a1367h

مشکل با admin-ajax.php پس از استفاده از افزونه آماره

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

جستجو کردم ولی مطلب مشابه ندیدم.

من پس از استفاده از این افزونه دیگه نمیتونم نوشته اضافه کنم. کلید انتشار و ذخیره پیشنویس به حالت چشمک زن در میاد.

با مرورگر گوگل کروم سایتم رو باز کردم ، نوشته اضافه کردم ، کنسول رو باز کردم دیدم تعداد ریکوئست ها برای دسترسی به فایل admin-ajax.php داره بالا میره(تا 1000 تاش رو دیدم و صفحه رو بستم ).طوری که هنگ می کنه.

فشار زیادی هم به سرور اومده.

تو فرم های خارجی چک کردم دیدم بعضی ها میگن این ایراد از افزونه های آماره.

تمام افزونه ها رو هم که غیر فعال میکنم هنوز مشکل پا برجاست.

چند جا هم خوندم که یه نوع هکه. اگه هک شده باشم چی؟ چیکار باید بکنم؟

تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یعنی افزونه "آماره" رو فعال می کنید مشکل داره؟

اولین بار هست همچین موردی مطرح شده

همه افزونه ها غیرفعال و پوسته پیش فرض رو فعال کنید و بعد با آماره تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

منم سایت رو به وردپرس 3.6 آپدیت کردم، بازم این مشکل موجوده.

وقتی 10 تا مطلب رو باز میکنم واسه میرایش لود سرور میره روی 150

در حالی که اگه 100 تا آنلاین هم باشه کمتر از 5 میشه این عدد. آپاچی استاتوز رو دیدم و مطمئنا مشکل از POST /wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.0 هست.

در کل یه جایی خوندم توی سایتهای خارجی که All in one seo pack رو غیرفعال کنم. اینکار رو کردم حدود 24 ساعت خوب بود. الانم غیرفعاله این افزونه، بازم مشکل دوباره پیداش شده.

ممنون میشم کسی اطلاعاتی در این زمینه داره راهنمایی بکنه.

تمامی سایتهای خارجی رو دیدم و کارهایی رو که گفتن انجام دادم ولی مشکل رفع نشد.

wp-admin و wp-include رو دوباره ریختم و تمامی فایل های هسته رو. بازم راه نیفتاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مجبور شدم از اول وردپرس رو نصب کنم.توی یه آدرس دیگه بعد درون ریزی کردم. البته بعدش سایت رو از ادرس جدید به آدرس قدیم تغییر دادم و بعدش مجبور شدم تمام عکسهای سایتم رو به صورت دستی دوباره تنظیم کنم.

بعدا یادم افتاد میشه با تگ base یا تگی شبیه به این مسیر تمام عکسها رو تنظیم کنم.

بعضی از جداول دیدتابیس رو هم دستی وارد کردم. الانم مشکلی ندارم.

آخر سر هم فکر میکنم یه نوع هک بود. حالا یا هک شده بودم یا چندتا افزونه نصب شد و این مشکل بوجود اومد. (تداخل)

اینجا این مشکل رو مطرح کردم چون بعد از نصب این افزونه این مشکلات بوجود اومد.

برام تجربه شد که حتما قبل از نصب افزونه جدید از تمام اطلاعاتم بک آپ بگیرم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید