jakob

ساختن صفحه جستحو در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم یه صفحه درست کنم که تو اون نتایج جستجو رو نشون بده!

من این کد رو آماده کردم نمیدونم کار کنه یا نه


<?php
/*
Template Name: Search Page
*/
?>
<?php
/**
* The template for displaying all pages.
*
* This is the template that displays all pages by default.
* Please note that this is the WordPress construct of pages
* and that other 'pages' on your WordPress site will use a
* different template.
*
* @package WordPress
* @subpackage SSK
* @SSK
*/
get_header(); ?>
<div class="wrapper">
<h1>Search Resualt</h1>
<?php get_search_form(); ?>
<?php get_template_part( 'content', 'page' ); ?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

</div><!-- .wrapper -->
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید یه فایل بسازید به نام search.php و کدهای php اون اینا باشه ، بعدش خودتون بهش استایل دلخواه رو بدید :


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

خلاصه ای از متن که در نتایج جست و جو نشون داده میشه :


<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>

پایان حلقه :


<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد هم برای نمایش تعداد نتیجه های جست و جو :


<h2 class="pagetitle">Search Results for <?php /* Search Count */ $allsearch = &new WP_Query("s=$s&showposts=-1"); $key = wp_specialchars($s, 1); $count = $allsearch->post_count; _e(''); _e('<span class="search-terms">'); echo $key; _e('</span>'); _e(' — '); echo $count . ' '; _e('articles'); wp_reset_query(); ?></h2>

و در نهایت اینم فرم جست و جو ! :


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو استفاده کردم ولی چیزی نمایش نمیده

انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

الان مشکل حل شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از فایل category یا ارشیو یک کپی بگیرید و اسمش رو بزارید search ببینید همین کارتون رو راه میندازه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من از این کد استفاده کردم اما وقتی یه کلمه رو جستجو میکنم استایل کلا به هم میریزه و قالب سایت میره سمت چپ!


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط hami73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه ها خودم مشکل رو پیدا کردم مشکل از اسمیه که به کلاس زیر نسبت داده شده،یعنی search


<div class="search">

وقتی که به کلاسی با اسم search استایل میدیم توی صفحه search.php روی کل صفحه تاثیر میزاره به خاطر همین بود که استایل من به هم میریخت.

حداقل تو قالب من که اینطوری بود. ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم