tablo_24

گذاشتن لینک تصویر شاحص در زمینه دلخواه

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من برای اینکه کاربر ها بتونن لینک اصلی عکس رو دانلود بکنن می خواستم , آدرس فایل تصویر شاخص رو داخل یک دکمه قرار بدم تا کاربر بتونه با کلیک بر روی اون عکس رو در اندازه واقعای ببینه

[button color="orange" size="big" link="محل قرار گیری لینک تصویر شاخص" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]

چون قالب از دکمه ساپورت میکنه کد خروجیش این هست

تو سایت هم یک عکس آپلود میشه اونم به عنوان تصویر شاخص قرار میگیره

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواهید آدرس تصویر شاخص را بدست آورید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی دقیقا همون چیزی بود که من دنبالش بودم

من از کدی که شما دادید استفاده کردم چون من از php میشه گقت چیز زیادی بلد نیستم .

این کد رو درست کردم تو فایل "تک نوشته" گذاشتم خروجی درست هست

 [button color="orange" size="big" link="http://test/wp-content/uploads/2013/07/windows-8-scenic-logo-wallpaper.jpg" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]

ولی مشکلی که دارم اینکه این کد رو تو خروجی به شکل متن نشون میده

post-860-0-45410200-1374776122_thumb.png

و به شکل دکمه وردپرس نشون نمیده

<center>
<?php echo '[button color="orange" size="big" link="' ?>
<?php echo $thumb['0']; ?>
<?php echo '" target="blank" ]دانلود در سایز اصلی[/button]' ?>
</center>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو do_shortcode کنید ببینید درست میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید