• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
ژیهات

Menucool - اسکرولر تصاویر

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ...

عرض کنم که یه پلاگین هست به اسم menucool که اسکرولر افقی تصاویر هست ، و خوبیش اینه که هر تصویر رو بسته به اندازه عرضش اسکرول میکنه ( امیدوارم متوجه منظورم شده باشید )

بگذریم ، این پلاگین روی لوکال کار میکنه اما روی اینترنت نه ، به عبارت دیگه براش license تعریف کردن که باید خریداری بشه

راهی هست که این License رو دور زد ؟

و یا اگه افزونه جالب دیگری میشناسید که این کارایی رو داشته باشه از معرفی کردنش ممنون میشم

زنده باشید

jquery-slider.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جواب سوال اولتون خیر هست!

چون ما اینجا بحث کپی رایت رو رعایت می کنیم.

اما در مورد سوال دوم اگر بتونید از سایتش دمو بدید بهتر میشه کمک رد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohamad
      سلام خسته نباشید دوستان لطفا منو کمک بدید
      من از افزونه Wp-ftp-media-library  برای انتقال تصاویر رسانه خودم به هاست دانلود استفاده میکنم دو تا مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید
      مشکل اصلی اینه که وقتی عکسی رو آپلود میکنم و  گذاشتن در نوشته رو میزنم بصورت اتوماتیک طول و عرض تصویر رو 1 پیکسل میکنه  این رو چیکار کنم که اندازه ی دلخواهی داشته باشه؟
      <img class="alignnone size-medium wp-image-17588" src="http://dl.sheydoon.ir/pic.jpg" alt="pic" width="1" height="1" />   و مشکل دوم هم اینه که پیشنمایش تصویر رو در بخش رسانه وردپرس نشون نمیده
    • توسط kambizzarei
      با سلام.
      من چند وقتیه که از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم . و مشکلی که دارم اینه که وقتی تصاویر رو به صورت گالری میذارم تو سایتم با ارور the image could not be loaded روبرو میشم .
      که این مشکل رو وقتی افزونه Lightbox Gallery رو نصب میکنم حل میشه . اما یه مشکلی که اضافه میشه اینه که دو تا تصویر لود میکنه همزمان … و کل سایت رو بهم میریزه …
      نمایش تصاویر بدون افزونه لایت باکس

      نمایش تصاویر با افزونه لایت باکس

      ممنون میشم که این مشکل رو برام رفع کنید و یا راهنمایی کنید .
      آدرس لینک به طور نمونه : http://mazandphoto.com/?p=6090
       
    • توسط samadm
      با سلام . تازه یه قالب جدید رو سایت نصب کردم .
      اما مشکلی که داره اینه که تصاویر بند انگشتی مطالب در صفحه اصلی نشون داده نمیشن.
      به نظرم مشکل از هاست باشه. دوستان راهنمایی کنید چطور میشه مشکل رو حل کرد
    • توسط دکتر مهندس
      سلام به دوستان عزیز
      من وقتی میخوام مطلبی بنویسم، گزینه افزودن چندرسانه ای رو که میزنم، تصاویرم لود نمیشن تا مثلا یکیشون رو انتخاب کنم به عنوان تصویر شاخص یا تصویر در متن.
      برای آپلود هم وقتی میخوام آپلود کنم میگه خطایی پیش اومده.
      هاستمم هنوز جا داره و مشکل از پر بودن هاست نیست
      کسی به این مشکل بر خورده تابحال؟ یا کسی میدونه چطوری باید رفعش کنم؟
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      من کد های php نیاز دارم که بتونم باهاش یک عکس را از یک آدرس دلخواه با سایزی که میخوام ذخیره کنم.
      تو اینترنت گشتم ، اکثرکدهایی که بود یا کار نمیکرد یا خطا داشت.
      فقط این کد را پیدا کردم که تصویری که بهش میدیم را ذخیره میکنه


      function save_image($image_link) {

      if (!file_exists(UploadPatch)) {
      @mkdir(UploadPatch, 0777, true);
      }
      $split_image = pathinfo($image_link);
      $filename = str_replace('%5', '-', str_replace('%25', '-', str_replace('%20', '-', $split_image['filename'])));
      @$response = file_get_contents($image_link);
      $file_name = UploadPatch.$filename.".".$split_image['extension'];
      $file = fopen($file_name , 'w');
      fwrite($file, $response);
      fclose($file);
      }

      من میخوام مثلا این آدرس این تصویر رو به تابع بدم :


      http://www.google.com/images/srpr/logo11w.png

      سایز این تصویر 538*190 هست که میخوام مثلا 70*70 پیکسل داخل فولدر image ذخیره بشه.
      سرعت در ذخیره تصویر در اولویت هست.
      اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم