• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
areff

فیلتر شدن سایت و مشکلات گوگل وبمستر

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان آدرس اول من فیل شد حالا آدرس جدید رو ادد کردم و آدرس دامین قبلی رو در گوگل وبمستر از change address عوض کردم حالا میرم توی سایت جدید گزینه ی

Indexed رو - میزنه میخوام بدونم معنی این چیه ؟ یعنی ایندکس نشدند مطلب ما ؟ یا همه چی درسته ؟

اینم عکس :

post-1660-0-64182100-1375075323_thumb.gi

ویرایش شده در توسط areff
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صبر کنید چند روزی

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

-- یعنی باید صبر کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

-- یعنی باید صبر کنیم ؟

گر صبر کنی ز غوره ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستانی که این ترجربه رو داشتنند میتونند بگن معمولا چند روز طول میکشه و برای چی هست ؟ چون ورودی گوگلم امروز 0 شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ مسعود فاطمی:

بر اساس ارزش و آتوریتی سایت قبلی بین ۱ تا یک هفته طول می‌کشه تا گوگل به سایت جدید برسه و شروع کنه. اگر لینکش رو شیر کنی چند بار و دومین قبلی رو ریدایرکت کنی این فرایند شروع ایندکس شدن توی یک روز انجام میشه
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان 5 روز گذشته و روی همون حالت - مونده و سایت مپ انجمن هم که روز اول ادد کردن سریع ایندکس شد امروز رفتم دیدم اونم - شده

به نظرتون سات مپ رو پاک کنم دوباره ادد کنم یا نه ؟ بازم صبر کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بیشتر از اینها باید صبر داشته باشید و ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان وضعیت سایت قبلی به جه شکله

از خارج می شه دیدتش یا کلا از dns خارجش کردید اگر از dns خارج کنید زمان زیادی می بره

سایت ها را روی هم پارک کنید

گوگل از ایران سایت شما را نمی بینه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یک دامین پارک کردم و دامین فیل شده رو با 301 فرستادم به دامین جدید

دامین قبلی : directbaz.ir دامین جدید : directbaz2.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا همه چیز باید به آدرس جدید تغییر کنه و آدرس اول ری دایرکت بشه روی آدرس دوم (یا پارک بشه)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من سایت رو redirect میکنم به https:// یعنی http://directbaz.net میخوام بره به https://directbaz.met

موقع باز کردن سایت The page isn't redirecting properly ارور میده با ارور loop میده

redirect هم از طریق cpanel میکنم 301

میخوام سایتم کلا روی ssl باز بشه چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ssl براتون فعال هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،‌ سایت شما جوری هست که توی بازده زمانی مثلا ماهی یکبار یا ... فیل میشه ؟

درکل برای تغییر آدرس باید ایندکس رو انتقال بدید ، htaccess 301 redirect رو انجام بدید و چندتا تنظیمات از وب مستر و کارای دیگه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }