رحیمی

مشکل با ایندکس گوگل

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ابتدائا خواستم یه پیشنهاد بدم. با توجه به این که خیلی از سوالات درباره اندکس شدن در گوگل هست بهتر نیست یه تاپیک واحد براش وجود داشته باشه؟

اما سوال خودم، سایت من به طور منظم هر روز دقیقا در یک زمان خاص آپدیت میشه. اما با این وجود هنوز هم گوگل دیر سایت رو اندکس میکنه. سایت مپ هم توسط YOAST تولید میشه. مثلا الان پست روز قبل هم اندکس نشده چه برسه به پست امروز.

نکته ای هست که باید رعایت کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

ابتدائا خواستم یه پیشنهاد بدم. با توجه به این که خیلی از سوالات درباره اندکس شدن در گوگل هست بهتر نیست یه تاپیک واحد براش وجود داشته باشه؟

در انجمن بحث سئو برای همین موارد هست و به بخش جدا نیاز نداره ..

اما سوال خودم، سایت من به طور منظم هر روز دقیقا در یک زمان خاص آپدیت میشه. اما با این وجود هنوز هم گوگل دیر سایت رو اندکس میکنه. سایت مپ هم توسط YOAST تولید میشه. مثلا الان پست روز قبل هم اندکس نشده چه برسه به پست امروز.

نکته ای هست که باید رعایت کنم؟

دوست عزیز اگه مطالب همین بخش رو دنبال می‌کردید به جوابتون میرسید .. این مسئله یک چیز ثابتی نیست که برای همه به یک صورت اتفاق بیافته ..

شما نکات و آموزش‌های سئو رو انجام بدید و دنبال کنید و همچنین به کارتون ادامه بدید و صبر داشته باشید ، حتما نتیجه خواهید گرفت ..

نمیشه که گفت که شما این کار رو انجام بده که سرعت ایندکستون بالا بره ، کلا در سئو خلاصه میشه ..

موفق باشید ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

آخه من مهمترین توصیه ای که برای اندکس شدن گوگل شنیده بودم این بود که سایت منظم و سر یک زمان خاص آپدیت بشه.

الان چند ماهه که من این روند رو دارم ادامه می دم.

با این حال بازم دستتون درد نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئو فقط این نیست . شما باید سرور مناسبی داشته باشی تا گوگل هر وقت به شما سر زد با مشکل مواجه نشه .

باید مطالبت اختصاصی باشه و کپی نباشه تا اعتبارت بره بالا . مطالبت رو باید در شبکه های اجتماعی خصوصاً گوگل پلاس و فیسبوک منتشر کنی .

باید سایت مپ درست کنی و اونو در وبمستر گوگل ثبت کنی و مرتب پیگیری کنی این قسمت رو ببینی اوضاعش در چه حاله و گوگل در مواجهه با سایت شما اروری دریافت نکرده باشه .

با یک لینک سازی درست مطالب مرتبط سایت رو به هم لینک بدی و اینطوری گوگل رو وادار کنی تا به مطالب قبلی هم سر بزنه و اونا رو بیشتر در نتایج جستجو لحاظ کنه .

و . . .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون جناب مهندس یار

1- مطالب کاملا اختصاصی هست و برای اولین باره که منتشر میشه

2- افزونه SNAP رو نصب کردم که چندجا من جمله صفحه سایت در فیسبوک رو خودکار آپدیت می کنه. راستی، برای گوگل پلاس افزونه ای پیدا نکرده ام. SNAP هم که قوی هست گوگل پلاس رو توی ورژن رایگانش ساپورت نمی کنه. شما چیزی سراغ دارید؟

3- sitemap رو هم YOAST ترتیبش رو میده. همیشه هم توی وبمستر من 7-8 تا لینک اندکس نشده می بینم.

4- افزونه Yet Another related posts رو هم برای لینک سازی نصب کرده بودم.

5- فقط میمونه سرور که نمیدونم سرورپارس serverpars.com سرور خوبی هست یا نه؟ من تا حالا زیاد باهاش مشکل نداشتم.

بازم ممنون از راهنمایی شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرورتون خوبه ، برای لینک سازی میتونید از شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌ها استفاده کنید ، پس بهتره عجله نداشته باشید و صبر کنید تا به نتیجه‌ برسید ..

SNAP هم که قوی هست گوگل پلاس رو توی ورژن رایگانش ساپورت نمی کنه. شما چیزی سراغ دارید؟

میتونید از افزونه‌ی


http://wordpress.org/plugins/wpgplus/

استفاده کنید ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بیشترین نگرانی سایت هایی مثل سایت ما دزدی مطالب هست. حالا اگه مطلب دزدی شده اول توسط گوگل اندکس بشه اون وقت گوگل برعکس مطلب اصلی رو به عنوان کپی تشخیص می ده.

برای همین دنبال راه کارهایی هستم که این کار سریع تر انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید که یه مطلب قدیمی رو بالا میارم. اما جای دیگه به سراغم نرسید.

برای ثبت خودکار پست ها در گوگل پلاس یه راهکار همون افزونه ای بود که جناب سعید فرد فرمودند. البته این افزونه پست ها رو توی پروفایل کاربر میذاره که یه خورده ناجوره. چون گوگل پلاس هم مثل فیسبوک امکان تعریف صفحه رو داره. اما ظاهرا چون API اون در دسترس نیست پس افزونه ای هم برای آپدیت خودکار اون وجود نداره. -یا حداقل من ندیدم.

اما با یه خورده سرچ به صفحه ای برخوردم که این مشکل رو حل کرده بود. البته ظاهرا کسی زیاد به این مسئه توجهی نداشته.

سایت http://hootsuite.com امکان آپدیت خودکار گوگل پلاس و چند شبکه اجتماعی دیگه رو براساس فید سایت فراهم می کنه. کافیه ثبت نام کنید و صفحه گوگل پلاس بسازید و بعد هم فیدتون رو معرفی کنید. من چند روز صبر کردم دیدم واقعا کار میکنه.

حالا که این همه تایپ کردم یه سوال به نظرم رسید. بپرسم؟!!

لازمه که توی سایت لینک به صفحات شبکه های اجتماعی بدیم؟؟ من فقط به فیسبوک لینک دادم تا بازدیدگنندگان بفهمند ولی بقیه شبکه ها رو هرچند آپدیت می کنم ولی لینکی بهشون نداده ام.

زیاده جسارت است.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کنید این سوال رو در تاپیک جدید ارسال کنیدتا نظم تاپیک حفظ بشه

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید