26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

سایت من www.medplant.ir مدتیه که با مشکل مواجه شده و هاستینگ دائم گیر میده که مصرف منابعش بالاست و قطعش میکنیم و ...

یکی از دوستان متخصص که حق الزحمه کمی هم میگیره بیاد لطف کنه و این سایت ما رو بهینه سازی کنه

ایمیل من jalal.abbasian@gmail.com

یا از طریق ایمیل یا از طریق پیام خصوصی یا توی همین تاپیک منتظر هستم

با تشکر از همه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا خودتون سایتتون رو طبق روش های گفته شده بهینه نمیکنید ؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا خودتون سایتتون رو طبق روش های گفته شده بهینه نمیکنید ؟

مسأله بهینه سازی سئو نیست ها! بهینه سازی قالب هست! از نظر سئو و کش و ...خوبه وضعیت سایتم.

من خودم کدنویسی بلد نیستم. حدس میزنم که کدنویسی سایت مشکل داشته باشه. مثلا باز بودن انتهای یک کد یا چیزی شبیه این!

شما این Html5 و Css3 رو خودت انجام دادی؟ سایت من هم نیاز داره به این یا نه؟

اگر بخوای انجام بدی چقدر میشه حق الزحمه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر من فقط ارور هاشو برطرف کردم . نسخه قالب رو ارتقا دادم . قالب من پرمیوم هست . میتونید کدهاتون رو توی این سایت چک کنید . اگر از طریق آپشن های موجود ارور ها رو دسته بندی کنید خودش بهتون میگه که خطاهای html سایتتون کجاست . اگر میبینید ارور ها زیاده و مهم میتونید برای بهینه سازیش تلاش کنید اما اگر میبینید ارورهاش زیاد مهم نیست لازم نیست بدید ارورها رو رفع کنه . چون مورد مهمی نیست و بیشتر یجور کلاس کاری محسوب میشه .


http://validator.w3.org/

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

اگر توی این لینک سایت من رو چک کنید، در قسمت Timeline متوجه میشید که مثلا یک ارجاع به فایل Print.css داده شده که من نمیتونم پیداش کنم و حذفش کنم!

چون فایل Print.css فشار زیادی به سرور میاورد افزونه اش و فایلش رو حذف کردم و کدی هم که توی Single.php گذاشته بودم رو حذف کردم اما الآن نمیدونم کجا داره این فایل رو فراخوانی میکنه و منجر به خطا میشه!

این یکی از مشکلات هست که باید حل بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه . این قسمت :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="print.css" media="print"> </head> <body dir="rtl">

اگر افزونه کش دارید اول کش رو خالی کنید که مطمئن بشید توسط کش لود نمشه . بعد این کد رو از هدرتون حذف کنید .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه . این قسمت :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="print.css" media="print"> </head> <body dir="rtl">

اگر افزونه کش دارید اول کش رو خالی کنید که مطمئن بشید توسط کش لود نمشه . بعد این کد رو از هدرتون حذف کنید .

در ادامه صحبت مهندس یار عزیز.

اینم لینک های خراب سایت شماست.

کد زیر رو


background:url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/gustavohouse-medium.jpg) 0 0 no-repeat;

از Style.css کلاس زیر حذف کنید.


.media .smooth .smooth-content ul li .photo-cont {
background:url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/gustavohouse-medium.jpg) 0 0 no-repeat;
}

و کد زیر رو


background: url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/ff_lost_opener_1000_f.jpg) 0 0 no-repeat;

از کلاس زیردر Style.css پاک کنید.


.top-titr {
background: url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/ff_lost_opener_1000_f.jpg) 0 0 no-repeat;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر من فقط ارور هاشو برطرف کردم . نسخه قالب رو ارتقا دادم . قالب من پرمیوم هست . میتونید کدهاتون رو توی این سایت چک کنید . اگر از طریق آپشن های موجود ارور ها رو دسته بندی کنید خودش بهتون میگه که خطاهای html سایتتون کجاست . اگر میبینید ارور ها زیاده و مهم میتونید برای بهینه سازیش تلاش کنید اما اگر میبینید ارورهاش زیاد مهم نیست لازم نیست بدید ارورها رو رفع کنه . چون مورد مهمی نیست و بیشتر یجور کلاس کاری محسوب میشه .


http://validator.w3.org/

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

من قبلا تاییدیه http://validator.w3.org/ گرفتم. الان از همین سایتی که جلال عزیز گفتند سایتم رو بررسی کردم و دیدم بیشترین فشار رو همین تاییدیه w3 داره میاره !!!! شما هم اگه میشه یه نگاهی بندازید!

اینم لینکش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من قبلا تاییدیه http://validator.w3.org/ گرفتم. الان از همین سایتی که جلال عزیز گفتند سایتم رو بررسی کردم و دیدم بیشترین فشار رو همین تاییدیه w3 داره میاره !!!! شما هم اگه میشه یه نگاهی بندازید!

اول از همه اینکه قالب شما 79 تا ارور داره . پس هنوز ولید نیست و لازم نیست اون کد رو بزارید توی وب سایتتون . نکته بعدی اینکه که الان اون ایکون ولید از سایت اصلی داره لود میشه . شما باید آیکون رو خودتون دانلود کنید توی هاستتون بعد لینکی زیر رو بهش پیوند کنید . اینطوری این مشکل هم برطرق میشه .


http://validator.w3.org/check?uri=http%3a%2f%2fwww.algool.ir%2f

نکته دیگه اینکه gtmetrix اصلآً در مورد کدهای سایت شما نظر نمیده . اون 9 ثانیه هم مربوط به لود فایل و آیکون ولیدیتور بود . سایت شما بهینه نیست و نیاز هست روش کار کنید تا سرعت لودش افزایش پیدا کنه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دیگه اینکه gtmetrix اصلآً در مورد کدهای سایت شما نظر نمیده . اون 9 ثانیه هم مربوط به لود فایل و آیکون ولیدیتور بود . سایت شما بهینه نیست و نیاز هست روش کار کنید تا سرعت لودش افزایش پیدا کنه .

من چندان با بهینه سازی قالب آشنا نیستم. میشه اشکالات قالب بنده رو بفرمایید تا بنده برای رفعشون پیگیر بشم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه .

در ادامه صحبت مهندس یار عزیز.

اینم لینک های خراب سایت شماست....

الآن اگر این لینک رو ببینید متوجه میشید که فایل Print.css داره لود میشه! نمیدونم از کجا فراخوانی میشه. میتونید کمک کنید که پیداش کنم؟

قبلا افزونه wp-print رو نصب کرده بودم که پاکش کردم. یه Shortcode داشت که توی Style.css باید میذاشتیش اون رو برداشتم. ولی نمیدونم دیگه کجا خودش کدی اضافه کرده که این فایل رو فراخوانی میکنه!

ویرایش شده در توسط jalal768
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من چندان با بهینه سازی قالب آشنا نیستم. میشه اشکالات قالب بنده رو بفرمایید تا بنده برای رفعشون پیگیر بشم

به تاپیک های زیر برید و با توجه به آموزش های ارائه شده و وب سایت های بررسی شده مشکلات قالب خودتون رو رفع کنید .

الآن اگر این لینک رو ببینید متوجه میشید که فایل Print.css داره لود میشه! نمیدونم از کجا فراخوانی میشه. میتونید کمک کنید که پیداش کنم؟

در این مورد قبلآً توضیح دادم که این فایل در هدرتون لود میشه . قبل از تگ head . توی فایل هدر بگردید و کد فراخوانیشو حذف کنید . اگر کدش رو نتونستید پیدا کنید فایل هدرتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در این مورد قبلآً توضیح دادم که این فایل در هدرتون لود میشه . قبل از تگ head . توی فایل هدر بگردید و کد فراخوانیشو حذف کنید . اگر کدش رو نتونستید پیدا کنید فایل هدرتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه .

آقا ممنون پاسخ شما رو دقیق نخونده بودم و فکر میکردم مربوط به اون دوتا فایلی باشه که از روی لوکال هاست فراخوانی میشد. کد رو یافتم و حذفش کردم و کش رو هم خالی کردم. هنوز ارور رو میده ولی فکر میکنم تا یه چند دقیقه دیگه درست بشه. اگر نشد دوباره مزاحم میشم

ویرایش شده در توسط jalal768
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل بر طرف شده و دیگه خطای 404 ی توی قالبتون نیست .


http://gtmetrix.com/reports/medplant.ir/uzyB4Lwj

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

شما اول کارایی که در پست زیر هست انجام بدین اگه مشکلی بود خودم کمکتون میکنم.

http://forum.wp-parsi.com/topic/4613-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%A6%D9%88/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

علی جان سایت شما ارور نداره. فقط اون کد W3 رو اصلا بردار میخواهی چیکار؟ 99.999 درصد بازدیدکننده ها اصلا نمیفهمن اون چی هست و 101 درصد بازدیدکننده ها هم اصلا براشون مهم نیست اون!

بقیه کارها هم مثل نصب افزونه کش و سئوی سایت و ... رو همونطوری که دوستمون گفته انجام بده. فکر میکنم قالب خوبی داری.

در ضمن برو توی هاستت پلاگین Optimize website رو روی حالت Optimize for all files قرار بده. این خیلی مؤثره روی سرعت لود سایت.

اگر کمکی خواستی من در خدمتم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطف دوستان.

بنده مواردی رو که در تاپیکی که اشکان جان معرفی کردند دارم اجرا میکنم.

فقط یه مشکل : من روشی رو که جلال عزیز برای ایجاد صفحه ای مخصوص کلمات کلیدی امتحان کردم و جواب داد. فقط یه مشکلی که هست اینه که عنوان این برگه در قسمت بالای سایت من اضافه میشه و باعث به هم خوردن هدر سایتم میشه. چطوری از اضافه شدن این برگه به بالای هدرم جلوگیری کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطف دوستان.

بنده مواردی رو که در تاپیکی که اشکان جان معرفی کردند دارم اجرا میکنم.

فقط یه مشکل : من روشی رو که جلال عزیز برای ایجاد صفحه ای مخصوص کلمات کلیدی امتحان کردم و جواب داد. فقط یه مشکلی که هست اینه که عنوان این برگه در قسمت بالای سایت من اضافه میشه و باعث به هم خوردن هدر سایتم میشه. چطوری از اضافه شدن این برگه به بالای هدرم جلوگیری کنم ؟

علی جان تبریک میگم الآن چک کردم سرعت سایتت خیلی بهتر شده از قبل! زمان لود سایتت هم از 11 به 7 رسیده.

برای اینکه اون صفحه توی منوی بالا نمایش داده نشه باید ببینی اون منوی بالا به صورت یک منوی استاتیک هست یا نه؟ یعنی از داشبورد وردپرس، قسمت نمایش >>فهرست ها برو ببین منویی که بالای سایتت هست اونجا تعریف شده یا نه. اگر اونجا تعریف شده بود، لینک این صفحه جدید رو حذف کن.

اگر از اون نبود طراح کد کلی فهرست صفحات رو در قالبت گذاشته که من بلد نیستم چطوری باید صفحات خاصی رو استثنا کرد. بهترین راهش هم همینه طوری تعریف بشه که از قسمت منوها قابل تنظیم باشه و راحت باشی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

بله آقا مرتضی جابجا کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

ممنون. ;)
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علی جان تبریک میگم الآن چک کردم سرعت سایتت خیلی بهتر شده از قبل! زمان لود سایتت هم از 11 به 7 رسیده.

برای اینکه اون صفحه توی منوی بالا نمایش داده نشه باید ببینی اون منوی بالا به صورت یک منوی استاتیک هست یا نه؟ یعنی از داشبورد وردپرس، قسمت نمایش >>فهرست ها برو ببین منویی که بالای سایتت هست اونجا تعریف شده یا نه. اگر اونجا تعریف شده بود، لینک این صفحه جدید رو حذف کن.

اگر از اون نبود طراح کد کلی فهرست صفحات رو در قالبت گذاشته که من بلد نیستم چطوری باید صفحات خاصی رو استثنا کرد. بهترین راهش هم همینه طوری تعریف بشه که از قسمت منوها قابل تنظیم باشه و راحت باشی.

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

مهم موتور های جستجو هستن که برگه رو میخونن.

گذاشتن لینکش جایی دیگه زیاد ضروری نیست.

ویرایش شده در توسط اشکان
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

علی جان همونطوری که اشکان عزیز هم گفت، این صفحه برای اینه که وقتی اسپایدر موتور جستجو میخواد سایتت رو ایندکس کنه، به این صفحه که برسه از طریق این تگها، یکی یکی به کل صفحات مطالبت دسترسی پیدا کنه و زحمتش برای گشتن سایت کمتر بشه و سریعتر و دقیقتر کار کنه.

نیازی نیست که لینک این صفحه رو جایی بذاری.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط zuhair
      با سلام خدمت دوستان. 
      home page وب سایت بنده هم با https و هم با http تو گوگل ایندکس شده. در حالیکه بنده فعلا ssl نگرفتم برای سایتم. حالا سوالم اینه که چجور اونیکه با https هستش رو حذف کنم؟ حتی هر دو رو به کنسول گوگل معرفی کردم و درخواست دادم اونیکه https داره remove url بشه که کل لینکها حذف شدن ( https و هم  http ) البته سریع کنسل کردم بعد چند ساعت لینک ها باز اومدن تو نتایج. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
       
      با تشکر
    • توسط kiancivil
       سلام بنده یه وبسایت در زمینه مهندسی عمران و معماری دارم، یه سئو کار مناسب هست که سایت منو بالا بیاره ، البته هزینه اش رو هم می دم.   http://kiancivil.com
      www.kiancivil.com وبسایت تخصصی مهندسی عمران و معماری
    • توسط karimi
      سلام
      دیشب سایتم رو با gtmetrix تست کردم، سرعتش بی نهایت اومده پائین به حدی که توی سایت ارور دیر لود شدن میده ولی حدود یک ماه پیش تست کردم حدود 6 ثانیه بود. صفحه اصلیم رو که با ویژوال کمپوزر ویرایش کرده بودم به حالت اولش در آوردم و همه افزونه هایی رو هم که تازه نصب کرده بودم، غیر فعال کردم ولی فرقی نکرد. البته از نظر امتیاز خوب شد یعنی از  F به  B تغییر کرد ولی سرعت لود همچنان پائینه مشکل از چی می تونه باشه؟
      https://gtmetrix.com/reports/anbaryar.com/p5oo1EwK
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط 30uweb
      نقشه یکی از مهم ترین اختراعات انسان بود برای اینکه هدفمند به مسیرش ادامه دهد. راه را بشناسد و مسیرش را از قبل بداند تا زودتر به هدفش برسد. نقشه سایت Sitemap نیز همین کاربرد را دارد. در گذشته نیاز بود که یک سایت دو نقشه سایت داشته باشد. یکی نقشه سایت برای بازدیدکنندگان سایت و دیگری نقشه سایت برای موتورهای جستجوگر.
      اما پس از رشد جستجوی داخل سایت و همچنین منو و زیرمنو شاید نقشه سایت دیگر کاربرد زیادی نداشته باشد، اما به همان مقدار که از اهمیت نقشه سایت برای بازدیدکننده کاسته شد به اهمیت نقشه سایت برای روبوت های موتورهای جستجوگر اضافه شد.
      نقشه سایت چیست و چه کاربردی دارد؟ این روزها همه از گوگل برای جستجوی نیازهای خود استفاده می کنند. شاید بیراه نباشد که بگوییم بخش جستجوگر گوگل این روزها مورد علاقه همه مردم دنیا می باشد. زیرا نتایج واقعی به جستجوگر بر اساس نیازش می دهد و اهمیت موضوع وقتی بیشتر می شود که بدانیم این نتایج جستجو برای تمامی زبان ها و تمامی کلمات کلیدی بصورت دقیق و کارا عمل می کند.
      و در این راستا تمامی کسب و کارهای بین المللی همه کوشش خود را کردند و می کنند تا برای کلمه کلیدی مرتبط با محصول یا سروی سخود در رتبه های بالای نتایج جستجو گوگل باشند تا بازدیدکننده ای داشته باشند که به سوریس یا محصول آنها نیاز دارد.
      برخی صفحات به نسبت نوع کارکرد وب سایت دارای اهمیت بیشتری هستند. مانند صفحه اول سایت، محصول، صفحه آموزش، صفحه گالری عکس، صفحه تماس با ما و صفحات دیگر که این صفحات باید با زبان گوگل به روبات ها گفته شود تا به نسبت اهمیتشان رتبه بندی شوند.
      پس اگر سایت شما نقشه سایت ندارد انتظار رتبه خوب در سیستم رتبه بندی گوگل نداشته باشید و سایت شما رنک خوبی نخواهد داشت. وجود نقشه برای سایت شما آنقدر اهمیت دارد که به شما پیشنهاد می کنم همین الان اگر آب در دستتان است زمین بگذارید و به فکر ساخت یک نقشه سایت باشید.
      نقشه سایت شما باید از نوع نقشه سایت برای موتورهای جستجوگر باشد. فرمت این نقشه بصورت  .xml می باشد که مورد قبول سایت گوگل می باشد.
      شاید بتوان یکی از مهمترین و اصلی ترین اقداماتی که می توان برای سئو سایت انجام داد، ایجاد نقشه سایت باشد. بعد از ایجاد نقشه باید آن را به موتورهای جستجو معرفی کرد.
      در نقشه سایت علاوه بر این که آدرس هر مطلب در سایت را مشخص می کند، تاریخ ایجاد هر آدرس، درصد اهمیت هرمطلب و ... نیز ثبت می شود.
      میتوان تنها مزیت نقشه سایت در موتورهای جستجو را سریع ایندکس شدن مطالب دانست.
      لینک این مقاله:https://goo.gl/Emd25m