pouria7777

مشکل با قسمت نظرات قالبم

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان

من با قسمت نظرات قالبم مشکل دارم و میخوام تغییرش بدم چون به طرز شدیدی ساده هست ولی نمیدونم چجوری یه خورده شیک ترش کنم

عکس زیر رو ببینید ... الان اینجوریه ولی میخوام مثل خیلی از سایتها زیباتر بشه

http://8pic.ir/images/50751009745198783720.jpg

مثلا اگه افزونه ای کدی چیزی هست لطفا معرفی کنید

البته افزونه آجاکس رو دارم ولی هیچ چیزی رو به قسمت نظرات اضافه نمیکنه

حالت کلی این قسمت فقط به

comment.php

ربط داره یا به جای دیگه ای هم مربوطه؟؟؟

وقتی comments.php یه قالب دیگه رو هم کپی میکنه واسه این قالب اینجوری میشه:

http://8pic.ir/images/43963850277987480844.png

اینم کد single.php


<?php get_header(); ?>

<div id="content" class="col-full">
<div id="main" class="col-left">

<?php if (have_posts()) : $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); $count++; ?>
<?php $GLOBALS['saved_post'] = $post; // Save author data for sidebar widget ?>
<div class="box">
<div class="post">

<?php
// Show image or ad content
if ( get_option('woo_image_single') == "true" && !woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') <> "true" )
woo_get_image('image',get_option('woo_single_width'),get_option('woo_single​_height'),'thumbnail alignright');
elseif ( !woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') == "true" )
include ( TEMPLATEPATH . '/ads/content_ad.php' );
?>

<h1 class="title"><?php the_title(); ?></h1>

<p class="post-meta">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico-time.png" alt="" /><?php the_time(get_option('date_format')); ?>
<?php $comm = get_option( 'woo_comments' ); if ( ($comm == "post" || $comm == "both") ) { ?>
<span class="comments"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico-comment.png" alt="" /><?php comments_popup_link(__('0 Comments', 'woothemes'), __('1 Comment', 'woothemes'), __('% Comments', 'woothemes')); ?></span><?php } ?>
<?php edit_post_link( __('{ Edit }', 'woothemes'), '<span class="edit-post-link">', '</span>' ); ?>
</p>
<?php echo woo_get_embed('embed','590','420'); ?>
<?php if ( woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') == "true" ) include ( TEMPLATEPATH . '/ads/content_ad.php' ); ?>
<div class="entry">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="fix"></div>
<?php if ( get_option('woo_social') == "true" ) { ?>
<div id="share">
<div class="banner"><?php _e('Share', 'woothemes'); ?></div>
<?php woo_social(); ?>
</div>
<?php } ?>


</div><!-- /.post -->

<div class="post-bottom">
<div class="fl"><span class="cat"><?php the_category(', ') ?></span></div>
<div class="fr"><?php the_tags('<span class="tags">', ', ', '</span>'); ?></div>
<div class="fix"></div>
</div>

</div><!-- /.box -->

<?php
if ( is_single() && get_option('woo_disable_post_author') <> "true" ) {
global $post;
$author_id=$post->post_author;
?>
<div id="post-author">
<div class="profile-image"><?php echo get_avatar( $author_id, '80' ); ?></div>
<div class="profile-content">
<h4><?php printf( esc_attr__( 'درباره %s', 'woothemes' ), get_the_author_meta( 'display_name', $author_id ) ); ?></h4>
<?php echo get_the_author_meta( 'description', $author_id ) ?>
<?php if (is_singular()) : ?>
<div class="profile-link">
<a href="<?php echo get_author_posts_url( get_the_author_meta( 'ID', $author_id ) ); ?>">
<?php printf( __( 'مشاهده تمام نوشته های %s <span class="meta-nav">→</span>', 'woothemes' ), get_the_author_meta( 'display_name', $author_id ) ); ?>
</a>
</div><!-- #profile-link -->
<?php endif; ?>
</div>
<div class="fix"></div>
</div><!-- /#post-author -->
<?php
}
?>
<div class="more_entries">
<div class="fl"><?php previous_post_link('%link') ?></div>
<div class="fr"><?php next_post_link('%link') ?></div>
<div class="fix"></div>
</div>

<?php $comm = get_option( 'woo_comments' ); if ( ($comm == "post" || $comm == "both") ) { ?>
<?php comments_template( '', true); ?>
<?php } ?>

<?php endwhile; else: ?>
<div class="box">
<div class="post">
<p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.', 'woothemes') ?></p>
</div><!-- /.post -->
</div>
<?php endif; ?>

</div><!-- /#main -->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!-- /#content -->

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما به هیچ وجه مشکل حاد و مهمی نیبست عنوان را تغییر بدید و قوانین را بخونید تا دوستان راهنمایی کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست من مشکل زیاد جدی نیس ( این پست رو میتونستی جستجو کنی در این پست ساختن قالب قسمت نظرات می تونی قالب نظراتی بهتر از این که داری داشته باشی )

برای سهولت کار اینجا کد هایی که لازم داری رو میزارم اما مشکل خاصی داشتی به این پست مرا جعه کن

خب شما ابتدا فایل coment.php رو ویرایش و این کد ها رو درون اون قرار بدید

<?php
// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) {
?>
<p class="nocomments">براي ارسال نظر، رمز را وارد کيد.</p>
<?php
return;
}
// add a microid to all the comments
function comment_add_microid($classes) {
$c_email=get_comment_author_email();
$c_url=get_comment_author_url();
if (!empty($c_email) && !empty($c_url)) {
$microid = 'microid-mailto+http:sha1:' . sha1(sha1('mailto:'.$c_email).sha1($c_url));
$classes[] = $microid;
}
return $classes;
}
add_filter('comment_class','comment_add_microid');
// show the comments
if ( have_comments() ) : ?>
<h4 id="comments"><?php comments_number('No Comments', 'One Comment', '% Comments' );?></h4>
<ul class="commentlist" id="singlecomments">
<?php wp_list_comments(array('avatar_size'=>48, 'reply_text'=>'Reply to this Comment')); ?>
</ul>
<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) :
// If comments are open, but there are no comments.
else :
// comments are closed
endif;
endif;
if ('open' == $post-> comment_status) :
// show the form
?>
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title(); ?></h3>
<div id="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>براي ارسال نظر شما بايد <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد سايت</a> شويد.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>
شما با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a> وارد شده ايد.
<?php echo wp_loginout(get_bloginfo('url'), false); ?>
</p>
<?php else : ?>
<p>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" />
<label for="author"><small>نام <?php if ($req) echo "(required)"; ?></small></label>
</p>
<p>
<input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" />
<label for="email"><small>ایمیل <?php if ($req) echo "(required)"; ?></small></label>
</p>
<p>
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
<label for="url"><small>وب سایت</small></label>
</p>
<?php endif; ?>
<div>
<?php comment_id_fields(); ?>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["REQUEST_URI"]); ?>" /></div>
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="80" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<?php if (get_option("comment_moderation") == "1") { ?>
<p><small><strong>نکته:</strong> نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..</small></p>
<?php } ?>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر" /></p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; ?>
</div>
<?php endif; ?>

خب حالا لطف کنید با این کد اون رو در هر جایی که می خواهید فرا خوانی کنید ( قالب اصلی یا .... )

<?php comments_template(); ?>

این تصویر قالبی هست که میتونی شما داشته باشی

اون خط های آبی رو فاکتور بگیر :wub::D

50077233050323225693.jpg

ویرایش شده در توسط mam1371
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟