• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Hassan Hesampour

این قسمت سایتم تکون نمیخوره !

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، راستش یه مدت هست که دارم قالب سایتم رو دستکاری میکنم ، امروز متوجه شدم که گالری های عکس سایتم تکون نمیخورن ، هر دو تاش قفل شدن

مگه اینکه صفحه رفرش بشه تا عکس ها تغییر کنن وگرنه نمیشه هیچ کاریش کرد

اخه قبلا به صورت دستی میشد کل گالری عکس رو مشاهده کرد ، اما امروز متوجه شدم که وقتی روی دکمه "جلو" یا "عقب" کلیک میکنم ، گالری عکس ها اصلا تکون نمیخوره

آدرس سایت : bavanat.ir

وسط صفحه و آخر صفحه اصلی سایت رو ببینید ، متوجه منظورم میشید انشاالله

ویرایش شده در توسط sepehr_2015

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان فهمیدم مشکل کجاست ، فقط یه کمک ازتون میخوام ، ببینید من این تکه کد :


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
$(document).ready(function(){
function bavanat(){
$('.fade').fadeTo(200,0).fadeTo(200,1);
}
setInterval(
function(){
bavanat();
}
,0)
});
</script>

رو گذاشتم توی هدرم ، و توی همون هدر فراخونیش کردم تا یه متن چشمک بزنه

اما الان هر جای هدر که میذارمش بازم گالری عکس هام رو غیر فعال میکنه

به نظر شما چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب تداخل پیدا میکنه

اسلایدرتون چی هست؟ کدش رو خودتون قرار دادید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسلایدر رو خود قالب سایت بوده

چیکارش کنم تا تداخل پیدا نکنه ؟ میشه ببرمش جای دیگه ای ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل فرمتون هم همینه

کدهای جی کوئریتون تداخل داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرمنده متوجه نشدم ، سوال پرسیدید یا نظرتون رو گفتید ؟ :|

الان من باید چیکار کنم ؟ میخوام یه قسمت توی سایتم چشمک بزنه :unsure:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جی کوئری توی سایتتون تداخل دارهاین بخاطر نسخه جی کوئری همچنین توابع استفاده شده هست

باید از یک کد مشابه استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی میشه یخورده بیشتر توضیح بدید ؟ عذرخواهی میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید مثل میمونه که میگن " یا جای من هست یا جای تو! "

یعنی یکی از این کدها باید اجرابشه

مگر اینکه یکی از ایندو رو عوض کنید واز کد جایگزین استفاده کنید

مشخصا اسلایدر مهم تر هست و باید کد چشمک زن رو عوض کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب به نظر شما من چه کدی رو به عنوان کد چشمک زن واسه سایتم بذارم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از چشمک زن رو می شه توضیح بدید من نتونستم چیزی که توی سایت چشمک بزنه رو تداعی کنم

اگر منظور تغییر یک رنگ به رنگ دیگه در فاصله زمانی مشخصه می شه با css3 ایجادش کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه از این قابلیت CSS هم برای چشمک زدن استفاده کرد:

text-decoration: blink;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Imanfakhar عزیز ، آدرس سایتم رو که گذاشتم ، توی نظرات اولمم نوشتم میخوام چیکار کنم ، راستش میخوام یه متن توی سایتم چشمک بزنه ، الان یه لطفی بکنید برید توی سایت خودتون میبینید اون بالای سایت یه نوشته گذاشتم که داره چشمک میزنه ، میخوام کدی واسش بذارم که اسلایدرمو غیر فعال نکنه

آقا محمد این کد رو گذاشتم اما عمل نکرد ، نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم ، یعنی گمون کنم طرز صحیح استفاده ازش رو نمیدونم :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد blink فقط روی موزیلا و اکسپلور ورژن های پایین کار می کنه

می تونید از این کد استفاده کنید :


.divblink
{
animation-name:myblink;
animation-duration:.2s;
animation-timing-function:linear;
animation-delay:.2s;
animation-iteration-count:infinite;
animation-direction:alternate;
animation-play-state:running;
/* Firefox: */
-moz-animation-name:myblink;
-moz-animation-duration:.2s;
-moz-animation-timing-function:linear;
-moz-animation-delay:.2s;
-moz-animation-iteration-count:infinite;
-moz-animation-direction:alternate;
-moz-animation-play-state:running;
/* Safari and Chrome: */
-webkit-animation-name:myblink;
-webkit-animation-duration:.2s;
-webkit-animation-timing-function:linear;
-webkit-animation-delay:.2s;
-webkit-animation-iteration-count:infinite;
-webkit-animation-direction:alternate;
-webkit-animation-play-state:running;
}
@keyframes myblink
{
from {opacity:.01;-moz-opacity: .01;-webkit-opacity: .01;-khtml-opacity: .01;-ms-filter: "Alpha(opacity=1)";filter: Alpha(opacity=1);}
to {opacity:.01;-moz-opacity: 1;-webkit-opacity: 1;-khtml-opacity: 1;-ms-filter: "Alpha(opacity=100)";filter: Alpha(opacity=100);}
}
@-moz-keyframes myblink /* Firefox */
{
from {opacity:.01;-moz-opacity: .01;-webkit-opacity: .01;-khtml-opacity: .01;-ms-filter: "Alpha(opacity=1)";filter: Alpha(opacity=1);}
to {opacity:.01;-moz-opacity: 1;-webkit-opacity: 1;-khtml-opacity: 1;-ms-filter: "Alpha(opacity=100)";filter: Alpha(opacity=100);}
}
@-webkit-keyframes myblink /* Safari and Chrome */
{
from {opacity:.01;-moz-opacity: .01;-webkit-opacity: .01;-khtml-opacity: .01;-ms-filter: "Alpha(opacity=1)";filter: Alpha(opacity=1);}
to {opacity:.01;-moz-opacity: 1;-webkit-opacity: 1;-khtml-opacity: 1;-ms-filter: "Alpha(opacity=100)";filter: Alpha(opacity=100);}
}

نمونه

http://jsfiddle.net/qHsaC/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان جواب نمیده ، تستش کردم

توی اون صفحه ای هم که آدرسشو نوشتید موقعی که اجراش میکنم فقط یه بار چشمک میزنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با چه نمایشگری می بینید

این کد برای 90% نمایشگرها جداگانه تعریف شده و برای مابقی هم راهی نیست مگر js که مجبور می شید به حذف اسلایدر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد را ربا همه نمایشگرهام تست کردم

تستش کنید


.divblink
{
text-decoration: blink;
/* Safari and Chrome: */
-webkit-animation-name:myblink;
-webkit-animation-duration:.2s;
-webkit-animation-timing-function:linear;
-webkit-animation-delay:.2s;
-webkit-animation-iteration-count:infinite;
-webkit-animation-direction:alternate;
-webkit-animation-play-state:running;
}
@keyframes myblink
{
0% {opacity:.01;-moz-opacity: .01;-webkit-opacity: .01;-khtml-opacity: .01;-ms-filter: "Alpha(opacity=1)";filter: Alpha(opacity=1);}
100% {opacity:.01;-moz-opacity: 1;-webkit-opacity: 1;-khtml-opacity: 1;-ms-filter: "Alpha(opacity=100)";filter: Alpha(opacity=100);}
}
@-webkit-keyframes myblink /* Safari and Chrome */
{
0%{opacity:.01;-moz-opacity: .01;-webkit-opacity: .01;-khtml-opacity: .01;-ms-filter: "Alpha(opacity=1)";filter: Alpha(opacity=1);}
100% {opacity:.01;-moz-opacity: 1;-webkit-opacity: 1;-khtml-opacity: 1;-ms-filter: "Alpha(opacity=100)";filter: Alpha(opacity=100);}
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن می تونید یک تصویر با فرمت گیف از چیزی که می خواهید بسازید که اینهمه مشکل هم نکشید

post-336-0-04891000-1375204933.gif

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با موزیلا تستش کردم جواب نداد

ممنون آقا ایمان با استفاده از تکه کد دوم تونستم جواب بگیرم اما بازم یه مشکل دیگه دارم

ببینید من همه این کارا رو میکنم تا قسمت اسلایدر سایتم راه بیفته ، یعنی اول اومدم کد چشمک زن رو تغییر دادم تا اسلایدرم درست بشه اما الان متوجه شدم بازم اسلایدرم کار نمیکنه

یادم افتاد اون روز واسه فرم تماس با ما یه سوال پرسیده بودم ، خودتون این تکه کد رو بهم دادید :


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$(".menu-454 select").change(function() {
var $value = $(this).val();
$(".your-subject input").attr("value",$value);
})
//-->
</script>

تا بذارمش توی footer ، تا قسمت موضوع فرم تماس با ما سایتم درست بشه ، اون درست شد اما اسلایدر غیرفعال شد

الانم کد چشمک زن درست شده ، اما این تکه کد بالا مانع از فعال شدن اسلایدر سایت میشه

مجبور شدم تکه کد بالا رو حذف کنم تا فعلا اسلایدر راه بیوفته

راه کاری ندارید که فرم تماس با ما رو درستش کنم ؟

آدرس صفحه تماس با ما سایت :


http://bavanat.ir/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این رو حذف کتید:

<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

ببینید هر دو درست میشن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان ممکنه بدون کل کد من هم فرمتون کار کنه چون اون روز هم جی کوئری رو سایتتون غیر فعال بود

ولی اگر دیدید نیاز هست هر دو کد باشند

کدها را از فوتر قالب خارج کرده و از طریق ویرایشگر html مستقیما به صفحه تماس با ما منتقل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این رو حذف کتید:

<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

ببینید هر دو درست میشن؟

نه نشدن ، فقط اسلایدر کار میکنه

الان ممکنه بدون کل کد من هم فرمتون کار کنه چون اون روز هم جی کوئری رو سایتتون غیر فعال بود

ولی اگر دیدید نیاز هست هر دو کد باشند

کدها را از فوتر قالب خارج کرده و از طریق ویرایشگر html مستقیما به صفحه تماس با ما منتقل کنید

چجوری کد های صفحه تماس با ما رو پیدا کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به پیشخوان - برگه ها - همه برگه ها برید

صفحه تماس با ما را ویرایش کنید و ویرایشگر را به حالت html بگذارید و کدها را قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون ، درست شد ، دستتون درد نکنه آقا ایمان

میتونید در مورد این تاپیک هم کمکم کنید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/979-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%b1%d9%86%da%af-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/page__st__30#entry82407

آقا مرتضی گفتند برید کد هاتونو استاندارد کنید ، راستش مطالب پستی که ارجاع داده بودن رو دیدم اما متاسفانه چیزی از توضیحات رو متوجه نشدم ، نمیدونم دقیق باید چیکار کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ramin75
      سلام...
      من یه روز تمام دنبال راهی هستم که عکس های مخزن وردپرس رو برای کاربران قابل مشاهده کنم.
      یعنی میخوام یه صفحه باشه که کاربران تمام عکس های سایت رو در اونجا ببینند و بینشون جستجو کنند . یه جورایی شبیه تصاویر گوگل.
      حالا راهی روشی,افزونه ای یا چیزی به ذهنتون نمیرسه؟
      اگه کمک کنید یه دنیا ممنونتون میشم.
    • توسط ☻ IMAN ☺
      افزونه ای میخوام که هنگامی که چند عکس با سایز های مختلف بهش میدی به صورت خودکار سایز عکس هارو با توجه به کادر مطلب تغییر بده. یعنی با توجه به عکس زیر:

      فرض کنین کادر خاکستری مربوط به عکسهای پستم میشه حالا وقتی توی همون کادر گالری میزارم عکس ها خودشون به صورت خودکار و با توجه به کادر تغییر کنه! حتی اگه یه عکس هم بزارم سایزش تغییر کنه و دقیقا توی کادر قرار بگیره! امیدوارم متوجه منظورم شده باشین...
      حتی اگه کد jquery (فکر کنم با همین jquery بشه!) یا افزونه و... در این باره سراغ دارید بگین.
    • توسط runy
      سلام
      افزونه ای هست که بتونه برا ساخت گالری عکس ، عکس را از جای دیگری بهش ادرس بدی و نخواد روی هاست عکس را اپ کنه؟
    • توسط ereta
      سلام
      درخواست افزونه و یا کدی رو دارم که بشه برای بخش وبلاگِ سایت، گالری عکس جداگانه ساخت.
      یعنی عکس هایی که برای مطالب وبلاگ آپلود میشه در گالری وبلاگ قرار بگیره و وارد گالری اصلی سایت نشه.
    • توسط m.Mosibat
      سلام
      دوستان مشکلی که دارم اینه که در این چند ورژن اخیر ( دقیقاً نمیدونم از کدومش به بعد ) برای من موقع ساخت گالری فقط دوگزینه هست
      1 - پرونده رسانه
      2 - پوسته پیوست ها
      هردوتاشون رو که میزنم یا به صورت : ?attachment_id=12452 به عکس لینک میده یا به صورت : mysite.com/post-url/img-a
      اما من میخوام لینک به خود عکس داده بشه و دیگه این صفحات پیوست نباشن.
      کسی میدونه مشکل کجاست ؟