reza3533

عضو سایت
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0

درباره reza3533

  • درجه
    تازه کار
  1. سلام و خسته نباشید.. میخواستم برای سایت آرشیو ماهیانه و سالیانه درست کنم، به این صورت که مثلا اینطوری نشون بده: آرشیو ماهانه: -شهریور 1396 -مهر 1396 -ابان 1396 و بخش سالیانه هم اینطوری باشه: -2016 -2017 -2018 که اینا به صورت لینک باشن. برای اینکار من یه برگه جدید به اسم archives درست کردم ولی نمیدونم چطوری کدهارو توی ادیتور وارد کنم که بعد از ذخیره برگه نشون بده (برای راحتی کار میخوام توی برگه کدهاش رو بنویسم و ترجیحاً قالب رو دست کاری نکنم) مثلا میدونم برای نمایش ارشیو بصورت ماهیانه این کدش هست : <?php wp_get_archives('type=monthly'); ?> ولی اگه بخوام این کد رو داخل ادیتور صفحه ای که درست کردم استفاده کنم باید چکار کنم؟؟ ممنونم.
  2. سلام خسته نباشید. راستش چند روز پیش من وردپرسم رو به 3.6 آپدیت کرده بودم ولی بعد از ارتقا ، بخش مدیریت وردپرس بطور کامل از کار افتاد و «فقط» صفحه سفید نشون میداد ، هرچند خود سایت بطور کامل بالا میومد. این سوال رو من چندی قبل توی این تاپیک مطرح کردم و بعد از گشتن توی انجمن طبق گفته این پست عمل کردم و متوجه شدم مشکل از پلاگین بادی پرس هست. یعنی وقتی بادی پرس غیر فعاله بخش مدیریت بدون مشکل بالا میاد اما وقتی بادی پرس فعال میشه بخش مدیریت سفید میشه... آیا راه حلی برای این مورد هست ؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید === راستش من قبل از اینکه وردپرسم رو آپدیت کنم هم این مشکل سفید شدن منوی مدیریت رو داشتم. داستان از اونجا شروع شد که من متوجه شدم آپدیت بادی پرس اومده و من از بخش پلاگین ها به طور اتوماتیک بادی پرسم رو ارتقا دادم اما بعد دیدم که انگلیسی شده برای همین از همون بخش مدیریت به طور دستی «نسخه قبلی» بادی پرس فارسی رو روی همون نصب کردم ، از همین جا مشکل سفید شدن منوی مدیریت شروع شد ، که من بعد از کنترل پنل اصلی سایت فایلای بادی پرس رو پاک کردم و بجاش فایلای نسخه 1.8.1 ریختم که بعد تا الان درست بود. حالا هم که وردپرسم رو به 3.6 آپ کردم بازم بادی پرسم مشکل پیدا کرده اینبار طوری هست که اگه بادی پرس فعال باشه باید بیخیال منو مدیریت بشم
  3. سلام متاسفانه بعد از بروز رسانی به نسخه 3.6 از طریق پیشخوان مدیریت وردپرس ، کلا بخش مدیریت چیزی باز نمیشه و صفحه سفید میاد. البته سایت کامل بالا میاد و فقط بخش مدیریت اینطوریه. الان هم به صورت دستی و از طریق کنترل پنل هم همه فایل های وردپرس رو بجز wp-content و wp-config پاک کردم و با نسخه جدید جایگزینشون کردم ولی باز هم فقط صفحه مدیریت سفیده و سایت کامل بالا میاد. لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم