☻ IMAN ☺

نمایش نقش کاربری نویسنده در مطالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

... B)

من میخوام نقش کاربری نویسندگان مطالب رو کنارشون نمایش بدم. مثلا بنویسه:

نویسنده: ایمان (مدیر)

باید از چه کدی استفاده کنم؟!

:mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$user_roles = $current_user->roles;
$user_role = array_shift($user_roles);
if ($user_role == 'administrator') {
echo 'مدیر';
} elseif ($user_role == 'editor') {
echo 'ویراستار';
} elseif ($user_role == 'author') {
echo 'نویسندگان';
} elseif ($user_role == 'contributor') {
echo 'مشارکت کننده';
} elseif ($user_role == 'subscriber') {
echo 'مشترکین';
} else {
echo '<strong>' . $user_role . '</strong>';
}
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون :)

ویرایش شده در توسط Phoenix
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نقش کاربری برای مهمانان نمایش داده نمیشه! مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست:

<?php
$user_roles = $current_user->roles;
$user_role = array_shift($user_roles);
if ($user_role == 'administrator') {
echo 'مدیر';
} elseif ($user_role == 'editor') {
echo 'ویراستار';
} elseif ($user_role == 'author') {
echo 'نویسندگان';
} elseif ($user_role == 'contributor') {
echo 'مشارکت کننده';
} elseif ($user_role == 'subscriber') {
echo 'مشترکین';
} else {
echo '<strong>' میهمان '</strong>';
}
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست:

<?php
$user_roles = $current_user->roles;
$user_role = array_shift($user_roles);
if ($user_role == 'administrator') {
echo 'مدیر';
} elseif ($user_role == 'editor') {
echo 'ویراستار';
} elseif ($user_role == 'author') {
echo 'نویسندگان';
} elseif ($user_role == 'contributor') {
echo 'مشارکت کننده';
} elseif ($user_role == 'subscriber') {
echo 'مشترکین';
} else {
echo '<strong>' میهمان '</strong>';
}
?>

تست کردم اما وقتی یک نفر به عنوان مهمان که عضو سایت نیست وارد سایت میشه کنار اسم نویسنده به جای نقش کاربریش "میهمان" نمایش داده میشه!

و مشکل اینجاست که وقتی به عنوان یه نقش کاربری دیگه مثلا ویرایشگر وارد سایت میشم این کد همون نقش رو نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو امتحان کنید:

$user_id = get_the_author_meta( 'ID' ); //assume we are in The Loop

$user_obj = get_userdata( $user_id );

if( !empty( $user_obj->roles ) ){
foreach( $user_obj->roles as $role ){
echo $role;
}
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو امتحان کنید:

$user_id = get_the_author_meta( 'ID' ); //assume we are in The Loop

$user_obj = get_userdata( $user_id );

if( !empty( $user_obj->roles ) ){
foreach( $user_obj->roles as $role ){
echo $role;
}
}

ممنون درست شد فقط انگلیسی نمایش میده بی زحمت فارسیش کنین! :D:rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
$user_id = get_the_author_meta( 'ID' ); //assume we are in The Loop
$user_obj = get_userdata( $user_id );
$user_roles = $user_obj->roles;
$user_role = array_shift($user_roles);
if( !empty( $user_obj->roles ) ){
if ($user_role == 'administrator') {
echo 'مدیر';
} elseif ($user_role == 'editor') {
echo 'ویراستار';
} elseif ($user_role == 'author') {
echo 'نویسندگان';
} elseif ($user_role == 'contributor') {
echo 'مشارکت کننده';
} elseif ($user_role == 'subscriber') {
echo 'مشترکین';
} else {
echo '';
}
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فارسیش منی شه همون قبلی ها و درست هم نمایش می داد شما نباید با سیستم خودت چک کنی چون تغییرات روی کوکیت ذخیره می شه و زمان می بره تا تغییر کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟