رحیمی

مشکل با ایندکس گوگل

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ابتدائا خواستم یه پیشنهاد بدم. با توجه به این که خیلی از سوالات درباره اندکس شدن در گوگل هست بهتر نیست یه تاپیک واحد براش وجود داشته باشه؟

اما سوال خودم، سایت من به طور منظم هر روز دقیقا در یک زمان خاص آپدیت میشه. اما با این وجود هنوز هم گوگل دیر سایت رو اندکس میکنه. سایت مپ هم توسط YOAST تولید میشه. مثلا الان پست روز قبل هم اندکس نشده چه برسه به پست امروز.

نکته ای هست که باید رعایت کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

ابتدائا خواستم یه پیشنهاد بدم. با توجه به این که خیلی از سوالات درباره اندکس شدن در گوگل هست بهتر نیست یه تاپیک واحد براش وجود داشته باشه؟

در انجمن بحث سئو برای همین موارد هست و به بخش جدا نیاز نداره ..

اما سوال خودم، سایت من به طور منظم هر روز دقیقا در یک زمان خاص آپدیت میشه. اما با این وجود هنوز هم گوگل دیر سایت رو اندکس میکنه. سایت مپ هم توسط YOAST تولید میشه. مثلا الان پست روز قبل هم اندکس نشده چه برسه به پست امروز.

نکته ای هست که باید رعایت کنم؟

دوست عزیز اگه مطالب همین بخش رو دنبال می‌کردید به جوابتون میرسید .. این مسئله یک چیز ثابتی نیست که برای همه به یک صورت اتفاق بیافته ..

شما نکات و آموزش‌های سئو رو انجام بدید و دنبال کنید و همچنین به کارتون ادامه بدید و صبر داشته باشید ، حتما نتیجه خواهید گرفت ..

نمیشه که گفت که شما این کار رو انجام بده که سرعت ایندکستون بالا بره ، کلا در سئو خلاصه میشه ..

موفق باشید ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

آخه من مهمترین توصیه ای که برای اندکس شدن گوگل شنیده بودم این بود که سایت منظم و سر یک زمان خاص آپدیت بشه.

الان چند ماهه که من این روند رو دارم ادامه می دم.

با این حال بازم دستتون درد نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئو فقط این نیست . شما باید سرور مناسبی داشته باشی تا گوگل هر وقت به شما سر زد با مشکل مواجه نشه .

باید مطالبت اختصاصی باشه و کپی نباشه تا اعتبارت بره بالا . مطالبت رو باید در شبکه های اجتماعی خصوصاً گوگل پلاس و فیسبوک منتشر کنی .

باید سایت مپ درست کنی و اونو در وبمستر گوگل ثبت کنی و مرتب پیگیری کنی این قسمت رو ببینی اوضاعش در چه حاله و گوگل در مواجهه با سایت شما اروری دریافت نکرده باشه .

با یک لینک سازی درست مطالب مرتبط سایت رو به هم لینک بدی و اینطوری گوگل رو وادار کنی تا به مطالب قبلی هم سر بزنه و اونا رو بیشتر در نتایج جستجو لحاظ کنه .

و . . .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون جناب مهندس یار

1- مطالب کاملا اختصاصی هست و برای اولین باره که منتشر میشه

2- افزونه SNAP رو نصب کردم که چندجا من جمله صفحه سایت در فیسبوک رو خودکار آپدیت می کنه. راستی، برای گوگل پلاس افزونه ای پیدا نکرده ام. SNAP هم که قوی هست گوگل پلاس رو توی ورژن رایگانش ساپورت نمی کنه. شما چیزی سراغ دارید؟

3- sitemap رو هم YOAST ترتیبش رو میده. همیشه هم توی وبمستر من 7-8 تا لینک اندکس نشده می بینم.

4- افزونه Yet Another related posts رو هم برای لینک سازی نصب کرده بودم.

5- فقط میمونه سرور که نمیدونم سرورپارس serverpars.com سرور خوبی هست یا نه؟ من تا حالا زیاد باهاش مشکل نداشتم.

بازم ممنون از راهنمایی شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرورتون خوبه ، برای لینک سازی میتونید از شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌ها استفاده کنید ، پس بهتره عجله نداشته باشید و صبر کنید تا به نتیجه‌ برسید ..

SNAP هم که قوی هست گوگل پلاس رو توی ورژن رایگانش ساپورت نمی کنه. شما چیزی سراغ دارید؟

میتونید از افزونه‌ی


http://wordpress.org/plugins/wpgplus/

استفاده کنید ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بیشترین نگرانی سایت هایی مثل سایت ما دزدی مطالب هست. حالا اگه مطلب دزدی شده اول توسط گوگل اندکس بشه اون وقت گوگل برعکس مطلب اصلی رو به عنوان کپی تشخیص می ده.

برای همین دنبال راه کارهایی هستم که این کار سریع تر انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید که یه مطلب قدیمی رو بالا میارم. اما جای دیگه به سراغم نرسید.

برای ثبت خودکار پست ها در گوگل پلاس یه راهکار همون افزونه ای بود که جناب سعید فرد فرمودند. البته این افزونه پست ها رو توی پروفایل کاربر میذاره که یه خورده ناجوره. چون گوگل پلاس هم مثل فیسبوک امکان تعریف صفحه رو داره. اما ظاهرا چون API اون در دسترس نیست پس افزونه ای هم برای آپدیت خودکار اون وجود نداره. -یا حداقل من ندیدم.

اما با یه خورده سرچ به صفحه ای برخوردم که این مشکل رو حل کرده بود. البته ظاهرا کسی زیاد به این مسئه توجهی نداشته.

سایت http://hootsuite.com امکان آپدیت خودکار گوگل پلاس و چند شبکه اجتماعی دیگه رو براساس فید سایت فراهم می کنه. کافیه ثبت نام کنید و صفحه گوگل پلاس بسازید و بعد هم فیدتون رو معرفی کنید. من چند روز صبر کردم دیدم واقعا کار میکنه.

حالا که این همه تایپ کردم یه سوال به نظرم رسید. بپرسم؟!!

لازمه که توی سایت لینک به صفحات شبکه های اجتماعی بدیم؟؟ من فقط به فیسبوک لینک دادم تا بازدیدگنندگان بفهمند ولی بقیه شبکه ها رو هرچند آپدیت می کنم ولی لینکی بهشون نداده ام.

زیاده جسارت است.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کنید این سوال رو در تاپیک جدید ارسال کنیدتا نظم تاپیک حفظ بشه

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>