vblig

چگونگی تبدیل تاریخ افزونه وردپرس از میلادی به شمسی

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.

من وردپرس فارسی رو نصب کردم و افزونه تقویم جلالی رو هم فعال کردم.

ضمنا یه افزونه انگلیسی که تقویمش میلادی هست رو نصب کردم ، حالا برای استفاده از تقویم شمسی به جای میلادی چیکار باید بکنم؟

کسی میتونه اینکارو برام انجام بده؟

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هرجایی که خواستین تاریخ و ساعت فارسی بشه، تابع زیر رو


date()

به


jdate()

تغییر دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کارو قبل این که پست بزنم انجام دادم و تمامی توابع date موجود تو افزونه رو به jdate تغییر دادم اما افزونه کلا از کار افتاد.

این ایرادی هست که پس از تغییر توابع date به jdate از تابع mktime میگیره :

Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in C:\xampp\htdocs\1\wp-content\plugins\event\classes\class-calendar_generator.php on line 150

Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in C:\xampp\htdocs\1\wp-content\plugins\event\classes\class-calendar_generator.php on line 152

ویرایش شده در توسط vblig
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه شما برای زمان تابع مجزا تعریف کرده و احتمالا از تایم استمپ استفاده کرده برای تبدیل تاریخش به شمسی باید مبدل بر سر راهش بگذارید یا در کد اصلی دستکاری کنید اینکار نیازمند دانش برنامه نویسی در حد حرفه ای است و توصیه به انجامش نمی کنم ولی اگر مصر بودید باید function تابع mktime() را بیابید و ویرایش کنید

افزونه های event در شکل کلی سخت شمسی می شوند چون بر مبنای زمان بندی تقویمی و روزهای هفته و تعطیلات متناسب با تقویم میلادی نوشته می شوند

حداقل من موردی مناسب برای اجرای زمانبندی در اسکریپت های رایگان فارسی شده سراغ ندارم مگر اینکه سفارش دهید برایتان نوشته شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توضیح کاملتون.

کسی هست که با اخذ هزینه اینکارو برا ما انجام بده ؟ البته نه افزونه جدیدها!!! همینو تبدیل کنه به شمسی .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟