tablo_24

گذاشتن لینک تصویر شاحص در زمینه دلخواه

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من برای اینکه کاربر ها بتونن لینک اصلی عکس رو دانلود بکنن می خواستم , آدرس فایل تصویر شاخص رو داخل یک دکمه قرار بدم تا کاربر بتونه با کلیک بر روی اون عکس رو در اندازه واقعای ببینه

[button color="orange" size="big" link="محل قرار گیری لینک تصویر شاخص" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]

چون قالب از دکمه ساپورت میکنه کد خروجیش این هست

تو سایت هم یک عکس آپلود میشه اونم به عنوان تصویر شاخص قرار میگیره

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواهید آدرس تصویر شاخص را بدست آورید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

می خوام داخل کد دکمه قرار بدم . دنبال لینک تصویر شاخص اصلی هستم فایل که ریسایز نشده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی دقیقا همون چیزی بود که من دنبالش بودم

من از کدی که شما دادید استفاده کردم چون من از php میشه گقت چیز زیادی بلد نیستم .

این کد رو درست کردم تو فایل "تک نوشته" گذاشتم خروجی درست هست

 [button color="orange" size="big" link="http://test/wp-content/uploads/2013/07/windows-8-scenic-logo-wallpaper.jpg" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]

ولی مشکلی که دارم اینکه این کد رو تو خروجی به شکل متن نشون میده

post-860-0-45410200-1374776122_thumb.png

و به شکل دکمه وردپرس نشون نمیده

<center>
<?php echo '[button color="orange" size="big" link="' ?>
<?php echo $thumb['0']; ?>
<?php echo '" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]' ?>
</center>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو do_shortcode کنید ببینید درست میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟