iran1404

کمک در مورد سایتم!

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

تنظیمات افزونه

w3-total-cache رو با توجه به تنظیماتی که توی خود جی تی بهتون میگه انجام بدید مشکل حل میشه

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فعال سازی Gzip این کد رو در اول فایل wp-config.php بذارید :


<?
ob_start("ob_gzhandler"); ?>
<?php

در ضمن برای اینکه درصد Enable gzip در سایت Gtmetrix نشون میده ، بالاتر بره باید این افزونه رو درست تنظیم کنید ، اگر درست تنظیم شده باشه ، درصد رو بالا نشون میده این سایت و درضمن در فایل htaccess هم کدهایی اضافه شده توسط این افزونه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

ینی همین کد رو بذاریم کافیه ؟ یا خودمون هم باید با استفاده از مثلا (htmlcompressor.com) کدها رو فشرده کنیم - هر دو یا یکی ؟

بی زحمت راهنمایی بفرمایید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-parsi.com/topic/10091-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%85/#entry81737

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-pars...یتم/#entry81737

این آدرس همین پسته !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط ilaryyy
      سلام بچه ها
      مدتی است که سایتی که طراحی کرده ام در زمینه املاک قصد دارم از طریق نقشه گوگل یا همون گوگل مپ بتونم بهترین سرویس دهی متفاوتی را داشته باشم البته در حال حاضر نیز دارم استفاده میکنم  ولی خوشحال میشم تا شما دوستان  نیز منو راهنمایی کنید .
      نمونه ایی از صفحه ی سایت :    http://www.maskankian.com/خرید-و-فروش-آپارتمان-در-اندیشه/

      منتظر راهنماییتون هستم.
    • توسط Rustin
      سلام، من یک سایتی تقریبا حدود 2 ماهه راه اندازی کردم و درباره رشته تخصصیم توش مینویسم.
      مشکلی که دارم اینه که بعد از گذشت دو ماه، طبق افزونه آمارگیرم، کل ورودی موتور جستجوم فقط 50 تا است. چرا؟

      دوستان من با مباحث سندباکس و پنالتی آشنا هستم و میدونم که فعلن سایتم توی سندباکس هست، ولی خب چه خبره دیگه؟ واقعا فقط 50 تا؟ اونم بعد از 2 ماه فعالیت و اونم با مطالب با کیفیت و اورجینال؟ کم کم دارم از نوشتن پشیمون میشم.
      + کارای سئو سایت رو با افزونه yoast انجام دادم و میدونم که کامل نیست ولی خب فعلن در همین حد میتونم.
      ++ کارای گوگل وبمستر رو همش رو انجام دادم، بدون مشکل و بدون خطا.

      دوستان اگر موضوعی بنظرتون میرسه لطفا عنوان کنید، دیگه واقعا یه مقداری عجیبه!
      اینم آدرس سایتم: ww.ouroboros.ir
    • توسط dastjerdisf
      با سلام می خواستم ببینم کسی پیدا میشه راجع به سایتم از نظر سئو به نشانیhttp://dastjerdisf.ir پیشنهاد و راهکار بده یا خیر
      ممنون میشم کمک کنید
      در سایت بررسی آنلاین سئو سایتم نمره ام43/5 که خیلی کمه چیکار کنم
      با تشکر
    • توسط s.koohfar
      سلام
      سایتی که من روی سئوی اون کار میکنم http://www.yegheroon.ir هستش.
      من 1 ماه میشه که هر روز دارم توی سایت های مختلف بک لینک میدم.
      اما گوگل بک لینک های من رو بهم نشون نمیده .
      تا حالا بالای 50 تا بک لینک دادم که فقط 3 تاشونو قبول کرده .
      توی گوگل پلاس، فیسبوک، تویتر، لینکدین و اینستا هم بک لینک های زیادی دادم ولی اونا هم محاسبه نشدن .
      مشکل کجاست؟
      لطفا راهنماییم کنید .