• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

برترین های انجمن

  1. mehran-b

    mehran-b

    همیـار


    • امتیاز

      542

    • تعداد ارسال ها

      811


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      377

    • تعداد ارسال ها

      18,798


  3. 4M!R

    4M!R

    همیـار


    • امتیاز

      375

    • تعداد ارسال ها

      1,005


  4. naghmesara

    naghmesara

    عضو سایت


    • امتیاز

      314

    • تعداد ارسال ها

      423



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 28/07/95 در همه بخشها

  1. 15 points
    با سلام و عرض تبریک سال نوی خورشیدی خدمت همه دوستان عزیز سال 1396 پنجمین بهاری است که همراه با سایر همکاران و دوستان وردپرس پارسی در خدمت دوستان عزیز خواهیم بود. در این چندسال همیشه سعی ما بر کمک به جامعه وب فارسی و توسعه و فراگیری هر چه بیشتر وردپرس بود، در این مسیر اصل و بنیاد کاری ما تفکر کدبازی (Open Source) و انتشار رایگان دانسته هایمان بود. و امید داریم در سال جدید هم همچنان بتوانیم با کمک همه عزیزان این مسیر را هر چه بهتر و با کیفیت تر ادامه دهیم. در سال پیش رو مهمترین برنامه های ما بدین شرح است: - توسعه انجمن و پورتال سایت - برگزاری دومین دوره همایش وردپرس ایران - برگزاری اولین دوره وردکمپ در ایران - برگزاری کارگاه های وردپرس اما مهمترین کار ما در سال جاری یک سورپرایز بسیار مفید و ارزشمند است که به زودی از آن رونمایی می شود. و با کمک این سورپرایز بزرگترین چالش های وردپرس در زمینه آموزش، در زمینه بازار و بسیاری از جنبه های دیگر رفع خواهد شد. با آرزوی سالی خوش و پر از موفقیت برای تک تک دوستان عزیز گروه وردپرس پارسی
  2. 13 points
    دوستان گوگل از 10 ژانویه 2017 سایت هایی که از لایت باکس و پاپ اپ و امثال اون که قبلا از نمایش محتوای اصلی نمایش داده میشن و باعث اذیت کاربر و عدم دسترسی بهینه به محتوا میشن رو جریمه خواهد کرد اطلاعات تکمیلی» http://searchengineland.com/google-confirms-rolling-mobile-intrusive-interstitials-penalty-yesterday-267408
  3. 12 points
    سلام دوستان عزیز ، پروژه سیاره وردپرس کاری بودش که ایدش بعد از برگزاری اولین دوره همایش وردپرس توسط اعضای وردپرس پارسی مطرح شد و خیلی وقت بود که سیستم آماده بود تا که امروز تصمیم به رونمایی ازش شد. متن معرفی‌ای که برای سیاره آماده شده : سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند. در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند. امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید دوستان هر نوع پیشنهاد و انتقاد و نظری در موضوع سیاره دارید با ما در میون بزارید ازش استقبال میشه و میتونید همینجا در موردش صحبت کنید
  4. 7 points
    سلام گروه وردپرس پارسی واقعا جای تشکر هست که با قدرت تمام این انجمن رو نگه داشتید بدون هیچ گونه چشم داشتی و قصد تجارتی امیدوارم همیشه سربلند باشید و پیروز به امید موفقیت روز افزون برای همه ی شما مدیران و کاربران عزیز انجمن در پناه حق
  5. 6 points
    سلام به شخصه تجربیات زیادی در بحث همکاریهای گروهی و آنلاین داشتم. شاید موفقترینشون این انجمن بوده. البته کارهای گروهی زیادی از بچه های دیگه توی سایت های دیگه رو هم دیدم، تجربه ثابت کرده بزرگترین مسئله تو همچین داستان هایی لقمه بزرگ اول هست که باعث شکست میشه. پیشنهاد خوبی دادین، و همیشه همچین چیزهایی از نیازهای اصلی هست. ولی من پیشنهاد میکنم از موارد کوچیکتر شروع بشه، مثلا برای وردپرس و موارد مرتبطش بیایم با یک cheatsheet شروع کنیم. هم ساده تر هست و میشه براحتی از کار گروهی نتیجه هایی که میخوایم رو بگیریم. در ادامه هم میشه به کارهایی با اندازه بزرگتر بصورت قدم به قدم فکر کرد. مثل نگارش مقاله، نگارش کتابچه، ویکی، گاهنامه و..
  6. 6 points
    سلام. من هم این مشکل رو بارها داشتم. هم برای پلاگین هایی که طراحی کرده بودم و هم قالب. اومدم برای کارهام یه لایسنس نوشتم مشکلم حل شد. مشتریان بعد از خرید یه لایسنس می گرفتند که روی دامین سایت فعال میشد. اینجوری میشه از کلاهبرداری جلوگیری کرد.
  7. 6 points
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه و همیشه سلامت باشید. قبل از شروع ادامه آموزش ، بگم که یه وقفه طولانی افتاد که به خاطر مشکلات من بود و از این بابت ازتون ماذریت میخوام و امیدوارم دیگه تا آخرش آموزش رو تموم کنم. در ضمن این قسمت فقط برای آموزش هست و هیچ پستی ندید !!! پست های اضافی پاک شدن ... خب توی پست های قبلی تا قسمت منو پیش رفتیم و تقریبا میشه گفت یه هیدر ساده ساختیم و با توابعی مثل list_pages برای نمایش صفحه ها و wp_head و date و ... به صورت ابتدایی آشنا شدیم و استفاده کردیم. رسیدیم تا قسمت منوها و هیدر تکمیل شد و حالا بسته به خودتون میتونید قسمت هیدر رو پیشرفته تر و ... کنید که ما اینجا فقط میخوایم بگیم که چطوری یک پوسته وردپرس تشکیل میشه اونم به ساده ترین روش ممکن ! خالا میرسیم به محتوای داخلی سایت : برای محتوای داخل سایت میایم یک محتوای 2 ستونه تشکیل شده از سایدبار و قسمت مطالب ایجاد میکنیم. فایل index.php رو باز کنید و با استفاده از : <?php get_header() ?> هیدری که ساختید رو فراخوانی کنید. بعد از اون باید قسمت مطالب رو ایجاد کنیم که با استفاده از تگ : <article> محتوا </article> اون رو ایجاد میکنیم و در css به اون استایل میدیم : article { background:#fff; width:690px; border:1px solid #ccc; float:left; padding:5px; } تو این استایل ما اومدیم رنگ پس زمینه رو سفید گذاشتیم و اندازه عرض رو 690 و خاصیت float برای بردن به سمت چپ که اگر درست انجام داده باشید باید یه همچین چیزی در بیارید : خب حالا میریم سراغ این قسمت و شرح محتوا و پست ها و .... : توی این قسمت میایم با استفاده از تگ section پست هارو تعریف میکنیم به این صورت یک کد مینویسیم : <section class="posts"> <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> <?php the_excerpt(); ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </section> حالا توضیح کدها : همونطور که میبینید به تگ sectiuon اومدیم کلاس posts دادیم : که در css میتونید به اون خاصیت بدید به هر شکلی که میخواید. <section class="posts"> ....... به اون در css استایل میدیم به این صورت : .posts { font:normal 11px tahoma; color:#555; line-height:21px; } بعد اومدیم مهمترین قسمت یعنی حلقه مطالب وردپرس رو ایجاد کردیم که به ترتیب اولش یک شرط هست که میگه اگر پست داشتیم : <?php if(have_posts()) : ?> اونارو با استفاده از حلقه برایما نمایش بده یعنی این : <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> اطلاعات بیشتر در این مورد : https://codex.wordpress.org/The_Loop برای حلقه مطالب یا همون لوپ و : https://codex.wordpress.org/Function_Reference/have_posts برای وجود مطالب با استفاده از شرط خب ، بعد اومدیم قسمتی که از پست ها میخوایم رو فراخوانی کنیم که من در ابتدا عنهوان مطلب رو داخل h2 میزارم به این صورت : <h2><?php the_title(); ?></h2> تو این کد عنوان مطلب رو نمایش میده که اگر بخواید عنوان همراه با لینک به مطالب باشه باید به صورت زیر استفاده کنید : <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> تو اینجا the_permalink وظیفه دریافت آدرس یا همون پیوند به مطلب رو داره اطلاعات بیشتر در کدکس وردپرس : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_permalink خب حالا قسمت بعدی که خود مطلب هست رو فراخوانی میکنیم که باید به این صورت باشه : <?php the_content(); ?> اطلاعات بیشتر در : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_content ولی من در کدها از خلاصه استفاده کردم به این صورت : <?php the_excerpt(); ?> که خلاصه مطلب رو بر حسب اون چیزی که خودتون تعریف میکنید فراخوانی میکنه اطلاعات بیشتر : codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt البته در این مورد خلاصه مطلب بعدا در صورت لزوم مفصل صحبت میکنیم البته سوالی هم داشتید بپرسید ( در تاپیک سوالات ) خب حالا باید شرط و حلقمون رو ببندیم با این کدها : <?php endwhile; ?> // بستن حلقه <?php endif; ?> بستن شرط خب حالا سایتتونو نگاه کنید میبینید که مطالبتون نمایش داده میشه حالا شاید مطالبتون عنوانش که با h2 بود یه کم بد جلوه کنه که در css به اون خاصیت میدیم : .posts h2 a { font:bold 12px tahoma; color:#333; border-bottom:1px solid #ccc; padding-bottom:7px } خب حالا اگر همه چیو به درستی انجام داده باشید باید یه چیزی مثل این داشته باشید : خب فک کنم تا همین جا بست باشه و تمرین کنید تا خوب با قسمت پست ها آشنا بشید تا در قسمت بعدی سایدبار و ... رو هم اضافه کنیم در آخر با هم تاکید میکنم که هیچ کدوم از این کدهارو کپی و پیست نکنید و سعی کنید خودتون همرو تایپ کنید. سوال مشکل و هرچی راجب این پست وحلقه و شرط و ... داشتید در تاپیک : تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس بپرسید حتی اگر ربطی به وردپرس نداشت مثلا شرط ها در php یا حلقه ها در php و ... تا قسمت بعد موفق باشید.
  8. 5 points
    دوستان عزیز ، کاربران گرامی، امروز قصد دارم یک آموزش دیگر، که یکی از نقطه ضعفهای شدید کاربران وردپرس است را برای شما برگذار کنم. آموزش این جلسه به نصب فونت ایران سنس روی وردپرس و سایت وردپرسی اختصاص دارد. البته قبل از آن نگاهی به نصب انواع دیگر فونت که فونت های وب و معمولی و رایگان هستند می اندازیم و سپس در آموزش بعدی، سراغ ایران سنس میرویم که فونتی است از گروه طراحی فونت ایران و باید لایسنس آنرا قبل از نصب خریداری کرد. هر چند این روزها یکی میخرد و ده نفر نصب میکنند ولی باز جزو فونتهای حرفه ای به شمار می آید که بسیار در وبسایت های حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرد. ابتدا به فونت های معمولی میپردازیم. هنگامی که شما به عنوان مثال میخواهید فونت یکان یا BYekan را روی وردپرس خود نصب کنید باید سه نسخه از این فونت را داشته باشید، که اصولا وقتی در اینترنت به دنبال وب فونت برای دانلود بگردید، به راحتی هر سه فرمت مربوطه را میابید. Eot ttf woff سه فرمتی هستند که شما باید از فونت خود که اینجا BYekan میباشد داشته باشید. من این فونت BYekan را در سه فرمت مختلف به صورت پیوست در این آموزش قرار داده ام و شما میتوانید آنرا دانلود کنید و از آن استفاده کنید، ولی در مورد فونت ایران سنس واقعا متاسفم نمیتوانم آنرا در اختیارتان قرار دهم. شما میتوانید خودتان برای خرید فونت اقدام کنید و لطفا قانون کپی رایت را رعایت کنید. fonts.zip مرحله اول: آپلود فونت ها در هاست ابتدا وارد پنل مدیریت هاست خود شوید، به فولدر قالب خود به این آدرس بروید: Wp-content/themes/your theme و فولدر Fonts زیپ شده ی خود را آنجا آپلود کنید. توجه داشته باشید که ZIP ! چون گاهی به اشتباه RAR آپلود میکنند. پس از اینکه فولدر زیپ شده در فولدر قالب شما آپلود شد آنرا extract میکنید تا فونت ها به دست بیایند. یعنی حالا در فولدر Fonts شما این سه فونت را باید داشته باشید: BYekan.ttf – BYekan.woff – BYekan.eot مرحله ی دوم: ویرایش style.css سپس style.css را در قالب سایتتان ویرایش کنید و این کد را آنجا قرار دهید: @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); } body{ font-family:BYekan; } پس این کار لطف میکنید و در فایل style.css تمامی Font – family: ها را تغییر میدهید مانند مثال زیر: Font –family:Arial Black; حالا شما فقط لازم است که Arial Black را با BYekan در تمامی style.css قالبتان جایگزین کنید. سپس سایت خود را با CTRL+F5 رفرش کرده و مشاهده میکنید که فونت آن به یکان تغییر یافته است. توجه داشته باشید که اینجا به عنوان نمونه فونت BYekan را مثال زدیم. شما میتوانید فونت دلخواه خودتان را از اینترنت در سه فرمت نامبرده دانلود کرده و همین مراحل را انجام دهید و فونت سایتتان را تغییر دهید. در ضمیمه فایل زیپ فونت BYekan در سه فرمت مختلف قرار داده شده است//
  9. 5 points
    با عرض سلام و وقت بخیر ووکامرس رو میشه گفت یک دنیای فروشگاهی هست نه افزونه فروشگاهی (: بنده خودم با ووکامرس خیلی کارا کردم از مبتدی تا حرفه ای و میشه گفت به نحوی با این دنیا آشنایی نسبتا خوبی دارم . ولی باید توجه داشت که واسه انجام این کار ابتدا باید یک تیمی که متشکل از اعضای کاربلد هستند تشکیل شه و به صورت مستقل حالا چ تو تلگرام و چه تو همین انجمن کار کنند و مباحث و مدیریت کنن . ن اینکه هرکسی اومد هر چیزی خواست بنویسه و بره حتی اگه مطلبش مفید باشه . منظور من مدیریت هرچه بهتر این کار هست. پیشنهاد من ایجاد یک گروه منظم و کاری برای آموزش و ارائه راه کار های مدنظر در زمینه ووکامرس می باشد. موفق و پیروز باشید.
  10. 5 points
    سلام بزارید نکته وار بریم جلو. من یک پوسته ای از جایی خریداری کردم. پوسته یک بخشی از امکانات مدنظر من رو نداشت. من به فروشنده(که لزوما نویسنده پوسته نیست) درخواست افزودن قابلیتی رو دارم اما اعلام میکنه نمیتونه و ارجاع میده به نویسنده محصول. به نویسنده محصول هم گفته میشه اما اعلام میکنه نمیتونه و یا زمان همچین کاری رو نداره. من در یک انجمن اعلام نیاز میکنم، در انجمن به من کمک میشه و من به جواب خودم در مورد اون پوسته میرسم. --------------------------------- سناریوی اول: پوسته ای که من خریداری کردم مشخص میشه دزدی بوده، نویسنده اصلی پوسته از من به عنوان کسیکه پوسته اش رو در دست دارم و تغییرات دادم و دارم استفاده میکنم شکایت میکنه. --------------------------------- سناریوی دوم: شخصی معلوم الحال پوسته ای رو بصورت قانونی و یا غیرقانونی خریداری میکنه یا بدست میاره. در انجمن میاد و بخشهایی رو برای تغییر مطرح میکنه و بعد از دریافت جوابش اون پوسته رو برای فروش قرار میده. شاکی از انجمن شکایت میکنه! --------------------------------- سناریوی سوم: .... ببینید این مواردی که مطرح کردم در انجمن اتفاق افتاده و اینکه موارد بیشتر و عجیب تری هم اتفاق افتاده، کاربرهای زیادی به دردسر افتادن، مدیران یکسری سایت ها تهدید به شکایت از ما کردن و... کلا برای جلوگیری از مشکلات زیادی که اتفاق افتاده، هم اینکه فرهنگ سازی بشه که کاربرها حقشون رو از کسیکه هزینه فروش رو دریافت کرده و زیر بخش فروش نوشته "پشتیبانی X ماهه" ولی هیچ پشتیبانی به کاربر نمیده! بگیرن و داستان های زیاد دیگه، کلا عطای این موضوع که دوستان در مورد موارد پرمیوم و پولی بیان و سوال بپرسن رو به لقایش بخشیدیم. بهترین راه اینه که سوالی در مورد بخشی یا کمبود قابلیتی در پوسته یا افزونه ای دارید، بصورت جزئی و بدون نام بردن از محصول مطرح کنید. ما هم در مورد راهکاری بهتر برای حل این نوع موضوعات فکر می کنیم. موفق باشید
  11. 5 points
    سلام پیشنهاد دوستمون @ToranjArts خیلی خوبه . البته من تخصصی در کد نویسی و ووکامرس ندارم ولی خب شاید بعدها در نظر داشته باشید که یک لوگوی جداگانه و اختصاصی برای این بخش بزنید. بنده و تیممون در خدمتتون هستیم که به صورت رایگان و به زعم خویش برای جبران گوشه ای از زحماتتون که در این انجمن میکشید ، کار طراحی رو براتون انجام بدیم.
  12. 5 points
    سلام. ایده خوبیه، اما اقا مرتضی درست میگه لقمه بزرگیه چون ووکامرس مرتب کدهاش به روز میشه و روش های جدید هی براش میاد از طرفی درسته که خیلیا فروشگاه دارن ولی همه ووکامرس استفاده نمیکنن خیلی ها محصولشون مجازیه پس edd هم لازمه . بعد به نظرم بهتره یه اسکریپت جدا باشه و هرکسی مثل ویکی بتونه به روزش کنه تا اینکه تو همین انجمن باشه. اما یه ویکی خوب طوری که رنکینگ داشته باشه و اسم کسانی که میان توضیحات یا تکه کد اضافه میکنن رو نشون بده و مثل همین جا سطح بندی داشته باشن کاربرا، طوری که کاربرا تشویق بشن بیان توضیح اضافه کنن. و برای بقیه هم یه مرجع مطمئن و به روز باشه.
  13. 5 points
    سلام دوست گرامی متاسفانه سایت شما Malware داره و این پاپ آپ های تبلیعاتی و تب های که پس از هر کلیک در سایت باز میشه همه برمیگرده به این که سایت شما آلوده شده است. به احتمال زیاد شما افزونه های زیر که نال شده بودن روی سایت نصب کردید: LayerSlider revslider پیشنهاد: افزونه هایی که نال شده بودن و روی سایت نصب کردید رو پاک کنید. بعد به هاستیگ بگید که یه اسکن از سایتتون بگیره. شاید تو این اسکن سایتتون پاک سازی بشه. در غیر اینصورت اگه بک آپی از سایت دارید که سالم هست و آلوده به Malware نیست بگید که ریستور کنن براتون. در غیر اینصورت باید هاستتون بطور کامل پاکسازی و مجدد سایت رو راه اندازی کنید. البته می تونید از پلاگین های آنتی ویروس در سایت استفاده کنید ولی اکثر این پلاگین ها برای اینکه بطور کامل اسکن و پاکسازی رو انجام بدن نیازمند این هست که شما نسخه اصلی رو تهیه کنید. موفق باشید...
  14. 5 points
    ببینید هوک چیز خاص و بزرگی نیست.تو اکثر سیستمهای تحت وب و حتی ویندوز سیستمی بنام هوک وجود داره هوک این قابلیت رو به شما میده که روند اجرای یک تابع رو مانیتور یا تغییر بدید. این به این دلیل هست که شما وقتی از سیستم اماده مثل وردپرس استفاده میکنید.کدها نوشته شده و اماده هستن برای اضافه کردن بعضی قابلیتها شما نیاز به تغییر در بعضی از توابع وردپرس دارین مثلا شما یک پلاگین نوشتین میخواهید یک فایل javascript یا css به یک صفحه وردپرس اضافه کنین راه راحتش این هست که کدهای اون صفحه رو پیدا کنین و لینک فایلها رو در هدر اون قرار بدید.این کار شدنی هست اما روش درستی نیست چون 1.اگه وردپرس اپدیت بشه شما دوباره باید این کار رو انجام بدید 2.اگه بخواهید این پلاگین رو منتشر کنید بخش پلاگین وردپرس به شما اخطار میده در مورد ویرایش فایلهای اصلی وردپرس. برای رفع این مشکلات وردپرس هوک رو در اختیار کاربران قرار داده هوک یا قلاب راهکاری هست در زمان فراخوانی شدن تابع مورد نظر شما دستورات شما رو اجرا میکنه در ورد پرس از add_action برای تعریف هوک استفاده میشه که 4 پارامتر داره 2 تا اصلی و 2 تا اختیاری 1.اسم تابعی که میخواهید هوک کنید مثلا wp_head یا get_the_content یا pre_get_posts 2. اسم تابع شما (کدهای مورد نیاز رو باید در قالب یک تابع بنویسید)که باید در اون تابع وردپرس اجرا بشه وردپرس 2 تا هوک داره add_action و add_filter که دومی بیشتر برای تغییر در محتوا هست function add_action($tag, $function_to_add, $priority = 10, $accepted_args = 1); function add_filter($tag, $function_to_add, $priority, $accepted_args); مقدار priority اولویت اجرای هوک در لیست رو مشخص میکنه مثلا شما اگه نیاز دارید کد شما زودتر از بقیه کدها اجرا بشه مقدار1 و اگه نیازه بعد از همه کدها اجرا بشه مقدار 9999 بهش میدین که این مقدار اختیاری هست و پیشفرض 10 مقدار accepted_args تعداد ارگومانهایی هست که به تابع شما ارسال بشه که پیشفرض 1 هست مثال:شما میخواهید یک فایل js یا css رو به هدر بخش کاربری اضافه کنید کد هوک شما به صورت زیر میشه function child_theme_head_script() { wp_register_style( 'prefix-style', plugins_url('/css/your-stylesheet.css', __FILE__) ); wp_enqueue_script('custom_script', plugins_url('/js/your-script.js', __FILE__),array('jquery')); } add_action( 'wp_head', 'child_theme_head_script' ); خب حالا هوک چطور کار میکنه تو سیستم وردپرس اگه به فایل هدر یکی از تمپلیتهای استاندارد وردپرس نگاه بندازین به صورت زیر هست <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=assetsice-width, initial-scale=1"> <meta http-equiv="x-ua-compatible" content="ie=edge"> <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/assets/css/bootstrap.min.css"> <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/assets/css/custom.css"> <title></title> <?php wp_head(); ?> </head> <body> از تابع wp_head استفاده میکنه وقتی تابع wp_head اجرا میشه چه اتفاقی می افته این تابع درون فایل wp-includes/general-template.php هست function wp_head() { /** * Prints scripts or data in the head tag on the front end. * * @since 1.5.0 */ do_action( 'wp_head' ); } کار تابع do_action این هست که میاد هوک موبوطه رو از لیست هوکها اجرا میکنه که در اینجا بهش گفته شده هوک 'wp_head' رو اجرا کنه و تابع شما اجرا میشه و فایل js و css شما به هدر سایت اضافه میشه
  15. 5 points
    سلام مطمئنا برابر نیستند و این مورد ارتباط مستقیم با شرکت ارائه دهنده‌ی اون سرویس داره . منظور دوستان اینه اگر شرکت مناسب و خوب باشه امنیت روی هر دو سرویس تضمین شده‌ست دوست من این مورد رو فقط و فقط نیاز شماست که تعیین می‌کنه ، شما اگر از شرکت خوب سرویس بگیرید مشکلی بابت امنیت (از سمت سرور) روی هیچ کدوم از سرویس‌ها نخواهید داشت ، برای منابع و سایر موارد نیاز سیستم و سایت شماست که تعیین کننده این مسئله‌ست. برای سایت x ممکنه هاست مناسب باشه و برای سایت دیگه سرور مجازی و ... موفق باشید
  16. 5 points
    سلام بله میتونید با همین ها سایت رو برگردونید. اول یک دیتابیس خالی بسازید و بعد دیتابیستون رو داخلش ایمپورت کنید. وردپرس رو اپلود کنید روی سرور. بعد پوشه wp-content خودتون رو جایگزین روی سرور کنید. بعد داخل فایل کانفیگ وردپرستون اطلاعات دیتابیستون رو بزنید. سایت بالا میاد.
  17. 5 points
    داخل css باید ادرس دهی کنید قبلش @font-face{font-family:'fontname';src:url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.eot) format("eot"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.woff2) format("woff2"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.woff) format("woff"), url(http://www.site.com/wp-content/themes/yourtheme/fonts/font.ttf) format("truetype")}
  18. 5 points
    سلام و عرض تبریک بابت فرا رسیدن سال نو، آرزوی سالی همراه با موفقیّت برای تمامی عزیزان مشتاق به یادگیری و انجمن وردپرس پارسی دارم، انشاءالله که در سال جاری با توجّه به برنامه‌های در دست اقدام گروه وردپرس پارسی بتونیم قدمی در راه پر پیچ و خمِ پیشرفتِ وبِ سرزمین عزیزمون ایران داشته باشیم به امید موفقیّت تمامی بچّه های وب ایران ♥
  19. 5 points
    این چطور شده ؟ https://jsfiddle.net/majid1889/vnkvkc2y/ فقط از حالت فرم خارجش کردم ک تو سایت ارور نده خودت تگ فرم رو اضافه کن بش
  20. 5 points
    سلام به انجمن خوش اومدید if ( in_category( 'army' ) ) { // your code } اطلاعات بیشتر
  21. 5 points
    با سلام شما یا باید از جی کوئری استفاده کنید مثل کد زیر <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("head").append("<meta name=viewport content=width=400, initial-scale=0.45, minimum- scale=0.45/><link rel=apple-touch-icon href=/images/customIcon.png/><meta name=apple-mobile-web-app-capable content=no /><meta name=apple-mobile-web-app-status-bar-style content=black-translucent /><link rel=apple-touch-icon-precomposed href=/images/customIcon.png/> "); }); </script> یا مثل وردپرس شورت کدها رو پیدا کنید و در هدر سایت جاگذاری کنید function _get_shortcodes() { global $post; if( is_a( $post, 'WP_Post' ) && has_shortcode( $post->post_content, 'video5') ) { $pattern = get_shortcode_regex(); preg_match_all('/'.$pattern.'/uis', $post->post_content, $matches); for ( $i=0; $i < count($matches); $i++ ) { if ( isset( $matches[0][$i] ) and $matches[0][$i] == 'video5' ) { $attribureStr = str_replace (" ", "&", trim ($matches[1][$i])); $attribureStr = str_replace ('"', '', $attribureStr); $attributes = wp_parse_args ($attribureStr, $defaults); } } } } add_action('wp_head','_get_shortcodes'); این کد بدون تست نوشته شده برای نمایش روال کار
  22. 5 points
    ۱. وارد cPanel بشید ۲. وارد این مسیر بشید : wp-content/themes ۳. قالب خودتون رو انتخاب کنید و از منوی بالا compress رو انتخاب کنید ۴. فایل zip شده رو با دوبار کلیک کردن دانلود کنید
  23. 5 points
    @iusce من شخصا کاملا موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم ولی... ولی برای یک مثال وقتی اثر تولید کننده های داخلی استفاده از موارد رایگان رو به عنوان تولید خودشون معرفی میکنن واقعا جای برای صحبت باقی نمیمونه. فقط برای نمونه عرض میکنم، همین گروه که معرفی کردید، در توضیحات پوسته ای که برای فروش قرارداده این رو آورده: متنی که بولد کردن رو بخونید گفته که طراحی کردیم. و جالبه خیلی خوب اومدن یک صفحه ساز خارجی رو تغییر دادن و فارسی کردن و گفتن ما طراحی کردیم. در صورتیکه صفحه ساز فوق یک محصول جدید و رایگان و کدباز هست. به این آدرس: http://unyson.io/ حتی این عکس رو ببینید: و عکس توی صحفه شون رو هم ببینید.... نکته بعدی استفاده این گروه از formstone در پوسته شون هست که دقیقا در سایتش ذکر شده برای کارها غیر رایگان و پولی باید خریداری و بعد استفاده بشه: https://formstone.it/ دیگه بیشتر از این نخواستم بررسی کنم و صفحه رو بستم خب در مورد گروهی که همون اول کارش داره به این صورت کار میکنه حرفی زده نشه بهتره. البته این یک مورد معمولی هست و خیلی از گروه ها که ادعاهایی رو توی سایتهاشون آوردن همچین مواردی رو میشه درشون دید. متاسفانه به جای تولید علم، محتوا و داشتن فرهنگ دست در بحث تولید و کپی رایت فقط ادعا و حرف زدن رو یاد گرفتیم. مهمترین علت عدم پیشرفت همین هست.
  24. 5 points
    هر تاپیکی که در بخش خودش به بیراهه بره باید ویرایش بشه. مطمئن باشید بعد از یک دهه فعالیت تو انجمن ها نحوه برخورد و مدیریت این نوع تاپیک ها رو میدونیم. تاپیک فوق کاملا مشکل دار بود و این نظر شخصی شماست که مشکلی نداشته! اینکه در یک تاپیک درخواستی در مورد عدم فعالیت گلایه کنید کار اشتباهی هست و طبق قوانین خودتون هم میدونید که مستیم میبایست بایگانی میشد، به احترام انتقاداتی که داشتید بایگانی نشد و برای پاسخگویی به مشکلاتتون باز نگهش داشتم. هنوز هم بهترین و فعالترین انجمن وردپرس همینجاست. اگر نبود اینجا کاملا متروکه میشد. خیلی زودتر از این حرفها. حداقل هنوز روازنه 3-4 نفر از دوستان به تاپیک ها جواب میدن. اینکه به نیست حجم سوالات جوابها کم هستن یه بحث دیگه هست. برای این نوع مشکلات هم همیشه راهکار هست. ولی تا انجام راه کارها زمان نیاز هست که متاسفانه از حوصله کاربر ایرانی همیشه صبر خارج بوده و بجای همکاری همیشه انتقاد داریم... بزرگترین کار اشتباه همین هست. چون برای سرپا موندن همچین سایت هایی علاقه نیاز هست نه بحث مالی. وگرنه از روز اول میشد یک سایت آموزشی/فروشگاهی ایجاد کنیم و تا الا درآمد ماهانه چند ده میلیونی داشته باشیم! ولی نفس کار اوپن سورس و پشتیبانی بر روی همکاری گروهی و رایگان بودنش هست. چیزی که مفهومش به غلط جا افتاده و یکسری از سایت ها دارن سودجویی میکنن. مسلما از پس زمینه کار هیچکسی اطلاعی نداره بجز چند نفر که تعدادمون از انگشت های یک دست هم کمتره. اگر به دو سال پیش تا امروز که تعداد اعضای اصلی گروه به 4 نفر رسید و دوستان فعال هم به دو نفر کاهش پیدا کردن نگاه کنید، متوجه میشید که حجم کارهای انجام شده به نیست ما چقدر زیاد بود. بحث آپدیت های سایت، برگزاری همایش ، بحث وردکمپ، آپدیت های سایت، تغییرات پورتال اصلی، بروزرسانی افزونه های گروه، و رسیدگی در حد توان به انجمن. اگر ما به صورت عمومی خیلی از مسایل رو نمیگیم دلیلش نبود و یا عدم کارکرد گروه نیست. و دوستان باید در نظر بگیرن با تعداد بسیار کمی که الان هستیم حتی انجام 50% کارهایی که داریم هم واقعا جای تعجب داره! یادم نمیاد بخاطر انتقاد کسی رو تا امروز از انجمن بن کرده باشیم
  25. 5 points
    قوانین کلی انجمن 1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد. 2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد. 3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد. 4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید. 5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید. 6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید. 7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد. 8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد. 9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است. 10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود. 11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید. 12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید. 13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید. 14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. 15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. بروزرسانی پنجم.
  26. 4 points
    دوستان عزیز و مدیران محترم سلام امیدوارم این تاپیک رو جای اشتباهی درست نکرده باشم، ولی دیدم که پیشنهادات و انتقاداته گفتم پیشنهادمو اینجا مطرح کنم. من الان چند روزی میشه که اینجا عضو شدم و یک ماهه که یه فروشگاه دارم. تو این چند روزه کلی اینجا از تجربیات همه استفاده کردم و همینطور تونستم تجربیات کوچیکمو با دیگر دوستان درمیون بزارم و این خیلی عالی بود. خودم باورم نمیشه الان راحت کد ویرایش میکنم. یعنی میخوام بگم خیلی خوبه که تجربیات همدیگه رو داریم استفاده میکنیم و میخوام پیشنهادی بدم اینجا. بد نیست که دست به دست هم بدیم و یه دایره المعارف یا اطلس ووکامرس و وردپرس درست کنیم اینجا که همه چی رو توش ذکر کنیم مثل یه راهنما. هر کسی که میاد اینجا اونوقت اگه سوالی داشته باشه اولین کاری که میکنه به اونجا مراجعه میکنه و بعد جواب سوالش رو پیدا میکنه. درست مثل بعضی سایت ها که مرجع اسکریپت و کد هستن، ما میتونیم مرجع ووکامرس و وردپرس رو درست کنیم که برای همه هم قابل استفاده هست چون تا اونجا که من دیدم بیشتر بچه ها اینجا فروشگاه دارن و همه هم که ماشالا وردپرسی هستن. میخواستم ببینم میشه یه همچین کاری رو اینجا شروع کنیم؟ من سایت wordpress.org فارسی زبان هم هستم ولی اونجا رو اصلا دوست ندارم چون محیط صمیمی و دوست داشتنی اینجا خیلی بهتره به نظرم و واسه همین فکر میکنم این کارو اینجا انجام بدیم. من خودم هر چی رو که یاد گرفتم تو این مدت میتونم تالیف کنم، درضمن میتونم ترجمه هم بکنم از زبانهای مختلف و این خیلی کمک خواهد کرد. اینجا بچه های با استعداد دست به قلمی هم داره پس میشه ما هم بنویسیم و دایره المعارف داشته باشیم. درضمن این مسئله و این پروژه اینجا رو هم منحصر به فرد تر میکنه و خیلی ارزش داره. حالا دیگه انتخاب با مدیرانه که اجازه بدن شروع کنیم با چند تا از بچه های خوب اینجا و این مرجع رو درست کنیم. درست مثل یه کاتالوگ هر کسی مثلا که ووکامرس استفاده میکنه و تازه کاره میتونه بخونه این دایره المعارف یا کاتالوگ رو و هر مشکلی داره حل کنه و یا راه بیفته اول کاری. نظر شما چیه مدیران محترم؟ خوشحال میشم که همه نظرشونو بنویسن سه پاس و درود
  27. 4 points
    این تاپیک قدیمی هست. اما چون موضوع جذابی هست، من اینجا چند نکته میگم که شاید به درد کسی بخوره. توی php یا حتی زبان های دیگه مثل جاوا و سی شارپ کدها همیشه در دسترس هستند و حتی اگر نباشند هم باز میشه نرم افزار ها رو کرک کرد. پس برای اینکه متضرر نشیم چیکار باید بکنیم؟ دقت کنید گفتم متضرر نشیم نگفتم کسی نتونه کرک کنه. اولین راه حل یه سیستم لایسنس گذاری تحت سروره که مثلا یه سری اطلاعات رو محصول شما بیاد و از سرور دریافت کنه مثلا دیتابیسش توی سرور خودتون باشه و غیره ... که قبلا گفتم و راه دور زدن هم باز داره. راه حل دیگه میتونه این باشه که مرتب محصولتون رو اپدیت کنید. این چیزیه که تیم های خارجی الان در پیش گرفتن و با دادن آپدیت کاربرا احساس می کنند اخرین نسخه بهترین نسخه هست در حالی که ممکن باگ های کوچکی رو فیکس کرده باشید یا اینکه یه قابلیت خیلی کم اهمیت اضافه کرده باشید. همچنین قابلیت های جدید رو به مرور اضافه کنید نه اینکه همه رو توی یه نسخه قرار بدید. همراه با هر آپدیت هم میتونید یکمی سیستم لایسنس گذاری تون رو تغییر بدید. یه روش دیگه اینه که سیستم لایسنس گذاری ساده داشته باشید یا اصلا محصول رو رایگان عرضه کنید اما پشتیبانی قوی ارائه بدید. مثلا نصب رایگان و دیباگ و فروم پشتیبانی و غیره... که معمولا برای پروژه های بزرگ جواب میده. یا میشه قابلیت های خاصش پولی باشن که تجربه نشون داده قابلیت های جانبی خیلی سخت تر گیر میان توی اینترنت تا خود محصول. در نهایت به فکر بهبود مهارتتون توی کدنویسی و در نتیجه محصول نهایی و کسب رضایت خریدار باشید تا اینکه بخواید نگران باشید یک یا چند نفر محصولتون رو کرک نکنن.
  28. 4 points
    سلام توضیح کمی ناقص هستش با کد زیر میتوانید 3 سایت رو باز کنید <a href="http://forum.wp-parsi.com" target="_blank" onclick="window.open('http://www.google.com'); window.open('http://www.yahoo.com');"> کلیک کنید</a> برای اضافه و کم کردن هم این قسمت زیر رو ( اضافه یا کم کنید ) window.open('http://yahoo.com');
  29. 4 points
    سلام مواردی که جناب @ahmadwp فرمودند صحیحه. پست ارسال شده دارای دو تاریخ می باشد یکی published_date و دیگری modified_date که published_date تاریخ انتشار پست هست و ثابت هست و modified_date که آخرین تاریخ بروزرسانی پست است و هنگام زدن دکمه بروزرسانی آپدیت می شود. گوگل برای بررسی بروزرسانی پست از modified_date استفاده میکنه. اگر توجه کنید متوجه میشید در نقشه سایت هم modified_date اومده نه published_date.
  30. 4 points
    کد شما به صورت زیر میشه <?php /*Template Name: contact*/ /*فرم تماس با ما*/ if (isset($_POST['submitted'])) { if (trim($_POST['contactName']) === '') { $nameError = 'لطفا نام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { $name = trim($_POST['contactName']); } if (trim($_POST['email']) === '') { $emailError = 'لطفا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.'; $hasError = true; } else if (!preg_match("/^[[:alnum:]][a-z0-9_.-]*@[a-z0-9.-]+\.[a-z]{2,4}$/i", trim($_POST['email']))) { $emailError = 'آدرس ایمیل وارد شده صحیح نمی باشد'; $hasError = true; } else { $email = trim($_POST['email']); } if (trim($_POST['comments']) === '') { $commentError = 'لطفا پیغام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['comments'])); } else { $comments = trim($_POST['comments']); } } if (trim($_POST['website']) === '') { $websiteError = 'لطفا نام سایت خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['website'])); } else { $comments = trim($_POST['website']); } } if (trim($_POST['subject']) === '') { $subjectError = 'لطفا موضوع پیام خود را وارد نمایید'; $hasError = true; } else { if (function_exists('stripslashes')) { $comments = stripslashes(trim($_POST['subject'])); } else { $comments = trim($_POST['subject']); } } if (!isset($hasError)) { $emailTo = get_option('tz_email'); if (!isset($emailTo) || ($emailTo == '')) { $emailTo = get_option('admin_email'); } $subject = 'یک پیغام از طرف ' . $name; $body = "نام فرستنده: $name \n\nایمیل نویسنده: $email \n\nنام وبسایت: $website\n\nموضوع پیام: $subject\n\nپیغام: $comments"; $headers = 'From: ' . $name . ' <' . $emailTo . '>' . "\r\n" . 'Reply-To: ' . $email; wp_mail($emailTo, $subject, $body, $headers); $emailSent = true; } } ?> <?php get_header(); ?> <div class="container"> <div id="content"> <?php get_sidebar('right'); ?> <?php if (have_posts()): while (have_posts()): the_post(); ?> <div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>"> <div class="contactForm1"> <div class="contacth1"><?php the_title(); ?></div> <?php if (isset($emailSent) && $emailSent == true) { ?> <div> <p>با تشکر، ایمیل شما با موفقیت ارسال شد</p> </div> <?php } else { ?> <?php the_content(); ?> <?php if (isset($hasError) || isset($captchaError)) { ?> <p>متاسفم، خطایی رخ داده است لطفا مجددا سعی نمایید<p> <?php } ?> <form action="<?php the_permalink(); ?>" class="contactForm" method="post"> <ul> <li> <label for="contactName">نام شما:</label> <input type="text" name="contactName" id="contactName" value="<?php if (isset($_POST['contactName'])) echo $_POST['contactName']; ?>" /> <?php if ($nameError != '') { ?> <span><?= $nameError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">ایمیل شما:</label> <input type="text" name="email" id="email" value="<?php if (isset($_POST['email'])) echo $_POST['email']; ?>" /> <?php if ($emailError != '') { ?> <span><?= $emailError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">نام سایت:</label> <input type="text" name="website" id="website" value="<?php if (isset($_POST['website'])) echo $_POST['website']; ?>" /> <?php if ($websiteError != '') { ?> <span><?= $websiteError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <label for="email">موضوع پیام</label> <input type="text" name="subject" id="subject" value="<?php if (isset($_POST['subject'])) echo $_POST['subject']; ?>" /> <?php if ($subjectError != '') { ?> <span><?= $subjectError; ?></span> <?php } ?> </li> <li><label for="commentsText">پیغام:</label> <textarea name="comments" id="commentsText" rows="20" cols="30"><?php if (isset ($_POST['comments'])) { if (function_exists('stripslashes')) { echo stripslashes($_POST['comments']); } else { echo $_POST['comments']; } } ?></textarea> <?php if ($commentError != '') { ?> <span><?= $commentError; ?></span> <?php } ?> </li> <li> <input type="submit" value="ارسال ایمیل"></input> </li> </ul> <input type="hidden" name="submitted" id="submitted" value="ارسال ایمیل" /> </form> <?php } ?> </div><!-- .entry-content --> </div><!-- .post --> <?php endwhile; endif; ?> </div><!-- #content --> <?php get_sidebar('left'); ?> </div><!-- #container --> <?php get_footer(); ?> برای کپچا هم میتونین از کدهای زیر استفاده کنید
  31. 4 points
    این پلاگین ظاهرا همونیه که شما نیاز دارید https://wordpress.org/plugins/manageview-your-posts-only/
  32. 4 points
    این کلاس کپچا هست که خودم نوشتم و استفاده میکنم <?php /** * @author lord_viper * @copyright 2013 */ class bn_captcha { private $font_size = 5; private $fontfilename = ''; private $bg_color = array(255,255,255); private $text_color = array(0,0,0); private $line = 0; private $noise = 0; private $elipse = 0; private $elfill = false; private $text = ''; private $img; protected static $instance; function __construct() { if (session_status() == PHP_SESSION_NONE) //if (!isset($_SESSION)) session_start(); } public static function instance() { if(!isset(self::$instance)) self::$instance = new self(); return self::$instance; } private function RandomString($length = 10, $type = 'char',$repeat=2) { $Special = '!@#$%^&*()-_ []{}<>~+=,.;:/?|'; $number = '0123456789'; $chars = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ'; switch($type) { case 'all' :$str = $Special.$number.$chars;break; case 'char':$str = $chars;break; case 'num' :$str = $number;break; default :$str = $chars.$number; } return substr(str_shuffle(str_repeat($str,$repeat)),0,$length); } public function line($count) { $this->line = $count; return $this; } public function noise($count) { $this->noise = $count; return $this; } public function font($fontname,$fontsize) { $this->fontfilename = $fontname; $this->font_size = $fontsize; return $this; } public function ellipse($count,$fill=false) { $this->elipse = $count; $this->elfill = $fill; return $this; } public function text($text='') { $this->text = $text; return $this; } public function show($text_count=5,$text_type='all',$bgcolor='#000',$txtcolor='#FFFFFF',$echo=true) { if(empty($this->text)){ $this->text = self::RandomString($text_count,$text_type); $_SESSION['__captcha'] = strtolower($this->text); $this->text = wordwrap($this->text,1,' ',true) ; } $size = self::get_img_size(); $this->img = imagecreatetruecolor($size['width'],$size['height']); self::draw_ellipse($size); self::draw_line($size); imagefill($this->img,0,0,hexdec($bgcolor)); if(empty($this->fontfilename)) imagestring($this->img,5,10,rand(5,15),$this->text,hexdec($txtcolor)); else imagettftext($this->img,$this->font_size,0,10,rand($size['height']-15,$size['height']-5),hexdec($txtcolor),$this->fontfilename,$this->text); self::draw_noise($size); ob_start(); ImagePng($this->img); $img = base64_encode(ob_get_clean()); if($echo) echo "<img src='data:image/jpeg;base64,$img' />"; else return "<img src='data:image/jpeg;base64,$img' />"; } public function check_captcha($post) { return ($post==$_SESSION['__captcha']?true:false); } //______________________________________________________________________________________________________________________________ private function get_img_size() { $ret = array(); if(empty($this->fontfilename)){ $w = imagefontwidth($this->font_size); $h = imagefontheight($this->font_size); $ret['width'] = ($w * strlen($this->text)) + 20; $ret['height'] = $h + 20; }else{ $siz = imagettfbbox($this->font_size,0,$this->fontfilename,$this->text); $ret['width'] = $siz[4]+20; $ret['height'] = abs($siz[7])+20; } return $ret; } private function draw_line($size) { if($this->line>0){ $width = $size['width']; $height = $size['height']; $minwidth = intval($size['width'] / 4); for ($i = 0; $i <= $this->line; $i++){ imageline($this->img, rand(1, $minwidth), rand(1, $height), rand($width - $minwidth,$width), rand(1, $height), rand(1,16000000)); } } } private function draw_noise($size) { if($this->noise>0){ $width = $size['width']; $height = $size['height']; for ($i = 0; $i <= $this->noise; $i++){ imagesetpixel($this->img, rand(1, $width), rand(1, $height), rand(1,16000000)); } } } private function draw_ellipse($size) { if($this->elipse>0){ $width = $size['width']; $height = $size['height']; for ($i = 0; $i < $this->elipse; $i++){ $cx = (int)rand(15, $width - 5); $cy = (int)rand(15, $height - 5); $h = rand(1, 30); $w = rand(1, 30); if ($this->elfill) imagefilledellipse($this->img, $cx, $cy, $w, $h,rand(1,16000000)); else imageellipse($this->img, $cx, $cy, $w, $h,rand(1,16000000)); } } } } ?> برای استفاده به صورت زیر عمل کنید $cap = new bn_captcha; //check kardan captcha //$_POST['captcha'] مقدار input کد امنیتی هست name=captcha if($cap->check_captcha($_POST['captcha'])) echo 'captcha is true'; else echo 'captcha is false'; //ایجاد کپچا فقط عدد 6 کاراکتر echo $cap->show(6,'num'); //ایجاد کپچا عدد - حروف - سیمبل 6 کاراکتر echo $cap->show(6,'all'); // ایجاد کپچت فقط حروف 6 کاراکتر پس زمینه مشکی رنگ حروف سفی echo $cap->show(6,'char','#000','#FFF');
  33. 4 points
    خوب. یه فایل به نام .htaccess ایجاد میکنید توی مسیر /wp-content/uploads/ یعنی توی پوشه uploads ایجادش میکنید بعد این کدها رو میذارید توش. <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/img\.example\.com\/uploads\/$1" [R=301,L] </IfModule> جای example هم اسم دامنه خودتون رو میذارید.
  34. 4 points
    کد زیر در فایل functions.php قالبتون بعد از <?php قرار دهید. function mehran_add_img_alt_title($content) { $dom = new DOMDocument(); @$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($content, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'), LIBXML_HTML_NOIMPLIED | LIBXML_HTML_NODEFDTD); $xpath = new DOMXpath($dom); foreach ($xpath->query('//img') as $node) { $node->removeAttribute('alt'); $node->removeAttribute('title'); $node->setAttribute('alt', get_the_title()); $node->setAttribute('title', get_the_title()); } return $dom->saveHTML($dom->documentElement); } add_filter('the_content', 'mehran_add_img_alt_title'); کد بالا عنوان پست رو به عنوان alt و title عکس های درون پست ها ست میکنه.
  35. 4 points
    شما نمیتونید از مرورگر و... این موارد پیدا کنید چون این کدها سمت سرور پردازش میشوند و خروجی آن ها برای شما نمایش داده میشود پس شما باید مثلا متن و یا کلاس مورد نظر درون فایل ها جستجو کنید و بخوانید و ادیت کنید
  36. 4 points
    سلام ممنون بابت پیشنهادات موارد خوبی مطرح شده که چند تاییشون جزو برنامه های ما بود اما بستر انجمن اجازه اجرا رو تا الان نداده بود. ما توی فاز اول داریم پورتال سایت رو بروزرسانی می کنیم که تا آخر هفته بعدی رونمایی میشه. ایشالله توی فاز بعدی هم این موارد و پیشنهاداتتون رو سعی می کنیم اجرایی کنیم تا انجمن کارایی بیشتری داشته باشه.
  37. 4 points
    با سلام و احترام سبز نبودن گواهی اس اس اس ال میتونه از این باشه که شما در صفحه ارید استایل یا js یا تصویر یا هر چیز دیگه ای رو فراخانی میکنید که با https نیست و http می باشد این مورد باعث میشه که به قول شما سبز نباشه در اون صفحات
  38. 4 points
    سلام و عرض ادب 1ـ آمارگیرها به درستی نشون نمیدن، خود صفحه افزونه آمارگیر هم گزارشات خطای زیادی داره، بهترین آمارگیر خود گوگل آنالیتیکس هست 2ـ نام صفحه اول سایت لاتین هست، در صورتی که مطالب شما فارسی هست (البته شاید دلیل خاصی دارید) 3ـ تگ h1 و h2 ندارید، مخصوصا در صفحه اصلی سایت 4ـ سعی کنید نوشته ها رو مرتب تر و با فونت و سایز مناسب بنویسید 5ـ در آخر اینکه سایت شما یه سایت تخصصی هست، شاید آنچنان عمومیت نداشته باشه که کسی سرچ بزنه این مطالب رو در همین اوایل، مثل سایت های موسیقی و فیلم نیست که زود راه بیفته، پس کمی صبر و حوصله به خرج بدید و همین موارد اولیه سئو رو رعایت کنید انشاالله نتیجه می گیرید موفق باشید
  39. 4 points
    مشکل حل شد! راه حل رو میگم که اگه کس دیگه ای این مشکل رو داشت به کمکش بیاد: کافیه این کد رو توی تگ هید قالبتون بذارید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  40. 4 points
    درود اصلا مشکلی نیست می تونه یک تگ در هر پست تکرار بشه اما نباید تگ با عنوان پست یکی باشه
  41. 4 points
    این یه کد ساده هستش برای اعتبار سنجی که در یکی از کارها ازش استفاده کرده بودم : function check(){ var error=0; var name=$("input[name=namekarbar]").val(); var mail=$("input[name=mail]").val(); var password=$("input[name=password]").val(); var confirmpassword=$("input[name=confirmpassword]").val(); if(name==''){error=1; $("input[name=namekarbar]").val('لطفاً نام خود را وارد کنید');$("input[name=namekarbar]").addClass('error')}; var regexp=/^[a-z0-9_\.-]+@{1}[a-z0-9_\.-]+\.[a-z]{2,4}$/i; if(regexp.test(mail)==false){error=1;$("input[name=mail]").val('ایمل خود را وارد کنید');$("input[name=mail]").addClass('error')} var regexp=/.{5,}/i; if(regexp.test(password)==false){error=1;alert("لطفا، پسورد را به درستی وارد کنید");$("input[name=password]").addClass('error')} else{if(password!=confirmpassword){error=1;alert("پسورد یکسان نیست");$("input[name=password]").addClass('error');$("input[name=confirmpassword]").addClass('error')}} if(error==1){return false;} } البته برای راحتتر بودن به اینپوت ها آیدی یا کلس بدید بجای اینکه اسم اینپوت رو بنویسید کلس یا آیدی رو بدید مثلاً $('#username') موفق باشید
  42. 4 points
    سلام چند وقت پیش بنده پوسته ای از این مارکت ها خریداری کردم تا بتونم از فایل زبانش استفاده کنم خیلی جالبه مارکتی که ادعا داره نسخه اورجینال ارائه میده (البته بعید میدونم)خیلی راحت میاد کد های تبلیغاتی خودشو داخل پوسته یا فایل قرار میده تا از پهنای باند و منابع مشتریاش به شدت به نفع خودش استفاده کنه بعضی از لینک های موجود !!(فقط بعضی از این لینکها) ( باقیش بماند) برای شما قرار میدم تا حداقل کسی که اطلاع نداره چی به سرش میاد ازش آگاهی پیدا کنه: این فقط بخش هدر سایت هست: <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress-theme/" title="قالب وردپرس">قالب وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/category/wordpress/wordpress-treaning/" title="آموزش وردپرس">آموزش وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="قالب فروشگاهی وردپرس">قالب فروشگاهی وردپرس</a> <a style="display:none" rel="follow" href="http://farishtheme.ir/" title="وردپرس">وردپرس</a> حالا توجه شمارو به این لینکها هم جلب میکنم: http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(10).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-sahifa(7).html http://themecheck.org/score/wordpress-theme-2qt0g50qn6o088cokoogkggcg.html خیلی جالبه این این مارکت عزیز در تمام هدر پوسته ها و حتی جاهایی که به ذهن ادمم نمیرسه لینکاشو که هیچ ارتباطی به بهینه شدن پوسته هم نداره قرار داده و از (display:none) هم خیلی عالی استفاده شده دوستانی که اطلاع ندارن در جریان باشن که این نو لینک گذاری سایت شمارو داغون میکنه از لحاظ سئو دچار شرایط بسیار بحرانی میشید.. ببخشید در حضور اساتید (مرتضی جان و سایر اساتید)زیاد صحبت کردم فقط خواستم بگم دزدی به هر قیمتی داره انجام میشه یا علی
  43. 4 points
    سلام ببینید میشه گفت تگ H1 در کنار تگ Title از مهم‌ترین تگ‌ها هستن و برای موتورهای جستجو بسیار پر ارزشن، بهتره فقط یکبار ازش استفاده کنید و اون هم برای عنوان اصلی در هر صفحه. تگ H2 از نظر ارزش بعد H1 قرار میگیره، بهتره برای زیر تیترهای نوشته استفاده بشه، تعدادش هم خوب بستگی داره به طول متن نوشته شده، خوب مسلما هر چی یه متن طولانی‌تر باشه میشه به زیرتیترهای بیشتری تقسیم‌بندیش کرد. در مورد سوال آخرتون هم، بله اشتباست، تگ‌های سری H فقط برای تیتر باید استفاده بشه، همونطوری که از اسمشون هم پیداست (Heading Tags به معنی تگ‌های عنوان) و به هیچ‌وجه برای متن و جملات طولانی استفاده نکنید. و اینکه در پایان باید بگم، نمیشه دقیقا در این مورد نظر داد، چون هیچ‌کسی به طور دقیق از الگوریتم‌های گوگل خبر نداره و همونطوری که خودتون و دوستان گفتید نظرات اکثرا از روی تجربیات افراد هست.
  44. 4 points
    سلام از ووکامرس استفاده می‌کنید؟ ووکامرس > پیکربندی > همگانی > مکان پیشفرض مشتری > بدون مکان پیش فرض این تنظیم رو انجام بدید درست میشه
  45. 4 points
    سلام این کد برای قسمت پیشخوان هست، نوع محصول رو به صورت پیش روی مجازی و قابل دانلود قرار میده /** * WC - Set Downloadable product type as the default. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_wc_product_type_options( $product_type_options ) { $product_type_options['virtual']['default'] = 'yes'; $product_type_options['downloadable']['default'] = 'yes'; return $product_type_options; } add_filter( 'product_type_options', 'itl_wc_product_type_options' ); این کد هم برای قسمت پیشخوان هست، در قسمت اطلاعات محصول موجودی و حمل و نقل رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Woocommerce Product Data Tabs. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_product_data_tabs( $tabs ) { unset( $tabs['inventory'] ); unset( $tabs['shipping'] ); return $tabs; } add_filter( 'woocommerce_product_data_tabs', 'itl_remove_product_data_tabs', 20, 1 ); این کد برای قسمت پرداخت هست، موارد ضروری رو غیر ضروری می‌کنه تا وقتی که موارد اضافه حذف شد اروری به کاربر نده مبنی بر اینکه فلان فیلد ضروری پر نشده /** * WC - Make Default Address Fields not required. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_checkout_filters( $fields ) { $fields['address_1']['required'] = false; $fields['address_2']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; $fields['postcode']['required'] = false; $fields['country']['required'] = false; $fields['state']['required'] = false; $fields['city']['required'] = false; return $fields; } add_filter( 'woocommerce_default_address_fields', 'itl_woocommerce_checkout_filters' ); این کد هم برای قسمت پرداخت و همچنین قسمت کاربری هست، موارد غیز نیاز رو حذف می‌کنه /** * WC - Remove Default Address Fields. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_remove_checkout_fields( $fields ) { unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_1'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_country'] ); unset( $fields['billing']['billing_state'] ); unset( $fields['order']['order_comments'] ); unset( $fields['billing']['billing_address_2'] ); unset( $fields['billing']['billing_postcode'] ); unset( $fields['billing']['billing_company'] ); unset( $fields['billing']['billing_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_first_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_last_name'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_company'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_country'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_1'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_address_2'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_city'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_state'] ); unset( $fields['shipping']['shipping_postcode'] ); return $fields; } add_filter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_billing_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); add_filter( 'woocommerce_shipping_fields' , 'itl_remove_checkout_fields' ); این کد هم قسمت ویرایش آدرس رو در قسمت کاربری حذف می‌کنه /** * WC - Remove edit-address menu from Account Page. * --------------------------------------------------------------- */ function itl_woocommerce_remove_account_menu_items( $items ) { unset( $items['edit-address'] ); return $items; } add_filter( 'woocommerce_account_menu_items', 'itl_woocommerce_remove_account_menu_items' ); تمام این کدها در فایل functions.php قالبتون قرار می‌گیره اگر قسمت دیگه‌ای هم مونده بفرمایید
  46. 4 points
    سلام پوسته اصلی حاوی کد لایسنسی هست که میتونید صحت خریدتون رو توی سایت اصلی تم فارست مشخص کنید. همچنین میتونید هش کد فایل پکیجتون رو با هش کدی که در کاربری سایت تم فارست هست مقایسه کنید. البته همه اینها در بخش کاربری > دانلود کاربر خریدار در سایت تم فارست وجود داره. موفق باشید
  47. 4 points
    در جکویری $( ".articles_nav:eq(1)" ) در CSS .articles_nav:nth-child(2)
  48. 4 points
    این هست و واقعا هم جای تاسف داره و نمیشه از درگاه قانونی با این افراد برخورد کرد ولی راه حل هم واسه رفع این مشکل هست ... از این افزونه استفاده کنید راحت میتونید همه ی لینک هاش رو ب درک واصل کنید ... یا حتی سرچ و ریپلیس تو Text Editor ها ! ولی شاید بشه با خرید نکردن از اینجور مارکت های دزد و حمایت نکردنشون بهشون ضربه زد ولی بازم متاسفانه هستن کسایی ک از وجود لینک های این سایت تو پوستشون خبر ندارن
  49. 4 points
    این کد رو به فایل header.php و قبل بسته شدن تگ head اضافه کنید: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
  50. 4 points
    هیچ تحریمی اعلام نشده و بعیده دامنه تحریم بشه! و منظور شما اگر از کاهش رتبه به الکسا هست که ربطی به گوگل نداره. اصلا گوگل رتبه ای نمیده که کم و زیاد بشه.