• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jakob

ساختن صفحه جستحو در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم یه صفحه درست کنم که تو اون نتایج جستجو رو نشون بده!

من این کد رو آماده کردم نمیدونم کار کنه یا نه


<?php
/*
Template Name: Search Page
*/
?>
<?php
/**
* The template for displaying all pages.
*
* This is the template that displays all pages by default.
* Please note that this is the WordPress construct of pages
* and that other 'pages' on your WordPress site will use a
* different template.
*
* @package WordPress
* @subpackage SSK
* @SSK
*/
get_header(); ?>
<div class="wrapper">
<h1>Search Resualt</h1>
<?php get_search_form(); ?>
<?php get_template_part( 'content', 'page' ); ?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

</div><!-- .wrapper -->
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید یه فایل بسازید به نام search.php و کدهای php اون اینا باشه ، بعدش خودتون بهش استایل دلخواه رو بدید :


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

خلاصه ای از متن که در نتایج جست و جو نشون داده میشه :


<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>

پایان حلقه :


<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد هم برای نمایش تعداد نتیجه های جست و جو :


<h2 class="pagetitle">Search Results for <?php /* Search Count */ $allsearch = &new WP_Query("s=$s&showposts=-1"); $key = wp_specialchars($s, 1); $count = $allsearch->post_count; _e(''); _e('<span class="search-terms">'); echo $key; _e('</span>'); _e(' — '); echo $count . ' '; _e('articles'); wp_reset_query(); ?></h2>

و در نهایت اینم فرم جست و جو ! :


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو استفاده کردم ولی چیزی نمایش نمیده

انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

الان مشکل حل شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از فایل category یا ارشیو یک کپی بگیرید و اسمش رو بزارید search ببینید همین کارتون رو راه میندازه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من از این کد استفاده کردم اما وقتی یه کلمه رو جستجو میکنم استایل کلا به هم میریزه و قالب سایت میره سمت چپ!


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط hami73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه ها خودم مشکل رو پیدا کردم مشکل از اسمیه که به کلاس زیر نسبت داده شده،یعنی search


<div class="search">

وقتی که به کلاسی با اسم search استایل میدیم توی صفحه search.php روی کل صفحه تاثیر میزاره به خاطر همین بود که استایل من به هم میریخت.

حداقل تو قالب من که اینطوری بود. ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم