tazeh

تاثیرگذاری سایدبار بر ایندکس

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

از کد زیر هم برای ایندکس یا صفحه اصلی استفاده می کنم.

<?php include(TEMPLATEPATH . '/header.php'); ?>

<div class="warp">

<div id="page">

<!--Start Sidebar-->

<?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar-right.php'); ?>

<!--End Sidebar-->

<!--Start Center-->

<div id="center">

<!--Start Slider-->

<?php include(TEMPLATEPATH . '/slideshow.php'); ?>

<!--End Slider-->

<!--Start News-->

<?php if (is_home()) {$paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;query_posts("cat=1,2,3,40&showposts=20&paged=$paged");} ?>

<?php if(have_postS()) { while(have_posts()){ the_post(); ?>

<div class="news" onclick="parent.location='<?php the_permalink() ?>'">

<a class="title" href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),60); ?></a>

<?php

$type = get_field('type');

if(isset($type))

{

echo type_post($type);

}

?>

<div class="thumb"><img class="thumb" src="<?php echo catch_that_image() ?>" alt="بدون عکس" /></div>

<p>

<?php the_content_rss('...', TRUE, '', 50); ?>

</p>

<div class="linner">

<span class="liker">لایک: <?php if(function_exists(getILikeThis)) getILikeThis('get'); ?></span>

<span class="">بازدید:</span>

<span></span>

</div>

</div>

<?php } ?>

<?php }else { ?>

<div class="news">

<a href="">مطلب مورد نظر پیدا نشد!</a>

<div class="type video"></div>

<p>

مطلب مورد نظر پیدا نشد!

</p>

</div>

<?php } ?>

<!--Start News-->

</div>

<!--End Center-->

<!--Start Sidebar Left-->

<?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar-left.php'); ?>

<!--End Sidebar Left-->

<!--start Yaddasht-->

<div id="yaddasht">

<h2>یادداشت</h2>

<div id="yaddasht-wrapper">

<div class="yaddasht-slider">

<ul>

<?php $recent = new WP_Query("category_name=note&showposts=15"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<li onclick="parent.location='<?php the_permalink() ?>'">

<div class="thumb">

<?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail('yadddasht');} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/img/no-image.png" />';}?>

</div>

<a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),25); ?></a>

<span class="author"><?php the_field('author'); ?></span>

</li>

<?php endwhile; ?>

</ul>

</div>

</div>

</div>

<!--start Yaddasht-->

<div id="multi-slide">

<div id="gardeshgary">

<h2>گردشگری</h2>

<div id="gardeshgary-slider">

<ul>

<?php $recent = new WP_Query("category_name=گردشگری&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<li onclick="parent.location='<?php the_permalink() ?>'">

<div class="thumb">

<?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail('yadddasht');} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/img/no-image.png" />';}?>

</div>

<a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),25); ?></a>

<span class="author"><?php the_field('author'); ?></span>

</li>

<?php endwhile; ?>

</ul>

</div>

</div>

<div id="line-slide"></div>

<div id="eghtesad">

<h2>اقتصاد</h2>

<div id="eghtesad-slider">

<ul>

<?php $recent = new WP_Query("category_name=economy-down&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<li onclick="parent.location='<?php the_permalink() ?>'">

<div class="thumb">

<?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail('yadddasht');} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/img/no-image.png" />';}?>

</div>

<a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),25); ?></a>

<span class="author"><?php the_field('author'); ?></span>

</li>

<?php endwhile; ?>

</ul>

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

<?php include(TEMPLATEPATH . '/footer.php'); ?>

واز کد زیر برای نمایش آخرین مطالب دسته در سایدبار استفاده می کنم.//// اما وقتی این کدو رو میزارم توی ایندکس هم همین مطالب رو نشون می ده در صورتی که cat هاشون شبیه هم نیست. یا عباری سایدبار روی ایندکس تاثیر میزاره و مطالب ساید بار رو نشون می ده.


iv id="sidebar-right">
<div class="widget">
<h2 class="widget_title"><span>اس ام اس ها</span></h2>
<ul>
<?php query_posts("showposts=25&cat=1"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title">
<?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب قبلش یه دونه


<?php wp_reset_query(); ?>

بزار ببین درست میشه؟

قبلاً دیده شده این خط کد معجزه میکنه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کوئری ها باید ریست کنید

هرجایی که کوئری دارید ریست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>