mehdi...

عضویت در یک وردپرس و استفاده از آن در بقیه وردپرس ها

34 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من یک سایت دارم درست می کنم

که برای هر ساب دامین یک وردپرس نصب کردم

مثل gallery و tuts و ...

می خوام در یکی از این ها عضو بشه فرقی نداره ولی وقتی میره تو یه ساب دیگه که یه وردپرس دیگه نصبه نخواد دوباره عضو بشه و یوزر و ... اون را تشخیص بده

یعنی یه جور شبکه بین این وردپرس ها درست کنم

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

و این که یه افزونه خوب و مفید معرفی کنید برای عضو گیری و عضویت Vip و این که بتواند پروفیل خودشون را ویرایش کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مطلب را خودنم و اینجوری که من متوجه شدم 2 راه داره

یکی این که دیتابیس هارا هنگام نصب وردپرس یکی کنم

یکی دیگه این که یه ورپرس چند سایته درست

اگه درسته گفته باشم کدومش بهتره ؟

و این که اگه نصب شده باشده و بخوام شبکه کنم چیکار کنم یعنی از قبل ساخته شده دیتابیس ها پر شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به نصب از اول نیست

توی همون تاپیک و تاپیک های مرجعش هم توضیح کار داده شده

باید چند تغییر ایجاد کنید

وقتی میخواین دو وردپرس رو یکی کنید اصلا با شبکه بودن کاری ندارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل کار من اینجوریه میخوام 5 تا وردپرس نصب کنم که جدول کاربراشون یکی باشه یعنی تو یه ساب دامین عضو شد دیگه نخواد تو یکی دیگه عضو بشه

که ساب ها هم به این شکل هست tuts.site.com , gallery.site.com , site.com , shop.site.com , sefaresh.site.com

و این هارا تا الان نساختم یعین از پایه می خوام کارا شروع کنم

تو اون لینک ها نوشته شده بود که کدی را تو wp-config هر وردپرس بزارم که وقتی اون کد باشه جدول عضو های همه وردپرس هایی که نصب میشه یکی میشه

حالا سوالم اینجاست که اون کد برای کاری که من می خوام بکنم تغییری می کنه یا نه ؟


define('CUSTOM_USER_TABLE', $table_prefix.'my_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', $table_prefix.'my_usermeta');

و این که دیتابیس هایی را که ایجاد می کنم و تو wp-config معرفی می کنم باید توشون تغییری بدم یا نه ؟

لطفا همینجا راهنمایی کنید

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من در اون تاپیک کامل توضح دادم

مشکلی هم که اون کاربر الان داره، مشکل استفاده بیش از حد منابع هاست هست

که شاید به خاطر همین مسئله باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من اینا می خوام بدونم

برای اون کاربر این کد را دادید که مثب این که درست شده و مشکلی نداره


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

الان منم باید همین کد را استفاده کنم

من باید برای این کاری که می خوام انجام بدم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همین کد باید استفاده بشه

چندین تغییر در هسته هم نیاز هست

که گفته شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل اون پست را خودنم چیزی راجب تغییر تو هسته نگفتید یه لینک شما گذاشتید بعد طرف گفته این کد را باید بزارم اوکی میشه یا نه شما این کد که اینجا گذاشتم را دادید بعدشم گفته ممنونم و صفحه آخرش هم نوشته کسی تو این تایپیک مطرح نکنه چیزی را و ...

الان من این کد را اضافه می کنم به فایل کانفیگ و 2 تا دیتابیس هم درست می کنم برای 2 سایت gallery و tuts ببینم جواب میده یا نه

اگه مشکلی بود همینجا مطرح می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو لوکال این کار را کردم و کاربران یکی نشد یعنی این کد را درون wp-config گذاشتم و وردپرس نصب کدم

الان باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش رو بخواین تکرار سخته!

شما بگید چی کار کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من 2 تا دیتابیس ایجاد کردم به نام d و d-gallery و اطلاعاتشون یعنی نام دیتابیس و یوزر و پس را تو فایل کانفیگ 2 تا وردپرسی که می خوام نصب کنم گذاشتم و در فایل کانفیگ 2 تاشون این کد را گذاشتم


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

ولی این 2 تا وردپرس کاربرانشون یکی نشده یعنی تو یکی یه عضو ایجاد می کنم تو اون یکی ایجاد نمیشه

یا به صورت دیگه جدول عضو هاشون یکی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی من یه دیتابیس ایجاد کنم و موقع نصب

تو فایل کانفیگ ها اون کد را بزارم و نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی بخوام مطلب بزارم مشکلی نداره قاطی نمیشند با هم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نیست

prefix دو وردپرس باید متفاوت باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید

چیکار کنم که متفاوت باشند ؟

کدی باید بزارم ؟

یا کاری باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل کانفیگ دو وردپرس دیتابیس را یکی ست کنید

و wp_prefix را متفاوت قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادمش الان یکی از prefix ها اسمش main هست یکی دیگه gallery

به این صورت


$table_prefix = 'wp_main';
---------------------------------
$table_prefix = 'wp_gallery';

حالا فکر کنم باید تو این کدی که گفتید توی گانفیک بزارم تغییر بدم

این کد را گزاشتم جدول کاربران یکی نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

به این شکل کردمش گزاشتم ولی بازم نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wpmain_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wpmain_usermeta');

تو 2 تاشون اینا گذاشتم ولی جدول کار بر ها یکی نشد

برا هر کدوم باید یه کد متفاوت بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یا از ابتدا وردپرس را نصب کنید

یا نام جداول را در دیتابیس تغییر دهید

ادامه همان تاپیک را بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون درست شد

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

سوالات جدید

در تاپیک های جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

دو تاپیک را بخوانید

هر دو فایل کانفیگ ویرایش بشه طبق آموزش

نیاز به تغییر دیتابیس نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

بخوانید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه