• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mehdi...

عضویت در یک وردپرس و استفاده از آن در بقیه وردپرس ها

34 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من یک سایت دارم درست می کنم

که برای هر ساب دامین یک وردپرس نصب کردم

مثل gallery و tuts و ...

می خوام در یکی از این ها عضو بشه فرقی نداره ولی وقتی میره تو یه ساب دیگه که یه وردپرس دیگه نصبه نخواد دوباره عضو بشه و یوزر و ... اون را تشخیص بده

یعنی یه جور شبکه بین این وردپرس ها درست کنم

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

و این که یه افزونه خوب و مفید معرفی کنید برای عضو گیری و عضویت Vip و این که بتواند پروفیل خودشون را ویرایش کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مطلب را خودنم و اینجوری که من متوجه شدم 2 راه داره

یکی این که دیتابیس هارا هنگام نصب وردپرس یکی کنم

یکی دیگه این که یه ورپرس چند سایته درست

اگه درسته گفته باشم کدومش بهتره ؟

و این که اگه نصب شده باشده و بخوام شبکه کنم چیکار کنم یعنی از قبل ساخته شده دیتابیس ها پر شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به نصب از اول نیست

توی همون تاپیک و تاپیک های مرجعش هم توضیح کار داده شده

باید چند تغییر ایجاد کنید

وقتی میخواین دو وردپرس رو یکی کنید اصلا با شبکه بودن کاری ندارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل کار من اینجوریه میخوام 5 تا وردپرس نصب کنم که جدول کاربراشون یکی باشه یعنی تو یه ساب دامین عضو شد دیگه نخواد تو یکی دیگه عضو بشه

که ساب ها هم به این شکل هست tuts.site.com , gallery.site.com , site.com , shop.site.com , sefaresh.site.com

و این هارا تا الان نساختم یعین از پایه می خوام کارا شروع کنم

تو اون لینک ها نوشته شده بود که کدی را تو wp-config هر وردپرس بزارم که وقتی اون کد باشه جدول عضو های همه وردپرس هایی که نصب میشه یکی میشه

حالا سوالم اینجاست که اون کد برای کاری که من می خوام بکنم تغییری می کنه یا نه ؟


define('CUSTOM_USER_TABLE', $table_prefix.'my_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', $table_prefix.'my_usermeta');

و این که دیتابیس هایی را که ایجاد می کنم و تو wp-config معرفی می کنم باید توشون تغییری بدم یا نه ؟

لطفا همینجا راهنمایی کنید

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من در اون تاپیک کامل توضح دادم

مشکلی هم که اون کاربر الان داره، مشکل استفاده بیش از حد منابع هاست هست

که شاید به خاطر همین مسئله باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من اینا می خوام بدونم

برای اون کاربر این کد را دادید که مثب این که درست شده و مشکلی نداره


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

الان منم باید همین کد را استفاده کنم

من باید برای این کاری که می خوام انجام بدم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همین کد باید استفاده بشه

چندین تغییر در هسته هم نیاز هست

که گفته شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کل اون پست را خودنم چیزی راجب تغییر تو هسته نگفتید یه لینک شما گذاشتید بعد طرف گفته این کد را باید بزارم اوکی میشه یا نه شما این کد که اینجا گذاشتم را دادید بعدشم گفته ممنونم و صفحه آخرش هم نوشته کسی تو این تایپیک مطرح نکنه چیزی را و ...

الان من این کد را اضافه می کنم به فایل کانفیگ و 2 تا دیتابیس هم درست می کنم برای 2 سایت gallery و tuts ببینم جواب میده یا نه

اگه مشکلی بود همینجا مطرح می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو لوکال این کار را کردم و کاربران یکی نشد یعنی این کد را درون wp-config گذاشتم و وردپرس نصب کدم

الان باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش رو بخواین تکرار سخته!

شما بگید چی کار کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من 2 تا دیتابیس ایجاد کردم به نام d و d-gallery و اطلاعاتشون یعنی نام دیتابیس و یوزر و پس را تو فایل کانفیگ 2 تا وردپرسی که می خوام نصب کنم گذاشتم و در فایل کانفیگ 2 تاشون این کد را گذاشتم


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

ولی این 2 تا وردپرس کاربرانشون یکی نشده یعنی تو یکی یه عضو ایجاد می کنم تو اون یکی ایجاد نمیشه

یا به صورت دیگه جدول عضو هاشون یکی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی من یه دیتابیس ایجاد کنم و موقع نصب

تو فایل کانفیگ ها اون کد را بزارم و نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی بخوام مطلب بزارم مشکلی نداره قاطی نمیشند با هم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نیست

prefix دو وردپرس باید متفاوت باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید

چیکار کنم که متفاوت باشند ؟

کدی باید بزارم ؟

یا کاری باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل کانفیگ دو وردپرس دیتابیس را یکی ست کنید

و wp_prefix را متفاوت قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادمش الان یکی از prefix ها اسمش main هست یکی دیگه gallery

به این صورت


$table_prefix = 'wp_main';
---------------------------------
$table_prefix = 'wp_gallery';

حالا فکر کنم باید تو این کدی که گفتید توی گانفیک بزارم تغییر بدم

این کد را گزاشتم جدول کاربران یکی نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

به این شکل کردمش گزاشتم ولی بازم نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wpmain_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wpmain_usermeta');

تو 2 تاشون اینا گذاشتم ولی جدول کار بر ها یکی نشد

برا هر کدوم باید یه کد متفاوت بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید یا از ابتدا وردپرس را نصب کنید

یا نام جداول را در دیتابیس تغییر دهید

ادامه همان تاپیک را بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون درست شد

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

سوالات جدید

در تاپیک های جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

دو تاپیک را بخوانید

هر دو فایل کانفیگ ویرایش بشه طبق آموزش

نیاز به تغییر دیتابیس نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

بخوانید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.