iran1404

کمک در مورد سایتم!

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

تنظیمات افزونه

w3-total-cache رو با توجه به تنظیماتی که توی خود جی تی بهتون میگه انجام بدید مشکل حل میشه

;)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فعال سازی Gzip این کد رو در اول فایل wp-config.php بذارید :


<?
ob_start("ob_gzhandler"); ?>
<?php

در ضمن برای اینکه درصد Enable gzip در سایت Gtmetrix نشون میده ، بالاتر بره باید این افزونه رو درست تنظیم کنید ، اگر درست تنظیم شده باشه ، درصد رو بالا نشون میده این سایت و درضمن در فایل htaccess هم کدهایی اضافه شده توسط این افزونه ...

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

ینی همین کد رو بذاریم کافیه ؟ یا خودمون هم باید با استفاده از مثلا (htmlcompressor.com) کدها رو فشرده کنیم - هر دو یا یکی ؟

بی زحمت راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-parsi.com/topic/10091-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%85/#entry81737

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-pars...یتم/#entry81737

این آدرس همین پسته !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ سوم این پست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mostafadeath
      با سلام و احترام
      الان یک مدت هستش که در سایت وقتی یک صفحه درست میکنم عدد -2 در انتهای لینک نمایش داده میشه
      سرچ که مردم این مشکل زمانی اتفاق میفته که یک مقاله یا صفحه به همین اسم داشته باشی
      مشکل اینجاست که اصلا پیجی با این اسم نه در سطل اشغال نه در منتشر شده ها یا بخش های دیگه وجود نداره، ولی بازم نمیزاره که -2 در انتهای لینک نباشه
      نکته بعدیش اینکه زمانی که از خود url مقدار -2 رو حذف میکنی، پیج ریدایرکت میشه تو مسیر آپلود تصاویر و یک عکس با همان نام پیج نمایش میده، حتی اگر بری و اون عکس رو هم از 
      پنل حذف کنی بازم نمیزاده -2 رو برداری
       
      ممنون میشم اگر دوستان موردی میدونن راهنمایی کنن
      نسخه وردپرس هم 5.2.2 هستش
    • توسط farshid2020123
      با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
      دوستان من ی فروشگاهی به تازگی راه انداز کردم و وقتی از افزونه yoast seo برای صفحه فروشگاه هم استفاده میکنم میگه مطلب نداری در صورتی که چندین مطلب داخلش هست.
      لطف کنید کمکم کنید.
      اینم آدرس سایتم برای اینکه ی نگاه بندازید و ببینید مطلب هم داخلش هست.
      گوشی طرح اصلی
      به کمک احتیاج دارم ممنون میشم پاسخ بدید
    • توسط Mohammad Bazli
      درود و خسته نباشید خدمت دوستان
      بنده به دلیل کمبود وقت نمیتونم به پروژه هام برسم.
      اگر کسی در حوزه سئو توانایی داره و میتونه در 2 کلمه (نقاشی ساختمان) - (نقاشی منزل) به صورت همیشگی سایت رو سئو کنه میتونیم با هم همکاری کنیم.
      سئو 2 کلمه به صورت همیشگی و دریافت هزینه ماهانه با توافق اولیه طرفین
      لطفا خصوصی پیام بدین
      با تشکر از گروه خوب وردپرس فارسی
    • توسط saradani
      چند روزی هست که با افزونه Yoast SEO  دچار مشکلم .  درپایین بخش دسته بندی نوشته : An error occurred loading the Yoast SEO primary taxonomy picker.  
       
      و متن خطا هم اینه : 
      TypeError: Cannot read property 'getPrimaryTaxonomyId' of undefined
          at http://exmple.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/js/dist/wp-seo-metabox-category-1130.min.js?ver=11.3:1:27618
          at n (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.4.0:1:15092)
          at new r (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.4.0:1:15359)
          at Yf (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:67:42)
          at qg (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:92:302)
          at hi (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:104:285)
          at Qg (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:144:217)
          at Rg (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:145:76)
          at Sc (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:158:109)
          at Z (http://exmple.com/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.8.4:156:492)
      و تنظیمات افزونه سئو پایین مطالب برای انتخاب کلمه کلیدی نمایش داده نمیشه...
      چطور میتونم حلش کنم ؟ 
      سپاس 

    • توسط ahmad25532
      سلام. سایت من فروشگاهی است. تمام محصولات هم مانتو هست. https://sophiadesign.ir
      برای سئو افزونه ی یواست رو هم نصب کردم. تو صفحه ی محصولات، کلمه کلیدی رو چه چیزی بزنم؟ چیزی که به ذهنم میرسه "مانتو" یا نهایت "مانتو بهاره" است. اگه برای تعداد زیادی محصول یه کلمه کلیدی بخوره مشکل دار نیست؟