• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mehdi...

عضویت در یک وردپرس و استفاده از آن در بقیه وردپرس ها

34 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من یک سایت دارم درست می کنم

که برای هر ساب دامین یک وردپرس نصب کردم

مثل gallery و tuts و ...

می خوام در یکی از این ها عضو بشه فرقی نداره ولی وقتی میره تو یه ساب دیگه که یه وردپرس دیگه نصبه نخواد دوباره عضو بشه و یوزر و ... اون را تشخیص بده

یعنی یه جور شبکه بین این وردپرس ها درست کنم

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

و این که یه افزونه خوب و مفید معرفی کنید برای عضو گیری و عضویت Vip و این که بتواند پروفیل خودشون را ویرایش کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مطلب را خودنم و اینجوری که من متوجه شدم 2 راه داره

یکی این که دیتابیس هارا هنگام نصب وردپرس یکی کنم

یکی دیگه این که یه ورپرس چند سایته درست

اگه درسته گفته باشم کدومش بهتره ؟

و این که اگه نصب شده باشده و بخوام شبکه کنم چیکار کنم یعنی از قبل ساخته شده دیتابیس ها پر شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به نصب از اول نیست

توی همون تاپیک و تاپیک های مرجعش هم توضیح کار داده شده

باید چند تغییر ایجاد کنید

وقتی میخواین دو وردپرس رو یکی کنید اصلا با شبکه بودن کاری ندارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل کار من اینجوریه میخوام 5 تا وردپرس نصب کنم که جدول کاربراشون یکی باشه یعنی تو یه ساب دامین عضو شد دیگه نخواد تو یکی دیگه عضو بشه

که ساب ها هم به این شکل هست tuts.site.com , gallery.site.com , site.com , shop.site.com , sefaresh.site.com

و این هارا تا الان نساختم یعین از پایه می خوام کارا شروع کنم

تو اون لینک ها نوشته شده بود که کدی را تو wp-config هر وردپرس بزارم که وقتی اون کد باشه جدول عضو های همه وردپرس هایی که نصب میشه یکی میشه

حالا سوالم اینجاست که اون کد برای کاری که من می خوام بکنم تغییری می کنه یا نه ؟


define('CUSTOM_USER_TABLE', $table_prefix.'my_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', $table_prefix.'my_usermeta');

و این که دیتابیس هایی را که ایجاد می کنم و تو wp-config معرفی می کنم باید توشون تغییری بدم یا نه ؟

لطفا همینجا راهنمایی کنید

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من در اون تاپیک کامل توضح دادم

مشکلی هم که اون کاربر الان داره، مشکل استفاده بیش از حد منابع هاست هست

که شاید به خاطر همین مسئله باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من اینا می خوام بدونم

برای اون کاربر این کد را دادید که مثب این که درست شده و مشکلی نداره


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

الان منم باید همین کد را استفاده کنم

من باید برای این کاری که می خوام انجام بدم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همین کد باید استفاده بشه

چندین تغییر در هسته هم نیاز هست

که گفته شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل اون پست را خودنم چیزی راجب تغییر تو هسته نگفتید یه لینک شما گذاشتید بعد طرف گفته این کد را باید بزارم اوکی میشه یا نه شما این کد که اینجا گذاشتم را دادید بعدشم گفته ممنونم و صفحه آخرش هم نوشته کسی تو این تایپیک مطرح نکنه چیزی را و ...

الان من این کد را اضافه می کنم به فایل کانفیگ و 2 تا دیتابیس هم درست می کنم برای 2 سایت gallery و tuts ببینم جواب میده یا نه

اگه مشکلی بود همینجا مطرح می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو لوکال این کار را کردم و کاربران یکی نشد یعنی این کد را درون wp-config گذاشتم و وردپرس نصب کدم

الان باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش رو بخواین تکرار سخته!

شما بگید چی کار کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من 2 تا دیتابیس ایجاد کردم به نام d و d-gallery و اطلاعاتشون یعنی نام دیتابیس و یوزر و پس را تو فایل کانفیگ 2 تا وردپرسی که می خوام نصب کنم گذاشتم و در فایل کانفیگ 2 تاشون این کد را گذاشتم


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

ولی این 2 تا وردپرس کاربرانشون یکی نشده یعنی تو یکی یه عضو ایجاد می کنم تو اون یکی ایجاد نمیشه

یا به صورت دیگه جدول عضو هاشون یکی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی من یه دیتابیس ایجاد کنم و موقع نصب

تو فایل کانفیگ ها اون کد را بزارم و نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی بخوام مطلب بزارم مشکلی نداره قاطی نمیشند با هم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نیست

prefix دو وردپرس باید متفاوت باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید

چیکار کنم که متفاوت باشند ؟

کدی باید بزارم ؟

یا کاری باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل کانفیگ دو وردپرس دیتابیس را یکی ست کنید

و wp_prefix را متفاوت قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادمش الان یکی از prefix ها اسمش main هست یکی دیگه gallery

به این صورت


$table_prefix = 'wp_main';
---------------------------------
$table_prefix = 'wp_gallery';

حالا فکر کنم باید تو این کدی که گفتید توی گانفیک بزارم تغییر بدم

این کد را گزاشتم جدول کاربران یکی نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

به این شکل کردمش گزاشتم ولی بازم نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wpmain_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wpmain_usermeta');

تو 2 تاشون اینا گذاشتم ولی جدول کار بر ها یکی نشد

برا هر کدوم باید یه کد متفاوت بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یا از ابتدا وردپرس را نصب کنید

یا نام جداول را در دیتابیس تغییر دهید

ادامه همان تاپیک را بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون درست شد

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

سوالات جدید

در تاپیک های جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

دو تاپیک را بخوانید

هر دو فایل کانفیگ ویرایش بشه طبق آموزش

نیاز به تغییر دیتابیس نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

بخوانید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط Se.MN
      سلام دوستان گل
      پست های مختلفی رو خوندم اما جواب سوالم رو نگرفتم
      میخام واسه سایت یه زبان انگلیسی بزنم چندتا نکته :
      1- رنک و سئو سایت انگلیسی اصلا مهم نیست فقط سایت فارسی قرار رو سئوش کار بشه تا تو گوگل بیاد
      2-سایت جنبه اطلاع رسانی داره و نه یوزری میخاد بیاد ثبت نام کنه نه چیزی
      3- میخام بالای سایتم یه دکمه بشه که یا نوشته باشه EN و یا FA یا عکس پرچم باشه
       
      حالا با این توضیحات میخام بدونم آیا شبکه وردپرس این مواردی که من میخام رو داره ؟
      و اینکه شبکه وردپرس چه تفاوتی با ساب فولدر داره اساسا ؟ چون تو ساب فولدر یه فولدر میسازیم و وردپرس رو میزاریم توش و آدرس ما اینطوری میشه :www.oursite.ir/en و دیدم که تو شبکه وردپرس هم 2 تا حالت داریم یا ساب دامینی یا ساب فولدری که خوب ساب فولدی عین همین میشه
      من فقط میخام سایتم 2 زبانه بشه بدون پلاگین و اینکه نخام دوباره تمام عکس ها و ... رو آپلود کنم و بتونم از همون مدیا یا کتابخانه استفاده کنم واسه قرار دادن عکس ها در سایت انگلیسی و اینکه دکمه ای بالای سایت کنار چپ یا راست باشه واسه سوئیچ کردن بین 2 تا سایت فارسی و انگلیسی
      از چه راهی برم بهتره ؟
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟