mehdi...

عضویت در یک وردپرس و استفاده از آن در بقیه وردپرس ها

34 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من یک سایت دارم درست می کنم

که برای هر ساب دامین یک وردپرس نصب کردم

مثل gallery و tuts و ...

می خوام در یکی از این ها عضو بشه فرقی نداره ولی وقتی میره تو یه ساب دیگه که یه وردپرس دیگه نصبه نخواد دوباره عضو بشه و یوزر و ... اون را تشخیص بده

یعنی یه جور شبکه بین این وردپرس ها درست کنم

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

و این که یه افزونه خوب و مفید معرفی کنید برای عضو گیری و عضویت Vip و این که بتواند پروفیل خودشون را ویرایش کنند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مطلب را خودنم و اینجوری که من متوجه شدم 2 راه داره

یکی این که دیتابیس هارا هنگام نصب وردپرس یکی کنم

یکی دیگه این که یه ورپرس چند سایته درست

اگه درسته گفته باشم کدومش بهتره ؟

و این که اگه نصب شده باشده و بخوام شبکه کنم چیکار کنم یعنی از قبل ساخته شده دیتابیس ها پر شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به نصب از اول نیست

توی همون تاپیک و تاپیک های مرجعش هم توضیح کار داده شده

باید چند تغییر ایجاد کنید

وقتی میخواین دو وردپرس رو یکی کنید اصلا با شبکه بودن کاری ندارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل کار من اینجوریه میخوام 5 تا وردپرس نصب کنم که جدول کاربراشون یکی باشه یعنی تو یه ساب دامین عضو شد دیگه نخواد تو یکی دیگه عضو بشه

که ساب ها هم به این شکل هست tuts.site.com , gallery.site.com , site.com , shop.site.com , sefaresh.site.com

و این هارا تا الان نساختم یعین از پایه می خوام کارا شروع کنم

تو اون لینک ها نوشته شده بود که کدی را تو wp-config هر وردپرس بزارم که وقتی اون کد باشه جدول عضو های همه وردپرس هایی که نصب میشه یکی میشه

حالا سوالم اینجاست که اون کد برای کاری که من می خوام بکنم تغییری می کنه یا نه ؟


define('CUSTOM_USER_TABLE', $table_prefix.'my_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', $table_prefix.'my_usermeta');

و این که دیتابیس هایی را که ایجاد می کنم و تو wp-config معرفی می کنم باید توشون تغییری بدم یا نه ؟

لطفا همینجا راهنمایی کنید

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من در اون تاپیک کامل توضح دادم

مشکلی هم که اون کاربر الان داره، مشکل استفاده بیش از حد منابع هاست هست

که شاید به خاطر همین مسئله باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من اینا می خوام بدونم

برای اون کاربر این کد را دادید که مثب این که درست شده و مشکلی نداره


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

الان منم باید همین کد را استفاده کنم

من باید برای این کاری که می خوام انجام بدم چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همین کد باید استفاده بشه

چندین تغییر در هسته هم نیاز هست

که گفته شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل اون پست را خودنم چیزی راجب تغییر تو هسته نگفتید یه لینک شما گذاشتید بعد طرف گفته این کد را باید بزارم اوکی میشه یا نه شما این کد که اینجا گذاشتم را دادید بعدشم گفته ممنونم و صفحه آخرش هم نوشته کسی تو این تایپیک مطرح نکنه چیزی را و ...

الان من این کد را اضافه می کنم به فایل کانفیگ و 2 تا دیتابیس هم درست می کنم برای 2 سایت gallery و tuts ببینم جواب میده یا نه

اگه مشکلی بود همینجا مطرح می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو لوکال این کار را کردم و کاربران یکی نشد یعنی این کد را درون wp-config گذاشتم و وردپرس نصب کدم

الان باید چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش رو بخواین تکرار سخته!

شما بگید چی کار کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من 2 تا دیتابیس ایجاد کردم به نام d و d-gallery و اطلاعاتشون یعنی نام دیتابیس و یوزر و پس را تو فایل کانفیگ 2 تا وردپرسی که می خوام نصب کنم گذاشتم و در فایل کانفیگ 2 تاشون این کد را گذاشتم


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

ولی این 2 تا وردپرس کاربرانشون یکی نشده یعنی تو یکی یه عضو ایجاد می کنم تو اون یکی ایجاد نمیشه

یا به صورت دیگه جدول عضو هاشون یکی نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی من یه دیتابیس ایجاد کنم و موقع نصب

تو فایل کانفیگ ها اون کد را بزارم و نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی بخوام مطلب بزارم مشکلی نداره قاطی نمیشند با هم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نیست

prefix دو وردپرس باید متفاوت باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید

چیکار کنم که متفاوت باشند ؟

کدی باید بزارم ؟

یا کاری باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل کانفیگ دو وردپرس دیتابیس را یکی ست کنید

و wp_prefix را متفاوت قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادمش الان یکی از prefix ها اسمش main هست یکی دیگه gallery

به این صورت


$table_prefix = 'wp_main';
---------------------------------
$table_prefix = 'wp_gallery';

حالا فکر کنم باید تو این کدی که گفتید توی گانفیک بزارم تغییر بدم

این کد را گزاشتم جدول کاربران یکی نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

به این شکل کردمش گزاشتم ولی بازم نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wpmain_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wpmain_usermeta');

تو 2 تاشون اینا گذاشتم ولی جدول کار بر ها یکی نشد

برا هر کدوم باید یه کد متفاوت بزارم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یا از ابتدا وردپرس را نصب کنید

یا نام جداول را در دیتابیس تغییر دهید

ادامه همان تاپیک را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون درست شد

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

سوالات جدید

در تاپیک های جدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

دو تاپیک را بخوانید

هر دو فایل کانفیگ ویرایش بشه طبق آموزش

نیاز به تغییر دیتابیس نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط runy
      سلام
      می خوام وردذپرسم را چند سایته یا همون شبکه کنم ولی به مشکل بر خوردم
      من سایتم روی سرور مجازیه و براش دایرکت ادمین خریدم . ولی نمی تونم Wildcard  فعال کنم نمیدئونم شایدم فعال کردم ولی هرچی هست وردپرس نمیتونه زیر دامکنه بسازه .
      چ کنم ؟؟