jakob

ساختن صفحه جستحو در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم یه صفحه درست کنم که تو اون نتایج جستجو رو نشون بده!

من این کد رو آماده کردم نمیدونم کار کنه یا نه


<?php
/*
Template Name: Search Page
*/
?>
<?php
/**
* The template for displaying all pages.
*
* This is the template that displays all pages by default.
* Please note that this is the WordPress construct of pages
* and that other 'pages' on your WordPress site will use a
* different template.
*
* @package WordPress
* @subpackage SSK
* @SSK
*/
get_header(); ?>
<div class="wrapper">
<h1>Search Resualt</h1>
<?php get_search_form(); ?>
<?php get_template_part( 'content', 'page' ); ?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

</div><!-- .wrapper -->
<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید یه فایل بسازید به نام search.php و کدهای php اون اینا باشه ، بعدش خودتون بهش استایل دلخواه رو بدید :


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

خلاصه ای از متن که در نتایج جست و جو نشون داده میشه :


<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>

پایان حلقه :


<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد هم برای نمایش تعداد نتیجه های جست و جو :


<h2 class="pagetitle">Search Results for <?php /* Search Count */ $allsearch = &new WP_Query("s=$s&showposts=-1"); $key = wp_specialchars($s, 1); $count = $allsearch->post_count; _e(''); _e('<span class="search-terms">'); echo $key; _e('</span>'); _e(' — '); echo $count . ' '; _e('articles'); wp_reset_query(); ?></h2>

و در نهایت اینم فرم جست و جو ! :


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو استفاده کردم ولی چیزی نمایش نمیده

انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
انیم بگم که من از ابزارک جستجو استفاده کردم برای جستجو

الان مشکل حل شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی جان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از فایل category یا ارشیو یک کپی بگیرید و اسمش رو بزارید search ببینید همین کارتون رو راه میندازه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از این کد استفاده کردم اما وقتی یه کلمه رو جستجو میکنم استایل کلا به هم میریزه و قالب سایت میره سمت چپ!


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط hami73

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه ها خودم مشکل رو پیدا کردم مشکل از اسمیه که به کلاس زیر نسبت داده شده،یعنی search


<div class="search">

وقتی که به کلاسی با اسم search استایل میدیم توی صفحه search.php روی کل صفحه تاثیر میزاره به خاطر همین بود که استایل من به هم میریخت.

حداقل تو قالب من که اینطوری بود. ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید