سهیل

بازه زمانی rebuild کردن سایت مپ

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

می خواستم بدونم به نظر شما من هر چند وقت یکبار سایت مپم رو با افزونه xml-sitemap ریبیلد(Rebuild) کنم؟(با توجه به اینک روزانه حدود 200 الی 300 پست ارسالی دارم) با تشکر

ویرایش شده در توسط سهیل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم بعد از هر ارسال دوباره ساخته بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

u sure? نمیشه یه کاری کرد که بعد از هر پست اتوماتیک rebuild بشـه؟

فکر میکنم بعد از هر ارسال دوباره ساخته بشه

u sure? نمیشه یه کاری کرد که بعد از هر پست اتوماتیک rebuild بشـه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید چون ایشون تعداد ارسالی های روزانشون بالاست باید بعد از هر ارسال این کار رو انجام بدن یا برای همس؟

من روزی 2 تا ارسالی دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مپ اتوماتیک بروز میشه نیاز به تغییر دستی نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله . طبق گفته پارسا جان سایت مپ بعد از هر پست بروزرسانی میشه و نیازی به تغییرات شما نیست . فقط بهتره هر از گاهی چکش کنید مشکل دار نباشه و کاملاً لود بشه . اگر مشکلی داشت باید ریبلد کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید