88 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
-
مطالب مشابه
-
توسط behnamstar
سلام و عرض ادب
من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده
من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2
ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن
مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
ولی این لینکها جدا جدا باز میشن
فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
ممنون میشم از دوستان کمک کنن
حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
-
توسط hatef
سلام دوستان
خسته نباشید من پسرم 15 سالشه و عاشق کامپیوتر و برنامه نویسی مخصوصا طراحی سایته. متاسفانه آموزش برنامه نویسی برای بزرگسالان زیاده اما منی که برای کودکان میخوام اصلا نیستش شما ها که همگی واردید در این زمینه آیا سایتی میشناسید که بتونه برای کودکان برنامه نویسی رو ساده و در حد خودشن یاد بده؟
البته یکی دوتا سایت هستش برای کودکان که آموزش های زیادی دارن بعد آموزش برنامه نویسی هم دارن اما الان دقیق نمیتونم لینکشو بدم چون پیداش نمیکنم اما آدرس کلی سایتشونو میدم اگزر چک کنید هستش توش. معرفی کنید ممنون میشم.
این سایت آموزش های همه چی در مورد کودکان داره ولی لینکه برنامه نویسشو پیدا نمکینم:
https://kodakanema.com/
این سایتم که خیلی معروفه اینم هستش.
https://www.ninisite.com/
یکی دیگه هم هستش اسمش فرادرسه اما نمیدونم چجوریه
https://faradars.org/courses/fvsch9503-scratch-visual-programming-for-children
-
توسط Streetlife
سلام دوستان گرامی و متخصصان
بنده یک سوال مهم و یک راهنمایی از اساتید نیازمندم
میخوام به یک سایت وردپرسی به صورت پاپ اپ یک صفحه نطرسنجی رو اضافه کنم.نظرسنجی به صورت پاسخ دلخواست و میخام کاربر وقتی میخواد کلمه ی مورد نظر که از محصولات سایت هستش رو تایپ میکنه با نوشتن قسمتی از اون به صورت پیشنهادی کلمات مشابه رو نشون بده مثل گوگل
هرچی گشتم چیزی رو پیدا نکردم خواهشمندم راهنمایی بفرماااییید
-
توسط mina_exchange
سلام دوستان . ممکنه کم و بیش شما با واژه هایی مثل "برون سپاری" و یا معادل انگلیسی آن "freelancing" آشنایی داشته باشید. واژه فریلنسر برای اولین بار توسط «سر والتر اسکات» در رمان مشهور ایوانهو به کار برده شد و اشاره به سربازهایی داشت که در جنگهای قرون وسطایی به صورت مزدور والبته بدون التزام و تعهد به اربابی خاص، میجنگیدند یا اصطلاحاً نیزه میزدند. بعدها واژه فریلنسر شکلهای دیگری هم به خود گرفت و کمکم تبدیل شد به اصطلاحی رایج.اما امروز فریلنسر به کسی گفته میشود که در ازای گرفتن حق الزحمه ، خدمات تخصصی را به کارفرمایان و مشتریان بدون داشتن قرارداد بلندمدت ارائه میدهد. بطور کلی فریلنسرها از تنوع کاری زیادی نسبت به کارمندان برخوردار هستند. بدون درنظر گرفتن به نیاز به یک درآمد ثابت - معمولاً آزادی عمل بیشتری برای انتخاب زمان و مکان کار خود دارند.تجربه کارهای متفاوت مشخصههای آنها را میسازد و در نتیجه شبکهای از مشتریان برای خود تشکیل میدهند. شما با داشتن هر توانایی و هرمهارتی می توانید با شیوه فریلنسینگ از آن توانایی و یا مهارت خود کسب درآمد کنید.اما مشتری را چه کسی برای شما پیدا میکند؟! امروزه وبسایت های زیادی در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. از نمونه های ایرانی آن میتوان به وبسایت هایی همچون "پارسکدرز" ، " کاریتو"، "پونیشا" و... اشاره کرد. این وب سایت ها به عنوان یک واسطه بین کارفرما و مجری (یا همان فریلنسرها) عمل میکنند به این صورت که کارفرما خدمت مورد نیاز خود را در اینگونه وبسایت ها اعلام میکند و شما اگر توانایی انجام خدمت مدنظر کارفرما را داشته باشید، با کارفرما وارد دیالوگ شده و قیمت پیشنهادی و مهلت انجام کار را تعیین میکنید و پس از انجام مذاکره در صورتی که کار به شما واگذار گردد درصدی از حق الزحمه را به وبسایت پرداخت میکنید. البته تعدای از این وبسایت ها حق اشتراک ماهانه نیز از شما دریافت میکنند. هرکاری که بتوان در بستر اینترنت انجام داد نظیر تایپ، ترجمه، برنامه نویسی، طراحی سایت، انجام کارهای گرافیکی و... قابل درخواست از طرف کارفرما و قابل ارائه از طرف فریلنسرها می باشد. اگر شما یک طراح سایت حرفه ای و یا یک برنامه نویس حرفه ای باشید، سایتهای برون سپاری در کسب درآمد شما جایگاه ویژه ای پیدا میکنند چرا که بیش از نود درصد درخواست ها از طرف کارفرمایان در سایت های برون سپاری در این حوزه قرار میگیرد. و اگر حتی بخواهید به دلار کسب درآمد کنید این امکان نیز با ثبت نام در سایت های برون سپاری جهانی نظیر "freelancer.Com" و یا "UpWork.com" برای شما فراهم میشود. البته به علت تحریم های ایران ، امکان ثبت نام در این دو سایت برای فریلنسرهای ایرانی فراهم نمی باشد اما ما مفتخریم اعلام کنیم که مجموعه ما یعنی "Mina_Exchange" این امکان را فراهم آورده است. در صورت تمایل به عضویت در freelancer.com به وبسایت
http://mina-exchange.com/ مراجعه کنید.
-
توسط drmajidghiasi
آموزش افزونه WP PostViews
مخزن وردپرس پر است از انواع افزونههای مختلف برای نمایش بازدید و آمار و حتی نمایش آمار به کاربران اما افزونه WP-PostViews
چندین مزیت دارد که به آنها اشاره میکنیم.
امکانات ویژه افزونه WP-PostViews:
سبکی خاص بدون فشار به سرور رابط کاربری آسان و… برای نمایش آمار برای خودمان نیاز به هیچ نوع تنظیم خاصی ندارد اما برای نمایش در بخش خاصی از قالب سایت نیاز به قرار دادن چندین کد در قالب سایت داریم که در این آموزش یعنی آموزش افزونه WP-PostViews ریزبهریز افزونه را باهم بررسی خواهیم کرد.
نصب افزونه WP-PostViews
برای نصب این افزونه طبق مراحل زیر اقدام کنید:
یا از قسمت افزونهها روی گزینه بارگذاری افزونه کلیک کنید و از لینک زیر افزونه را دانلود کنید و سپس در قسمت بارگذاری، افزونه را بارگذاری کنید. یا اینکه از قسمت کلیدواژه WP-PostViews را تایپ کنید و افزونه WP-PostViews را در مخزن وردپرس جستجو کنید و سپس نصب و فعال کنید. پس از نصب و فعالسازی افزونه گزینهای بانام PostViews در بخش تنظیمات وردپرس اضافه میشود برای انجام تنظیمات روی این گزینه کلیک کنید.
تنظیمات افزونه WP PostViews بخش بازدید مطالب:
Count Views From: در این بخش مشخص میکنیم که افزونه بازدید چه دسته از افرادی را حساب کند؛ میهمانان، کاربران ثبتنامشده یا هر دو. Exclude Bot Views: در نظر نگرفتن بازدید رباتها. Views Template: در این بخش یک قالب کلی مشخص میکنیم برای نوع نمایش تعداد بازدید و میتوانیم از متنهای فارسی هم استفاده کنیم البته توجه داشته باشید که در حال پیشفرض ما کلمه views را میتوانیم فارسی کنیم و دو کد کوتاهی که افزونه دارد نباید دستکاری کنیم فقط باید استفاده کنیم. توجه کنید: هر مطلب در پیشخوان وردپرس بخشی به اسم views اضافهشده است که درصورت تغییر کلمه بالا نام این کلمه به نامی که شما تغییر میدهید تغییر خواهد کرد. Most Viewed Template: ازنظر عملکرد این بخش هم مثل بخش بالا برای ساخت یک قالب کلی است اما در این بخش امکانات و کدهای کوتاه بیشتری را داریم که میتوانیم برای مطالب پرطرفدار استفاده کنیم.
تنظیمات نمایش:
این بخش برای تعیین دسترسی دیدن بازدید توسط بازدیدکنندگان در صفحات مختلف است مثلاً در صفحات سایت چه کسانی بتوانند تعداد بازدید را ببینند که در بالا توضیح دادیم که دو نوع میهمانان و کاربران ثبتنامشده را مدنظر قرار میدهد. فقط توجه داشته باشید که برای استفاده از این بخش باید کدی که در پایین توضیح میدهیم را در صفحات مربوطه اضافه کرده باشید.
نمایش بازدید مطالب با کد کوتاه:
در انتهایی هر مطلب میتوانید با قرار دادن کد کوتاه افزونه میزان بازدید را نمایش دهید. میتوانید از تعداد بازدید: ۱۵۸ یا تعداد بازدید: ۰ استفاده کنید. عدد ۵۴ در کد کوتاه شناسه مطلب است که هر مطلب شناسه خاص خودش را دارد که راحتترین روش به دست آوردن شناسه طبق عکس زیر بردن موس بر روی اسم مطلب است.
اما استفاده از این روش دردسر بزرگی مثل اضافه کردن کد کوتاه به تکتک صفحات را دارد. برای حل این مشکل میتوانید کد بخش پایین را طبق دستورالعمل به قالب خودتان اضافه کنید تا بازدید بهصورت خودکار در سایت نمایش داده شود.
نمایش بازدید توسط کد:
هر قالب شامل فایلهای مختلفی است مثلاً فایل (Page.php) مخصوص نمایش صفحات سایت است و یا (Single.php) مخصوص نمایش ادامه مطالب است. در هرکدام از صفحاتی که قصد نمایش بازدید را دارید آن صفحه را بازکنید، مثلاً ما میخواهیم در بخش ادامه مطلب سایت تعداد بازدید را نمایش دهیم، برای همین فایل (Single.php) قالب را باز میکنیم که معمولاً در اکثر قالبها در این مسیر یافت میشود.
wp-content/themes/<Name Ghaleb>/single.php
فایل را بازکنید و دنبال کدی مشابه کد زیر بگردید.
۱ <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
حالا در پایین همین کد هرجایی که قصد نمایش تعداد بازدید را دارید کد زیر را قرار دهید.
۱ <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
برای اینکه تشخیص بدهیم کد را دقیقاً کجا باید قرار بدهیم نیاز به کمی دانش برنامهنویسی هست که بخشی را که بالای مقالات و یا پایین مقالات است را تشخیص بدهیم، بههرحال در فیلم آموزشی روشی را توضیح دادهایم که اگر کد نویسی این مورد را هم بلد نیستید بهراحتی از همین چند خط شروع کنید.
جمعبندی:
یکی دیگر از روشهای نمایش آمار بازدید از مطالب سایت استفاده از افزونه wp-postviews است، این افزونه بدون فشار به سرور آمار دقیقی از آمار نمایش صفحات سایت در اختیار شما قرار میدهد.
-