برترین های انجمن

  1. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      764

    • تعداد ارسال ها

      2,668


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      295

    • تعداد ارسال ها

      19,283


  3. cherry

    cherry

    عضو سایت


    • امتیاز

      268

    • تعداد ارسال ها

      470


  4. miladalizadeh

    miladalizadeh

    عضو سایت


    • امتیاز

      252

    • تعداد ارسال ها

      535



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 27/03/97 در همه بخشها

  1. 8 points
    سلام و درود بر کاربران عزیز انجمن وردپرس پارسی یه راست میرم سر اصل مطلب. وقتی بر روی سایت وردپرسیتون CDN شرکت CloudFlare رو فعال میکنید آیپی بازدید کننده هایی که وردپرس ثبت میکنه مثلا در بخش نظرات یا در آمار افزونه آمار وردپرس یا هر جایی که وردپرس آیپی بازدید کننده رو نشون میده آیپی واقعیشون نیست و یه آیپی دیگست. علت این مشکل اینه که وقتی شما سرویس CDN شرکت CloudFlare برای سایت وردپرسیتون فعال میکنید منبعد دیگه تمام بازدید ها از سرور سایت شما توسط سرورهای کلودفلر انجام میشه و بازدید کننده ها دیگه از سرور شما صفحات سایتون رو دریافت نمیکنند به جاش از سرورهای کلودفلر صفحات سایتتون رو دریافت میکنند. این قضیه هم به این علته که بتونه اون سرویس شبکه تحویل محتوا یا همون CDN رو پیاده کنه که دربارش میتونید داخل ویکی پدیا بخونید. حالا اصل مطلب اینه که یه پلاگین آماده کردم که با نصب و فعال سازی این پلاگین دیگه آیپی بازدید کننده ها آیپی های خود کلودفلر نیست و آیپی واقعی خودشون نمایش داده میشه. اینم پلاگین : wp-cloudflare-real-ip.zip موفق و سربلند باشید یا علی
  2. 6 points
    سلام احتمالا با WC Marketplace آشنا هستید این افزونه مثل افزونه دکان به ووکامرس این امکان رو اضافه می کنه که بشه چندین فروشنده دریک فروشگاه داشت (multi vendor) من نسخه ۳.۳.۶ شمسی کردم (ازجمله date picker) زبان فارسی هم از قبل براش موجود هستش ... توجه داشته باشید که به افزونه شمسی ساز وردپرس که در همین انجمن ارائه شده نیاز خواهید داشت. این افزونه درکل رایگان هست نسخه شمسی شده هم همین طور... امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره... dc-woocommerce-multi-vendor-shamsi.zip
  3. 6 points
    سلام و درود @TheOne همین خطی که بهش اشاره کردید زیرش بذارید کد داخل تگ body قرار میگیره. البته معمولا منظور از تگ body قبل از </body> هست. که توی 98 درصد قالب ها توی فایل footer.php قرار داره.
  4. 6 points
    سلام 1- با توجه به اینکه جدیدا دوستان در امضاهاشون رعایت استفاده از اندازه فونت، لینک و متن رو کنار گذاشتن، مجبور به غیرفعالسازی دوباره این بخش شدیم و کلا امضاها برای همه کاربران غیرفعال شد. هرچند یادآور میشیم که ایجاد بک لینک در انجمن غیرممکن هست و همه لینک ها external و nofollow و noopener و noreferrer هستن. 2- برای استفاده بیشتر و بالا بردن کارایی، جستجوی انجمن به جستجوی گوگل تغییر پیدا کرد.
  5. 5 points
    سلام @kar1591 از صفحه تنظیمات افزونه ووکامرس تب همگانی رو باز کنید و مکان پیشفرض مشتری رو بزارید روی مکان یابی مشکل برطرف میشه احتمالا الان روی گزینه مکان یابی (با پشتیبانی از کش برگه) باشه که چنین اسلاگی به انتهای آدرس اضافه شده موفق باشید
  6. 5 points
    سلام تو این تاپیک قصد دارم نحوه قرار دادن لینک کوتاه برای نوشته های وردپرس رو با شما کاربران به اشتراک بذارم. قصد داریم در صفحه نوشته ها که مربوط به فایل single.php می شود بخشی مشابه عکس زیر ایجاد کنیم: کدهای ما برای ایجاد کردن چنین بخشی شامل سه بخش میشه. کد php: برای گرفتن آیدی نوشته جاری که کاربر در حال مطالعه هست استفاده شده است. کدهای html و css که برای ایجاد و استایل دهی ساختاری که در عکس مشاهده می کنید استفاده شده است. کدهای جاوااسکریپت که برای کپی کردن آدرس نوشته زمانی که کاربر روی دکمه کپی کن! کلیک می کند فراخوانی و استفاده می شود. مرحله اول: ابتدا کدهای استایل زیر رو به قالب سایت خود اضافه کنید. .wbc-shortlink { width: 100%; margin-top: 20px; margin-bottom: 20px; } button.wbc-copydone { padding: 11px; border: 1px solid #03A9F4; background-color: #03A9F4; font-family: inherit !IMPORTANT; } input#wbc-post-shortlink { text-align: left; border-color: #03A9F4; border-width: 2px; } .wbc-shortlink table tr td:first-child { text-align: left; } .wbc-shortlink table { position: relative; } p#wbc-success-copy-done { position: absolute; top: -45px; left: 32%; background-color: #03A9F4; padding: 8px 18px; color: #ffffff; border-radius: 4px; display: none; } h4.wbc-title-shortlink { text-align: right; } مرحله دوم: فایل single.php قالب که مربوط به پست های سایت میشه رو باز کنید. و تو یه بخش مناسب کدهای زیر رو قرار بدید. <div class="wbc-shortlink"> <h4 class="wbc-title-shortlink">دریافت لینک کوتاه این نوشته:</h4> <table> <tr> <td> <button class="wbc-copydone" onclick="wbc_function_copy()">کپی کن!</button> </td> <td> <input id="wbc-post-shortlink" value="<?php echo home_url()."/?p=".$post->ID;?>" type="text" readonly> <p id="wbc-success-copy-done">کپی شد!</p> </td> </tr> </table> </div> <script type="text/javascript"> function wbc_function_copy() { var copyText = document.getElementById("wbc-post-shortlink"); copyText.select(); document.execCommand("copy"); document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "block"; setTimeout(function(){ document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "none"; }, 5000); } </script> چند نکته: قبل از پیست کردن کد بالا در فایل single.php دقت کنید که اگه قبلا تگ php باز شده بود شما باید تگ php رو ببندید به این صورت که قبل از کدهای بالا بنویسید: ?> و همچنین در آخر کدهایی که اضافه کردید مجدد تگ php رو باز کنید به این شکل: <?php میتونید کدهای جاوااسکریپت رو در فایل footer.php قبل از بسته شدن تگ body قرار بدید. ولی ممکنه سایت شما تو صفحه پست ها فوتر رو فراخونی نکرده باشه. برای همین منظور بهتره کد جاوااسکریپت رو با کد php و html باهم قرار بدید. و در نهایت هم زمانی که روی دکمه کپی کن! کلیک میشه پیام کپی شد به کاربر نمایش داده خواهد شد. همانند تصویر زیر: امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید!
  7. 5 points
    وقت بخیر شاید برخی مواقع دیده باشید که برخی از ارائه دهندگان هاست وردپرس داخل پلن بندی هاشون نوشتن که با خرید هاست وردپرس یک ssl رایگان از ما دریافت کنید شاید برای شما سوال باشد هاستی که قیمت ماهانش فرضا 10 هزار تومن هستش چطوری ssl چند صد تومنیو هم رایگان میدن در این بخش قصد دارم آموزش بدم که چطوری توی سرور لینوکسیتون برای کلیه ی هاست های میزبانی، اس اس ال رایگان رو فعال کنید توجه داشته باشید که برای وارد کردن دستورات باید به روت سرور دسترسی داشته باشید ابتدا نرم افزار پوتی رو باز کنین و وارد روت سرور لینوکسیتون بشین ابتدا دستور زیر را وارد کنید nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf سپس در صفحه ی موجود دستورات زیر را به کد ها اضافه کرده و تغیرات خود را ذخیره کنید letsencrypt=1 enable_ssl_sni=1 بعد از انجام مراحل بالا به ترتیب دستورات زیر را در روت سرور وارد کنید cd /usr/local/directadmin/custombuild ./build clean ./build update ./build letsencrypt ./build rewrite_confs در نهایت با دستور زیر دایرکت ادمین خود را ری استارت کنید service directadmin restart حال برای تست وارد یکی از هاست های سرور شده و به قسمت SSL Certificates برید در این بخش مشاهده میکنید که در قسمت Use the server's shared signed certificate گزینه ای به اسم Free & automatic certificate from Let's Encrypt اضافه شده است که اگر روی اون تنظیم کنید و تغیرات رو سیو کنید بعد از 1 دقیقه اس اس ال روی هاست شما فعال شده و میتوانید از آن استفاده کنید موفق و پیروز باشید
  8. 5 points
    rewrite یک سری توابع مجزی برای مدیریت آدرسها در وردپرس هست با htacces هم میشه این کار رو انجام داد. htaccess ربطی به xml نداره دستورات خودشو داره.
  9. 5 points
    سیسام های زیادی هستن که بر پایه لاراول نوشته شدنه و نمیشه خیلی نظر خاصی داد مگر اینکه کسی همه رو بشناسه در اون صورت حتی با دیدن جاوااسکریپتش هم میشه تا حدودی تشخیص داد که با چی نوشته شده. اگر سیستمی می خواید که بتونید اجازه بدید کاربرا مطلب ارسال کنند افزونه های زیادی برای وردپرس هست که پنل کاربری توی فرانت اند درست میکنند و افزونه های دیگه ای هست که اجازه میدن کاربرا بتونند مطلب ارسال کنند و در صورت تایید ادمین نشون داده بشه که با سرچ ساده ای میتونید مطالبی در موردشون پیدا کنید. اما اگر می خواید مثل همین سایت باشه دقیقا یا مثلا همین لاراول باشه که میتونید با یکی از همین سیستم های بلاگ دهی اماده که توی گیت هاب منتشر شده و بر مبنای لاراول هستن شروع کنید. مثلا این لینک رو بررسی کنید: https://wpu.ir/pzmsj اما اون سایت به نظر کدنویسیش اختصاصی میاد جایی نمیبینم که از پروژه اماده ای استفاده شده باشه. ممکنه مشکل لود بالا داشتنه و از وردپرس رفتنه روی لاراول. موفق باشید.
  10. 5 points
    سلام و درود @unid_user سایت ویرگول همونطور که @فرحان خان فرمودند با فریمورک لاراول به صورت کاملا اختصاصی طراحی شده. اون نشانی هم که توی فوترش هست مربوط به یه سیستم آنالیز بازدید و رفتار کاربرانه یه چیزی مثل گوگل آنالیتیکس.
  11. 5 points
    سلام و درود @Ali شما همین طوری نمیتونید HTML رو قاطی کدهای PHP کنید هنگامی که میخواید HTML بنویسید باید تگ PHP رو ببندید. <?php if ( is_home() ) { ?> <h2><a href="http://type74.ir" title="پیاده سازی صوت">پیاده سازی صوت</a></h2> <h2><a href="http://type74.ir" title="تایپ سخنرانی">تایپ سخنرانی</a></h2> <?php } else { ?> <h5><a href="http://type74.ir" title="پیاده سازی صوت">پیاده سازی صوت</a></h5> <h5><a href="http://type74.ir" title="تایپ سخنرانی">تایپ سخنرانی</a></h5> <?php } ?>
  12. 5 points
  13. 4 points
    سلام دوست عزیز این فایل هایی که شما ذکر کردین مربوط میشه به افزونه duplicator که برای نصب آسان استفاده میشه و مربوط به نال بودن محصول نیست نظر شخصی : محصولاتی که مارکت ها از وبسایت های خارجی خریداری و برای فروش قرار میدن همه نال شده هستند ، به اینصورت که محصول رو بصورت تک لایسنس خریداری و قبل از فروش لایسنسش رو حذف میکنند که خریدار هیچ دسترسی به سرور آپدیت نداشته باشه ( دریافت نسخه اصلی و انگلیسی ) ، در صورتی که امکان پرداخت دلار براتون مقدور هست محصولات دلخواهتون رو بصورت اورجینال از وبسایت سازنده خریداری و استفاده کنید ، درسته انگلیسیه اما ارزش داره
  14. 4 points
    سلام فروش پوسته به هر طریقی بجز خرید لایسنس کامل غیرقانونی هست. راه درست اینه که شما فقط راست چینی و فایل زبان رو بصورت یک پوسته فرزند به فروش برسونید. پیگیری یک کلی یک پوسته به همراه فارسی سازش به این راحتی نیست ولی فروش مال غیر هست در هر صورت دزدی کار دیگران هست فرقی نمیکنه چه سایتی و چه کسی باشه اینکار از بیس اشتباهه.
  15. 4 points
    سلام @Selno از php در css استفاده نمیکنند و به اینصورت شما باید عمل کنید مثلا توی تنظیمات قالبتون سه چک باکس دارید آبی، قرمز، بنفش پس کدتون با تیک زدن هرکدام از اینها به اینصورت میشه (محل قرارگیری : functions.php ) و حتما باید فایل های استایل رو در مسیر ذکر شده قرار بدین <?php if(get_option('blue_theme') == 'true'){ wp_register_style( 'bluestyle', get_template_directory_uri() . '/css/blue-style.css',array(), '1.0'); wp_enqueue_style( 'bluestyle'); } elseif(get_option('red_theme') == 'true'){ wp_register_style( 'redstyle', get_template_directory_uri() . '/css/red-style.css',array(), '1.0'); wp_enqueue_style( 'redstyle'); } elseif(get_option('purple_theme') == 'true'){ wp_register_style( 'purplestyle', get_template_directory_uri() . '/css/purple-style.css',array(), '1.0'); wp_enqueue_style( 'purplestyle'); } ?> به نام چک باکس ها توجه کنید: آبی: blue_theme قرمز: red_theme بنفش: purple_theme
  16. 4 points
    سلام سایت مدنظرتون اصلا وردپرس نیست
  17. 4 points
    این نسخه هنوز داخل مخزن وردپرس قرار نگرفته. دانلودش کنید و پارسی دیت فعلی رو حذف کنید و اینو جاش آپلود و فعال کنید.
  18. 4 points
    سلام دقیقا چنین چیزی توی سرچ کنسول جدید نیست، نزدیک‌ترین امکان به این چیزی که شما می‌خواین بخش inspect سرچ‌کنسول جدید هست (همون فیلد بزرگی که بالای صفحه قرار داره) اونجا باید کل URL رو وارد کنید، بعد وضعیت ایندکس صفحه رو بهتون میگه، گزینه‌ی Request Indexing رو که بزنید میره توی صف برای ایندکس شدن. همچنین یه گزینه‌ی Test Live URL هم داره که تقریبا کار همون Render رو توی سرچ‌کنسول قدیمی انجام میده. البته باز هم من اینو تستش کردم مثل Fetch توی اون سرچ‌کنسول قدیمی عمل نمی‌کرد و یه کم دیرتر ایندکس میکرد، اما در حال حاضر این شبیه‌ترین گزینه به Fetch as Google توی وبمستر قدیمیه.
  19. 4 points
    <a href="tel:+989390000000"><img class="size-full wp-image-119 aligncenter" src="http://eyvazisound.ir/wp-content/uploads/2019/02/telephone-jpeg.jpg" alt="شماره تماس " width="250" height="88" /></a>
  20. 4 points
    خواهش میکنم مجدد پیش نمایش رو بررسی کنید پیش نمایش شما میتونید از طریق یک تگ a اقدام کنید برای چنین موردی
  21. 4 points
    سلام @chem کار سختی نیست شما باید در ابتدا چنین طرحی ایجاد و سپس از طریق onclick رویداد رو اعمال کنید من برای enamad رویداد رو اعمال کردم و میتونید از طریق لینک ببینید کلیک کنید (پس از برداشتن کد اطلاع بدین حذفش کنم)
  22. 4 points
    سلام و درود @jistili1 شما توی خط سوم کد جاوا اسکریپتتون گفتید آبجکت جی کوئری بره توی متغییر $a و سایر متغییرهاشو کلا حذف کنه. بنابراین اتفاقی که افتاده دیگه $ توش آبجکت جی کوئری نیست و باید از $a استفاده کنید. $(document).ready(function() { var $a = $.noConflict(true); $a(window).scroll(function() { if ($a(window).scrollTop() >= 150) { $a('#menudad').addClass('fixed-header'); $a('#menu').css('margin-top', '0'); } else { $a('#menudad').removeClass('fixed-header'); $a('#menu').css('margin-top', '50px'); } }); $a("#amozesh").hover(function() { $a("#ses").css("display", "flex"); }); });
  23. 4 points
    سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید علاوه‌بر روشی که دوستمون گفتن شما می‌تونید از سایت https://www.wappalyzer.com/ هم استفاده کنید (اکستنشنش هم وجود داره که نصب کنید روی مرورگرتون) کل تکنولوژی‌های به کار رفته در یک وبسایت رو براتون لیست می‌کنه.
  24. 4 points
    .contact_us_div_class input,.contact_us_div_class textarea .contact_us_div_class input::-webkit-input-placeholder ,.contact_us_div_class textarea::-webkit-input-placeholder{ font-size: 10px!important; } این استایل رو به انتهای فایل rtl.css اضافه کنید
  25. 4 points
    @nanesalemtabriz سلام شیوه کار هر شخص ممکنه متفاوت باشه ولی بطور کلی من فکر میکنم که باید اینطور باشه. مشخص کردن هدف سایت با توجه به هدف مشخص شده تعیین دامنه برای سایت تهیه دامنه تهیه هاست باتوجه به منابعی که مورد نیاز هست تشخیص بهترین راه برای اجرا پروژه که این میتونه با توجه به هدف تولید پروژه متفاوت باشه. مثلا اگه پروژه ای باشه که شخص نیاز داشته باشه سایتی مثل youtube داشته باشه دیگه اینجا وردپرس یک انتخاب اشتباه میتونه باشه راه اندازی سیستم مدیریت محتوا یا شروع کدنویسی بستر مورد نیاز برای ران کردن سایت نصب قالب و پلاگین های مورد نیاز یا کدنویسی frontend و امکاناتی که سایت باید داشته باشه تست رفع اشکالات احتمالی رونمایی موفق باشید...
  26. 4 points
    داده ترین راهش استفاده از تگ small هست <p><small>[text* your-name placeholder "نام شما"] </small></p> روش بعدی استفاده از css هست div.p { font-size: 15px; }
  27. 4 points
    این کدو تو فایل فانکشن تون قرار بدین if ( ! class_exists( 'CT_TAX_META' ) ) { class CT_TAX_META { public function __construct() { } // Initialize the class and start calling our hooks and filters public function init() { add_action( 'category_add_form_fields', array ( $this, 'add_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'created_category', array ( $this, 'save_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'category_edit_form_fields', array ( $this, 'update_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'edited_category', array ( $this, 'updated_category_image' ), 10, 2 ); add_action( 'admin_enqueue_scripts', array( $this, 'load_media' ) ); add_action( 'admin_footer', array ( $this, 'add_script' ) ); } public function load_media() { wp_enqueue_media(); } // Add a form field in the new category page public function add_category_image ( $taxonomy ) { ?> <div class="form-field term-group"> <label for="category-image-id"><?php _e('Image', 'Personal-blog'); ?></label> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" class="custom_media_url" value=""> <div id="category-image-wrapper"></div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </div> <?php } //Save the form field public function save_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; add_term_meta( $term_id, 'category-image-id', $image, true ); } } // Edit the form field public function update_category_image ( $term, $taxonomy ) { ?> <tr class="form-field term-group-wrap"> <th scope="row"> <label for="category-image-id"><?php _e( 'Image', 'Personal-blog' ); ?></label> </th> <td> <?php $image_id = get_term_meta ( $term -> term_id, 'category-image-id', true ); ?> <input type="hidden" id="category-image-id" name="category-image-id" value="<?php echo $image_id; ?>"> <div id="category-image-wrapper"> <?php if ( $image_id ) { ?> <?php echo wp_get_attachment_image ( $image_id, 'thumbnail' ); ?> <?php } ?> </div> <p> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_button" id="ct_tax_media_button" name="ct_tax_media_button" value="<?php _e( 'Add Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> <input type="button" class="button button-secondary ct_tax_media_remove" id="ct_tax_media_remove" name="ct_tax_media_remove" value="<?php _e( 'Remove Image', 'Personal-blog' ); ?>" /> </p> </td> </tr> <?php } // Update the form field value public function updated_category_image ( $term_id, $tt_id ) { if( isset( $_POST['category-image-id'] ) && '' !== $_POST['category-image-id'] ){ $image = $_POST['category-image-id']; update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', $image ); } else { update_term_meta ( $term_id, 'category-image-id', '' ); } } //Add script public function add_script() { ?> <script> jQuery(document).ready( function($) { function ct_media_upload(button_class) { var _custom_media = true, _orig_send_attachment = wp.media.editor.send.attachment; $('body').on('click', button_class, function(e) { var button_id = '#'+$(this).attr('id'); var send_attachment_bkp = wp.media.editor.send.attachment; var button = $(button_id); _custom_media = true; wp.media.editor.send.attachment = function(props, attachment){ if ( _custom_media ) { $('#category-image-id').val(attachment.id); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); $('#category-image-wrapper .custom_media_image').attr('src',attachment.url).css('display','block'); } else { return _orig_send_attachment.apply( button_id, [props, attachment] ); } } wp.media.editor.open(button); return false; }); } ct_media_upload('.ct_tax_media_button.button'); $('body').on('click','.ct_tax_media_remove',function(){ $('#category-image-id').val(''); $('#category-image-wrapper').html('<img class="custom_media_image" src="" style="margin:0;padding:0;max-height:100px;float:none;" />'); }); // Thanks: http://stackoverflow.com/questions/15281995/wordpress-create-category-ajax-response $(document).ajaxComplete(function(event, xhr, settings) { var queryStringArr = settings.data.split('&'); if( $.inArray('action=add-tag', queryStringArr) !== -1 ){ var xml = xhr.responseXML; $response = $(xml).find('term_id').text(); if($response!=""){ // Clear the thumb image $('#category-image-wrapper').html(''); } } }); }); </script> <?php } } $CT_TAX_META = new CT_TAX_META(); $CT_TAX_META -> init(); } بجای category ، توی کدی که فرستادم باید اسم تاکسونامی تون و بزارید.
  28. 4 points
    سلام ، با کدی که فرستادم میتونید همه ی دسته ها تو سطح اول و بگیرید. $terms = get_terms( array( 'taxonomy' => '$taxonomy', 'hide_empty' => false, 'parent' => 0 ) ); و با این کد ، دسته ها و زیردسته ها رو نمایش میده foreach($terms as $term){ echo "<li><a href='".get_term_link( $term->term_id,'$taxonomy' )."'>$term->name</a>"; $chterms = get_terms( array( 'taxonomy' => 'product_cat', 'hide_empty' => false, 'parent' => $term->term_id ) ); if($chterms){ echo "<ul class='child'>"; foreach($chterms as $ch){ echo "<li ><a href='".get_term_link( $ch->term_id,'$taxonomy' )."'>$ch->name</a></li>"; } echo "</ul>"; } } echo "</li>"; }
  29. 4 points
    اگه منظورتون عکس بک گراند هست که درون فایل component.css هست .demo-1 .large-header { background-image: url('../img/demo-1-bg.jpg'); } اگه منظورتون افکتش هست که با js هست که اسمش particles.js هست
  30. 4 points
    خودشون معلومه میگن این اصله ولی ما میدونیم که نیست. قیمت افزونه سئو پرمیوم توی ژاکت 45 هزار تومنه و در واقع 89 دلاره حالا چطوری این نسخه، نسخه اصلیه؟
  31. 4 points
    سلام و درود @sata به جاش باید کد زیر رو بنویسید. <?= parsidate('Y') ?>
  32. 4 points
    سلام باتوجه به رشد و پیشرفت تکنولوژی و اینکه کسب و کارهای آفلاین باید کم کم مهاجرت کنند به فضای آنلاین تا بتونن تو کسب و کارخودشون موفق تر باشن. همین موضوع باعث شده که روزانه تعداد سایت ها افزایش پیدا کنه و از این رو این سایت هایی که راه اندازی میشن قطعا نیاز به مراقبت و نگهداری دارند که اینکار رو افراد متخصص که قبلا در حوزه های مختلف وب فعالیت کردن میتونن انجام بدن. پس از نظر من قطعا وبمستری میتونه یه شغل باشه. البته همین الان هم هست و خیلی ها هستن که از همین راه کسب درآمد میکنند ولی خب بنظر من چند سال آینده این موضوع خیلی نسبت به الان boldتر میشه. ولی خب شغل وبمستری چالش ها و سختی های خودش رو داره. شاید از بالا که نگاه کنید بنظر برسه که هر روز باید طبق عادت یه سری کارهای روتین رو انجام بدید مثل همه شغل ها. ولی وبمستری اینطوری نیست. شغلی هست که روز به روز باید اطلاعات و سطح دانش فردی ارتقاء داده بشه تا با اینکار بشه تو این شغل موند و فعالیت کرد. در غیر اینصورت افراد متخصص میتونن جای افراد متخصص قدیمی که دانش خودشون رو بروز نکردن پر کنن.
  33. 4 points
    سلام استفاده از افزونه/پوسته نال/هک شده به شدت اشتباه هست و سریعا اون رو از روی سرورتون حذف کنید. چون ممکنه سایتتون ویروس/هک/کد مخرب/بکدور و... بیوفته و دردسرش به شدت بالا هست.
  34. 4 points
    با سلام و خسته نباشید. ابتدا برای پست تایپ موزیکتون یک custom field اضافه کنید مثلاً به اسم "special_music". آموزش ساخت custom field در وردپرس رو میتونید جستجو کنید و یا از افزونه acf که بنده پیشنهاد میکنم استفاده کنید که آموزش هایش در اینترنت هست. در جایی که میخواهید موزیک های اختصاصی رو نشون بدید از کوئری زیر جهت دریافت موزیکی که به صورت ویژه مقدار دهی شده است استفاده کنید. <?php $special_musics = new WP_Query(array( 'post_type' => 'music', // نام پست تایپ سفارشی موزیک ها 'posts_per_page' => 5, // تعداد موزیک هایی که باید نشون داده بشه 'meta_query' => array( array( 'key' => 'special_music', // نام کاستوم فیلد 'value' => 'true', // مقداری که باید در کاستوم فیلد ذخیره شود 'compare' => '=' // مقایسه کننده sql ) ) )); if ($special_musics->have_posts()): // چک کردن اینکه آیا موزیکی به صورت ویژه در دیتابیس ثبت شده است یا خیر while ($special_musics->have_posts()) : $special_musics->the_post(); // حلقه مادامی که موزیک به صورت ویژه وجود داشته باشد. endwhile; wp_reset_postdata(); // ریست کردن پست دیتای وردپرس endif; unset($special_musics); // حذف متغیر از رم جهت جلوگیری از تداخل متغیرها ?>
  35. 4 points
    کش افزونه رو خالی کنید تا دوباره لینک همه پستارو پیدا کنه
  36. 4 points
    به نظرم دارین زیاد ولخرجی میکنید
  37. 4 points
    (function($) { $(function() { var index, length; $('#gallery img').click(function() { length = $('#gallery img').length; index = $(this).index("#gallery img"); $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', $(this).attr('src')); }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $('#next').click(function() { index += 1 index = ((index + 1) > length) ? 0 : index; $("#bigimage img").attr('src', $('#gallery img').eq(index).attr('src')); }); $('#prev').click(function() { index -= 1 index = ((index + 1) == 0) ? length - 1 : index; $("#bigimage img").attr('src', $('#gallery img').eq(index).attr('src')); }); }); })(jQuery);
  38. 4 points
    سلام و درود @unid_user کد جی کوئری شما میشه به شکل زیر باشه. (function($) { $(function() { var index, length; $('#gallery img').click(function() { length = $('#gallery img').length; index = $(this).index("#gallery img"); $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', $(this).attr('src')); }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $('#next').click(function() { index += 1 index = ((index + 1) > length) ? 0 : index; $("#bigimage img").attr('src', $('#gallery img').eq(index).attr('src')); }); $('#prev').click(function() { index -= 1 index = ((index + 1) > length) ? length - 1 : index; $("#bigimage img").attr('src', $('#gallery img').eq(index).attr('src')); }); }); })(jQuery); موفق باشید
  39. 4 points
    سلام. مورد اول که فکر می کنم باید به صورت html entity متن ها ذخیره بشه یعنی مثلا به جای ' معادل هگز اون توی دیتابیس ذخیره بشه. برای مورد دوم هم میتونید متن هرچی بود به lowercase تبدیل کنید و بعد توی دیتابیس جستجو کنید. البته نمیدونم دقیقا مشکلتون رو متوجه شدمه یا نه ولی چیزی که گفتم برای زمانی هست که توی دیتابیس هم lowercase ذخیره کرده باشین و البته سریع ترین راه ممکن قطعا همین هست. و همچنین میتونید مثلا از کلمه حرف اولش رو که معمولا با حروف بزرگ مینویسن حذف بکنید و باقی اون رو توی دیتابیس جستجو کنید(در صورتی که نمیدونید توی دیتابیس به صورت بزرگ ذخیره شده یا کوچیک). موفق باشید.
  40. 3 points
    سلام احتملا این فایل ها .htaccess-190427185957-5cc4a6ad3b49b-duplicator.bak برای نصب کننده خودکار قالبتون باشه
  41. 3 points
    سلام <?php if( is_shop() ){ // true in shop } else { // false in shop } ?>
  42. 3 points
    سلام و درود @ahmad25532 آخرین نسخه وردپرس فارسی 5.0.3 و آخرین نسخه وردپرس انگلیسی 5.1 هست. در صورتی که از داشبورد بروزرسانی کنید ممکنه بخش هایی از وردپرس شما انگلیسی بشه ولی مشکل خاصی پیش نمیاد.
  43. 3 points
    خواهش میکنم @Aliyeh بنظر میاد پوسته وردپرس کلاسی پرس باشه در صورتی که قصد راه اندازی وبسایت با طول عمر بالا و به چیزی در سطح شیپور و دیوار فکر میکنید با وردپرس هم میشه چنین وبسایت هایی رو ساخت و بی شک حتی قدرتمند تر و همچنین بنده هم یکی از طرفداران پروپا قرص وردپرس هستم و برای هرکاری ازش استفاده میکنم اما این امکان توسط او اس کلاس فراهم شده تا اسکریپتی با امکانات حرفه ای و قالب های در سطح وبسایت های ذکر شده و پشتیبانی فارسی داشته باشید و اینکه نظر منو سمت خودش جلب کرد و اگر بخوام وبسایت آگهی راه اندازی کنم حتما ازش استفاده میکنم (بنظرم زیاد خودتون رو محدود به وردپرس نکنید که برای هرکاری بخواید ازش بهره بگیرید) وردپرس سیستم بسیار خوبیه و قدرتمند و حتی امنیتش هم تایید شدس ، ولی وقتیکه او اس کلاس فارسی بصورت رایگان با آموزش نصبش هست یه زحمتی به خودتون بدین و برای اولین بارهم که شدن نصبش کنید و قالب های تجاری و افزودنی هاشو بررسی کنید شاید نظرتون سمتش جلب شد و استفاده کردین وردپرس : قالب ها و افزونه های بسیار خوبی با هزینه بالا داره او اس کلاس: افزودنی ها و قالب های در سطح وبسایت های ذکر شده داره با هزینه پایین فقط یه نمه هزینه هاتون از وردپرس بیشتر میشه درصورتی که بخواید امکانات اختصاصی بهش اضافه کنید امیدوارم مفید باشه
  44. 3 points
    سلام دوست عزیز در ابتدا شما باید از صفحه تنظیمات دیدگاه ها تعداد نمایش نظرات در هر صفحه رو تعیین و سپس از این کد در فایل comments.php استفاده کنید <?php paginate_comments_links( array('prev_text' => 'قبلی', 'next_text' => 'بعدی') ); ?>
  45. 3 points
    سلام و درود @miraziz با سپاس از @sajad جان بابت کدی که نوشتند. وردپرس برای نمایش شورت لینک مطالب تابع the_shortlink رو در سورس اضافه کرده و میتونید به شکل زیر ازش استفاده کنید. <?php the_shortlink('لینک کوتاه', 'لینک کوتاه'); ?>
  46. 3 points
    گاهی اوقات محصولات نال شده کل هاست رو آلوده میکنن و اینجور مواقع دیگه پاک کردن پلاگین یا قالب نال شده کار ساز نیست و جواب نمیده. برای همین پیشنهاد میشه که روی یه وردپرس دیگه کارتون رو شروع کنید تا خیالتون راحت باشه.
  47. 3 points
    wp_terms:ترمها wp_term_taxonomy:دسته بندیها wp_termmeta:متاها wp_term_relationship:ارتباط با پستها
  48. 3 points
    خب یه مقدار کدها مرتب تر شد و مخاطب راحتر میتونه از کد استفاده کنه! دیگه نیاز نیست کدهای استایل و کدهای html و کدهای php رو جدا جدا تو بخش های مختلف بزارید. کافی کل کد زیر رو در فانکشن قالب قرار بدید تا خروجی مورد نظر رو دریافت کنید. add_filter("the_content", "wbc_function_copy"); function wbc_function_copy($content){ $shortlink = ' <div class="wbc-shortlink"> <h4 class="wbc-title-shortlink">دریافت لینک کوتاه این نوشته:</h4> <table> <tr> <td> <button class="wbc-copydone" onclick="wbc_function_copy()">کپی کن!</button> </td> <td> <input id="wbc-post-shortlink" value="'.home_url().'/?p='.get_the_ID().'" type="text" readonly> <p id="wbc-success-copy-done">کپی شد!</p> </td> </tr> </table> </div> '; if(is_single() && !is_home()){ $content.=$shortlink; } return $content; } add_action("wp_head", function(){ ?> <style> .wbc-shortlink { width: 100%; margin-top: 20px; margin-bottom: 20px; } button.wbc-copydone { padding: 11px; border: 1px solid #03A9F4; background-color: #03A9F4; font-family: inherit !IMPORTANT; } input#wbc-post-shortlink { text-align: left; border-color: #03A9F4; border-width: 2px; } .wbc-shortlink table tr td:first-child { text-align: left; } .wbc-shortlink table { position: relative; } p#wbc-success-copy-done { position: absolute; top: -45px; left: 32%; background-color: #03A9F4; padding: 8px 18px; color: #ffffff; border-radius: 4px; display: none; } h4.wbc-title-shortlink { text-align: right; } </style> <?php }); add_action("wp_footer", function(){ ?> <script type="text/javascript"> function wbc_function_copy() { var copyText = document.getElementById("wbc-post-shortlink"); copyText.select(); document.execCommand("copy"); document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "block"; setTimeout(function(){ document.getElementById("wbc-success-copy-done").style.display = "none"; }, 5000); } </script> <?php });
  49. 3 points
    سلام دوست عزیز افزونه wp user frontend فکر میکنم چیزی باشه که شما دنبالش هستی ، داخل گوگل یا خود مخزن وردپرس سرچ بزنی میتونی دریافتش کنی
  50. 3 points
    سلام و درود @poyehcom برای سایت تفریحی همون بخش تماس با ما کفایت میکنه.