• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
iran1404

کمک در مورد سایتم!

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چند تا سوال داشتم

به جز صفحه اولم سایتم بقیه صفحات ارور میده چرا؟

در سایت gtmetrix.com بااینکه از کد فشرده سازی میکنم اما فشرده سازی 4 درصده چرا؟

ایا غیر افزونه w3-total-cache افزونه دیگری هم برا افزایش لود هستش؟

سایت

تنظیمات افزونه

w3-total-cache رو با توجه به تنظیماتی که توی خود جی تی بهتون میگه انجام بدید مشکل حل میشه

;)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فعال سازی Gzip این کد رو در اول فایل wp-config.php بذارید :


<?
ob_start("ob_gzhandler"); ?>
<?php

در ضمن برای اینکه درصد Enable gzip در سایت Gtmetrix نشون میده ، بالاتر بره باید این افزونه رو درست تنظیم کنید ، اگر درست تنظیم شده باشه ، درصد رو بالا نشون میده این سایت و درضمن در فایل htaccess هم کدهایی اضافه شده توسط این افزونه ...

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کئدی که فرمودند را به این صورت استفاده کنید فایل wp-config.php را باز کنید و بعد از


<?php

در ابتدای فایل یک اینتر بزنید و این بخش از کد را بگذارید و صفحه را دخیره کنید


ob_start("ob_gzhandler");

ینی همین کد رو بذاریم کافیه ؟ یا خودمون هم باید با استفاده از مثلا (htmlcompressor.com) کدها رو فشرده کنیم - هر دو یا یکی ؟

بی زحمت راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-parsi.com/topic/10091-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%85/#entry81737

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پاسخ را بخونید من فقط برای اینکه کد را اشتباه وارد نکنید راهنمایی کردم

http://forum.wp-pars...یتم/#entry81737

این آدرس همین پسته !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ سوم این پست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hessamasna
      سلام من یه سایت دارم که با be theme ساختم و صفحات اش رو هم با مافین بیلدر ساختم می خوام تمام اعداد رو رو فارسی کنم چجوری باید انجام بدم ممنون می شم بگید اعداد مثلا countup . count down و.... 
      سایت https://applastgroup.com/

    • توسط tarhina
      سلام دوستان گرامی آیا بک لینک برای سایت مفید هست یا خیر و اگر مضر هست جایگزینی به غیر از  انتشار مطالب و مقاله هست که به سئو سایت کمک بکنه 
    • توسط jahanclip_ir
      سلام
      من یک سایت دارم به نام جهان کلیپ  (jahanclip.ir) بعد از نصب گواهینامه ssl در گوشه سمت راست نوار آدرس سایت یک شکل ظاهر میشه که اگر روش کلیک کنی مینویسه اسکریپتهای ناامن.کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
       
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط sygunsys
      دوستانی که سئو کار هستند و یا تجربه دارند می تونن بگن که چطوری میشه کلمه ی کلیدی  نرم افزار حسابداری یه روزه از صفحه ی اول لینک 5 بره صفحه ی 2 لینک 8؟؟؟
    • توسط masoudch
      سلام دوستان
      من تمام فاکتورهای افزونه yoast رو رعایت میکنم و حتی امروز یه مقاله نوشتم که بیش از 1000 کلمه بود و عکس داشت و غیره. اما نمیدونم چرا نمی تونم توی گوگل پیداش کنم.
      راه حلی هست که به من کمک کنه؟
      ممنون