعال نمیکنند . فرض کنید سایت شما 10 عکس ثابت داره و با هر بار لود قالب سایت ، این عکس ها هم لود میشه . حالا اگر قرار بر این باشه که بار این لود از سمت سرور انجام بشه و کاربر تمام فایل رو دریافت کنه خب مسلماً سرعت لود سایت بسیار کند خواهد بود . بنابراین بهترین راه اینه که این فایل ها مدت زمان خاصی روی کامپیوتر بازدید کننده ذخیره بشه و در هر بار لود سایت این عکس ها بجای لود از سرور از سایت خود کاربر لود بشه . انجام این کار خیلی ساده هست . کافیه کدهای زیر رو به فایل htaccess سایتتون اضافه کنید . ## EXPIRES CACHING ## ExpiresActive On ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 month" ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month" ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" ExpiresDefault "access plus 2 days" ## EXPIRES CACHING ## شما میتونید زمان های استفاده شده رو به دلخواه خودتون ویرایش کنید .
  14. 4 points
    mohammad_reza00

    مشکل کم بودن بازدید و عدم پیشرفت!

    سایت خوبی داری به خصوص این که توی مطلب هات از فیلم هم استفاده میکنی ولی یه مشکلی که دیدم یا شاید به نظر من مشکل اومد لینک های مطلب هات هست خیلی کوتا هستن مثلا این پست https://jalebast.com/ایده/ کلا لینک مطلبت یه ایده هستش حالا اگه لینکت اینطوری باشه بهتره مثلا لینکش رو بنویسی تمیز کردن و برق انداختن وسایل یا هر چ که خودت به فکرت میرسه +اینکه سعی کن نوشته هات رو بیشتر کنی حداقل نوشته باید 300 کلمه باشه و توی مطلب بالا 190 تا هست بعد سعی کن به جز اینکه ویدیو رو میزاری پایین ویدیو هم توضیح بدی اگه کسی نتونست ویدیو رو ببینه مطلب رو بخونه توی نوشته هات به نوشته های دیگه لینک بده مثلا مطلبت درباره تمیز کردن و برق انداختن قبلا هم یه مطلبی که گزاشتی برای تمیز کردن ماشین بهش لینک بده بگو اگه که ماشینتون هم کثیف شد میتونین با کمک این مطلب تمیزش کنین بعد تگ گزاری هات هم خوب نیس خب مثلا من الان نمیام توی گوگل سیرچ کنم ایده :| مثلا تگ گزاری هات رو به این صورت انجام بده که یه تگ داشته باشی به نام تمیز کردن بعد تمام مطالبی که به تمیز کردن مربوطه این تگ رو داشته باشن این کار هایی که گفتم رو انجام بدی مطمعن باش نتیجه خوبی میگیری من خودم سایت داشتم با همین کار ها حداقل توی یک یا دوماه به هفصد یا هزار ای پی رسوندمش کلا سعی نکن محتوا رو برای گوگل بسازی سعی کن برای کاربر بسازی مثلا یه کاربر سرعت اینترنتش پایین بود بتونه متن رو بونه به جای فیلم بعد توی گوگل وب سمتر سایت رو ثبت کردی؟اروری نداده؟
  15. 4 points
    4M!R

    آیا سایت من هک شده

    نسخه 4.7.0 و 4.7.1 دارای باگ امنیتی هستش که احتمالا شما هم هنوز اپدیت نکردین و گوگل داره شمارو از این ریسک با خبر می کنه اگه اپدیت نکردین حتما بکنین
  16. 4 points
    yaali

    محدودیت در ارسال تاپیک

    پیشنهاد من اینه که کسانی که کمتر از 100 تاپیک در فروم دارند و سابقه ی کمتری دارند، تعداد تاپیکهای اونها در ساعت معدود و محدود باشد
  17. 4 points
    Farshad

    راهنمای استفاده از تگ ها

    سلام ببینید میشه گفت تگ H1 در کنار تگ Title از مهم‌ترین تگ‌ها هستن و برای موتورهای جستجو بسیار پر ارزشن، بهتره فقط یکبار ازش استفاده کنید و اون هم برای عنوان اصلی در هر صفحه. تگ H2 از نظر ارزش بعد H1 قرار میگیره، بهتره برای زیر تیترهای نوشته استفاده بشه، تعدادش هم خوب بستگی داره به طول متن نوشته شده، خوب مسلما هر چی یه متن طولانی‌تر باشه میشه به زیرتیترهای بیشتری تقسیم‌بندیش کرد. در مورد سوال آخرتون هم، بله اشتباست، تگ‌های سری H فقط برای تیتر باید استفاده بشه، همونطوری که از اسمشون هم پیداست (Heading Tags به معنی تگ‌های عنوان) و به هیچ‌وجه برای متن و جملات طولانی استفاده نکنید. و اینکه در پایان باید بگم، نمیشه دقیقا در این مورد نظر داد، چون هیچ‌کسی به طور دقیق از الگوریتم‌های گوگل خبر نداره و همونطوری که خودتون و دوستان گفتید نظرات اکثرا از روی تجربیات افراد هست.
  18. 4 points
    Black_Sky

    محصول دانلودی برای کاربر خاص

    فقط یک کاربر خاص و یا یک role از کابران خاص قراره ؟ اگر برای یک کاربر خاص هست که هیچی یه شرط بزارید و ایدی اون کاربر بدید و یا هر چیزی که شناسه اون کاربر هست (فکر نمیکنم منظورتون باشه) و میتونید wp_get_current_user استفاده کنید که اطلاعات بگیرید و.... اگر هم قرار هست بر اساس یه نقش خاص باشه میتونید ایدی Rolle بگیرید و یا .... توضیح کامل تر بدید
  19. 4 points
    مهدی

    شخصی سازی حساب کاربری من

    سلام این کد برای قسمت پیشخوان هست، نوع محصول رو به صورت پیش روی مجازی و قابل دانلود قرار میده /** * WC - Set Downloadable product type as the default. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_wc_product_type_options( $product_type_options ) { $product_type_options['virtual']['default'] = 'yes'; $product_type_options['downloadable']['default'] = 'yes'; return $product_type_options; } add_filter( 'product_type_options', 'itl_wc_product_type_options' ); این کد هم برای قسمت پیشخوان هست، در قسمت اطلاعات محصول موجودی و حمل و نقل رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Woocommerce Product Data Tabs. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_product_data_tabs( $tabs ) { unset( $tabs['inventory'] ); unset( $tabs['shipping'] ); return $tabs; } add_filter( 'woocommerce_product_data_tabs', 'itl_remove_product_data_tabs', 20, 1 ); این کد برای قسمت پرداخت هست، موارد ضروری رو غیر ضروری می‌کنه تا وقتی که موارد اضافه حذف شد اروری به کاربر نده مبنی بر اینکه فلان فیلد ضروری پر نشده /** * WC - Make Default Address Fields not required. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_checkout_filters( $fields ) { $fields['address_1']['required'] = false; $fields['address_2']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; $fields['postcode']['required'] = false; $fields['country']['required'] = false; $fields['state']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; return $fields; } add_filter( 'woocommerce_default_address_fields', 'itl_woocommerce_checkout_filters' ); این کد هم برای قسمت پرداخت و همچنین قسمت کاربری هست، موارد غیز نیاز رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Default Address Fields. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_checkout_fields( $fields ) { unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_1'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_country'] ); unset( $fields['billing']['billing_state'] ); unset( $fields['order']['order_comments'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_first_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_last_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_company'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_country'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_1'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_2'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_state'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_postcode'] ); return $fields; } add_filter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_billing_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_shipping_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); این کد هم قسمت ویرایش آدرس رو در قسمت کاربری حذف می‌کنه /** * WC - Remove edit-address menu from Account Page. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_remove_account_menu_items( $items ) { unset( $items['edit-address'] ); return $items; } add_filter( 'woocommerce_account_menu_items', 'itl_woocommerce_remove_account_menu_items' ); تمام این کدها در فایل functions.php قالبتون قرار می‌گیره اگر قسمت دیگه‌ای هم مونده بفرمایید
  20. 4 points
    مهدی

    ایجاد offset در صفحه آرشیو

    سلام در فایل functions.php قالب‌تون قرار بدید function theme_exclude_posts_from_archive( $query ) { if ( $query->is_archive() ) { $query->set( 'offset', '1' ); } } add_action( 'pre_get_posts', 'theme_exclude_posts_from_archive' );
  21. 4 points
    Morteza

    چگونگی تشخیص اورجینال بودن قالب

    سلام پوسته اصلی حاوی کد لایسنسی هست که میتونید صحت خریدتون رو توی سایت اصلی تم فارست مشخص کنید. همچنین میتونید هش کد فایل پکیجتون رو با هش کدی که در کاربری سایت تم فارست هست مقایسه کنید. البته همه اینها در بخش کاربری > دانلود کاربر خریدار در سایت تم فارست وجود داره. موفق باشید
  22. 4 points
    Morteza

    قالب پریمیوم یا قالب های رسمی وردپرس

    تا حد خیلی زیادی بله ولی هیچ تضمینی درشون نیست. اگر از خود سایت اصلی تم فارست تهیه کنید بله وگرنه از سایتهای داخلی که دار عرضه میکنن نگیرید.
  23. 4 points
    در جکویری $( ".articles_nav:eq(1)" ) در CSS .articles_nav:nth-child(2)
  24. 4 points
    مهدی

    نمایش مطالب خاص در ابتدای دسته بندی

    سلام https://wordpress.org/plugins/category-sticky-post/ https://wordpress.org/plugins/sticky-posts-in-category/
  25. 4 points
    iusce

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    سلام چند وقت پیش بنده پوسته ای از این مارکت ها خریداری کردم تا بتونم از فایل زبانش استفاده کنم خیلی جالبه مارکتی که ادعا داره نسخه اورجینال ارائه میده (البته بعید میدونم)خیلی راحت میاد کد های تبلیغاتی خودشو داخل پوسته یا فایل قرار میده تا از پهنای باند و منابع مشتریاش به شدت به نفع خودش استفاده کنه بعضی از لینک های موجود !!(فقط بعضی از این لینکها) ( باقیش بماند) برای شما قرار میدم تا حداقل کسی که اطلاع نداره چی به سرش میاد ازش آگاهی پیدا کنه: این فقط بخش هدر سایت هست: <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress-theme/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress/wordpress-treaning/" title="آموزش وردپرس">آموزش وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب فروشگاهی وردپرس">قالب فروشگاهی وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="وردپرس">وردپرس</a> حالا توجه شمارو به این لینکها هم جلب میکنم: http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(10).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(7).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-2qt0g50qn6o088cokoogkggcg.html خیلی جالبه این این مارکت عزیز در تمام هدر پوسته ها و حتی جاهایی که به ذهن ادمم نمیرسه لینکاشو که هیچ ارتباطی به بهینه شدن پوسته هم نداره قرار داده و از (display:none) هم خیلی عالی استفاده شده دوستانی که اطلاع ندارن در جریان باشن که این نو لینک گذاری سایت شمارو داغون میکنه از لحاظ سئو دچار شرایط بسیار بحرانی میشید.. ببخشید در حضور اساتید (مرتضی جان و سایر اساتید)زیاد صحبت کردم فقط خواستم بگم دزدی به هر قیمتی داره انجام میشه یا علی
  26. 4 points
    Morteza

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    @iusce من شخصا کاملا موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم ولی... ولی برای یک مثال وقتی اثر تولید کننده های داخلی استفاده از موارد رایگان رو به عنوان تولید خودشون معرفی میکنن واقعا جای برای صحبت باقی نمیمونه. فقط برای نمونه عرض میکنم، همین گروه که معرفی کردید، در توضیحات پوسته ای که برای فروش قرارداده این رو آورده: متنی که بولد کردن رو بخونید گفته که طراحی کردیم. و جالبه خیلی خوب اومدن یک صفحه ساز خارجی رو تغییر دادن و فارسی کردن و گفتن ما طراحی کردیم. در صورتیکه صفحه ساز فوق یک محصول جدید و رایگان و کدباز هست. به این آدرس: http://unyson.io/ حتی این عکس رو ببینید: و عکس توی صحفه شون رو هم ببینید.... نکته بعدی استفاده این گروه از formstone در پوسته شون هست که دقیقا در سایتش ذکر شده برای کارها غیر رایگان و پولی باید خریداری و بعد استفاده بشه: https://formstone.it/ دیگه بیشتر از این نخواستم بررسی کنم و صفحه رو بستم خب در مورد گروهی که همون اول کارش داره به این صورت کار میکنه حرفی زده نشه بهتره. البته این یک مورد معمولی هست و خیلی از گروه ها که ادعاهایی رو توی سایتهاشون آوردن همچین مواردی رو میشه درشون دید. متاسفانه به جای تولید علم، محتوا و داشتن فرهنگ دست در بحث تولید و کپی رایت فقط ادعا و حرف زدن رو یاد گرفتیم. مهمترین علت عدم پیشرفت همین هست.
  27. 4 points
    majid1889

    تخلف بعضی از مارکت های وردپرس

    این هست و واقعا هم جای تاسف داره و نمیشه از درگاه قانونی با این افراد برخورد کرد ولی راه حل هم واسه رفع این مشکل هست ... از این افزونه استفاده کنید راحت میتونید همه ی لینک هاش رو ب درک واصل کنید ... یا حتی سرچ و ریپلیس تو Text Editor ها ! ولی شاید بشه با خرید نکردن از اینجور مارکت های دزد و حمایت نکردنشون بهشون ضربه زد ولی بازم متاسفانه هستن کسایی ک از وجود لینک های این سایت تو پوستشون خبر ندارن
  28. 4 points
    Parsa

    تولید نام متفاوت (عدد یا رشته) در php | سوال

    یک مثال (کد رو به هر شکل مناسب هست تغییر دهید) <?php if(!isset($_COOKIE['file_name'])) { $sa = date('H'); $da = date('i'); $date = date('Y-m-d-h'); $hasel = $sa * $da; $myfile = $date . $hasel . '.jpg'; setcookie('file_name', $myfile, time() + 60, "/"); // 1 Minute exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile); } else { $myfile = $_COOKIE['file_name']; } echo ' src="http://cdn.varzesht.ir/azar95/' .$myfile ; ?>
  29. 4 points
    majid1889

    مشکل در واکنشگرای پوسته

    این کد رو به فایل header.php و قبل بسته شدن تگ head اضافه کنید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
  30. 4 points
    Morteza

    تحریم دامین ir توسط گوگل

    هیچ تحریمی اعلام نشده و بعیده دامنه تحریم بشه! و منظور شما اگر از کاهش رتبه به الکسا هست که ربطی به گوگل نداره. اصلا گوگل رتبه ای نمیده که کم و زیاد بشه.
  31. 4 points
    اینکه تعداد بازدید تو روز پشتیبانی بشه به یه سری چیزها بستگی داره اول هاست یا سرورتون-پهنای باندتون-تعداد پلاگینهایی که نصب میکنین-قالبتون تداخل پلاگینها - نصب تعداد زیاد پلاگین - پلاگینهایی که بد کدنویسی شدن و سربار اضافه دارن قالبهایی که استانداردهای طراحی رو رعایت نکردن (تو gtmetrix میشه تست کرد) هاست اشتراکی و ضعیف - پهنای باند کم اگه اینها رعایت بشه بازدید 20 هزار چیز زیادی نیست انتخاب مدیریت محتوی برای کسی که تازه میخواهد در این زمینه ها قدم برداره بهترین گزینه وردپرس هست چون هم پلاگین زیاد داره هم قالب هم انجمنهایی که میتونن پاسخگو باشن و شما با خوندن 4 تا اموزش میتونین خیلی از مشکلاتتون رو درش حل کنید
  32. 4 points
    a2h

    آموزش ویدیویی فارسی php

    سلام دوستان عزیز من در این تاپیک قصد دارم اموزش های پی اچ پی رو به صورت ویدیویی که از جناب امیر عظیمی هست رو برای شما قرار بدهم . امیدوارم به کارتون بیاد لطفا از سوال پرسیدن در این تاپیک خوداری کنید.
  33. 4 points
    با سلام پیچیدگی و... بستگی به نوع قالب انتخاب شده و کدنویس دارد ، بگذارید یک مثال بزنم بهتر متوجه بشید : فرض کنید یک قالب که برای سیستم های وبلاگدهی ارائه شده دانلود کردید و فایل ها و.. هم موجود است حالا برای تبدیل نگاه میکنیم در دیداول » 1-فایل index.html به index.php تغییر میدیم 2-مسیرفایل ها با استفاده از توابع مسیر دهی پوسته تغییر میدهیم <?php bloginfo('template_url'); ?> 3-فعال سازی قالب . حالا قالب میتونیم فعال کنیم و میبینیم که قالب بالا میاد اما خب کافی نیست توابع جایگذاری میکنیم همانند title و loop ها و... از این مرحله به بعد به قول دوستان سختی شروع میشود » 4-اضافه کردن امکانات و یا همان پویا سازی کاملتر درحالت کلی به ساختار زیر نیاز دارد اما دیگه بستگی به کدنویس دارد که موارد زیر چگونه استفاده کند ویا قرار دهید و ندهد و اصلا قالب شما نیاز دارد یا خیر style.css index.php single.php archive.php searchform.php search.php 404.php comments.php footer.php header.php sidebar.php page.php یک سری از امکانات وردپرس هم مانند : Widget Navbar Metabox Post_type و.... ============== پس در هرصورت به 2 عامل کلی بستگی دارد : 1-کدنویس 2-طراح و یا طرح قالب حال چه امکاناتی نیاز دارد و آیا این امکان به سادگی قابل پیاده سازی هست یا خیر هم زمان و علم خودش را میخواهدچ شاید یک باکس دانلود شخصی با استفاده از زمینه دلخواه استفاده کند شاید همان باکس شخص دیگری با استفاده از متاباکس ها و.... هرکدام زمان و هزینه خاص خودش را دارد و ثابت نیست موفق باشید
  34. 4 points
    a2h

    آموزش ویدیویی فارسی php

    ۶- به روز رسانی پی اچ پی PHP http://www.aparat.com/v/w0Lug ۷- تغییر شکل پی اچ پی PHP http://www.aparat.com/v/Zu4Jo ۸- نصب MySQL و تغییر مسیر http://www.aparat.com/v/45E7a ۹- انتخاب ویرایشگر متن برای پی اچ پی PHP http://www.aparat.com/v/ATxwD ۱۰- نصب WampServer برای ویندوز http://www.aparat.com/v/OCQ9d
  35. 4 points
    a2h

    آموزش ویدیویی فارسی php

    ۱- انتخاب IDE برای پی اچ پی PHP http://www.aparat.com/v/ZMxzR ۲- پی اچ پی (PHP) چیست؟ http://www.aparat.com/v/pLWEz ۳- نصب Apache برای پی اچ پی http://www.aparat.com/v/M1w5d ۴- عوض کردن مسیر پوشه برای Apache در پی اچ پی http://www.aparat.com/v/Tdthw ۵- فعال کردن پی اچ پی PHP http://www.aparat.com/v/mi7VL
  36. 4 points
    rezakianoosh

    مخفی کردن دسته ای از محصولات

    مشخصه دیگه بجای knives باید slug یا همون اسم دسته که تو ادرس دسته میاد رو بدید. add_action( 'pre_get_posts', 'custom_pre_get_posts_query' ); function custom_pre_get_posts_query( $q ) { if ( ! $q->is_main_query() ) return; if ( ! $q->is_post_type_archive() ) return; if ( ! is_admin() && is_shop() ) { $q->set( 'tax_query', array(array( 'taxonomy' => 'product_cat', 'field' => 'slug', 'terms' => array( 'knives' ), 'operator' => 'NOT IN' ))); } remove_action( 'pre_get_posts', 'custom_pre_get_posts_query' ); }
  37. 4 points
    SM-Mahdavi

    پست تایپ و خاصیت سلسله مراتبی

    سلام یک taxonomy بسازید و term های داخلش رو به صورت سلسله مراتبی ایجاد کنید. اگه پیوند یکتا روی نام پست باشه دقیقا چیزی که می خواید تولید میشه
  38. 4 points
    mojtabashahi

    خطا در اضافه کردن کد د function

    درود ، اول همیشه یک کپی از محتوای فایل فانکشن در یک فایل تکست ذخیره نماییید. بررسی کنید کدی که اضافه می کنید مشکل نداشته باشد و به صورت صحیح نوشته شده باشد. و دقت کنید کد شما در اول <?php و در آخر ?> نداشته باشد.
  39. 4 points
    Farshad

    خطا در اضافه کردن کد د function

    درود به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین چک کنید که کدتون بین تگ‌های شروع و پایان پی‌اچ‌پی درج شده باشه، مثلا میتونید کد رو به انتهای فایل قبل از تگ <? قرار بدین به این صورت: <?php . . . . . . . . کد شما ?> اگر مورد بالا رو رعایت کردین احتمالا کد مشکل داره و استاندارد نیست. پی‌نوشت: فایل فانکشن وردپرس خیلی حساسه و چون مستقیما به زبان PHP نوشته می‌شه یه خطای کوچیک در سینتکس کد میتونه چنین اختلالاتی در سایتتون ایجاد کنه.
  40. 4 points
    Ehsaan

    چگونه کد مخرب از قالب نال شده را پیدا کنیم ؟

    چه اصراری هست که حتماً از نال شده استفاده کنید؟ انرژی و وقتی که میزارید برای پیداکردن کدهای مخرب، قطعاً اگه برید و قالب اصلی رو بخرید، اونقدر زمان و انرژی نمیبره. بحث درمورد قالب های تجاری هم ممنوع هست. موفق باشید.
  41. 4 points
    Morteza

    جشن چهار سالگی وردپرس پارسی - برگزار شد

    وردپرس پارسی که از ابتدای اردیبهشت ۱۳۹۱ فعالیت خودش رو آغاز کرده ، در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ چهار ساله شد و پنجمین سال فعالیتش رو آغاز کرد ، انگار همین چند روز پیش بود که سه ساله شدن وردپرس پارسی رو به همراه دوستانمون جشن گرفتیم . هر طور که بود یک سال دیگر هم گذشت و یک سال دیگر به همراهی و خدمت رسانی به شما دوستان اضافه شد . به همین منظور در روز پنج شنبه به تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲ این مناسبت رو با همراهی و حضور دوستان جشن گرفتیم . در سالی که گذشت یکی از اهداف تیم برگزاری اولین همایش وردپرس در ایران بود که با حمایت دوستان به بهترین شکل انجام شد ، برای پنجمین سال از فعالیت وردپرس‌پارسی هم همانند سال‌های گذشته برنامه‌ها و اهدافی داریم که با قدرت بهشون خواهیم پرداخت . از همه دوستانی که دعوت مارو پذیرفتند و با حضورشون به صمیمیت این جشن اضافه کردند و در کنار ما بودند ممنون و متشکریم . @Black_Sky @Saeed Fard @lord_viper @IeRwiRa @NESTED @Morteza @MasoudFatemi @sushyant @payam @سینداد @هادی خسروجردی @amir khalaji mehr متن کامل خبر : جشن چهار سالگی وردپرس پارسی
  42. 4 points
    imanfakhar

    توضیحات سایت ، در تلگرام

    اینها مهمترین متاهاش هستند <meta name="identifier-url" content="<?php bloginfo('name');?>" /> <meta name="title" content="<?php wp_title();?>" /> <meta name="description" content="<?php bloginfo('description');?>" /> <meta name="abstract" content="<?php bloginfo('description');?>" /> <meta property="og:description" content="<?php bloginfo('description');?>" /> <meta property="og:url" content="<?php bloginfo('url');?>" /> <meta property="og:title" content="<?php wp_title();?>"/> <meta property="og:site_name" content="<?php bloginfo('name');?>"/> <meta name="keywords" content="KEYWORDS" /> <meta property="og:image" content="<?php bloginfo('template_directory');?>/images/logo.png"/> <meta name="image" content="<?php bloginfo('template_directory');?>/images/logo.png"/> که سه متای آخر که با فاصله اند مقدار متا اول رو بجای KEYWORDS باید کلمات کلیدی سایتتون رو که با کامای لاتین از هم جدا شدن قرار بدید برای دو متای بعدی هم باید لوگوی سایت رو با پسوند png و نام logo داخل پوشه images قالبتون بگذارید در ضمن با برنامه نویسی می تونید برای کلمات کلیدی و دو متای لوگو و متاهای مربوط به description و title تابع نویسی کنید که در صفحات اصلی مطالب خلاصه مطلب و کلمات کلیدی و تصویر شاخص و عنوان مطلب رو جایگزین کنه
  43. 4 points
    این کد رو به کدهای php فایل functions.php اضافه کنید و تست بگیرید function aspnetcdn_jquery() { if(!is_admin()) { wp_deregister_script( 'jquery' ); wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2'); wp_enqueue_script('jquery'); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'aspnetcdn_jquery' );
  44. 4 points
    imanfakhar

    برنامه قرعه کشی

    <?php if(isset($_POST['lottery'])) { $a = rand(0, 9); $b = rand(0, 9); $c = rand(0, 9); $d = rand(0, 9); $output = $a.''.$b.''.$c.''.$d; } else { $output = '0000'; } ?> <form method="post" action="/"> <h2>شماره برنده قرعه کشی: <?php echo $output;?></h2> <p><input type="submit" name="lottery" value="انجام قرعه کشی"></p> </form>
  45. 4 points
    HANNANStd

    قالب برای سایت آگهی مشابه دیوار

    رایگان چیزی پیدا نمیکنید : http://nasimnet.ir/product/vitrin/
  46. 4 points
    یک نکته آموزشی هم از من! همه می دونند که یه نکته که باید دوستان در سئو رعایت کنند، انتخاب هوشمندانه کلمات کلیدی هست. ولی اکثرا نمی دونند که این انتخاب هوشمندانه یعنی چی؟ یکی از تکنیکهایی که خیلی برای کلمات کلیدی میتونه مهم باشه و بازدیدکننده هایی که قابلیت تبدیل شدن به مشتری همیشکی رو دارند به سایت شما بیاره، استفاده از کلمات کلیدی طولانی است. برای واضح تر شدن قضیه اینطوری بگم: فرض کنید سایت من درباره گیاهان دارویی هست. وقتی مطلبی درباره درمان سنگ کلیه با داروهای گیاهی می نویسم، اگر تگ ها رو به صورت "درمان، سنگ، کلیه، دارو، گیاهی" بیارم، پنج کلمه آورده ام که هر کدوم ممکنه در سایتهای بسیار زیادی به کار رفته باشه که اون سایتها رنکهای بسیار بالاتری هم از سایت شما داشته باشند و وقتی کسی عبارت "درمان سنگ کلیه با داروی گیاهی" رو سرچ میکنه، اون سایتها که شاید مثلا مطلبی درباره "کلیه سنگ های تزئینی ساختمانی با طرح های گیاهی" نوشته باشند، به دلیل رنک بیشتر، بالاتر از سایت شما قرار بگیرند و هم شما و هم بیننده ای رو که به دنبال داروی گیاهی سنگ کلیه بوده، از ملاقات همدیگه محروم کنند. ولی اگر شما یکی از تگ هاتون "درمان سنگ کلیه" و دیگری "داروی گیاهی" باشه یا اصلا یک تگ به صورت "درمان سنگ کلیه با داروی گیاهی" بنویسید، موتورهای جستجو شما رو بالاتر از اون سایتها میارند چرا که نتیجه جستجوی بیننده، تطابق بیشتری با سایت شما داره. البته در این مسأله نباید زیاده روی هم کرد و تگ رو به صورت جمله!! نوشت. چرا که احتمال بسیار کمی داره که مثلا هفت هشت تا کلمه رو که شما پشت سر هم ردیف کردید و همه رو به عنوان یک تگ به کار برده اید، دقیقا همون کلماتی باشه که بیننده سرچ کرده با همون ترتیب!
  47. 3 points
    majid1889

    مشکل ویرایشگر

    احتمالا مشکل از یک افزونه باشه دونه دونه غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدومه
  48. 3 points
    majid1889

    قرار دادن بنر شناور برای حالت موبایل

    اها خوب یه همچین چیزی باس بسازید : <img class="banner" src="image.png" > بعد ی همچین استایلی باس بش بدید : .banner{ position: fixed; display: none; bottom: 0px; right: 0px; } @media only screen and (max-width : 480px) { .banner{display: block} }
  49. 3 points
    imanfakhar

    دسته بندی

    کوئری لازم نداره تابع زیر رو استفاده کنید <?php if(in_category(5)) { //Dar Akhbar hast } else { //Dar Akhbar nist } ?> کد را داخل حلقه بگذارید و بجای 5 آی دی دسته اخبار رو قرار بدید
  50. 3 points
    imanfakhar

    اخطار : استفاده بیش از حد منابع

    تمام کوئری های وردپرس از طریق index.php خارج می شه تو افزونه هاتون می تونه حذف مصرف منابعتون رو کم کنه البته Easy Add Thumbnail Forest Admin OTF Regenerate Thumbnails رو نمی شناسم که احتمالا بیشترین مصرف منابع رو I Like This داره