pouria7777

مشکل با قسمت نظرات قالبم

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان

من با قسمت نظرات قالبم مشکل دارم و میخوام تغییرش بدم چون به طرز شدیدی ساده هست ولی نمیدونم چجوری یه خورده شیک ترش کنم

عکس زیر رو ببینید ... الان اینجوریه ولی میخوام مثل خیلی از سایتها زیباتر بشه

http://8pic.ir/images/50751009745198783720.jpg

مثلا اگه افزونه ای کدی چیزی هست لطفا معرفی کنید

البته افزونه آجاکس رو دارم ولی هیچ چیزی رو به قسمت نظرات اضافه نمیکنه

حالت کلی این قسمت فقط به

comment.php

ربط داره یا به جای دیگه ای هم مربوطه؟؟؟

وقتی comments.php یه قالب دیگه رو هم کپی میکنه واسه این قالب اینجوری میشه:

http://8pic.ir/images/43963850277987480844.png

اینم کد single.php


<?php get_header(); ?>

<div id="content" class="col-full">
<div id="main" class="col-left">

<?php if (have_posts()) : $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); $count++; ?>
<?php $GLOBALS['saved_post'] = $post; // Save author data for sidebar widget ?>
<div class="box">
<div class="post">

<?php
// Show image or ad content
if ( get_option('woo_image_single') == "true" && !woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') <> "true" )
woo_get_image('image',get_option('woo_single_width'),get_option('woo_single​_height'),'thumbnail alignright');
elseif ( !woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') == "true" )
include ( TEMPLATEPATH . '/ads/content_ad.php' );
?>

<h1 class="title"><?php the_title(); ?></h1>

<p class="post-meta">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico-time.png" alt="" /><?php the_time(get_option('date_format')); ?>
<?php $comm = get_option( 'woo_comments' ); if ( ($comm == "post" || $comm == "both") ) { ?>
<span class="comments"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico-comment.png" alt="" /><?php comments_popup_link(__('0 Comments', 'woothemes'), __('1 Comment', 'woothemes'), __('% Comments', 'woothemes')); ?></span><?php } ?>
<?php edit_post_link( __('{ Edit }', 'woothemes'), '<span class="edit-post-link">', '</span>' ); ?>
</p>
<?php echo woo_get_embed('embed','590','420'); ?>
<?php if ( woo_get_embed('embed','590','420') && get_option('woo_ad_content') == "true" ) include ( TEMPLATEPATH . '/ads/content_ad.php' ); ?>
<div class="entry">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="fix"></div>
<?php if ( get_option('woo_social') == "true" ) { ?>
<div id="share">
<div class="banner"><?php _e('Share', 'woothemes'); ?></div>
<?php woo_social(); ?>
</div>
<?php } ?>


</div><!-- /.post -->

<div class="post-bottom">
<div class="fl"><span class="cat"><?php the_category(', ') ?></span></div>
<div class="fr"><?php the_tags('<span class="tags">', ', ', '</span>'); ?></div>
<div class="fix"></div>
</div>

</div><!-- /.box -->

<?php
if ( is_single() && get_option('woo_disable_post_author') <> "true" ) {
global $post;
$author_id=$post->post_author;
?>
<div id="post-author">
<div class="profile-image"><?php echo get_avatar( $author_id, '80' ); ?></div>
<div class="profile-content">
<h4><?php printf( esc_attr__( 'درباره %s', 'woothemes' ), get_the_author_meta( 'display_name', $author_id ) ); ?></h4>
<?php echo get_the_author_meta( 'description', $author_id ) ?>
<?php if (is_singular()) : ?>
<div class="profile-link">
<a href="<?php echo get_author_posts_url( get_the_author_meta( 'ID', $author_id ) ); ?>">
<?php printf( __( 'مشاهده تمام نوشته های %s <span class="meta-nav">→</span>', 'woothemes' ), get_the_author_meta( 'display_name', $author_id ) ); ?>
</a>
</div><!-- #profile-link -->
<?php endif; ?>
</div>
<div class="fix"></div>
</div><!-- /#post-author -->
<?php
}
?>
<div class="more_entries">
<div class="fl"><?php previous_post_link('%link') ?></div>
<div class="fr"><?php next_post_link('%link') ?></div>
<div class="fix"></div>
</div>

<?php $comm = get_option( 'woo_comments' ); if ( ($comm == "post" || $comm == "both") ) { ?>
<?php comments_template( '', true); ?>
<?php } ?>

<?php endwhile; else: ?>
<div class="box">
<div class="post">
<p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.', 'woothemes') ?></p>
</div><!-- /.post -->
</div>
<?php endif; ?>

</div><!-- /#main -->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!-- /#content -->

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما به هیچ وجه مشکل حاد و مهمی نیبست عنوان را تغییر بدید و قوانین را بخونید تا دوستان راهنمایی کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست من مشکل زیاد جدی نیس ( این پست رو میتونستی جستجو کنی در این پست ساختن قالب قسمت نظرات می تونی قالب نظراتی بهتر از این که داری داشته باشی )

برای سهولت کار اینجا کد هایی که لازم داری رو میزارم اما مشکل خاصی داشتی به این پست مرا جعه کن

خب شما ابتدا فایل coment.php رو ویرایش و این کد ها رو درون اون قرار بدید

<?php
// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) {
?>
<p class="nocomments">براي ارسال نظر، رمز را وارد کيد.</p>
<?php
return;
}
// add a microid to all the comments
function comment_add_microid($classes) {
$c_email=get_comment_author_email();
$c_url=get_comment_author_url();
if (!empty($c_email) && !empty($c_url)) {
$microid = 'microid-mailto+http:sha1:' . sha1(sha1('mailto:'.$c_email).sha1($c_url));
$classes[] = $microid;
}
return $classes;
}
add_filter('comment_class','comment_add_microid');
// show the comments
if ( have_comments() ) : ?>
<h4 id="comments"><?php comments_number('No Comments', 'One Comment', '% Comments' );?></h4>
<ul class="commentlist" id="singlecomments">
<?php wp_list_comments(array('avatar_size'=>48, 'reply_text'=>'Reply to this Comment')); ?>
</ul>
<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) :
// If comments are open, but there are no comments.
else :
// comments are closed
endif;
endif;
if ('open' == $post-> comment_status) :
// show the form
?>
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title(); ?></h3>
<div id="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>براي ارسال نظر شما بايد <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد سايت</a> شويد.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>
شما با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a> وارد شده ايد.
<?php echo wp_loginout(get_bloginfo('url'), false); ?>
</p>
<?php else : ?>
<p>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" />
<label for="author"><small>نام <?php if ($req) echo "(required)"; ?></small></label>
</p>
<p>
<input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" />
<label for="email"><small>ایمیل <?php if ($req) echo "(required)"; ?></small></label>
</p>
<p>
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
<label for="url"><small>وب سایت</small></label>
</p>
<?php endif; ?>
<div>
<?php comment_id_fields(); ?>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["REQUEST_URI"]); ?>" /></div>
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="80" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<?php if (get_option("comment_moderation") == "1") { ?>
<p><small><strong>نکته:</strong> نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..</small></p>
<?php } ?>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر" /></p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; ?>
</div>
<?php endif; ?>

خب حالا لطف کنید با این کد اون رو در هر جایی که می خواهید فرا خوانی کنید ( قالب اصلی یا .... )

<?php comments_template(); ?>

این تصویر قالبی هست که میتونی شما داشته باشی

اون خط های آبی رو فاکتور بگیر :wub::D

50077233050323225693.jpg

ویرایش شده در توسط mam1371
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم