Aseptron

مشکل در ورود به قسمت مدیریت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من پلاگینی که در این تاپیک معرفی شده بود برای ارتباط مای بی بی و ورد پرس

تنظیمات رو درست انجام دادم حالا زمانی که میخوام وارد ورد پرس بشم . این پیام داده میشه :


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'gamesonl_install'@'cp12-116.cp.c4d.privatedns.biz' (using password: YES) in /home/gamesonl/public_html/wp-content/plugins/ext_db_auth_mybb/ext_db_auth_mybb.php on line 291

لطفا کمک کنید بر طرفش کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایتن ارور مربوط به اینه که

یا یوزر دیتابیستون اشتباه وارد شده

یا رمز ورودش

در فایل کانفیگ دیتابیسهاتون چک کنید هر دو دیتابیس باید با یک یوزرنیم و پسورد (یوزر و پسورد دیتابیس نه سایت) باشند اگر از سرویس هایی استفاده می کنید که دذیتابیس را خو.دشان می سازند و نام کاربری دلخواه برایش تعریف می کنند نمی توانید از این سرویس استفاده کنید

از پنل سایت دیتابیس چک کنید اگر می توانستید یک کاربر برای دیتابیس ها تعریف کنید با دسترسی کامل و نام و رمز آنرا در فایل کانفیگ هر دو وارد کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس بابت پاسخ گویی

نام کاربری دیتا بیس ها با هم فرق داره . اون نام کاربری رو که نمیشه عوض کرد ؟

حالا چه کار کنم درست بشه . حداقل مثل قبل بشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فعلا به افزونه نیازی ندارید و میخواین وردپرس بدون مشکل بشه میتونید پوشه این افزونه رو حذف کنید (دستی از سمت پنل سایت)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس بابت پاسخ گویی

نام کاربری دیتا بیس ها با هم فرق داره . اون نام کاربری رو که نمیشه عوض کرد ؟

حالا چه کار کنم درست بشه . حداقل مثل قبل بشه ؟

نیازی به تغییر اون نام نیست می تونید یک کاربر جدید برای mysql بسازید و برای هر دو دیتابیس بهش دسترسی بدید و نام و رمز اون رو وارد کانفیگ هر دو بکنید نام های قبلی هم کاری نداشته باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس استاد عزیز

خوب این کارو کردم .

یعنی الان شما می فرمایید من یه یوزر مثلا Both رو به دو تا دیتا بیس به اسم ها ی Test و Test2 اضافه کنم . که این دو تا دیتا بیس دیتا بیس مای بی بی و وردپرس هستند . درست .؟

بعد هم از طریق ویرایش فایل کانفیگ این تغیرات رو اعمال کنم . برای هر دوی سیستم .؟؟؟؟

خوب اگر یوزر دیتا بیس ها رو تغیر بدم . اطلاعات دیتا بیس که به مشگل بر نمیخوره ؟

ممنون میشم یه راهنمایی حسابی کنید . ( البته الان میرم رو سرور مجازی تست میکنم )

سپاس

ویرایش شده در توسط Aseptron

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا من امتحان کردم رو هاستی که رو ویندوز دارم . موفق نشدم .

راه حل؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه مورد نظر رو فعلا از cpanel از پوشه ی پلاگین حذف کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس استاد عزیز

خوب این کارو کردم .

یعنی الان شما می فرمایید من یه یوزر مثلا Both رو به دو تا دیتا بیس به اسم ها ی Test و Test2 اضافه کنم . که این دو تا دیتا بیس دیتا بیس مای بی بی و وردپرس هستند . درست .؟

بعد هم از طریق ویرایش فایل کانفیگ این تغیرات رو اعمال کنم . برای هر دوی سیستم .؟؟؟؟

خوب اگر یوزر دیتا بیس ها رو تغیر بدم . اطلاعات دیتا بیس که به مشگل بر نمیخوره ؟

ممنون میشم یه راهنمایی حسابی کنید . ( البته الان میرم رو سرور مجازی تست میکنم )

سپاس

رویب هاست ویندوز بعد از اضافه کردن یوزر جدید باید دسترسی هاش را معرفی کنید و می تونید selectall کنید تا به همه جا دسترسی داشته باشند

نه تغییری در محتوی ایجاد نمی شه

این راه راه حل برطرف کردن این اروره باید پیش بروید تا ارور بعدی و ارور را بگذارید برای رفعش

برای برگشت به حالت اولیه هم که هم جناب گرانسایه و هم پی دی اف گرامی فرمودند چه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تلاش خودم لطف ایزد و اموزش شما عزیزان مشکل رو به کلی حل کردم . و دو دیتا بیس هم به هم وصل کردم

سپاس گذارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .