• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

سایت من www.medplant.ir مدتیه که با مشکل مواجه شده و هاستینگ دائم گیر میده که مصرف منابعش بالاست و قطعش میکنیم و ...

یکی از دوستان متخصص که حق الزحمه کمی هم میگیره بیاد لطف کنه و این سایت ما رو بهینه سازی کنه

ایمیل من jalal.abbasian@gmail.com

یا از طریق ایمیل یا از طریق پیام خصوصی یا توی همین تاپیک منتظر هستم

با تشکر از همه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا خودتون سایتتون رو طبق روش های گفته شده بهینه نمیکنید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا خودتون سایتتون رو طبق روش های گفته شده بهینه نمیکنید ؟

مسأله بهینه سازی سئو نیست ها! بهینه سازی قالب هست! از نظر سئو و کش و ...خوبه وضعیت سایتم.

من خودم کدنویسی بلد نیستم. حدس میزنم که کدنویسی سایت مشکل داشته باشه. مثلا باز بودن انتهای یک کد یا چیزی شبیه این!

شما این Html5 و Css3 رو خودت انجام دادی؟ سایت من هم نیاز داره به این یا نه؟

اگر بخوای انجام بدی چقدر میشه حق الزحمه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر من فقط ارور هاشو برطرف کردم . نسخه قالب رو ارتقا دادم . قالب من پرمیوم هست . میتونید کدهاتون رو توی این سایت چک کنید . اگر از طریق آپشن های موجود ارور ها رو دسته بندی کنید خودش بهتون میگه که خطاهای html سایتتون کجاست . اگر میبینید ارور ها زیاده و مهم میتونید برای بهینه سازیش تلاش کنید اما اگر میبینید ارورهاش زیاد مهم نیست لازم نیست بدید ارورها رو رفع کنه . چون مورد مهمی نیست و بیشتر یجور کلاس کاری محسوب میشه .


http://validator.w3.org/

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

اگر توی این لینک سایت من رو چک کنید، در قسمت Timeline متوجه میشید که مثلا یک ارجاع به فایل Print.css داده شده که من نمیتونم پیداش کنم و حذفش کنم!

چون فایل Print.css فشار زیادی به سرور میاورد افزونه اش و فایلش رو حذف کردم و کدی هم که توی Single.php گذاشته بودم رو حذف کردم اما الآن نمیدونم کجا داره این فایل رو فراخوانی میکنه و منجر به خطا میشه!

این یکی از مشکلات هست که باید حل بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه . این قسمت :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="print.css" media="print"> </head> <body dir="rtl">

اگر افزونه کش دارید اول کش رو خالی کنید که مطمئن بشید توسط کش لود نمشه . بعد این کد رو از هدرتون حذف کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه . این قسمت :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="print.css" media="print"> </head> <body dir="rtl">

اگر افزونه کش دارید اول کش رو خالی کنید که مطمئن بشید توسط کش لود نمشه . بعد این کد رو از هدرتون حذف کنید .

در ادامه صحبت مهندس یار عزیز.

اینم لینک های خراب سایت شماست.

کد زیر رو


background:url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/gustavohouse-medium.jpg) 0 0 no-repeat;

از Style.css کلاس زیر حذف کنید.


.media .smooth .smooth-content ul li .photo-cont {
background:url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/gustavohouse-medium.jpg) 0 0 no-repeat;
}

و کد زیر رو


background: url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/ff_lost_opener_1000_f.jpg) 0 0 no-repeat;

از کلاس زیردر Style.css پاک کنید.


.top-titr {
background: url(../../../../../localhost/c_/users/public/pictures/ff_lost_opener_1000_f.jpg) 0 0 no-repeat;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر من فقط ارور هاشو برطرف کردم . نسخه قالب رو ارتقا دادم . قالب من پرمیوم هست . میتونید کدهاتون رو توی این سایت چک کنید . اگر از طریق آپشن های موجود ارور ها رو دسته بندی کنید خودش بهتون میگه که خطاهای html سایتتون کجاست . اگر میبینید ارور ها زیاده و مهم میتونید برای بهینه سازیش تلاش کنید اما اگر میبینید ارورهاش زیاد مهم نیست لازم نیست بدید ارورها رو رفع کنه . چون مورد مهمی نیست و بیشتر یجور کلاس کاری محسوب میشه .


http://validator.w3.org/

اگر مشکلتون مصرف منابع هست باید قالب رو از لحاظ تعداد درخواست ها ، کدهای php و. . . بهینه کنید .که اون بحثش جداست

من قبلا تاییدیه http://validator.w3.org/ گرفتم. الان از همین سایتی که جلال عزیز گفتند سایتم رو بررسی کردم و دیدم بیشترین فشار رو همین تاییدیه w3 داره میاره !!!! شما هم اگه میشه یه نگاهی بندازید!

اینم لینکش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من قبلا تاییدیه http://validator.w3.org/ گرفتم. الان از همین سایتی که جلال عزیز گفتند سایتم رو بررسی کردم و دیدم بیشترین فشار رو همین تاییدیه w3 داره میاره !!!! شما هم اگه میشه یه نگاهی بندازید!

اول از همه اینکه قالب شما 79 تا ارور داره . پس هنوز ولید نیست و لازم نیست اون کد رو بزارید توی وب سایتتون . نکته بعدی اینکه که الان اون ایکون ولید از سایت اصلی داره لود میشه . شما باید آیکون رو خودتون دانلود کنید توی هاستتون بعد لینکی زیر رو بهش پیوند کنید . اینطوری این مشکل هم برطرق میشه .


http://validator.w3.org/check?uri=http%3a%2f%2fwww.algool.ir%2f

نکته دیگه اینکه gtmetrix اصلآً در مورد کدهای سایت شما نظر نمیده . اون 9 ثانیه هم مربوط به لود فایل و آیکون ولیدیتور بود . سایت شما بهینه نیست و نیاز هست روش کار کنید تا سرعت لودش افزایش پیدا کنه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دیگه اینکه gtmetrix اصلآً در مورد کدهای سایت شما نظر نمیده . اون 9 ثانیه هم مربوط به لود فایل و آیکون ولیدیتور بود . سایت شما بهینه نیست و نیاز هست روش کار کنید تا سرعت لودش افزایش پیدا کنه .

من چندان با بهینه سازی قالب آشنا نیستم. میشه اشکالات قالب بنده رو بفرمایید تا بنده برای رفعشون پیگیر بشم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این سوالات رو میتونید رایگان بپرسید دوستان کمک میکنن مشکل حل میشه . خود من هیچ وقت موافق این نیستم سایت رو به کسی بدم که برام بهینه کنه . همیشه خود من بهترین فرد برای بهینه سازی سایتم هستم . این فایل دقیقا در انتهای تگ head لود میشه .

در ادامه صحبت مهندس یار عزیز.

اینم لینک های خراب سایت شماست....

الآن اگر این لینک رو ببینید متوجه میشید که فایل Print.css داره لود میشه! نمیدونم از کجا فراخوانی میشه. میتونید کمک کنید که پیداش کنم؟

قبلا افزونه wp-print رو نصب کرده بودم که پاکش کردم. یه Shortcode داشت که توی Style.css باید میذاشتیش اون رو برداشتم. ولی نمیدونم دیگه کجا خودش کدی اضافه کرده که این فایل رو فراخوانی میکنه!

ویرایش شده در توسط jalal768

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من چندان با بهینه سازی قالب آشنا نیستم. میشه اشکالات قالب بنده رو بفرمایید تا بنده برای رفعشون پیگیر بشم

به تاپیک های زیر برید و با توجه به آموزش های ارائه شده و وب سایت های بررسی شده مشکلات قالب خودتون رو رفع کنید .

الآن اگر این لینک رو ببینید متوجه میشید که فایل Print.css داره لود میشه! نمیدونم از کجا فراخوانی میشه. میتونید کمک کنید که پیداش کنم؟

در این مورد قبلآً توضیح دادم که این فایل در هدرتون لود میشه . قبل از تگ head . توی فایل هدر بگردید و کد فراخوانیشو حذف کنید . اگر کدش رو نتونستید پیدا کنید فایل هدرتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در این مورد قبلآً توضیح دادم که این فایل در هدرتون لود میشه . قبل از تگ head . توی فایل هدر بگردید و کد فراخوانیشو حذف کنید . اگر کدش رو نتونستید پیدا کنید فایل هدرتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه .

آقا ممنون پاسخ شما رو دقیق نخونده بودم و فکر میکردم مربوط به اون دوتا فایلی باشه که از روی لوکال هاست فراخوانی میشد. کد رو یافتم و حذفش کردم و کش رو هم خالی کردم. هنوز ارور رو میده ولی فکر میکنم تا یه چند دقیقه دیگه درست بشه. اگر نشد دوباره مزاحم میشم

ویرایش شده در توسط jalal768

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل بر طرف شده و دیگه خطای 404 ی توی قالبتون نیست .


http://gtmetrix.com/reports/medplant.ir/uzyB4Lwj

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

شما اول کارایی که در پست زیر هست انجام بدین اگه مشکلی بود خودم کمکتون میکنم.

http://forum.wp-parsi.com/topic/4613-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%A6%D9%88/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید عزیز یه نگاهی به لینکی که در صفحه قبل گذاشتم بندازید و مشکلات قالب بنده رو هم بگید :(

علی جان سایت شما ارور نداره. فقط اون کد W3 رو اصلا بردار میخواهی چیکار؟ 99.999 درصد بازدیدکننده ها اصلا نمیفهمن اون چی هست و 101 درصد بازدیدکننده ها هم اصلا براشون مهم نیست اون!

بقیه کارها هم مثل نصب افزونه کش و سئوی سایت و ... رو همونطوری که دوستمون گفته انجام بده. فکر میکنم قالب خوبی داری.

در ضمن برو توی هاستت پلاگین Optimize website رو روی حالت Optimize for all files قرار بده. این خیلی مؤثره روی سرعت لود سایت.

اگر کمکی خواستی من در خدمتم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از لطف دوستان.

بنده مواردی رو که در تاپیکی که اشکان جان معرفی کردند دارم اجرا میکنم.

فقط یه مشکل : من روشی رو که جلال عزیز برای ایجاد صفحه ای مخصوص کلمات کلیدی امتحان کردم و جواب داد. فقط یه مشکلی که هست اینه که عنوان این برگه در قسمت بالای سایت من اضافه میشه و باعث به هم خوردن هدر سایتم میشه. چطوری از اضافه شدن این برگه به بالای هدرم جلوگیری کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از لطف دوستان.

بنده مواردی رو که در تاپیکی که اشکان جان معرفی کردند دارم اجرا میکنم.

فقط یه مشکل : من روشی رو که جلال عزیز برای ایجاد صفحه ای مخصوص کلمات کلیدی امتحان کردم و جواب داد. فقط یه مشکلی که هست اینه که عنوان این برگه در قسمت بالای سایت من اضافه میشه و باعث به هم خوردن هدر سایتم میشه. چطوری از اضافه شدن این برگه به بالای هدرم جلوگیری کنم ؟

علی جان تبریک میگم الآن چک کردم سرعت سایتت خیلی بهتر شده از قبل! زمان لود سایتت هم از 11 به 7 رسیده.

برای اینکه اون صفحه توی منوی بالا نمایش داده نشه باید ببینی اون منوی بالا به صورت یک منوی استاتیک هست یا نه؟ یعنی از داشبورد وردپرس، قسمت نمایش >>فهرست ها برو ببین منویی که بالای سایتت هست اونجا تعریف شده یا نه. اگر اونجا تعریف شده بود، لینک این صفحه جدید رو حذف کن.

اگر از اون نبود طراح کد کلی فهرست صفحات رو در قالبت گذاشته که من بلد نیستم چطوری باید صفحات خاصی رو استثنا کرد. بهترین راهش هم همینه طوری تعریف بشه که از قسمت منوها قابل تنظیم باشه و راحت باشی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

بله آقا مرتضی جابجا کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاپیک رو از بخش خرید منتقل کنیم؟

ممنون. ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

علی جان تبریک میگم الآن چک کردم سرعت سایتت خیلی بهتر شده از قبل! زمان لود سایتت هم از 11 به 7 رسیده.

برای اینکه اون صفحه توی منوی بالا نمایش داده نشه باید ببینی اون منوی بالا به صورت یک منوی استاتیک هست یا نه؟ یعنی از داشبورد وردپرس، قسمت نمایش >>فهرست ها برو ببین منویی که بالای سایتت هست اونجا تعریف شده یا نه. اگر اونجا تعریف شده بود، لینک این صفحه جدید رو حذف کن.

اگر از اون نبود طراح کد کلی فهرست صفحات رو در قالبت گذاشته که من بلد نیستم چطوری باید صفحات خاصی رو استثنا کرد. بهترین راهش هم همینه طوری تعریف بشه که از قسمت منوها قابل تنظیم باشه و راحت باشی.

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

مهم موتور های جستجو هستن که برگه رو میخونن.

گذاشتن لینکش جایی دیگه زیاد ضروری نیست.

ویرایش شده در توسط اشکان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای منوی بالا از تابع استفاده شده بود که مجبور شدم اون تابع پاک کنم و خودم دستی لینک برگه ها رو بدم. حل شد مشکلش.

فقط یه سوال : این صفحه که ساختیم جایی لینک بهش بدیم یا نه ؟ مثلا تو سایدبار یا جای دیگه لینکش رو قرار بدم ؟

این لینک صفحه برچسب های بنده

علی جان همونطوری که اشکان عزیز هم گفت، این صفحه برای اینه که وقتی اسپایدر موتور جستجو میخواد سایتت رو ایندکس کنه، به این صفحه که برسه از طریق این تگها، یکی یکی به کل صفحات مطالبت دسترسی پیدا کنه و زحمتش برای گشتن سایت کمتر بشه و سریعتر و دقیقتر کار کنه.

نیازی نیست که لینک این صفحه رو جایی بذاری.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      بنده دنبال یه ورد پرس کار جهت پشتیبانی از asrbourse.ir می گردم در صورت تمایل با شماره *** تماس بگیرید.
      با تشکر
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir دارای سرعت آپلود کم می باشد کسی می تواند این مشکل را حل نماید.
      با تشکر
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط chaishpish
      سلام دوستان خسته نباشید من سایتم تایم لودش هی داره میره بالا
      هاست کیفیت خوبه
      افزونه ها هم فقط مربوط به قالب و فشرده سازی هست نصبه
       
      ولی بازم هر روز داره زمانش افزایش پیدا میکنه الان شده 5.86
       
      http://sarvdl.ir/
      80.6 فشرده سازی هستش سایت یعنی در حد عالی
       
      فایل فشرده سازی سایت زمیمه شد

    • توسط احسان ویکی
      سلام کسی هست با قیمت خوب بتونه کدای سایت منُ ولید کنه و قالبُ بهینه کنه؟ یه ادم حرفه ای و سریع می خوام چون کار با قالبم یه ذره سخته چون فایلای زیادی داره . اینم آدرس سایت http://www.nabzetaraneh.com