• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohmon

ساخت فرم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موخواهم بخشی در سایتم بسازم که فقط افرادی که عضو هستن بتونن بیان و تو یه فرم (مانند فرم تماس با ما ) اصلاعاتی رو پر کنند و به صورت خودکار این اطلاعات تو یه جدول دسته بندی شه و برای من فرستاده بشه

باید چی کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام برای ساخت فرم افزونه های فراوانی وجود دارد مثل contactme7 وبرای ساخت صفحه می توانید یک فایل php مانند page.php بسازید و به جای


<?php
get_header();
?>

در ابتدای فایل کدی شبیه زیر را اضافه نمایید


<?php
/**

*
* @author:نام شما
* @url: http://www.آدرس وبتان
* @email: ایمیلتان
Template Name: نامی برای قالب مانند Contactme Form
*/
?>
<?php
if (!is_user_logged_in()) {
redirect_to_login_url();
}
get_header();
?>

و مابقی کدهای page.php قالب خود را نیز بدون دستکاری اضافه نمایید این سند را با پسوند php در فایل تمز خود ذخیره کنید

به سراغ افزونه فرم ساز بروید بعد از ساختن فرم در افزونه فرمساز کدی را دریافت خواهید کرد به بخش نوشتن برگه جدید رفته کد را وارد نمایید و قالبی را که ساختید را برای برگه انتخاب کنید

ویرایش شده در توسط imanfakhar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه عضو ها فقط بتونند از این فرم استفاده کنند باید چی کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه عضو ها فقط بتونند از این فرم استفاده کنند باید چی کار کنم ؟

دوست عزیز این کدی که دوستمون داده این کار رو میکنه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی کد رو می زارم وقتی در سایت لاگین هستم صفحه مورد نظر میاد ولی وقتی از سایت خارج میشم ،وارد صفحه مورد نظر که میرم صفحه صفید با ارور می آید

این هممحتوای page.php باید چی کار کنم ؟

<?php get_header(); ?>

<!-- begin colLeft -->
<div id="colLeft">
<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<h1><?php the_title(); ?></h1>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_content(); ?>

<?php endwhile; else: ?>
<p><?php _e('متاسفانه نوشته مورد نظر شما پیدا نشد.'); ?></p>
<?php endif; ?>
</div>
</div>
<div class="postBoxBottom"></div>
</div>
<!-- End .postBox -->
</div>
<!-- end colleft -->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط mohmon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این ارور رو میده

site name\wp-content hemes wentyeleven\page.php on line 13

ویرایش شده در توسط mohmon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه ای برای لاگ این نمودن دارید؟

این ارور احتمال داره مال اون باشه

کد زیر را


<?php
if (!is_user_logged_in()) {?>
<script type="text/javascript">
<!--
window.location="http://google.com"
//-->
</script>
<?php
}
get_header();
?>

با


<?php
if (!is_user_logged_in()) {
redirect_to_login_url();
}
get_header();
?>

در کد عوض کنید بجای آدرس گول هر آدرس دیگه ای رو می تونید قرار بدید به این ترتیب کاربرانی که وارد نشده اند به صفحه دوم هدایت می شوند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم یک مشکل مشابه دارم لطفا اگه میشه کمکم کنید

مشکل رو با یه مثال میگم:

فرضا: من یه اپراتور هستم که باید با یوزر اکانتی که دارم وارد سایت بشم و در پنل خودم یه فرم ثبت اطلاعات دارم یعنی کار من ثبت اطلاعات کاملی از مشتری هست (نام، نام خانوادگی، ادرس و ...) البته یه عکس هم از مشتری کنار مشخصاتش اپلود کنم و کل اطلاعات رو ثبت کنم، ممکنه در روز 20 - 30 تا مشتری رو ثبت کنم. بعد از این تو پنلم لیستی از مشتریهایی که ثبت کردم رو هم بتونم داشته باشم و بین اونا بتونم جستجم هم بکنم، یعنی در کل آمار مشتریا و امکان گزارشگیری از اونا رو هم داشته باشم.

تو وردپرس چطور همچین کاری رو انجام بدم؟

دیتابیسم رو چطور بسازم؟

لطفا کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم یک مشکل مشابه دارم لطفا اگه میشه کمکم کنید

مشکل رو با یه مثال میگم:

فرضا: من یه اپراتور هستم که باید با یوزر اکانتی که دارم وارد سایت بشم و در پنل خودم یه فرم ثبت اطلاعات دارم یعنی کار من ثبت اطلاعات کاملی از مشتری هست (نام، نام خانوادگی، ادرس و ...) البته یه عکس هم از مشتری کنار مشخصاتش اپلود کنم و کل اطلاعات رو ثبت کنم، ممکنه در روز 20 - 30 تا مشتری رو ثبت کنم. بعد از این تو پنلم لیستی از مشتریهایی که ثبت کردم رو هم بتونم داشته باشم و بین اونا بتونم جستجم هم بکنم، یعنی در کل آمار مشتریا و امکان گزارشگیری از اونا رو هم داشته باشم.

تو وردپرس چطور همچین کاری رو انجام بدم؟

دیتابیسم رو چطور بسازم؟

لطفا کمکم کنید

به انجمن خوش آمدید

شناسه دسته جاری

http://codex.wordpre...current_user_id

تابع آپلود فایل

http://codex.wordpre.../wp_upload_bits

کار با دیتابیس

http://codex.wordpre..._Reference/wpdb

ساخت پنل در مدیریت

http://forum.wp-pars...یمات-در-مدیریت/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری